Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η επιστροφή (;)

Παρέα με μια μακαρονάδα με κιμά, αποφάσισα να παρακολουθήσω το ματς μεταξύ Τσέλσι και Ίντερ. Ή μήπως Τσέλσι - Μουρίνιο; Κάτι τέτοια τα λατρεύουν οι Άγγλοι. Δώστους παρασκήνιο και εξωαγωνιστικά και πάρτους την ψυχή. Για αυτό και η απουσία του Μουρίνιο από το νησί είναι εμφανής. Ο άνθρωπος είναι cult φιγούρα. Δεν είναι βέβαια και Αλέφας (τρισμέγιστος).

Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 2-1 υπέρ της Ίντερ. Μπορώ να πω ότι ο επαναληπτικός έμοιαζε με ατόφιο αγγλικό παιχνίδι. Λες και έπαιζε Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ, αλλά με καλύτερη ποιότητα παιχτών. Ο Μουρίνιο έκλεισε καλά την Τσέλσι, η οποία κάτι πήγε να κάνει στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μπάλακ και Λάμπαρντ ζήτημα είναι να έκαναν ένα σουτ, ο Ανελκά δεν την πάλευε, ο Ντρογκμπά την πάλευε, αλλά ήταν μόνος και συχνά εκτός περιοχής. Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ είχε τους Καμπιάσο και Μότα να λειτουργούν σαν σύρτες μπροστά από τους Λούσιο και Σάμουελ, ενώ παράλληλα όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζε όλο και περισσότερα μέτρα. Ο Αντσελότι, βλέποντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, άρχισε να βάζει επιθετικούς, ενώ ο Μουρίνιο ενίσχυε τα χαφ. Κάποια στιγμή ο Σνάιντερ με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρηκε τον Ετό, ο οποίος το έσταξε και κάπου εκεί τέλειωσε η ιστορία.

Καλή εμφάνιση, μεγάλη νίκη και εξίσου μεγάλη πρόκριση για τους Ιταλούς. Η Τσέλσι δεν μου φάνηκε τόσο κακή όσο έλεγε και ξανάλεγε ο Σωτηρακόπουλος, απλά δεν της βγήκαν κάποια πράγματα. Ντάξει με την Ίντερ έπαιζε, όχι με την Πόρτσμουθ. Πλέον, οι Άγγλοι βάζουν πλώρη για την Premier. Ο Kanthar0s πάντως, ψηφίζει Μάντσεστερ (Γιουν.) για το τζαμπιόλι. Αλλά τι τσου λου και βλακείες. Αύριο παραμερίζω τα πάντα και στήνομαι μπροστά από το χαζοκούτι για να παρακολουθήσω: Άρης - Καβάλα, Περιστέρι - Άρης, Μπορντό - Ολυμπιακός και τα μυαλά στα μίξερ.

Υ.Γ.1 Στο ημίχρονο του αγώνα, το γύρισα λίγο στο ΣΚΑΪ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαστε ευλογημένη χώρα.

Υ.Γ.2 Πείτε το διαστροφή, αλλά πολύ θα ήθελα να δω τον Χρήστο να περιγράφει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Υ.Γ.3 Ζανέτι + Τέρι = Σημαίες. Συμφωνείς Μπαλαντέρ;

Υ.Γ.4 Απόψε έχουμε bonus ένα όμορφο βιντεάκι!

15 σχόλια:

  1. Πρώτον: μπράβο (όχι ο Ραούλ) που μπήκες στον σωστό δρόμο. Μακαρόνια με κιμά! Όχι με μύδια κι αηδίες! Εύγε νέε μου...

    Δεύτερον: τον Σωτηρακόπουλο τον έχω προλάβει σε παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος και σε βεβαιώ πως μόνο διαστροφή δεν είναι...

    Τρίτον: ξεκίνα να ετοιμάζεις το άρθρο για τις σημαίες κι άσε τα υπονοούμενα... Τέρι, σημαία όντως, αλλά αν ήμουνα ο κερατάς θα τον είχα σαπίσει στο ξύλο κι αν ήμουν ο Καπέλο θα τον είχα στείλει σπίτι του. Σε τέτοια θέματα είμαι κάθετος. Ζανέτι, άρχοντας...

    Στα του αγώνα... and the winner is... Μουρίνιο! Όσα στραβά κι αν έχει αυτός ο άνθρωπος προπονητικά είναι τέρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά θέλω να τον δω με τι πάθος θα σχολιάζει π.χ. το Λεβαδειακός - Ξάνθη, λέγοντας παράλληλα που μεγάλωσε ο Έλινγκτον, τι νούμερο παπούτσι φοράει και από ποιο φυτώριο ξεπήδησε!

    Όσο για τον Μουρίνιο να είμαι ειλικρινής δεν τον πολυπηγαίνω, αλλά ο άτιμος είναι άριστος διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τσάκισες τώρα μ' αυτά τα μακαρόνια με κιμά. Είμαι κι από ποτό και μ' έχει κόψει.
    Δεν είδα τίποτα κύριοι. Αλλά ο Μουρίνιο, όπως και να το κάνουμε, είναι Μουρίνιο.
    Ο Σωτηρακόπουλος σ' αυτό που κάνει είναι κορυφαίος. Πάντως θα παρουσίαζε ενδιαφέρον μια περιγραφή σαν κι αυτή που λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον θυμάμαι νεαρό, ταλαντούχο να χαρακτηρίζεται ως ο διάδοχος του Διακογιάννη (τον είχε υπό την προστασία του).

    Κάποια στιγμή θα σου διηγηθώ την ιστορία με τον καπετάνιο που παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως είμαι μεγάλος αντιφάν του Χρηστάρα, ο άνθρωπος ξερεί ελάχιστα για το ποδόσφαιρο παρά την τεράστια εμπειρία του στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σωτηρακόπουλος ξέρει πάρα πολλά για το ποδόσφαιρο κ είναι πολύ καλός εκφωνητής όταν μεταδίδει ευρωπαϊκούς αγώνες. Αν όμως η μια ομάδα είναι ελληνική, κάτι τον πιάνει κ δεν τα βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά, σε εκνευριστικό βαθμό.
    Kanthare, τι προκλητικό video είναι αυτό; Να κατέβει αμέσως :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεγαλος μουρινιο
    τους πηρε και τα σωβρακα τους ντρογκπαδες και τους τεριδες
    απο που να αρχιζω μαικον σαμουελ λουσιο σναιντερ ετοοοοοοοοοοοο καμπιασο ο τεραστιος και σαν ηθος ζανετι καμια σχεση κανθαρε με τον μπυροβλακα τερι τον παρτουζιαρη
    για να κανεις μεγαλη ομαδα πρεπει να εχεις και τεραστιες μορφες
    τη εννοω τη στιγμη που παει ο αλεξ μπροστα η σκηνη με τον ζανετι και τον καμπιασο να πηγαινουν στον αρχοντα για να τον ενημερωσουν για να παρουν οδηγιες για μενα ηταν η σκηνη της βραδιας
    δεν ειναι οτι ξερουν να κλωτσουν το τοπι αλλα γνωριζουν και τεχνικα θεματα (αντε να το εκανε ποδοσφαιριστης που παιζει στην ελλαδα τριχες )
    τον αντσελοτι τον εκανε εχθες ο γιγαντας να φαινεται μποσκο
    τη ενναλαγες θες θεσεων τη να κλεινει τα ακρα
    να γλιτωνουν απο συντριβη στο δευτερο ημιχρονο
    ωδη κανθαρε για ενα μεγαλο προπονητη ωδη
    enorme gigante forma grande allenatore
    L'uno insormontabile e solo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κόκκινε δράκε, το φοβερό με το βιντεάκι είναι ότι φτιάχτηκε σχεδον πριν εικοσι μερες. Πολυ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

    Κωνσταντίνε συμφωνώ ότι ο Ζανέτι ως συμπεριφορά είναι ανώτερος του Τέρι. Ποδοσφαιρικά αν το δεις όμως και οι δυο είναι σημαίες. Πάντως, θίγεις ένα ενδιαφέρον θέμα. Κατά πόσον η εξωαγωνιστική ζωή ενός παίχτη γίνεται κριτήριο για την αξία του. Σηκώνει πολύ κουβέντα το ζήτημα.

    Μπαλαδόρε δεν νομίζω ότι ξέρει ελάχιστα για ποδόσφαιρο ο Χρήστος. Από κάτι άλλους εκφωνητές και δημοσιογράφους ξέρει πάρα πολλά. Κι ως εκφωνητής συγκριτικά με κάτι Κατσαρούς και Βερνικούς είναι κλάσεις ανώτερος. Τον Βερνίκο θα τον έχουμε και στο μουντιάλ (κλαψ).

    Μπαλαντέρ περιμένω την ιστορία.

    Αετόπουλο, αφού είμαστε καλοφαγάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κανθαρε θα μπορουμε να μιλησουμε για σημαιες οταν ο τερι κανει την τεραστια καριερα του ζανετι
    δεν ειναι οτι ειναι τοσα χρονια στην ιντερ αλλα οτι ο ανθρωπος εχει διαρκεια στο παιχνιδι του
    απο το 2006 εχει χασει δυο παιχνιδια και αυτα κυππελου ιταλιας
    προσεξε
    ειδες τους τετρακεφαλους εχθες ?οταν θα φτασει και ο μπυρονιας να εχει αυτην την πορεια τοτε ναι να συγκρινουμε τωρα ομως οχι
    στο εγραψα και πανω τη στιγμη που παει στον ζοσε για να του πει την κινηση του αλεξ και να τον βλεπεις να ανταλασει αποψεις παιρνοντας μαζι του τον καμπιασο απλα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα
    και στο παιχνιδι πανω κατω ηταν τα παντα εκανε
    το θυμασαι πιστευω μονο σεντερ φορ δεν επαιξε
    ο καπελο επειδη ειναι τεραστιος καλα θα κανει τον τερι να τον αφησει με τον αντσελοτι το καλοκαιρι να παει στις αμερικες και τις κινες για φραγκα
    με εκτιμηση
    και τωρα φερτε στον γιγαντα τον μπαρμπαλεκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά για τους τετρακέφαλους το είδα. Σαν του Μαρέσκα ένα πράγμα! Ο παίχτης είναι αειθαλής, τι να λέμε τώρα τα πάντα όλα. Κάποια στιγμή έπαιζε μπροστά απο τον Ετό και σύγκλινε και προς το κέντρο. Βέβαια, σε αυτό φταίει και το κέντρο της Τσέλσι που μόνο ο Μίκελ προσπαθούσε. Και συμφωνώ ότι έχει ακόμα ψωμιά να φάει ο Τέρι.

    Το να πάνε να συμβουλευτούν τον Μουρίνιο δείνει την διοίκηση και οργάνωση της ομαδας. Δείχνει πειθαρχία.

    Μπαρμπαλέκο; Όχι Αλέφα; Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι αρκεί μια προπόνηση για να τους δείξει μια τακτική και το ματς της Κυριακής είναι δικό του. Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο μεγαλος μουρινιο ανεστησε εχθες το παλιο καλο ιταλικο ποδοσφαιρο
    ουτε τα νεοτερηστικα τυπου αγγλιας και ισπανιας με κορδελες και πασουλες
    τιποτα
    δυναμη και μεσα στην αγγλια τακτικη συμπαγης ομαδα που ετρωγε σιδερα και με εναν προπονητη που νικησε το καχεκτυπο του
    οσο για τον αλεφα αδυναμια του θεμη
    εχθες εβγαλε την ομαδα που θα κατεβασει με τον βαζελο με δεκατρεις παιχτες
    τελος παντων ημερα σωστου ποδοσφαιρου η σημερινη
    μην νευριασω δεν κανει εχει και μπασκετακι σημερα που μου ελειψε
    την εκτιμηση μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι η Ίντερ θα περνούσε και με διπλό! τις βγήκαν όμως αυτά που έκανε στο γήπεδο και αποκλείστηκε πάλι η Τσέλσι (πράγμα που με χαροποίησε!! Hull F.C forever)

    Το βιντεάκι bonus μου ήρθε σήμερα με μέηλ και κόντεψα να πάθω καρδιά από το γέλιο! Όποιος το έκανε έχει τρομερό χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Jose Mourinho!!! Τίποτα άλλο! Είναι σίγουρα ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ τουλάχιστον της Νουβέλ Βάγκ! Ο άνθρωπος είναι master της τακτικής και της ψυχολογίας! Έχει κι αυτό το υπεροπτικό ο πούστης... Τί να λέμε τώρα! Απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τον αγωνα δεν τον ειδα αλλα θα σταθω στο απιστευτο βιντεακι... ποσο προφητικο υπηρξε ελιωσα στο γελιο ειδικα με τη σκεψη του πως αντιδρουν (κλαιγοντας...) τα παοκια! επειδη κανθαρε ειπες οτι προτιμας τη μαντσεστερ γιθα τελικο εγω θελω η μπαρτσα να σηκωσει την κουπα μεσα στο μπερναμπεου να σκυλιασουν οι της ρεαλ (θα ειναι πολυ σουρεαλιστικο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ, πάλι, με βάση όσα έχω δει ως τώρα θέλω Άρσεναλ για κούπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...