Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η γρήγορη μετάβαση του brand name

Ο Σάντος δήλωσε ότι θέλει να φύγει. Στην Εθνική Ελλάδος έμεινε, λέει, για άλλα δυο χρόνια με απόφαση καρδιάς κι όχι λογικής. Θα παραβλέψω τις οικονομικές παραμέτρους που ορίζουν το συμβόλαιό του και θα το δεχτώ. Επίσης, είπε ότι του έλειψε η καθημερινή τριβή των πάγκων. Να το δεχτώ κι αυτό. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι αν έμεινε με απόφαση καρδιάς, λογικής ή χρημάτων. Ούτε γιατί θέλει να φύγει. Το πρόβλημα είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει. Οι φήμες λένε ότι η Ε.Π.Ο. θα βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Μπάγεβιτς, ενώ κάποιοι τολμηροί, μεταξύ των οποίων κι ο γράφων, θεωρούν ότι θα πρέπει να κάτσει κάποιος Έλληνας, με επικρατέστερο τον υποτιμημένο Αναστόπουλο. By the way, που λένε και στο χωριό μου, έχουμε και ένα φιλικό με τους Ελβετούς. Δεν θα ασχοληθώ τακτικά με το παιχνίδι. Εξάλλου, ο Σάντος άλλα λέει κι άλλα κάνει. Θα σταθώ σε μέρος των δηλώσεων του προπονητή της Εθνικής Ελβετίας, Ότμαρ Χίτσφελντ, ο οποίος υποστήριξε: «Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα καλά στην άμυνα και ξεχωρίζει σε αυτό τον τομέα. Ο κ. Σάντος είναι λάτρης της πειθαρχίας. Είναι μια ομάδα που παίζει δυνατά και μπορεί να αλλάξει γρήγορα από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα». Κι έρχομαι ο καψερός και ρωτάω: μπορεί ο κύριος Χίτσφελντ να μας πει πότε διέκρινε στην Εθνική Ελλάδος γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση; Εκτός αν είμαι πιο άσχετος από όσο νομίζω και αγνοώ πλήρως τη σημασία του όρου ''επιθετικό transition game''. 


Και πάμε στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Παρί. Έχουμε αναφέρει πλείστες φορές ότι το χρήμα από μόνο του δεν αρκεί. Χρειάζεται σχέδιο. Εταιρικό σχέδιο. Βέβαια, όταν διαθέτεις την οικονομική δύναμη της Παρί, θεωρείς ότι όλα αγοράζονται. Μέχρι και τα εταιρικά σχέδια. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν αρκεί να έχεις το χρήμα, αλλά πρέπει να το ξοδεύεις και σωστά. Να το επενδύεις. Ειδάλλως, θα προβαίνεις σε ανούσιες και άσκοπες σπατάλες. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, την Μάντσεστερ Σίτι. Τα ποσά που έχει ξοδέψει, π.χ. για μεταγραφές, είναι τρομακτικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος ακόμα και τώρα, δέκα χρόνια μετά την αγορά της εταιρίας από τον Κεν Μπέιτς, δείχνει να μην έχει μάθει τι σημαίνει εγκράτεια και υπομονή. Παρατηρώ, όμως, ότι η Παρί έχει μια ιδιαιτερότητα: το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει το πρεστίζ της Πρέμιερ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, προβολή κ.ά.). Και η μεταγραφή του Μπέκαμ έγινε ακριβώς για αυτόν το λόγο. Για να φέρει λάμψη στο Παρίσι. Να γίνει η ομάδα πιο αναγνωρίσιμη, να αποκτήσει πιο ισχυρό brand name. Δεν μπορώ να προβλέψω αν θα αξιοποιηθεί αγωνιστικά.

Εντούτοις, ο Μπέκαμ αδικείται στις συζητήσεις για την ποδοσφαιρική του επάρκεια. Η υστερία, βλέπετε, σχετικά με το lifestyle που ακολουθούσε, τον επισκίαζε. Προσωπικά, ανέκαθεν τον θεωρούσα υψηλότατης ποιότητας ποδοσφαιριστή. Πάντα ήταν παίχτης του προπονητή, αν και τα Μ.Μ.Ε. το απέκρυβαν επιμελώς, απόλυτος επαγγελματίας και σκύλος μέσα στο γήπεδο. Ήξερε μπάλα και γνώριζε ποδόσφαιρο. Και το πιο σημαντικό: κατάφερε να υποτάξει την πίεση ενός τεράστιου επικοινωνιακού μηχανισμού. Η αντοχή που έχει επιδείξει, σε μακροχρόνιο επίπεδο, και οι αντιστάσεις που έχει καλλιεργήσει αποτελούν αξιοθαύμαστο επίτευγμα. Είναι προφανές ότι η μεταγραφή του στην Παρί αποτελεί προϊόν μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων, αλλά αυτό δεν μειώνει, επ' ουδενί, την αξία και την ιστορία του 37χρονου Εγγλέζου (sic!). Και είμαι περίεργος να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Βενγκέρ, πάντως, που τον παρατηρούσε μέχρι πρότινος στις προπονήσεις της Άρσεναλ, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Υ.Γ.1 Όταν κερδίζει ο Π.Α.Ο.Κ., οφείλεται στον κόσμο, και εσχάτως στον Σαββίδη· όταν χάνει ο Π.Α.Ο.Κ., φταίει ο Δώνης. Όσον αφορά τον ''επαναστάτη'', ο οπαδός σε ό,τι έχει να κάνει με τα είδωλά του είναι πιο φανατικός κι από τον Ηλία Κασιδιάρη. Κι ας καπελώνεται ο προπονητής. Το εντυπωσιακό, πάντως, είναι το πόσο γρήγορα ενεργοποιήθηκαν, μάλλον άδικα και για λάθος λόγους, οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί εις βάρος του Δώνη. Ούτε υπολογισμένο να ήταν. Ή μήπως ήταν; Μπα, αποκλείεται. Δραάττωμαι της ευκαιρίας, λοιπόν, και υπενθυμίζω το στοίχημα του Σαββίδη.

Υ.Γ.2 Δεν έχασε ο Ολυμπιακός, κέρδισε ο Ατρόμητος. Από θέαμα, πάντως, το οποίο ζητούσαν επισταμένα οι φίλοι του Ολυμπιακού, δεν υπήρχε πρόβλημα. Δεν πρέπει να υπάρχει παράπονο. Πέντε γκολ, δοκάρια, πέναλτι, ανατροπές στο σκορ. Χαμός στο ίσωμα. Καλώς έφυγε ο Ζαρντίμ και ήρθε ο Αντώνης. Το θέαμα επέστρεψε -κι ας μην ήταν μονόπλευρο από πλευράς Ολυμπιακού: ακόμα καλύτερα. Το κοινό που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη πρέπει να έμεινε ευχαριστημένο. Να έφυγε ικανοποιημένο. Και ο κόσμος που είχε κόψει το γήπεδο επί Ζαρντίμ, αναμένεται να επιστρέψει με χορό και με τραγούδι. Και για να σοβαρευτώ: με αυτά που είδε ο Μίτσελ, μην απορήσετε αν ακολουθήσει ακριβώς την τακτική του Ζαρντίμ.

Υ.Γ.3 Με αφορμή την σύλληψη των τεσσάρων ''αναρχικών'' με τα Καλάσνικοφ, τα μεθεόρτια αυτής και την αντίδραση της κοινής γνώμης, θα μπορούσα να γράψω ένα κείμενο, πάντοτε με τσαχπινιά και στυλ, για να σας χαρίσω απλόχερα τη δική μου διάσταση των πραγμάτων. Δεν μπορώ να το κάνω, όμως. Έχω βαρεθεί να γράφω τα αυτονόητα. Ντρέπομαι όταν αυτό συμβαίνει. Ειλικρινά σας μιλάω.

Υ.Γ.4 The Chain!



12 σχόλια:

  1. Για το υγ3 ντροπή,αίσχος...
    όσο για τα αθλητικού περιεχομένου.. άσχετη και το εχω ξαναπεί,μια καλημέρα με το δικό μου τραγούδι για σένα,τσιμπα το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Μπέκαμ μπορεί να τον αγόρασαν για λόγους μάρκετινγκ αλλά όποιος λέει ότι δεν είναι από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει είναι άσχετος!

    Αληθεύει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλανε να φύγει ο Δώνης αντί για τον Γκαρσία;

    Πρόεδρος ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρης

    Για το ποιός θα διαδεχτεί τον Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, δεν ξέρω να προτείνω. Θεωρώ όμως ότι δεν πρέπει να είναι ο Μπάγεβιτς (τον εκτιμώ όσο λίγους προπονητές στην Ελλάδα, αλλά ο άνθρωπος έχει φάει τα τελευταία χρόνια μόνο πίκρες στους πάγκους, λεφτά έχει, ας ηρεμήσει) ή ο Αναστόπουλος (καλός, χρυσός, άγιος, αξιοπρεπέστατος, επαγγελματίας, ΜΗ ολυμπιακάρας, αλλά δεν έχει τις παραστάσεις ενός Ρεχάγκελ κι ενός Σάντος, συν το ότι η Εθνική δεν είναι αποστολή αυτοκτονίας όπως οι ομάδες που προπονεί ο μουστάκιας). Εκτός κι αν στην ΕΠΟ δεν δεν περισσεύουν πολλά λεφτά για προπονητή.

    Ο παικταράς Μπέκαμ παρά το lifestyle, ακόμα και στα 37 του είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και το έδειξε όταν έπαιζε 2-3 μήνες δανεικός στην Μίλαν στο Τσου Λου. Σύγκρινέ τον με τον Ρονάλντο ή τον Ροναλντίνιο, που αμφότεροι πάχυναν πριν τα 30 τους. Προφανώς και είναι θέμα κυρίως marketing για την Παρί Σαιν Ζερμαίν η μεταγραφή αυτή. Όποτε κληθεί να παίξει, όμως, θα τα δώσει όλα. Πάντα το έκανε.

    Στον ΠΑΟΚ η φασαρία με τον Δώνη και τον Γκαρσία έγινε για το τίποτα. Το καλοκαίρι μαζί με τον Δώνη λογικά θα φύγει και ο επαναστάτης. Απλώς ο Σαββίδης τους παίζει στα δάχτυλα. Αν τον ανανεώσει θα είναι έκπληξη για μένα, αφού το παλληκάρι δεν μπορεί πια. Τα έχει δώσει όλα άλλωστε τόσα χρόνια.

    Αν ο Μίτσελ είναι κανονικός προπονητής, αυτό που θα κάνει είναι να σουλουπώσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σαιζόν, με στόχο να παίξουν αξιοπρεπώς με την Λεβάντε (έχει πλάκα να τους... κάνει πλάκα ο Καράμπελας και να λένε οι εφημερίδες ότι ο Μαρινάκης τον θέλει στον Ολυμπιακό, όντας Έλληνας παικταράς) και να αποκλειστούν αναίμακτα, αφού η Ατλέτικο και ο Φαλκάο δεν αστειεύονται. Easy money δηλαδή μέχρι τον Μάη. Θα τους αμολήσει λιγάκι να παίξουν μπαλίτσα, όπως θέλει και το κοινό του Καραϊσκάκη (άλλωστε, απαγορεύεται να παίξει ο Ολυμπιακός με λιγότερους από 3-4 φορ), αφού έχει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

    Τέλος, η ιστορία με τους αναρχικούς των ΒΠ που δεν χωνεύουν τον μπαμπάκα και την μαμάκα τους, είναι για γέλια και κλάματα μαζί. Η ελληνική κοινωνία είναι άρρωστη, αν ασχολούνται με το ξύλο που καλώς φάγανε οι "αντιστασιακοί" στην σύλληψή τους και κατά την ανάκριση, και όχι με το ότι διαπράξανε ένοπλη ληστεία. Αυτά που λένε στην απολογία τους (πολιτικός αιχμάλωτος, αναμορφωτής της κονωνίας, τα όπλα ήταν για εκφοβισμό αφού δεν ξέρουν να πυροβολούν, τα λεφτά θα τα μοιράζανε σε πτωχούς και αναξιοπαθούντες, κλπ) είναι για τα σκουπίδια. Εδώ φαίνεται η ανεπάρκεια μεγάλου ποσοστού των σύγχρονων γονέων, που νομίζουν ότι τα παιδιά θα μεγαλώσουν αυτόματα από μόνα τους. Βεβαίως θα αναπτυχθούν αυτόματα στο βιολογικό κομμάτι, αλλά το νοητικό κομμάτι της ανατροφής των παιδιών θέλει προσπάθεια, ξενύχτια, επιμονή και υπομονή 20-30 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να μην φύγει ο αξιολάτρευτος έχωμόνοέναμπουφάν Σάντος, διότι α) ταιριάζει το στυλ του (τακτική, πεθαρχία, σκοπιμότητα ) στην Εθνική και β) ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ : συνέχισε να κάνει του παίκτες να πιστεύουν στον εαυτό τους και πως η Εθνική ΔΕΝ είναι καφενείο.

    ΤΟ γαλλικό πρωτάθλημα θα παρουσιάσει τρελό ενδιαφέρον σε 2 χρονάκια που θα έχει γίνει ομαδάρα και η Μονακό.

    Και ναι ο Μπέκαμ είναι παικταράς, και το ότι δεν τον έφαγε το lifestyle όπως ronaldinho και άλλους ΠΟΛΛΟΥΣ είναι κάτι το οποίο τον κάνει διπλά μάγκα, έχεις δίκιο.

    Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πρίγκηψ του Νερέτβα στο γαλανόλευκο πάγκο; Δεν κάνει! Και σας το λέει ένας που είναι ειδήμονας περί τα πριγκηπικά, ξεφτέρι.

    Ο allenatore Nicolo στο γαλανόλευκο πάγκο; Χουμφ.

    Δηλαδή ο Σούλης ο Παπαδόπουλος δεν σας κάνει, που είναι και φτηνός; Λίγος σεβασμός στα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου δεν υπάρχει;

    Ο Ζαρντίμ δεν έφυγε για να παίξει ο Θρήνος καλύτερη μπάλα. Άλλος ήταν ο λόγος, ΛΕΜΕ!

    Ο Δώνης είναι βέβαιο ότι θα κάνει πρωτομαγιά στο Θερμαϊκό; Χλωμό το βλέπω. Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει παρέλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) Περί Σάντος. Δεν το βλέπω να φεύγει. Νομίζω πως θα τον "ψήσουν" και θα ανανεώσει. Θα διαφωνήσω (οριζόντια και κάθετα) με την θέση "Έλληνας τεχνικός στην Εθνική". Με τους ξένους κάναμε πολλά βήματα μπρος. Γιατί να αρχίσουμε τώρα την όπισθεν; Πάντως στην φημολογία περί διαδόχων συγκρατήστε και τ' όνομα του Λίνεν (αν δεν "κάτσει" του Μπάγεβιτς).

    2) Το πλάνο "μπαίνει ο σούπερ λεφτάς σε μία ομάδα και σκορπάει -στην αρχή- δεξιά κι αριστερά χωρίς φανερό λόγο" (και μετά από λίγο καιρό βγάζει "καβούρια") το έχω δει πολλές φορές και μου έκανε και μένα τρομερή εντύπωση. Μετά όμως αναρωτήθηκα: είναι δυνατόν να πετάει λεφτά ένας πλούσιος και να ξέρω εγώ καλύτερα απ’ αυτόν; Μήπως δεν τα πετάει αλλά αγοράζει κάτι μη ορατό σε μένα; Είναι παγκόσμιος κανόνας το ότι για να μπεις ηγετικά σε μία αγορά πρέπει να "σπρώξεις" πολύ μαρούλι. Και να μην αφήσουμε απ’ έξω το ενδεχόμενο κάποιοι να "ξεπλένουν" χρήμα…

    3) Περί Μπέκαμ. Το ζήτημα με την life style λάμψη του έχει δύο όψεις. Κάποιοι τον υποβαθμίζουν ως προς την παικτική του αξία, από την άλλη όμως το όνομά του είναι πιο αναγνωρίσιμο από καλύτερούς του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι απλά… ποδοσφαιριστές κι όχι επιχειρηματικά brand name. Πάντως τρομερή μεταγραφή για την Παρί κι ολόκληρο το Γαλλικό πρωτάθλημα, δεν το συζητώ αυτό!

    4) Αυτό με το Ολυμπιακός – Ατρόμητος μου "βρωμάει". Δεν είμαι απ’ αυτούς που ψάχνουν για σενάρια συνωμοσίας ή "ποινικοποιούν" την έκπληξη στο ποδόσφαιρο (λόγω στοιχήματος) αλλά "άσος ημίχρονο – διπλό τελικό" όταν ο Ατρόμητος (που δεν μπορεί να κερδίσει την Βέροια στο γήπεδό του) παίζει χωρίς πέντε (μισή 11άδα δηλαδή) βασικούς κόντρα στον αήττητο Ολυμπιακό που είχε το απόλυτο στο Καραϊσκάκη και βάζει τρία γκολ, τι να πω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρες σε όλους και συγγνώμη για την καθυστέρηση στις απαντήσεις, αλλά πρέπει να δηλώσω ότι είμαστε πολύ πίσω στην τεχνολογία. Πάρα πολύ πίσω. Κι ας διαφημίζουμε την πρόδο της. Γαμώ το ίντερνέτ μου.

    Φούλη, το τραγούδι δεν το τσίμπησα!

    Πρόεδρε, παιχταράς ο Μπέκαμ! Ναι, αληθεύει.

    Χάρη, δεν ξέρω πόσα λεφτά περισσεύουν στην ΕΠΟ. Αλλά από το να πάρει κάποιον απίθανο ξένο, προτιμώ τον Αναστόπουλο. Και λέω απίθανο ξένο, διότι δεν υπάρχουν πολύ έμπειροι προπονητές παρόμοιας φιλοσοφίας με Ρεχάγκελ και Σάντος. Νομίζω ότι η λέξη ''παιχταράς' αρμόζει στον Μπέκαμ. Και λόγω της ανυπέρβλητης προβολής του από τα Μ.Μ.Ε. σχετικά με το lifestyle toy, νομίζω ότι είναι υποτιμημένος ως ποδοσφαιριστής. Για τον ΠΑΟΚ, συμφωνώ ότι το καλοκαίρι λογικά θα φύγουν και οι δυο. Αν φύγει, όμως, ο επαναστάτης, ελέω Σαββίδη, θα φωνάζεουν οι οπαδοί εις βάρος του Προέδρου; Για τον Μίτσελ είπαμε: θεωρώ πολύ πιθανό να κάνει ακριβώς ό,τι κι ο Ζαρντίμ. Τουλάχιστον στα ματς που δεν θα χωράνε δοκιμές (π.χ. με την Λεβάντε). Τέλος, αυτό το πράγμα με τους αναρχικούς του κώλου πρέπει να τελειώσει. Και πάνω από όλα, πρέπει να τελειωσει αυτή η υποστήριξη από διάφορα ανθρωπάρια που νομίζουν ότι εναντιώνονται στο σύστημα. Όσο για τις απίστευτες δηλώσεις των γονέων, είναι σαφές ότι ο θεσμός της οικογένειας περνάει έντονη κρίση. Να σου πω και μια σύντομη ιστορία: όταν δίδασκα στο Γυμνάσιο, είχα να αντιμετωπίσω ''ανήσυχους'' μαθητές -ας μηντους χαρακτηρίσω διαφορετικά. Μόλις γνώριζα τους γονείς τους καταλάβαινα γιατί το παιδί φερόταν έτσι.

    Ιταλέ, αν φύγει ο Σάντος, ελπίζω να τον αντικαταστήσει κάποιος παρόμοιας φιλοσοφίας. Ειδάλλως, άστα να πάνε. Το γαλλικό πρωτάθλημα μου αρέσει πολύ. Κι αυτό, διότι δεν υπάρχει εμμονή με την άμυνα, είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, έχει ταλεντάρες και γενικώς το παρακολουθείς ευχάριστα, διότι μπορείς να το αποκρυπτογραφήσεις εύκολα. Τα σέβη μου!

    Υπουργέ, γουστάρω Σούλη! Είναι απόλαυση ο μπάσταρδος. Κάθε συνέντευξη τύπου θα είναι ένα μικρό σόου! Γιατί έφυγε ο Ζαρντίμ; Και να κάνει παρέλαση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει αμέσως μετά το την τελευταία αγωνιστική.

    Μπαλαντέρ, ας μην είμαστε αρνητικοί. Γιατί να βάλουμε ''όπισθεν'' αν κάτσει Έλληνας προπονητής στον πάγκο της Εθνικής; Κι αν θες την γνώμη μου, είναι μεγαλό βήμα προς τα εμπρός. Όλες οι μεγάλες Εθνικές έχουν γηγενή προπονητή στον πάγκο. Όσο για τον Λίνεν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν ξέρει να παίζει άμυνα. Μπορεί και να ξεπλένουν χρήμα. Αλλά πρόσεχε: το ότι δεν καταλαβαίνω γιατί τα σκορπάει δεν σημαίνει ότι ξέρω καλύτερα από αυτόν. Όμως, γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος πόσα παραδείγματα σπατάλης υπάρχουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Σίτι, στον Αμπράμοβιτς και την Παρί. Κακώς υποβαθμίζουν τον Μπέκαμ. Κάκιστα. Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να ξέρω τα περί ''βρώμας'' στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος. Πάντως, αφού ο Κυριάκος Θωμαΐδης δεν είπε κάτι επ' αυτού, μάλλον είναι καθαρό το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νόμιζα ότι είχες διαβάσει στο "γαττί" τον πραγματικό λόγο αποπομπής του Ζαρντίμ, το είχαμε αναλύσει ενδελεχώς.

    Leonardo Jardim despedido por se ter envolvido com mulher do presidente

    Σε απλά ελληνικά φυστίκωσε την Περπινιάδαινα. Έτσι εξηγείται το αιφνίδιο της απόφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπουργέ μου, ομολογώ ότι δεν είχα ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τρέχει τίποτε. Και ο πρόεδρας δεν είχε ιδέα στην αρχή, μετά όμως το έμαθε ...

    Και τον σούταρε. Το δίκιο του βουνό. Δεν φτάνει που σε πληρώνω ένα σκασμό λεφτά, σου λέει, θα μας "πηδήξεις" κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάρης

    Σοβαρά έγιναν τέτοια πράγματα? Ο καράφλας ταβερνιάρης να ξαπλώνει την κυρία εφοπλιστού? Ομολογώ ότι όταν άκουγα τις φήμες κάποτε ότι ο Ελευθερόπουλος (όταν ήταν τιμωρημένος και έκανε προπονήσεις μόνος του λίγο πριν φύγει οριστικά από τον Ολυμπιακό) και ο Τζόρτζεβιτς κρεβάτωναν την κυρία Άντζα και έκαναν τον Παρασκευά να τρέχει μέχρι την Δράμα και να μην φτάνει, δεν τα πίστευα. Αν όντως το κατάφερε αυτό ο Λεονάρντο, του βγάζω το καπέλο, αν και δεν έχω δει την κυρία για να εκφράσω γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χάρη, έπρεπε να βγει ο Νικολακόπουλος και να γράψει ένα άρθρο επ' αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...