Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Να μην πέσει στην παγίδα

Έχουμε πει ότι η αγορά του ποδοσφαίρου έχεις τους κανόνες της και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τους δικούς της. Επομένως, δεν πρέπει να απορούμε με το μεταγραφικό πλάνο των Μαδριλένων. Αν μπορεί κανείς να το βαφτίσει «πλάνο». Η Ατλέτικο, πάλι, προσπάθησε να αντικαταστήσει επάξια τους παίχτες που έχασε. Και νομίζω ότι το κατάφερε. Μπορεί ο Ντιέγκο Κόστα να έφυγε για άλλες πολιτείες, αλλά πήρε τον Μάντζουκιτς. Ναι, ο Κροάτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον νυν επιθετικό της Τσέλσι. Παίζει περισσότερο εντός περιοχής, δεν είναι τόσο κινητικός σε φάση επίθεσης, μάλλον πιο αργός, δεν μπορεί να παίξει τόσο καλά με πλάτη, δεν ερμηνεύει άριστα τον ρόλο του target man, αλλά είναι πιο ομαδικός, πιο έξυπνος, τοποθετεί καλύτερα το κορμί του και ξέρει να ανοίγει διαδρόμους. Για αυτό και ο Σιμεόνε έφερε τους Τσέρτσι και Γκριεζμάν: για να αντισταθμίσει την διαφορετικότητα του Μάντζουκιτς και να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα. 


Για να βγεις, όμως, στην κόντρα, πρέπει να κλέψεις μπάλες. Οι παίχτες του Σιμεόνε αμύνονται ιδανικά, με τις (διαγώνιες) αλληλοκαλύψεις και τα ντουμπλαρίσματα να αποτελούν εξέχον στοιχείο της αμυντικής λειτουργίας. Δόξα και τιμή στον Γκάμπι (αρχηγός) και στον Τιάγκο, ο οποίος στα χέρια τού Σιμεόνε από Βιτάμ Soft (φώτο) έχει μετατραπεί σε ένα ηρωικό χαφ με πολυσύνθετο ρόλο. Και το μοτίβο αυτό λαμβάνει μέρος με αξιοθαύμαστη συνέπεια στα 2/4 του γηπέδου. Στο δικό τους, δηλαδή, τερέν. Παραχωρούν συνειδητά χώρο στον αντίπαλο και τους χαρίζουν απλόχερα την κατοχή. Την πρωτοβουλία, εντούτοις, την έχει η Ατλέτικο. Σπάνιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο, αλλά υπαρκτό. Το ίδιο έγινε και το Σάββατο. Η Ρεάλ, με τεράστια κενά στην μεσαία γραμμή και τον Μπέιλ να τελεί υπό τακτική σύγχυση, προσπαθούσε να βγει στην επίθεση. Είχε την κατοχή, αλλά η Ατλέτικο έπαιζε υποδειγματική άμυνα και, όταν της δινόταν η ευκαιρία, έβγαινε στην κόντρα και ανησυχούσε τους γηπεδούχους. Προϊόντος χρόνου, λοιπόν, και καθώς οι παίχτες της Ρεάλ είχαν κουραστεί, ο Σιμεόνε ανέβαζε ρυθμούς. Πέταξε στο χόρτο τους Γκριεζμάν και Τουράν, πόνταρε στο επιθετικό transition game, έγινε πιο απειλητική και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι το κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλονιστεί συθέμελα. Ο Αντσελότι, πάλι, μασούσε την τσίχλα του με κινηματογραφική ταχύτητα.

Εν κατακλείδι, τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός; Όταν ο Σιμεόνε παραχωρεί χώρο ακόμα και σε μικρομεσαίες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, με σκοπό να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, είναι προφανές ότι το ίδιο θα κάνει και την πρώτη αγωνιστική του τσου λου: η ομάδα του Μίτσελ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα. Πιθανολογώ ότι ο Ολυμπιακός θα μπει ορμητικά, ως είθισται να πράττει ο γηπεδούχος σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσει ο αρχικός ενθουσιασμός. Κατόπιν, υποθέτω από το το 20' λεπτό και έπειτα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση -κι ας φωνάζει ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Μίτσελ είναι να δώσει κατοχή στην Ατλέτικο, καθώς οι παίχτες της ισπανικής ομάδας δεν έχουν εκπαιδευτεί με την μπάλα στα πόδια, και να ρίξει βάρος στον αδύναμο κρίκο του αντιπάλου: τον Σικέιρα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Υ.Γ.1 Φοβερό παιχνίδι το Πάρμα - Μίλαν! Με έναν Μενέζ σε τρελά κέφια.

Υ.Γ.2 Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά από τον Πανόπουλο. Να αργεί δύο ολόκληρες αγωνιστικές να διώξει τον προπονητή. Είναι δυνατόν; Εδώ έχει διώξει προπονητή μία βδομάδα αφού υπέγραψε μαζί του. Έχει επαναπροσλάβει προπονητή που έδιωξε. Και τώρα επιδεικνύει τέτοια καθυστέρηση; Απαράδεκτα πράγματα. Έχουμε και μια ανακύκλωση να κάνουμε: Ουζουνίδης, Κεχαγιάς, Μαντζουράκης, Καραγεωργίου και τούμπαλιν.

Υ.Γ.3 «Μόνο ανάσταση νεκρών δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας».
Σοφία Βούλτεψη

Υ.Γ.4 We Rule the Night!!!

9 σχόλια:

  1. Χάρης

    Η Atletico Madrid είναι ίδια ομάδα με πέρυσι. Έχασε τους Courtois, Diego Costa και Felipe Luis, τους αντικατέστησε με τους Mandzukic και Siqueira, συν 2 τερματοφύλακες που δεν γνωρίζω. Επίσης πήρε τους εξτρέμ Cerci και Griezman. Μπορεί η Atletico να μην διαθέτει πια μπομπάτο σέντερ φορ (ο οποίος πλέον τα βάζει με την Chelsea, και σε μόλις 4 παιχνίδια έχει ξεπεράσει την συγκομιδή γκολ του Fernando Torres επί 3,5 χρόνια), αλλά έχει γίνει πιο ομαδική στην λειτουργία της, και διατηρεί το μέταλλο που την έφτασε στην κορυφή. Άσχετα με το αποψινό παιχνίδι, δεν ξέρω αν το μέταλλο αρκεί για να κρατήσει ψηλά την Atletico, γιατί οι περισσότεροι παίκτες της πλησιάζουν τα 30.

    Ενώ η Atletico μας είναι γνωστή, ο Ολυμπιακός είναι μυστήριο. Έχει αλλάξει όλη η ομάδα. Μόνο ο Roberto και ο Dominguez θα παίξουν από τους περυσινούς, ενώ ο Μανιάτης είναι αμφίβολος. Από τους καινούριους είδα τον Mazuaku να τρέχει σαν δαίμονας μπροστά, αλλά πίσω δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστος. Ο Kasami είναι καλός χαφ, ειδικά μπροστά, και με καλό πόδι. Ο Abidal είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν στρίβει όπως παλιά. Afellay και Durmaz είναι ερωτηματικά προς το παρόν. Από κει και πέρα, η θέση του σέντερ φορ είναι αίνιγμα. Θεωρώ ότι αν ο Michel ξεκινήσει με τον Μήτρογλου στην κατάσταση που είναι θα είναι αυτοκτονία. Βλέπω να ξεκινά με τον Διαμαντάκο και βλέπουμε. Το τί θα γίνει στο ματσάκι δεν το γνωρίζω, αλλά το ζόρι γα τον Ολυμπιακό θα είναι δεδομένο.

    Όταν διάβασα το 4-5 της Milan έπαθα πλάκα. Σίγουρα δεν έγινε κανένα στοιχηματικό στήσιμο στην Μαλαισία και στην Κίνα? ;Ρ

    Έτσι θέλω τον Πανόπουλο! Μεγάλωσα με τον προπονητοφάγο Χρηστάρα, τον ελαφοκυνηγό της Ξάνθης! Όχι με φλώρους που αφήνουν τους προπονητές να ρίξουν τις ομάδες τους, με δικαιολογία ότι μοντάρουν την 11άδα και δουλεύουν με τους παίκτες σε ποδοσφαιρικό πλαίσιο! Πέρα από την πλάκα, ο Τσιώλης δεν είναι τόοοοοσο καλός προπονητής όπως πιστεύουν πολλοί. Έκανε δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου του Μπέου που τους πήγαινε τραίνο εξωποδοσφαιρικά και στον Άρη για 5-6 ματς όπου τον έσωσε (ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στις αποτυχίες και έφυγε κακήν κακώς), αλλά οπουδήποτε αλλού απέτυχε.

    Αυτό το παραμύθι με τον ανεπάγγελτο Τσίπρα που τάχα θα μας σώσει σαν Λευκός Ιππότης και θα διώξει τους κακούς δεν το καταλαβαίνω. Έφτασε στο σημείο να μας πει στην ΔΕΘ ότι δεν υποσχέθηκε παροχές ποτέ για κανέναν. Αυτός που έλεγε ότι θα αποκαταστήσει τις "αδικίες" (δηλαδή να αυξήσει τους μισθούς του Δημοσίου στα επίπεδα του 2009 και να επαναφέρει τις υπηρεσίες που καταργήθηκαν για να κονομάνε μερικά κομματικά τσιμπούρια) και θα ακυρώσει όλες τις συμβάσεις της Κυβέρνησης των Μνημονίων. Επίσης, δεν ξέρω αν το προσέξατε, δεν είπε ποτέ τί ακριβώς σκοπεύει να πράξει αν γίνει συγκυβέρνηση (γιατί για να γίνει κυβέρνηση δεν το βλέπω) για να μας "σώσει". Είπε μόνο λαϊκίστικες σαχλαμάρες τύπου "θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ" και "τα επιχειρηματικά συμφέροντα που στηρίζουν τα Μνημόνια θα με βρουν απέναντί τους". Δεν λέω "ψηφίστε Σαμαρά", ειλικρινά δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που αξίζει πραγματικά την ψήφο μας, αλλά όποιος έχει αυτοσεβασμό δεν πάει να στηρίξει έναν απατεώνα που θέλει να ξηγηθεί σαν τον ΓΑΠ με τα "λεφτά υπάρχουν" και μετά να λέει "λεφτά υπήρχαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κινήσεις της Ρεάλ - και όχι μόνο αυτής - δεν διέπονται από ποδοσφαιρικά κριτήρια και αναγκαιότητες, αλλά κυριαρχούν απόλυτα τα εμπορικά. Στα δε αποδυτήριά της υπάρχει μια από τις πλέον παντοδύναμες κλίκες. Κάτι που ζήλεψε και η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό πήρε κατήφορο. Δεν κρίνω από τίτλους, αυτά είναι για τους άμπαλους, μόνο από την ποιότητα που παρουσιάζει στο χορτάρι, που είναι μακράν υποβαθμισμένη. Αντίθετα στην Ατλέτικο σκέπτονται ποδοσφαιρικά, με αποτέλεσμα να είναι κατανοητές σχεδόν όλες τους οι επιλογές. Όχι αλάνθαστες, αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά εύλογες ως προς το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

    Το σημαντικότερο για τον ανακονωσάκια παρελήφθη. Ότι ο Πάτσης της Νίκης Βόλου τον έκανε μια χόρτα, αφού έδιωξε τον δικό του προπονητή πρώτος. Νομίζω πάντως ότι το ρεκόρ του Μπερέτα (αν θυμάμαι καλά το όνομα) στον ΠΑΟΚ δεν καταρρίπτεται. Σαν το ρεκόρ της καραντοπέ Κρατοσβίλοβα στα 800 μέτρα (από το 1983) ένα πράμα. Απολύθηκε στην προετοιμασία, πριν να δώσει ένα φιλικό η ομάδα!

    Με τον Τσίπρα και τον κάθε πολιτικό κακώς ασχολείστε. Οι δηλώσεις τους είναι αποδεδειγμένα και αναμφισβήτητα σκουπίδια μηδενικής αξίας. Σας αποπροσανατολίζουν χωρίς λόγο, κλέβοντας χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε επωφελέστερα. Και να μην τους πιστεύεις δεν αρκεί, η μόνη λύση είναι η εγγραφή εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και μόνο να κάθεσαι να ακούσεις τι θα πουν είναι απόδειξη "ίωσης" και χρήζει "ιατρικής παρέμβασης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρη, η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα δεινοπαθήσει. Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον κλώνο του Πλατανιά, αλλά με μια ομάδα που ξέρει να παίζει άριστα την κόντρα, ξέρει να χρησιμοποιεί τα τετραγωνικά και έχει ικανότητα στο επιθετικό transition game.

    Ο Ολυμπιακός αποτελεί πραγματικά ένα ποδοσφαιρικό αίνιγμα. Ο μόνος που έχει την απάντηση είναι ο Μίτσελ, και κανένας άλλος. Μέχρι και οι Ολυμπιακοί, που ονειρεύονται τον δικό τους Ολυμπιακό, δεν έχουν ιδέα πως θα παραταχθεί η ομάδα. Όσο για τα ρεπορτάζ, ούτε για ανέκδοτα δεν κάνουν.

    Πολύ ωραίο ματς, με τον Μενέζ να παίζει σαν ψευτοεννιάρι. Ο Γάλος είναι οίγον απείθαρχος και κάπως άτακτος, αλλά αν τον πιστέψεις παίζει με την μεγαλύτερη αυτοπεποίηθηση του κόσμου.

    Θεωρώ τον Τσιώλη καλό προπονητή και τον Πανόπουλο κακό παράγοντα. Ο καλός παράγοντας δεν είναι μόνον αυτός που πληρώνει την ώρα του, ούτε εκείνος που κάνει τα χατήρια των οπαδών. Καλός παράγοντας είναι εκείνος που έχει σχέδιο και υπομονή για να πετύχει το σχέδιο. Και για να επιστρέψω τον Τσιώλη, θεωρώ ότι είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που εκτιμά και την επίθεση. Είναι καλός στο κοουτσάρισμα, κάνει νωρίς εξωτερικές αλλαγές αν δει ότι στραβώνει το πράγμα, σκέφτεται και την επίθεση λίγο περισσότερο από ότι οι Έλληνες συνάδελφοί του. Παραδέχεται τα λάθη του, δεν θα φορτώσει ευθύνες σε παίχτες, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, οι παίχτες τον συμπαθούν διότι τους προσέχει, χωρίς αυτό να είναι πάντα καλό, του αρέσουν οι κοντινές πάσες, αλλά ίσως είναι λίγο περισσότερο επικοινωνιακός από όσο πρέπει. Σε σύγκριση με τον πολυδιαφημισμένο Αναστασίου και τον Δώνη, τον οποίο οι περισσότεροι λατρεύουν να μισούν αλλά ο ίδιος έχει δείξει ότι τακτικά βελτιώνεται, τον θεωρώ μαζί με τον Αναστόπουλο από τους καλούς Έλληνες προπονητές.

    Ούτε εγώ λέω να φηφίσουμε τον Σαμαρά, αλλ,ά όπως έχω πει στο παρελθόν, η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και του λιγότερο κακού. Και όποιος νομίζει ότι ο Τσίπρας θα κάνει πράξη όλα αυτά που υπόσχεται, ας προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Ούτε παγωτό είναι να τον δοκιμάζουμε στην εξουσία, ούτε τη δύναμη έχει ή θα έχει για να δίνει κατώτατο μισθό εφτά κατοστάρικα και να διπλασιάσει το επίδομα ανεργίας. Το λυπηρό είναι ότι δεν υπάρχει αξιόλογη εναλλακτική πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπουργέ, όπως έχω γράψει, το ποδόσφαιρο αποτελεί μια βαριά βιομηχανία. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Κια είναι δύσκολο να παντρέχεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού ή τις περιττές μεταγραφές με την ουσία. Να μην κατηγορούν τον Αντσελότι, όμως. Και πολύ σωστά λες ότι στην Ατλέτικο σκέφτονται ποδοσφαιρικά, όπως πολύ σωστά λες ότι δεν γίνεται όλες οι επιλογές να είναι πετυχημένες.

    Πολύ σωστά θυμάσαι το όνομα. Ιταλός ήταν ο Μπερέτα και τον είχε φέρει ο Βρύζας. Μιλάμε για κωμικοτραγικά πράγματα. Ερασιτεχνικά. Μέσα Ιουλίου ήταν, έστω τέλη του μηνός, και έφυγε για να έρθει ο Δερμιτζάκης αν θυμάμαι καλά. Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει κι ο Πανόπουλος, πάντως. Όχι με τον Βολφ, αλλά κάποιον άλλον ξένο που μου διαφεύγει το όνομά του.

    Η τελευταία παράγραφος με βρίσκει σύμφωνο, αλλά μάλλον απευθύνεσαι σε λάθος άτομο! Το γεγονός ότι συζητάμε και κανά πολιτικό ή γράφουμε καμιά ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου δεν σημαίνει ότι θεωρώ τις δηλώσεις τους σημαντικές. Προφανώς και είναι σκουπίδια. Για να γεμίζουν τον χρόνο τους οι ίδιοι και οι δημοσιογράφοι. Αυτόις που παράγει έργο, δεν μιλάει. Αλλά πράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρης

    Τελικά νίκησε ο Ολυμπιακός με 3-2, κάτι που δεν περίμενα. Έπαιξε σαφώς καλύτερα απ' ό,τι πίστευα ότι μπορούσε αυτή την εποχή (αν και σε καμία περίπτωση δεν έφτασε το 100%), αλλά στην πραγματικότητα η Atletico Madrid έπαιξε πολύ άσχημα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Αγνώριστη και μπερδεμένη. Μάλλον έφταιξε η απουσία του Simeone από τον πάγκο. 2-0 πριν καλά καλά ανάψει το παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να περιμένει και να τρέχει στην αντεπίθεση.

    Ωστόσο, φάνηκε το πρόβλημα που θα έχει φέτος ο Ολυμπιακός, και αναφέρομαι στο κέντρο της άμυνας. Το 2-1 μου προκάλεσε γέλιο με την τοποθέτηση και αντίδραση του Abidal που δεν εμπόδισε τον Mandzukic να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 2ο ημίχρονο η Atletico σοβαρεύτηκε και πίεσε τον Ολυμπιακό, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα έφαγε το 3-1 από τον Μήτρογλου που έκανε ωραία κίνηση ομολογουμένως μετά από κούρσα και πάσα του Kasami. Η άμυνα του Ολυμπιακού πρόδωσε πάλι τον Roberto με τον Griezman (που προκάλεσε εφιάλτες στον Elabdellaoui απ' όταν μπήκε στο παιχνίδι) να σκοράρει κάνοντας το 3-2 και το ματς έγινε αγχωτικό. Τελικά η νίκη έμεινε στον Ολυμπιακό. Πολύ καλό ξεκίνημα, και μέχρι να ρολάρει θα έρθουν τα ματς με την Juventus. Αλλά το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας δεν λύνεται έτσι απλά, ο Botia και ο Abidal δεν είναι σαν τον Mellberg, θέλει προσοχή από τον Michel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε εγώ περίμενα να κερδισει ο Ολυμπιακός. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι έπαιξε καλά. Η εμφάνιση ήταν κάτω του μετρίου. Καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο δεν επικρατεί πάντα η ποδοσφαιρική λογική. Για αυτό και το άθλημα είναι τόσο δημοφιλές.

    Δεν έπαιξε ρολο η απουσία του Σιμεόνε από τον πάγκο. Και το Σάββατο, απέναντι στην Ρεάλ, στην εξέδρα καθόταν. Κι όμως, οι παίχτες έπαιξαν καλά τον ρόλο τους. Ένας καλός προπονητής δεν περιμένει να στραβώσει το ματς για να δώσει εντολές στους παίχτες του. Τους έχει προετοιμάσει από αυτήν την υποτιμημένη διαδικασία που λέγεται προπόνηση. Αλλά αυτή η Ατλέτικο δεν είναι φτιαγμένη για να κυνηγάει σκορ. Έχουμε πει ότι με την μπάλα στα πόδια δεν λειτουργεί τόσο καλά. Ακριβώς το αντίθετο της Ντόρτμουντ που δεν λειτουργεί καλά χωρίς την μπάλα. Δεν έχει εκπαιδευτεί από τον προπονητή. Και γιατί βρέθηκε πίσω στο σκορ; Διότι δέχτηκε γκολ από ένα καλό σουτ του αριστερού μπακ, το οποίο όμως δεν ήταν άπιαστο. Το τέρμα καθυστέρησε πολύ να πέσει στην γωνία του. Κι όταν άρχισε να πιέζει και να αυξάνει την πίεση, έφαγε κόντρα στην ροή του ματς, όπως σωστά λες, το γκολ του Μήτρογλου ο οποίος στον πανηγυρισμό του έτρεξε περισσότερο από ό,τι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Δείγμα ότι είχε ανάγκη το γκολ.

    Πολύ σωστά αναφέρεις το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Πολύ κακή επικοινωνία. Ο Μάντσουκιτς κυριάρχησε στον αέρα και στις τοποθετήσεις, και πράγματι μόλις η Ατλέτικο απέκτησε ταχύτητα με τον Γκριεζμάν, ο Ολυμπιακός δεινοπάθησε. Κι όλα αυτά χωρίς να αναφέρω την ευκολία με την οποία οι παίχτες της Ατλέτικο άλλαζαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή και έφτανα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ θα πρέπει να μην παρασυρθεί από την ευφορία της νίκης και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάντα μια νίκη για έναν προπονητή είναι πιο κατάλληλη για συμπεράσματα, από την στιγμή που όλοι βλέπουν μόνο θετικά, αρκεί να θες και να μπορείς να την αποκρυπτογραφήσεις.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρα επαιξε ο Ολυμπιακος και κατοχη ειχε και καλη κυκλοφορια στο passing game του. Οι παικτες τα εδωσαν ολα, καταφεραν να δουν την Ατλεντικο (Κερατσινιου -κατα την Πρασινη-) στα ματια και να μη την φοβηθουν.

    Oπως και να εχει, ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, η ομαδα θελει δουλεια και να μην παρουν αερα τα μυαλα. Εχει πρωταθλημα, κυπελλο, τσου-λου... και θελει προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απογοήτευση της σεζόν ο Πανόπουλος, ήδη τον πρόλαβαν Νίκη και Εργοτέλης, και δεν πέρασε ούτε ο Σεπτέμβριος.
    Στην περίπτωση της Νίκης, ξέραμε απο τον Ιούλιο οτι έχει το πιο αδύναμο ρόστερ του πρωταθλήματος, και οτι θα λειτουργούσε ως κομπαρσος για παίκτες που κάνουν το αγροτικό τους. Αλλα ξαφνικά είναι τρελό σοκ και απογοήτευση που η ομάδα δεν έχει βαθμό σε 3 αγώνες, και ποιος άλλος λες να φταίει;; Ο προπονητής!! Ατόφια ποδοσφαιρική λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Manolo, το να μην πάρουν τα μυαλά είναι δύσκολο. Ήδη έχουν πάρει. Και βλέπω και μια θεοποίηση προς το πρόσωπο του Μίτσελ.

    Alex, στην Ξάνθη ο βοηθός προπονητή δεν πρέπει να διαφωνεί με τον πρώτο προπονητή. Αν διαφωνήσει, φεύγει. Απλά πράγματα. Ο Πανόπουλος δεν τα σηκώνει αυτά. Είναι λάτρης της πειθαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...