Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ο οικοδόμος, η κόμπρα και τα ζόμπι του θείου

Ξεκινάμε τάχιστα με το πρώτο χρονικά παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός στο Χαριλάου επιζητούσε μια πειστική εμφάνιση για να δείξει ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές το πέτυχε. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κούπερ ήθελε να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία που διαγράφει τα τελευταία παιχνίδια και να αποδείξει ότι κάθε παιχνίδι είναι πόλεμος κι όχι επίδειξη ικανοτήτων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του τσίμπλα να μπαίνει πιο αποφασισμένη στο γήπεδο και τον Άρη να προσπαθεί να βρει τον χαμένο του ενθουσιασμό. Ένας Άρης χωρίς ορμητικότητα, χωρίς τρεξίματα, χωρίς ρυθμό. Άναρχο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πιο ικανός να ελέγξει το ματς και τον Άρη να μην μπορεί να αναπτυχθεί από τα άκρα, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι από τον άξονα. Τα τρία χαφ του τριφυλλιού υπερτερούσαν έναντι των Νάτσο και Πρίττα με τον Βολιβιανό να μην είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σημαντική η απουσία του Ναφτί. Μέχρι το 30΄λεπτό μπορώ να πω ότι ο αγώνας ήταν σχετικά ισορροπημένος. Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα, έδωσαν τέλος στην αναρχία και προσπάθησαν για το γκολ.

Πήγα να πάθω ταμπλά με το σουτ του οικοδόμου στο 35' λεπτό. Πραγματικά έμεινα μπούφος και νόμιζα ότι η μπάλα μπήκε γκολ. Λίγο αργότερα, ύστερα από λάθος του Νέτο, πάλι ο ίδιος παίχτης απείλησε με τον Σηφάκη να λέει όχι. Το ημίχρονο φτάνει στο τέλος του με τον Παναθηναϊκό σε γενικές γραμμές να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του και να πατάει καλά στα πόδια του. Αντίθετα, ο γηπεδούχος είχε πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή με τον Πρίττα να κάνει ότι μπορεί, τον Νάτσο να μην κάνει, τον Κάλβο να μην έχει όρεξη και με έναν Χαβίτο να τρέχει αλλά να μην βοηθά ουσιαστικά.

Στο δεύτερο μέρος. ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε ορμητικά στην προσπάθεια του να αιφνιδιάσει τον Νιόμπλια. Ήταν φανερό όμως ότι ήθελε φρεσκάρισμα. Ο Αντού δεν μπήκε ποτέ, τα δυο ακραία μπακ ήταν σε κακή βραδιά και ο Κούπερ έκανε μπαμ ότι δεν εμπιστευόταν τον Ρόβα για τη θέση του κουρασμένου Νάτσο. Η φρεσκάδα ήρθε με την είσοδο του Τζόνσον στον αγωνιστικό χώρο με τον Άρη να ανεβάζει στροφές. Τότε ήρθε και η μεγαλύτερη ευκαιρία του. Ο Κάμπορα φεύγει από (θέση οφσάιντ) αριστερά και σουτάρει με την μπάλα να χτυπάει δοκάρι, τον Αμερικανό να παίρνει το ριμπάουντ, να προσπαθεί να σκοράρει υπό πίεση και τον Τζόρβα να αποκρούει με φοβερή εκτίναξη. Σε εκείνο το σημείο, ο Άρης έκλεισε καλύτερα του χώρους, και πίεσε καλύτερα στον άξονα, αλλά δεν είχε διάρκεια. Ο Παναθηναϊκός, με τον Σίλβα σε καλή βραδιά και τον Κατσουράνη δίπλα του να μην το κουνάει ρούπι, έψαξε το γκολ, ωστόσο δεν έβρισκε κενούς χώρους. Αποτέλεσμα να αναλώνεται σε μακρινά σουτ χωρίς ιδιαίτερη τύχη, με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Κατσουράνη στο 88΄λεπτό. Το τρυφύλλι είχε και το πλεόνεκτημα να μαζεύει ότι σκουπίδι πετούσαν οι παίχτες του Άρη. Το ματς έληξε 0-0 με τον Άρη να καταφέρνει να περιορίσει τον Σισέ, αλλά να μην μπορεί να πάρει το κέντρο. Ο Παναθηναϊκός πήρε σχετικά εύκολα το Χ που μάλλον αφήνει ευχαριστημένο τον Νιόμπλια, αλλά και τον Κούπερ. Ωστόσο, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πιο κοντά στη νίκη από ότι ο Άρης.

Στο άλλο ματς φωτιά, ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα ότι γνώριζε το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Πειραιά. Ο δικέφαλος του βορρά, παρά την συσπείρωση των ερυθρολεύκων, πόνταρε στην δυνατή του άμυνα, στους λιγοστούς - αλλά δεδομένους - αυτοματισμούς του και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η χρησιμοποίηση του Σορλέν και του Σνάουτσερ δεν ξέρω κατά πόσο ευχαρίστησε τους φίλους του Π.Α.Ο.Κ., αλλά μάλλον αυτό λίγη σημασία έχει. Το παιχνίδι κυλούσε όμορφα και ωραία με τον Ολυμπιακό να θέλει να ψάξει το γκολ, αλλά να μην μπορεί. Και σε ένα σημείο που ο γηπεδούχος πίεζε, ο δικέφαλος αντεπιτίθεται με τον Βιερίνια να δίνει στον Ίβιτς, ο οποίος με τη σειρά του την σπάει δεξιά στον Εντίνιο που δεν έχει πρόβλημα να πλασάρει τον Αντώνη. Κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού με τον Μπράβο και τον Μέλμπεργκ να είναι εκτός φάσης.

Μετά το γκολ η ομάδα του Πειραιά ανοίγει το παιχνίδι και ψάχνει την ισοφάριση, αλλά παρόλη την κατοχή μπάλας επιτίθεται χωρίς πλάνο και με μηδέν βοήθειες από τα άκρα. Όλες οι προσπάθειες του Ολυμπιακού σταματούσαν έξω από την περιοχή του Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος αρνούταν πεισματικά να αφήσει κενούς χώρους, με τους Γκαρσία και Βιτόλο να κόβουν κάθε διάθεση στον Ολυμπιακό για ανάπτυξη από τον άξονα. Και κάνω την εξής ερώτηση. Ποιος Στολτίδης; Πείτε μου ποιος Στολτίδης; Το ημίχρονο τελειώνει με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί, να προσπαθεί και να προσπαθεί. Η ομάδα του Σάντος ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν νομίζω ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι. Αντίθετα, περίμενα ο Μπάντοβιτς να κάνει 5-6 αλλαγές, αλλά δυστυχώς για αυτόν μπορούσε μόνο τρεις. Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στο σημείο να πω ότι η απουσία του πιστολέρο Μήτρογλου είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Που είναι ο Ντιόγκο που τον ήθελε η Τσέλσι; Πράγματι, ο Μπάντοβιτς έκανε μαζεμένα δυο αλλαγές και φρέσκαρε την ομάδα. Έφυγε ο εξαφανισμένος Όσκαρ, τον οποίο άκουσα πρώτη φορά όταν βγήκε αλλαγή και ο Ζαϊρί.

Οι Λούα Λούα και Ντάτολο έδωσαν πνοή στον Ολυμπιακό, με τον Π.Α.Ο.Κ. κυριολεκτικά να
μην μπορεί να περάσει το κέντρο. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, αλλά σύντομα ο δικέφαλος ισορρόπησε και με καλή κυκλοφορία βγήκε στην κόντρα. Την ορμητικότητα του Ολυμπιακού την ακύρωνε ο Στολτίδης, οποίος πραγματικά ήταν για λύπηση. Μπάντοβιτς βγάλτον έξω χθες! Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δις στο 65' και 66' λεπτό. Τελικώς, ο Μπάντοβιτς με άκουσε και πέρασε στη θέση του τον Ντούντου. Με κυμματοθραύστη τον Βιτόλο, ο Π.Α.Ο.Κ. έβγαινε από το καβούκι του και κέρδιζε μέτρα. Το ματς τελείωσε με τον Τοροσίδη να έχει κατασκηνώσει στην περιοχή του Χαλκιά, τον φιλότιμο Μέλμπεργκ να έχει μετατραπεί σε επιθετικό και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί, να προσπαθεί και να προσπαθεί.

Είχαμε πει ότι αν ο Ολυμπιακός σκόραρε πρώτος τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για αυτόν. Τελικά έγινε μάλλον το αντίθετο. Ο Π.Α.Ο.Κ. πέρασε δίκαια από το Καραϊσκάκη και έπιασε τον Ολυμπιακό στην δεύτερη θέση. Κυριάρχησε στο κέντρο, με έναν Ίβιτς να κρατάει μπάλα, να μοιράζει παιχνίδι και να κάνει πολλά χιλιόμετρα στον άξονα. Βαρέθηκα να λέω για το αγωνιστικό πλάνο του Σάντος. Επιπλέον, έχει δουλέψει στις αντεπιθέσεις και στις βοήθειες. Τολμώ να πω ότι αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. είναι δημιούργημα του προπονητή του. Αντίθετα, αυτός ο Ολυμπιακός είναι δημιούργημα, όχι των προπονητών του, αλλά του θείου Σωκράτη. Η επίσκεψη - ντόπα του Προέδρου στου Ρέντη, μπορεί σε άλλες εποχές να είχε αποτέλεσμα, αλλά όχι τώρα. Οπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός μάλλον θα πάει στα play off και δεν ξέρω πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Προβλέπονται μεγάλα παιχνίδια.

Υ.Γ.1 Αρχίζω να πιστεύω ότι το τυχερό μπουφάν του Σάντος μάλλον δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Υ.Γ.2 Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη πρωταθλητής;

Υ..Γ.3 Α ρε Κάλβο τι σαβούρα ήταν αυτή;

Υ.Γ.4 Καλά ρε Ολυμπιακέ τι πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έκανες;

26 σχόλια:

  1. tha tolmisw na pw pws o panathinaikos axsize ti niki basi tis sinolikis eikonas apo oswn etixa na dw...sigxaritiria k stis 2 omades pou pragmatika prosferan theama alla gia kaki mas tixei den apolausame k ta gool....oswn afora genikotera to paixnidi einai eukola emfanes oti k oi 2 proponites pezane gia to x,kalo opws exselixthike to allo derby kako an itan diaforetika ta pramata sto karaiskakis..kerdos gia to panathinaiko o lazaros pou ekane spoudaia emfanisi...kerdos gia ton ari pou arxizei na exei kapoia statherotita....!!!
    twra oson afora to paixnidi tou olimpiakou me to paok eixa tonisei pws den einai thema olimpiakou k gipedou einai thema pathous k logo tou oti o paok eixe pathos k thelisi kerdise....de mporeis na xaseis apotelema apo mia omada pou den exei olokliro xrono stathero proponiti,thewrw poli prosblitiko na xaneis apo mia tetoia omada..apo paok einai dimiourgima tou santos alla k trani apodeixsi pws me doiikisi pou xserei to topi k stathero proponiti einai thema xronou na doume apotelesmata...k dw genate to erwtima poios kirioi mou einai o perissotero diaxronika xamenos???o paok o aris??,i o panathinaikos k o olimpiakos pou paroti den antimetwpisan pote oikonomika problimata k me tosa terastia oikonomika posa de mporoun na kanoun to katitis parapanw????seeuropi toulaxiston!!!!ntropi k eleos ap to filathlo kosmo tou olimpiakou na fwnazei pou sai swkratiti taxa mporei na kanei o swkratis???ta ekfobisei???giati gia na pareis pleon prwtathlima prepei na ginoun mistiria pramata!!!!sin oti epitelous auti i olimpifrosini auti i empatheia iper tou olimpiakou ap ta mme pleon sou prokaloun anagoula....eleos poia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσον αφορα τον πρωτο αγωνα αρης - παο και οι δυο ομαδες φανηκε απο ενα σημειο και επειτα οτι πηγαν για το χ. προσωπικα δε με χαλαει αλλα πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε τα επομενα με ξανθη και πανθρακικο...οσον αφορα τους παικτες, ηταν εμφανης η απουσια του ναφτι, ο νατσο δε μπορει να βγαλει το 90λεπτο και δε μου αρεσει κιολας παικτικα πια...ο αρανο αν δεν ξεκουραστει μου φαινεται σε κανα δυο αγωνιστικες θα τον παρουν με φοριο. ο νετο δε μου αρεσε ασε που πηγε να μας κλεισει και το σπιτι! απο την αλλη πλευρα φανηκε να περιοριστηκε σημαντικα ιδιαιτερα στο β ημιχρονο ο τζιμπριλ και ο κοντος απο την αμυνα του αρη και οτι εκανα το εκαναν με σουτ εκτος περιοχης χωρις ιδιαιτερο στοχο... ο αντου παλι δε μπηκε...ανυπομονω να τον δω, ο τζονσον μου φανηκε θετικος και χαρηκα που εβαλε και τον αραβιδη ισως κατι βλεπει σε αυτον...ιδωμεν.
    αναφορικα με το αλλο ματς τι να πω...τα μαυρα του τα χαλια ειχε ο ολυμπιακος...ο παοκ εβαλε απο αντεπιθεση ενα γκολ (νομιζω πως το ψιλοπνιγει ο αντωνης) και υστερα επιδωθηκε σε σκυλισια αμυνα. σε καποια φαση η καμερα εδειξε τον προεδρα, ο οποιος ειχε ενα χρωμα εκρου του νεκρου. στο β ημιχρονο ο ολυμπιακος μπηκε δινοντας την αισθηση οτι θελει να βαλει τουλαχιστον ενα γκολ. για αρκετη ωρα η επιθεση του παοκ δεν περασε τη σεντρα...ομως το γκολ δεν ηρθε ποτε αντιθετως, παραλιγο να φαει και αλλο.
    νομιζω ξεκαθαριζει η πρωτη θεση και μετα οι επομενοι θα μαλλιοτραβηχτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκνευριστικά προκλητικός ο Σπάθας, σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
    Απο το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσω την εμφάνιση των δύο σέντερ μπάκ μας που σβήσανε τον Σισέ και την εμφάνιση του Σηφάκη για ένα ακόμη παιχνίδι.
    Απο την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός εξουδετέρωσε τα δικά μας επιθετικά όπλα. Ο Κάλβο πρέπει να πάει οριστικά και αμετάκλητα στην δεξιά πτέρυγα και να μην το κουνάει ρούπι απο εκεί. Αράνο, βοήθα Παναγιά μου...Ο Χαβίτο έφαγε πολύ ξύλο. Έλειπε ο Ναφτί, ο Νάτσο θέλει χρόνο να έρθει στα φυσιολογικά του. Μας πήρε το κέντρο ο βάζελος.
    Οσο για το άλλο παιχνίδι, κάποιοι κάνανε κωλοτούμπες και τρέχανε σε αεροδρόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλός ΠΑΟΚ, καλός ΠΑΟ, καλούτσικος Άρης, εμμετικός Ολυμπιακός. Ό,τι και να πω είναι λίγο...
    (μίλησα με εικόνες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασει των εμφανισεων των ομαδων νομιζω οτι τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα.Για τον Αρη εγκλωβιστηκε στο πολυπροσωπο κεντρο του Παο με τους ακραιους να μη τραβουν και επηρεαστηκε απο τα σφυριγματα του Σπαθα,οχι οτι διαμορφωσε αποτελεσμα αλλα μας εσπασε τα νευρα.Το πεναλτυ οπως ειπε και ο Μπαλης αν ηταν αναποδα θα το εδινε,μας χαριστηκε ισως στο χερι του Πριτα.
    Η ισοπαλια δε χαλασε κανενα.Το ξαναγραψα.Ο ανετοιμος ADU ειναι χειροτερος απο τον Χαβιτο?Ο Καλβο αριστερα χανει 20-30% της δυναμης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο άρθρο. Ρε φίλε όμως με έχεις κάψει, τι να σου λέω τώρα, έχω ταϊσει 500 φορές τα ψαράκια δεξιά θα μπακανιάσουν στο τέλος....... Σε παρακαλώ, βγάλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρουληηηηηηη......ουτε μια φαση εκανες και αυτην που εκανες ξταν
    οφ σαιντ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν να σε τσούζει λίγο η μέτρια εμφάνιση του γάβρου. Αυτό μου βγάζεις. Όσο για τον Στολτίδη, είδαμε και τον Ντούντου που τον αντικατέστησε, μπάλα δεν ακούμπησε, μόνο στο σουτ εμφανίστηκε. Δεν παίζονταν το κέντρο του ΠΑΟΚ χθες, τζάμπα τα βάζεις με τον γαβρούλι φίλε του άρη που δεν σου έκανε το χατήρι να μειώσεις την διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να με τσούζει; Πως το συμπέρανες αυτό φίλε μου; Ανέφερα πουθενά ότι το κέντρο του Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο; Έπαιξε σαφώς καλύτερα και πήρε την νίκη. Αν με έτσουζε όπως λες θα έγραφα αυτά που γράφω; Ήρθε ο καιρός να παραδεχτούν οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ., ότι ο Σάντος βάζει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του. Ο καθένας στο τέλος παίρνει ότι του αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΚΑΝΘΑΡΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΖΙΚΟ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.ΘΕΩΡΩ ΕΜΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ...ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Άγγελε ο Σωκράτης αδιαφορεί με προκλητικό τρόπο. Ήδη τα σενάρια ότι το καλοκαίρι δεν θα είναι στον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν. Το θέμα ότι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Ολυμπιακός βγαίνει εκτός διεκδίκησης, όχι γιατί δεν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά απλά διότι δεν μπορεί. Την θέση του Ολυμπιακού φαίνεται να την παίρνει ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος δείχνει διψασμένος. Και στα play off οι ομάδες που θα είναι εκεί δεν θα αστειύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι που τα εκανε ο θειος φετος (σε συναρτηση με τα τελευταια χρονια)ηταν μαθηματικα σιγουρο οτι θα φταναμε σε αυτο το σημειο.πρωσωπικα αυτο που με πειραζει ειναι οτι τοσα χρονια ετρωγα το παραμυθι του και τα οποια λαθη του τα σκεπαζαν τα πρωταθληματα.καποια στιγμη θα ερχοταν η στραβη δε λεω αλλα αυτο που δεν καταπινετε ειναι ο τροπος.και για το τελος επειδει το μπλοκ σου το διαβαζουν κι οπαδοι αλων ομαδων θα πω οτι ο θρυλος το φετινο πρωταθλημα το χανει μονος του παρα το παιρνει ο βαζελος και κραταω μια πυσινη οτι μπωρει να δουμε και δικεφαλο πρωταθλητη φετος οσο κι αν ξυνιζει μερικους (κι εμενα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι δεδομένο Θέμη ότι οι νίκες και οι επιτυχίες κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα και τις αδυναμίες. Ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή αυτό να σταματήσει. Τώρα που δεν υπάρχει ο Γεωγιανός και ο Ζίκο, φαίνεται ποιος έκανε τα λάθη. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού άρχισε - έστω και καθυστερημένα - να το βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνώ κι εγώ με το θέμη, το πράγμα έχει φανεί από την αρχή της χρονιάς για τον ολυμπιακό. άργησε να κάνει τις γκέλες, αλλά δεν πήγαινε άλλο με τους παίχτες να έχουν παίξει τόσα παιχνίδια και τον κόκκαλη να κάνει "εγκληματικές" κινήσεις σε βαθμό που να δίνει τροφή για διάφορα σενάρια.
    το πρωτάθλημα όμως, και το χάνει ο ολυμπιακός και το παίρνει ο βάζελος (είναι ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων), γι' αυτό θα δόυμε κανά +10 στο τέλος!!

    καλησπέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ontws poios stoltidis...ton evlepa kai ton lupomoun anasa de mporouse na parei.
    apo to 25 antikatastasi h8ele! euxomai na sunel8ei h omada toulaxiston apo ti nea sezon na vgei ananewmenh giati fetos klafta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. a re pana8a ena gkol to aksizes alla kai o aris to xtupise sta isa to mats! polu swstos o nioblias.
    to kedro tou ari afado sas leipei polu o nafti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΤΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΓΙΑΤΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΟΥΝ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ. ΔΗΛ ΗΜΑΡΤΟΝ.ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΔΣ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΝΤΑ...ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ντατολο εδειξε καλα στοιχεια για πρωτο παιχνιδι.Ο μελμπεργκ ηταν μαγικη εικονα αμυνα επιθεση κεντρο...πως δεν τον ειδαμε και στην κερκιδα να φωναζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. egw ena exw na pw giati ta perissotera exoun eipw8ei. gia mena ta play off 8a einai rwsiki rouleta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Μέλμπεργκ όντως προσπάθησε, όπως και ο Αβραάμ. Αυτοί οι δυο τραβάνε κουπί από την αρχή της σεζόν.

    Όσο για αυτό που λες Άγγελε το θέμα είναι πως γεύεται ο καθένας την επιτυχία. Πως την διαχειρίζεται.

    Φίλε Λευτέρη, αναφορικά με τον Στολτίδη, ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε. Δεν φταίει όμως αυτός. Ο Μπάντοβιτς τον έβαζε. Προφανώς ο Ζίκο δεν τον έβαζε μέσα για κάποιο λόγο.

    Τα play off θα είναι όλο το ζουμί. Με τις διαφορές στη βαθμολογία των play off να είναι μικρές όλα μπορεί να γίνουν. Δεν αποκλείω κανένα σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα και απο μένα kanthare,
    έχω μία απορία. Είχα παρατηρήσει παλιά πως οι μεταγραφές του Άρη ήταν πολύ "ψαγμένες" λύσεις απο άποψη τιμής-αξίας παίκτη. Ρώτησα και έμαθα πως τις μεταγραφες τις κάνει ο Κόντης, και απο τότε άρχισα να παρατηρώ τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη. Όμως βλέπω πως ενώ συνεχίζει να φέρνει γνωστούς με καλά βιογραφικά παίκτες, οι παίκτες όμως δεν αποδίδουν κατα πλειονότητα.Και εδώ έρχεται η αποριά, οι παίκτες δεν κολλάνε στον Άρη ή τελικά ήταν παραφουσκωμένες οι ικανότητες του Κόντη?...
    Animation αν έχεις και εσύ άποψη επι θέματος θα με ένδιέφερα να την διάβαζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον Στολτίδη τον γλωσσόφαγες, Κάνθαρε. Συμφωνώ με όσους είπαν ότι δεν φταίει αυτός, δεν ήταν ατομικό το πρόβλημα του Ολυμπιακού, απλά ο ΠΑΟΚ λειτούργησε πάρα πολύ καλά ανασταλτικά. Στο κάτω-κάτω δεν ήταν ποτέ κανένας μεγάλος οργανωτής ο Στολτίδης, ένας εργάτης του κέντρου ήταν πάντα.

    Θέλω να τονίσω σε όλους ότι το πρωτάθλημα ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ (εκτός κι αν το 'χει κρίνει η παράγκα), οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι-οφ επίσης δεν είναι καθόλου βέβαιο ποιές θα είναι, συμφωνώ με όσους έγραψαν ότι τα πλέι-οφ θα είναι ρώσικη ρουλέτα, αλλά θέλω να σας υπενθυμίσω τη δήλωση του Φερνάντο Σάντος: "ΕΓΩ ΠΛΕΪ-ΟΦ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε Μίρκο, για τον Στολτίδη φταίει καθαρά ο Μπάντοβιτς που έκατσε και άκουσε τους δημοσιογράφους για το ποιοι παίχτες πρέπει να παίζουν και σε τι θέση. Και φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Στολτίδη.

    Το πρωτάθλημα μαθηματικά δεν τέλειωσε, αλλά κακά τα ψέμματα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι. Απαιτούνται αρκετοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων για να έχουμε άλλο πρωταθλητή.

    Στα play off ειλικρινά θα γίνει σφαγή. Δεν αποκλείω τίποτα. Οι διαφορές στην βαθμολογία των play off θα είναι τόσο μικρές που όλα γίνονται.

    Μάγε έδωσα την απάντηση μου στο blog σου. Προσπάθησα τουλάχιστον.

    Την καλημέρα μου σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε ευχαριστώ πολύ κάνθαρε για την απάντηση σου, και όντως και μετά τα λεγόμενα σου, βλέπω πως η η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...
    Απλά θέλω να δώ αν θα βγούνε οι νεες μεταγραφές του Άρη ώστε να δω τι ψάρια πιάνει και στο μεταγραφικό παζάρι ο Κουπερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Την Καλησπέρα μου σε όλους.
    Θα σου απαντήσω στο blog σου και εγώ Μάγε, αν και ο kanthar0s σχεδόν με έχει καλύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...