Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Προσπάθεια μεν, για τα θηρία δε

Ο Καντέ σε δηλώσεις του πριν το ματς είπε ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι κι ότι θα τα δώσουν όλα. Αν η παραπάνω δήλωση του Γάλλου είχε λογική τότε ο Νιόμπλιας φέρθηκε λάθος. Ρε Νικόλα πρέπει να βάλεις τρία γκολ. Θα μου πείτε κάτσε ρε Κάνθαρε έχει αγώνα την Κυριακή. Δεν παίζει ρόλο. Κάνε πράξη τα λόγια του Καντέ. Παίξε με Σισέ και Πετρόπουλο μπροστά κι ότι βγει. Βέβαια, εδώ δεν τόλμησε να ξεκινήσει με δυο επιθετικούς απέναντι στην Καλλιθέα, θα το κάνει σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς;

Κι όμως το σχήμα που επέλεξε είχε επιθετικούς προσανατολισμούς με τον Σάλπι να συγκλίνει αρκετά προς την κορυφή του άξονα για να βοηθήσει τον Σισέ και τον Βύντρα να ανεβαίνει συχνά πυκνά για να εξισορροπήσει τις πλευρές. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ και να αλλάξει την τροπή του παιχνιδιού τελικά το έφαγε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Μποκανί. Πάντως, το γκολ που δέχτηκε δεν άλλαζε κάτι στην προσέγγιση του παιχνιδιού. Πάλι τρία τέρματα ήθελε, αυτή τη φορά όμως για να πάει το ματς στην παράταση.

Ωστόσο, η άμυνα του Παναθηναϊκού πελαγοδρομούσε. Στο γκολ που πέτυχαν οι Βέλγοι, φέρει ευθύνη σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή της ομάδας! Ειδικά αυτός ο Σουηδός δεν με γεμίζει ρε παιδιά κι αν πραγματικά η διοίκηση μπορούσε να πάρει τον Μέλμπεργκ και δεν τον πήρε ελέω Κάτε, τότε στην Παιανία είναι άξιοι της μοίρας τους. Η ομάδα και το χειμώνα θα μπορούσε να ενισχυθεί στα μετόπισθεν, αλλά ο Πατέρας είχε άλλη άποψη. Αυτές τις λάθος απόψεις τις πληρώνει ο Παναθηναϊκός. Όχι ότι η Σταντάρ είχε σταθερή άμυνα. Κι αυτή για τα θηρία ήταν. Αλλά έβγαζε αντεπιθέσεις φωτιά με βέλη τους Ντε Καμάργκο, Μποκανί, Γιοβάνοβιτς και Νταλμά. Ο Νιόμπλιας πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στην προσπάθειά του να φρεσκάρει την ομάδα, ωστόσο δεν είχαν αποτέλεσμα. Η ομάδα έψαχνε γκολ απεγνωσμένα με τους Καντέ και Βύντρα να παίζουν πολλές φορές σαν εξτρέμ, ενώ ο Σισέ βρισκόταν σε κακή βραδιά. Ένα γκολ τουλάχιστον το δικαιούταν το τριφύλλι. Εκτιμώ ότι το ματς είχε δυο χαρακτηριστικά: τρελό ρυθμό και ανύπαρκτες μεσαίες γραμμές με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Με βάση τη ροή του αγώνα περίμενα πολλά γκολ. Σίγουρο οβεράκι έδειχνε το ματς.

Βέβαια, η πρόκριση δεν χάθηκε στη Λιέγη, αλλά στην Αθήνα. Αν ο Νιόμπλιας ήταν λίγο πιο προσεκτικός ίσως η προκριθείσα ομάδα ήταν ο Π.Α.Ο. κι όχι η Σταντάρ. Πλέον, αυτά έχουν λίγη σημασία. Το ζήτημα είναι ότι παρά την καλή προσπάθεια οι πράσινοι αποκλείστηκαν από την Ευρώπη και πλέον ακολουθεί το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου θέλει την νίκη για να πιστοποιήσει την ανωτερότητά του στο φετινό πρωτάθλημα. Η συνέχεια επί του χόρτου.

Αναφορικά με το έτερο ματς, η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη, πέταξε τρία τεμάχια και προκρίθηκε έναντι της Λιλ, η οποία προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι. Η Λίβερπουλ ευτύχησε να πετύχει γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ο Μασεράνο υπερείχε έναντι του Μαβουμπά, ο Τόρες προβλημάτισε την άμυνα των Γάλλων (εκτός του Μπεριά), η επιθετική γραμμή των Γάλλων ήταν (σχετικά) ακίνδυνη και κάπως έτσι ήρθε το 3-0, χωρίς να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα. Γουστάρω ομάδες τύπου Λιλ που με τα λίγα δημιουργούν πολλά, αλλά σε αυτό το ματς δεν είχε και πολύ τύχη. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Υ.Γ.1 Λίγο ουσία δεν βλάπτει ρε Λέτο.

Υ.Γ.2 Baladeur will be pleased!

15 σχόλια:

  1. Baladeur will be pleased μόνο αν σηκώσει ο Στήβεν την κούπα!!! (Mpaladoros ακούει;)

    Ο Μα(τ)σεράνο είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ του κόσμου!!!

    Λίγα με τον Λέτο γιατί θα σε καλέσω σε μονομαχία με σπαθιά!!!

    Ο ΠΑΟ πήγαινε για το θαύμα. Αν υπολογίσεις τα δύο στα παιχνίδια με τη Ρόμα, τρίτο σερί θαύμα, ε, πάει πολύ...

    Όταν παίζεις κομπλέ με Κομπότη και Τρίπολη και κάνεις rotation στην ευρώπη, καλά να πάθεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούει και φρίττει. δεν αντέχω άλλο Στήβεν Τζέραρντ. συμφωνώ για Μασεράνο αν και θεωρώ τον Εσιέν ένα κλικ ανώτερο. Για την Πανάθα δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τίποτα. Άβε Σαριέγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθε μπαλίτσα απ' τον Στήβεν αγόραρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακραν η πιο σταθερη ομαδα στην ευρωπη!!!!εκτος απο τη ρομα ολοι οι αλλοι εριξαν απο τρεια!!!κυριε πρεσβη μας κακομαθενετε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kanthare μέχρι τώρα ήταν καλά γιατί το πρόγραμμα στην τηλεόραση ήταν σπασμένο. Τώρα θέλω να σε δω την Κυριακή να βλέπεις 3 τηλεοράσεις ταυτόχρονα και μετά να κάνεις ανάλυση!

    Ή μάλλον, τώρα που το καλοσκέφτομαι το μόνο ματς που ίσως δεν αξίζει να δει κανείς είναι το Λεβαδειακός-Πάνθραξ, αλλά και αυτό με επιφύλαξη το λέω! Καλύτερα πήγαινε Νέα Σμύρνη ινκόγκνιτο και άσε τα άλλα!

    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραιο βραδακι
    απο τη μια ο γιγαντας απο το τιμημενο κογκο
    μπογκανι τον λενε
    και απο την αλλη η τιμημενη και ενδοξη ομαδα
    οι κοκκινοι του ανφιλντ
    αντε τουλαχιστον να παρουμε κανεναν τιτλο γιατι πρωταθλημα το πηρα αποφαση
    αν δεν φυγει η μπετονιερα απο την ισπανια χαρα δεν βλεπω
    ρε κανθαρε ξερεις ποσο με τρωει το χερι να παω στο μπλοκ μου και να ριξω ενα λουσιμο στον μπακαλη αλλο πραγμα
    αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ρε γαμωτο ειναι ακρως μπασκετικο
    εβλεπα εχθες τον γιοβανοβιτς και τρελλαθηκα στα φασκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα φιλε
    ελπιζω τωρα να το σηκωσει η λιβερπουλ..
    στο τελος παραλιγο να τα σκατωσουμε αλλα ευτυχως μπηκε το τριτο..
    που να ηταν κ σε φουλ φορμα ο τορρες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαλαντέρ με τον Κομπώτη εννοείται ότι θα παίξει κομπλέ η ομάδα!

    Παιδιά όσο για Μασεράνο είναι όντως πολύ καλός και σταθερός παίχτης.

    PAOK-UK μαλλον Νέα Σμύρνη θα πάω! Τώρα θα είναι under cover δεν ξέρω, διότι ακουώ ότι θα πάνε αρκετοί Αρειανοί. Ίδωμεν.

    Κωνσταντίνε δύσκολα η Λίβερπουλ για πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη όμως τσουλάει το πράγμα. Άντε να δούμε φέτος αν καταφέρει να βγει τσου λου. Πάντως, ρε παιδιά τον Μπενίτεθ δεν τον πολυπάω.

    Όσο για τον Γιοβάνοβιτς, υπήρχε πραγματικά περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό ή ήταν κι αυτό παπάς;

    Laplace από τα φαβορί είναι η Λίβερπουλ. Ρόμα, Γιουβέντους, Βέρντερ, Μαρσέιγ έφυγαν. Ποιος έμεινε; Λίβερπουλ, Βαλένθια άντε και η ομαδάρα η Ατλέτικο που είναι ικανή για το καλύτερο και φυσικά για το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγλικές ομάδες θα σηκώσουν τις ευρο-κούπες φέτος!

    Ο Νιόπλιας δεν πρόκειται ποτέ να ξεκινήσει με 2 φορ, εκτός αν στραβώσει ο αγώνας και οδηγηθεί εκεί.
    Και καλά κάνει, αφού έχει ένα σύστημα στο οποίο δουλεύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζί σου είμαι, αλλά όχι όταν πρέπει να βάλει τρία γκολ! Παρόλα αυτά η ομάδα είχε επιθετικές τάσεις. Ο Σαλπιγγίδης σύγκλινε αρκετά, ο Κατσουράνης ανέβαινε, όπως και τα ακραία μπακ.

    Ψηφίζω Μάντσεστερ Γιουν. για τζαμπιόλι και Λίβερπουλ για πρώην Ουέφα!

    Ορίστε και τα ζευγάρια:

    1. Λιόν (Γαλλία) - Μπορντό (Γαλλία)
    2. Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) - Μαν. Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
    3. Άρσεναλ (Αγγλία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
    4. Ίντερ (Ιταλία) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

    Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

    Νικητής 2- Νικητής 1
    Νικητής 4- Νικητής 3

    Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

    1. Φούλαμ (Αγγλία) - Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)
    2. Αμβούργο (Γερμανία) - Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)
    3. Βαλένθια (Ισπανία) - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
    4. Μπενφίκα (Πορτογαλία) - Λίβερπουλ (Αγγλία)

    Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

    Νικητής 2- Νικητής 1
    Νικητής 3- Νικητής 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν ηταν κακος ο παναθηναϊκος αλλα πως να ξεπερασει την κακη εμφανιση του οακα. συμφωνω για το λετο και θα προσθεσω οτι και ο τζορβας δεν ειναι κατι το φοβερο για να μιλανε ολοι για τον γκαλινοβιτς. τωρα με το σισε και το μουντιαλ τι θα γινει που αποκλειστηκε ο παο? θα τον καλεσει ο αστρολογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ πιστεύω ότι μετά το στραπάτσο Γκαλίνοβιτς, ο ΠΑΟ θα έπρεπε να πάει χαλαρά στο Βέλγιο και να ρίξει την προσοχή του στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ειδικά για το πρώτο, το έχει στο χέρι του αν το χάσει θα έχει ουσιαστικά αυτοκτονήσει, οπότε πρέπει να μείνει σοβαρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ωραίο ζευγάρι. Αν χάσει ο Μπενίτεθ το 1ο ματς ας ζητήσει απ' τον Κυργιάκο να ψήσει τον Μαϊστόροβιτς για τον επαναληπτικό. Ξέρει αυτός τί θα κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. apo ton oktwbrio exw paiksei na parei to europa league to ambourgo,gia na doume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...