Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μικρά Αρειανάκια!











Υ.Γ.1 Μικρά Αρειανάκια!

Υ.Γ.2 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά προσωπικά θα απέχω της όλης διαδικασίας. Τα Ολυμπιακά ιδεώδη τα θυμόμαστε όποτε μας συμφέρει, η ντόπα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, η εμπορευματοποίηση της μαζικής κουλτούρας έχει παγιωθεί κι ο Ζαγκ Ρογκ χαιδεύει τα αυτάκια του εκάστοτε διοργανωτή. Καλή (τηλε)θέαση.

Υ.Γ.3 Ο Μπάμπης Χριστόγλου λέει ότι ο Ολυμπιακός στα φιλικά παιχνίδια παίζει μπαλάρα. Άντε τώρα να πάρεις στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο που δηλώνει δημοσιογράφος και να του εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ φιλικών και επισήμων παιχνιδιών...

Υ.Γ.4 Οφείλω να υποβάλλω τα σέβη μου, έστω και καθυστερημένα, στον Παπουτσάκη του Εργοτέλη. Πρέπει να ήταν καλός άνθρωπος.

Υ.Γ.5 Η Παρί πήρε τον Σίλβα για να δέσει η άμυνα. Υποθέτω ότι θα παίζει δίπλα στον Σα(κ)χό, ο οποίος την περσινή χρονιά φάνηκε ολίγον ασταθής και δεν γνώρισε την απαιτούμενη εξέλιξη. Πήρε, όμως, και το Σουηδό μυτόγκα. Ο λόγος; Για να διασπά τις κλειστές άμυνες που θα συναντά η Παρί. Υποθέτοντας ότι η Παρί, τουλάχιστον στο γαλλικό πρωτάθλημα, θα προξενεί φόβο και θα παίρνει την πρωτοβουλία, οι αντίπαλοι της θα παραχωρούν χώρο και θα προσπαθούν να παίξουν την κόντρα. Κι ο Ζλάταν, όταν το παιχνίδι μεταφέρεται στο τερέν του αντιπάλου, αποδίδει ικανοποιητικά -αντίθετα, στα ματς υψηλής επικινδυνότητας και έντασης βραχυκυκλώνει. Εντούτοις, το γαλλικό πρωτάθλημα δεν είναι Καμπιονάτο. Ελπίζω ο Αντσελότι να το έχει καταλάβει.

Υ.Γ.6 Γκαρσόν, πιάσε δυο Stone Cold Crazy!



25 σχόλια:

  1. Χάρης

    Φίλε Κανθαρε, με τα αρειανακια βαδίζεις στον δρόμο που χάραξε το ΦΩΣ!...

    Την Ολυμπιάδα δεν την έχω δει, ούτε με πολυκόβω να το κάνω. Είπαμε, μίζες, ντόπες και μπετόν. Μαζί με coca-cola και McDonald's. Τέτοιοι χορηγοί δεν έχουν θέση στον αθλητισμό. Κάποιοι λένε να γίνεται η Ολυμπιάδα μόνιμα στην Ελλάδα. Πέραν του ότι είναι αδύνατο για ποικίλους λόγους, θα πρότεινα κάτι άλλο. Να διοργανώνεται στην Ολυμπία ένα διεθνές meeting κάθε 4 χρόνια, που να ονομάζεται Olympian Games, και να συνυπάρχει με τους άλλους ολυμπιακούς αγώνες, σε άλλες χρονιές. Να διεξαγεται με τις συνθηκες της αρχαιότητας, δηλαδή να απονέμονται κότινοι, όχι μετάλλια και λεφτά. Να είναι δηλαδή κοντά στο αληθινό πνευμα των αγωνων, και όχι για να ζουν από αυτο διάφοροι Ρογκ και Κουβελοι. Ούτε να διακινδυνεύουν αθλητές την υγεία τους με τις "πολυβιταμίνες".

    Γιατί ασχολείσαι με τον κάθε γλείφτη των ΠΑΕ? Η "μπαλαρα" του Ζαρντιμ θα φανεί αργά η γρήγορα. Πάντως την μπάλα που έπαιξε ο Ολυμπιακός με Βαλβερδε να την ξεχάσουμε.

    Ο Παπουτσακης υπήρξε σοβαρός και αξιόπιστος παράγων του ποδοσφαίρου. Καμία σχέση με Κομποτη και Μπεο. Και όχι μόνο αυτούς. Έδειξε επίσης διαφορετική νοοτροπία σε ό,τι αφορά τον προπονητή. Ο Καραγεωργίου έμεινε 6 χρόνια νομίζω, με καλές και κακές σαιζόν. Θα λείψει από το ποδόσφαιρο ο Παπουτσακης.

    Τελος, η ΠΣΖ απλώς αγοράζει ό,τι κινείται και εκτελείται. Το αν υπάρχει σχεδιο στην κατάρτιση του ρόστερ δεν το ξέρω. Το σίγουρο ειναι ότι η μισή ενδεκάδα θα αλλάξει. Έχουν ήδη πρόβλημα με το να δηλωσουν τους 4 παίκτες που να βγήκαν από τις ακαδημίες της Παρί. Πήραν τον Τιαγκο Σίλβα, ο Σακχό αντιδρά θέλοντας να φύγει, και η ομάδα δεν μπορεί να τον δώσει πουθενά. Συμπέρασμα: συγχαρητήρια και καλοφάγοτα τα λεφτά απο τις μιζες, κύριοι Λεονάρντο και Αντσελότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Τα πιτσιρικάκια αυτά είναι η μόνη μας ελπίδα. Δυστυχώς δεν το ξέρουν αυτό, όπως δεν ξέρουν και τι κόσμο τους ετοιμάζουμε για να τα υποδεχτεί. Μακάρι να έχουν τύχη στη ζωή τους.

    2. Δεν έχω ρίξει ούτε μια τυχαία ματιά στους Ολυμπιακούς. Δεν είδα ούτε την τελετή έναρξης, ούτε κάποιο αγώνισμα. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

    3. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Χριστόγλου είναι κάτι στη γλώσσα του: Ουγκ!

    4. Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

    5. Στην Παρί το έχουν βάλει πείσμα να επανέλθουν στο προσκήνιο για τα καλά. Και έχουν πολλές ελπίδες να τα καταφέρουν.

    6. Καλή επιλογή τώρα με τη ζέστη. Αλλά και με όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι ό,τι πρέπει για εκτόνωση. Άμα κουραστούν μόνοι τους προσφέρομαι εγώ να τους σπάω τις κιθάρες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kanthare αυτές οι φωτογραφίες είναι από την φετινή πρώτη ομάδα του Άρη; Είπαμε να φτιάξουμε ομάδες πιτσιρικάδων αλλά εσείς εκεί πάνω το παρακάνατε...

    ΥΓ. Αυτόν με την μοϊκάνα τον κόβω για εξτρέμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για τον Παπουτσάκη... Η Μελίνα έλεγε: "η φτώχεια είναι απόδειξη της τιμιότητάς μου". Ο συμπαθής Κρητίκαρος το έκανε πράξη. Έπεσε η ομάδα του παρότι ήταν πρόεδρος της λίγκας! Αυτό από μόνο του λέει πολλά! R.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά προσωπικά θα απέχω της όλης διαδικασίας. Τα Ολυμπιακά ιδεώδη τα θυμόμαστε όποτε μας συμφέρει, η ντόπα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας, η εμπορευματοποίηση της μαζικής κουλτούρας έχει παγιωθεί κι ο Ζαγκ Ρογκ χαϊδεύει τα αυτάκια του εκάστοτε διοργανωτή. Καλή (τηλε)θέαση."

    Συμφωνώ απόλυτα, μόνο που τα ίδια ακριβώς ισχύουν και στο ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από μικρά στα βάσανα! Μα Άρης ρε; :Ρ
    Ολυμπιακούς δε βλέπω ούτε εγώ, απλά τους βαρέθηκα, χωρίς λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σας ζήσουν. μόνο μην μας βγούν σε φασαρίες το νου μας και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η νέα γενιά. Αχ και να 'ξερε...!
    Για τους Ολυμπιακούς είναι όπως τα λες. Τί πα να πει "οι Ολυμπιακοί επέστρεψαν στο σπίτι τους"; Και όπως λέει κι ο Μπαλαντέρ από πάνω τα ίδια συμβαίνουν και στο ποδόσφαιρο. Αλλά από αγάπη για την υγιή πλευρά των αθλημάτων και για αυτό που θα έπρεπε να είναι, ελπίζουμε ακόμα οτι το πνεύμα θα αναβιώσει.
    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χάρη, τα Αρειανάκια, και τα κάθε Αρειανάκια, και τα μάτια μας! Μα, δεν γίνεται να γίνονται κάθε φορά οι Ολυμπιακοί στην Ολυμπία. Ωραία ως πρόταση, αλλά μη ρεαλιστική. Αυτό που προτείνεις θα μπορούσε να συμβεί και να λαμβάνουν μέρος ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο κι όχι ντοπαρισμένοι πρωταθλητές. Γιατί ασχολούμαι με τους κλώνους του Χριστόγλου; Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Προξενούν κακό στις ομάδες και στο (ελληνικό) ποδόσφαιρο. Αν ο Παπουτσάκης ήταν τόσο καλός άνθρωπος όσο φαινόταν, νομίζω ότι πρωτίστως θα λείψει από την οικογένειά του -το ποδόσφαιρο μπορεί να περιμένει. Για την Παρί, όντας από τις αγαπημένες μου ομάδες, είχα σκοπό να γράψω μια ανάρτηση. Είναι σαφές ότι η ομάδα θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης (και) μέσω των μεταγραφών. Όπως είναι προφανές ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τα (ιταλικά) κονέ του Λεονάρντο και του Αντσελότι. Δεν βλέπω, όμως, κάποιο διοικητικό σχέδιο. Και μάλλον δεν υπάρχει από την στιγμή που το κίνητρο της τωρινής διοίκησης είναι η επίδειξη πλούτου. Έχουμε πει ότι όλα τα λεφτά του σύμπαντος να διαθέτεις, αν δεν έχεις σχέδιο θα τα σπαταλήσεις.

    Αετόπουλο, τα πιτσιρίκια αυτά είναι το μέλλον. Όχι του Άρη, αλλά της Ελλάδας. Αυτά τα παιδάκια θα επωμιστούν το ταραχωδές αύριο. Ελπίζω οι γονείς τους να τα προετοιμάσουν κατάλληλα. Καλώς ή κακώς, κι εμένα οι Ολυμπιακοί με αφήνουν παγερά αδιάφορο: δεν έχω παρακολουθήσει το παραμικρό! Όσο για τον Χριστόγλου, πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να υφίσταται ακόμα ως επαγγελματίας δημοσιογράφος; Πώς γίνεται να μην έχουν αντιληφθεί την δεδομένη ανεπάρκειά του; Στην Παρί θέλουν απεγνωσμένα σχέδιο. Πρέπει να στηριχτούν στις αξιόλογες ακαδημίες τους και να αγοράσουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στη Γαλλία: πρέπει να δουλέψουν στην μεταπωλητική αξία των Γάλλων παιχτών. Όσο για το κομμάτι των Queen οι ειδήμονες το βαφτίζουν ως το πρώτο thrush κομμάτι όλων των εποχών. Μπορεί να είναι κι έτσι.

    Μπαλαντέρ, ο μοϊκάνας εύκολα παίζει εξτρέμ! Δηλαδή, έχουμε φτάσει να αποθεώνουμε την τιμιότητα; Εκεί έχουμε φτάσει; Σαν τον Αντώνη Σαμαρά που βράβευσε μια υπάλληλο του Δημοσίου επειδή έκανε καλά τη δουλειά της! Δεν νομίζω ότι ισχύουν ακριβώς τα ίδια με το πόδόσφαιρο -εκτός αν τα ποδοσφαιρικά ιδεώδη αντιστοιχούν στο πνεύμα των Ολυμπιακών. Μεγάλο θέμα ανοίγεις. Από τη συχνότητα των αγώνων, την δύναμη των χορηγών μέχρι και την ντόπα που (λέγεται ότι) κυκλοφορεί στο ποδόσφαιρο. Για τα μουσικά κομμάτια τίποτα; Θα σε μαλώσω!

    Πρόεδρε, από μικροί στα δύσκολα!

    Άλεξ, ο Παπαχελάς είχε γράψει ένα άρθρο ότι η μοναδική μας ελπίδα είναι τα αγέννητα παιδιά. Αλά πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας των γονέων. Δεν γίνεται διαφορετικά.

    AnD, είδες τον Κουβέλη να βγάζει κάποια ανακοίνωση για τα του Ρογκ; Να προβαίνει σε κάποια δήλωση; Για την Παπαχρήστου, όμως, έσπασε τα κοντέρ για να βγει πρώτος. Το πνεύμα υπάρχει. Βρίσκεται στο παρελθόν και έχει καταγραφεί. Απλά εμείς έχουμε πάει τόσο ''μπροστά'' που δεν το βλέπουμε.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα με μαλώσετε επειδή δεν έκανα μουσικό σχόλιο καλέ μου κύριε; Επανορθώνω για να γλιτώσω την κατσάδα:

    http://4.bp.blogspot.com/-exWUkDJwpts/TgxkYKxZn0I/AAAAAAAACfA/fXpWRJ9B1T4/s1600/Freddy+Mercury+Maradona.jpg

    http://24.media.tumblr.com/tumblr_lccox8WPXF1qexscuo1_500.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/-K_wgokDcIek/T2hwtwWA4SI/AAAAAAAAN6Q/tDDtD1vJHYA/s1600/QUEEN_maradona.jpg

    http://s1.uri1.com/image/948/780ff777b86be435267b6a6e0bf9a0fb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλο μήνα ,και γιατί να παρακολουθήσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ ΠΟΥ ΈΣΒΗΣΕ Η ΦΛΌΓΑ? Που χάθηκαν τα κλειδιά απο το στάδιο? Που βγάλαν κουτί για να ρίχνουν οσοι προαιρούνται τον οβολό τους για τη νηστική Ελλαδα?Απαξιώ....Οσο για τα Αρειανακια να σας ζησουν πάντα γερά και με τύχη στη ζωή τους γιατί τα παιδιά είναι το χρυσάφι του κόσμου...Φιλιά ,τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλό μήνα..κάθισα κι εγώ να δω την τελετή , δεν μου άρεσε και συκώθηκα κι έφυγα..τους ολυμπιακούς ακόμη δεν είδα τίποτα.
    θυμούμαι όμως όταν έγιναν στην Ελλάδα δεν έχασα καμία μέρα από μετάδοση των αγώνων, ούτε τελετές έναρξης και λήξης

    τι όμορφα μωράκια αυτά στις φώτος εδώ..

    έφθασε ο καιρός να πάει και το δελφινάκι με άδειες...με το καλό να σας ξανάβρω..
    καλές διακοπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χα χα μονο εγω βλεπω Ολυμπιακους Αγωνες? Βαζω το site της Eurovision που δειχνει ταυτοχρονα 12 μεταδοσεις και του αλλαζω τον αδοξαστο στο κυβερνοζαππινγκ!

    Κυριως χαζευω αυτα τα αθληματα που μονο σε ΟΑ εχεις την ευκαιρια να τα δεις: ξιφομαχια, τοξοβολια, σκοποβολη, κωπηλασια, τζουντο, ποδηλασια, χοκευ (αυτο εχει χασει το χορτο του), πινγκ πονγκ.
    Εβλεπα και Μπατμιντον, μεχρι που αρχισε να με πιανει ναυτια με αυτο το πραμα με τα φτερα και τις περιεργες τροχειες του..

    Το μονο κακο ειναι οτι στα αθληματα που βαθμολογουν κριτες γινονται τα ακατανομαστα. Ειδικα σε τζουντο και ξιφασκια εχει βγει ο χαρος παγανια!
    Παντα ειχα μια απορια πως βαθμολογουν αυτοι οι μαφιοζοι? λαδωνονται? εχουν προαποφασισει να στηριξουν συγκεκριμενους αθλητες για το "καλο του αθληματος"? οποια ομοσπονδια-χωρα δεν τους καθεται την τρωει το μαυρο φιδι?

    Τεσπα εγω με τους αθλητες ειμαι, κυριως με αυτους που τερματιζουν τελευταιοι.

    Κολυμβηση δεν εχω δει καθολου (πολλες ανθρωπινες τορπιλλες εχουν μαζευτει εκει ολες με οπλο τους το πλουσιο πρωινο που τρωνε) και μαλλον δε θα δω και την αλλη ΝΤΟΠΕΙΑΔΑ, τον στιβο (εκτος ισως του Μαραθωνιου).

    Μεχρι στιγμης απο θεαμα σε ομαδικα, ψηφιζω βολλευ και χαντμπολ.

    υ.σ. Κουκλια τα Αρειανακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τωρα ολα αυτα τα αρηανακια ειναι ασπρομαλυδες με εγγονια και κανουν βολτες στα παρκα!!!!!
    ασε ρε τα παραμυθια και πες την αληθεια στον κοσμο!!!!
    ο μικροτερος σε ηλικια οπαδος του αρη ειναι τουλαχιστον 30 χρονων.
    δεν βγαζει νεους η μηχανη.
    δεν ακουσες τον κοκκαλη??
    ρωτα τους δασκαλους στα σχολεια να σου πουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα,στους Αρειανους και τα Αρειανάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ίσως ο μακροβιότερος πρόεδρας της Δ.Ο.Ε. ήταν ο μακαρίτης πλέον (ξεβρώμισε ο τόπος) Ισπανός Χουάν Αντόνιο Σάμαραγκ, που όλοι γνώριζαν ότι είναι φασιστόμουτρο. Αυτός εμπορευματοποίησε ανερυθρίαστα τους Ολυμπιακούς αγώνες και έφτασαν στο σημερινό χάλι.

    Δεν είναι μόνο στην ψωροκώσταινα που η ακροδεξιά έχει πολύ στενές σχέσεις με τον αθλητισμό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπαλαντέρ, το έπιασα!

    Neli, καλώς ήρθες! Έτσι είναι. Αλλά ίσως οι Άγγλοι έχουν διαφορετική αντίληψη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από ό,τι έχουμε εμείς. Λέω, ίσως. Όσο για τα Αρειανάκια να μας ζήσουν!

    Γεια σου Δελφινάκι. Τελικά, ποιος παρακολουθεί Ολυμπιακούς Αγώνες; Μάλον υπάρχει αναμονή για το στίβο. Ή μήπως όχι; Καλές διακοπές να έχεις!

    Να ποιος παρακολουθεί Ολυμπιακούς Αγώνες! Bgt, αυτήν την απορία με τους κριτές την έχω κι εγώ. Από πολύ παλιά. Οφείλω, πάντως, να υποβάλλω τα σέβη μου για την υπομονή και την επιμονή σου Εύγε, νεαρά μου! Όσο για την κολύμβηση και το στίβο, ήδη ακούγονται πολλά. Αυτά τα ρεκόρ μέχρι πού θα φτάσουν; Λευτεριά στα Αρειανάκια!

    Θέμη, βγαίνουν και παραβγαίνουν! Εξάλλου, εγώ είμαι μικρότερος των 30 ετών!

    Υπουργέ, για την ΔΟΕ δεν υπάρχουν Ολυμπιακά ιδεώδη και τρίχες κατσαρές. Μπίζνα είναι. Με σημείο έναρξης, όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι, το 1984 (Λος Άντζελες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε λίγες ώρες φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές. Θα έβαζα νέα ανάρτηση, αλλά δεν πρόλαβα να την ολοκληρώσω! Καλά να περνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Σάμαρανκ παρέμεινε στην προεδρία της ΔΟΕ από το 1980 ως το 2001. Είδες πως ταιριάζουν οι ημερομηνίες; Χρειάστηκε 4 χρόνια να μαρινάρει τα υλικά και μετά ξεκίνησε το "μαγείρεμα" ...

    Καλές διακοπές!

    Μη νοιάζεσαι για τίποτε, όσο λείπεις φυλάω Θερμοπύλες. :lol:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα να περάσεις στις διακοπές σου αν και θα το δείς μάλλον όταν γυρίσεις...Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προσεχε κανθαρε η θαλασσα ειναι βρεγμενη βαλε αδιαβροχο!!!!
    καλα να περασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλές διακοπές φίλε

    Lio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φερτε πισω τα πιτσιρικια στο γηπεδο ρε που δεν ξερουν τι χρωμα εχει το χορταρι. Μονο μεσα απο το προ εχουν δει το σχημα της μπαλας. Και οσοι λενε τη μαλακια για τα μπινελικια να σταματησουν τα παιδια απο το σχολειο.

    Για τους Ολυμπιακους αγωνες εχω να πω ντροπη και μονο ντροπη. Ρε ξεφτιλες ρε αλητες που ειναι οι τσιρλιντερς στο μπιτς βολευ? Και τι ειναι αυτα που φορανε οι γκομενες? Φορμες για το κρυο ελεος γαμω το κερατο μου.

    Καλα ο Ολυμπιακος (και οι περισσοτερες ελληνικες) καθε χρονο τετοια εποχη σκιζει, πεταει φλογες η επιθεση, παει να σηκωσει ευρωπαικο! Πρωτη φορα το ακους... μετα ερχεται η Ευρωπη! :P

    Καναν κωλο πιανεις σε καμια παραλια ρε? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ πολύ, ρε παιδιά! Πέρασα υπέροχα!

    Μανόλο, άσε. Αρρώστησα με αυτά που έβλεπα στις παραλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...