Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οι μπούκλες σκόραραν!

Απόψε παίξαμε με τον Λεβαδειακό. Πολύ σημαντικό ματς, όπως όλα εκείνα άλλωστε στα οποία εμπλέκονται ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία. Όχι ότι για τον Άρη ο αγώνας ήταν αδιάφορος, το αντίθετο μάλιστα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο έδειξε μια μικρή αδιαφορία. Πως ξεκινήσαμε όμως στο πρώτο μέρος; Με Πέσκοβιτς, Κουλουχέρη (αμάν αμάν) και τον άγνωστο Ορτίθ ως παρτενέρ του Θύμιου. Γενικά η εντεκάδα είχε πολλές αλλαγές, απόρροια του rotation που επιχείρησε ο Κούπερ. Τουλάχιστον έπαιζε ο Αντού (πουλέν).

Το ξεκίνημα ήταν χαλαρό για τις δυο ομάδες. Ο Λεβαδειακός φάνηκε να περιμένει τον Άρη και να παίξει την κόντρα όποτε του δινόταν η ευκαιρία με κινητήριους μοχλούς τους Γκονζάλες, Αγκάλι και Μπάρκογλου. Ο Άρης όμως ήταν νωχελικός, δεν λειτουργούσε σωστά ανασταλτικά, δεχόταν εύκολα την κάθετη και μπερδευόταν συχνά από τις εναλλαγές θέσεων των Αγκάλι και Μπάρκογλου. Οι μετριότατοι Νάτσο και Ναφτί αδυνατούσαν να υποστηρίξουν τους Τζόνσον και Κάμπορα και γιατί να το κάνουν άλλωστε; Ο Κούπερ ζητούσε από τους παίχτες να πλαγιοκοπήσουν. Αυτοί όμως προτιμούσαν να παίζουν από τον άξονα. Γιατί; Μόνο ο Αντού επιχείρησε κάποιες προσπάθειες, αλλά οι μπαλιές του πηγαίνανε στα πουλιά. Και σαν να μην έφτανε αυτό είχες και τον Έντι να βγαίνει αρκετά έξω από την περιοχή για να πάρει μπάλα και να ανοίξει χώρους. Δεν ξέρω αν η αγωνιστική συμπεριφορά του Αμερικανού ήταν αυτή που ήθελε ο Κούπερ, είμαι σιγουρότατος όμως ότι η ομάδα ήταν αφηρημένη. Το μυαλό μας δεν ήταν στο παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον ΕΡΚ να είναι φανερά εκνευρισμένος. Οι παίχτες τα κάνανε όλα ανάποδα. Είχαμε άκαρπη υπεροχή και το βασικότερο δεν είχαμε ουσία. Ο Κούπερ είχε δηλώσει πριν το ματς ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στον Λεβαδειακό, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αντάξια των δηλώσεων του Αργεντίνου. Περίμενα να ανέβουμε στο δεύτερο μέρος και πράγματι κάπως έτσι έγινε. Ευτυχώς.

Ξεκινήσαμε με τον Νασούτι να περνάει (ουφ!) στη θέση του Κουλουχέρη. Λίγο αργότερα μάλιστα παραλίγο να σκοράρει. Ωστόσο, ο Τζόνσον εξακολουθούσε να λειτουργεί σαν καμμένος ιμάντας και μάλλον μπουρδούκλωνε την επίθεση των γηπεδούχων. Πάντως, η ομάδα πατούσε πιο γερά. Εν τω μεταξύ, ο Φαράντος έκανε την ομάδα του πιο επιθετική με την είσοδο του Ναπολεόνι. Στον άλλο πάγκο, ο Κούπερ περνούσε τον Κόκε στη θέση του Τζόνσον, την ίδια στιγμή που ο Ζησόπουλος ανέτρεπε τον Αντού. Ο Νέτο το μετουσίωσε σε γκολ και ανακούφισε τον Κάνθαρο. Οι φιλοξενούμενοι όφειλαν να ανοιχτούν για να ψάξουν την ισοφάριση, κάτι που θα λειτουργούσε υπέρ μας. Μάλιστα, απείλησε με τον υπερ-Πέσκοβιτς να λέει όχι. Οι γραμμές είχαν ανοίξει για τα καλά, ο Κούπερ το διέκρινε άμεσα και πέρασε τον κολοσσιαίο Πρίττα για να φρενάρει τον ρυθμό. Σωστή κίνηση από τον πάγκο. Στα επόμενα λεπτά και μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για να κάνουν το 2-0, αλλά δεν μπόρεσαν.

Η ταμπακιέρα είναι ότι η ομάδα κέρδισε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων η νίκη αυτή είναι χρυσάφι για τον απλό λόγο ότι η διαφορά στα play off με Ολυμπιακό και Π.Α.Ο.Κ. μειώθηκε στους δύο βαθμούς. Μπορεί στα πρώτα 45 λεπτά να μην ήμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, τρέξαμε, δώσαμε πλάτος στο γήπεδο και κυρίως σοβαρευτήκαμε. Η άμυνα του Λεβαδειακού στο πρώτο ημίχρονο άντεξε και έκλεισε τους χώρους, αλλά στο δεύτερο μέρος και μετά το γκολ (ψιλο)κλάταρε. Η ομάδα της Λειβαδιάς πάλεψε και έπεσε μαχόμενη. Η πάλη με τη σωτηρία όμως συνεχίζεται. Θα ήταν κρίμα με τα σημερινά αποτελέσματα να μην κερδίζαμε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Υ.Γ.1 Πως σας φάνηκε ο Ορτίθ; Προσωπικά μου φάνηκε καλός σε γενικές γραμμές.

33 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε
    ευχομαι να βγειτε εσεις τσαμπιονς λιγκ
    καλη επιτυχια στα πλει οφς(ειστε πιο φορμαρισμενη ομαδα απο τις αλλες 3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανθαρε γεια χαρα.
    Μη ξεχναμε οτι ο Κουπερ ξεκινησε με 7 αλαγες,οποτε εχουμε και μια δικαιολογια για το υποτονικο 1ο ημιχρονο.Ο Ορτιθ δεν πιεστηκε ιδιαιτερα για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα,παντως φαινεται οτι εχει το σωματοτυπο του αμυντικου.Σημερα πηγα στην θυρα 9 αντι για τη 2,το απολυτο ξενερωμα,γρινια σε καθε φαση,φωνη οποτε θυμηθουν και προπονητολογια σε καθε φαση.Ο Κοκε πανμεγιστος αν βαλει και κανενα γκολακι θαναι ολα τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν συνεχίσετε έτσι, τα play off προβλέπονται συγκλονιστικά. Αν την τελευταία αγωνιστική κάνετε και 2πλο θα είναι ωραίο φινάλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σημαντικό είναι πως η ειδική βαθμολογία των play-off άλλαξε. Από 3-3-1-0 έγινε 2-2-1-0. Δηλαδη ο Άρης με μια νίκη στο 1ο παιχνίδι καλύπτει το χάντικαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεδομένης της κόπωσης απ' το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στην Καβάλα και τα πανηγύρια της πρόκρισης η εικόνα του ΑΡΗ ήταν αναμενόμενη.

    Ελπίζω να μην μάθουμε και στον Κούπερ τις "επαγγελματικές νίκες".

    Ο Νέτο είναι το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ξεκινήσουμε απο το τέλος, καλός ο Ορτίθ για ντεμπούτο είχε καλή εμφάνιση. Με 7 αλλαγές στην βασική 11άδα ήταν λογικό να εμφανιστούμε κάπως περίεργα στο πρώτο ημίχρονο, όχι ότι ήμασταν κακοί απλά δεν είχαμε ουσία..πολύ τσικι-τσίκι το πήγαμε. Στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές. Ειδικά μετά το γκόλ!
    Επικίνδυνος ο Λεβαδειακός στις αντεπιθέσεις.
    Κόκε ζωγράφισε στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Τζόνσον λίγο με απογοητεύει, περίμενα περισσότερα. Ο Κούλου ρε συ δεν ήταν κακός σήμερα. Σημαντική η είσοδος στα play off και για οικονομικούς λόγους, εισιτήρια-τηλεοπτικά. Χαμηλά την μπάλα, η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και συνεχίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να που τα Αρειανά ονειρεύονται Τσ.Λ.!!

    Γιατί όχι όμως; Με τα χάλια που εχει ο Θρύλος, μπορεί να το πάρει ο καθίς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα η ομάδα μου άρεσε. Στο ρελαντί παίξαμε κ κάναμε μια εύκολη νίκη. Πολύ rotation από τον Κούπερ.

    Ο Ευθύμης μια χαρά ήταν αλλά τον έβγαλε για να μπει ο Νασούτι να πάρει την κάρτα για να είναι καθαρός στα play off.

    Ο Ορτίθ καλός φάνηκε αλλά καλός είχε φανεί κ ο Ρομπέρζ όταν είχε πρωτοέρθει.

    Ξεκούραση τώρα για την τελική ευθεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Laplace ευχαριστούμε! Θέλουμε ακόμη δουλειά κι εμείς.

    Foris όντως ο Ορτιθ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά φάνηκε καλός. Βέβαια, όπως λέει κι ο RedDragon κι ο Ρομπερζ καλός είχε φανεί όταν είχε έρθει. Θα δούμε.

    Βασίλη κι εμείς ένα όμορφο διπλό θέλουμε να κάνουμε!

    Μπαλαντέρ περίμενα καλύτερη εικόνα. Ευτυχώς πήρε ο Αντού το φάουλ και το βάλε ο Νέτο, ειδάλλως μπορεί να τρέχαμε. Τώρα για το αν είναι ο Νέτο το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος δεν ξέρω. Σίγουρα διαθέτει ένα πλήρες πακέτο και σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του.

    Animation, o Κουλοχέρης δεν μου αρέσει σαν παίχτης. Χάνει εύκολα τον αντίπαλό του, δεν παίζει καλά το τεχνητό οφσάιντ, είναι άτσαλος στα μαρκαρίσματα του. Τον Αγκάλι τον έχασε δυο φορές. Εκτιμώ ότι στην Τρίπολη θα ξεκινήσει ο Ορτίθ κι όχι ο Θύμιος. Επίσης, το γεγονός ότι αφαιρεθει το περιβραχιόνιο από τον Θύμιο κάτι μου λέει. Σημαντικό που μπήκαμε play off, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν αυτονόητο. Αν δεν μπαίναμε θα ήμαστε ανίκανοι για κάτι παραπάνω.

    Το σημαντικό, όπως λέει κι ο Υπουργός, είναι το πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play off. Μακάρι να μείνει έτσι. Ας ξεκινήσουμε με νίκη στην Τρίπολη.

    Pavvou, δεν θεωρώ τον Άρη φαβορί για τσου λου. Μάλλον το αντίθετο. Αλλά αν η διαφορά μείνει στους δυο και με την αστάθεια που δείχνουν οι άλλοι αντίπαλοι όλα πιθανά είναι. Μπάλα είναι, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Παίζεις τα δυο πρώτα ματς, κάνεις δυο νίκες και μετα όλα γίνονται. Προηγείται όμως κι ένα κύπελλο που πρέπει να διεκδκήσω.

    RedDragon, το θέμα με το ρελαντί είναι ότι οι ισοροπίες με το τρέχω και δεν φτάνω είναι πολύ λεπτές. Η ομάδα δεν μου άρεσε. Ευτυχώς έκατσε το γκολ του Νέτο και ανασάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε ουσία, όπως λες. Στο β' μέρος όμως ανέβηκε αρκετά η ομάδα και με λίγη παραπάνω σοβαρότητα στην τελικά προσπάθεια θα είχαμε νικήσει με ευρύτερο σκορ.

    Ο Ορτίθ μου άρεσε. Ψύχραιμος και σωστός στις τοποθετήσεις. Δεν είχε βέβαια και κανά τρελό φόρτο εργασίας αλλά ήταν ωραίος! Μακάρι να μπορεί να παίξει το παιδί γιατί έχει μέλλον μπροστά του, ηλικιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατα την γνωμη μου ο ορτιθ θελει αγωνες να δειξει την αξια του.Τωρα γιατι εκανε rotation ο Κουπερ ενας θεος ξερει.Σημερα ελπιζω να σου αρεσει η φωτο που θα βαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμηλά την μπάλα (που λέει κι ο Animation) και όλα γίνονται!!!

    Φίλε Κάνθαρε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου: "Η ταμπακιέρα είναι ότι η ομάδα πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων η νίκη αυτή είναι χρυσάφι!" (Για άλλη μια φορά η ανάλυσή σου έσκισε!)

    Next Stop η Κυριακή του Θωμά για να... πιστέψουν οι άπιστοι και ως τότε Καλό Πάσχα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ Ο ΝΕΤΟ. ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ..ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΒΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mpaladoros mono kat onoma an thewreis karagiozako to neto.AMPALE!!!!!!OYST!!!
    Dike mou kalispera.Exw mpei idi se mode telikou kai anamenw enimerwsi gia ta eisitiria.
    Na pame na to sikwsoume na mas figei o kaimos!!!
    o ortith itane kaliteros me ton nashouti partener.tha doume sti synexeia
    kyriakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Κανθάρε,

    Συγχαρητήρια για την νίκη σας. Να σε ρωτήσω κάτι... Τον Αντού υπάρχει περίπτωση να τον κρατήσετε και για την επόμενη σαιζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mpaladore, ένσταση δεκτή χάρη του διαλόγου. Ακούω αντιπρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΓ. (Από το παραπάνω) Μπακ που ντριπλάρουνε καλύτερα από εξτρέμ εγώ τα λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ (ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 -7 ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΦΕΤΟΣ) ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ.. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΩΩΘΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΠΑΚ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.. ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΝΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΣ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΒΟΥΤΗΧΤΗ ΚΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΩ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ.. ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ηταν μια νικη στο ρελαντι ο κουπερ δοκιμασε παιχτες που δεν ειχαν πατησει απο καθολου εως λιγο γηπεδο και γενικα προσπαθησε να ξεκουρασει πολλους απο τους βασικους... αυτο βεβαια φανερωσε πως σε καποιες θεσεις θελουμε επειγοντως ενισχυση γιατι για παραδειγμα δε γινεται στον αρη back up center back να ειναι ο κουλουχερης και back up του σηφακη ο πεσκοβιτς...αυτα ειναι τραγικα πραγματα αλλα εχω εμπιστοσυνη στον μαστορα κουπερ που πιστευω τα βλεπει και θα τα διορθωσει εντος του καλοκαιριου...μη σας πω οτι ηδη αρχισε υποβαθμιζοντας φανερα το θυμιο που τον εβγαλε απο back up αρχηγο...τι ντεμεκ αρχηγος ηταν αυτος? στο δια ταυτα τωρα περασαμε και μαθηματικα στα play off και ολα τα αλλα αποτελεσματα πηγαν κατ ευχην και ετσι αν τελειωνε τβρα το πρωταθλημα θα ειχαμε δυο βαθμους διαφορα... ανρ=τε ρε αριαναρα δωστα ολα και βαλτους τα γυαλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε μπαλαδορε εχω να σου πω οτι οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και επισης οτι καλο ειναι αφου κρινεις τους αλλους να κανεις πρωτα την αυτοκριτικη σου και να μου πεις ποιος απο το γαυρο θα επαιρνε φανελα βασικου που ακομα και τον μελμπ[εργκ που ειναι παιχτουρα τον εχει ξενερωσει η πορεια του γαυρου ως εκει που δεν παει και δεν παιζει ανταξια του ονοματοες του...οσο για το νετο που λες και ξαναλες αν εχεις το θεο σου μιλας εσυ που εχεις γκαλιτσιο ή τοροσιδη που υποτιθεται οτι εισαι ομαδα πρωταθλητρια και με βλεψεις στοι τσαμπιονς...οχι που θα σε χαλαγε δλδ!!! θα μας τρελανεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ = ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λίγα με το πουλέν μου, τον Γκαλίτσιο!!!

    Βρε παιδιά δεν είναι έγκλημα να μην γουστάρει κάποιος έναν ποδοσφαιριστή. Πέσατε όλοι να τον φάτε τον άνθρωπο!!!

    Mpaladore παρακολουθώ τον Νέτο από τα πρώτα του ματς. Ταλαντούχος αλλά άναρχος. Με τον Μπάγεβιτς είδα μεγάλη διαφορά. Απέκτησε τακτική παιδεία και να ισορροπεί ανάμεσα στα επιθετικά και τ' ανασταλτικά του καθήκοντα. Όταν λέω πως τον θεωρώ καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος εννοώ το κλάσμα άμυνα/επίθεση. Πιθανά να βρεις μπακ καλύτερα ανασταλτικά ή καλύτερα επιθετικά. Τόσο καλό συνδυασμό όμως δεν νομίζω να τον βρεις...

    Προτιμάς άλλου τύπου παίκτη για ακραίο αμυντικό. Δεν θα τσακωθούμε κιόλας!!!
    (Όχι εμείς οι δυο, αλλά βλέπω μια επιθετικότητα γενικώς στα σχόλια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Baladeur μία χαρά τα λές, αλλά αυτό που μου είπες με τον Γκαλίτσιο με ξενέρωσες:)

    Θέλω να κατέβω από το πέταλο και να τον αρχίσω στις φάπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια λόγω του ονόματος! (Μπακάρα ο πατέρας του!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α ρε Νέτο τι φωτιές ανάβεις!

    Είναι από τους καλύτερους στη θεση του. Συμφωνω με τον Μπαλαντάρ για το κλάσμα άμυνα/επίθεση. Όσο για τη αντιπρόταση που τοσο πολυ επιζητάς Μπαλαντέρ, ίσως να μην υφίσταται.

    Αναφορικά με τον Γκαλίτσιο είναι μέτριος παίχτης για μένα. Στην ΑΕΛ είχε κάνει καλή σεζόν, αλλα στον Ολυμπιακό υπάρχουν άλλες απαιτήσεις.

    Μπαλαδόρε, δεκτή η γνώμη σου για τον παίχτη, αλλα προσωπικά διαφωνώ.

    Πανσοφίξ, αυτό που προκύπτει είναι ότι οι αναπληρωματικοί μας δεν είναι τόσο καλοί.

    Μπάμπη, ο Αντού είναι δανεικός 1,5 χρόνο από την Μπενφίκα. Επομένως και του χρόνου εδώ θα είναι το Αμερικανακι. Εγώ τον πάω πάντως τον παίχτη.

    Biologion και Jedi, μακαρι ο Ορτιθ να βγει καλός παίχτης.

    Κυριάκο έχω ήδη ξεκινήσει κυνήγι για εισιτήρια!

    Κι όπως λέει κι ο Πορτιάτης καλές γιορτές να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δηλαδή ρε pansofix είναι καλύτερος ο Νέτο απο τον Τοροσίδη;; Έχουμε χάσει κάθε μέτρο νομίζω. Τεσπά για να μη στεναχωρήσω κανέναν θα πω ότι ο Άρης έχεις το κλαύτερο υλικό και φταίει η κατεστημένο της Αθήνας που δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Εδώ πλάκα πλάκα οι Παοκτσήδες το πίστεψαν ότι για αυτό το λόγο δεν πήραν το πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. nai swsta giati o torosidhs den einai ena aplo deksi back..paizei kai aristero kai koftis kai stopper kai fisika pisw apo ton epithetiko!!!!xipna reeeeeeeeee!!!!!!!!!oute na sentrarei den xerei to tagari.Ki oson afora to katestimeno ena mono tha sou pw:to aigalew kai o olimpiakos na kerdane kai oloi oi alloi na pane na gamithoun.
    Dike mou egw psaxtika gia imerominia ekdosis alla den vrika kati>Oti matheis dwsto sto lao!!
    kyriakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε παιδιά χάνουμε τη βάση της συζήτησης. Είπα πως θεωρώ τον Νέτο καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος.

    Δεν είπα αν τον θεωρώ καλύτερο παίκτη του Τοροσίδη. Απλά στα 2/3 της σεζόν ο Τόρο έπαιζε άλλη θέση και μόνο στο φινάλε επανήλθε στο δεξί άκρο της άμυνας.

    Ως μπακ ο Νέτο έκανε πολλά περισσότερα ματς απ' ότι ο Τόρο ως μπακ. Άλλο ποιός έκανε καλύτερη σεζόν κι άλλο ποιός είναι καλύτερος παίκτης, μην τα μπερδεύετε.

    Καλύτερο μπακ (με μεγάλη διαφορά απ' τον 2ο) είναι ο Γιούρκας. Καλύτερο μπακ όμως του φετινού πρωταθλήματος δεν είναι με τη σεζόν που έκανε!

    Όσο για τον Τοροσίδη, καλός αλλά υπερεκτιμημένος. Τον κάνανε το παιδί να πιστέψει πως είναι διασταύρωση Λουκανίδη-Μαραντόνα. Ένα συμβατικά καλό δεξί μπακ είναι. Τίποτε περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ε ναι ρε μπαλαδορε ειναι καλυτερος ως δεξι μπακ απο τον τοροσιδη και λεω ως δεξι μπακ γιατι μονο εκει παιζει οχι σαν τον τοροσιδη που μονο φραπε δεν φτιαχνειω απο το περα δωθε στις διαφορες θεσεις...αλλα θα δεχομουν αυτο που λες πολυ λογικα ως μαι αντιθετη αποψη που ειναι σεβαστη και δεκτη ασχετα αν συμφωνω ή δεν συμφωνω αλλα εσυω ρε μπαλαδορε μου λες οτι παρακολουθησες φετος τον αρη 6-7 φορες και βγαζεις ενα παιχτη που εχεις δει 6-7 φορες καραγκιοζακο και ασκεις κριτικη...εγω δε θα πω τιποτα αλλο τα συμπερασματα δικα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τώρα που τα βρήκαμε για Νέτο να πιάσουμε κανέναν άλλο παίκτη για να τσακωνόμαστε;

    Kanthare ως οικοδεσπότης πρότεινε!!!
    (Καλά πλάκα κάνω, μη βαράτε!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...