Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ο μήνας τώρα άρ(Χ)ισε

Στην διάρκεια μιας χρονιάς έχεις περιθώρια για γκέλες, για εκπλήξεις, για απειθαρχίες, για ατυχίες. Όταν όμως παίζεις τα πάντα σε τριάντα μέρες τα ψέμματα και τα άλλοθι τελειώνουν. Στο σημερινό ματς, ο Άρης ήθελε την νίκη για δυο λόγους. Αφενός μεν να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από την Καβάλα κι αφετέρου δε να περιμένει με λιγότερο άγχος τον Π.Α.Ο.Κ. την επόμενη αγωνιστική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός ο αγώνας σε περίπτωση νίκης θα άξιζε έξι βαθμούς κι όχι τρεις.

Ο Κούπερ είχε δηλώσει ότι η ομάδα θα κατέβει για να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν το κέρδισε. Για να είμαι ειλικρινής σε κάποιες φάσεις αναρωτήθηκα αν κατέβηκε στο γήπεδο. Φοβόμουν τα κενά που θα δημιουργούντο ως απόρροια της διάταξης και τις ψηλές μπαλιές από την στιγμή που στην εναέρια κυκλοφορία έχουμε πρόβλημα. Παρόλα αυτά, ο Άρης στο ξεκίνημα πατούσε καλύτερα από τον αντίπαλο του και μάλιστα σκόραρε με τον Κάλβο στο 8' λεπτό, ύστερα από παράλληλη πάσα του Χαβίτο. Όμορφο γκολ από τον Ισπανό με τον Οικονόμου και τον Παβίσεβιτς απλά να παρακολουθούν. Η Καβάλα προσπαθούσε να βρει ρυθμό, με την επιθετική τριάδα να αλλάζει συνεχώς θέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Στο 19' λεπτό, ο λαγοδόντης προσπάθησε να εκτελέσει τον Ιτάνζ, αλλά ο Γάλλος απέκρουσε σε κόρνερ. Η Καβάλα είχε μια ελαφρά και συνάμα άκαρπη υπεροχή, ενώ παράλληλα είχε σε κακή βραδιά τους Σμόλαρεκ και Ρινκόν. Μάλιστα, ο Ντε Μος αντικατέστησε τον Πολωνό με τον Ορούμα. Ο κλώνος του Ταμπάκη έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με τον Άρη να κρατάει εύκολα το σκορ, παρά το γεγονός ότι ο Νέτο ήταν ακούνητο στρατιωτάκι κι ο Κόκε δεν έπαιρνε μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο, Ναφτί και Νασούτι ήταν άρχοντες, έχοντας αμφότεροι τον Γκιάρο να λειτουργεί ως σκούπα. Στον αντίποδα, η Καβάλα είχε κακή ανάπτυξη, με τους Ντουκρόκ και Ντιέ να κόβουν, αλλά να μην δημιουργούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καβάλα μπήκε ορμητικά και είχε δυο καλές φάσεις να ισοφαρίσει. Η πρώτη ήταν στο 48' λεπτό με το δοκάρι του Ονουάτσι και η δεύτερη στο 52' λεπτό με τον ίδιο παίχτη. Ο Άρης δεν είχε καμία καλή φάση, αντίθετα είχε μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές του και δεχόταν πίεση από τους γηπεδούχους. Ο Κούπερ έκρινε σωστά ότι θέλαμε φρέσκα ποδάρια στο κέντρο και έριξε στη μάχη τον Νάτσο στη θέση του Πρίττα. Η Καβάλα έδειχνε ότι το να βάλει κάποιο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Στο 69' λεπτό απλά ξύσαμε την ζωή μας, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κούπερ για ανεξήγητο λόγο έβαλε τον Βαγγέλι στη θέση του Χαβίτο. Ίσως διέκρινε πρόβλημα στην δεξιά πτέρυγα. Προσωπικά δεν είδα κάτι τέτοιο. Θα μου πείτε ρε μάγκα δεν είσαι ο Κούπερ. Προφανώς δεν είμαι. Αλλά ρε παιδιά ο Βαγγέλι δεξί εξτρέμ; Λίγο αργότερα ο Ντιέ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το φάουλ το κέρδισε ο Σόσιν, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Νασούτι, ειδικά στον αέρα. Γενικώς, ο Ντε Μος φόρτωνε την περιοχή με ψηλά κορμιά.

Το παιχνίδι έληξε 1-1, σκορ μάλλον δίκαιο. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν παίξαμε καλά, πιεστήκαμε αρκετά, είχαμε πολλά κενά και δεν μαρκάραμε. Δώσαμε αρκετό χώρο στην Καβάλα και το πληρώσαμε. Επίσης, κι ο Κούπερ δεν μου φάνηκε φρέσκος σήμερα. Η Καβάλα πίεσε και σίγουρα άξιζε το γκολ της ισοφάρισης. Με βάση την εμφάνιση δεν με χαλάει το Χ, αλλά ήθελα την νίκη. Πάντως, δεν έχει χαθεί τίποτα. Εξακολουθείς να βρίσκεσαι δυο βαθμούς πάνω από την Καβάλα και κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Αρκεί να παρουσιαστείς μαχίμι και ετοιμοπόλεμος στα επόμενα παιχνίδια. Ο μήνας προμηνύεται καυτός.

Υ.Γ.1 Τι παρωδία είναι αυτό το πράγμα με τις μετακινήσεις οπαδών ρε παιδιά;

Υ.Γ.2 Που πήγανε οι Αντού και Μεριέμ;

Υ.Γ.3 Πόσες φορές ακούμπησε μπάλα ο Κόκε;

Υ.Γ.4 Ντε Μος = Αλέφας.

26 σχόλια:

  1. δυστυχως δε κερδισαμε αλλα ευτυχως δεν χασαμε κιολας. παντως η αγωνιστικη μας εικονα δεν ηταν για νικη...τι ζωα ειναι αυτοι στην καβαλα? τι να κανουν μπροστα στους σοσιν ντουκροφ ιτανζ παβισεβιτς κλπ τα δικα μας!!!που ειναι ο μεριεμ?
    που ειναι ο αντου? ξεχασα οτι τον ειχαμε οταν μπηκε ο τζονσον εφαγα φλασια και τον θυμηθηκα! ο βαγγελι δεξι εξτρεμ? το ξεχναω το σημερινο αφου δεν ηταν και ολεθριο και παω την κυριακη!!!
    ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε και γω παρακαλώ
    ο Αρης να νικήσει
    πρέπει και η ομάδα μου
    ανάσες ν΄αποχτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανθαρε καλο και το χ δεν με χαλασε.
    Αν ο Χαζιτο εκανε το 2-0 το ματς θα τελειωνε.Αφου δε μπηκε ηταν λογικο η Καβαλα να πιεσει και μπορω να πω οτι ηταν και ατυχη με τα δυο δοκαρια.
    Ολα τα λεφτα ειναι τα ματς κυπελου,παρε τα και νομιζω οτι τελειωσαμε για φετος.Αρανο εσυ σουπερ σταρ τελικα ουτε πλαγιο δεν μπορει να κανει στα 5 πλαγια τα τεσσερα πηγαν σε αντιπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστέυω σήμερα αν ο προπονητής μας δεν λεγόταν Κούπερ αλλά κάπως αλλιώς θα άκουγε αρκετά για τις επιλογές του. Θα μου πείς τώρα αν ο Χαβίτο δεν μπορεί να κάνει το 0-2 στο 20' και να τελειώσει το παιχνίδι τι σου φταίει ο εκάστοτε προπονητής....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ;;;;Έτσι όπως παίζαμε ήταν θέμα χρόνου να φάμε γκόλ, τώρα αν ήταν ανύπαρκτο το φάουλ του Νασούτι στον Σοσίν δεν ξέρω..αυστηρό πάντως ήταν...Ο Βαγγέλη, φίλε kantharos στα 15 λεπτά που έπαιξε μια χαρά ήταν και να σε πληροφορήσω επείδη το ξέρω απο πολύ-πολύ πρώτο χέρι, πριν γίνει επαγγελματίας ώς δεξί χάφ αγωνιζόταν... Το θέμα είναι αφού έχω Αντού και Μεριέμ γιατί βάζεις τον Βαγγέλη..Γιατί;;
    Αυτός που έφερε Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν στον ΑΡΗ είναι άσχετος με την μπάλα δεν εξηγείται αλλιώς...ΑΣΧΕΤΟΣ...Αυτή η νωχελικότητα των παικτών μας και η έλλειψη πάθους με κάτι νεκρά διαστήματα που έχουν τους τελευταίους αγώνες αρχίζει και με εκνευρίζει...Ο Νασούτι πίσω στην άμυνα ήταν κορυφαίος, νόμιζα ότι έπαιζε όχι μόνο άμυνα αλλά έδειχνε ότι δεν υπάρχει σιγουριά με τον Πέσκοβιτς και έπαιζε και για τον Πέσκοβιτς...Δεν τρώς γκόλ στην γωνία που είναι δικιά σου ρε Πέσκοβιτς, απλά πράγματα..
    Ο Νάτσο μπήκε ποτέ στο παιχνίδι;;; Ο Κόκε που ήταν σήμερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά με αυτή την εμφάνιση το Χ δεν ήταν απλά καλό. Δεν νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.

    Πανσοφίξ κι εγώ αναρωτιέμαι που είναι ο Αντού κι ο Μεριέμ. Οντως η Καβάλα είχε ζώα! Κι εμείς;
    Πάντως, στο ματς με ΠΑΟΚ περιμένω να τους καταπιούμε αμάσητους.

    Foris συμφωνώ ότι αν ο Χαβίτο έκανε το 2-0 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τέλειωνε εκεί το παιχνίδι. Δεν το έκανε όμως. Εμείς τι κάναμε μετά; Πως διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα μετά το ημίχρονο; Πιστέψαμε ότι δίνοντας χώρο και κατοχή θα διατηρούσαμε το σκορ; Λάθος στρατηγική ακολουθήσαμε.

    Animation αυτό είναι το θέμα! Από την στιγμή που έχεις επιλογές γιατί βάζεις τον Βαγγέλι δεξί εξτρέμ; Καλά έπαιξε το παλικάρι, δεν αντιλέγω. Όσο για τον Πέσκοβιτς χωρίς να έχω δει ούτε μια φορά τον Φρασέρι τον προτιμώ! Πόσο χειρότερος μπορεί να είναι; Στο γκολ πάντως δεν νομίζω ότι φέρει τρελή ευθύνη, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
    Μπήκε ο Νάτσο στο παιχνίδι (πλακίτσα);

    Γεια σου Φάνη με τα ωραία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπούλες, καλά ήρθατε, καλά περάσατε, σας κέρασα και πούρα, πήρατε το Χ και την κάνατε κύριοι!!! Όχι και να κλαίγεστε κιόλα που δεν με κερδίκατε. Απέ δω δεν πέρασε κανείς. Και έφαγα και δύο προπονητές του γαύρου (ένα πρήξιμο τό 'χω)! Μην είμεθα και πλεονέκτες! Άντε, τα λέμε στο κύπελλο...

    μετά τιμής
    Μάκαρος ο προπονητοφάγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα ρε κανθαρε καλημερα καλημερα
    το ματς δεν το ειδα αλλα το βραδυ ακουσα για μια περιεργη κλοπη
    χαθηκαν λεει τα δελτια
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ !!!!!!!!!!!
    το μπασκετ ειδα βεβαιως βεβαιως
    και μου εβγαλε τα ματια ο ουολς
    αλλα παλι γιατι !ψηλος να κατεβαζει την μπαλα σαν ασσος να πασσαρει να ποσταρει να εκτελει να παιζει αμυνα
    τα κανει ολα και συμφερει
    μεγαλη εμφανιση εκανες και φαινεται οτι ο προπονηταρας κανει δουλεια σοβαρη
    προετοιμαζει την ομαδα για την βιτορια (ξερεις τη γνωμη μου )
    του χρονου με παικταραδες και τον ιδιο να ξεκιναει την χρονια πας για μεγαλα πραματα
    καλημερα καλημερα καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαλαντέρ αυτό που είπες. Ραντεβού στο κύπελλο. Δυο ματς είναι ρε γμτ. Ας παίξουμε σωστά κι ας κάνουμε το αυτονόητο.

    Κωνσταντίνε τι έγινε ακριβώς με τα δελτία δεν πολυκάταλαβα. Πως κλάπηκαν; Καραμέλες είναι;

    Όσο για το μπάσκετ η ομάδα φαίνεται ότι ρολάρει την κατάλληλη στιγμή. Αποκτούμε σταθερότητα, τρέχουμε και εχουμε πολλές επιλογές στην επίθεση. Ο Γουόλς θα βοηθήσει πάρα πολύ και μαζί του έχουν απελευθερωθεί και οι υπόλοιποι παίχτες. Μακάρι να πάμε Βιτόρια και να το πάρουμε.

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτω τα χέρια απ' τον γίγαντα Ντε Μος!
    http://sporty-365.blogspot.com/2010/02/blog-post_6127.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ομάδα στο 2ο ημίχρονο χθες ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Τυχεροί που δεν χάσαμε. Αλλα...
    Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται στον Κούπερ με αυτό τον τρόπο στη συν. τύπου. Επειδή είπε ο άνθρωπος ότι η Καβάλα έκανε μόνο γιόμες.
    Κ εγώ αυτό είδα μόνο γιόμες. Ίσως λόγω γηπέδου...αλλά μόνο γιόμες.
    Απο τέτοια ομάδα δεν μπορεί να κινδυνέψουμε για το κύπελλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιόμες. Έκανε γιόμες. Κι εμείς τι κάναμε; Στο δεύτερο δεν διαχειριστήκαμε σωστά το υπέρ μας αποτέλεσμα. Κλείσε λίγο τους χώρους, άλλαξε καμιά πάσα, ανέβα λίγο ψηλότερα. Πάμε για το κύπελλο. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να εκμετελλευτουμε την εδρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τί γιόμες βρε παιδιά; Άλλο παιχνίδι είδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Καβάλα υπερτερει στο ψηλό παιχνίδι και σήκωνε την μπάλα. Καλά έκανε. Αφού εμείς είμαστε πιτσικοπάκια. Το ζήτημα είναι εμείς τι κάναμε; Δεν αντιδράσαμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνώ με τα γραφόμενά σου..σε ένα τόσο κρίσιμο ματς μου κάνει εντύπωση γιατί η ομάδα δεν βγήκε ουσιαστικά από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο!

    δυστυχώς μπορούσαμε στο 20 να τελειώσουμε το ματς, αλλά λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης και λίγο η ατυχία μας το στέρησαν! πάντως το 1-1 είναι σωστό αποτέλεσμα!

    Το Υ.Γ.2 το έχω και εγώ απορία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thn kavala merikes fores xairesai na thn vlepeis na paizei mpala,opws kai ton arh.logika o kouper mporei na douleuei merika pragmata enopsi play off..apospi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Κουπερ σίγουρα μπορει να δουλευει για τα play off. Θεωρητικά για αυτο προετοιμαζεται, για να βρεθουμε σε φουλ φορμα οταν χρειαστεί. Περιθώρια βελτιώσης υπάρχουν.

    Biologion νικη με τον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό που λεέι o jedi το πιστεύω και εγώ, το γράψανε και αρκετοί δημοσιογράφοι στις εφημερίδες, κάτι ετοιμάζει η "αλεπού" για την συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντάξει δε λέει κάτι το χ με την Καβάλα για την μετέπειτα πορεία σας.

    Ο ΑΡΗΣ παίζει στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ και τον τελικό Κυπέλου!

    Υ.Γ.
    Δήλωσε κάτι ο Ντε-Μος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όχι δεν δήλωσε κάτι φοβερό. Βρε ας περάσουμε εμείς τελικό κι ας πει ότι θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Kanthare,

    Το βασικό είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο συνολικά ο Ενιαίος ΑΡΗΣ τα πήγε πολύ καλά!

    Η μπάλα γυρίζει γιατί αυτή είναι η δουλειά της... τα υπόλοιπα σιγά-σιγά θα τα βρούμε, άλλωστε σαν ΑΡΗΣ το'χουμε αποδείξει αυτό σε όλα τα αθλήματα!!!

    Τώρα, αν κάτι "μαυροκέφαλοι" μετά την ήττα τους σε ένα παιχνίδι (κι ενόψει του αγώνα που έρχεται) τα κάναν γυαλιά-καρφιά στη Σαλονίκη... θα πάρουν απάντηση στο άμεσο μέλλον και μόνο μέσα στα γήπεδα, γιατί "ΑΡΗΣ είσαι" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πήγαμε καλά ναι. Να κερδίζαμε και την Καβάλα θα ταν ιδανικό. Νίκη παντού. όσο για τα γυαλιά καρφιά δυστυχώς μυαλό δεν βάζουμε. Κάποιοι φανατίζονται και πορώνονται περισσότερο από όσο πρέπει. Νίκη την Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλημερα kantharos
    η αληθεια ειναι οτι δεν το παλεψατε οσο επρεπε το χθεσινο παιχνιδι και επαναπαυθηκατε με την ισοπαλια.Παρτε την νικη με τον Μπαοκ για να γουσταρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α ΡΕ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ (http://kanthar0s.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html) ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 14/3 ώρα 7μμ, τότε είναι το ματς που θα κρίνει πολλά για πολλές ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...