Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Το αλφάβητο



Υ.Γ.1 Έχω ξεκινήσει να γράφω ένα κείμενο για την δυσκοιλιότητα που επιδεικνύουν ορισμένες ομάδες στην επίθεση. Επειδή δεν το έχω ολοκληρώσει, σκέφτηκα να σας κρατήσω λίγο ακόμα σε αγωνία. Μέχρι τότε, πάρτε, μεταξύ άλλων, μια μικρή γεύση από τον Καρπετόπουλο: «Γιατί ο Φερέιρα ξόδεψε το μισό μπάτζετ για τα μετόπισθεν; Διότι είναι προπονητής και για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, θέλει έναν Παναθηναϊκό που να χάνει δύσκολα: σίγουρα θυμάται τις περσινές κολλητές (σχεδόν) ήττες από Λεβαδειακό, Α.Ε.Κ., Π.Α.Ο.Κ., και Ολυμπιακό στον β' γύρο. Αμφιβάλλω αν καλοκαιριάτικα γνώριζε ότι οι μισές ομάδες αποδυναμώθηκαν. Οι προπονητές σκέφτονται πρώτα και πάντα την άμυνα: κάποιος έπρεπε να του εξηγήσει ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει πολλές διαφορές από πέρυσι. Αλλά τέτοιος άνθρωπος στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει». Ούτε Γιώργος Καραγκούνης, λέει ο Κάνθαρος, ο οποίος πλέον θα δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο πυραυλοκίνητο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Τον πιστεύω τον παίχτη.

Υ.Γ.2 Το σενάριο της Κουλουχέριας τραγωδίας ορίζεται κάπως έτσι: «Έκανα προσφυγή κατά της Π.Α.Ε. Άρης στις 22 Νοεμβρίου του 2011. Ήμουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πώς πλήρωνα τα ενοίκιά μου. Όταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Έβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση. Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Έφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα ''θα κάνω προσφυγή'' και μου απαντούσαν ''κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου''. Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ. Μου δίνουν μόνο τη μία δόση κι αυτή μέσω τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Κι έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Άρη; Τη στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;». Ο Κουλουχέρης πρόσθεσε: «Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρότασή του ήταν να πάρω 30 χιλιάδες τώρα, άλλες 20 τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος 3 χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στη συζήτηση μου λέει πως ''αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου''. Η απάντησή μου ήταν πως ''αν διαλυθεί ο Άρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα κι όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη''». Άντε τώρα να βρεις άκρη. Κύριε Κόντη, χρειαζόμαστε τα φώτα σας!

Υ.Γ.3 Την σκυτάλη πήρε το Δ.Σ. της Ένωσης Football League- Football League 2, όπου σε φορτισμένη ατμόσφαιρα και με το Πρόεδρο, Σπύρο Καλογιάννη, συνεδρίασε και με την μειοψηφία των Νίκης Βόλου, Α.Ε.Λ., Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκής πέρασε η απόφαση για την επιστροφή των τριών (Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Ηρακλής). Ωστόσο, στην περίπτωση του Ηρακλή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, παρά τα όσα ισχυρίζεται η Ε.Π.Ο., αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λίγκα στην Football League 2 για τρεις διαφορετικούς λόγους (αδειοδότηση, πλαστογραφία, προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια), έπειτα από απόφαση οργάνων της ίδιας της Ε.Π.Ο. και όχι του κράτους. Εν τέλει, το deal ολοκληρώθηκε με την σύσταση πενταμελούς επιτροπής αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη, τον Α’ αντιπρόεδρο Στέλιο Σφακιανάκη, και τους Σαλευρή (Καλλιθέα), Σάμιο (Δόξα Δράμας) και Ράλλη (Εργοτέλη) που πήγαν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη. Έτσι, αποφασίστηκε ότι την επόμενη σεζόν θα ανέβουν τέσσερις ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και θα υποβιβαστούν στην Football League δύο. Επιπλέον, θα αυξηθεί η χορηγία του Ο.Π.Α.Π. κατά 30% καθώς και η χρηματοδότηση από την Σούπερ Λίγκα κατά 3,6 εκ. ευρώ. Επίσης τέθηκαν και μια σειρά άλλων ζητημάτων (διαιτησία, ΟΠΑΠ, στοίχημα). Παράλληλα, οι φήμες υποδηλώνουν ότι οι Κούγιας και Πηλαδάκης έβγαζαν, εκτός από ανακοινώσεις, και τα ρούχα τους: δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η ομάδα ''Άλφα'' και η ομάδα ''Βήτα'' προβιβάστηκαν. Πάλι καλά που το ελληνικό αλφάβητο έχει 24 γράμματα: για όλους τους ενδιαφερόμενους υπάρχει ένα γράμμα. Έστω κι αν το Υπουργείο Παιδείας θέλει να προβεί σε αλλαγές του αλφαβήτου και κατ' επέκταση της ελληνικής γλώσσας.

Υ.Γ.4 Ο Βασίλης Σκουντής γράφει το αυτονόητο: «Ο Πεδουλάκης θα είναι υπό αίρεση, όχι διότι δεν είναι καλός προπονητής, αλλά επειδή από πάνω του θα πλανάται το φάντασμα του Ομπράντοβιτς και το ίδιο ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό και για το νεαρό αφεντικό της ομάδας: ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο παρελθόν βρέθηκε απέναντι στον οργανωμένο πυρήνα των οπαδών, που του χρεώνουν κι εκείνο το ατυχέστατο πρωτοσέλιδο "πετάξτε τις φανέλες" στην "Πράσινη" και τώρα διαδέχθηκε τον πατέρα του και τον θείο του, που εκτόξευσαν τον Παναθηναϊκό στη στρατόσφαιρα».

Υ.Γ.5 Μπράβο στην Εθνική. Απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους έχει το knowhow να παίρνει αποτελέσματα. Αλλά δεν χρειάζεται έπαρση. Συνήθως μετά προσγειωνόμαστε απότομα.

Υ.Γ.6 Θα λείπω το Σου-Κου, και κάτι ψηλά, εκτός Αθηνών. Θα απαντήσω στα σχόλιά σας μόλις επιστρέψω! Καλά να περάσετε!

Υ.Γ.7 Δεν ξέρω πόσες μπάντες μπορούν να γράψουν τέτοια κομμάτια...

10 σχόλια:

  1. Χάρης

    Φίλε Κάνθαρε, με όσα συμβαίνουν και με κάνουν να γελάω, συμπεραίνω ότι, παρ' ότι η παλαιά Ελλάδα που ξέραμε έχει διαλυθεί οριστικά, το μόνο που έχει μείνει όρθιο, και σε πείσμα των καιρών μάλιστα, είναι η ΛΑΜΟΓΙΑ που χαρακτηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί μισθοί και συντάξεις να μειώθηκαν σχεδόν στο μισό από το 2009, μπορεί το Κράτος και οι Υπουργάρες μας οι τρελές να εξαρτώνται από τα λεφτά των Ευρωπαίων, αλλά ο ΟΠΑΠ και η NOVA (και η ΕΡΤ για το Τσου Λου) πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεπλένουν και να τρώνε λεφτά και να τα δίνουν στους αγαπημένους μας παράγοντες. Δεν καταλαβαίνουν ότι με το να τους επιδοτούν σε τέτοιο προκλητικό βαθμό τους ενθαρρύνουν να τα κάνουν ακόμα χειρότερα? Κάποτε θα υπάρξει εκατόμβη θυμάτων σε οπαδικές συγκρούσεις, όχι τα απλά μαχαιρώματα που πέφτουν ή τους 2 νεκρούς που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα.

    Όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι παράγοντες, αλλά κάνουν ό,τι γουστάρουν. Οι απόβλητοι Ηρακλής, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου (με την ιστορία των στημένων να μην έχει τελεσιδικήσει) από το πουθενά κατευθείαν στην Β' Εθνική. Ενημερώθηκε γι' αυτό ο Πλατινί? Από το πουθενά αποφασίζουν αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας σε 18, λες και το πρόβλημα είναι οι μόλις 16 ομάδες ή τα οικτρά πλαίυ οφφ. Γιατί να μην γίνουν 20, να φτάσουμε την Πρέμιερ Ληγκ, την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Σέριε Α? Η δυναμική παρουσία του Μπέου στο Καραϊσκάκη (μάλλον έψαχνε τον φίλο του τον Βαγγέλη) μάλλον προοιωνίζει ομορφιές του προσεχούς μέλλοντος. Δεν θα εκπλαγώ αν ξαναδώ στα γήπεδα και τον Μάκαρο παρέα με κανέναν Πατέρα.

    Η Εθνική ποδοσφαίρου πάλι μας ταλαιπώρησε με τους Λιθουανούς, αλλά τουλάχιστον έβγαλαν τα παιδιά 3-4 πολύ όμορφες φάσεις. Ειδικά το γκολ του Νίνη είναι μαγικό. Δεν θα τον πω Έλληνα Μέσσι και μπούρδες, αλλά είδα την γενικότερη εικόνα του και μπορώ να πω ότι είναι βελτιωμένος ειδικά στην κίνησή του χωρίς την μπάλα, πιο σοβαρός. Νομίζω ότι ήταν ο μόνος που δεν μπουρδουκλωνόταν στην επίθεση. Το γκολ πάντα το είχε στο παιχνίδι του. Σε αντίθεση με τον άλλο Μέσσι, τον Φετφατζίδη (που δεν έχει ούτε ταχύτητα, ούτε έκρηξη, ούτε δύναμη, ούτε σουτ, ούτε πάσα, παρά μόνο πολύ καλή ντρίμπλα).

    Όσο για τα του Άρεως, του Κουλουχέρη και του Κόντη, τί να λέμε τώρα. Τα πάντα όλα. Καλή ξεκούραση να 'χεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο ο Φερέιρα δεν κάνει "θαύματα" όπως πέρυσι τον Οκτώβρη, οι ξερόλες παραμονεύουν (και αν παρουμε μπρος, θα διθυραμβίζουν). Και τι επιχείρημα εφηύρε βλέπω ο Καρπετόπουλος: Επειδη οι άλλες ομάδες είναι άχρηστες, ήταν υπερβολικό να ψάχνει για αμυντικούς, και έπρεπε να υπάρχει μόνο ο Μπουμσονγκ να τρέχει και να φτιάχνει και καφε. Απλά αστείος!! Απορώ αυτό το συνόνυμο του ξερόλα, τι ξεχωριστό του βρίσκετε σε σχέση με την υπόλοιπη Ελληνικη αθλητικογραφία.

    Τωρα πιο αστείος απο όσα γίνονται στις διοργανώσεις; Δύσκολο.
    Ηθικό δίδαγμα: Μπορείς να μην συμμετέχεις μια χρονιά στις διοργανώσεις, η να συμμετέχεις σε μικρότερη κατηγορία χωρίς να πετύχεις και τίποτα. Η θέση σου στη Β' κατηγορία έχει καπαρωθεί μωρέ, γιατί έχεις ιστορία.

    Ο Φετφα αν φύγει κι αυτός για εξωτερικό... δεν θα γίνει Μεσι. Ούτε Αργεντίνος, ούτε Έλληνας, ουτε τίποτα. Μπορεί όμως να γίνει Φετφατζίδης!! Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, και όχι αν θα γίνει ο "Έλληνας τάδε", η ο "Έλληνας δείνα" (ισχυεί για τον κάθε Φετφα, Νίνη, η Κουτσιανικούλη)
    Για την ώρα προεξέχει να κερδίσει μια θέση στον Ολυμπιακό. Μακριά απο το αν είναι η δεν είναι Μέσι, η ότι άλλες μαλακίες του φορτώνει ο Νικολακόπουλος, και τον συμβουλεύει ο Αλέφαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μια μέρα βγουν στη φόρα, τα λεφτά που έχουν φαγωθεί στον Άρη, τότε πραγματικά θα τρέχουν και δε θα φτάνουν... Πάντα είχα απορία πως μια ομάδα με τον κόσμο να έχει δώσει τόσο χρήματα, χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστειος καρπετοπουλος,αμα δεν παιρναμε αμυντικους θα ελεγε "λαθος του φερειρα,με τετοια αμυνα πως να προχωρησει στην ευρωπη","παλι με σαριεγκι" κλπ

    Δηλαδη ο κουλουχερης ειχε συμβολαιο 300 χιλιαρικα το χρονο?

    στραικερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού πιστεύεις τον Κάρα προσπάθησε μια πρόβλεψη. Από τα 3420 λεπτά που έχουν οι 38 αγώνες της Premier League, πόσα θα παίξει ο Καραγκούνης. Γενική απάντηση, πάνω από 1000, πάνω από 1500 κ.λ.π.

    Η ... επανεκκίνηση της ομάδας Α΄ και της ομάδας Β΄ δείχνει πόσο μεγάλη πολιτική στήριξη έχει ο υπόκοσμος, που όπως διαθρυλλούται επανδρώνει και το τόσο χρήσιμο παρακράτος.

    Υπάρχει Ιβηρική συνωμοσία σε βάρος του Φέτφα. Βαλβέρδε, Ζαρντίμ και Σάντος έχουν βαλθεί να του καταστρέψουν την καριέρα. Το γεγονός ότι ο παίκτης ξέρει μπάλα αλλά καθόλου ποδόσφαιρο (παίζει μπάλα μαχαλά) είναι άνευ σημασίας. Το αν θα γίνει καλύτερος πηγαίνοντας στο εξωτερικό δεν επαρκούν ο γνώσεις μου για να το ξέρω. Αυτό όμως που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι ΠΡΩΤΑ χρειάζεται να τον επιλέξει ομάδα του εξωτερικού και κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στο εγγύς μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είσαι γίγαντας αφού ασχολείσαι με τον Σκουντή ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο έχω ανατριχιάσει
    όσο για τον Άρη τον μπασκετικό θα κάνεις δουλειά φέτος ξέρω τι σου λέω βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη και βρήκα έναν φίλο που παίζαμε παλιά και μου είπε πολλά και για τους Αμερικανούς και ξέρεις ότι όταν γράφω κάτι για το μπάσκετ το προσέχω πολύ και με προσκάλεσε μια και η δουλειά μου είναι να πηγαίνω τακτικά να τον βρω να δούμε προπόνηση και να μιλήσουμε με τον τίγρη
    σε κάποια τέτοια περίπτωση θα ζητήσω φανέλα να σου στείλω
    για την μπάλα τώρα του Άρη συμφωνώ με τον σύντροφο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάρη, οι Έλληνες παράγοντες δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Έστω δεν το γνωρίζουν. Όπως έλεγα σε σχόλιο της προηγούμενης ανάρτησης, το μόνο που τους νοιάζει είναι η αποτελεσματικότητα του συστήματος εις βάρος του ποδοσφαίρου. Μιλάμε για φυτώρια ομάδων, υποδομές και αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε πάνω από όλα είναι μια σχολή παραγόντων. Μια σχολή που θα διδάσκει αυτονόητες έννοιες όπως αξιοκρατία ή ισονομία. Και έχουμε πει ότι το να δηλώνεις και να οραματίζεσαι υποδηλώνει παθογένεια. Για την αύξηση των ομάδων δεν μπορώ να γνωρίζω το σκεπτικό. Το σίγουρο είναι ότι δεν λειτουργεί υπέρ της ανταγωνιστικότητας. Και η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, παρέα με άλλα πράγματα όπως η έλλειψη αξιοκρατίας, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις ελληνικές ομάδες σε μαρασμό. Η Εθνική έχει σφυρηλατήσει μια υπεύθυνη ταυτότητα. Επιμένω, όμως, ότι ο Σάντος δεν με πείθει. Για τον Φέτφα τα έχουμε πει: ας έρθει μαζί μου στο 8x8 που παίζω μπάλα να βγάλουμε μάτια. Για επαγγελματικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου δεν κάνει. Κι ας επιμένουν οι δημοσιογραφίσκοι για το αντίθετο.

    Άλεξ, Νομίζω ότι τα γραπτά του Κάρπετ διαθέτουν επιχειρηματολογία. Κι εγώ διαφωνώ μαζί του σε αρκετά θέματα, αλλά ο τρόπος σκέψης του γίνεται αποδεκτός. Για την ανικατότητα των επιθετικών ελπίζω να ολοκληρώσω σύντομα το άρθρο που γράφω. Οι αξιοπερίεργες και αντιφατικές αποφάσεις που λαμβάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του απλά επιβραβεύουν και θρέφουν την ισονομία και την αξιοκρατία. Είπαμε: προέχει το σύστημα. Συμφωνώ για Φέτφα: να γίνει ο Φετφατζίδης και κανένας άλλος. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, καθώς και η Εθνική ομάδα, να του πει την αλήθεια: ότι είναι ένα υπερτιμημένος παίχτης.

    Βασίλη, από τον Άρη έχουν περάσει εκατομμύρια! Έσοδα από Ευρώπες, χορηγίες, πίστη από κόσμο κ.ά. Το μόνο που δεν είχαμε ήταν λεφτά από πωλήσεις. Αλλά και πάλι: παραδώσαμε δωρεάν μαθήματα για το πως να χρεώσεις μια ΠΑΕ. Αν και μεταξύ μας δεν ήταν και τόσο δωρεάν.

    Στράικερ, ο Κουλουχέρης είναι ένας μετριότατος αμυντικός που πήρε αρκετά χρήματα από τον Άρη. Χρήματα τα οποία, αν ρωτάς εμένα, δεν άξιζε. Για την ακρίβεια, όπως έχω δηλώσει πολλές φορές, δεν έπρεπε καν να παίζει στον Άρη. Ο Κόντης, όμως, είχε διαφορετική άποψη. Και ακριβώς για αυτό δεν κατηγορώ τον παίχτη: τα λεφτά του θέλει. Λογικό και θεμιτό -έστω κι αν η στάση του είναι ολίγον αξιοπερίεργη. Κια δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν τελικά είναι όντως Αρειανός ή όχι: τα λεφτά δεν έχουν ομάδα. Για την ιστορία ο Κουλουχέρης έπαιρνε 160 χιλιάρικα το χρόνο.

    Υπουργέ, μου βάζεις δύσκολα. Αλλά, σύμφωνα με ένα μίνι ρεπορτάζ που έκανα, θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ενδεχομένως και βασικός! Η ομάδα έχει ορισμένα κενά στη μεσαία γραμμή, αφού πούλησε 2-3 πολύ καλές μονάδες και μάλιστα για πολλά μύρια, και από ό,τι λένε οι Άγγλοι θα τον εμπιστευτούν. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν μπορεί να ακολουθήσει με συνέποεια τον εξωφρενικό ρυθμό της Πρέμιερ. Άστα Υπουργέ, το ποδόσφαιρο είναι πονεμένη ιστορία. Μα, κανείς δεν αγαπάει αυτό το ρημάδι το άθλημα; Για τον Φέτφα συμφωνώ απόλυτα: δεν μπορώ να φανταστώ ποια ομάδα του εξωτερικού μπορεί να ενδιαφερθεί για αυτόν.

    Κωνσταντίνε, τον πάω τον Σκουντή. Τα γραπτά του μου αρέσουν πολύ. Για τον μπασκετικό Άρη δεν έχω ακόμα άποψη. Για αυτό ακριβώς δεν έχω αναφέρει το παραμικρό έδω και πολύ καιρό. Οι τρεις ξένοι αποτελούν ένα αίνιγμα. Η μόνη πίστη μου είναι ο Αλεξανδρής και η νέα διοίκηση. Αν ο κόσμος δει όραμα, πάθος και πείσμα θα επέλθει και στήριξη. Οι Αρειανοί δεν το παρατάνε το μπάσκετ. Φίλε μου, αν μιλήσεις με Τίγρη να μεταφέρεις το αντικείμενοι της συνομιλίας! Κι αν τσιμπήσεις και φανέλα, σε κερνάω ένα ταψί τιραμισού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ήμουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. ... Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ"

    Αρα επαιρνε 300 το χρονο,simple math,εξωφρενικο συμβολαιο...

    Και τα 160 βεβαια,υπερβολη ειναι για τον κουλουχερη.Βασικα,ειναι απο τις περιπτωσεις που οταν ακους οτι ζηταει και λεφτα απο πανω τον βριζεις,ενω στην πραγματικοτητα αλλοι φταινε.

    καλα ξεμπερδεματα.

    στραικερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν προλαβαινω να σχολιασω.
    τρεχω να υπογραψω συμβολαιο με τον αρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στράικερ, καλά ξεμπερδέματα δεν λες τίποτα. Βγήκε πριν λίγο ο Κόντης και έδωσε ρεσιτάλ. Αυτό το παιδί έχει μηδενική διάθεση αυτοκριτικής. Ποτέ δεν φταίει.

    Θέμη, ούτε ο Άρης προλαβαίνει να σε υπογράψει! Θα έχεις μεγαλύτερες ελπίδες αν αλλάξεις το όνομά σου σε Θεμίνιο!

    Αποχωρώ! Τα λέμε την Τρίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...