Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Λύτρωση

Ο Άρης πήγαινε στην Ξάνθη για δυο αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα πήγαινε μόνο για τη νίκη. Έπαιζε το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω τι νομίζει ο περισσότερος κόσμος για την Ξάνθη, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κύπελλο αποτελεί διακαή πόθο του Πανόπουλου. Ούτως ή άλλως ο Κασναφέρης έχει δηλώσει ότι στόχος είναι το κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ δυνατά, με τον Άρη να τους δίνει κατοχή μπάλας. Μετά το πρώτο τέταρτο, οι φιλοξενούμενοι φρέναραν το ρυθμό και ισορρόπησαν το ματς. Άναρχο παιχνίδι, χωρίς κάποια ομάδα να μπορεί να επιβληθεί στη μεσαία γραμμή. Ο Άρης είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους στα δυο άκρα της άμυνας, με την Ξάνθη να μην μπορεί να κάνει ότι έκανε στο μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος. Η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στην Ξάνθη στο 26' λεπτό με τον Βάλλα να στέλνει την μπάλα πάνω στο Σηφάκη. Από Ξάνθη μου άρεσε πολύ ο κινητικός Έλινγκτον, ενώ από Άρη ο Αντού αλώνιζε όλη την αριστερή πλευρά. Η αδυναμία των κιτρινόμαυρων να ελέγξουν το κέντρο, εμπόδιζε την ομάδα να βγει μπροστά με αξιώσεις, έστω και με κόντρα. Το πρώτο μέρος τέλειωσε με τις καιρικές συνθήκες να χειροτερεύουν. Αναρωτιόμουν τι θα μπορούσε να αλλάξει ο κλώνος του Ρόκκου. Σκέφτηκα ότι το πιο πιθανό θα ήταν να άλλαζε πρόσωπα, αλλά όχι διάταξη. Το σίγουρο είναι ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα κέρδιζε το ματς. Ή μήπως όχι;

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει ορμητικά στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και να θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στους Κωστούλα και Βάλλα. Ο Νάτσο με τον Πρίττα (τεράστιος) ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεζαν ψηλά με την Ξάνθη να κάνει εύκολα το λάθος. Δεν ξέρω τι επιζητούσε ο Μαντζουράκης από τους παίχτες του, αλλά φαινόταν ότι ήταν προσκολλημένοι στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς. Ωστόσο, οι Κιντάνα και Πόι δεν ηταν τόσο κινητικοί και ο Αράνο δεν το κούναγε ρούπι από το αριστερό άκρο της άμυνας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άρης μέχρι το 65' λεπτό, στην προσπάθεια του να δημιουργήσει είχε διπλάσια λάθη από την Ξάνθη, σαράντα στον αριθμό. Στο ίδιο χρονικό σημείο, ο Κούπερ έριχνε στο ματς τον νεαποκτηθέντα Μεριέμ στη θέση του Αντού. Δεν κατάλαβα γιατί βγήκε ο Αντού. Να είμαι ειλικρινής περίμενα να βγει ο Χαβίτο. Συμπέρανα ότι ίσως ο Κούπερ πρόσεχε τον κώλο του και δεν τον χάλαγε το Χ.

Και ξαφνικά όλα όσα έχω γράψει μετατρέπονται σε λόγια του αέρα. Ο λόγος; Μια πολύ καλή σέντρα του Πόι από αριστερά έχρισε σκόρερ τον Στίνγκα και έβαλε στη θέση του οδηγού την ομάδα της Ξάνθης. Ο Άρης είχε μόνο μια επιλογή και είκοσι λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις) στη διάθεσή του. Επίθεση, επίθεση και πάλι επίθεση. Φάση στο 84' λεπτό με τον Γκιάρο να πιάνει την κεφαλιά και τον Λυμπερόπουλο με τον μαχητικό Τζάγκι να διώχνουν την μπάλα σε κόρνερ. Στο 94' λεπτό, ο Μεριέμ (καλά πόδια) με εκτέλεση φάουλ βρίσκει τον Κάμπορα, ο οποίος παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Νέτο να παίρνει το ριμπάουντ και να ισοφαρίζει. Πραγματική λύτρωση για τον Άρη.

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Η Ξάνθη, δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα, βρέθηκε κυριολεκτικά αγκαλιά με την πρόκριση, την ίδια στιγμή που ο Άρης περνούσε από την κόλαση στο παράδεισο. Από αυτό το ματς έβγαλα τρία συμπεράσματα. Πρώτον, η μεγαλοψυχία του Άρη να αποπειραθεί να αναστήσει την Ξάνθη και δεύτερη φορά. Δεύτερον, ότι ενώ είμαι λάτρης του 4-4-2, αναγνωρίζω ότι αυτό το σύστημα απαιτεί δυο αμυντικά χαφ κολώνες και ο Άρης καλώς ή κακώς δεν έχει. Ο Νάτσο, αν και βελτιωμένος απόψε, αποτελεί σκιά του παλιού του εαυτού και ο φιλότιμος Πρίττας δεν αρκεί. Ίσως ο Αργεντίνος τεχνικός χρειάζεται να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Ωστόσο, δέχομαι ότι με Ναφτί και Ντάριο η ομάδα δείχνει άλλο πρόσωπο. Τρίτον, το φινάλε ήταν εκπληκτικό. Μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει τέτοιες συγκινήσεις.

Τεράστιο το ψυχολογικό πλήγμα της Ξάνθης, με την πρόκριση να παίζεται πλέον στο Χαριλάου, όπου ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Ενισχυμένος με παίχτες να γυρνάνε από τραυματισμούς και με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν, περιμένω η ομάδα να βγάλει ενέργεια και πάθος για την πρόκριση. Ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη βδομάδα. Ραντεβού για το σημαντικότερο ματς της χρονιάς.

17 σχόλια:

  1. οπως διαβασα και σε ενα site Νετο Σκετο...αυτο το γκολ ειναι λυτρωση οπως ακριβως το γραφεις κανθαρε...
    στο α ημιχρονο μπηκαμε λιγο μουδιασμενα...ο αντου ητταν πολυ καλος και ο αρανο φανηκε πως οφεληθηκε απο την εβδομαδα ξεκουρασης και παρουσιασθηκες πιοσυγκροτημενος...
    στο β ημιχρονο μπηκαμε πολυ πιο δυναμικα αλλα και οι καιρικες συνθηκες δε βοηθουσαν καθολου!
    ειδαμε για πρωτη φορα τον μεριεμ και ηταν πολυ θετικος, ειδικα στα στημενα ειναι δυνατος (απο εκει ξεκινησε και το γκολ) αλλα και στα κορνερ που εκτελεσε φανηκε...ο τζονσον εμενα μου αρεσει πολυ οσες φορες τον εχω δει δειχνει παντα καλο εαυτο! η μεσαια γραμμη με νατσο και πριττα δεν παει καλα ο νατσο εχει ξεφτισει και ο πριττας αν και φιλοτιμος δεν μπορει να στηριξει και το νατσο...ισως αν ηταν ο νταριο ή ο ναφτι διπλα του να φαινοταν ακομη περισσοτερο...τελος θελω να πω οτι το αμυντικο διδυμο (γκιαρο - νασουτι) μου δινει πιο πολυ σιγουρια... ποιος κουλουχερης τωρα το παιδι ειναι απελπισια...πρεπει να φυγει χθες και νομιζω πως ο γκιαρο αντεχει 1 χρονο ακομα και να δουμε και τον ορτιθ...παμε για κυριακη νικη στο χαριλαου και την τεταρτη ακομη περισσοτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι το πιό σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο.Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα χάναμε,δεν μπορούσα. ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!!ΕΛΑ ΡΕ ΝΕΤΑΡΑ!!!! Αυτή η Ξάνθη μια ζωή να μας βγάζει την ψυχή. Αλλά ότι γκόλ της βάλαμε φέτος στα 3 παιχνίδια μέχρι τώρα ήταν στις καθυστερήσεις. Την άλλη Τετάρτη όμως θα λιώσουν μέσα στο Βικελίδης. Αρκεί να μην βρέχει. Έλεος με την βροχή. Έλεος με αυτά τα γήπεδα.
    Πολύ καλές εκτελέσεις του Μεριέμ στα στημένα.
    Στο κέντρο μόνο ο Σάκης πάλεψε. Ο Νάτσο δεν ήταν καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το 25 δεν υπήρχε κέντρο ΑΡΗ. Ο Χαβιτάκος θετικός , καλός και ο Αντού αλλά βλέπω τον Μεριέμ για βασικότατο και αναντικατάστατο.
    Βασικά ότι και να λέμε τώρα απο την στιγμή που μπήκε το γκόλ όλα καλά. Την άλλη Τετάρτη την πρόκριση ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 90 ο εκφωνητης του ALFA ειπε παιρνει την προκριση η Ξανθη και εγω τζιριζω στο sportcafe που βλεπαμε τον αγωνα...δεν αποκλειστηκαμε ακομα ρε μα..κα.Ημουν και ο μοναδικος που το πιστευε.Στο γκολ δεν μπορω να περιγραψω τι εγινε ο λογαριασμος απο τα σπασμενα αγγιξε τα 150€.Θελω ομαδα που να παιζει και στο νερο.Ζηταω πολλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι είπανε ότι το γκολ αυτό παρομοιάζεται με αυτό του Βελώνη...Δεν ξέρω αν αυτό είναι υπερβολικό ή όχι. Σίγουρα όμως είναι κρισιμότατο γκολ και λίαν σημαντικό.

    Άλλοι μίλησαν για τον Κούπερ. Όταν οι παίχτες σου αγωνίζεται στη βροχή, στον αέρα και στη λάσπη το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους καθοδηγείς ενώ βρέχεσαι κι εσύ ο ίδιος. Για μένα ο Κούπερ έκανε το αυτονόητο. Επίσης, ειλικρινά πιστέυω ότι οι δηλώσεις που κάνει μέτα το τέλος από κάθε ματς είναι πανεύστοχες.

    Ας μην ξεχνάμε και τα έσοδα από τον επαναληπτικό. Τα οποία θα έχουν νόημα μόνο σε περίπτωση που προκριθεί η ομάδα.

    Η πρόκριση όμως δεν ήρθε ακόμα. Έχουμε ακόμα ένα 90λεπτο, όπου πρέπει να γίνει το αυτονόητο. Κι επειδή οι δηλώσεις του Μαντζουράκη δεν είναι πανεύστοχες, αν θες την πρόκριση έλα πάρε την.

    Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως δεν ειδα το ματς μονο τα γκολ στις ειδησεις οποτε δεν μπορω να πω για το ματς...το μονο που θελω να πω ειναι οτι αν αποκλειοταν και ο αρης τοτε ο τελικος δε θα ειχε το ιδιο ενδιαφερον. πιστευω οτι ο αρης θα φτασει στον τελικο μαζι με τον παο και εκει ας κερδισει ο καλυτερος! εγω ως ολυμπιακος προτιμω να κερδισει ο αρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικές οι εκτελέσεις του Μεριέμ. Μύριζαν όλες γκολ.

    paok-uk από metropolis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταντάω γραφικός να λέω ότι ούτε αυτό το ματς έπρεπε να γίνει...Αυτή τη φορά η διοίκηση έβγαλε σωστή ανακοίνωση...
    Ελπίζω μόνο να μην βάλουμε τα χεράκια μας κ βγάλουμε τα ματάκια μας...δεν θα είναι εύκολο το ματς την τετάρτη.
    Παρακαλάτε όλοι για καλό καιρό...κ εκεί στην ΠΑΕ αρχίστε από τώρα να βγάζετε τα νερά για την Κυριακή...
    Προς Kantharos: thanx φίλε προσπαθώ να το φτιάξω λίγο εμφανισιακά...με εμπνεύσατε όλοι σας να ξεκινήσω :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. την κυριακή αν δεν ρίξει καμιά καρέκλα πάλι το χόρτο θα είναι καλό..σήμερα το είδα από το sportscafe και ήταν σε καλόυτσικη κατάσταση.

    αγωνιστικά, με στεναχωρεί η απόδοση του Νάτσο. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Ατρόμητο που έπαιξε 15 καλά λεπτά στα υπόλοιπα είναι κατώτερος των περιστάσεων. θα φταίει βέβαια και το ότι μπήκε απευθείας στα βαθιά μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του και πιστεύω ότι θα ανεβάσει απόδοση!

    Γερά για την πρόκριση στο Χαριλάου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Reddragon το θέμα με τις ανακοινώσεις είναι κάπως περίεργο. Προσωπικά δεν είμαι φαν του να βγάζουμε ανακοινώσεις μετά από κάθε αγώνα που παίζουμε. Εστιάζω στη μπάλα που παίζουμε και σε τίποτα άλλο. Αν διαβάσεις και τα άρθρα μου δεν κάνω νύξη καν για διαιτησία πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Προτιμώ να ασχολούμαι με το τόπι.
    Καλή συνέχεια με το blog!

    Biologion και βροχή να ρίχνει και βούρκος να είναι το γήπεδο η ομάδα πλέον είναι εξπέρ σε τέτοιου είδους παιχνίδια!
    Ο Νάτσο δυστυχώς με προβληματίζει κι εμένα. Τον πηγαίνω τον παίχτη και περίμενα να γυρίσει με μεγάλη ανυπομονησία μετά το τραυματισμό του. Είχε ξεκινήσει την σεζόν τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι ο παίχτης δεν παίζει καλά. Βρίσκω τρεις λόγους για αυτό. Πρώτον ότι ίσως αναγκάζεται να μαρκάρει και προς την πλευρά του Αράνο με αποτέλεσμα από τη στιγμή που έχεις μόνο δυο παίχτες στο κέντρο να χάνεται.
    Δεύτερον ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του. Νομίζω ότι χθες ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα να μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες.
    Τρίτον ότι απλά δεν μπορεί να παίξει στο 4-4-2. Είναι απαιτητικό σύστημα και ίσως ο παίχτης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.
    Κι εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ανεβάσει απόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρόβλημα του Άρη ρε παιδιά δεν είναι ούτε η διαιτησία ούτε οι αγωνιστικοί χώροι. Το θεμα είναι καθαρά αγωνιστικό. Η ομάδα δεν έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, τις λείπουν τα τρεξίματα και με εξαίρεση τον Κάλβο όλοι οι υπόλοιποι ακραίοι μπακ και χαφ είναι για τα κλάματα. Υπάρχει δυστυχώς προσκόλληση σε παιχτες που ενώ δεν αποδίδουν συνεχίζουν και παίζουν βασικοί. Ευτυχώς ο Κούπερ κατάλαβε αμέσως ότι ο Γκρασιάν και ο Αμπρέου ήτνα πολύ λίγοι και ότι ο μόνος λόγος που έπαιζαν βασικόι ήταν η αποθέωση που γνώρισαν στο αεροδρόμιο. Για μένα ούτε ο Κόκε πρέπει να παίζει βασικός και προφανώς ούτε ο Χαβίτο. Ο Νάτσο έχεις δίκιο, έχει καλά στοιχεία αλλά φέτος έχει φάει πολύ ταλαιπωρία. Άλλωστε εκεί το δίδυμο Ναφτί Φερνάντεζ είναι αρκετά ανταγωνιστικό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τον Μερίεμ θα τον δούμε, δεν έχω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπαλαδόρε εσύ μας έβγαλε όλους τους παίκτες του ΑΡΗ άχρηστους ...και τα μπακ και τα χαφ και τα σαφ και τα μαφ και τους επιθετικούς..Mήπως να τους διώξουμε όλους;;; Ναι ο Αμπρέου ήταν πολύ λίγος με 5 γκόλ σε 10 επίσημα παιχνίδια και χατ τρικ την περασμένη Κυριακή με την Μποταφόνγκο...για άλλους λόγους έφυγε ο Λόκο....Ούτε ο Κόκε επι Κούπερ σου κάνει;;; Δεύτερος σε ασσίστ-γκολ (6) είναι ρε φιλαράκι ο Κόκε στο πρωτάθλημα...Έχουν πολλές ομάδες δεξι μπάκ σαν το Νέτο ;; Ο Αράνο παίζει απο πρόπερσι μπάλα χωρίς διακοπή με το κουταλάκι θα τον μαζεύουμε σε λίγο.
    Εντάξει το σενάριο είναι γνωστό κερδίζει η ομάδα όλοι παικταράδες, χάνει η ομάδα όλοι παλτά...Τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω....
    Η ομάδα δεν είχε τσαμπουκά προ-Κούπερ εποχή, μου φαίνεται έχεις να δείς τον ΑΡΗ απο τότε που ήταν προπονητής ο Μαζίνιο.

    Γιατί κανείς δεν λέει ότι ο Νάτσο ήταν ο καλύτερος Νάτσο ever στον ΑΡΗ στην αρχή του πρωταθλήματος. Παρε τον Νατσο 2 μήνες έξω

    Γιατί κανείς δεν λεεί ότι ο Φέρνάντες ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ στον πρώτο γύρο. Πάρε τον Νταρίο 2 μήνες έξω.

    Γιατί κανείς δεν λέει ότι ο Ναφτί ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ εδώ και μερικες αγωνιστικές. Παρε τον Ναφτί έξω εδώ και πόσα 4;;;; πάμε για 5 παιχνίδια.

    Παίζω 4-4-2 και έχω χάσει όλα μου τα αμυντικά χαφ ενώ ήταν στην καλύτερη τους φόρμα.. Ε σε παρακαλώ δηλαδή.

    Μην τα μηδενίζουμε όλα.

    Φιλικά την Καλημέρα μου σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. animation δεν τα μηδενίζω όλα. η κριτική είναι καλό να γίνεται, βοηθάει έτσι ώστε μια ομάδα να βελτιώνεται. Δεν μιλάω ποτέ χωρίς να έχω δει μια ομάδα. Τον Άρη τον έχω δει και επι Μαζίνιο και επί Ογιος και επι Ντούσαν και επι Κούπερ. Άρχισα να τον παρακολουθώ από τότε που με εντυπωσίασε η επιθετική ομάδα του Όγιος. Θέλω να είναι ανταγωνιστικός ο Άρης και για αυτό κάνω κριτική. Έχω μάθει να μην αρκούμαι με λίγα. Το διευκρινίζω εκ των προτέρων ότι δεν είμαι Άρης. Αλλά τρελένομαι όταν διαβάζω για την μεταμόρφωση του Άρη επι Κούπερ. Ποιά μεταμόρφωση????
    Η απαράδεκτη εμφάνιση με τον ΠΑΣ, η ολοκληρωτική αδυναμία να αναπτυχθεί με τον ΠΑΟ, για να μη μιλήσω για Ξάνθη και Πανθρακικό..
    Δημοσιογράφοι της πλάκας που είναι ανίδεοι από μπάλα, εκμεταλλευόμενοι την πολύ καλή ομολογουμένως εμφάνιση με τον Θρύλο και το τυχερό διπλό με ΠΑΣ έγραψαν ύμνους για τον Κούπερ και τον νέο Άρη.
    Για τους παίκτες φίλε Αnimation δεν διαφωνώ μαζί σου. Νάφτι και Φερνάντεζ (θα ήθελα να τον δώ και σαν επιθετικό χαφ) κυκλοφορούν εξαιρετικά τη μπάλα. Ο Αράνο μπορεί να είναι κουρασμένος όπως λες, αλλά το παιδί είναι απαράδεκτο. Για τον Κόκε έχεις ένα point, απλά αυτό που με χαλάει είναι μια αδιαφορία που μου βγάζει. Σίγουρα ξέρει μπάλα, δεν είπα ότι ειναι για πέταμα το παιδί αλλά μόλις μπήκε ο Κάμπορα φορ που είναι τσαμπουκαλεμένος είδες διαφορά.
    Μη το βλέπεις το θέμα ότι προσπαθώ να τους βγάλω όλους άχρηστους, στόχος ρε παιδιά είανι να βλεπουμε μπάλα και να μη κρίνουμε τι μας λένε οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες.
    Είχες την παιχτούρα τον Βιτόλο και τον έδιωξες για να πάιζεις με τον Πρίττα αλλαγή. Ελέυθερες επιλογές δεν λέω αλλά δεν θα τους πούμε και μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ μπαλαδόρε η μεταμόρφωση του Άρη δεν είναι αγωνιστική. Η μεταμόρφωση του Άρη έχει να κάνει με άλλα πράγματα. Ο Άρης με τον Κούπερ δεν άλλαξε απλά προπονητή. Αλλάζει παίχτες, αλλάζει σύστημα, αλλάζει διάταξη, αλλάζει νοοτροπία, αλλάζει μυαλά. Αν θες την άποψη μου αλλάζει μοντέλο. Η αγωνιστική μεταμόρφωση θεωρώ ότι θα έρθει - αν έρθει - στο επόμενο πρωτάθλημα, όπου θα δώσεις την ευκαιρία στον προπονητή να κάνει προετοιμασια και να επιλέξει τους παίχτες που θέλει. Η στήριξη του κόσμου σε αυτό το εγχείρημα είναι δεδομένη. Τώρα το τι λένε οι δημοσιογράφοι άστα να πάνε φίλε. Άστα να πάνε. Μεγάλη πληγή.

    Αναφορικά με τους παίχτες θέλω να τους δω στα επόμενα ματς κυπέλλου και στα play off. Θέλω να δω πάθος και ένεργεια, ασχέτως αποτελεσμάτων.

    Animation κρατάω μια μεγάλη αλήθεια που είπες:

    ''Εντάξει το σενάριο είναι γνωστό κερδίζει η ομάδα όλοι παικταράδες, χάνει η ομάδα όλοι παλτά...Τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα και ο "κυνηγος" (Πανοπουλος) καθε φορα μας γ@#$μαει στις ανακοινωσεις. Πολλα απο τα κακα του ποδοσφαιρου (βλ. Σουπερ Λιγκα) εκεινος τα δημιουργησε!!

    4-4-2 ο Αρης συμφωνω και εγω οτι δεν μπορει να παιξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τωρα βεβαια θα πω κατι ασχετο και ελπιζω να μην μου κακιωσετε
    καλη επιτυχια στον μεγαλο μπλατ αυριο
    με ενα μεγαλο αποτελεσμα στου θαναση το κουτουκι
    εξαλλου θα τους πνιξει με το ζων πρες και την αμυνα με προσαρμογες κοντα στο καλαθι
    ειναι αλεπου οπως και να το κανουμε και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί να σε αποπάρουμε; Κι εμείς καλή επιτυχία ευχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...