Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αγαπούλες, γκολάκια, ψέμματα και φάντομ

Αν το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν σημαντικό, τότε το ματς με την Καβάλα ήταν σημαντικότατο. Για την ακρίβεια ήταν ο αγώνας της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο. Ήλπιζα η ομάδα και ο κόσμος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πάντως, ο Κούπερ είχε απαλύνει αρκετά τους φόβους μου. Έσπευσε να προσγειώσει άμεσα τους πάντες μετά το ντέρμπι, δεν έδωσε το καθιερωμένο ρεπό στους παίχτες και φάνηκε ότι ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση. Από κει και πέρα δεν περίμενα κάποια αλλαγή ούτε στο σχήμα, ουτε στη φιλοσοφία μας. Ο Άρης έπρεπε να μπει να καθαρίσει το ματς, προσέχοντας παράλληλα να μην φάει γκολ. Να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα το πρώτο ματς να γίνεται στην Καβάλα. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.

Ο Ντε Μος πάντως, πήρε μεγάλο ρίσκο να παίξει με 4-4-2, έχοντας Σουλτανίδη και Ρίνκον μπροστά, ενώ Ορούμα και Σμόλαρεκ έμειναν στον πάγκο. Η Καβάλα έδινε χώρους με τον Άρη να ψάχνει τρόπους να διασπάσει την αμυντική της γραμμή. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν φάση με τον Σουλτανίδη. Ο Κόκε όμως, άνοιξε το σκορ στο 26' λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ντιέ ήταν εκτός τόπου, ο Ντουκρόκ εκτός χρόνου, οι Παβίσεβιτς και Οικονόμου είχαν πολλά προβλήματα, ενώ από την άλλη πλευρά συγκινήθηκα με τον Πρίττα και τον Γκιάρο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το σκορ θα έμενε 1-0 μέχρι το ημίχρονο, η ταναπού η μπάλα είχε άλλη άποψη. Σε ανύποπτο χρόνο, ο Ονουάτσι έκανε το 1-1. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, ωστόσο έφαγε το γκολ και ομολογώ ότι ξενέρωσα προσωρινά. Το ρίσκο του Ντε Μος βγήκε, έστω και καταλάθος. Είχα πίστη όμως.


Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης πίεζε για γκολ. Ο Ντε Μος έβαλε τους Ορούμα και Σμόλαρεκ με τον τελευταίο να παίζει πιο πολύ μπακ χαφ. Σε μια τέτοια κατάσταση μάρκαρε τον Κάλβο, ο οποίος βγάζει την σέντρα με την μπάλα να καταλήγει στον αρχηγό που σκοράρει. Ωστόσο, η ομάδα δεν σταμάτησε να πιέζει. Αντί να κοιτάξει τον κώλο της, κυνηγούσε και τρίτο τέρμα και μπράβο της. Το γούσταρα. Στη συνέχεια, οι δυο αλλαγές του Κούπερ, Χαβίτο και Τζόνσον, δικαίωσαν τον στρατηγό με τον Ισπανό να κάνει το 3-1 και το Αμερικανάκι να έχει βοηθήσει αρκετά.

Ο Κούπερ φρέσκαρε την ομάδα τη στιγμή που έπρεπε και έκανε πράξη αυτά που είπε στις δηλώσεις του. Μέχρι κι ο Νάτσο απέδωσε καλά. Ο Άρης έκλεινε τους χώρους στην άμυνα και μόλις έκλεβε μπάλα άνοιγε το παιχνίδι σα βεντάλια. Είχε καλή κυκλοφορία και σωστές βοήθειες. Πολύ καλή εμφάνιση και σχετικά καλό αποτέλεσμα. Να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα λίγο με το γκολ που φάγαμε, αλλά ας μην είμαι πλεονέκτης. Από την άλλη, το 4-4-2 του Ντε Μος υπήρχε μόνο στα χαρτιά. Ήταν φανερό ότι πόνταρε αποκλειστικά στην άμυνα. Δεν υπολόγιζε καν τις αντεπιθέσεις ή έστω δεν του βγήκαν. Έχω την αίσθηση ότι προσπάθησε αποτυχημένα να κλέψει το παιχνίδι. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Και μετά τη μπάλα ακολούθησε το μπάσκετ. Λέω άντε να πάρουμε δεύτερη χαρά. Φαίνεται ζητούσα πολλά. Πάντως, τα ψέμματα πρέπει να τελειώσουν. Ο Μπλατ πριν το ματς με το Περιστέρι είχε δηλώσει ότι δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ενώ παράλληλα είχε αναφερθεί και στα τρίποντα. Ότι είπε έγινε ανάποδα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, έγιναν πολλά λάθη και συν τοις άλλοις δεν βάζαμε τις βολές. Για μένα όμως, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Έπρεπε να κερδίσουμε: τελεία και παύλα. Τι πάει να πει έλειπαν Μπετς και Ριτς; Ενώ ο Ντικούδης ήταν παρών; Όσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ, ο Δήμος θυμίζει πρώην αθλητή. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, διότι είχαμε κερδίσει στο Παλέ με εφτά πόντους, ενώ τώρα χάσαμε με έξι (69-63). Πάλι καλά.

Στη συνέχεια είδα τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής (;) της ομάδας είχε δηλώσει ότι η ομάδα θα προσπαθούσε για την πρόκριση. Πώς να προσπαθήσει ρε Μπάντοβιτς; Ο Ντάτολο από αριστερά πήγαινε δεξιά, ο Ζαϊρί από δεξιά πήγαινε στον άξονα, ενώ ο Στολτίδης δεν πήγαινε πουθενά. Η Μπορντό πέταξε ένα γρήγορο τεμάχιο με τον Γκουργκάφ και μετά έκατσε. Ο Ολυμπιακός αναθάρρησε, αλλά η αποβολή του Ντάρμπισαϊρ ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Ωστόσο, ο πιστολέρο πυροβόλησε και άγχωσε τον Μπλαν. Στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Ντιαρά και λες κοίτα να δεις που πάει να πάρει ενδιαφέρον το ματς. Μετά τις αποβολές προσπαθούσα να καταλάβω ποια ομάδα παίζει πιο ανορθόδοξα. Ο φλύαρος και συνάμα εκνευριστικός Πουρουπουπού δεν μου επέτρεπε να διαπιστώσω ποιος είχε εναλλακτικό πλάνο. Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει βασικό πλάνο θα έχει και εναλλακτικό; Τα πάντα τέλειωσαν με την κεφαλιά του Τσαμάκ στο 88' λεπτό, ύστερα από σέντρα του Τρεμουλινάς και το ρεσιτάλ της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να περάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Γάλλοι έκαναν κάτι φοβερό. Επίσης, αλήθεια είναι ότι ο αγώνας της Κυριακής στο Ο.Α.Κ.Α. δεν του επέτρεψε ενδεχομένως να προσπαθήσει σκληρότερα. Αλλά, ρε Μπάντοβιτς, θες τουλάχιστον ένα γκολ και μου ξεκινάς μόνο με τον Άγγλο; Και μάλιστα χωρίς υποστήριξη; Ξεκίνα με δυο επιθετικούς και ό,τι γίνει. Αφού ούτως ή άλλως το κέντρο είναι τρυπητήρι. Και κάτι τελευταίο πριν κλείσω. Ντρέπομαι που μετά από είκοσι χρόνια θα ακούμε Νικοπολίδης και θα λέμε τερματοφυλακάρα. Τουλάχιστον ο Kanthar0s θα γνωρίζει την αλήθεια.

Υ.Γ.1 Γεια σου ρε Ντε Μος με τις δηλώσεις σου!

Υ.Γ.2 Ντικούδης ---> Σίδερο ---> Ριμπάουντ ---> Σίδερο

Υ.Γ.3 Ντικούδης ---> Πάσα ---> Λάθος

Υ.Γ.4 Ντικούδης ---> Άμυνα ---> Αμυντικό φάουλ

Υ.Γ.5 Πουρουπουπού πάψε να μιλάς.

Υ.Γ.6 Ορίστε το φάντομ της σύγχρονης εποχής.

19 σχόλια:

  1. Και 2ο πέναλτι στο καπάκι; Αυτό είναι προκλητικό! Υπάρχει κίτρινη παράγκα, κατά πως φαίνεται ....
    χοχοχο!

    Η Μπορντώ είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω απ' τον Έφηβο. Απόδειξη ότι, παρ' ότι τόσο τον υποτίμησε, δεν κινδύνεψε σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Άρης δίκαιη νίκη, καλή μπάλα, σίγουρη πρόκριση.
    -Ντε Μος. Όχι και τόσο κακές οι δηλώσεις του. Κάτι πρέπει να πει για να ανεβάσει και τους δικούς του. Απέδωσε τα εύσημα στον Άρη και παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα μετά το 3-1.
    -Που(που)ρουπουπού. Κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιώσει τους Γερμανούς που ισχυρίζονται πως οι Έλληνες δεν είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αλλά και τον Δαρβίνο που έχει ταυτίσει τόσο την καταγωγή του ανθρώπου με αυτή του πιθήκου.
    -Το φάντομ της σύγχρονης εποχής κοσμεί με την παρουσία του τόσα βιντεάκια με γκάφες στο Youtube, όσα δεν έχουν όλοι οι άλλοι τερματοφύλακες μαζί που αγωνίζονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εμένα ο ΑΡΗΣ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση την φετινή σεζόν.Δεν πέρνουν τα μυαλά μας αέρα.
    Απλά κρατάω μερικά πράγματα.
    Δεν μας είχε συνηθίσει η ομάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα υψίστης σημασίας τέτοιου είδους ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εμφανίσεις. Ένα το κρατούμενο.
    Πέφτουν 2 και 3 παίκτες στον αντίπαλο πρίν την πρώτη πάσα, πολύ σημαντικό. Όπως επίσης, το πρέσινγκ και οι αλληλοκαλύψεις είναι το Α και το Ω για την ομάδα του Κούπερ. Όλα τα λεφτά. Ο Ναφτί απλά δεν υπάρχει το παληκάρι είναι παντού. Ο Κόκε έκανε διαστημική εμφάνιση επιβραβεύτηκε με 2 γκόλ. Σημαντικό ότι η ομάδα αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο.
    Σύνολο 19 τελικές προσπάθειες. Το 3-1 έπρεπε να είναι 5-1.
    Ο Κούπερ διάβασε ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλά και όπως γράφεις kantharos του βγήκανε και οι τρείς αλλαγές. Μέχρι και ο Γκαρσία σήμερα έδειξε ότι ήταν ανανεωμένος, σε ένα παιχνίδι που ο Πρίττας ανασταλτικά ήταν πάρα πολύ καλός αλλά κάπου χανότανε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Βοήθησε ο Νάτσο.
    Τζόνσον αγόρι μου βάλε το γκολάκι εκεί να πάμε για βόλτα στην Καβάλα...

    Το μπάσκετ δεν το είδα, δεν έχω άποψη... Απο αυτά που γράφεις και απο αυτά που διάβασα στα fora, όλοι κράζουν τον Ντικούδη και φυσικά γράφονται τα κλασικά που ακούγονται φέτος μετά απο κάθε ήττα στο πρωτάθλημα...Είπαμε περίεργη ιστορία ο ΑΡΗΣ φέτος..Μόνος στόχος το Eurocup τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ, πως είναι τα μάτια μετά από τόσες ώρες σερί τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kabtarOs μου τα χαλάς!
    1)Φούλ επιθέση και 4-4-2 κατέβηκε η ομάδα. Λούα και Ματ μπροστά.
    2) Εσωτερικές αλλαγές για λόγους σοβαρούς είχαμε στο ημίχρονο.
    3) Σε χαλάει ο Νικοπολίδης; Μην κοιτάς που έκανε μία κακή εμφάνιση.

    Υ.Γ.
    Για τους 2 τελικούς στα είχα πει. Ο ένας με τον ΠΑΟΚ που φέρνει και τον άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΘΑΡΕ. σου βγαζω κιτρινη καρτα για τα σχολια του νικοπολιδη.εχω πει απο την εποχη που επεζε στο βαζελο ακομα και ειχε παει στη μικτη κοσμου για ενα παιχνιδι οτι ειναι ο καλυτερος του κοσμου να τρωει τα 4 απο τα 5 γκολ.διαχρονικα ομως ειναι οντως απο τους καλυτερους τερματοφυλακες.αν θες κανουμε μια συγκριση με οποιον αλλον ελληνα που επεξε απο την εποχη του σαργκανη και μετα .τα στιχεια που εχει τον καθυστουν απο τους κορυφαιους.μην τον κρινεις στα 39 του χρονια.ο σαργκανης στα τελειωματα επεζε στον αθηναικο ενω ο αντωνης μεχρι περυσι ηταν απο τα μεγαλα ατου για το πεμπτο σερι και 12ο .οτι πρεπει να βγει στην συνταξη συμφωνω να τον απαξιωνω ομως οχι.τουλαχιστον καποιες αξιες πρεπει να τις κραταμε ψηλα.αλλο δεν γουσταρω τη φανελα που φορας κι αλλο δεν αξιζει να την φορας.συμφωνεις??? για τον αρη δε το ειδα λογω δουλειας αλλα το γκολ που φαγατε μπορει να ειναι καθοριστικο για την προκρισει.αν σκοραρεις εστω κι ενα γκολ εκει περνας σιγουρα οπως σιγουρα θα φας τουλαχιστον ενα.το θεμα με τον αρη αλλα και με τον παοκ ειναι τα εκτος εδρας παιχνιδια.εκει εχετε ενα θεματακι χρονια τωρα.πλακα πλακα παντως πιο πολυ γουσταρω τελικο καβαλα βαζελο γιατι ενα θεματακι με τα κυπελα και μικρες ομαδες εχει το βαζελι.παντως απο πιτα που δεν τρωω τι με νοιαζει κι αν καει?????και μην ακουσω τιποτα σχολια για το καλο του ποδοσφαιρου γιατι πιστευω ολοι μας ειμαστε μεγαλα παιδια και ζουμε στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Άρης με έπεισε χθες! Συμφωνώ απόλυτα με τον Κούπερ ότι η ομάδα τώρα πια έχει σταθερότητα. Ρε Τζόνσον ποιο θα βάλεις αναρωτιέμαι;

    Στο μπάσκετ ήμασταν για τα κλάματα...

    Για τον Νικοπολίδη δε συμφωνώ. Μπορεί η φετινή χρονιά να μην είναι καλή αλλά τόσα χρόνια ήταν από τους καλύτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφου ειχε τελειωσει το ημιχρονο του ολυμπιακου στα τρικαλα γυρισα να δω τον αγωνα και πετυχαινω το γκολ της καβαλας
    πως περιμενω βλεπω τον ΜΑΚΑΡΟ και αργοτερα μαθαινω οτι ηταν μεταφραστης των ογδοντα παιχτων που εχει απο ολες τις γωνιες της γης
    γεια σου μακαρε διερμηνεα
    τωρα βεβαια δεν ξερω αν ξερει πολλες γλωσσες Η ΠΟΛΛΑ ΝΟΗΜΑΤΑ μαλλον το δευτερο αλλα για ποιο ποδοσφαιρο μιλαμε και για ποιο κρατος δικαιου οταν ο υποδεικος μακης σουλατσαρει ελευθερα χωρις να μπορει κανεις να κανει κατι
    αληθεια που βρισκονταν εχθες οι παραγοντες του ελληνικου ποδοσφαιρου και οι μπατσοι του χρυσοχοιδη >?
    τη ζηταω τωρα ε
    ΕΤΣΙ ΜΑΚΑΡΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΓΩ
    για τον αντωναρο κανθαρε ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
    για το μπασκετ του αρη
    ο ντικουδης ο κλαρκ ο χατζηβρεττας παρτους οπως ειναι και ριξτους στην αρενα με τα λιονταρια (ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΑΔΕΡΦΕ )
    θυμαμαι το καλοκαιρι που εβγαιναν τα αθλητικα και μνημονευαν τους τρεις (δεν μιλαω για τον κακιουζη )αληθεια υπηρχαν αρειανοι που πιστευαν τα γραφομενα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωνσταντίνε αν σου πω ότι εγώ πίστεψα; Χάρηκα κυρίως για Χατζηβρέττα και Κακιούζη κι όχι τόσο για Ντικούδη. Αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο κρέας, μα τόσο κρέας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν δεν μπορούμε να μπούμε εξάδα, αν δεν αξίζουμε να μην μπούμε. Απλά πράγματα. Πάμε στην έβδομη ή όγδοη θέση να πέσουμε σε ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ και ότι γίνει. Εκεί ίσως παίξουμε καλύτερα. Λέμε τωρα.

    Pavvou δεν με γέμισε ο Ολυμπιακός. Δεν είχε κίνηση χωρίς την μπάλα, δεν είχε πλάνο, δεν είχε καθογήσηση. Με συγχωρείς αλλά αυτό που είδα δεν ήταν φουλ επίθεση. Φυσικά δεν φταίει ο Μπάντοβιτς για αυτό. Κι ο Κονγκολέζος δεν μου άρεσε χθες.

    Από κει και πέρα ευτυχώς πήγαν όλα καλά για τον Άρη. Ani και RedDragon, ο επαναληπτικός θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Χθες παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και την άλλη βδομάδα έχουμε το δεύτερο. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα πληρώσουμε την χαμένη ευκαιρία του Τζόνσον ή το γκολ που φάγαμε. Όχι τίποτα άλλο μπορεί να βγει και αληθινός ο Ντε Μος με την κόλαση, τα πέναλτυ και τα γκολ.

    Όσο για τον Αντώνη με συγχωρείτε αν δεν ήμουν κατανοητός. Μλάω διαχρονικά, όχι μόνο για το χθεσινό ματς ή την φετινή χρονιά. Δεν τον εκτιμώ πολύ τον παίχτη. Τον θεωρώ υπερτιμημένο, δημιούργημα ενδεχομένως των δημοσιογράφων και των ομάδων που έχει παίξει. Και αν θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες αυτο σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι δεν υπάρχουν Έλληνες τερματοφύλακες.

    Υ.Γ. Μάκαρος = Μεταφραστής; Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάντως μια φορά, νομίζω ότι αυτό το 3-1 όσο εύκολα κρατιέται ή μεγαλώνει, άλλο τόσο ανατρέπεται και μάλιστα εύκολα.
    Δυστυχώς η ομάδα μας έχασε σπουδαία ευκαιρία χθες, απέναντι σε μια κακή Καβάλα, να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς ήδη.
    Αν λάβω υπόψη και το ματς πρωταθλήματος πριν 15 μέρες, δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αυτό που είπε ο Ντε Μος.
    Σκεφτείτε λίγο, πώς πάνε τέτοια ματς. Σκεφτείτε τον Ντε Μος που άσχετα με τους θεατρινισμούς που κάνει, είναι Ευρωπαίος προπονητής που ξέρεις ότι η ομάδα του θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Πες ότι γίνεται το 1-0. Μετά; Το "κακό" είναι ότι δε νομίζω η Καβάλα να κάνει πάλι τόσο κακό παιχνίδι.
    Μακάρι να διαψευσθώ. Όπως και να'χει πρέπει οπωσδήποτε στην Καβάλα αν δεν κάνουμε το 0-1 να κοπούν τα πόδια τους, να μην φάμε γρήγορο γκολ.

    ΥΓ: Πώς βάζω nickname στο post μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ουτε για μια φορα δεν πιστεψα οτι μπορουσε ο ολυμπιακος να προκριθει αφοτου περασε το πρωτο 20 λεπτο και ειδα την ομαδα μου αλλου να παταει και αλλου να βρισκεται. ο θειος εχει αφησει την ομαδα στο ελεος της και η κατρακυλα φαινεται. ευχομαι το καλοκαιρι να αλλαξουν τα πραγματα (δεν ξερω πως) και να δουμε ενα ανανεωμενο ολυμπιακο. στο μονο που δε συμφωνω ειναι για το νικοπολιδη...αλλα οκ ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες. τα ματς του αρη δν τα ειδα δεν εχω αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για το κυπελο: μακαρι να μπορουσα να ειμαι εκει μεσα το εβλεπα και ηθελα να μπω στην τηλεοραση. εξτρα δοση κοκεινης απο τον σερχιο. πηρε μπρος. τι αλλο να πω ολα πηγαν αψογα μεχρι και ο χαβιτο σκοραρε. ΠΟΡΩΣΗ!

    για το μπασκετ: μονολεκτικα απογοητευση. καταφεραμε να κανουμε ντερμπι το ματς με το περιστερι και να χασουμε κιολας. μπραβο μας. ντικουδη μποτα!

    για τον ολυμπιακο: σιγουρα φυσικη κατασταταση δεν υπαρχει αλλα φαινεται οι παιχτες να μην ξερουν τι να κανουν και για αυτο ευθυνεται ο μπαντοβιτς. για μενα δεν ειναι προπονητης. βοηθος ισως αλλα προπονητης οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ ανώνυμε όταν γράφεις το σχόλιο σου λέει ακριβώς από κάτω υποβολή σχολίου ως: Πήγαινε στο βελάκι και επέλεξε όνομα/διεύθυνση url.

    Αναφορικά με το ματς έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Το 3-1 μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Θα το διαπιστώσουμε σε μια βδομάδα!

    Άστα Άγγελε. Ο μπακάλης σφυρίζει προκλητικά αδιάφορα. Η πλάκα είναι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν το δέχονται!

    Pansofix είναι γνωστό ότι είσαι εξαρτημένη από κοκεΐνη! Το θέμα είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά τις επερχόμενες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με παθος και... φορα απ' το ντερμπι επαιξες πολυ καλα και νομιζω οτι το 3-1 αδικει την εικονα των ομαδων. Οπως σωστα λες η Καβαλα επαιξε καθαρα με αμυντικους προσανατολισμους και οσο και να λεμε οτι στο ποδοσφαιρο ολα γινονται, πλεον πρεπει να αυτοκτονησεις για να αποκλειστεις...

    Ο Ψωμιαδης μεταφραστης.... (Ελλαδαρα αθανατη!)

    Στο μπασκετ ρε συ, αφενος φετος εχεις πολλα σκαμπανεβασματα, αφετερου το Περιστερι στην εδρα του εχει μονο 1 ηττα και αυτη στην παραταση (Μαρουσι)!

    Για τον ΟΣΦΠ της Ευρωπης, ουδεν σχολιον!
    Οσο για τον Πουπουρουπουπου ειναι εμετικος, νομιζω του δινουμε αξια που ασχολουμαστε μαζι του!

    Υσ.: Δε νομιζω να... θελεις το κυπελλακι στη μπαλα, ε;;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μεστή και ουσιαστική εμφάνιση από την ομάδα. Με παραπάνω συγκέντρωση η νίκη θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου! ο Τζόνσον ενώ δημιουργεί σε κάθε ματς ευκαιρίες (και αυτό δείχνει ικανότητα στη δημιουργία) συνήθως τις χάνει..(ανικανότητα στο τελείωμα...κοινώς χασογκολιά!)!

    Στο μπάσκετ τι να πω? με στεναχώρεσαν πάλι! τι πρόβλημα έχει η ομάδα εκτός έδρας? εκτός της αστοχίας παίζει και ένα τελείως διαφορετικό στυλ μπάσκετ!

    Για το CL τώρα...η Μπορντώ δεν μου άρεσε καθόλου! Αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο χάλια πιστεύω θα την έπαιρνε την πρόκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Kanthar0s για άλλη μια φορά είσαι ο MVP των αναλύσεων! Κάνεις παιχνίδι! Μήπως σε λένε... Σέρχιο;

    Μια ατμόσφαιρα - μα τι ατμόσφαιρα!
    Ένας ΑΡΗΣ - μα τι ΑΡΗΣ!
    Όλα πήγαν κατ'ευχήν! Στο "δεύτερο ημίχρονο" θα'μαστε καβάλα στην Καβάλα :))

    Όσο για το μπάσκετ... ήταν, φαίνεται, η ώρα του καυτού νερού σ΄αυτό το σκοτσέζικο ντους που τσαλαβουτάμε απ'την αρχή της χρονιάς! Να παίρνουμε την ευρω-κούπα (ΑΜΗΝ!) και εδώ να χάνουμε από Τρίκαλα και Περιστέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα Κάνθαρε, επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το θέμα με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Προσωπικά του έχω μεγάλη αδυναμία. Είναι άξιος και καταξιωμένος τερματοφύλακας. Να δούμε τώρα που θα φύγει τι θα κάνουμε….

    Με τη Μπορντό όντως παρότι έπαιξαν πολύ διαφορετικά οι Ερυθρόλευκοι, η όλη οργάνωση, το όλο σύστημα δεν ήταν ότι καλύτερο. Κάποιοι από τους παίχτες δε μπόρεσαν να προσφέρουν στο παιχνίδι λόγο της θέσης τους. Από τον Λούα Λούα περίμενα πολύ περισσότερα, όπως και από άλλους παίχτες μας. Τι να λέμε τώρα, δεν κατηγορώ κάποιον συγκεκριμένα είτε από τεχνικής άποψης, είτε τους ποδοσφαιριστές, αλλά την ευθύνη τη ρίχνω αποκλειστικά και μόνο στον Κόκκαλη. Όλα εδώ πληρώνονται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά για αυτό είμαστε εδώ, για να διαφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η πρόκριση στον τελικό, το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της ομάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...