Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Γενέθλια και βουρ για τελικό!

Σήμερα γιορτάζουμε την επανάσταση του 1821. Πέρα από αυτή την πολύ σημαντική επέτειο γιορτάζει κι ο Άρης 96 χρόνια ζωής. Και έμενε να δούμε αν θα γιόρταζε τα γενέθλιά του με πρόκριση στον τελικό. Έπρεπε πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καβάλας, την οποία είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 3-1. Το προβάδισμα των δυο γκολ ίσως σήμαινε πολλά, ίσως και τίποτα. Η γνώμη μου πριν τον αγώνα ήταν ότι εύκολα ή δύσκολα θα πηγαίναμε τελικό. Διότι αν δεν παίρναμε την πρόκριση θα φταίγαμε μόνο εμείς. Η σοβαρότητα όμως που δείχνει η ομάδα του Κούπερ εγγυόταν ότι ανήμερα των γενεθλίων του δεν θα εμφάνιζε τάσεις αυτοκτονίας. Η διαχείριση του αγώνα με τον Πανιώνιο έδειξε ότι κρατάει καύσιμα για τον σημερινό αγώνα. Για τον πιο σημαντικό αγώνα μέχρι τον επόμενο. Για το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην φετινή χρονιά, όπως άλλωστε δήλωσε ο Κούπερ. Τα κλειδιά για το σημερινό ματς ήταν δύο. Το πρώτο ήταν ότι το σύστημα που θα εφάρμοζε ο Ντε Μος για ανοιχτό παιχνίδι θα βόλευε τον Άρη. Το δεύτερο ήταν ότι από τη στιγμή που ο Άρης θα έβγαζε το πρώτο ημίωρο αλώβητος θα έφερνε το παιχνίδι στα δικά του μέτρα. Το πρώτο κλειδί δυστυχώς δεν το χρησιμοποιήσαμε, το δεύτερο όμως μας ήρθε γάντι. Ας δούμε πως έγινε η δουλειά.


Ο Ολλανδός Αλέφας συνηθίζει να εκπλήσσει και να πειραματίζεται. Παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1, άφησε εκτός αποστολής τον Σμολάρεκ και τον Σόσιν, ενώ στην εντεκάδα ξεκίνησε τον Γιάννου. Η πραγματική έκπληξη όμως ήρθε όταν σπούδαζες την διάταξη της ομάδας. Για το πως παρατάχθηκε ο Άρης δεν απαιτείται αναφορά: 4-4-2 και τα μυαλά στα κάγκελα. Το ματς θύμιζε πιο πολύ κατς, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο Άρης προσέγγισε προσεχτικά το παιχνίδι, ενώ η Καβάλα επιζητούσε ένα γρήγορο γκολ, άνευ αποτελέσματος. Η πραγματική έκπληξη που λέγαμε ήταν η διάταξη του Ντουγκλάο, ο οποίος ενώ στα χαρτιά ήταν κεντρικός αμυντικός στο γήπεδο έπαιζε σε όλο το μήκος του άξονα και μάλιστα έκανε πολύ καλή δουλειά. Μου άρεσαν οι επελάσεις του Νέτο, αλλά απογοητεύτηκα από την αριστερή μας πλευρά. Ο Αράνο έκανε χαζά λάθη και ο Κάλβο κούραζε αρκετά την μπάλα. Σχεδόν ανύπαρκτη η συνεργασία μεταξύ των δυο παιχτών με αποτέλεσμα η Καβάλα να παίζει συνεχώς από εκείνη την πλευρά. Δεν μου άρεσε η εικόνα μας. Είχαμε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, είχαμε χάσει το κέντρο και το κυριότερο δεν μπορούσαμε να βγάλουμε αντεπίθεση παρά το ανοιχτό παιχνίδι εκ μέρους της Καβάλας. Το πρώτο κλειδί που λέγαμε.

Τα προβλήματά μας εξομαλύνθηκαν από τον Κόκε με το γκολ που πέτυχε λίγο πριν την λήξη. Το τέρμα αυτό έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στους κίτρινους και άφησε τον Ντε Μος και τον Μάκαρο να τρέχουν. Επανέρχομαι στον Κάλβο, ο οποίος δεν υπήρχε ανασταλτικά με αποτέλεσμα να εκτίθεται ο Αράνο και κατ' επέκταση η άμυνα. Περίμενα να γίνει αλλαγή ο Ισπανός στο ημίχρονο. Από κει και πέρα πουλούσαμε εύκολα τη μπάλα και δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλό μας να επιτίθεται συνεχώς. Καλή παρουσία από Ντιέ, έστω και χωρίς την συνδρομή του απόντος Ντουκρόκ. Οι αλλαγές του Ντε Μος είχαν στόχο να αναπτερώσουν την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Οι Αργοναύτες επέμεναν να κάνουν παιχνίδι από την πλευρά του Αράνο, ο Ναφτί εξακολουθούσε να είναι νευρικός κι ο Ντιέ σκόραρε με εκτέλεση φάουλ. Όπως στο πρωτάθλημα. Περίμενα τα αντανακλαστικά μας να λειτουργήσουν άμεσα. Ο Κούπερ πέταξε τον Χαβίτο στη θέση του Μεριέμ μπας και τρέξουμε/πιέσουμε. Λογική κίνηση. Ένας Πρίττας δεν φτάνει. Ωστόσο, εξακολουθούσαμε να πουλάμε την μπάλα, ο Ντουγκλάο είχε κατασκηνώσει στην επίθεση δίπλα στον Ρινκόν, η Καβάλα είχε φρέσκα ποδάρια στα χαφ και μολονότι είχε κενά στην άμυνα, δεν τα εκμεταλλευόμασταν. Η απορία μου είναι γιατί δεν επιτιθόμασταν; Γιατί δεν αντεπιτιθόμασταν; Μπορεί να πουλούσαμε την μπαλά, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε πριν την πουλήσουμε. Ο Ντε Μος φόρτωνε την περιοχή μας με κορμιά την στιγμή που ο Κούπερ συνέχιζε με 4-4-2. Είμαι λάτρης του εν λόγω συστήματος, αλλά υπάρχουν περιστάσεις που απαιτούν αναπροσαρμογή των πλάνων. Πέτα ρε Κούπερ ένα τρίτο χαφ μέσα κι άσε τους Καβαλιώτες να μπουσουλάνε. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή, υπερείχαν στο κέντρο, ξεχείλιζαν από πάθος, αλλά ευτυχώς δεν έβρισκαν χώρους. Οι παίχτες του Ολλανδού κουτουλούσαν πάνω στους Γκιάρο και Νασούτι. Ειδικά ο Βραζιλιάνος ήταν άρχοντας τόσο στο χαμηλό, όσο και στο ψηλό παιχνίδι. Η απόδοση όμως της ομάδας ήταν μέτρια.

Τα λεπτά κυλούσαν υπέρ του Άρη και τον έφερναν στον τελικό, όπου θα αντιπετωπίσουν τον Π.Α.Ο. ή τα Γιάννενα. Ραντεβού στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Απριλίου. Μέχρι τότε έχουμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι με την πρόκριση στον τελικό εξασφαλίσαμε την Ευρώπη, αλλά όχι την σταθερότητα. Έχουμε ακόμα δρόμο.

Υ.Γ.1 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Υ.Γ.2 Μια γεύση από Παλέ, όπου δυστυχώς δεν τα καταφέραμε απένταντι στη Βαλένθια.

27 σχόλια:

  1. Περίμενα να κερδίζατε σήμερα. Δεν είδα το παιχνίδι, όμως περίμενα τον Ολλανδό να κάνει πάλι τα δικά του και να ανοίξει το παιχνίδι. Έτσι περίμενα να εκμεταλευτεί ο Άρης την ταχύτητα της επίθεσης του και να το παστελώσει. Απο ότι κατάλαβα απο το ραπόρτο σου σχετικά εύκολα ήρθε η πρόκριση... άρα θέλω να πιστεύω πως θα σας περιμένουμε στο Ο.Α.Κ.Α....

    α και χρόνια πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη φορά θα το σηκώσουμε!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

    Υ.Γ. Φίλε Κάνθαρε, καταπληκτική (όπως πάντα) η ανάλυσή σου, αλλά ακόμα σκέφτομαι... τραγουδιστά! Από αύριο τα... σοβαρά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το παραμύθι με την έδρα διεξαγωγής του τελικού και την προκήρυξη της διοργάνωσης που υπογράφουν -θέλουν/δε θέλουν- οι ομάδες πρέπει να σταματήσει.

    Μετά τον τελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, νά ΄σου κι ο τελικός στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ. Αδικία μεγάλη!!!

    Ο τελικός πρέπει να γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο άμα θέλουμε να μιλάμε για ισονομία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριαναρα φέρε μας το Κύπελλο....
    μπορεί να μη πιάσαμε καμιά υψηλή επίδοση Κάνθαρε όπως αναφέρεις, αλλά δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, αντίθετα τις μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες με Κόκε και Τζόνσον εμείς τις είχαμε..

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια σας πολλά παιδιά! Συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό. Εύχομαι να το πάρετε το Κύπελλο αν και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν διάθεση να το πάρει άλλη ομάδα εκτός απ' τον Παναθηναϊκό. Τον έχουν "δυσκολέψει" πολύ με τον Εορδαϊκό και την Καλλιθέα! Επίσης ο τελικός θα γίνει στην έδρα του. Μην πάθουν τα παιδιά κανένα... homesick που λένε και οι Άγγλοι και το χάσουν. Θα τα δούμε βέβαια αυτά σε ένα μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά στο Άρη! Πάντα τέτοια.

    Μουτζούρα στην επιτυχία ο μη καταλογισμός πένλτι στο 28. Δεν το είχε ανάγκη ο Άρης, θα περνούσε έτσι κι' αλλιώς.

    Τώρα στον τελικό δεν είναι σίγουρο ποια ομάδα θα αντιμετωπίσετε. Μπάλα σημαίνει απρόοπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευκολα σημερα, το ειχαμε πει αλλωστε. Εαν δεν κανουμε εμεις καμια μαλακια στα Γιαννενα (ικανους τους εχω!) παμε για μολις τον 2ο τελικο ΠΑΟ - Αρης στην ιστορια. Απιστευτο!

    Γιορταζεις... σκουληκακι, ε ;)
    χρονια πολλα και στα 100 θα νιωσεις τρομερα συναισθηματα. Ρωτα κι εμενα η τις γριες :)

    Ειδα και το μπασκετακι. Κριμα ρε γαμωτο. Μετρησαν η απουσια του Ριτσαρντσον αλλα και η απιστευτη ευστοχια της Βαλενθια (καλη ομαδα παρεπιμπτοντως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτα-πρώτα Χρόνια σας Πολλά και γεμάτα επιτυχίες!
    Δεύτερον εγώ σας έλεγα πριν γίνουν τα δύο ματς με την Καβάλα ότι ο Άρης περνάει περίπατο. Όπως επίσης έχω πει ότι θα σηκώσει την κούπα φέτος.
    Βέβαια αυτό με την διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ είναι μεγάλη αδικία και κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να το δεχτεί ο Άρης αλλά να ξεσηκώσει τον τόπο από τις φωνές.
    Από την άλλη, για σκέψου τη γλύκα να τους ξεβρακώσεις μέσα στο γήπεδό τους και να σηκώσεις την κούπα μέσα στη μούρη τους. Πίκρααααααα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρονια σας πολλα!
    ωραια,θα τα πουμε στον τελικο...
    καλησπερες φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Άρης πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του Ντε Μος. Δε λέω ότι δεν πέρασε δίκαια, αλλά του διευκόλυνε πολύ το έργο του.
    Απαράδεκτοι οι 100 του ΠΑΟΚ που σε ξένη έδρα προκάλεσαν επεισόδια. Αει σιχτίρ με δαύτους πια.
    Δεν ξέρω τι έδειξε η τηλεόραση, αλλά όταν φώναζαν συνθήματα οι φίλαθλοι της ΚΑβάλας, από το δικό τους μέρος που καθόταν δεν ακουγόταν το παραμικρό. Πραγματικά αξιολύπητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kanthare αυτό το "βουρ για τελικό" στον τίτλο μου θυμίζει το "βουρ στον πατσά"!!!
    (Όχι τίποτε άλλο μα δεν μ' αρέσει ο πατσάς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Kanthar0s,

    θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενά σου και ειδικά σχετικά με αυτό που λες για τον Ρονάλντο. Είναι και δική μου άποψη ότι ο Γκιάρο στα τελευταία παιχνίδια είναι από τους κορυφαίους του Άρη. Και σήμερα ήταν συγκινητικός. Ο Θεός να τον έχει καλά και να είναι γερός, γιατί χωρίς αυτόν και τον Νασούτι η άμυνα του Άρη είναι για...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο στόχος ήταν η πρόκριση. Στόχος επιτεύχθει. Όπως λέει και ο φίλος Πορτιάτης σήμερα πανηγυρίζουμε, απ' αύριο πιό ψύχραιμα τα αναλύουμε όλα. Μπράβο ρε φίλε Kantharos για την ανάλυση!!

    ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!!

    Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει, όταν με το καλό σηκώσουμε το κύπελλο, Φοβερό αυτό που έγινε σήμερα στην υποδοχή της ομάδας, ακόμα πιό φοβερος, ο παλμός και τα πανηγυρια των παικτών πάνω στο πούλμαν της ομάδας!!!Αξίζει το κύπελλο αυτός ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά παρά την μέτρια εικόνα της ομάδας όλα πήγαν καλά και πήγαμε τελικό. Το μόνο που λέω είναι: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

    Υ.Γ. Ο Γκιάρο νομίζω αντέχει άλλο έναν χρόνο. Κρατήστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οτι δεν παιξαμε καλα δεν παιξαμε και σε καποια φαση αναρωτιωμουν και εγω οπως και εσυ κανθαρε γιατι δεν επιτιθομαστε? η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση αλλα εμεις καπου το χασαμε. ο καλβο ηταν πολυ μετριος, ο πριττας κολοσιαιος και ο κοκε κοκεϊνη και κοκερμαν οπως λελει και ο μπαλαντερ...βεβαια μην παρουν τα μυαλα μας αγερα γιατι θελει σοβαροτητα και χαρακτηρα η συνεχεια!!!


    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΟΥΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! απο το 2003 μεχρι φετος εκτος τον ολυμπιακο η δευτερη ομαδα με τις περισσοτερες συμετοχες ειναι ο αρης.με τη φετινη ειναι η τεταρτη φορα στον τελικο.να ξερεις και εσυ αλλα και ολοι οι φιλαθλοι του αρη οτι εμεις θα ειμαστε μαζι σας.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΣ.παντως αν στρραβωσει ρε φιλε και δεν το παρεις και φετος απο αυτον το βαζελο τι να πω?????ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Γκιάρο με τον Νασούτι είναι εκπληκτικό δίδυμο. Τον Γκιάρο τον θέλω άλλο ένα χρόνο έστω κ στα μισά παιχνίδια να παίζει. Έχει απίστευτες τοποθετήσεις.

    Ο Νασούτι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αμυντικός. Δύσκολη η παραμονή του αλλά αν θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω πρέπει να τον αγοράσεις κ να τον έχεις για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

    Αλλά σήμερα είναι μέρα για πανηγυρισμούς. Μας το χρωστάει η ιστορία αυτό το κύπελλο. Μας το χρωστάει ρε γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερα κυππελουχε ελλαδος
    στον τελικο ολοι θα ειμαστε μαζι σας με την ευχη να το φερετε στη θεσσαλονικη
    ηρεμια χρειαζεται και να μην παρετε τους δρομους προς χαλκιδικη ψηνοντας αρνια και σηκωνοντας κουπες ψευτικες αλλα την αληθινη στην αθηνα
    ηρεμια και συναινεση λοιπον και με τις ευχες μας να σας συνοδευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κωνσταντίνε καλά το είπες. Να μην σηκώνουμε κούπες ψεύτικες. Ας είμαστε ήρεμοι, ας σηκώσουμε την πραγμτική κούπα και τότε θα πανηγυρίσουμε.

    RedDragon για τον Νασούτι ο Ρότσα δήλωσε ότι αν ήταν ψηλότερος θα έπαιζε Εθνική Αργεντινής. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολική δήλωση, αλλα τον παίχτη τον θέλω του χρόνου. Κόντη κάνε κανά μαγικό με την ρήτρα.

    Θέμη αουτσάιντερ είμαι. Μια φορά να πάω τελικό και να το πάρω ρε γμτ. Φέτος ομως δεν έχω Χατζάρα.

    Πανσοφίξ το είπες: βεβαια μην παρουν τα μυαλα μας αγερα γιατι θελει σοβαροτητα και χαρακτηρα η συνεχεια!!!

    Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα!!!
    Παικτούρα ο Ντουγκλάο! Κι εγώ τα έχασα όταν τον είδα!
    Τα λέμε στον τελικό τώρα, σε έναν όμορφο τελικό (θέλω να ελπίζω)...
    Και φυσικά χρόνια σας πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο τα καταφέρατε
    πανάξια νομίζω
    σ΄ένα ωραίο τελικό
    εύχομαι και ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στα Αρειανά και την πρόκριση! Τα λέγαμε.. δύο τελικοί: με ΠΑΟΚ στο Χαριλαου, με ΠΑΟ στο Κύπελλο!

    Παιδιά, εγώ πιστεύω ότι αν γίνει στο ΟΑΚΑ θα πάρει την κουπα ο ΑΡΗΣ! Ως αουτσάιντερ πρέπει να κατεβείτε μάγκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. an kai den eimai aris,8elw parara polu na to parei fetos...pame mwrh arrwstia..oloi enantion tou vazelou..

    Υ.Γ ευχομαι του χρονου ο τελικος του κυπελλου να μην εχει φιναλιστ ολυμπιακο,παναθηναικο,αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κανθαρε μη εχεις και πολες απαιτησεις απο το χθεσινο παιχνιδι.Πηγαμε να παρουμε την προκριση χαλαρα,μεχρι που και εγω που βριζω καποιους παικτες κανω τουμπεκι.Αυτος ο Ντιε φοβερος παικτης αλλα την λαλακια του την εκανε πανω στον Κοκε.Φοβερη η ατμοσφαιρα στην υποδοχη,μεχρι και ο ψυχρος Κουπερ πανηγυριζε σαν παιδακι.Θελω το κυπελο δεν αντεχω αλλο,40 χρονια ειναι πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά αυτό που έκανε ο Ντιέ στον Κόκε ήταν δολοφονικό. Για την πρόκριση πήγαμε και την πηραμε. Διαχειριστήκαμε προσεχτικά το παιχνίδι και δικαίως προκριθήκαμε. Καταννοω ότι παίζαμε για την πρόκριση, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι αυτό που παίξαμε δεν μου άρεσε. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας να βελτιωθούμε περαιτέρω. Ξεκινάμε με Λεβαδειακό. Foris μακάρι να το πάρουμε. Κι εγώ το κύπελλο θέλω.

    Γιώργο ο Ντουγκλάο είναι καλός παίχτης.

    Γεια σου ρε Φάνη με τα ωραία σου!

    Πρέπει να κατέβουμε με ταπεινότητα. Εχεις δικιο Pavvou.

    Jedi Αρειανάκι σε κόβω :)

    Καλό βράδυ μάγκες!

    27 Μαρτίου 2010 2:27 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Αρης κατα την γνωμη μου ειναι φοβερη ομαδα και θα την υποστηριζα συνεχεια αν ειχε περισσοτερους ελληνες στο ροστερ του.Ολυμπιακος ειμαι αλλα θελω ολες οι ομαδες να πηγαινουν μπροστα για να κανουμε το πρωταθλημα καλυτερο.Σε χαλασα που ειμαι γαβρος,ε??μαγκες μην ξεχνατε www.jedibet.blogspot.com gia to stoixima

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...