Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Καληνύχτα και καλή τύχη

Κάθε φορά που τρώω μακαρονάδα χάνουμε. Απόψε, πηγαίνοντας κόντρα στην ροή, άλλαξα το μενού και τίμησα σεφταλιές περικυκλωμένες από κεφαλοτυρένιο πουρέ και στολισμένες με ντοματούλα. Όσον αφορά το ματς, χάρηκα με τους μικρούς που ήταν στον πάγκο και ήλπιζα σε κάποιο σημείο του αγώνα να έβλεπα κάποιον από αυτούς.

Από την αρχή κατάλαβα τι αγώνα θα παρακολουθούσαμε. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ. Φυσικά δεν περίμενα να δω μπάλα, απλά τον Άρη να αγωνίζεται. Το γεγονός ότι το πρώτο φάουλ σφυρίχτηκε στο 20' λεπτό τα λέει όλα. Γύρω στο 36' λεπτό το παιχνίδι πήρε νέα τροπή με τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες να κάνουν την εμφάνισή τους και να συνοδεύουν τον αγώνα καθόλη την διάρκειά του. Η αποβολή του Ζεβλάκοφ άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα, αλλά αδυνατούσα να διακρίνω πως ο Άρης εκμεταλλευόταν την αριθμητική του υπεροχή. Μάλλον επειδή δεν την εκμεταλλευόταν. Μηδενική ανάπτυξη, συνεχές φρένο στις αντεπιθέσεις και πολλά λάθη.

Από το 65' λεπτό ανεβάσαμε στροφές μόνο και μόνο για να τις ρίξει η αποβολή του Νασούτι. Και στο 81' λεπτό ήρθε η πολυαναμενόμενη στιγμή: ο Γραικός μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του ανούσιου Κάλβο και ανέλαβε καθήκοντα δεξιού οπισθοφύλακα. Από τα πόδια του ξεκίνησε η μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Κάμπορα στο 91' λεπτό. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά και για τις δυο ομάδες αλλά θα αρκεστώ στο εξής: Το παιχνίδι ήταν άοσμο, άχρωμο και άγευστο, ακριβώς το αντίθετο από τις σεφταλιές που κατάπια.

Υ.Γ.1 Μήτρογλου γιατί βγάζεις τα φρύδια σου;

Υ.Γ.2 Κάθε φορά που βλέπω Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ακούω ένα μεγάφωνο να φωνάζει ουυυυυυ...Δεν παρατράβηξε το αστείο;

Υ.Γ.3 Καλύτερος παίχτης ο Τάσος Πάντος!

24 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι δύο καλύτερες όμαδες τις Ελλάδας, κατάντησαν περίγελος των ΠΑΟΚΟΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαλακια μου που δεν κοιμηθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έκτρωμα ήταν αυτό????? Θα είμαι αυστηρός και θα πω ότι δεν υφίσταται ακόμα σοβαρή ομάδα Άρης. Πολύ λίγος. Έχει παίξει 3 φορές με παίχτη παραπάνω με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ και έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία με απαράδεκτες εμφανίσεις. Και επίσης σε όλες τις περιπτώσεις έχει χάσει το αριμητικό πλεονέκτημα δείγμα έλλειψης συγκέντρωσης και πειθαρχίας.
    Α τέλος κάντε λίγη κριτική και στον (Βασίλη Δανιήλ) Κούπερ, δεν είναι δα και ιερή αγελάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kanthare το καλοκαίρι εκτός απ' τον Κούπερ που έχει να σκεφτεί και να βελτιώσει πολλά πράγματα, το ίδιο ισχύει και για σένα.
    Να αλλάξεις τη διατροφή σου.
    Τέρμα τα μακαρόνια την ημέρα του αγώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το είδα το ματς αλλά είδα video και διάβασα την περίληψη στο ιντερνετ...
    Όντως φαίνεται να είναι πιο ενδιαφέρουσες οι σεφταλιές!!!

    Υ.Γ.1.... ΓΑΜΗΣΕ!!!!! χαχαχαχαχα Βγάζει τα φρύσια του ο Μήτρογλου;;; Δεν το είχα δει...

    Α, το πήραμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Barçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μεγάφωνο που φωνάζει ου δεν έχει καμμία σχέση με το γήπεδο.Είναι εγκατάσταση την οποία έχει κάνει στο πέταλο μόνη της η θύρα 7.Και δεν κατάλαβα γιατί έχει παρατραβήξει...Και εμένα με ενοχλεί η γελοία η μπάντα που νομίζετε οτι παίζετε στο La bombonera river-boca ενω παιζετε στο χαριλαου αρης-πανθρακικος αλλα δεν λεω κατι..Όσο για τον αγώνα ήταν κακοποίηση του ποδοσφαίρου και κακοδιαχείρηση του πλεονεκτηματος απο πλευρας αρη.Αυτο ακριβώς,τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστα Κάνθαρε, έχω βάλει όλα τα γούρια μου μπας κ δω τον Θρύλο να κάνει κάτι, αλλά τζίφος!
    μήπως να αρχίσω τα μακαρόνια;;:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σεφταλιά > Μακαρονάδα πάντως. Τι να πεις όταν ακόμα και με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα θα είχε +4 και θα ταν 2η ΑΝ έκανε τα αυτονόητα στα 90+ των δυο τελευταίων παιχνιδιών.

    Κούπερ προσπαθεί να μάθει μπάλα στο Χαβίτο αντί να βάλει τον Αντού και κλείνει το ματς με 2 αλλαγές. Το φτωχό μου μυαλό αδυνατεί να τα συλλάβει όλα αυτά.

    ξύσ' τα φρύδια σου, μην τα βγάζεις...
    Πάντως με φασολάκια την Τετάρτη βλέπω νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι σεφταλιές καλές;;; Γιατί το παιχνίδι ήταν σούπα...Ντεφορμέ ο Κούπερ χθες, το ότι δεν έβαλε Αντού-Μεριέμ ήταν μήνυμα δεν σας υπολογίζω για του χρόνου;;; Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατι δεν έκανε μια αλλαγή όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός με 10....Ο Γκαρσία ας το γυρίσει καλύτερα στην πυγμαχία, έδειξε ότι το έχει εκεί με τον Ζεβλάκωφ, αν και ο τελευταίος τον έβγαλε νόκ-άουτ. Χαβίτο τι θα γίνει ρε αγόρι μου,αγανάκτησες μέχρι και εμένα που σε συμπαθώ;;
    Φερνάντεζ καμιά κάθετη μπαλία θα βγάλεις ποτέ;;
    Κάλβο αν δεν μπορείς ή καλύτερα αν δεν θές να περάσεις τον Τάσο Πάντο,παράτα τα και συνέχισε το clubbing σου στο Vogue και στα beachompara με την γουρούνα σου και το ΤΤ σου.
    Το πουλέν μου ο Ντεϊλι ομολογουμένως δεν προσέφερε σήμερα..
    Όταν άκουσα ότι βάζει Αραβίδη μέσα, κόντεψε να μου φύγει ο καφές απο το χέρι..
    Αν χάνει και ο Κάμπορα αυτά....
    Την Τετάρτη δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο αποτέλεσμα εκτός απο την νίκη καλά, θα κάνουν και οι παίκτες να σκέφτονται το ίδιο, αν και δυσκολεύομαι να βρώ τρόπο πως θα κερδίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο mpaladoros, στο σχόλιο του προτείνει να γίνεται επιτέλους και κάποια κριτική στον Κούπερ. Δεν είναι κακό αυτό, αφού και οι προπονητές έχουν τις ντεφορμέ στιγμές τους, αρκεί αυτές όμως να είναι όντως ντεφορμέ. Το γράφω αυτό γιατί έχω στο μυαλό μου τον Σάντος,, και τι τον σέρνανε την πρώτη χρονιά στον πάοκ, ιδίως ο πολύς....Μύρτσος. Λίγο-πολύ, ο Σάντος ήταν ο "πορτογάλος που κοιμάται στον πάγκο" Τελικά αποδεικνύεται πως ούτε κοιμόταν, ούτε και ήταν ντεφορμέ σε μόνιμη βάση. Απλά, έδειξε να είναι ένας προπονητής με συνέπεια στις ποδοσφαιρικές απόψεις του, που είχε ταυτόχρονα μια μόνιμη και συνεπή στήριξη από την διοίκηση του. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε, και δεν είναι κακό εμείς οι Αρειανοί, (και όχι μόνο) να το έχουμε σαν παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eliasp και οι ομάδες έχουν πολλή δουλειά το καλοκαίρι. Ειδικά ο Ολυμπιακός.

    Foris δεν σε πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια του ματς;

    Μπαλαδόρε εννοείται ότι δεν υφίσταται ακόμα σοβαρή ομάδα Άρης. Εννοείται ότι η καλοπροαίρετη κριτική είναι επιβεβλημένη.

    Μπαλαντέρ το καλοκαίρι η διατροφή γίνεται χειρότερη. Βάφλες, σνίτσελ, παγωτά, πίτσες, θαλασσινά. Άστα να πάνε.

    Dimos El Grec δεν έχασες και τίποτα που δεν είδες το ματς. Βασικά έχασες τον Μήτρογλου.

    Ανώνυμε δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο πράγμα να παίζει μια μπάντα με το να ακούς ένα μεγάφωνο να εξαπολύει ένα μακρόσυρτο ουυυυ. Από κει και πέρα τι φταίει για την κακοδιαχείριση του πλεονεκτήματος;

    Pavvou βουρ στις μακαροναδες!

    Radamanthes3 δεν μπορείς να πεις και πολλά. Αλλά τι να κάνει κι ο Κούπερ; Έχει την μπάλα ο Χαβίτο με τρεις συμπαίχτες του να βγαίνουν στην κόντρα και αντί να δώσει την πάσα προσπαθεί να περάσει την σκιά του. Θα μπορούσε να βάλει τον Αντού στη θέση του, αλλά όπως λέω και στον...

    ...Animation οι Αντού και Μεριέμ μάλλον μας χαιρετούν. Θα ήθελα να τους δω του χρόνου με προετοιμασία. Από κει και πέρα τι άλλο να πούμε; Υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Μέχρι και την Τετάρτη.

    Cummulus φυσικα και δεν είναι κακό να γίνεται κριτικά στον Κούπερ και στον κάθε Κούπερ. Ρόλο παίζει και ποιος κάνει την κριτική. Τώρα αν μου λες Μύρτσος φέξε μου και γλύστρισα. Μακάρι να μείνει ο Κούπερ για χρόνια και να έχει την στήριξη που έχει ο Σάντος. Δεν είναι καθόλου κακό να το έχουμε σαν παράδειγμα.

    Υ.Γ. Μια χαρά ήταν οι σεφταλιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε τον φουκαρά τον άρη, πάλι με παίκτη παραπάνω και δεν τα κατάφερε. Κάνθαρε όταν ο Γκαρσία χτυπούσε τον Ζεβλάκοφ εσύ πρέπει να έτρωγες σεφταλιές και να μην κοιτούσες τον αγώνα. Δεν εξηγείται αλλιώς ένα αντικειμενικό παιδί σαν κι εσένα να μην αναφέρει τίποτα για το πως πάλι ο άρης έπαιζε με παίχτη παραπάνω.
    Έχετε σκυλιάσει φέτος γιατί και χωρίς κόντρα διαιτησία είστε μέτριοι. Άλλα χρόνια είχατε τουλάχιστον την καραμέλα της διαιτησίας. Ααα και καλό sold out την Τετάρτη. Μόνο για αυτό το ματς ζείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μόνο το γεγονός ότι πιθανώς πρόκειται για το μικρότερο σε έκταση άρθρο σου φανερώνει πόσο ανούσιο ήταν το ματς! Μαύρο χάλι και οι δύο, μάλλον λίγο παραπάνω ο Άρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το σεφταλιές το κατάλαβα. Το περικύκλωμα του κεφαλοτυρένιου πουρέ είναι που έχασα στη μετάφραση... χε χε χε...
    Ο Κούπερ χτες δεν τόλμησε κι αυτό αρχίζει να του γίνεται συνήθεια. Σαφώς και δεν πρέπει να τον καταδικάσει κανείς και ακόμα πιο σαφώς ο Άρης πρέπει να φροντίσει να τον δέσει για χρόνια επειδή είναι ένας προπονητής που μπορεί να χτίσει μια ομάδα με διάρκεια και προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφέ καλημέρα και καλή χώνεψη!

    Την Πέμπτη ο πρώτος απολογισμός και τα κλειδιά στον Κούπερ !!!

    Το καλοκαίρι ουζάκι, μεζέδες, προκριματικά και καρπουζάκι για δροσιά :)))

    Υ.Γ. Μήτρογλου vs Κουλούρης = 1 - 0 :b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρεκορ ο Θρύλος!Σε 15 μερες εδωσε 4 ματς με ομαδες της Θεσσαλονίκης και κερδισε 1 βαθμό:))

    -Εσύ που εισαι στα μέσα και στα έξω πες μου κατι για επιστροφή τουΤζερεμάια Μάσεϊ να γελασει το πικραμενο μου χειλι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. eliasp είπε...

    Δυστυχώς οι δύο καλύτερες όμαδες τις Ελλάδας, κατάντησαν περίγελος των ΠΑΟΚΟΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.

    δηλαδη ή δεν βλεπετε ποδοσφαιρο ...ή να μην μετραμε σε ποντους τα ματς να τα μετραμε σε φιλια!!!!
    Περσυ ο Αρης 6ος!!!!! εκτός play-offs ο ΠΑΟΚ δευτερος διαφορα καμια 15αρια ποντοι
    φετος ο Αρης 5ος!!! ο ΠΑΟΚ τριτος στην κανονικη με καμια 15αρια ποντους και προκριματικα τσου-λου χαλαρα στα play-offs me 11 ποντους διαφορα..
    τωρα ποιος ειναι καλυτερη ομαδα βαλτε κανα ουδετερο να σας το πει αφου την βαθμολογια δεν την γουσταρετε.
    μαλλον ο μπαμπης και η εφημεριδα του σασ εχουν χαλασει
    με εναν τερματοφυλακα και ενα χαφ δεν λεμε οτι εχουμε πληρες ροστερ.....με Βαγγελι και Θεμη μπακ δεν μπας Ευρωπη αδερφε...α ξεχασα ειχες και Ρομπερς στον πρωτο γυρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα φίλε Kanthare.

    Τί να ασχοληθούμε τώρα; Παίζουν οι τυφλοί με τους μονόφθαλμους. Τώρα να μιλήσουμε για τον φετινό Ολυμπιακό; Δεν αξίζει ούτε τον κόπο. Η τελευταία θέση του αξίζει διακιωματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε πρώτον δεν ζούμε για αυτό το ματς και δεύτερον έχουμε πει ότι η κουβέντα για διαιτησία αποπροσανατολίζει. Μακριά από μας.

    Biologion όχι απλά μαύρο χάλι. Ντιπ κατράμι.

    Αετόπουλο μακάρι να μείνει για χρόνια ο Κούπερ! Να αφεθεί ήσυχος και απερίσπαστος να κανει την δουλειά του.

    Πορτιάτη εξαιρετικό ποστ! Απλά να προσθέσω θάλασσα και τύπισσες!

    Φίλε Vad o Μάσεϋ έμεινε ελεύθερος και όλοι ελπίζουμε ότι θα έρθει. Κι ο ίδιος δήλωσε ότι είναι έτοιμος. Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση.

    Αγαπητέ Indianbet νομίζω ότι ο Εliasp είναι Ολυμπιακός κι όχι Άρης. Με Θέμη δεν πάω ούτε στο περίπτερο, τι Ευρώπη μου λες.

    Μπάμπη έτσι είναι τα πράγματα. Τυφλοί, μονόφθαλμοι και δεν συμμαζεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια σύσταση-συμβουλή.

    Την ώρα του αγώνα να τρως πράσινες σαλάτες (να ταιριάζουν και τα χρώματα με το γήπεδο). Ξεκίνα με σαλάτα μαρούλι με φρέσκο κρεμμυδάκι, και μόλις νιώσεις "προχωρημένος" πας σε σαλάτα ρόκα με σος από μέλι και ξύδι μπαλσάμικο.

    Άντε να δεις χαΐρι και συ έρμε! (χαχα).

    Ο Άρης είναι καλή ομάδα άλλά "άψητη". Στα δύσκολα βαραίνουν τα πόδια. Είναι όμως σε καλό δρόμο, αρκεί να επικρατήσει ηρεμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλημερα και απο εμενα
    αρρωστος ειμαι εγω λες να ευθυνονται τα χαλια του σωκρατες ?
    τεραστιος αγωνας με κορυφαιο τον παντο
    τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ενα παιχνιδι που το εβλεπες στο πρωτο λεπτο νεος και στο 93 μαθουσαλας!!! κοκκινα και κιτρινα πτωματα παντου...μηδεν ενδιαφερον, μηδεν μπαλα...ειλικρινα αν ο ολυμπιακος δεν ξεκιναγε με το βαθμολογικο προβαδιασμα θα κατεληγε τελευταιος...οσο για τον αρη τι να λεμε τωρα χρειαζονται διαρθρωτικες αλλαγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπουργέ μου στο μουντιάλ να δεις τι έχει να γίνει με την γαστρονομία! Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά. Είμαστε ανώριμοι.

    Κωνσταντίνε αν βλέπουμε τέτοια ματς όλοι άρωστοι θα είμαστε.

    Πανσοφίξ κι εγώ πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός δεν είχε το βαθμολογικό προβάδισμα θα ήταν τελευταίος. Χαίρεται ο Κόκκαλης με αυτό που βλέπει;
    Όσο για μας θέλουμε αλλαγές ναι. Οσονούπω έρχεται άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μυαλο δε βαζεις!!!!!!
    μα καλα σεφταλιες με πουρε???και τυρενιο κιολας?????
    ε οχι!!!!!!!!!
    γιαυτο εχουμε αυτα τα χαλια!!!
    παρε βρε αγορι μου ενα σουβλακι να λιγδωσει το αντερακι σου.πιες και καμια μπυρα.τι τα θες τα τα εθνικ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...