Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Έπεται συνέχεια (;)


Τρία ματς φωτιά, λοιπόν. Να καίνε. Να τσουρουφλίζουν. Το πρώτο, αυτό με τον Πανιώνιο, το πήραμε. Τα επόμενα ματς, με Βέροια και Πλατανιά, είναι εξίσου κομβικά. Αν κερδίσεις, συνεχίζεις. Αν χάσεις, χάθηκες. Όπως και να έχει, πάντως, πρόκειται για ψυχοφθόρα διαδικασία. Ο Πανιώνιος λοιπόν, διαγράφηκε από τη λίστα. Επιτυχώς, να προσθέσω. Αλλάζουμε, πλέον, σελίδα στο καλεντάρι. Κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Ποιος είναι αυτός; Η Βέροια. Μπορείς να κερδίσεις την Βέροια. Φυσικά! Μπορείς να χάσεις από την Βέροια; Βεβαίως! Ο φετινός Άρης, βλέπετε, είναι συνεπής με την ασυνέπειά του. Το ευτυχές είναι ότι η Αρειανάρα δείχνει -επιτέλους!- σημάδια ομάδας. Κι αυτό το γράφω ανεξαρτήτως σκορ και βαθμολογιών. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η εμμονή με τον Άρη πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται όταν χάνει να είναι ομάδα Γ' Εθνικής, κι όταν κερδίζει να είναι παράρτημα. Αποφασίστε τι ισχύει και, όταν καταλήξετε σε κάποιο πόρισμα, ενημερώστε κι εμάς τους αδαείς.

Υ.Γ.1 Τα ξαναγράφω μπας και τα εμπεδώσουμε: 1) Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων. 2) Αν ο Δώνης έκανε αυτά που κάνει ο Στέφενς, θα τον είχαν κρεμάσει από τα δοκάρια. 3) Στον Π.Α.Ο.Κ. ισχύει «ο νόμος του Ιβάν», τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές 4) Τα λεφτά δεν αγοράζουν εταιρικά σχέδια.

Υ.Γ.2 Ο Γκαλέτι στον Ο.Φ.Η., άσχετα αν το σώμα του δεν άντεξε, ο Ντούντου στον Ο.Φ.Η., ο Νούνιες στον Ο.Φ.Η. Ζήτω οι μάνατζερς!

Υ.Γ.3 Μια φορά επαναστάτης, πάντα επαναστάτης. Πανόπουλε, πάρε πίσω τον Πάμπλο τον Γκαρσία!

Υ.Γ.4 Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που άκουσα από τους W.A.S.P.  

11 σχόλια:

  1. Δεν έχω δει πολλούς αγώνες φέτος οπότε δεν έχω και την καλύτερη άποψη αλλά νομίζω ότι η Βέροια τα έχει ψιλοπαρατήσει, νομίζω ότι θα κερδίσετε σχετικά εύκολα αυτό το ματς...

    Κι εμένα το πρώτο WASP τραγούδι ήταν το ίδιο!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lostre, ο κόσμος του Άρη έχει δώσει πολλές φορές εξετάσεις και τις περισσότερες φορές τις περνάει, και μάλιστα με καλό βαθμό. Εξάλλου, το ζητούμενο είναι η ποιότητα. Δεδομένου, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε τόσο δεινή θέση, μπορώ να πω ότι ο κόσμος του Άρης τα πάει περίφημα.

    Πρόεδρε, δεν τα έχει παρατήσει η Βέροια. Όσο ο Αρβανιτίδης συνεχίζει και αλλάζει προπονητές, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες ,βρε συναρειανέ μου,να γίνει το θαυμα; :)
    -ΥΓ3,,υποκλίνομαι στον Πανόπουλο,που ξαπόστειλε τον σκοτώστρα!Ε,παρατραβηξε το πράμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά θα μου πεις ποια είναι η ομάδα του σιμεόνε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέροια μέσα
    Πλατανιάς έξω
    ΟΦΗ μέσα
    7 βαθμούς θες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. VAD, δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, αλλά δεν ξέρεις ποτέ.

    Balanced Girl, η Ατλέτικο Μαδρίτης!

    Joe, δεν ξέρω πόσους βαθμούς θέλω, αλλά την Βέροια πρέπει να την κερδίσω πάση θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kάνθαρε, κέρδισες ... Ναι αλλά με ποιο τρόπο ? Είσαι ευχαριστημένος από τη νίκη αυτή ?
    Εκτός θέματος. Εχω ξεσκιστεί στα γέλια με τους απίστευτους δημοσιογράφους που προσπαθούν να βρουν τι φταίει για την κόντρα Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου. Μα και ο πιο άσχετος να είσαι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι ο Αλαφούζος, δεν ήταν ποτέ διατεθειμένος να παραχωρήσει τον ΠΑΟ σε κανέναν. Βλάκας είναι ? Πήρε ομάδα τσάμπα, σιγά μην τη δώσει.
    Κορυφαίοι οι WASP, κορυφαίο το L.O.V.E. Machine. Το πρώτο τραγούδι τους που άκουσα ήταν το Animal ( Fuck like a beast ) και σαν πιτσιρικάς που ήμουν τότε είχα ενθουσιαστεί από το προκλητικό θέμα των στίχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηλία, θέλω να γράψω μια ανάρτηση για αυτά που έγιναν ή υποτίθεται ότι έγιναν στο Χαριλάου. Ελπίζω να τα καταφέρω. Το πιο πιθανό είναι ότι προκύψει μια ανάρτηση μικρή σε έκταση, αλλά λίαν περιεκτική και κατατοπιστική. Θα προσπαθήσω να την γράψω αύριο.

    Η κόντρα Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου είναι σαν σαπουνόπερα. Να έχουν κάτι να ασχολούνται οι αργόσχολοι.

    Νομίζω ότι οι WASP είναι υποτιμημένη μπάντα. Έχουν βγάλει κομματάρες οι άνθρωποι. Κομματάρες!

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KantharOs ο ΑΡΗΣ στοιχηματικα τουλαχιστον περναει με το ευθραυστο 1-0. Αν η Βεροια δεν μπορεσει να μπει γιατι υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει το ηφαιρτιο (εσβευσμενο) του Χαριλαου τοτε παμε για περιπατο. Θελει ομως επαγρυπνηση γιατι ερχονται με <> οι φιλαθλοι απο την ''ΕΛΙΑ''. Τεμπο τεμπο , μονοι εναντιον (δυδτυχως) ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θυμάμαι ποιο ήταν το πρώτο, αυτό που εχω να πω είναι οτι λατρεύω W.A.S.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sierra, πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι! Να βγάλουμε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και να σαρώσουμε τον αντίπαλο ψυχολογικά.

    Φούλη, όλοι πρέπει να λατρεύουν τους WASP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...