Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Αποκαθήλωση και αερόστατα

Το μουντιάλ μέχρι στιγμής είναι κάτω του μετρίου. Μηδέν πνευμόνια, ελάχιστη τακτική, συνεχείς γιόμες, έλλειψη προσωπικών ενεργειών, πολλά και τραγικά λάθη. Μόνο η Γερμανία έδειξε ότι βρίσκεται εκεί που πατάει. Θα μου πείτε τα καγκουρό πηδούσαν και έφευγαν για βρούβες. Δεν αντιλέγω. Ωστόσο, τα δείγματα γραφής της Γερμανίας ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Από και και πέρα Αμερική, Παραγουάη και Ουρουγουάη έδειξαν ότι είχαν κάποιο προσανατολισμό. Δεν λέω ότι είναι καλός ή κακός, αλλά τουλάχιστον φάνηκε ότι είχαν κάποιο πλάνο στο μυαλό τους. Διότι οι υπόλοιποι είναι φέξε μου και γλίστρησα. Είδα και χθες την Ιταλία. Ασύνδετη ομάδα. Να σας πω και κάτι; Έχω σιχαθεί αυτή την μόδα που λέγεται 4-3-3 (σύστημα του κώλου). Παρακολουθούσα την Αμερική και την Παραγουάη με το 4-4-2 και έβλεπα ένα δουλεμένο σύστημα. Έβλεπα την Ουρουγουάη με τα τρία σέντερ μπακ και έβλεπες ρε παιδί μου ότι ο κάθε παίχτης γνώριζε τον ρόλο του. Ας ελπίσουμε ότι τα επόμενα ματς θα είναι ποιοτικότερα από κάθε άποψη.

Όσο για την Εθνική προετοιμάζεται για τον αγώνα με τους Νιγηριανούς. Στο ματς με την Αργεντινή είδα μια ομάδα να σέρνεται κυριολεκτικά, να έχει αμυντικά κενά, να δείχνει μια έφεση στις αντεπιθέσεις, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα την υποτιμούσα. Έχω ξαναπεί ότι είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι με κάποιες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο θα το πάρουμε το ματσάκι. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κριτική που γίνεται στις επιλογές του Γερμανού. Φυσικά το να κρίνεις είναι αποδεκτό στην περίπτωση που έχεις καλοπροαίρετες τάσεις. Να σας πω όμως πως την κόβω την δουλειά; Θα βάλει ο Γερμανός τον Νίνη ή τον Πρίττα (γίγαντας) να παίξουν με καμιά Νιγηρία ή Αργεντινή, θα έχουν μέτρια ή κακή απόδοση και τότε θα καταπίνουμε την γλώσσα μας. Κι ο Ρεχάγκελ θα είναι σε φάση κάτι ήξερα παλιοκουφάλες που δεν τους έβαζα. Βρε βάλτους εσύ να δούμε κάτι διαφορετικό, να δούμε μια φρεσκάδα, μια τόνωση και άσε τα υπόλοιπα.

Επιτρέπεται να εκφράσω και μια απορία; Περίμενα να ακούσω ότι ο Ολυμπιακός θα ανακοίνωνε τον Κούπερ αλλά εις μάτην. Τελικά πήρε τον Λίνεν. Γιατί όμως; Δεν μας είχαν πρήξει τα τομπολίνια τόσες μέρες ότι αν τον θέλουν τον παίρνουν εδώ και τώρα; Που είναι λοιπόν; Ας μου πει κάποιος που είναι ο Κούπερ. Πόσο αφελείς είστε; Πόσο βλάκες είστε; Δεν ξέρω που θα είναι ο Κούπερ σε έναν χρόνο από τώρα, αλλά φέτος θα βρίσκεται στον πάγκο του Άρη. Θα βγείτε τώρα να πείτε και να γράψετε ότι μας τα κάνατε αερόστατα χωρίς λόγο; Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο; Έχετε καταλάβει ρε καραγκιόζηδες ότι με αυτά που γράφετε και λέτε κάνετε κακό στην ομάδα σας; Έχετε κι εσείς ευθύνη στο χάλι του Ολυμπιακού. Συνέλθετε. Άντε μπράβο.

Υ.Γ.1 Το μπόνους βιντεάκι επικεντρώνεται στις ''φιλικές'' σχέσεις μεταξύ Ρεχάγκελ και Λίνεν. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θα το έχετε δει, αλλά αξίζει μόνο και μόνο για την καλτ φιγούρα του Λίνεν, τον τρελό τραυματισμό και το γεγονός ότι ο Ρεχακλής είναι ίδιος εδώ και τριάντα χρόνια.

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με αυτα που λες.Η Ουρουγουάη ηταν πολύ καλα οργανωμένη οπως και η ΗΠΑ.Η Παραγουάη δεν μου άρεσε αλλα πήρε πολυ σημαντικό βαθμό και μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.Εγω θα έλεγα πάντως να μην κρίνουμε ακόμα να περιμένουμε και τα τρία ματς του ομίλου πάντως μέχρι στιγμής μονο η Γερμανία έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω μπορεί να πάει αρκετά καλα καθώς δεν θα έχει και το βάρος καθώς στο προηγούμενο mundial ηταν γηπεδούχος και οι γερμανόι περίμεναν μόνο το τρόπαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναφορικα με το μουντιαλ ενα θα πω: πολυ χαμηλες πτησεις, πολυ κακο για το τιποτα. ο υπνος ο ιδιος εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.

    οσο για τον κουπερ και το γαυρο οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. μα ειναι ποτε δυνατον ο κουπερ να πηγαινε σε αυτον τον ολυμπιακο? και καθε φορα ολο τα ιδια και τα ιδια...θα ηθελα οσοι διαδιδουν αυτες τις φημες οταν διαψευδονται να βγαινουν δημοσια και επωνυμα να δηλωνουν με την ιδια ανεση για το ποσο γελοιοι ειναι...

    τελος αυτο το βιντεακι ειναι ανατριχιαστικο ετσι οπως φαινεται το μπουτι του...αλλα παρεπιπτοντως παρολο που εσφαγιασθη σαν κατσικι ετρεχε εδω και εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μουντιάλ θα φτιάξει μόλις φύγουν οι άσχετες ομάδες τύπου Ελλάς που μπήκαν κατά λάθος και μείνουν οι μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχαχαχα είπα να ψηφίσω Ελλάδα για να γελάσουμε στο poll δίπλα και να που το έκαναν άλλοι 3 πρίν από μένα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλαρακι μαπα το καρπουζι εως τωρα.
    Μακαρι να δουμε καλυτερο ποδοσφαιρο στη συνεχεια.
    Ισως στους ομιλους ολες οι ομαδες προσεχουν περισσοτερο την αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aρνητικά του Μουντιάλ:
    Βουβουζέλες,
    Μεταδόσεις ΕΡΤ απαράδεκτες,
    Θέαμα μέτριο έως κακό,
    Μπάλα- Τζαμπουλάνι, όπως είπε και ο Κασίγιας είναι για καμιά παραλία...
    Εθνική ουδέν σχόλιο...
    Δεν νομίζω να δικαιώθηκε η ΦΙΦΑ για την επιλογή της χώρας.
    Θετικά του Μουντιάλ:
    Δυσκολεύομαι να βρώ...ίσως ότι χαζεύουμε λίγο μπαλίτσα και περνάει η ώρα...
    Αύριο αν κάνει πάλι την αναμετάδοση ο Παδημητρίου σε συνδυασμό με τις βουβουζέλες...θα πατήσω το mute...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GEORGE-yellow ας περιμενουμε λιγο ακομα αν και τα δειγματα γραφης που εχουμε μεχρι τωρα δεν ειναι ενθαρρυντικα.

    Πανσοφιξ για τον Κούπερ άστα. Άστα. Ανεπαρκής σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός. Και οι δημοσιογραφοι αντι να προσπαθουν να εξισορροπησουν την κατασταση τα κανουν μανταρα. Προβλεπω παλι να βλεπουμε πρωτοσελιδα για κανα παιχταρα. Το βιντεακι φοβερο.

    Γεια σου Mahler76! Άσχετη η Ελλάς; Δεν άκουσες τους διεθνείς μας που κάνουν κριτική στην κριτική. Ούτε οι Άγγλοι έται. Είμαστε πολύ μπροστά. όσο για το γκάλοπ φαίνεται ότι οι προσδοκίες των Ελλήνων φιλάθλων για κούπα δεν θα πραγματοποιηθούν.

    Foris το καρπούζι του μουντιάλ όντως μάπα. Έφαγα όμως χθες μια καρπουζάρα τίγκα στο ζαχαρωτό!

    Ani κάπιοι φίλοι μου πατάνε το mute από τον δεύτερο αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΟΝΕΨΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ ΤΟ 88 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ. ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΡΛΑΧΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΟΛΟΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...