Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Στον καθρέφτη είδα τα φαντάσματα

Το τελευταίο διάστημα ο Π.Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε στο Χαριλάου επί του Άρη και στην Τούμπα επί της Α.Ε.Κ. Σε δυο κρίσιμα παιχνίδια που έπρεπε να μπουν και να φάνε σίδερα δεν έδειξαν ικανοί να φάνε ούτε νερόβραστη σούπα. Τι έγινε στον δικέφαλο κι από εκεί που πήγαινε τρένο ξαφνικά εκτροχιάστηκε; Σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε και ως εκ τούτου ο καθείς έχει δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του.

Οι περισσότεροι το έριχναν στο παρασκήνιο. Κάποιοι το ρίχνουν ακόμα. Μυαλό όμως δεν βάζουμε. Δυστυχώς πάσχουμε από μια ακατάσχετη μανία να ψάχνουμε φταίχτες οπουδήποτε αλλού εκτός από το μαγαζί μας. Προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τις αδυναμίες μας και τα προβλήματά μας, κυνηγώντας χίμαιρες τη στιγμή που αν κοιταχτούμε σε έναν καθρέφτη θα αντικρίσουμε την πραγματικότητα. Σύμφωνα με αυτή την λογική φτάσαμε στο σημείο να ακούμε από κάποιους οπαδούς ότι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει γίνει μέρος του ''συστήματος'' κι ότι η απόδοση κάποιων παιχτών στο ματς με την Α.Ε.Κ. ήταν τουλάχιστον ύποπτη (!). Κάποιος νηφάλιος θα διακρίνει ότι απλά πρόκειται για ανικανότητα. Κι όσο πιο γρήγορα την εντοπίσει κανείς, τόσο καλύτερα για την ομάδα.

Ανικανότητα όμως γιατί; Απλούστατα η ομάδα δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε. Δεν υπάρχει ποιότητα. Ουσιαστικά η μόνη μεταγραφή που βγήκε είναι ο Βιτόλο, αλλά αυτό ήταν δεδομένο από τις εξετάσεις του με τον Άρη. Οι υπόλοιποι τι κάνανε; Η απάντηση είναι ότι δεν κάνανε. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αποκτήθηκε ο Παπάζογλoυ; Για σπάσιμο στον Άρη; Πάρε ρε Ζήση έναν επιθετικό της προκοπής. Βέβαια, όταν τα έλεγες αυτά την περίοδο που η ομάδα έπαιρνε αποτελέσματα πέφτανε να σε φάνε. Και καλά ρε Κάνθαρε, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος; Όχι βέβαια. Αυτό είναι απλά ένα κομμάτι του παζλ.

Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Και φυσικά δεν ευθύνεται μόνο ο Ζαγοράκης για αυτό, αλλά και τα Μ.Μ.Ε. της πόλης που έχουν ξεφύγει προ πολλού και έχουν κάνει σύμβολό τους την λακαμία, τις εμπρηστικές τοποθετήσεις και τις κωλοτούμπες. Όταν καταλάβουμε πως πρέπει να φιλτράρουμε ό,τι ακούμε από Κόλκα, Λαγογιάννη, Μύρτσο, Ραπτόπουλο, Δασκάλου κ.ά., τότε ίσως ανέβουμε ένα πολύ μικρό σκαλοπατάκι. Με άλλα λόγια έχουν μερίδιο και οι οπαδοί. Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι η αύρα του οπαδού μεταδίδεται στους παίχτες. Έστω ότι η αύρα είναι θετική: τότε όλα πάνε καλά. Όταν όμως είναι αρνητική και μετατρέπεται σε γκρίνια και κλάψα; Ρητορικό ερώτημα.

Από κει και πέρα το τελευταίο διάστημα έχω αντιληφθεί δυο αλήθειες. Εδώ και καιρό έχω εκφράσει την άποψή μου ότι αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Για να πάρει κούπα χρειάζεται ενίσχυση με ποιοτικούς παίχτες. Η ανικανότητα που λέγαμε. Από τις τρεις τελευταίες προτάσεις εξάγεται η πρώτη αλήθεια: ο Π.Α.Ο.Κ είναι κοντά στην πρώτη θέση εξαιτίας των πρόωρων αποκλεισμών από Ευρώπη και κύπελλο και λόγω των αυτοκτονιών του Π.Α.Ο., τις αδυναμίες του Ο.Σ.Φ.Π. και την αστάθεια της Α.Ε.Κ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο ίδιος δεν κάνει πρωταθλητισμό. Φυσικά και κάνει. Το ερώτημά μου είναι το εξής: αν δεχτούμε ότι οι οπαδοί πραγματικά πίστευαν ότι η ομάδα μπορεί να πάρει τον τίτλο, πόσο το πίστευαν οι Ζαγοράκης και Σάντος; Έχω την εντύπωση ότι δεν έτρεφαν και μεγάλες ελπίδες.

Ίσως όμως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν στα τελευταία ματς δεν ερχόταν η αγωνιστική κάμψη. Φαίνεται ότι η κοιλιά ήρθε στο χειρότερο timing. Κι εδώ έγκειται η δεύτερη αλήθεια: η κοιλιά έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές αγωνιστικές. Όταν το είχα πει σε φίλο μου Π.Α.Ο.Κ.τσή πριν το ματς με την Α.Ε.Κ., αποκρίθηκε ότι δεν υπάρχει καμιά κοιλιά κι ότι το ματσάκι είναι άσσος από δω μέχρι την Τούμπα. Δυστυχώς μπερδεύουμε την εμφάνιση με το αποτέλεσμα και κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να τα διαχωρίζουμε αυτά τα δυο.

Και για να επιστρέψουμε στα της ανικανότητας, μήπως αυτή χαρακτηρίζει και τον προπονητή της ομάδας; Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως όχι. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τον Σάντος, κυρίως για το αν έχει τα φόντα να βγάλει την ομάδα πρώτη. Το παρελθόν πάντως δεν είναι με το μέρος του. Ο Πορτογάλος είναι ιδανικός στο να σου φτιάξει μια συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο ρόλο για τον κάθε παίχτη, αλλά όταν εμφανιστεί η πραγματική ανάγκη για αποτελέσματα κάπου βραχυκυκλώνει. Όχι ότι φταίει μόνο αυτός. Δουλεύει με αυτά που έχει, με αυτά που του δώσανε. Με σαρδέλες όπως είχε πει κάποτε. Αρκετοί μάλιστα εξέφρασαν την άποψη να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο θα γυρίσει μπούμερανγκ. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει χτιστεί με φιλοσοφία Σάντος που σημαίνει ότι αν φύγει θα πρέπει να έρθει προπονητής με παρόμοια φιλοσοφία. Ειδάλλως, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και πολλές αλλαγές για να αλλάξει το μοντέλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας που έχει η ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάντως, οφείλω να αποδώσω respect στον καρπουζοψαρά, διότι δεν είναι απατεώνας, βγάζει τίμια το ψωμί του και χαίρομαι που εργάζεται στην χώρα μας. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε εδώ που έφτασε, διότι ο Σάντος έχει καταφέρει να πάρει από αυτό το ρόστερ το 110% των δυνατοτήτων του. Και για να κάνει το κάτι παραπάνω απαιτείται χρόνος, στήριξη και ποιοτική ενίσχυση. Η απαξίωση δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει.

Απόρροια των παραπάνω είναι ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας φοβούνται μην τους πάρει η κάτω βόλτα στα play off. Πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα και πως θα παρουσιαστεί σε παιχνίδια φωτιά, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Αν κατορθώσει να γιατρευτεί ψυχολογικά και να ξεφύγει από την παρασκηνιολογία, θεωρώ ότι με καλή διαχείριση εκ μέρους του Σάντος μπορεί να τερματίσει πρώτη στα play off. Το χειρότερο από όλα σε μια ομάδα είναι να κολλήσει στο παρελθόν. Αν συνεχίσει να κυνηγάει φαντάσματα και χίμαιρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκτροχιαστεί (και) από τις ράγες των play off.

28 σχόλια:

  1. 1) O ΠΑΟΚ έκανε δύο γκέλες την στιγμή που πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. Αποδεικνύεται δηλαδή ότι θέλει @υγ@ για κάτι τέτοιο.
    2) Ανεξαρτήτως αυτού, η χρονιά για τον ΠΑΟΚ είναι επιτυχής.
    3) Ο Σάντος πρέπει να μείνει.
    4) Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Όχι πολύ, αλλά έχει.

    Υ.Γ.
    Ξέχασες τον Μίνο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ματς με την αεκ "μύριζε" διπλό, ειδικά για όσους ζουν στη Θεσσαλονίκη κ έζησαν την εβδομάδα μετά το ματς με τον Άρη.

    Τα έριξαν όλα στη διαιτησία χωρίς να δουν τα δικά τους λάθη.

    Έχει ήδη γραφτεί στην ιστορία της πόλης ότι του παοκ του στέρησαν το πρωτάθλημα το 2010. Επειδή 6-7 αγωνιστικές πριν το τέλος είχε βρεθεί στην κορυφή για 2 Σάββατα!

    Το θετικό της φετινής χρονιάς του παοκ είναι η σταθερότητα που επέδειξε. Πετυχημένη θα θεωρηθεί μόνο αν βγει Ch. League.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα κανθαρε και σε ολα τα παιδια
    θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μας πει τη ελεγαν εχθες τα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης
    να ακουσω τους κολκα μινο και τους λοιπους παοκαρχες
    λοιπον απλα ειναι τα πραματα
    δεν μπορει να λες οτι πας για πρωταθλημα και οταν ακους απο τα μεγαφωνα οτι προηγειτο ο θρυλος να γινεσαι χειροτερος
    δεν μπορει να θελεις πρωταθλημα με σεντερ φορ τον μουσλι που τον εφαγε η αριστοτελους και τα λουσα
    οπως σωστα ειπες να παιρνεις τον παπαζογλου που το παιδι για τις οικοδομες ειναι πρωτος αλλα για ποδοσφαιριστης και δη γκολτζης ειναι ανεκδοτο
    η το εχεις η δεν το εχεις
    αληθεια τωρα ποιος δεν τους ηθελε πρωταθλητες ?παλι η αθηνα μηπως ?
    γιατι ο πειραιας τους ψηφισε τους στηριξε χαλασε μια φιεστα αλλα αγρον αγοραζαν
    τα σεβη μου
    Υ.Γ
    ΜΠΑΚΑΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ που εμεινε με τη σαρισα στο χερι.
    μινο οσο κλαιτε τοσο κεφαλι δεν προκειται να σηκωσεται
    οι αρειανοι θα εχουν να το λενε
    εμεις κοψαμε τον τιτλο απο τον παοκ
    παρτε τωρα και το κυππελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους!

    Κανείς δεν έκοψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Πιθανότητες είχε οι οποίες απλα ελαχιστοποιήθηκαν. Ούτε ήταν το φαβορί, ούτε έγινε ξαφνικά. Θα περιμένω και τα play off για να κρίνω αν είναι ή όχι πετυχημένη η χρονιά. Καλώς ή κακώς εκεί θα κριθούν τα πάντα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ακούς Τζατζαρά και Τσορμπατζόγλου τότε και να μην ακούς τσι άλλοι. Αφού κατάλαβες τι μέσα εξυπηρετούν... Πέθανε κι ο Παρασίδης ρε γαμώτο και δεν έχετε πράγμα να σαλεύει!

    Ο Σάντος έχει ήδη φύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον Σάντος ακούγεται ότι θα φύγει ναι. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι μπορεί να πάει και Εθνική Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν λες κάποιοι εννοείς κι εμένα...?
    http://coachp.wordpress.com/2010/03/10/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα...Δεν ήξερα ότι το έχεις αναφέρει. Τότε μάλλον ναι εννοώ και σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κανθαρε νομιζω πως η τελευταια προταση ειναι το ρεζουμε και το πιο σημαντικο για τον παοκ. αν οντως οι φημες θελουν τον σαντος εκτος παοκ μου φαινεται πως δε θα ειναι τοσο καλο για τον παοκ. ειναι αποκλειστικο δημιουργημα του σαντος αυτη η ομαδα και θα ειναι δσκολο πιστευω για καποιον αλλο να διαχειριστει τις σαρδελες του, γιατι ο σαντος εκανε μια σοβαρη παραδοχη : αυτους τους παιχτες εχω και με αυτους πρεπεινα πορευτω και το εκανε!
    οσο για τις γκρινιες δε θα πω τιποτα γιατι τις θεωρω πληρως αβασιμες.
    Υ. Γ.: τι τρελη φωτογραφια ειναι αυτη σα λιμοκοντορος ειναι εδω ο ζαγορακης!!!lol lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά ποιοι ήταν οι στόχοι του ΠΑΟΚ; Το πρωτάθλημα; Όχι βέβαια. Το ότι έφτασε να το διεκδικεί μέχρι τέλους θεωρώ ότι είναι επιτυχία ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα πλει οφς.

    Να μείνει ο Σάντος! Είδα και την ΑΕΚ, αφού έφυγε ο Πορτογάλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταγγέλω στο πανελλήνιο ότο ο coachp είναι κρυφομάντζερ και έχει έτοιμο προπονητή να πουλήσει στο διψασμένο και υπερήφανο λαό του ΠΑΟΚ.
    χοχοχο!

    Όσο για τον ΠΑΟΚ είναι ο τρίτος διεκδικητής φέτος που την πατάει στο Τετράγωνο των Βερμούδων ...

    http://4minister.wordpress.com/2010/03/08/το-κατσαρόλι-συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Pavvou πάρτε τον Σάντος στον Ολυμπιακό αφού σ' αρέσει, αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aυτό που κατάφερε με τον ΠΑΟΚ φέτος ο Φερνάντου, το είχε πετύχει πρώτα με την ΑΕΚ το 2002. Κατάφερε να χάσει 9 βαθμούς διαφορά σε τρία συνεχόμενα παιχνίδα, με τρεις ίδιες ήττες. 3-2 από Ηρακλή, εκτός, 3-2 από ΠΑΟΚ εκτός και 2-3 από Ολυμπιακό εντός. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το πρώτάθλημα από τον Ολυμπιακό στην ισοβαθμία τρώγοντας σε τρία ματς σχεδόν όσα γκολ είχε φάει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Για να μη θυμηθώ παραμονές του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που βγήκε και δήλωσε ότι μετά τον τελικό φεύγει με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η ομάδα. Πες το μετά τον αγώνα ρε καρπουζά. Τι νόημα είχε να το κάνεις πριν; Και φυσικά μη ξεχνάμε την περίοδο που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό όπου στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε πέντε ήττες. Επίσης τους παικταράδες που έφερε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (πλην των δανεικών Μπρούνο Άλβες και Ασουνσάο), κάτι Φόλια στην ΑΕΚ και πώς σταδιάλα λεγόταν το παλτό που πήγε στον Παναθηναϊκό και το φυσάνε και δεν κρυώνει. Αλλά το χούι του να χύνει πάντα την καρδάρα με το γάλα το κουβαλάει από την Πορτογαλία όπου έχει χάσει το πρωτάθληα τουλάχιστον τέσσερις φορές με Μπενφίκα και Πόρτο ενώ λίγο πριν το τέλος πήγαινε φόρτσα για να το σηκώσει. Αφού δεν το έχεις βρε ηλεκτρολόγε από το Εστορίλ άστο να πάει στην ευχή. Και φυσικά όχι και στην Εθνική ο Φερνάντου, μην τρελαθούμε. Καλός είναι μόνο για καμιά απελπισμένη ομάδα, άφραγκη, όπως ήταν η ΑΕΚ όταν τον έφερε ο Ντέμης, για να την κάνει να στέκεται στα πόδια της με τα ψέματα. Τίποτα περισσότερο. Ευτυχώς είναι καλός άνθρωπος αλλά μέτριος προπονητής και κάκιστος μάναντζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όντως κάτι δεν πάει καλά μ'αυτήν την ομάδα...

    Ειδικά μετά την ήττα από τον ΑΡΗ στρωθήκαν όλοι στο... ντιβάνι της ψυχανάλυσης!

    Το'λεγα για πλάκα στον Animation, αλλά με πήρε φίλος από Λάρισα και μου είπε πως σκέφτονται σοβαρά να το... κιτρινίσουν το Αλκαζάρ για να καταρρακώσουν το ηθικό των παοκτσήδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανσοφιξ ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερη αναγκη τον Σάντος κι όχι το αντίστροφο. Η φωτογραφία είναι πράγματι επική!

    Pavvou νομίζω ότι αν στα play off η ομαδα παει οπως περσυ δεν θα ειναι και πολυ ευχαριστημενοι στην Τούμπα.

    Μπαλαντέρ γιατί δεν θες τον Σάντος; Για σένα θα φέρουμε τον Ντούσαν!

    Αετόπουλο δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες. Το αντίθετο μάλιστα!

    Φίλε Πορτιάτη το φυσάνε και δεν κρυώνει λαίμαι!

    Γεια χαρά παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τον Ρεχάγκελ θέλω στην εθνική. Ούτε Ντούσαν, ούτε Φερνάντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε κι εγω τον Ρεχάγκελ θέλω! Μακάρι να πανε ολα καλα και να υπογραψει ο Γερμανος, ασχετως του τι θα γινει στο μουντιαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοίτα να δεις που για να διαβάσουμε κάτι σοβαρό για τον ΠΑΟΚ πρέπει να προσφύγουμε σε blog αρειανού! Ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα! Τουλάχιστον πριν αρχίσω να παρακολουθώ αυτό το blog.

    Είναι τόσο μεγάλο το κρίμα, να σου δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να δεις το πόσο κοντά είσαι στην κορυφή και πόσο σε απομακρύνουν τα δικά σου λάθη! Και αντί αυτού να κυνηγάς χίμαιρες.

    Το ματς με την ΑΕΚ ήταν το νερό που σου βγάζει την τσίμπλα από τα μάτια. Το κατάλαβα περπατώντας προς το γήπεδο, πως αυτό το παιχνίδι ήταν για εμάς η στιγμή της αλήθειας. Και όπως λέει και ο Γεωργίου, η αλήθεια είναι σαν το ιώδιο. Τσούζει αλλά γιατρεύει!

    Είχαμε μια καλή ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά αντί αυτού προτιμήσαμε να επιστρέψουμε στη φύση μας, εκεί που έχουμε βολευτεί να βρισκόμαστε εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.

    Και την ίδια στιγμή ο ΟΣΦΠ να σου αποδεικνύει πως υπάρχει δρόμος για να βαδίσεις. Ας με συγχωρήσουν οι γαύροι αναγνώστες, αλλά προσωπικά δεν θεωρώ πιο βαρύ το παντελόνι του Τοροσίδη και του Μήτρογλου από αυτό του Γκαρσία και του Μουσλίμοβιτς. Απλώς όταν είσαι εν πτήσει και εκ των προτέρων σου δίνεται μια δικαιολογία, την βλέπεις σαν συννεφάκι και δεν μπορείς να διακρίνεις το κενό από κάτω.

    Πιο πολύ και από θέμα ικανότητας αγαπητέ Kanthare, ήταν για εμένα θέμα πίστης, όπως σωστά αναφέρεις. Εκεί που φτάσαμε, δεν μετρούσε το αν είναι ικανός να σκοράρει ο Ίβιτς και ο Μούσλι, αλλά αν πιστεύουν στην υπέρβαση. Όπως και αν πίστευε ο Ζαγοράκης στο διπλό στο Χαριλάου, θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προφυλάξει την ομάδα.

    Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σάντος, λυπάμαι αλλά δεν είμαι από εκείνους που θεωρούν πως ο προπονητής είναι αυτός που δίνει την νοοτροπία νικητή σε μια ομάδα. Αν ήταν έτσι ο Ντούσαν θα είχε σηκώσει το κύπελλο το 2008 στο Καυταντζόγλειο και ο Σόλιντ δεν θα είχε πάρει πρωτάθλημα. Έκανε κατά τη γνώμη μου ολέθρια λάθη την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον έδειξε πως πίστευε στην ανατροπή για αυτό και εξάντλησε τις πιθανότητές του.

    ΥΓ. Και η ζωή συνεχίζεται... Οι διανοητές του ΠΑΟΚ έδωσαν στον κόσμο τροφή για να έχει κούτελο στα καφενεία και στα φόρα. Κάμπορα και Φερνάντες οι στόχοι για το καλοκαίρι....

    paok-uk από met-forum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Baladuer δεν τον θέλω στον Ολυμπιακό, αλλά για ΠΑΟΚ (που είναι ήδη 2 χρόνια) πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει.

    Δικέφαλλο αετόπουλο, Αλβες-Ασουνσαο-Λινο-Βιερίνια! Το έγκλημα τότε που λες (4-3) ήταν ότι δεν έβγαλε την ομάδα για προθέρμανση..

    Kanthar0s, άλλο τι θεωρούν τα Παόκια επιτυχία και άλλο ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας τους.

    Υ.Γ.
    Εντάξει είναι λίγο "ύπνος", αλλά είμαι και εγώ ξενερωμένος που αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα, οπότε ΖΗΤΩ ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία και σε βάθος ανάλυση Κάνθαρε! Το μυαλό μου βέβαια τώρα είναι μόνο στο απογευματινό μπάσκετ και στον αυριανό αγώνα κυπέλου, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω παραπάνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. PAOK -UK, καλά τα λες. Αυτό που λέει ο Γεωργίου για την αλήθεια είναι...αλήθεια! Αλλά πόσοι παράγοντες και πόσοι οπαδοί έχουν την ικανοτητα ή την θέληση να δουν την αλήθεια;

    Pavvou, νομιζω ότι αρκετοί έχουν συνέλθει και έχουν ψιλοκαταλάβει ότι χρειάζονται κι άλλα για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Από και και πέρα πάντα οι οπαδοί θέλουν το μέγιστο. Αυτο δεν αλλάζει.

    Biologion ευχαριστώ! Και το δικό μου μυαλό στους δυο κρισιμότατους αγώνες είναι. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

    Υ.Γ.1 PAOK -UK πάλι από μας θα ψωνίσετε;

    Υ.Γ.2 Τον Σαΐνιο ποιος τον έφερε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kanthare grapse prama gia thn maxh tou paizetai gia thn paramonh sthn superleague an exeis oreksh kai den variesai..mou aresei polu o tropos pou ekfrazesai kai exeis amesothta pros tous anagnwstes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kai opoios endiaferetai gia stoixima as checkarei to www.jedibet.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σου ρε Kanthare γίγαντα! Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιόν πορτογάλο είχε πάει στον Παναθηναϊκό...

    ΥΓ.1 Τελικά τον Σάντος όλοι τον συμπαθούν και τον αγαπούν (κι εγώ μέσα) αλλά για την ομάδα του δεν τον θέλει κανένας!

    ΥΓ.2 ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ: την τελευταία κούπα με Φερνάντο τη σήκωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. XAXAXAXA!!
    Ευστοχότατος ο BALADEUR στο ΥΓ.2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Jedi για την παραμονη γινεται μεγαλη μαχη. Θα προσπαθησω να βρω χρονο για να γραψω.

    Όντως ευστοχότατος ο Μπαλαντέρ στο Υ.Γ.2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...