Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κι άσε τους άλλους...




Υ.Γ.1 Τιμάει έναν πολύ καλό μου φίλο που, ενώ βρισκόταν σε ζευγαρονήσι με την γκόμενά του, πήγε σε ένα κατάστημα με στάμπες και παρήγγειλε το μπλουζάκι του Π.Α.Ο.Κ. που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία; Τον τιμάει που το φόρεσε κιόλας; Θεούλης!

Υ.Γ.2 Μην με παρεξηγείτε για το ποιόν της ανάρτησης, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να γράψω! Βαρέθηκα να αραδιάζω λογικά επιχειρήματα, κουράστηκα με τα πολιτικά τεκταινόμενα, ξενέρωσα με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αρνούμαι να γίνω προκλητικός/εριστικός και αηδιάζω όταν αποθεώνω το αυτονόητο. Θα μπορούσα να γράψω κάποια φιλοσοφικά -τρομάρα μου!- κείμενα, καθώς το μυαλό μου κυριαρχείται από πολλές τέτοιες σκέψεις, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, αλλά νομίζω ότι τα διαβάζω μόνο εγώ. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρχει ένα είδος ανατροφοδότησης. Ή μήπως όχι;

Υ.Γ.3 Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων συνιστά μια σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Πρόκειται για μα πασαρέλα ταλέντων. Σκάουτερ(ς) από όλον τον κόσμο, και κυρίως την Ευρώπη, παρακολουθούν αυτούς τους ποδοσφαιριστές εδώ και μήνες, και τώρα έφτασε η ώρα για το τελικό τεστ. Μόλις τελειώσει το τουρνουά, είναι πιθανό σε ορισμένα από αυτά τα παιδιά να αλλάξει συνταρακτικά η ζωή τους. Για παράδειγμα, να διπλασιαστεί η αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, να πολλαπλασιαστούν οι αποδοχές τους ή να πάρουν μεταγραφή σε κάποιον μεγάλο σύλλογο, ο οποίος πιθανώς να βρίσκεται και σε άλλη ήπειρο. Ποια είναι η μαγκιά στην προκειμένη περίπτωση; Να παρακολουθείς με συνέπεια τις εξελίξεις και να μαντέψεις ποιοι παίχτες θα λάμψουν στο τουρνουά, ώστε να τους κλείσεις πριν την έναρξη αυτού. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Υ.Γ.4 Αυτό που συμβαίνει με τον Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή αυτή η αβάντα που παρατηρείται το τελευταίο έτος, δείχνει την κατάντια μας. Μόλις πήραν πρέφα ότι ο Σαββίδης έχει λεφτά, έχουν σπεύσει οι μάνατζερ(ς) και οι δημοσιογράφοι, κυριολεκτικά σαν όρνια, και πετάνε πάνω από το ''πτώμα''. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το πλάνο του Σαββίδη. Δεν έχει σημασία ότι έχει υποπέσει σε σωρεία σημαντικών λαθών στη διάρκεια της σεζόν. Δεν έχει σημασία ότι μάλλον δεν σκαμπάζει και πολλά από ποδόσφαιρο. Σημασία έχει ότι διαθέτει λεφτά. Και επικεντρώνονται αυστηρώς σε αυτό το δεδομένο. Σαν τις αντιδράσεις ενός κοινού που σχολιάζει την ελκυστική τραγουδίστρια που εμφανίζεται στην πίστα, χωρίς να έχει φωνή, αλλά και χωρίς να φοράει ρούχα. Αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ. του 2013. Ουδείς ασχολείται με το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν έχει φωνή, κι όλοι προτιμούν να σχολιάζουν αυτά που (δεν) φοράει. 

Υ.Γ.5 Πήραν το πρωτάθλημα οι Miami Heat, όπως το πήραν τέλος πάντων, και ξαφνικά άρχισαν οι συγκρίσεις για το ποιος είναι ο καλύτερος. Ο James, o Jordan ή ο Bryant; Μα, θέλει και ερώτημα; Ο μεγάλος Miller!

Υ.Γ.6 Μην με κατακρίνετε! Το καλοκαίρι επιτρέπονται και φλωριές! Λίγες και καλές!

I know your eyes in the morning sun, I feel you touch me in the pouring rain, And the moment that you wander far from me, I wanna feel you in my arms again, And you come to me on a summer breeze, Keep me warm in your love and then softly leave, And it's me you need to show, How deep is your love, I really mean to learn, Cause we're living in a world of fools, Breaking us down, When they all should let us be, We belong to you and me, I believe in you, You know the door to my very soul, You're the light in my deepest darkest hour, You're my saviour when I fall, And you may not think, I care for you, When you know down inside, That I really do...

17 σχόλια:

  1. έλα ρε κανθαρε...φλωριά είναι να το παίζεις άλλος από αυτό που είσαι για να τύχεις κοινής αποδοχής!
    οπότε γράψε τα φιλοσοφικά σου ή απλά κάνε διακοπές μέχρι να σου έρθει κάτι να γράψεις! κι άσε τους άλλους....να κουρεύονται!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φίλος σου το τύπωσε το μπλουζάκι επειδή είναι όντως μεγάλος οπαδός ή επειδή,όντας σε σχέση,το είχε εξασφαλισμένο το σεξ και δεν τον ένοιαζε να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις; :p

    Δε σε παρεξηγεί κανείς,νομίζω,η έμπνευση πηγαινοέρχεται. Καλά μπάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράψε μία ανάρτηση για το game of thrones ρε συ... Σε κόβω να το βλέπεις...

    Αν όχι, γράψε για τον μυθικό Dexter που αρχίζει ο τελευταίος κύκλος την Κυριακή...

    Άσε τους πολυλογάδες τους ξέρω να ούμε, που αν τους δέσεις, τους κατεβάσεις παντελόνι και βρακί και βγάλεις το αναισθητικό και το πριόνι για τους το κόψεις θα σου πουν "όχι ρε.. μαμήσι και ας μην πάω στον παοκ ποτε"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βalanced girl, ετοιμαστείτε τότε για φιλοσοφικό κείμενο! Το έχω γράψει ήδη από χθες! Όσο για το να το παίζω κάτι που δεν είμαι, για να τύχω κοινής αποδοχής ή οτιδήποτε άλλο, διεξάγω μεγάλη και υπεύθυνη προσπάθεια να είμαι ο εαυτός μου. Και τα καταφέρνω. Εξάλλου, δεν μου πάει να ερμηνεύω ρόλους. Δεν μου ταιριάζει. Δεν είμαι εγώ.

    Κ. †, ο φίλος μου τύπωσε το μπλουζάκι για πλάκα! Δεν είναι κολλημένος! Δεν τίθεται μόνο θέμα έμπνευσης. Είναι και θέμα περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Δεν ξέρω. Ίσως, πάλι, επειδή νοιώθω καλά, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος, να μην βρίσκομαι σε φάση να εμπνευστώ. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η έμπνευση έρχεται όταν είμαστε στα κάτω μας.

    Jim, το Game of Thrones το έχω κατεβάσει και δεν το έχω δει ακόμα. Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα και ελπίζω όταν την παρακολουθήσω να μην απογοητευτώ. Το Dexter δεν το έχω κατεβάσει καν. Μόλις πρόσφατα τέλειωσα το Hercule Poirot, το οποίο βρήκα εξαιρετικό, και τώρα παρακολουθώ το Modern Family. Νταξ, η μπλούζα είναι προφανώς χιουμοριστική! Έχω διάφορες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με μπλούζες και λοιπά. Κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω όλες!

    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράψε τα φιλοσοφικά σου, αφού το έχεις. μην το κάνεις πολύ βαριά όμως γιατί καλοκαίρι είναι και θα τα διαβάζουμε χαλαροί σε καμιά παραλία ή λιωμένοι κάτω απο το αιρκοντίσιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπήκα να σου πω να γράψεις αυτά τα φιλοσφικά που έλεγες αλλά με προλάβανε! Είδες? 2 άτομα θα σε διαβάσουν τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υ.Γ.2 Αν είσαι στους ... αναποφάσιστους γράψε για τσούλες. Διαχρονικό. lol

    Υ.Γ.3 Ο Δημήτρης Κολοβός του Νιόνιου, έβαλε μια γκολάρα προχθές κόντρα στο φαβορί Μεξικό. Είχα ακούσει πρόσφατα ότι από τους νέους έχει την καλύτερη σωματοδομή ποδοσφαιριστή, κάτι που διαπίστωσα (είδα τον αγώνα). Στη φάση του γκολ τζαρτζάρεται με δυο Μεξικανούς και φάνηκε σαν να αντιμετωπίζει παιδάκια. Στα ρέστα όμως είδα ότι ούτε μπάλα ξέρει, ούτε ποδόσφαιρο (γιατί είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα). Πολύ άσκοπο κράτημα της μπάλας ενώ υπήρχαν ελεύθεροι συμπαίκτες, αδυναμία να περάσει τον αντίπαλο εξωτερικά και να σεντράρει, πολλά πουλήματα της μπάλας σε φάσεις όχι ιδιαίτερα δύσκολες. Θέλει ακόμα πολύ δουλειά στο πνευματικό κομμάτι.

    Υ.Γ.4 Με κέντρο τους Κατσουράνη και ενδεχομένως Τζιώλη - Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ θα έχει μια από τις γρηγορότερες κεντρικές γραμμές στα Βαλκάνια! Αυτό έχει κατά νου ο Στέφενς; Αναρωτιέμαι αν σε αυτή τη μετακίνηση είναι σύμφωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρτάλι, το έχω ετοιμάσει το κείμενο. Και μάλλον είναι βαρύ. Αν είσαι παραλία θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάτι άλλο. Έστω να χαζεύεις γκόμενες!

    Καλό παιδί, χαμός θα γίνει!

    Υπουργέ, το έχω σκεφτεί να γράψω για τις σχέσεις ανάμεσα στα δυο φύλα. Σε χιουμοριστικό πλαίσιο. Ή για αυτά που βλέπουμε στις παραλίες. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν bloggers που αυτά τα λένε καλύτερα από εμένα! Είναι φανερό ότι οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν δουλεύουν. Ούτε μόνοι τους μήτε με τους προπονητές τους. Και συμφωνώ απόλυτα για το νοητικό κομμάτι. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Στέφενς. Επίσης, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Σαββίδης. Ωραίες οι δηλώσεις για πρωταθλήματα και τσου λου, αλλά και το μπούμερανγκ έχει όπισθεν. Τέλος, γνωρίζω πολύ καλά τι θέλουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Κωστή, όχι για τις σχέσεις ανάμεσα στα δυό φύλα. Αυτή η προσέγγιση είναι για blog με ιδιοκτήτη θηλυκό. Για τα τσουλιά να γράψεις. Γιατί ως γνωστόν το τσουλί είναι το ταμπάσκο της ζωής του ανδρός (του σωστού, του σατράπη, του πρόστυχου). Νομίζω;

    Μπορεί μερικοί να λένε για τις σχέσεις καλύτερα από σένα (δεν έχω άποψη). Θα το διαβάσουν όμως όσοι τα λένε χειρότερα από σένα!

    Τι θένε τα Παόκια, να γκρεμίσουν το κράτος των Αθηνών; Ντάξ, το κράτος του ποδοσφαίρου είναι στον Περαία, αλλά δίπλα-δίπλα είναι οι πόλεις ...

    Προσόντα ο Κολοβός αλλά από ποδόσφαιρο τίποτε. Ο καλός είναι ο Μπάλας του Πιτσουνίου. Κρατά θέση, βοηθά την ομάδα, από τακτική επαρκέστατος. Ο Καπίνο καμιά σχέση με αυτόν που ξέραμε όταν ήταν βασικός στην Πανάθα. Ο τέρμας αν δεν έχει παιχνίδια χάνει το συγχρονισμό του, παίζει σαν αφηρημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μπλουζάκι θα στο κάνω δώρο στην Χαλκιδική φέτος γιατί το ξέρω πως βαθιά μέσα σου είσαι τρελό παοκτσακι. Απορώ μάλιστα τι ήθελες το μπλουζάκι του Γκάλη gangster. Θα ψάξω να σου βρω κανένα του Μπάνε, άντε στην χειρότερη του Μακαρά ή του Κουκλάκη.
    Νέα Πλάγια - Wonder Boy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπουργέ, να το δεχτώ ότι αυτές οι προσεγγίσεις είναι καλύτερο να γίνονται από γένος θηλυκό. Όσες φορές, όμως, διαβάζω ή ακούω τέτοια πράγματα από γένος θηλυκό, τραβάω τις κωλότριχές μου! Και τις βγάζω κιόλας! Είναι φανερό ότι οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα για τη ψυχοσύνθεση ενος άντρα. Κι αυτό διότι τα υπεραναλύουν όλα και δέχονται πάντα το χείριστο σενάριο. Και το χειρότερο είναι ότι διακρίνω ελάχιστες εξαιρέσεις. Για αυτό και οι γυναίκες είναι πιο επικίνδυνες από τους άντρες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και επικοί μαλάκες άντρες. Η σύγχυση της γυναίκας, όμως, είναι τόσο μεγάλη που συχνά δεν καταλαβαίνει τον μαλάκα από τον μάγκα. Τέλος πάντων. Οι ΠΑΟΚτσήδες ονειρεύονται την παράγκα του Σαββίδη. Πόσο υποκριτικό είναι αυτό; Πόσο παρανοϊκό; Όσα χρόνοια τους θυμάμαι, κράζουν, χωρίς να δείχνουν διάθεση να εντοπίσουν και να λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, και τώρα, επειδή ήρθε κάποιος παράδες, φέρονται σαν γκόμενα που παντρεύτηκε κάποιον (με) λεφτά. Ουρλιάζεις για την παράγκα του άλλου, διότι τη ζηλεύεις. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι Παναθηναϊκοί, ειδικά επί Πατέρα. Ο Μπάλας είναι πράγματι καλός παίχτης, με ικανοποιητική γνώση τακτικής, και μπορεί να γίνει πολύ καλό αμυντικό χαφ. Αλλά, αφού δεν δουλεύουμε με αυτά τα παιδιά και οι πειρασμοί είναι μεγάλοι για να δουλέψουν μόνα τους, η μοναδική ελπίδα σωτηρίας είναι το εξωτερικό. Να φύγουν, να γλιτώσουν. Για παράδειγμα, ο Γιαννώτας πήγε στην Γερμανία. Μακάρι να αλλάξει μυαλά και να γίνει καλύτερος παίχτης. Περισσότερες πιθανότητες έχει εκεί, παρά εδώ.

    Wonder Boy, παρών! Κάτσε να δούμε πρώτα πότε θα πάμε Χαλκδική. Θα σε πάρω τηλέφωνο προσεχώς. Άντε να δω και το μικρό Αρειανάκι! Θέλω μπλούζα Μπαλογιάννη. Από την εποχή που έπαιζε στην Εθνική και έλεγαν οι σπίκερ ότι πάσχει άπο άγνοια κινδύνου! Μάλλον αυτοί έπασχαν από άγνοια κινδύνου! Έστω Μαματζιόλα! Να σε ρωτήσω: την μπλούζα με το ''ΠΑΟΚ κι ας μην γαμήσω ποτέ'', πόσες φορές την έχεις φορέσει; Το γήπεδο δεν μετράει! Στα Πλάγια περιμένω υποδοχή με αυτή την μπλούζα! Όσο για την μπλούζα ''Gαngster'', νταξ, τα σπάει! Κάθε φορά που την φοράω με κοιτάνε όλοι! Λες να μην με κοιτάνε λόγω μπλούζας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την φορούσα σε 5x5 και 2-3 φορές σε απογευματινή βόλτα. Δεν την βάζω συχνά, όμως είναι εκεί να μου θυμίζει τις ρομαντικές διακοπές στην Μήλο χαχα. Να σου υπενθυμίσω πως έφαγα μισή ώρα στο μαγαζί για να βρω το κατάλληλο σχέδιο μύγας (δεν είναι τόσο φόρα παρτίδα όπως του παλικαριού στην φώτο, έχει μία μύγα και συνεχίζει ..μησω ποτέ)
      Ειδικά για σένα θα την βάλω κι ας αναρωτιέται η κουτσομπολογειτονιά τώρα που έγινε πατέρας, τώρα έχασε το μυαλό του;
      Επίσης θα σου βρω φανέλα George "Ignorance risk" Baloyannis ενώ επειδή πάντα λάτρευα τους κοινοτικικούς που ήταν τότε στην μόδα, θα ψάξω για Ρίκι Περάλ, Στέφαν Μπεκ, Ρον Ρόουαν, Πιέρι και φυσικα ο ελληναρας Μπαζαρεβιτς. Τα λέμε ρε

      Διαγραφή
    2. Πρώτα από όλα εννοείς τους νατουραλιζέ! Μην μου το χαλάς! Ο Μπαζάρεβιτς από τον Βόλο, για να μην ξεχνιόμαστε. Από το λιμάνι, στα τσιπουράδικα. Εκεί μεγάλωσε. Άσχετα αν ο ίδιος δεν το γνωρίζει.

      Θέλω να σε δω να φοράς την μπλούζα και να πηγαίνεις βόλτα την μπέμπα που φοράει φανέλα Κολτσίδας!

      Θα σε πάρω τηλέφωνο λίαν συντόμως!

      Διαγραφή
  12. Τραβάς τις κωλότριχές σου γιατί δεν καταλαβαίνεις τη ψυχοσύνθεση της γυναικός. Τους επιστρέφεις δηλαδή το κουσούρι τους. Αν θέλεις να τις καταλάβεις γίνε gay, μετά θα σου είναι πιο εύκολο!

    Χο-χο-χο.

    Οι γυναίκες βρίσκονται σε σύγχυση (όσες βρίσκονται) γιατί ακολουθούν πιστά τις διδασκαλίες των μανάδων τους. Ότι μλκ δηλαδή έχει κάνει η μάνα στη ζωή της πρέπει να την κάνει και η κόρη! Για τη σύγχυση των αντρών σε επόμενο σχόλιο.

    Έχω να πω ότι για να εμπιστευτείς κάποιον σαν μέντορα σε ένα θέμα, οφείλεις - στον εαυτό σου - να γνωρίσεις την ιστορική του διαδρομή στο θέμα. Η ειλικρινής αγάπη του για σένα δεν εξασφαλίζει ότι θα σου δώσει σωστές κατευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπουργέ, και να ήθελα να γίνω gay δεν μου βγαίνει. Αν και, κρίνοντας από τις διακοπές μου στη Μύκονο, κι όχι μόνο, θα είχα μεγάλη πέραση.

    Μα η ψυχοσύνθεση ενός άντρα είναι πιο απλή από εκείνη της γυναίκας. Κι όμως η τάση τους να κάνουν τα πάντα σύνθετα, δεν τους επιτρέπει να το αντιληφθούν. Μολαταύτα, εκείνες είναι που απαιτούν να τις καταλαβαίνουμε. Κι εμείς, ενώ θέλουμε, δεν μπορούμε. Άσε που ασχολούνται με ανασφάλειες και κόμπλεξ, γενικά με ασήμαντα θέματα, στα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών δεν δείχνουν καμία σημασία και κανένα ενδιαφέρον. Προσοχή: δεν αγιοποιώ τους άντρες, σε καμία περίπτωση, καθώς έχω ράμματα και για τη δική τους γούνα, αλλά τα βήματα που έχουν να κάνουν οι γυναίκες είναι περισσότερα από τα αντίστοιχα των αντρών.

    Το ότι υπάρχουν στερεότυπα, κι από τις δυο πλευρές, που κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη, ναι, ισχύει. Αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι ο υπερβολικός μας εγωισμός είναι η ουσία που λαδώνει το μηχανισμό τους. Θα μπορούσα να πώ κι άλλα, αλλά άσε καλύτερα.

    Τέλος, δύσκολο πράγμα το μεντοριλίκι. Πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα καλά μωρέ, σου προτείνω να γίνεις gay κι' εσύ μου απαντάς σοβαρά; Πες εκεί κάνα "ωραίο". Τύπου:

    Νομίζω ότι μόνος μου θα δυσκολευτώ. Μήπως μπορείς να μου δώσεις καμιά χρηστική πληροφορία να ξεκινήσω;

    lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήμουν νηφάλιος όταν απάντησα. Δεν θα ξαναγίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...