Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

La Cuperativa

Ο Κούπερ ήρθε μεσούσης της περιόδου για να αντικαταστήσει τον Μαζίνιο. Είχε στο μυαλό του συγκεκριμένο πλάνο και γούσταρε να διδάξει το δικό του σύστημα. Το υλικό που πήρε στα χέρια του δεν το διάλεξε αυτός και μάλλον δεν ταίριαζε στην φιλοσοφία του. Όλα αυτά με την νέα χρονιά δεν θα ισχύουν. Οι παίχτες που θα μείνουν στο ρόστερ φαίνεται ότι έχουν αφομοιώσει ικανοποιητικά το σύστημα, οι νεοφερμένοι (επιλογές Κούπερ;) θα το μάθουν και θα το εμπεδώσουν, η προετοιμασία θα γίνει υπό τις οδηγίες του και όλα συνηγορούν ότι την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα κυλήσουν σε διαφορετικό τέμπο.

Αυτό το τέμπο θα μας δώσει το δικαίωμα να κρίνουμε αυτό που θα δούμε τους επόμενους μήνες. Ευχή όλων είναι να παρουσιαστεί μια ομάδα δουλεμένη και συμπαγής που θα πηγαίνει για την νίκη. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας. Διότι η χρονιά που μόλις τέλειωσε μας βρήκε να έχουμε κάνει (μόλις) τρεις νίκες εκτός έδρας. Θα πρέπει να συνηθίσουμε την ιδέα της (εκτός έδρας) νίκης κι όχι να την σνομπάρουμε. Αρκεί όμως μόνο αυτό; Όχι βέβαια. Αν θέλουμε να κάνουμε βήματα προόδου θα πρέπει να αλλάξουμε μυαλά σε ορισμένα θέματα. Πανηγυρίζουμε για το αυτονόητο και φέρνουμε την καταστροφολογία στο προσκήνιο πιο γρήγορα από όταν τρώω ένα πιτόγυρο.

Η γκρίνια άρχισε προς το τέλος της κανονικής σεζόν για να κορυφωθεί στα play off και δη στα ματς με την Α.Ε.Κ. Κάποιοι παρομοίαζαν τον κλώνο του Ντάντλεϋ Μουρ ως τον αόρατο Πρόεδρο, άλλοι ξέσκιζαν τον Κόντη (γιατί έτσι τους αρέσει), υπήρχαν κι αυτοί που θυμήθηκαν τις υποδοχές του κόσμου για τις μεταγραφές αεροδρομίου, άλλοι διώχνανε τη μισή ομάδα και γενικώς ο καθένας είχε κάτι να πει. Οι παίχτες πάντως έφαγαν καλό κράξιμο. Όχι αδικαιολόγητα εδώ που τα λέμε, αλλά το να λες ξηλώνω την ομάδα και παίρνω κεφάλια δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Στο football manager τον βάζεις στην transfer list και σε εύλογο χρονικό διάστημα τον έχεις πουλήσει. Οι πιο παλιοί ίσως θυμούνται το ultimate soccer manager, όπου υπήρχε η επιλογή fast sell: ο παίχτης αποτελούσε παρελθόν με ένα κλικ. Το πραγματικό ποδόσφαιρο όμως δεν είναι manager.

Ευτυχώς στη διοίκηση δεν εστερνίζονται τις καταστροφικές μας επιδιώξεις, διότι αν πηγαίναν έτσι τα πράγματα θα είχαμε σκούπες και φαράσια. Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ πρέπει να είναι λίγες και καλές. Έχω βαρεθεί να αλλάζουμε μια ντουζίνα παίχτες κάθε χρονιά. Και μιλάμε για μια δωδεκάδα παίχτες αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Το θέμα είναι να γίνουν λίγες και σοβαρές μεταγραφές που θα δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις για να κερδίσουν μια θέση στην εντεκάδα. Και μου φαίνεται ότι το πλάνο της ομάδας προς τα εκεί κυμαίνεται. Δεν ξέρω αν ο Κούπερ επιθυμεί την απολατινοποίηση του ρόστερ, αλλά το γεγονός ότι τον χειμώνα επιλέχθηκαν τρεις μη Λατίνοι και το ότι η ομάδα κινείται πιο ''ελληνικά'' στο μεταγραφικό παζάρι δείχνει ότι ίσως ξέρει κάτι παραπάνω από μας.

Ωστόσο, υπάρχουν και δυο σημεία που θεωρώ σημαντικά. Πρώτον, ότι η δυσαρέσκεια που δείξαμε στο πρόσφατο παρελθόν υποδηλώνει, εν μέρει, υγεία. Υπάρχουν απαιτήσεις και αυτές οφείλουμε να ικανοποιήσουμε. Αυτό πρέπει να κατανοήσουν οι παίχτες κι ας ελπίσουμε ότι ο προπονητής θα καταφέρει να μεταλαμπαδεύσει στους παίχτες την φλόγα του νικητή. Δεν αρκεί όμως αυτό: χρειάζεται και ποιότητα. Και για να έχεις ποιότητα απαραίτητες προϋποθέσεις είναι τα λεφτά και το σκάουτινγκ. Εν προκειμένω ας συνυπολογιστεί το γεγονός ότι η παρουσία του Κούπερ λειτουργεί σαν κράχτης.

Δεύτερον, για τον ρόλο του Κόντη στα μεταγραφικά ζητήματα. Επειδή ακούγονται πολλά για τον Τζόναθαν και χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου είναι δυνατόν να έχει καπελώσει τον Κούπερ όπως αφήνεται να εννοηθεί δεξιά και αριστερά; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι θα το είχαμε μάθει προ πολλού. Έχω δει τον Κούπερ από απόσταση αναπνοής και σας πληροφορώ ότι με το που τον βλέπεις καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος δεν δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του. Από κει και πέρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Κούπερ δεν είδε κανέναν Μενδρινό, Βελλίδη, Λαζαρίδη, Τσεσνάουσκις και σία. Ο άνθρωπος προφανώς ζήτησε παίχτες από το ελληνικό πρωτάθλημα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και το τσοπανόσκυλο ο Κόντης βγήκε να τους βρει. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το μεμπτό. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να ''ψηλώσει'', να ''δυναμώσει'' και να δίνει το 100% σε προπονήσεις και χόρτο. Κατά την γνώμη μου θα υπάρξουν και μεταγραφές που θα είναι κυριολεκτικά επιλογή Κούπερ. Διότι, προς το παρόν φαίνεται ότι υπάρχει η συγκατάθεση του προπονητή σε επιλογές που κάνουν άλλοι. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά κάπως έτσι δεν δουλεύουν οι ομάδες; Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι όποιος μεταγραφικός στόχος ακούγεται και μας αρέσει ως όνομα τον βαφτίζουμε επιλογή Κούπερ και σε αντίθετη περίπτωση επιλογή Κόντη. Αποκλείεται δηλαδή να υπάρχει αρμονική συνεργασία μεταξύ των δυο αντρών; Δεν υπερασπίζομαι τον Κόντη, διότι δεν μπορώ να ξεχάσω τις παπαριές που έχει ξεστομίσει κατά καιρούς στα ραδιόφωνα και αρκετές μεταγραφικές μαλακίες που έχει κάνει, απλά προσπαθώ να σκεφτώ ορθολογικά και ρεαλιστικά.

Το σημαντικό είναι ότι ο προπονητής μπαίνει στη νέα σεζόν με (πολύτιμη) εμπειρία εφτά μηνών στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποκρυσταλλωμένη άποψη και ξεκάθαρες αρμοδιότητες. Του δίνουμε τα κλειδιά, μακάρι να πάμε καλά και να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ξεπεράσαμε το όριο των 45 βαθμών και ας ελπίσουμε ότι θα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις αδυναμίες και τα κενά των αντιπάλων μας, ώστε να τερματίσουμε ακόμη ψηλότερα.

Υ.Γ.1 Τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κούπερ μόνο ως ανυπόστατες και γελοίες μπορώ να τις εκλάβω. Πόσο άμπαλοι είστε στον Πειραιά μου λέτε; Δεν μπορείτε να βρείτε προπονητή; Μόνο ο Αναστόπουλος, ο Αλεξανδρής, ο Λεμονής, ο Αλέφαντος και ο Κούπερ υπάρχουν; Ξυπνήστε πριν είναι αργά γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε θα τερματίσετε πιο χαμηλά από όσο νομίζετε. Άντε μπράβο.

Υ.Γ.2 Επαναλαμβάνω ότι δεν υποστηρίζω τον Κόντη, αλλά συνεχώς τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Μέχρι και φήμη ότι πάει στον Π.Α.Ο. βγάλαμε από μόνοι μας και δεν θα μου κάνει εντύπωση να το δω να γράφεται στα χαρτιά υγείας που κρέμονται στα περίπτερα.

24 σχόλια:

  1. Αν και είμαι έξω από το κίτρινο ρεπορτάζ, έχω άποψη και συμφωνώ με κάποιες ατάκες-αλήθειες που πέταξες:

    1. "θα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας"
    Βλέπε ΠΑΟΚ. Πως τα πήγαινε τα προηγούμενα χρόνια εκτός Τούμπας κ πως φέτος;

    2. "Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ πρέπει να είναι λίγες και καλές."
    Σωστό, αλλά πόσες μεταγραφές πιστεύεις ΄οτι θα κάνετε τελικα; Μην είναι καμιά 10αριά τελικά;

    3. "για να έχεις ποιότητα απαραίτητες προϋποθέσεις είναι τα λεφτά και το σκάουτινγκ"
    Και επειδή δεν υπάρχουν φράγκα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ σκάουτινγκ. Ποιος "παίζει" εκεί;

    Υ.Γ.
    1.Για Κούπερ και ΟΣΦΠ το ρεπορτάζ(τρομάρα του) είναι αστείο..
    2. Ποιος είναι ο Τζόναθαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικό Κάνθαρε! Μπράβο! Στην 4η παράγραφο ειδικά συμφωνώ 110% μαζί σου!

    μετά τον κόσμο και την ιστορία μας, ο Κούπερ είναι το πιο δυνατό χαρτί που έχει αυτή τη στιγμή ο Άρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανθαρε συμφωνω σχεδον 100% με οσα γραφεις. Απλα θελω μια διευκρινιση. Λες "Πανηγυρίζουμε για το αυτονόητο και φέρνουμε την καταστροφολογία στο προσκήνιο πιο γρήγορα από όταν τρώω ένα πιτόγυρο." Αυτο εξαρταται: ποσο γρηγορα τρως ενα πιτογυρο?

    Συμφωνω και στην επερχομενη απολατινοποιηση της ομαδας. Ειναι μονομερεια μια ομαδα να εχει μονο Ελληνες και Λατινους και τα ασχημα αυτης της μονομερειας τα λουστηκαμε τεσσερα χρονια. Μας βοηθησε πολυ την περιοδο 2006-7, αλλα απο κει και περα, λειτουργησε πολλες φορες ως τροχοπεδη. Μια ομαδα πρεπει να εχει πλουραλισμο. Να μπορει να εκμεταλλευεται οσο το δυνατον περισσοτερες ποδοσφαιρικες "φυλες" και σχολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη κιόλας, αλλά όλες τις φήμες για Κόντηδες, Κουπέρηδες τις ξεκινάνε τα παόκια:

    1)Όχι ο Κόντης στέλνει μπάτσους(???)στην Τούμπα να ρίξουν δακρυγόνα.
    2)Όχι ο Κόντης στέλνει χαρτάκι στον Κούπερ και το Μαζίνιο από την κερκίδα για να μπει ο Λαμπριάκος.
    3)Όχι ο Κάμπορα είναι απλήρωτος και είναι με το ένα πόδι στον παοκ.

    Ειλικρινά περισσότερες "παρασκηνιακές" ειδήσεις για τον Άρη έχω ακούσει από παόκια παρά από Αρειανά.Δηλαδή πως γένειν αυτό(που λέει και ο Ογκουνσότο).

    Όπως και να'χει, όπως λες και εσύ δεν πιστεύω ο Κούπερ να δέχεται υποδείξεις για το ποιος θα έρθει.Πόσο μάλλον για το ποιος θα παίξει!!!Οι παίχτες που θα έρθουν δεν έρχονται με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες,γι'αυτό και τα ονόματα δεν θα μας κάνουν εντύπωση.Και νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι είναι το ιδανικό αυτό.

    Πάμε Αρειανάρα γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πω και εγω την γνωμη μου σαν αμεροληπτος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ....μαλλον η εφημεριδα του Μπαμπη εχει ''χαλασει πολυ κοσμο'' και για ολα τα κακα του κοσμου φταιει ο ΠΑΟΚ..ποιος εδιωξε απο τον ΑΡΗ ΔΥΟ τερματοφυλακες εθνικης εφηβων και εφερε εναν υδραβλικο και ενα υπερβαρο μπογιατζη για τερματοφυλακες......;;;;;;ποσο στοιχισαν στον ΑΡΗ αυτοι;;;;το ματι του αυτου που τους εφερε πρεπει να ειναι πολυ κοφτερο!!!ποιος φεσωσε στην ομαδα σας τον Μπατιον με 3ετες συμβολαιο;;;;ποιος ειπε οτι ο Βιτολο δεν θα παει σε αλλη Ελληνικη ομαδα;;;;ετ3 στον κυριο τσαλτιδη....απο τις 50 μεταγραφες στην 3ετια και μερικοι απο αυτους αεροδρομιου ποιοι ειναι στην ομαδα;;;;ποιος περνει τα μανατζερικα ;;...αν πεις παλι για προπονητες.....ειδικα αυτος ο γλυφιτζουρακιας ποιανου επιλογη ηταν;;;θα μου πεις εσενα τι σε νοιαζει ρε μεγαλε;;ετσι ειπα να πω την γνωμη μου στον φιλο μου τον Κανθαρο,sorry αν προσβαλα καποιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pavvou θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε γύρω στις 8 μεταγραφές ουσίας. Δεν θέλω κινήσεις εντυπωσιασμού. Στο σκάουτινγκ πάιζει ο Αντονιο Καλσάντο, Μιχαλίτσιος και φυσικά Τζόναθαν (Κόντης)!
    Όσο για το ρεπορτάζ άστα.

    Biologion όντως έτσι είναι. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

    Φάντασμα θα είμαι ειλικρινής: υπάρχουν φίλοι μου που τρώνε πιο γρηγορα το πιτόγυρο από μένα. Πέντε μπουκιές κετς.

    Άσχετε έχω την εντύπωση ότι ο Κόντης τείνει να εξελιχθεί σε θρυλική μορφή. Σίγουρα είναι γραφικός, σίγουρα έχει κάνει και έχει πει παπαριές, αλλά κάπου κι εμείς ξεφεύγουμε. Δεν βγάχουν μόνο οι ΠΑΟΚτσηδες τις φημες για τον Κοντη. Υπάρχουν κι άλλοι μεταξύ των οποίων και εμείς.

    Indianbet είπαμε ο άνθρωπος έχει κάνει παπαριές, μεταγραφικές και μη. Αλλά δεν μπορώ να τον μηδενίσω και να τον απαξιώσω. Τρώει ψωμί από τον Άρη και σίγουρα παίζει παιχνίδια μανατζερ. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalispera file mou!!!!
    Rikse an thes kai mia matia sto neo mou forum to opoio tha to vreis sto blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον Πειραιά είναι εντελώς άμπαλοι αν θες την γνώμη μου.Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.Το υποτιθέμενο ζήτημα Κούπερ-Ολυμπιακός το έχει φέρει στο προσκήνιο ο τύπος.Κανένας σεβασμός σε στον Άρη,στον Κούπερ,στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και στον έλληνα φίλαθλο.

    Πραγματικά ο Άρης του Κούπερ είναι ίσως το μόνο που ανυπομονώ να δω στο νέο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα στον φίλο μου!
    Να περνάς καλά, να έχεις όμορφες δημοσιεύσεις.
    Χαιρετισμούς από Κοζάνη-Σιάτιστα.
    ..και φυσικά κλικ στις διαφημίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @indianbet
    Εγώ δεν είπα ότι ο Κόντης είναι άγιος.Φυσικά έχει κάνει και παπαριές.Και πολλά παλτά μας έχει φεσώσει.
    Φυσικά και μπορείς να έχεις άποψη.Και πολύ σωστά αυτά που είπες.Εγώ την απορία εξακολουθώ να την έχω όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την καλημέρα μου σε όλους!

    Κουβανέ μπράβο για το blog και το φόρουμ!

    Jorge DeVille κι εγω ανυπομονω για τον Άρη του Κουπερ! Οσο για τις φημες ειναι να τρελαινεσαι. Διαβαζω αρθρο του Νικολακόπουλου και απο κει που τρωω τεσσερα μπιφτεκια μου κοβει την ορεξη και τρωω τρια.

    Την καλημέρα μου στον Γιάννη και στην Κοζάνη!

    Άσχετε η αλήθεια για το ποιόν του Κόντη μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. με τον κουπερ στον παγκο νιωθω οπως ξαναεχω πει μια αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλει...εχει βαθεια γνωση του αντικειμενου, εχει ωριμοτητα, δεν εχει τα μυαλα πανω απο το κεφαλι...οποτε ολα συνειγορουν στο οτι ο αρης φετος θα κανει σοβαρη προσπαθεια για κατι καλυτερο, κατι παραπανω...να διεκδικησει αυτο που του αξιζει!!! οσο για αυτα που ακουγονται για κοντη και μεταγραφες και επιβολη της γνωμης του στον κουπερ για μενα ειναι να χαμε να λεγαμε...πολυ κακο για το τιποτα. ο καθενας κανει τη δουλεια του και μεχρι εκει...και δεν νομιζω ο κουπερ ετσι οπως τον κοβω να δεχοταν πασα στο κεφαλι του τον κοντη...ειναι ισχυρη προσωπικοτητα και με αποψη αλλα ταυτοχρονα και αψογος επαγγελματιας. οσο για τις φημες περι κουπερ και λιμανιου, μονο ως ανεκδοτο θα το αντιμετωπισω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει και να εφαρμόσει τις ιδέες του και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Όπως πολύ σωστά λες, τα κλειδιά στον Κούπερ και όλα θα πάνε καλά. Για τις επιλογές σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά ασφαλώς και θα χρειαστεί τις συμβουλές ανθρώπων που την γνωρίζουν καλύτερα, αφού αυτός δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη γνώμη στους εφτά μήνες που βρίσκεται εδώ. Όμως τον τελικό λόγο πρέπει να τον έχει ο ίδιος αφού εξετάσει τις προτάσεις που θα του γίνουν. Τέτοιοι προπονητές έρχονται κάθε πενήντα χρόνια και είναι αμαρτία να τους βγάζουν άχρηστους οι κάθε λογής άσχετοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο για την περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό, κυκλοφορεί κι άλλο ένα πολύ καλύτερο με τον Τοτό και την Ελενίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε μου κανθαρε καλησπερα
    διαβασα με πολυ ενδιαφερον το αρθρο σου
    και εχω να πω τουτο
    ο κουπερ ειναι σιγουρα ενας καταξιωμενος προπονητης απο τους καλυτερους που εχουν ερθει στην χωρα μας
    εκατσε ενα εφταμηνο ειδε τα πραγματα απο κοντα και ξερει καλυτερα απο τον καθενα τις λυσεις
    περιμενω η αληθεια ειναι εναν πολυ καλυτερο αρη
    και η μαγκια πιστευω πως ειναι και ευκαιρια συνναμα ο κουπερ να δωσει στον αρη συγκεκριμενη ταυτοτητα συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου
    να βαδισει ο αρης σε στερεο εδαφος και να δει ενα τροπαιο που τοσο πολυ λειπει απο την τροπαιοθηκη του
    εγω σαν κωνσταντινος τον πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι του χρονου η ομαδα της θεσσαλονικης θα ειναι στα υψηλα πατωματα της βαθμολογιας
    οσο για το φημολογουμενο ενδιαφερον περι ολυμπιακου
    αυτα ειναι αστειοτητες που να τρεχει τωρα με τον μπακαλη και τον φων μωραλη
    σοβαροι να ειμαστε
    εδω ρε συ ο τακης τους εφτυσε και προτιμησε την κυπρο πλακα κανουμε
    θα παει ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ?
    τα σεβη μου και την εκτιμηση μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕΘΗΚΕ O ΖΑΧΟΥΔΑΝΗΣ!

    http://www.aris2014.gr/news/3640.html

    Θα θυμάστε όλοι φαντάζομαι τον περιβόητο Mr. John, ε; Καταλαβαίνετε για ποιόν μιλάω, τον περίφημο εκείνο μεγάλο Αρειανό τον Ζαχουδάνη. Ο οποίος Ζαχουδάνης αφού τσέπωσε μια χαρά τα φραγκάκια από την πώληση του Άγγελου Χαριστέα, εξαφανίστηκε από την χώρα και χάθηκε από προσώπου γης, διασκεδάζοντας στην υγεία των κορόιδων. Έκτοτε τι Interpol τον έψαχνε, τι αστυνομίες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κανένας δεν μπόρεσε να τον βρει, εξαφάνισε τα ίχνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενεργήστε τα δέοντα, που λέγανε και παλιά. Ιδιαίτερα θα χαρώ αν μάθω ότι με δική σου παρέμβαση έγιναν από την ΠΑΕ οι ενέργειες και τον χώσανε στη στενή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πανσοφίξ, Αετόπουλο και Κωνσταντίνε με χαρά μου διάβασα τα σχόλια σας. Ακριβώς όπως τα λέτε είναι παιδιά! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δούμε έναν δυνατό Άρη.

    Υπουργέ μου ο Ζαχουδάνης είναι ένας από τους λόγους που ακούμε μεγαλοεπενδυτή και βγάζουμε σπυράκια. Μακριά από μας. Ας πάθει αυτο που του αξίζει. Στη στενή; Στη στενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κανθαρος σχετικά με τον Κουπερ και τον ΟΣΦΠ εχω να σου πω.

    Χρωστάτε κάποια φράγκα στους μανατζαραίους του ή στον ίδιο; Μου φαίνεται πως ναι. Και έχουν βγει αυτοί και τον προτείνουν (που αλλού;)στον Θρύλο, μεσω του Τυπου, που ψαχνεται για τον παγκο. Βολεύονται ολοι με αυτή την ιστορία που εν τελει είναι παραμύθι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Pavvou έχω την εντύπωση ότι την ''είδηση'' για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Κούπερ την βγάζουν αποκλειστικά οι ερυθρόλευκοι δημοσιογράφοι. Το αν χρωσταμε στον Κούπερ μου φαίνεται λίγο χαζό. Θες να τον κρατήσεις και του χρωστάς λεφτά; Δεν μου κάθεται καλα. Βέβαια χθες διάβασα ένα δημοσίευμα από την μη αξιόπιστη εφημεριδα Αθλητικη Μαδεδονιας-Θράκης που λέει ότι του χρωστάμε λεφτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κολλάει στην όλη υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάνθαρε, εννοώ πως αν "ακουμπάς" κάποιον στην ΠΑΕ, δώσ' τον Ζαχουδάνη στεγνά.

    Όσο για το αν χρωστά ο Άρης στον Κούπερ, ακόμα και να αληθεύει, δεν μου λέει τίποτα. Ο Ολυμπίακος χρωστάει στους παίκτες, γι' αυτό είναι αδιάφοροι. Νομίζετε ότι δεν το ξέρει ο Κούπερ αυτό, και θα πάει να μπλέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αδερφέ, αν και καθυστερημένα, διάβασα την ανάρτησή σου είναι τετριμμένο πια να πώ ότι με εκφράζει απόλυτα!

    Νομίζω ότι έρχονται καλές εποχές για τον ΑΡΗ μας και την υγεία του την εγγυάται μια ζωντανή, δυναμική, σίγουρη, μαζική Λέσχη!!!

    Όσο ο Λαός είναι στα πράγματα (και μπορεί να ελέγχει) κι ο Κούπερ στο τιμόνι, μόνο αισιόδοξα μπορώ να σκέφτομαι! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπουργέ μου δεν 'ακουμπάω' κάποιον στη διοικηση. Εν τω μεταξύ πιασανε και τον Μπατατούδη αν δεν απατώμαι. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

    Να σαι καλά Πορτιάτη! Μακάρι η Λέσχη να εξελιχθεί και να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανθαρε, όταν σου λέω χρωστάει δεν εννοώ κάτι τρομερό... Ούτως ή άλλως με δόσεις τα παίρνουν τα χρηματα και αυτοί(μανατζερς και Κούπερ). Λογικά κάποια από αυτές δεν θα έχει πάει στην ώρα της κ οι μανατζαραίοι δυσανασχετούν μέσω του ερυθρόλευκου Τύπου.

    Ασε που δεν εξηγείται αλλιώς ότι (π.χ.)το ΦΩΣ "παίζει" Κούπερ. Γιατί; μας έχετε κάνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειλικρινά Pavvou δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Υποθέτω ότι μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα αν και νομίζω ότι δημιουργείται θέμα από και που δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...