Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η (βουβουζ)Ελλάς

Η πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή κρατούσε γερά. Είχαμε βάθος στην άμυνα και σχετικά καλές αλληλοκαλύψεις. Τα προσωπικά μαρκαρίσματα δούλεψαν αρκετά καλά, μολονότι υπήρχαν κάποια προβλήματα συνεννόησης μεταξύ Τζόρβα και λοιπών παιχτών. Ρίξαμε πολύ τρέξιμο και περιορίσαμε μάλλον εύκολα τα επιθετικά ατού της Αργεντινής. Αλλά η ζημιά έγινε από έναν κεντρικό αμυντικό. Όπως στα δυο προηγούμενα ματς του μουντιάλ έτσι και τώρα δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Τουλάχιστον πέσαμε ένδοξα μαχόμενοι. Πουλήσαμε ακριβά το τομάρι μας παρόλες τις δυσκολίες που είχαμε. Αναγκαστήκαμε να πραγματοποιήσουμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές που σίγουρα ανέτρεψαν τα σχέδια του Γερμανού.

Όπως και να χει κάναμε τη ζωή δύσκολη των Αργεντινών και του Μαραντόνα, που όσο περισσότερο τον σπουδάζω ως προπονητή τόσο πιο έντονα τον θεωρώ άσχετο και καραγκιοζάκο. Το μόνο που κάνει από τον πάγκο είναι να κυλιέται στο χορτάρι όταν οι παίχτες του χάνουν ευκαιρίες, να τους μπαλαμουτιάζει όταν τους αντικαθιστά και να αλλάζει συχνά πρόσωπα, αλλά σπάνια διάταξη ή σύστημα. Βασικά τα δυο τελευταία μάλλον δεν υφίστανται. Οι Αργεντίνοι έχουν το ελεύθερο από τον Ντιεγκίτο να παίξουν όπως γουστάρουν. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τη υπερβολική ελευθερία που δίνει στους παίχτες του, αλλά σίγουρα τους εμπνέει και τους δίνει κίνητρο. Το πόσο μακριά θα φτάσει η ομάδα δεν το γνωρίζω, ωστόσο δεδομένου ότι στη διοργάνωση συμμετέχουν αρκετά σαπάκια, είναι πιθανό να προχωρήσει αρκετά. Με λίγα λόγια η Αργεντινή έχει ποιοτικές μονάδες, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να συγκροτηθεί ομάδα. Ίσως να φταίει και το ''βρώμικο'' παιχνίδι εκ μέρους των Ελλήνων, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μέσι μετά το τέλος του αγώνα. Δεν πας για κανά κούρεμα λέω γω.

Απόψε ομάδα έδειξε ότι αποτελεί η Ελλάδα. Είχε αγωνιστικό πλάνο, σωστό σύστημα και διάταξη στον αγωνιστικό χώρο, ήξερε τι ήθελε, αλλά δεν είχε τα όπλα για να το πάρει. Απέναντι σε ένα ανώτερο σύνολο υστερούσαμε ποιοτικά, αλλά το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δείξαμε ότι αν ήμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με την Κορέα θα είχαμε καλύτερη τύχη. Απλά να μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το πρώτο ματς του τουρνουά. Ο,τι έγινε όμως έγινε και δεν αλλάζει. Το θέμα είναι ότι φτάσαμε στο δεύτερο μουντιάλ της ιστορίας μας και παίξαμε με ομάδες που δεν μας παίζανε. Έχουμε μπει στον ποδοσφαιρικό χάρτη που κάποτε δίναμε γη και ύδωρ για να συμμετάσχουμε και αν μη τι άλλο πρόκειται για αξιοθαύμαστη βελτίωση ομάδας. Θα πρέπει να το θυμόμαστε αυτό όταν κριτικάρουμε την Εθνική απλά και μόνο για να ασκήσουμε κριτική. Η κριτική θα πρέπει να αποσκοπεί στην βελτίωση. Η καλοπροαίρετη κριτική, διότι η κακοπροαίρετη προκαλεί γκρίνια και έριδες. Ας κάνουμε πρώτα την δική μας αυτοκριτική ως φίλαθλοι και μετά τα ξαναλέμε.

Όσο για τον Ρεχάγκελ δεν ξέρω αν τελικά θα μείνει ή όχι. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα μιλήσει με τον Πρόεδρο. Στο καπάκι βγαίνει ο Τοπαλίδης και λέει ότι αποσύρεται από την Εθνική ασχέτως τι θα αποφασίσει ο Ρεχάγκελ. Όλα αυτά μου μυρίζουν τιριρίρι. Πιθανολογώ ότι μάλλον ήρθε το τέλος του Γερμανού στην Εθνική και μαζί του μπαίνει μια άνω τελεία στην ιστορία της Εθνικής. Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τον Ρεχάγκελ ως αναμορφωτή της ελληνικής ομάδας κατά την τελευταία δεκαετία. Προσωπικά είτε φύγει τώρα, είτε αργότερα θα τον θυμάμαι με τα καλά του, αλλά και τα κακά του.

Όμως το μουντιάλ δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει ακόμα πολύ μαμ. Ανυπομονώ να δω την Γερμανία για το πως θα ανταποκριθεί στο ματς με την Γκάνα. Επίσης, έχω τεράστια περιέργεια για το αν η Αμερική θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Υ.Γ.1 Η πιθανή έξοδος του Ρεχάγκελ φέρνει τον Σάντος (και το καφέ μπουφανάκι) προ των πυλών της Εθνικής ομάδας;

Υ.Γ.2 Το σημερινό μενού περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σνίτσελ με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια.

Υ.Γ.3 Ζητώ συγνώμη που έχω χαθεί λίγο τελευταία, αλλά έχουν πέσει κάτι μερεμέτια στο σπίτι.

13 σχόλια:

  1. Δεν πρόκειται να συγχωρεθείς για τις απουσίες σου. Οι φίλοι στην ανάγκη χρειάζονται. Όταν είσαι μόνος σου με μια γκόμενα τα καταφέρνεις και μόνος σου. Όταν είναι τρεις είναι που χρειάζεσαι απαραίτητα τουλάχιστον ένα φίλο.

    Η πρόκριση χάθηκε στον 1ο αγώνα. Σήμερα αποδείχθηκε ότι όταν προσπαθούμε, ακόμα και με έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο, του βγάζουμε τη σπλήνα να μας κερδίσει με το ζόρι στο τέλος. Δεν χάσαμε από την έναρξη κάτω τα χέρια.

    Ο Πυργιώτης έχει, ή βρήκε τεχνιέντως, άλλοθι για την σημερινή απαράδεκτη απόδοσή του. Όσο χρόνο συμμετείχε έπαιξε ποδόσφαιρο περιπάτου. Δυστυχώς το ίδιο βαρίδι το έχω στην ομάδα μου. Αν δεν μπορεί να επανέλθει καλύτερα να κρεμάσει τα παπούτσια του. Το ότι σε λίγο τραυματίστηκε ο κολλητός του, αναρωτιέμαι αν είναι συγκυρία ή αντίδραση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΤΑ). ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!

    ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ! ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 2 ΓΚΟΛ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΘΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ?? ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ?? "ΝΑ, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΒΡΩΜΙΚΑ..." ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΚΤΛ... ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΦΙΛΕ Kanthare, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. :)
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ?? ΕΠΙΔΗ ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΜΟΝΗ? ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ?? ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ! Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΤΕ ΕΚΕΙ?? Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ TON ZIDANE ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΔΗΛΑΔΗ , ΑΝ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΕΤΣΙ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ... ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ...

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΤΟ, ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Έπαιξαν βρώμικα οι Έλληνες";;;

    Ωρε, τί μας λέτε! Σκληρα ναι, βρώμικα όχι. Μήπως θέλατε να σας κεράσουν και τίποτις σοκολατάκια;

    Η μία αναγκαστικη αλλαγη μας είναι απο καθόλου τυχαία αγκωνιά, την οποία έχωσε στα πλευρα του παίκτη μας ο "κύριος" Βερόν. Και μάλιστα εκδικητικα, επειδη νόμιζε πως λίγο πριν του έκανε εσκεμμένο δυνατο φάουλ.

    (Φυσικα, για να δεις τόσο γρήγορα γεγονότα στη σημερινη τηλεόραση, πρέπει να έχεις και "γρήγορα" μάτια. Απόδειξη: οι σχολιαστες μας δεν πήραν πρέφα την άθλια πράξη του Βερόν.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Rock n' Metal Whisper,

    συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου πρόταση. Μπράβο στον Όθωνα, μας ανέβασε επίπεδα. Μέχρι πριν κάνα-δυό χρόνια όμως, γιατί μετά δεν έπαιζαν πάντα οι καλύτεροι. Θα το θυμάμαι πάντα.

    Για να κρίνεις τον Ντιέγκο με καθαρό μάτι, πρέπει να ξεχάσεις πόσο καλός παίκτης ήταν και να τον αντιμετωπίσεις σαν ένα άγνωστο προπονητή. Τότε θα καταλάβεις ότι είναι παραλίας και γραφικός. Μη σε θαμπώνει η παλιά του αξία και του δίνεις άλλοθι.

    Κάτι άλλο, Μέχρι στιγμής στα στατιστικά της FIFA, η Αργεντινή είναι από τις ομάδες που έχουν τρέξει λίγο.

    http://www.fifa.com/worldcup/statistics/teams/distance.html

    Λιγότερο κι' απ' την Ελλάδα! Και το Μεξικό τρέχει το περισσότερο. Μόλις συμπληρώσουν όλοι 3 αγώνες θα φανεί καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 4minister: ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...!

    Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.. ΑΝΕΤΑ..

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ, ΑΝ Ο ΟΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΕΑ (ΒΛΕΠΕ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ, ΒΥΝΤΡΑ, ΧΑΡΙΣΤΕΑ, ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ).

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΑΝ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ¨ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ¨. ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ??

    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ Ή ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ! ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΓΑΝΟΙ, ΠΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑΝ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Ο ΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ! ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ (ΧΑΡΙΣΤΕΑ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ), ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΙΝΗ! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ 2-0 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ?

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΟΤΟ..!!! ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πουρουπουπου κατηγορησε το Μαραντονα οτι κανει καραγκιοζιλικια. Ο Πουρουπουπου. Και οι "σοβαροι" δημοσιογραφοι κατηγορουν τον Πουρουπουπου οτι κανει καραγκιοζιλικια στις μεταδωσεις. Ποιοι? Οι ιδιοι που το 2004 πουλουσαν φουστανελα, "αθανατη ελληνικη ψυχη", πειρατικο και "σηκωσε το το τιμημενο" και "στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια" και μην θυμηθω κι αλλα γιατι θα ξερασω. Οσοι δεχονται οτι το γιουρο του 2004 ηταν "θαυμα", ειναι τουλαχιστον βλακωδες να κατηγορουν την ιδια εθνικη που δεν μπορει να νικησει μια Κορεα. Γιατι, αν δεν ηταν θαυμα, μια χαρα θα μπορουσαμε να τους νικαμε ολους αυτους. Η Εθνικη δεν ειναι παρα η βιτρινα του ποδοσφαιρου μιας χωρας, γι αυτο και δεν με πολυνοιαζει η δικη μας. Αν θελουμε καλυτερη εθνικη, πρεπει να κανουμε καλυτερο πρωταθλημα. Αλλα αυτο δεν προβλεπεται να γινει συντομα.....

    Κατα τα αλλα, ενα εχω να πω: Vamos vamos Argentina vamos
    vamos a ganar,esta barra quiloberra,no te deja no te
    dejate alentar!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλος εποχής του Ρεχακλή στην εθνική, ελπίζω ότι δεν θα είναι και τέλος για την ίδια την εθνική. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που ξέρουν μπάλα και δείξαμε ότι η εθνική μπορεί να κατεβαίνει σαν ομάδα στο γήπεδο.

    Κάνθαρε, γουστάρω τους Αργεντίνους που παίζουν ελεύθερα, οπότε: Vamos Argentina!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γερμανο,που απο την ανυποληψια των προηγουμενων χρονων,φτασαμε να στενοχωριομαστε που δεν πηγαμε στους 16.Παρολα τα κοληματα του,το αγυριστο κεφαλι του,τα μανατζερικια του καταφερε να φτασει την εθνικη σε υψηλα επιπεδα.Πηρε το 110% απο τους παικτες και τους στραγγιζε αγωνιστικα.Για το μελλον δεν ειμαι αισιοδοξος,απο την αποψη οτι,οτι ηταν να δωσει αυτη η ομαδα το εδωσε,μακαρι να βγω ψευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Rock n' Metal Whisper,

    έχεις χίλια δίκια, αν ο Μαραντόνα ήταν Έλληνας, ούτε ένας δημοσιογράφος (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι ο Πουρουπουπού) ή εκφωνητής δεν θα τολμούσε να μιλήσει επικριτικά. Μόνο που αναφέρομαι στην άποψη των εκτός συντεχνίας, καταλαβαίνεις. Αλλοίμονο αν μπερδεύουμε την κοινή γνώμη με τα λόγια κάποιων με το ...όφωνο. Και η προσωπική μου είναι ναι, πάλι γραφικός θα ήταν στα μάτια μου.

    Αν δεν υπάρχει κανονικός προπονητής πίσω του, η Αργεντινή θα φάει μαύρο, στο ματσάκι με το Μεξικό ή μετά με τα Πάντσερ (που δεν είναι και τίποτε σπουδαίο φέτος) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ω ναι το καφέ μπουφανάκι καταφτάνει...

    Ότι και να ναι ο Μαραντόνα Viva Argentina! Παίζει μεγάλη μπάλα!!!Ω ναι το καφέ μπουφανάκι καταφτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://bit.ly/981pAR

    Οχι απλα τους παιξανε βρωμικα, αλλα τους την πεφτανε κι ολας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...