Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ξάνθη, μπανάνα

Ο Ρουμάνος άφησε κάποιους βασικούς παίχτες εκτός αποστολής για το σημερινό ματς. Μάλιστα άφησε εκτός την βασική αμυντική γραμμή, πλην του Βάλλα. Μάλλον είχε το μυαλό του στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον δεν έχει σημασία. Σκοπός του Άρη ήταν να προκριθεί με κάθε κόστος. Αντίπαλος του δεν ήταν η Ξάνθη, αλλά ο κακός εαυτός του.

Οι κίτρινοι από το ξεκίνημα έδειξαν ευδιάθετοι και ορεξάτοι να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη ήταν υπνωτισμένη ή τουλάχιστον έτσι ήθελε να δείχνει. Χαζομάρες λέω. Υπνωτισμένη ήταν. Ο Κάμπορα άνοιξε το χορό των γκολ στο 18΄ λεπτό, ύστερα από ασθενή απόκρουση του Λυμπερόπουλου από σουτ του Νέτο. Ο Αργεντίνος δεν ξέρει πολύ μπάλα, αλλά είναι μέσα στις φάσεις και είναι γκολτζής. Ανανεώστε τον χθες. Τα πράγματα για τον Άρη πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο. Οι Ντάριο και Πρίττας (Ολύμπιος Θεός) λειτουργούσαν σαν σύρτης μπροστά από την αμυντική γραμμή, ο Αράνο έκοβε την όρεξη του Κιντάνα και ο Κάλβο έβρισκε με μακρινή μπαλιά τον Αντού που τσιμπάει την μπάλα και στέλνει το τόπι στα δίχτυα. Βάλλας και Στρμπα δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ η μεσαία γραμμή είχε πολλά προβλήματα με τον Βασιλακάκη να θέλει, αλλά να μην μπορεί.

Το πρώτο μέρος τελειώνει με την ομάδα της Ξάνθης να είναι τελείως ασύνδετη. Αν ο Μαντζουράκης ήθελε κάτι από αυτό το ματς έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο. Τι 2-0, τι 3-0. Τελικώς, όχι μόνο δεν ρίσκαρε, αλλά αντικατέστησε και τον Έλινγκτον με τον Σουάνη. Αντιθέτως, ο Κούπερ ήταν μάλλον ικανοποιημένος. Η ομάδα κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της και το κυριότερο δεν φαινόταν διατεθειμένη να τη χάσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως νωχελικά και για τις δυο ομάδες. Ο Άρης μάλλον έκανε συντήρηση δυνάμεων και η Ξάνθη φαινόταν να αποδέχεται τον επικείμενο αποκλεισμό. Η άμυνα της Ξάνθης εξακολουθούσε να βρίσκεται σε πολύ κακή μέρα. Ο Κόκε στέλνει για τρίτη φορά την Ξάνθη στη σέντρα, ύστερα από πάσα του Κάμπορα. Δεύτερο συνεχόμενο ματς που σκοράρει ο αρχηγός. Άντε να τριτώσει στο Ο.Α.Κ.Α. Από την ομάδα της Θράκης μοναδικός διασωθείς ήταν ο Μαρσελίνιο και από κει και πέρα το χάος. Άντε κι ο Σουάνης που πραγματικά προσπάθησε. Τελικώς, το κοντέρ σταμάτησε στο 3-0. Ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο τέρμα αν ο λαγοδόντης ήταν λίγο πιο ικανός και τυχερός. Να σημειωθεί ότι η Ξάνθη είχε δοκάρι με τον ''έχω μοντέρνο κούρεμα'' Λουτσιάνο.

Από τον Άρη δεν υστέρησε κάποιος. Η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, πάτησε περιοχή, κυριάρχησε στο κέντρο και έκανε το καθήκον της. Ο τελικός κυπέλλου με την αβεβαιότητα που επικρατεί στο πρωτάθλημα αποτελεί αναγκαιότητα για τον Άρη. Μάλιστα στο ματς της Τούμπας πρέπει να ζητοκραυγάσουν υπέρ του Παναθηναϊκού, όχι για να βγάλουν φανατίλα κατά του Π.Α.Ο.Κ., αλλά για να κοιτάξουν την πάρτυ τους. Πολύ απλά ο Άρης θέλει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, διότι στον τελικό (αν φτάσουν και οι δυο) η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη ακόμα και σε περίπτωση ήττας, δηλαδή ως φιναλίστ. Επόμενος αντίπαλος η φιλόδοξη Καβάλα του Μάκαρου.

Υ.Γ.1 Φάουλ από τον Ρουμάνο για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα και το τάπωμα από τον Κούπερ. Είπαμε, ρε Μαντζουράκη, αν θες την πρόκριση έλα πάρε την.

Υ.Γ.2 Γκολ και φάσεις.

17 σχόλια:

  1. Το ματς δεν το είδα λόγω επαγγελματικού φόρτου. Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Άντε και κούπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξανθη μπανανα - μαντζουρακι μπανανα!!!
    απαραδεκτες οι δηλωσεις του και μονο τον ιδιο και την ομαδα που προπονει μειωνουν...
    στον αγωνα τωρα μπηκαμε σοβαροι, συγκροτημενοι και συγκεντρωμενοι για να παρουμε την διχως αυριο προκριση...και τα καταφεραμε. συνολικα σε ολο το 90λεπτο ημασταν πολυ θετικοι καειχαμε το παιχνιδι υπο τον ελεγχο μας. ευτυχησαμε να πετυχουμε και δυο γκολ σχετικα νωρις και με την ξανθη αυτη δε νομιζω πως πιστευε κανεις οτι θα μπορουσε να παει κατι στραβα. καισ το β ημιχρονο πετυχαμε και τριτο γκολ.σημερα μετα απο πολυ καιρο επαιξαν ο νταριο και ο ναφτι (τον αντικατεστησε) και το κεντρο πηρε και παλι ζωη...φιλτραραν οτι πηγαινε να επιτεθει και δημιουργουσαν και μπροστα μοιραζοντας ωραιες πασες...εν ολιγοις,
    1. δικαιη προκριση
    2. ωραιο παιχνιδι απο πλευρας αρη
    3. και ευτυχως με θετικο αποτελεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως μεγάλη ομάδα και με την δίψα να φτάσεις στην πηγή και να πιείς νέρο, κατέβηκες στο γήπεδο και έδειξες απο την αρχή ποιός θα είναι το αφεντικό. Τους έδωσες τρείς μπανάνες και τέλος. Γενικά άρεσε όλη η ομάδα σήμερα. Να επιστρέψουν με το καλό όλοι οι παίκτες, να μπεί και ο Μεριέμ σε φούλ ρυθμούς και όλα θα πάνε κατ'ευχή.
    Ο Πρίττας για ένα ακόμη παιχνίδι βάζει γυαλιά σε πολλούς και σε μένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Μπαλαντέρ για την κούπα πάμε!

    Animation είχα ξεχάσει τελείως τον Μεριέμ! Αυτό που λέμε ευχάριστος πονοκέφαλος για το ποιος θα πρωτοπαίξει;

    Ο Πρίττας έχει βάλει σκοπό να πάει στο μουντιάλ μου φαίνεται (αστειάκι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανθαρε και Νταριο συμβολαιο χθες.
    Τελικα τι σου ειναι η μπαλιτσα(Οπως και ολα τα ομαδικα αθληματα) θελει να εχεις καλη ψυχολογια και μετα ολα τα αλλα ερχονται μονα τους.Χαλαρα 3-0 χωρις να υστερησει σχεδον χανεις.Δηλαδη με ετοιμους ολους τους τραυματιες τι θα κανουμε?Περιμενω διπλο με το πουλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να πιστεύω ότι ο Ντάριο είναι αυτό που λέμε σιγουράκι. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την περίπτωση του. Θέλω να πιστεύω ότι και ο Κάμπορα θα ανανεώσει αργά ή γρήγορα. Η περίπτωση Νασούτι είναι η πιο δύσκολη.
    Και κάτι άλλο. Μήπως πρέπει να ανανεώσουμε (με μειωμένες αποδοχές) τον Γκιάρο;

    Όσο για το διπλό στο ΟΑΚΑ μπορούμε να το πάρουμε. Δεν γίναμε αυτόματα ομαδάρα, απλά η ΑΕΚ έχει χτυπητές αδυναμίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Προσοχή στον Σκόκο και στον τρομοκράτη, ελεγχος της μεσαίας γραμμής, κλείνεις χώρους και έγινε η δουλειά. Βέβαια στην θεωρία είναι απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπεσα έξω που πίστευα ότι το ματς θα είναι δύσκολο αλλά έπεσα διάνα στο ότι προέβλεψα ότι αν φάει γκολ η ξάνθη θα το παρατούσε το ματς... τώρα που το σκέφτομαι σιγά την πρόβλεψη :)
    Τον Κάμπορα τον πάω πολύ, είναι μέσα στις φάσεις κ σου βάζει τα γκολ εκεί που δεν το περιμένεις, θα στεναχωρηθώ πολύ αν δεν τον ανανεώσουμε...
    χαμηλά η μπάλα τώρα γιατί η Καβάλα δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητηρια φιλε μου κανθαρε για την προκριση του αρη (ΕΞΑΛΛΟΥ απο αρειανη οικογενεια καταγομαι)
    και τωρα με τον μακαρο στον ημιτελικο
    επειδη το ματς δεν το ειδα λογο υποχρεωσεων η ξανθη ποσες ανακοινωσης προλαβε να βγαλει ?
    και παμε σε ντερμπι δυο μεγαλων προπονητων
    κουπερ εναντιον ντε μος ο οποιος θεωρει τον εαυτο του τον μεγαλυτερο ολλανδο προπονητη αλαζονας μεχρι θανατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε συ, κατάγεσαι από αρειανή οικογένεια και βγήκες Ολυμπιακός; Προλαβαίνεις πάντως να επανορθώσεις!
    (αστειάκι)

    Θα τον δούμε τον Ντε Μος τι ψαρια πιανει στην πορεια.

    Reddragon, εννοείται χαμηλά την μπάλα αν και δεν το βλέπω. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε αρούλη να πας τελικό μπας και βγεις ευρώπη, αλλιώς πάλι εκτός ευρώπης θα έμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Άρης θέλει πρωταθλητή τον ΠΑΟ και για άλλους λόγους!!

    Κουμπαριές τις λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Pavvou πλανάσαι πλάνη οικτρά αν πιστεύεις ότι ο ΑΡΗΣ είναι σε κάποιο "άρμα"..."Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους". ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια για ολους τους φιλαθλους το λεω, πολλες συνωμοσιες βλεπουμε και παντου...ή στραβα ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε...αν ειναι δυνατον ο κοντης και ο καθε κοντης να θυσιασει την επαγγελματικη του καριερα και ονομα για μια κουμπαρια δε λεω οτι δε μπορει να γινει (εχω καποιο παραδειγμα που πιστευω οτι ισχυει σε καποια ομαδα αλλα δε θελω να αναφερθω)...αν εχει κανεις αποδειξεις ας μας ανοιξει τα ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι "καλές σχέσεις" δεν κρύβονται παιδιά! Αρκεί κανείς να δει τι ψήφισαν οι ΠΑΕ στις πρόσφατες εκλογές της superleague...

    http://www.sportsociety.gr/2009/12/vs.html

    Υ.Γ.
    Δεν υπάρχουν παραρτήματα πια. Καλές σχέσεις υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ με τον Πανσοφιξ ότι είμαστε λάτρεις του παρασκηνιου και της συνομωσιας. Επίσης συμφωνω με τον Animation οταν λεει οτι ο Άρης δεν είναι δεμένος στο άρμα κανενός.

    Το ότι υπάρχει κουμπαριά είναι γεγονός. Από κει και πέρα προσωπικά δεν βλέπω πως αυτή η σχέση των δυο αντρών επηρεάζει τον Άρη ή τον Παναθηναϊκό. Επειδή είναι κουμπάροι πρέπει σώνει και καλά να τρέχει κάτι;

    Όσο για παραρτήματα και καλές σχέσεις που λες εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις. Για κάποιους είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι "κουμπαριές" του Άρη με ΠΑΟ φάνηκαν όταν δεν μας δώθηκε πέναλντυ στο ματς με τον ΠΑΟ στην Αθήνα ή όταν δεν δόθηκε πέναλντυ στο ματς με τον ΟΣΦΠ τον οποίο αν υπήρχε κουμπαριά θα ήθελαν να ρίξουν? αναρωτιέμαι απλως φίλε pavvou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παιδια ο αρης ειναι ενα ΑΡΜΑ μονος του..

    εξαλλου τη Κυριακη εκει στη γειτονια της Τουμπας θα επιβεβαιωθει για ακομη μια φορα τα σεναρια περι αρματων..

    ετοιμαστειτε να δειτε επελαση του καραγκουνα
    με αμυνα τα ΜΑΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...