Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο λοχαγός με τις δυο τράπεζες και τα εφτά εργοστάσια

Φυσικά, δεν είχε στην κατοχή του μόνο αυτά. Είχε πολλά περισσότερα. Έτσι έλεγε τουλάχιστον. Οπότε δεν κάνει καμιά εντύπωση για αυτά που είχε τάξει στους παίχτες, στους υπαλλήλους, στους διοικούντες και στον κόσμο. Οι φίλοι της ομάδας την είχαν μυριστεί την δουλειά. Υποπτεύομαι το ίδιο και οι παίχτες. Αλλά τι να κάνουν; Να βγουν να πουν τι; Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο ο ''φίλος'' του Αντώνη να εξαφανιστεί. Πριν εξαφανιστεί, βέβαια, πρόλαβε από ''φίλος'' να γίνει ''εχθρός'' του Ρέμου. Να εκφράσω και μια εύλογη απορία; Από πού είναι φίλοι; Από τις πίστες που τραγουδάει ο Πρόεδρος; Πως εξαφανίστηκε, όμως; Βασικά, υπήρχε για να εξαφανιστεί; Είναι υπαρκτό πρόσωπο; Πόσοι έχουν δει φωτογραφίες του; Και γιατί δεν υπήρχαν πληροφορίες για την σκούφια του;


Όπως έχετε καταλάβει, αναφέρομαι στον απίστευτο Λαντάνι. Το ''δεξί χέρι'' του οποίου συνελήφθη το Σάββατο και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της πλαστογραφίας με χρήση κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια. Καλά διαβάσατε. Πλαστογραφία. Ο Γιώργος Πάγκαλος (δεξί χέρι) άρχισε να κάνει ό,τι και το αφεντικό του. Μοίραζε υποσχέσεις, έταζε και φυσικά πλαστογραφούσε. Και εδώ έχω άλλη μια εύλογη απορία. Καλά, ρε Αντώνη, είναι δυνατόν να ανοίγεις τις πόρτες σε όποιον λέει ότι θα ρίξει χρήμα; Φαίνεται ότι δεν λειτουργεί με καθαρό μυαλό. Τα ξενύχτια του το έχουν πάρει. Φαίνεται ότι μέσα στην απελπισία του εμπιστεύεται όποιον βρει. Φαίνεται και κάτι άλλο. Ότι δεν έχει την ικανότητα, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Δεν μπορεί να γίνει Ζαγοράκης ή Ντέμης.

Αυτός ο Λαντάνι, λοιπόν, αναδύθηκε ως ο σωτήρας του Ηρακλή. Τι έκανε; Ευτυχώς δεν πρόλαβε να κάνει. Η τρίτη εύλογη απορία μου είναι τι γίνεται από δω και πέρα; Και για να έχουμε και καλό ερώτημα έχει κάποιος την τσίπα να παραιτηθεί; Με τους παίχτες που έφυγαν τι γίνεται; Με αυτούς που έρχονται; Και ποιος ήταν ο ρόλος του διοικητικού συμβουλίου, του Πουρσανίδη και του Κωφίδη; Και γιατί ο Ρέμος δεν προκρίνει τον Χαραλαμπίδη; Τουλάχιστον αυτός είναι υπαρκτός επιχειρηματίας και φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά. Η πλάκα είναι ότι ο Ρέμος μάλλον δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται. Βγάζει ανακοινώσεις και κατηγορεί τον Λαντάνι ότι δεν ανταποκρίθηκε στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει. Λέει ότι θα συνεχίσει να αναζητεί την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή που θα εγγυάται την βιωσιμότητα και την πρόοδό του.

Όλα αυτά, όμως, σύντομα θα ξεχαστούν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα κινδυνεύει. Όχι μόνο με υποβιβασμό. Για τον υποβιβασμό θα ασχοληθεί ο νέος προπονητής Μπουμπένκο. Το σημαντικό είναι ότι τσαλακώνεται το πρεστίζ της ομάδας. Χάνει πόντους στη συνείδηση του κόσμου που έχει τιγκάρει με απογοήτευση. Και είναι πολύ δύσκολο να το αντιστρέψεις.

Υ.Γ.1 Ο Μπουμπένκο τελικά είναι σανίδα σωτηρίας ή τσιμεντόλιθος;

Υ.Γ.2 Ξύπνα, Αντώνη. Σε λίγο θα θες πιστοντουζιέρα για να κυκλοφορείς.

4 σχόλια:

  1. ο ηρακλης με τις κινησεις του "προεδρου" του μειωνεται ως ομαδα...ο ρεμος δε φαινεται να το κατεχει το σπορ και κατ εμε μονο κακο κανει στον ηρακλη...εκει που ειναι καλος ειναι να καθεται μπροστα απο μικροφωνα με σηκωμενους γιακαδες στα t-shirt του (απλα τραγικο) και επι της ουσιας οσον αφορα την ομαδα μηδεν απο μηδεν=μηδεν! δεν αξιζει αυτο στον ηρακλη και χανει νεους φιλαθλους!!! θα το καταλαβει αραγε ο τρεμος εγκαιρα ή θα ειναι αργα? ή μηπως δεν καταλαβαινει τιποτα? δεν ξερω τι απο ολα ειναι χειροτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέθανα με την πιστοντουζιέρα ρε μλκ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τέτοιους τύπους, Λαντάνηδες και σία, ειδικά όταν τους ακούει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ φίλαθλος του σηκώνεται η τρίχα....Άνθρωπος τώρα που δεν ήθελε να τον τραβάνε φωτογραφίες και δεν τον είδε κανείς ποτε σε μια εφημερίδα και με μια τυπική αναζήτηση στο google δεν υπάρχει πουθενά, ε τότε τι να περιμένεις....Ας ξεκαθαρίσουν πρώτα ποιός έχει τις μετοχές και τι ρόλο έχει, άν έχει ο Μυτιληναίος.....Μια καλή ερώτηση θα ήταν, άραγε το έχει μετανιώσει ο Ρέμος με την εμπλοκή του στα διοικητικά του Ηρακλή;;;
    Χαώδης κατάσταστη σε ΑΕΚ και Ηρακλή, πραγματικά και να θές δεν βγάζεις άκρη...Κάτι τέτοιες στιγμές νοιώθω σίγουρος και υπερήφανος με την ύπαρξη της ΛΕΣΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό ερώτημα αυτό με το αν το έχει μετανιώσει ο Ρέμος. Νομίζω ότι αν το είχε μετανιώσει θα έκανε αμάν και πως να φύγει. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται προς το παρόν.

    Μήπως το έχουν μετανιώσει οι οπαδοί που στην αρχή τον είχαν για μεσσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...