Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

V for Ventouza

Οι Ολυμπιακοί έλεγαν ότι θα ευνοηθεί ο Άρης για να το πάρει ο Π.A.O. Οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες έλεγαν ότι θα ευνοηθεί ο Άρης για να μην το πάρουν οι ίδιοι, ενώ οι Παναθηναϊκοί έλεγαν ότι θα ευνοηθεί ο Π.Α.Ο.Κ., επειδή ο Σωκράτης προτιμά να το πάρει ο Π.Α.Ο.Κ. παρά ο Παναθηναϊκός. Έχουμε φοβερό επίπεδο ρε γαμώτο. Συν τοις άλλοις, έχεις και κάποιους απίθανους να σου λένε ότι ο Άρης είναι αδιάφορος και ως εκ τούτου οφείλει να κοιτάξει το συμφέρον της πόλης. Μπα; Ο Άρης δεν έχει στόχους; Φυσικά έχει στόχους και μέσα από το αποψινό ματς έφτασε πολύ κοντά στην υλοποίησή κάποιων εξ' αυτών. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η τακτική σε ένα τέτοιο ματς δεν έχει θέση. Κι όμως αυτή έφερε την νίκη στην ομάδα μας. Στρατηγός ο Κούπερ και οπλίτες οι παίχτες που έπαιξαν ακριβώς όπως έπρεπε. Πως ήρθε η νίκη;

Πολύ δυνατό ξεκίνημα από τον γηπεδούχο. Φοβερή πίεση από Ναφτί και Πρίττα με τον Π.Α.Ο.Κ. να προσπαθεί να ισορροπήσει. Ο Κοντρέρας όμως είχε αντίθετη άποψη. Με μια καρατιά ανέτρεψε τον Κόκε, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κάμπορα πήγε δοκάρι. Ο ίδιος παίχτης εξιλεώθηκε με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έγραψε το 1-0 και καλώς τα τα παιδιά! Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ήταν καλός, έχανε τις μονομαχίες και δεν είχε συνοχή σε καμία πλευρά του γηπέδου. Ο Άρης έπρεπε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να μην οπισθοχωρήσει. Δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την διαχείριση του σκορ.

Ο Βιερίνια ήταν ακίνδυνος, ο Μούσλι απομονωμένος, ο Ίβιτς εξαφανισμένος και οι Γκαρσία με Βιτόλο φαγώθηκαν από τους Ναφτί και Πρίττα. Συν τοις άλλοις, η άμυνα του Π.Α.Ο.Κ. αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα από τους Κάμπορα και Κόκε. Ο Σάντος έπρεπε να κυνηγήσει την ανατροπή και κατά τη γνώμη μου το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να αλλάξει σε 4-4-2 και να στηρίξει τον Μούσλι. Δεν το έκανε. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δεν έπρεπε να δώσει υπερβολικό χώρο στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να πρεσάρει ψηλά. Το έκανε.

Στο δεύτερο μέρος, ο γκολτζής Κάμπορα με έπεισε πλήρως ότι πρέπει να φτιάξει ένα συμβόλαιο μόνος του και να το υπογράψει. Ξεφτίλισε τον Μαλεζά και έκανε το 2-0. Η άμυνα του Π.Α.Ο.Κ. είναι καλή όταν είναι συμπαγής και συνολική. Απόψε δεν ήταν. Στο ένας εναντίον ενός υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα, καθώς δεν υπήρχαν αλληλοκαλύψεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα αντιεμετικά που χρειαζόταν ο Λίνο. Στο 68' λεπτό, ο Σάντος έβαλε τον Κούτσια στη θέση του Πάμπλο. Ρε Πορτογάλε έπρεπε να φας και δεύτερο γκολ για να ξυπνήσεις; Θα μου πείτε ντάξει στο κοουτσάρισμα έχει πρόβλημα. Η πλάκα είναι ότι αντί να υπάρχει βελτίωση, ο φιλοξενούμενος έπεφτε ολοένα σε απόδοση. Οι αποβολές των Σνάουτσερ και Βιερίνια ήταν η ταφόπλακα του Π.Α.Ο.Κ.

Το παιχνίδι τέλειωσε με τον Κάνθαρο ακόμα να περιμένει τον Σάντος να βάλει δεύτερο επιθετικό. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, δεν είχαν ευκαιρίες, αλλά κάκιστη ανάπτυξη και κάκιστη κυκλοφορία. Ο Π.Α.Ο.Κ. με αυτή την ήττα λέει αντίο στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για τα play off. Εμείς αποκτήσαμε αέρα πέντε βαθμών από την Καβάλα και όπως φαίνεται θα είμαστε κι εμείς στα play off. Εκεί θα γίνει σφαγή. Ο Άρης κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλό του και κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή. Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έφαγε δυο γκολ, απόρροια της καλής κυκλοφορίας και της πίεσης που είχαν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα ήταν σταθερή στη σταθερότητά της σε όλο το παιχνίδι. Κατάφερε και μπλόκαρε τον Ίβιτς, ο οποίος πήρε μπάλα ελάχιστες φορές. Μπορώ να πω ότι δεν υστέρησε κανείς. Είχαμε πει ότι θέλαμε συνταγή Ολυμπιακού. Νομίζω το καταφέραμε σε μέγιστο βαθμό. Πλέον, κοιτάμε το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Καβάλα, όπου πρέπει να κερδίσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι με εμφάνιση παρόμοια με την αποψινή και λόγω κεκτημένης ταχύτητας θα τους καταπιούμε.

Υ.Γ.1 Οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες βρήκαν το άλλοθί τους με τον Σπάθα. Εξάλλου, το δούλευαν όλη τη βδομάδα. Το έχουμε υποστεί κι εμείς και ξέρουμε τα κόλπα. Μην αποπροσανατολίζεστε.

Υ.Γ.2 Θα φάει κράξιμο ο Σάντος;

Υ.Γ.3 Φοβερή έδρα...No comment.

Υ.Γ.4 Μπράβο στον γουρλή Κοσμά!

53 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΗΣ έπαιξε:
    α) για την ιστορία του
    β) για τους στόχους του
    γ) για τους φοβερούς οπαδούς του
    και πήρε άριστα "2 0" !!!

    Καταπληκτικός ο Κάμπορα, τεράστιοι οι Σηφάκης-Μεριέμ-Κόκε (αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά ήταν όπως τους θέλει ο Κούπερ κι ο Λαός του ΑΡΗ) :))

    Vamos σημαίνει εμπρός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα Κανθαρε, οι πρωτες σου φρασεις επισημαινουν μια κακη συνηθεια που εχουμε εδω στην Ελλαδα, οπου παντα και παντου βλεπουμε εχθρους και συνωμοσιες του κωλου!
    Και το αστειο ειναι αυτο που τονιζεις, οτι στο ΙΔΙΟ ματς, ο καθε μαλακας "εβλεπε" την συνωμοσια κατα της ομαδας του. Πριν ομως το ματς. Γιατι μετα καταπινουν τη γλωσσα τους!

    Στο ντερμπι τωρα, ο Αρης ειναι μεγαλη ομαδα, ο Αρης επαιξε για την παρτη του, ο Αρης ειχε και εχει στοχους, ο Αρης μισει τον ΠΑΟΚ.
    Ειχα ακουσει μεχρι και την αποψη οτι καλυτερα θα ηταν για τον Αρη να παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ για το... καλο λεει, της πολης!
    Τι μαλακια ηταν κι αυτη παλι;;;

    Και στο αγωνιστικο κομματι, μπηκες δυνατα με τρομερη ωθηση απο τον κοσμο, πιεσες τον ΠΑΟΚ απο την αρχη και φανηκε μεσα στο γηπεδο σαν να ειχες μεγαλυτερο κινητρο. Ο ΠΑΟΚ στηθηκε για να κρατησει το 0 και να προσπαθησει να κλεψει το ματς. Ουτε το χαμενο πεναλτι εκμεταλλευτηκε και αρπαξε το γκολακι ενα λεπτο μετα.
    Αλλα ουτε μετα το 2-0 (τι γκολαρα απο τον Καμπορα!) μπορεσε να κανει κατι, με τις αποβολες απλα να του δινουν ενα ελαφρυντικο..

    Υσ.1: Εχω την εντυπωση οτι αποψε ειδαμε την πιο εκπληκτικη ατμοσφαιρα στη φετινη σεζον, με εξαιρεση μοναχα την κερκιδα που εκαναν οι δικοι μου στη Ρωμη (νομιζω οτι δεν θα ξαναζησουμε ευκολα κατι αναλογο!)

    Υσ.2: Επιτρεψε μου να πω οτι μου φανηκε πως ο Σπαθας σφυριξε λιγο Αρη σημερα, χωρις αυτο να σημαινει σε καμια περιπτωση οτι διαμορφωσε αποτελεσμα..

    Υσ.3: Απο σημερα δεν υπαρχει ο παραμικρος δισταγμος στο να λεμε ξεκαθαρα οτι ειμαστε Πρωταθλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι τρελο παιχνιδι ηταν αυτο!!! πραγματικα αξιζαμε τη νικη δειξαμε χαρακτηρα και επιβληθηκαμε σχεδον σε ολο το ματς! τωρα ο,τι ακουγεται για διαιτησια εγω τα ακουω βερεσε.ολα τα παοκια πρεπει να το βουλωσουν γιατι εχει γινει και ενα παιχνιδι στην τουμπα για οσους ξεχνανε με κατι πεναλτι απο το πουθενα κλπ ας μην αναφερθω εκτενως! ποιος παοκ τωρα μεχρι και ο ιδιος ο σαντος δηλωσε δημοσια οτι επαιρναν τη μπαλα οι παιχτες του και την εχαναν σχεδον αμεσως. αποκαθηλωθηκε ο σημερινος παοκ! ειναι τροιμερα ξενερωτικο αυτο που κανουν τα παοκια γιατι ο σπαθας δε διαμορφωσε κανενα αποτελεσμα και το ΠΕΝΑΛΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ και τα δυο γκολ του καμπορα νομι8μοτατα οσο για το οφσαιντ ακομα και αν δεχθω οτι δεν ηταν το κομαντο ο σηφακης τον εκμηδενισε το βιερινια!!!
    ΜΕΡΙΕΜ: μου αρεσε πολυ και ηταν το κατι το δαιφορετικο στην ομαδα και φανηκε!
    ΚΟΚΕ: πραγματικα μου αρεσε πολυ σημερα ετρεχε σα λυσσασμενος και οταν επεφτε σηκωνοταν σε δεκατα και συνεχιζε να τρεχει.
    γενικα ετσι τη θελω την ομαδα να με πορωνει...παμε σαν τρελοι για τον αγωνα κυπελου να τα δωσουμε ολα και ασε τα παοκια να κλαινε 4-0(κυπελο), 2-0(αριαναρα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού στα έλεγα τί αγχώθηκες; Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη, σούπερ Κόκε (ξέρει αυτός που παίζει!!!), γκολάρες, εκπληκτική εξέδρα! Το τέλειο πακέτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω κάτι για όσους δεν με παρακολουθούν. Απεχθάνομαι να μιλάω για διαιτησία. Έκανα αυτό το blog για να μιλάω για μπάλα και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που υπάρχουν άτομα από διάφορες ομάδες που επιθυμούν το ίδιο.

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου κανθαρε.ετσι κι αλιως οσοι ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο περα απο την αγαπη μας για την ομαδα οταν βλεπουμε οτι δεν τραβαει θελουμε να στραβοπατησει ο αλλος για να καλυψουμε διαφορες η για το εγω μας.αυτη ειναι η μπαλα και η ψυχολογια της.δεν αλαζει.πρωσοπικα εγω ηθελα να κερδισει ο παοκ για να ζοριστει ο βαζελος μεχρι τελους αλλα....και μιας και ξεκαθαρισε το θεμα τιτλος και θα βρεθουμε ολοι μαζι στα play of εγω σαν ολυμπιακος δεν περιμενω τιποτα απο την ομαδα μου περα απο αυτο που εδειξε μεχρι τωρα.εσυ απο τον αρη μεχρι που τον βλεπεις να φτανει??/και αντε και βγηκες δευτερος πιστευεις οτι θα περασει στους ομιλους του τσου λου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κούπερ χθες πήρε το πορτοφόλι του Σάντος. Βάζοντας τα 2 πλάγια χαφ με ανάποδο πόδι ήταν κάτι που δεν περιμέναμε αλλά τελικά του βγήκε.
    Ο Σάντος κάνει την τραγική κίνηση να βγάλει τον Γκαρσία κ να βάλει τον Μέσι. Εκεί τελείωσε το ματς.
    Όσο για τη διαιτησία ΝΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΕΔΡΑ. Καιρός ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι παίχτες του Κούπερ έτρεξαν πολύ, κέρδισαν τη μάχη του κέντρου μιας και είτε ο Κόκε είτε ο Κάμπορα έστελναν βοήθειες στους Ναφτί και Πρίττα, υπεθυμίζοντάς μας ότι η αμύνα ξεκινάει από την επίθεση.
    Φοβερός ο κόσμος, απίστευτα γκολ από τον Κάμπορα!

    Υ.Γ.
    kanthar0s, σου άρεσε η πρόβλεψή μου; μέχρι και την κοκκινη ρε παιδί μου..απαπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας χρησιμοποιήσε χθες ο βάζελος κι εσείς ακόμα πανηγυρίζετε. Ή είστε βλάκες και αναλύετε το παιχνίδι ή εμετικοί που χαίρεστε τέτοιες νίκες. Ελπίζω να μην φτάσουμε κάποτε στο σημείο να κυνηγάει ο αρης πρωτάθλημα και να σας το κόψει ο βάζελος ή ο γαύρος με στημένο διαιτητή στην Τούμπα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ματς όταν από το πρώτο λεπτό ο διαιτητής έδειξε καταφανέστατα πως ο ΠΑΟΚ θα έχει αποβολές. Έπαιξε κανείς σας μπάλα? Υποθέτω μόνο σε μουντιαλίτο. Το παιχνίδι χάθηκε χθες στην ψυχολογία. Και δεν μιλώ για το πούλμαν και τον κάφρους σεκιουριτάδες, αυτά πολύ πιθανόν να συμβαίνουν και στην Τούμπα. Μιλώ για τον ψυχολογικό πόλεμο από Σπάθα. Περήφανοι αρειανοί χαρείτε την νίκη, αλλα δεν διαφέρετε σε τίποτα από τουσ γαύρους που χαίρονταν τόσα χρόνια τις κάλπικες νίκες. Πολλά μπορώ να γράψω αλλά τα βαριέμαι πλεον όλα αυτά. Ειλικρινά πάντως χθες είδα τον πιο στημένο διαιτητή σε όλη μου την ζωή. Τα κατάφερε καλά ο βάζελος, κι εσείς πετάγεστε σαν ψωλή στα λάχανα για να πανηγυρίσετε. Άραγε τι πανηγυρίζετε, την είσοδο στην 5άδα? Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιος είπε πως ΕΠΑΙΞΕ ΕΔΡΑ. Έλεος ρε παιδιά, αυτή δεν ήταν έδρα. Ο Σαουρίδης αν ήταν διαιτητής πιο αντικειμενικός θα ήταν. Πολύ καλή ατμόσφαιρα από τα αρειανάκια στην κερκίδα. Δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα έπαιζε ο παοκ ούτε ο άρης χωρις το σπρώξιμο. Και μην ξέχναμε, για να σε αδικήσει κάποιος δεν χρειάζεται να σου δώσει πέναλτι, σε σφάζει με το βαμβάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ΠΑΟΚια βλέπω δεν έβαλαν μυαλό, σε ένα ματς που έχασαν ολοκληρωτικά σε κάθε γραμμή του γηπέδου, ασχολούνται μόνο με τον (πραγματικά απαράδεκτο) διαιτητή. Έχει γεμίσει το κεφάλι τους σκατά απο τον Μήνο και τους λοιπούς.
    Για τον Σάντος τι περίμενες ρε Κανθαρέ? Ο άνθρωπος έχει ταβάνι, είναι ορθολογικός προπονητής με σύστημα και ποδοσφιαρική παιδία αλλά πλέον δεν νομίζω ότι κάνει για ομάδα πρωταθλητισμού. Νομίζω ότι αμα πάρουν και άλλους ποιοτικούς παίκτες στον ΠΑΟΚ περισσότερο θα τη χαλάσει παρά θα τη φτιάξει την ομάδα.
    Το έχω ξαναπεί, προσκυνώ τον φετεινό ΠΑΟΚ αλλά αμφιβάλλω αν θα σταθεί με τη μπάλα που παίζει να διεκδικεί μονίμως τη κούπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραιος ο ανωνυμος βλεπει μπαλα ο ανθρωπος τη να λεμε μουρινιο και βαλε
    αλλα για την περιρεουσα ατμοσφαιρα μιλησε και καθολου για τον αγωνα που ο παοκ ηταν για τα πανυγηρια
    και με 14 παικτες να επαιζαν εχθες δεν νικουσαν πως να το κανουμε
    τελικα για να καταλαβω φταιει ο μαλακας ο αρης που δεν στηθηκε να πανυγηρισει ο παοκ πιθανον το πρωταθλημα
    αυτο ειναι παιδεια μαλιστα
    και ακουω τωρα για τον κακο χαμο που γινεται στην θεσσαλονικη
    εγω θα πω τουτο
    οσο υπαρχουν οι εφημεριδες του βορρα προεξεχοντος το καλαματιανο
    οσο υπαρχουν δημοσιογραφοι με μηδεν παιδεια και συναισθηση τυπου κολκα και μινου
    ο παοκ κεφαλι δεν θα σηκωσει τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Konstantine, εγώ δεν είπα ούτε να στηθεί ο αρης ούτε κι ο παοκ θα στηνόταν σε αντιστοιχη περιπτωση. Για το ματσ δεν αξίζει να μιλάμε γιατί η οποιαδήποτε ανάλυση πρέπει να γίνετε σε αγώνα 50-50 αντε 60-40. Όταν ο διαιτητής παίζει 90-10, για ποιό αγώνα να μιλάμε? Είδες όλο το ματς και λες πως η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα? Ναι όντως, έτσι όπως παίχτηκε το ματς, ο αρης ηταν καλυτερος και εβαλε και 2 γκολάρες με τον κάμπορα. Όμως τι νόημα έχει να μιλάω για το ματς όταν υπάρχει η γενική αίσθηση πως ο διαιτητής δεν θα άφηνε το ματσ να εξελιχθεί 50-50? Τζάμπα λόγια? Όχι ρε παιδιά όταν η διαιτησία είναι με το μέρος μας να κάνουμε γαργάρα και να μιλάμε για μεγάλες εμφανίσεις κι όταν είναι κατά μας μόνο τότε να φωνάζουμε. Το σύστημα ήθελε να κερδίσεις και κέρδισες. Αύριο θα θέλει να χάσεις και θα χάσεις. Γιατί να εξαγριώνεσαι μόνο στην μία περίπτωση ενώ στην άλλη να το παίζεις γαύρος? Αυτό ειναι η μεγαλύτερη αρρώστια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΡΗΣ είχε πάθος, δύναμη, ψυχή, ήθελε τους 3 βαθμούς και τους σκόρπισε χθές στους 5 ανέμους,ο Κούπερ πήρε την ταυτότητα του Σάντος, όλοι λέγαμε ότι ο Μεριέμ πρέπει σε αυτό το παιχνίδι να είναι βασικός και ξεκίνησε μάλιστα στα δεξιά, εκεί όπου δεν τον περιμέναμε ούτε εμείς όυτε ο Σάντος πιστεύω και εκεί την πάτησε όπως και σε πολλά άλλα.
    Δεν υπήρχε ομάδα Πάοκ στο γήπεδο χθές οπότε ας κοιτάξουν τα του οίκου τους και ας μην ασχολούνται με τον Σπάθα, ας μην μιλάει-κλαίγεται μια ομάδα που δεν πάτησε στην μικρή περιοχή.Πολύ κλάψ,κλάψ,κλάψ.
    Ναφτί άρχοντας στο κέντρο,Νασούτι έσβησε τον Μουσλίμοβιτς και ο Κάμπορα εκτελούσε στην επίθεση. Τρείς πολύτιμοι βαθμοί για την συνέχεια.
    Ελπίζω να καταλάβουν και οι παίκτες μας ότι εχουν τρομερές δυνατότητες και εύχομαι να το αποδείξουν στην συνέχεια. Τώρα όλη η προσοχή στο παιχνίδι της Τετάρτης.
    Fair-play στο τέλος, χαρακτηριστικό το ΟΛΕ-ΟΛΕ στις πάσες των παικτών του ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε πες μου σε ποιό σημείο διαμόρφωσε αποτέλεσμα ο διαιτητής;;; Πού;; Εκεί που δεν πάτησες περιοχή;;Εκεί που έκανε ο Παοκ την πρώτη ευκαιρία του στο 72;;; Εκεί που το κέντρο το είχε κατατροπώσει ο Πρίττας με τον Ναφτί;; Εκεί που οι παίκτες του Παοκ μπήκανε μέσα στο γήπεδο με πάμπερς;;; Εκεί που ο Λίνο έκανε εμετό με τον Μεριέμ;; Εκεί που ο Μαλέζάς και Κοντρέρας ψάχνουν να βρούν μέχρι σήμερα που γράφω αυτό το σχόλιο που είναι ο Κάμπορα;;; Εκεί που ο Κόκε έκανε πλακίτσα στην επίθεση;;;
    Πού φίλε μου;; Πού;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πρωτον ανωνυμε δεν ειμαι αρης ειμαι ολυμπιακος
    δευτερον δεν παιζω απλα επειδη ειδα το ματς μιλαω με καθαρα ποδοσφαιρικους ορους
    ο αρης ηταν καταφανεστατα καλυτερος και κερδισε
    εγκλωβισε ο κουπερ τον παοκ γενικοτερα ηταν ποιο ομαδα
    οταν θες να λες οτι πας να κερδισεις το πρωταθλημα πρεπει να καταθεσεις ψυχη ποδοσφαιρικη εννοω
    εσυ το μονο που εκανες ηταν σε ολο τον αγωνα να κανεις τρια σουτ και αυτα εξω απο την περιοχη
    οτι εβαλε ο σαντος τον μουσλι (απο τοτε που εμαθε την αριστοτελους μπαλα δεν παιζει )και ο νασουτι τον καταπιε δεν βλεπω αντιδρασεις
    οτι ο πριττας με τον ναφτι κερδισαν το κεντρο εκαναν παιχνιδι κρατουσαν τον ρυθμο παλι κουβεντα δεν κανουμε
    οτι ο σαντος εκανε αλλαγη βαζοντας τον κουτσιανικουλη ο οποιος παιζει μονο με πανθρακικο παλι κουβεντα δεν γινεται
    οτι η αμυνα δεν απεδωσε βαση των προηγουμενων αγωνων οτι ο σορλεν και λινο ηταν κατω του μετριου δεν διαβασα απο κανεναν κολκα και κανεναν μινο να το λεει
    φταιει η διαιτησια για τα παντα
    οτι βλεπω λοιπον λεω και να σου πω και το τελευταιο
    μεταξυ του παοκ και του παο σιγουρα θα ηθελα εγω προσωπικα το πρωταθλημα να παει θεσσαλονικη
    οτι ο αρης ομως ειναι ομαδα με στοχους δεν μπορει κανενας να του απογαρευσει να κοιταει ψηλα και οτι σιγουρα εχει τον καλυτερο προπονητη στην ελλαδα αυτην την στιγμη
    με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το παιχνίδι διαμορφώθηκε από το πρώτο λεπτό. Δες το συνολικά φίλε, μην κολλάς στις φάσεις. Δες το από την πλευρά του διαιτητή, βγάζει κίτρινη στον Γκαρσία στο 1¨30, κάρτα που ούτε εσυ δεν θα έδινες. Δεν τιμωρεί με κάρτα σκληρά μαρκαρίσματα στον βιερίνια (τουλάχιστον 2 θυμάμαι από Αράνο) και στον μουσλιμοβιτς (από Νασούτι) ενώ αντιθέτως γεμίζει τον ΠΑΟΚ με κίτρινες (του βιερίνια και οι 2, η δευτερη του σναουτσερ και πάει λέγοντας). Κάνει κουρέλια τα νευρα των παικτών. Καμία φάση από αυτές δεν είναι λάθος της στιγμής, είναι όλες σχεδιασμένες. Στο φινάλε ρε παιδιά βγείτε και πανηγύριστε αφού δεν τα βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα. Ταβάνι ο Σάντος, χαμένη ταυτότητα, μουντιαλικός ο Μεριέμ, παιχταράς ξαφνικά ο κόκε, κι όλα καλα. Αυτά κάνουν τα ΠΑΟΚια, αυτά κάντε κι εσείς. Και η αθήνα μια ζωή θα μας γαμάει με στημένες διαιτησίες. Μια απλή ερώτηση, η διαιτησία κατά του ΠΑΟΚ χθες, με την διαιτησία υπέρ του βάζελου στην Τρίπολη, είναι τυχαιές? Σε κανένα ματς δεν έγινε η φάση μαρς, αλλά είχαν το κοινό των μικρών μικρών σφυριγμάτων. Δεν το είδατε αυτο? Μην σας τυφλώνει η νίκη επί του ΠΑΟΚ, αύριο μεθάυριο θα χάσετε εσείς από τον ΠΑΟΚ και μετά πάλι εσείς μπορεί να κερδίσετε. Και η αθήνα όλα τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα. Καλήνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Gine aris gia na goustareis..mporei mesw play off na paei kai gia champions league,mn to apokleiete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυο πραγματάκια konstantine
    Δεν αναλύω καν το ματς όπως έχω πει από την αρχή γιατί ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε πως θα πήγαινε με 50-50 διαιτησία. Στο 90-10 δεν το συζητώ καν. Μάταιο είναι. Βγες εσύ και πες πως ο αρης ήταν καλύτερος, δικαιώμα σου, αλλα δεν συμμετέχω σε αυτό, για μένα το ματς είναι ανάξιο ανάλυσης λόγω στημένης διαιτησίας.
    Όσο για τον Κούπερ, είναι πολύ νωρίς να τον κρίνεις και πολύ επιπόλαιο να τον βγάζεις καλύτερο από όλους. Κάτσε να τον δεις και μετά μιλάμε. Ο Σάντος έφαγε 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ για να φανεί το έργο του. Ο Κούπερ ειναι κάτι μήνες, κι ο άρης είναι 20 πόντους από την κορυφη. Μην μιλάμε και για τρελή πορεία, έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στερούμαστε ποδοσφαιρικής παιδείας. Και οι Αρειανοί και οι ΠΑΟΚτσήδες. Όσο υπάρχουν δημοσιογράφοι της πλάκας που ασχολούνται συνεχώς με την διαιτησία είναι φυσικο επακόλουθο κι ο οπαδός να μιλάει συνέχεια για Σπάθες και Καλόπουλους. Δυστυχώς μυαλό δεν βάζουμε. Κι αν η Αθήνα μας κάνει ότι θέλει όπως λένε μερικοί, αυτό συμβαίνει όχι γιατί αυτοί είναι μάγκες αυτοί, αλλά γιατί εμείς είμαστε σάπιοι. Γιατί αποπροσανατολιζόμαστε πιο εύκολα κι από χαλασμένο GPS.

    Η διαιτησία στο χτεσινό ματς είναι το τελευταίο που πρέπει να κοιτάξει κανείς. Και ναι απογοητεύτηκα από τον Σάντος. Περιμενα ότι θα κάνει κάτι για να φρεσκάρει την ομάδα και δεν έκανε τίποτα και βγαίνει στη συνέντευξη τύπου και λέει όποτε παίρναμε μπάλα μας την κλέβανε. Κι εσυ τι έκανες για αυτό ρε Σάντος; Πως βοήθησες τον Μούσλι και τον Λίνο; Τι έκανες για να κλείσεις τα κενά; Από τη μεσαία γραμμή του Άρη περίμενα τα κενά και αλλού τα βρήκα. Αλλά αυτά δεν τα υπολογίζουμε. Μας νοιάζει μόνο ο Σπάθας.

    Μπορώ να πω πολλές αλήθειες και για Άρη και για ΠΑΟΚ, αλλά πονάνε οι άτιμες. Πονάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε κάνθαρε, οι δημοσιογράφοι μιλάνε για διαιτησία? Εσύ από μόνος σου δεν τα είδες? Το σχόλιο σου "Η διαιτησία στο χτεσινό ματς είναι το τελευταίο που πρέπει να κοιτάξει κανείς" είναι προκλητικό. Κάνεις όλα τα ΠΑΟΚια και την διοίκηση να μοιάζουν γραφικοί. Έλεος δεν σε περίμενα τόσο φανατικό. Μιλάς κι εσύ για το ματς και κρίνεις τον Σάντος (τι πρωτότυπο) όταν το ματς είδες πως παίχτηκε 90-10. Και ειλικρίνα ρε παιδιά, πότε ξαναείδατε τον άρη να υποστηρίζετε τόσο πολύ από την διαιτησία? Και μόνο αυτό το κάνει άξιο αναφοράς. Σήμερα ξαφνικά βγήακτε να το παίξετε υπεράνω? Εγώ θελώ παντού 50-50. Εσείς μάλλον όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ξεκολλήστε ρε μάγκες και δείτε μπαλίτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε μου τα ίδια λέω σε κάθε αγώνα οποιασδηποτε ομάδας. Προσπαθώ να μην ανακατεύω διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Εδώ τα ακούω από τους συνοπαδούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάνθαρε άσε την καραμέλα πως έχει το κόμπλεξ η θεσσαλονίκη. Ολυμπιακός παναθηναικος και αεκ έχουν πάντα καλύτερες διαιτησίες από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος κι αν αδικηθούν σε κανένα ματς είναι επειδή σφάζονται μεταξύ τους. Μάτια έχουμε και βλέπουμε χρόνια μπάλα. Η αντιμετώπιση "επιπέδου" που κάνεις, θα είχε νόημα για μια ΕΠΟ "επιπέδου". Κι εγώ δεν θέλω να λέω πως αδικούμαι, δεν μου πάει ο ρόλος του κομπλεξικού, αλλά με αναγκάζουν να είμαι έτσι. Αφού αυτό βλέπω, γιατί να μην το λέω? Απαγορέυεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To highlight δεν ήταν τα Όλε στις πάσες του Άρη στο τέλος αλλά τα Όλε στις πάσες των παιχτών του παοκ. Διότι σε όλο το ματς δε μπορούσαν να αλλάξουν 2 πάσες. Μόνο στο τέλος που κάναμε fair play.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. RedDRagon, τα ίδια θα γίνουν στην τούμπα με αντίθετους πρωταγωνιστές. Κάνε τον χαβαλέ σου σήμερα και κρύψου από την αλήθεια που είναι μία. Σε χρησιμοποίησε ο βάζελος. Σαν καλή πουτάνα που αύριο μεθαύριο αν θέλει να σου πάρει κάτι (πχ κύπελλο) δεν θα διστάσει καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ανωνυμε λες στο τελος ποτε ξαναειδαν τον αρη να ευνοειτε
    δηλαδη βαση των λεγομενων σου επρεπε να σφαχτει ο αρης
    και πες μου κατι
    ποιος ειναι στο αρμα του βαζελου
    ο αρης με την χθεσινη νικη ?η ο παοκ που επαιρνε τις χορηγιες απο την μαρφιν και πανυγηριζε ?
    με εκτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εχω απαντήσει, 50-50 παντού. Δεν νομίζω πως το αμέσως επόμενο στάδιο από το χθεσινό, θα ήταν η σφαγή του άρη. Όσο για τα περιβοήτα άρματα, όλες οι ομάδες περνούν από αυτά, ανάλογα με τις διαθέσεις των αθηναίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνυπογράφω με τα χίλια kanthare το σχόλιό σου για τους δημοσιογράφους.

    Ο οπαδός του ΠΑΟΚ σήμερα, αν μη τι άλλο το τελευταίο που έχει ανάγκη είναι ένας δημοσιογράφος να χτυπάει κόκκινα στο ΠΑΟΚόμετρο.

    Το πως και κατά πόσο ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι το βλέπει και μόνος του αν έχει τη διάθεση. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιος να του αναλύσει που έφταιξε αυτός.

    Χορτάσαμε όλοι, νομίζω, από Νικαλοκόπουλους Βασιλαράδες Τσαλτίδηδες και Γρηγοριάδηδες.

    Εγώ προβληματίζομαι για εμένα. Για την ομάδα μου που φέτος έχει τουλάχιστον αποκτήσει σεβασμό! Πως στο καλό ο Κοντρέρας έδωσε δύο μέτρα στον Κάμπορα να κάνει ό,τι κίνηση θέλει και πως ο Μαλεζάς έχασε την κόντρα από έναν αντίπαλο που σε αγώνα μποξ θα έπαιζε 2 κατηγορίες πιο κάτω!

    Και τέλος πάντων, πως σε έναν αγώνα που έκρινε, σε ειαγωγικά, πρωτάθλημα η διοίκησή του δεν έκανε ούτε τα στοιχειώδη για να προστατέψει την προσπάθειά της. Το έχουμε φάει το παραμύθι του προβάτου επί σφαγή. Το παραμύθι ότι δεν γίνεται τίποτα για να το αλλάξεις δεν το τρώμε. Αν δεν ήθελες τον Σπάθα, ζητούσες επίσημα να δηλώσει κόλλημα, τέσπα έκανες κάποιο χειρισμό μήπως το πετύχεις. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ στον εαυτό σου και του παίκτες σου έτσι απλά. Δεν είσαι μάγκας έτσι ούτε καθαρός [ούτε kanthar0s ;)]

    paok-uk από met-forum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συγκινητική η ομάδα! Πεντακάθαρη νίκη με σβήσιμο μηχανής και fair play στο τέλος!

    Υ.Γ. ο τίτλος είναι όλα τα λεφτα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. βλέπω εχει παρει φωτια το θεμα. δυστυχω δεν ειδα το ματς αλλα παρκολουθησα και στο σκαι και στη νετ ολα γυρω απο τον αγωνα και ολοι λενε οτι ο αρης αξιζε την νικη επισης ειδικα στο σκαι ακουσα οτι ο διαιτητης εκανε καποια λαθη αλλα σε καμια περιπτωση δε διαμορφωσε το αποτελεσμα. τι ειναι αυτα ρε παοκτζηδες αποδεχθειτε οτι χασατε και πηγαινετε παρακατω ολο ακουω να λετε οτι εσεις δεν ασχολειστε με μικρες ομαδες οπαδες οπως ο αρης αλλα γινεστε ρεζιλι γιατι αυτο κανετε. εγω γαυρος ειμαι και δεν εχω προβλημα να παρετε πρωταθλημα αλλα μη γκρινιαζετε αλλο. τι νουμερο ειναι αυτος ο μινος.
    και θα επαναλαβω αυτο που ο δημοσιογραφος γεωργιου εχει πει οτι στη συνειδηση του αθηναιου για καποιο λογο ο αρης θεωρειται πιο μεγαλη ομαδα. και για μενα ετσι ειναι αναμεσα στους δυο συμπολιτες. το να βγαζετε κομπλεξ σας μικραινει στα ματια των αλλων οπαδων. πολυ ωραιο και αντικειμενικη τοποθετηση κανθαρε αν και αριανος. θα γραψεις αυριο για γαυρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Paok-uk πολύ σωστά τα είπες. Αυτό το τελευταίο για τη διοίκηση είναι μια αλήθεια που πονάει. Θυμάσαι που τα λέγαμε για το πως θα ανταποκριθεί το κέντρο άμυνας απέναντι σε δυο επιθετικούς. Δεν αντέδρασε σωστά παρόλο που εγώ δεν πάτησα τόσο πολύ περιοχή. Όσο για τον Κοντρέρας ο παίχτης ολοένα και πέφτει σε απόδοση. Σε κάθε ματς κάνει κι από κανά δυο τσαφ. Πρέπει να υπάρξει ενίσχυση για το κέντρο άμυνας του χρόνου.

    Ευχαριστώ Άγγελε! Θα προσπαθήσω να γράψω για Ολυμπιακό. Αν μπορείς να πεις αυτό το πράγμα Ολυμπιακό.

    Biologion κι εμένα μου άρεσε ο τίτλος. Καζουρίτσα κετς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Kanthare συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λες. Ότι ήθελα να πω για τον ΠΑΟΚ, τα είπε ο paok-uk.

    Ένα πράγμα δε μπορώ να καταλάβω και να ερμηνεύσω: γιατί ο Σπάθας θέλησε ντε και καλά να γίνει ο πρωταγωνιστής στο τέλος; Ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο δεύτερο ημίχρονο κλειδώνει τη νίκη με το 2-0, και ενώ ο Σπάθας δείχνει να μη θέλει να βγάλει κόκκινες (έτσι μόνο μπορώ να εξηγήσω και να δεχτώ το γεγονός πως δεν απέβαλλε π.χ. τον Κάμπορα), ξαφνικά αποβάλλει τον Σνάουτσνερ και τον Βιερινια, με ανύπαρκτες κίτρινες. Αυτό δε μπορώ να το εξηγήσω και να το καταλάβω. Τι ήθελε να μας δείξει ο Σπάθας;

    Τεσπα, η ομάδα δεν έπαιξε καλά κι έχασε από έναν αντίπαλο που βρέθηκε σε καλύτερη μέρα. Μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά. Συνεχίζουμε...

    ΠΑΟΚ-Πάτρα

    ΥΓ: Φίλε aggele αν δεν έχεις δει το παιχνίδι πως μπορείς να έχεις άποψη για αυτό; Κατά τα άλλα, συμφωνώ πέρι Μίνου. Δε μπορεί να αποτελεί ο Μίνος τη φώνή του ΠΑΟΚτση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παραδέχομαι τον Animation, που πρώτος ανέφερε το Ναφτί. Για μένα ο MVP του αγώνα.
    Ο Σάντος καλά τα πήγε με προπονητές πιο άπειρους, αλλά μόλις έπεσε πάνω στον επαγγελματία, έχασε το σώβρακο.
    Το κόλπο με τη διαιτησία είναι παλιό. Όταν είσαι ανύπαρκτος, ανεκδιήγητος, πουθενάς, το ρίχνεις στη διαιτησία. Τι είχε κάνει ο Σπάθας στο 1ο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ δεν ακούμπησε το ρημαδοτόπι; Είχε δείξει 2 κίτρινες κάρτες στον Άρη και 4 στον ΠΑΟΚ, λογικό για ένα παιχνίδι ντέρμπι. Τι τον εμπόδισε να παίξει μπαλίτσα, οι κάρτες;
    Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. φιλε παοκ πατρα δεν μιλησα αν διαβασες προσεκτικα για τον αγωνα ουτε εκρινα το παιχνιδι απλα μετεφερα αυτα που ακουσα απο τις 2 αθλητικες εκπομπες για τον αγωνα και τη διαιτησια και επισης ειπα αυτο που ακουω και διαβαζω συνεχεια απο χθες παοκτζιδες να κλαιγονται για τη διαιτησια και να μην κρινουν καθολου την κακιστη εμφανιση της ομαδας τους και εσυ εισαι απο τους ελαχιστους που το λεει και αυτο ειναι προς τιμην σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ απορώ με ένα πράγμα. Κανείς, μα κανείς προπονητής δεν είδε ότι αν παίξεις τον ΠΑΟΚ γρήγορα από τα πλάγια, τον έχει βάλει μέσα στα δίχτυα; Μα κανείς;
    Επίσης, πρωταθλητής δεν γίνεσαι όταν "κλέβεις" νίκες αλλά όταν δημιουργείς. Και σ'αυτό πρωταθλητής του Σαββάτου είναι ένα τεράστιο μηδενικό.
    Ας μην προσπαθούν οι ηττημένοι να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Πεντακάθαρη νίκη που ο Άρης χρειαζόταν και ήθελε πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ετσι να συνεχίσετε
    να βγείτε στην Ευρώπη
    κι οι άλλοι ας παλεύουνε
    στο Κάτω Νευρωκόπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε Υπουργέ ο Κάμπορα ήταν ο mvp, ο Ναφτί ήταν ο καλύτερος!

    Τελευταίε ανώνυμε αυτό που λες με ις πλαγιοκοπήσεις είναι σωστό. Ο ΠΑΟΚ χθες δεν ειχε την βοηθεια του Γκαρσία και του Βιτόλο για τα άκρα της άμυνας. Δεν είχε καν βοήθεια από τον Σορλέν προς τον Λίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΟΥΙΖ: Ποιός παίκτης μετά τον αγώνα δεν έκανε ντούζ στα αποδυτήρια;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Σηφάκης! Γιατί δεν ίδρωσε καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάνθαρε σόρι, αλλά αν θέλεις να ασχολείσαι με ποδόσφαιρο και όχι με διαιτησία, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να ασχοληθείς με κανένα άλλο παιχνίδι, και όχι με το συγκεκριμένο Άρης-ΠΑΟΚ, το οποίο δεν επιδέχεται ουδεμίας ποδοσφαιρικής ανάλυσης, ούτε βέβαια κριτικής στον Σάντος, ο οποίος έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και έχει δείξει ποιος είναι και τι αξίζει. Υπήρχε συγκεκριμένο πλάνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δεν κατέστη δυνατή η εφαρμογή του, όπως δεν θα επιτρεπόταν η εφαρμογή και κανενός άλλου.

    Στον Άρη δίνω συγχαρητήρια για τη νίκη του και την εμφάνισή του, έπαιξε ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, αν έχουν όμως κότσια εκεί στη Χαριλάου, θα πρέπει να παραδεχτούν ότι πήραν τεράστια ώθηση από τη διαιτησία (χωρίς να την επιδιώξουν - για άλλον δούλευε ο Σπάθας) και ότι η φιλοξενία τους υπήρξε ΚΑΚΙΣΤΗ, το θέαμα έξω από το γήπεδο παρέπεμπε σε δρόμο της Βαγδάτης και είναι απαράδεκτο να υποδέχονται μ' αυτόν τον αντιαθλητικό τρόπο μια ομάδα και έναν Πρόεδρο που θα έπρεπε να αντιμετωπίζουν με δέος και σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πορτιάτη εύκολο το κουιζάκι σου!

    Τάκολα δεκτή και σεβαστή η γνώμη σου. Λες ότι δεν επιδέχεται ποδοσφαιρική ανάλυση το ματς. Θεωρώ ότι επιδέχεται. Και (αρχικά) εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Ο Σάντος όντως στον ΠΑΟΚ πέρασε διά πυρός και σιδήρου. Και μπράβο στον Ζαγοράκη που τον στήρηξε. Αλλά χθες ενώ έστησε την ομάδα όπως συνηθίζει, δεν υπήρχε εναλλακτικό πλάνο. Από τον πάγκο δεν έπραξε τίποτα απολύτως για να βοηθήσει τους παίχτες του.

    Για τη φιλοξενία προς τον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πάρω θέση, διότι δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι τι έγινε. Απλά άκουσα από Αρειανούς ότι φάγανε καπνογόνο που πήγε σύννεφο.

    Όσο για τα κότσια που λες προσωπικά παραδέχομαι ότι ο Σπάθας σου έκοψε τον τσαμπουκά. Θα πρεπε να βγει να το παραδεχτεί και η διοίκησή μου. Όπως θα έπρεπε και η δική σου διοίκησή να παραδεχτεί κάποια πράγματα που έχουν λάβει μέρος στο παρελθόν. Όπως θα έπρεπε κι ο Ζαγοράκης να μην πει τίποτα για χθες. Η συγνώμη που δεν προστάτεψε τους παίχτες ο καθένας μπορεί να την μεταφράσει όπως θέλει. Άκυρη δήλωση. Αν ήταν μάγκας θα έπρεπε να πει ότι πάθαμε ότι έχουν πάθει κι αυτοί στο παρελθόν και τίποτα άλλο. Κι όπως βλέπεις τα συναισθήματα δεν είναι όμορφα. Για να τα λέμε όλα έτσι; Να λέμε αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λοιπόν επειδή αρκετά γράφθηκαν...
    Κάποια μάλιστα υβριστικά χωρίς σεβασμό -αν μη τί άλλο- στην ευγένεια και την φιλοξενία του Kantharou...

    Να πω δύο κουβέντες: χάνεις το πρωτάθλημα (για την ακρίβεια την πιθανότητα να το διεκδικήσεις). Ένα πρωτάθλημα που δεν πίστευαν ούτε οι παίκτες σου ότι μπορούσαν να πάρουν. Θύτης ο αιώνιος αντίπαλός σου (το χειρότερο σενάριο-πραγματικός εφιάλτης).

    Τί κάνεις; Το προφανές!!! Τα ρίχνεις στην διαιτησία και τη φιλοξενία! Κανόνας! Θα μπορούσα να δεχθώ οποιοδήποτε σχόλιο για τα κοράκια αν το πάλευες, αν το πίστευες και κυρίως αν είχες τρόπο ν' αντιδράσεις όταν βρέθηκες πίσω στο σκορ...

    'Οποιος μιλά για διαιτησία 90-10 θα μιλούσε διαφορετικά αν δεν έπαιζε η ομάδα του αλλά κάποια άλλη. Ο ΑΡΗΣ πήρε τα σπόρια, μέχρις εκεί...

    Τέλος, ήμαρτον πια με τα περί Αθηνοκεντρικού κράτους. Δεν γίνεσαι ανταγωνιστικός με θεωρίες συνομωσίας...

    ΥΓ. Αυτό το περί ΑΕΚ (άσε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ) και της εύνοιάς της σε σχέση με τον ΠΑΟΚ στον ύπνο σου τό 'δες; Η φετινή ΑΕΚ (ιδιαίτερα του 1ου γύρου) ευνοημένη; Τί άλλο θα διαβάσω; Ω, θεοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κακά τα ψέματα, όταν έχεις ένα όνειρο και σου το κόβει κάποιος, ειδικά αν αυτός είναι ομάδα της ίδιας πόλης, πονάει. Και πονάει πολύ μάλιστα. Δικαιολογημένες όλες οι απόπειρες υποβάθμισης της μεγάλης νίκης του Άρη. Επιπλέον προσπαθούν να κρατήσουν τάχα μου τον κόσμο ενωμένο αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη με εξωαγωνιστικά πράγματα.
    Θέλω να πω και κάτι άλλο που ίσως ακουστεί κάπως.
    Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωής. Δεν μπορείς κύριε ΠΑΟΚ, να βρίζεις τους παίκτες σου που έβαλαν γκολ στην Καλαμαριά και να ρίχνεις τον Άρη κατηγορία και να έχεις την απαίτηση να σε "σεβαστεί" όταν έχεις ανάγκη. Εκεί θα τα δώσει όλα ο αντίπαλος να σε ξεπληρώσει. Κι εγώ πιστεύω ότι αυτό έγινε. Μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όποιος και να νικήσει είναι απλά μια νίκη γοήτρου. Το χθεσινό είναι ξεπλήρωμα γραμματίων. Και πάντα όταν θα υπάρχει τέτοιο ξεπλήρωμα, θα τα εισπράττουν εις διπλούν.
    Ακούω αυτή τη στιγμή μετρόπολις. Βλαχογιάννη με ένα άλλον. Ότι πιο εμετικό έχω ακούσει από δημοσιογράφους, πραγματικά αξιολύπητοι.
    Μπορεί να έφαγε στο 1 ο Γκαρσία κάρτα(που σωστά την έφαγε)ας δουν στον α γύρο που στο 35 ήταν κιτρινισμένοι οι 4 της άμυνας + Ναφτί (αμυντικό χαφ) τουμπεκί ψιλοκομμένο τότε φυσικά...
    Όλα δανεικά είναι παλληκάρια. Δείτε μπαλίτσα και μην ασχολείστε με διαιτησία όποτε θεωρείται ότι αδικείστε.

    Ανώνυμος Νο2....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φίλε ανώνυμε και αγαπητέ Μπαλαντέρ μιλήσατε για ξεπλήρωμα γραμματίων και ανταγωνιστικότητα με θεωρίες συνωμοσίας. Έχετε δίκιο. Αλλά ξέρετε γιατί ασχολούμαστε με αυτό; Ξέρετε γιατί το μετρόπολις και το κάθε μετρόπολις ασχολείται με αυτό; Διότι είναι το πιο εύκολο άλλοθι, το όποίο μάλιστα αποφέρει και τηλεθέαση ή ακροαματικότητα. Η κατάσταση είναι πολύ απλή. Το πράγμα πουλάει. Και πουλάει γιατί είμαστε σάπιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν μ' ενοχλεί η διαφορετική άποψη.

    Ακόμη κι αν είναι άκρως αντίθετη με τη δική μου.

    Δε μ' ενοχλεί κι αν κάποιος υπερασπίζεται την ομάδα του καταγράφοντας μια πραγματικότητα μονοδιάστατη, επίπεδη, κομμένη & ραμμένη στα μέτρα του.

    Το κατανοώ, είναι (κατά κάποιο τρόπο) ανθρώπινο.

    Μ' ενοχλούν οι ύβρεις σ' έναν τόπο όπου είσαι ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ.

    Αν δε σέβεσαι τον εαυτό σου σεβάσου τουλάχιστον τ΄ ότι κάποιος σου επιτρέπει να μπεις στο σπίτι του και να εκφέρεις ελεύθερα την άποψή σου.

    Αποδεικνύεται, δε, τόσο υπεράνω που δεν σου σβήνει τα υβριστικά σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. διαβαζοντας ολα τα σχολια εβγαλα το συμπερασμα οτι ο ανονυμος παοκτζης στεκετε στη διαιτησια του συκγεκριμενου παιχνιδιου αλλα δε μας λεει πως εφτασε η ομαδα του να διεκδικη το φετινο πρωταθλημα μεχρι εδω.δικιο εχει πως τον αρη τον χρησημοποιησε ο βαζελος τουλαχιστον αυτη την αποψη εχω κι εγω.για θυμηθητε οι αρηανοι πως χασατε στο οακα στον πρωτο γυρο!!!!!αλλα και οι παοκτζηδες πως πηρανε παιχνιδια και οι αντιπαλοι βγαλανε ανακοινωσεις.αυτα γινοντε, γινοντουσαν και θα γινοντε.και η λαρισα για να το παρει κλεισανε τους δρομους καποτε.ιστορια ειναι αυτη.και ο παοκ ελεω των 2000 χρονων της θεσαλονικης.τωρα το 3985 παλι.οσο για τη φιλοξενια αυτα γινιντε σε ολα τα γηπεδα απλα οταν τα κανουν οι αλλοι μας πειραζει.εδω στην τουμπα ο αναστασιαδης εκανε τον εποπτη μια φορα στο κυπελο κι εμεις μεταφεραμε τα τσιμεντα της 7 στην απεναντι θυρα για να μη τα καιει ο ηλιος καποτε.το θεμα ειναι οτι ο βαζελος το πηρε κι οι υπολοιποι θα σκοτωθουμε στα play of.παντως καντε και μια αυτοκριτικη για τις ομαδες σας πριν αρχιζετε να ριχνετε τη χολη σας σε αλλους.και στα play of θα γινει της π.....ς(αυτο τραγουδιστο)βρηκαμε τροπο να του δωσουμε λογο υπαρξεις τωρα απο κει που το χαμε χε....νο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα με chrome και explorer. Ζητώ συγνώμη αν έγινε κάτι τέτοιο. Ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα!

    Θέμη στα play off θα γίνει χαμός. Ειδικά οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι θανατηφόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ερώτηση για τα πλέι οφς:
    Θέλουν οι ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ να βγουν στο Τσ.Λ.;

    Γιατί πριν πάρεις το μεγάλο "πακέτο" με τα φράγκα, πρέπει να είσαι "καθαρός", πρέπει να δώσεις κάποια φράγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ ΚΑΝΘΑΡΕ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? 48 ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έλα κάναμε ρεκόρ σχολίων! Τί θα κεράσεις; Τσάμπα θαρρείς πως θα τη βγάλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χαχαχαχα...Θα κεράσω αύριο τρία τεμάχια τον αγαπούλα! (Μακάρι)...

    Pavvou, το θέμα δεν είναι μόνο αν θέλουν. Το θέμα είναι αν μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.
    Ωραια η αναλυση σου,συμφωνω σε ολα.
    Θελω μουφα πεναλτυ,γκολ απο 2 μ οφ σαιντ.
    Θελω να μεινουν με 8 παικτες ,θελω να κλαδευουμε και να μη περνουμε καρτες,με λιγα λογια θελω ισονομια.Μηπως θελω πολλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπράβο ρε Κάνθαρε! Όντως 3 τα τεμάχια για τον Αγαπούλα! Δεν έλεγες και τίποτα για τον τελικό στο Κύπελλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...