Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Στα κάρβουνα!



Υ.Γ.1 Πίκρα που δεν πέρασαν τα ''Πάντσερ'' στο τελικό, αλλά είχαν να αντιμετωπίσουν σκοτεινές δυνάμεις.

Υ.Γ.2 Παρακολούθησα ένα παιχνίδι με πάμπολλα λάθη που κρίθηκε από μια στημένη φάση. Αυτά τα στημένα τείνουν να καταστρέψουν κάθε επιθετικό σύστημα. Γενικώς μιλάω.

Υ.Γ.3 Ο άξονας των Ισπανών ήταν όλα τα λεφτά, οι εναλλαγές θέσεων συνεχείς, οι Ράμος και Καπτεβίλα έπαιζαν όλη την πλευρά ευθύνης τους και ο Πικέ ξεκινούσε από την άμυνα τις επιθέσεις των ''Φούριος Ρόχας''.

Υ.Γ.4 Οι Γερμανοί προσπάθησαν να κλέψουν την νίκη, αλλά επικράτησε η ανωτερότητα των Ισπανών. Έδωσαν υπερβολικό χώρο στον αντίπαλο, αδυνατούσαν να βγουν με αξιώσεις στην κόντρα και παρά τις αλλαγές φρεσκάδας του Λεβ δεν κατόρθωσαν να υπερκεράσουν τις έγκαιρες επιστροφές των Ισπανών. Έπεσε πολύ τρέξιμο κι από τις δυο ομάδες, αλλά οι Ίβηρες δεν είναι Αργεντίνοι. Ακόμα πασάρουν.

7 σχόλια:

  1. Αγνώριστη η Γερμανία (αμυντική ...επίθεση έπαιζε;) και όταν το 1ο αξιόλογο σουτ το κάνεις μετά το 60' δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις να πάρεις το παιχνίδι, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που φάνηκε ότι το ήθελε και το κυνήγησε πιο πολύ.
    Πάντως ο τελικός θα έχει ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες δεν έχουν πάρει ποτέ το παγκόσμιο κύπελλο, οπότε πάμε για ...fight club...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει η Ισπανία έχει προπονητή και έχει και γρήγορα πλάγια μπακ. Αν εξαιρέσεις κάποια στιγμή που ο Ράμος λίγο τα χασε απ τη μεριά του, οι Γερμανοί δε μπορούσαν να τρυπάνε την άμυνα όπως κάναν με το Ντιέγκο που πετούσε χαρταετό.

    Οι Ισπανοί έλεγξαν το ματς και αν είχαν και κάποιον ακόμα επιθετικό σε φόρμα εκτός απ το Βίγια, θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το ματς πολύ ευκολότερα. Το κέντρο τους όλα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την εκκίνηση του 2ου ημιχρόνιου (*) Οι Γερμανοί έδειχναν κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Περίμεναν κάτι να συμβεί να τους βάλει στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ήρθε.

    Όπως λες «οι Ίβηρες δεν είναι Αργεντίνοι», έχουν προπονητή στον πάγκο, δεν έχουν μια τεράστια δόξα του παρελθόντος, αλλά από προπονητική "παραλία", μυρωδιά. Όπως έλεγες τις προάλλες, και συμφωνούσα αμέριστα, δεν επρόκειτο να ανοιχτούν γιατί ήξεραν τι τους περιμένει.

    (*) Όπως το λένε οι "μπαλομένοι" θα το λέμε, δεν είμαστε άμπαλοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ημουν με τους Γερμανούς,γιατί επαιξαν καλή μπάλα μεχρι τωρα,αλλά οι Ισπανοί ήταν καταπληκτικοί,αξιζαν τη νίκη,να δούμε οι Ολλανδοί θα τα καταφέρουν με τέτοιο ρυθμό;Αν ναι,τότε ο τελικός θα ειναι η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταχάρηκα το παιχνίδι των Ισπανών, είχε πάθος και φαντασία. Σαν φίλαθλοι θέλουμε τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο τελικό θα δούμε. Φόρτσα Εσπάνια!!! Καλημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περασα να πω ενα χαιρε γιατι μου ελειψες αδερφε μου κανθαρε
    ξερεις οτι μουντιαλ δεν βλεπω και περιμενω να τελειωσει αυτο το αισχος του μπλατερ να μπουμε στα δικα μας τα ωραια
    μου ελειψαν αυτα απο εσενα
    και εγω για δουλειες ετρεχα τωρα βρηκα χρονο και περασα για εναν αγωνιστικο χαιρετισμο
    ζητω ο νεος προπονητης του αρη στο μπασκετ !!!!!!!!!!!!!!!
    ωραια κληρωση ειχατε στο γιουροπα καπ και μαλλον παιρνετε δανεικο τον σλουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...