Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Μουρίνιο και πάσης Ευρώπης

Ένα παιχνίδι απέμενε για να κλείσει η ευρωπαϊκή σεζόν, μόνο και μόνο για να ξεκινήσει αυτό που περιμένουμε όλοι μας: το μουντιάλ. Αντιμέτωπες ήταν δυο ομάδες που έφτασαν δύσκολα στον τελικό σε κόντρα του ζευγαριού που ήλπιζε να δει ο κόσμος. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι προτιμούσαν ένα ζευγάρι του τύπου Μάντσεστερ - Μπάρτσα. Μεταξύ μας δεν έχουν άδικο. Ωστόσο, Ίντερ και Μπάγερν δεν είναι αμελητέα μεγέθη και μάλιστα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στους πάγκους των δυο ομάδων.

Ο Βαν Γκάαλ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Μουρίνιο ή αν θέλετε ο δάσκαλος έβρισκε απέναντί του τον μαθητή. Ο Ολλανδός είχε τον Μουρίνιο βοηθό στη Μπάρτσα πριν καμιά ντουζίνα χρόνια και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να δούμε αν ο μαθητής θα κατόρθωνε να κερδίσει τον δάσκαλο. Το γεγονός ότι και τους δυο προπονητές τους σέβομαι και τους εκτιμώ αναφορικά με τις ικανότητές τους, δεν σημαίνει κιόλας ότι τους συμπαθώ. Ειδικά για τον αλαζόνα, προκλητικό και κωλοτούμπα Μουρίνιο μετά και το ματς της Βαρκελώνης, η συμπάθειά μου έχει πέσει στο ναδίρ. Δεν ξέρω τι κάνει και πως φέρεται πίσω από τις κάμερες, αλλά μπροστά από αυτές μου φαίνεται ψεύτικος. Αντίθετα, ο προερχόμενος από την μεγάλη ολλανδική προπονητική σχολή, Λουίς Βαν Γκάαλ μου φαίνεται αρκετά αληθινός και σταράτος, ίσως διότι δεν φροντίζει να κρύψει τις αδυναμίες του. Αυτός είναι και ο λόγος που απόψε υποστήριζα την γερμανική ομάδα.

Αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθούσαν οι δυο τεχνικοί, περίμενα ότι η μεν Μπάγερν θα παρατασσόταν με 4-4-2, η δε Ίντερ με επιθετική άμυνα ή αμυντική επίθεση και πράγματι οι ομάδες κάπως έτσι ξεκίνησαν. Αυτό που ήλπιζα ήταν να μην ξαναδώ αυτό το έκτρωμα ποδοσφαίρου που παρακολούθησα στην Βαρκελώνη. Σε μια συνομιλία με τον εαυτό μου είχα αποφασίσει ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα έκλεινα την τηλεόραση. Το ματς πάντως είχε καλό ρυθμό και έβλεπα ότι υπήρχε διάθεση να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο με τους Σνάιντερ και Ζανέτι να ξεχωρίζουν για την Ίντερ, τη στιγμή που οι Βαυαροί μετά το 20' λεπτό έριχναν του ρυθμούς, προσπαθώντας μάταια πάντως να βρουν χώρους και να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Ίντερ. Με άλλα λόγια ο Μουρίνιο έδινε χώρους στην Μπάγερν, προφανώς επειδή είχε την κόντρα στο μυαλό του. Κάπως έτσι μπήκε και το πρώτο γκολ των Μιλανέζων με τον Μιλίτο να εκτελεί και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο με τους Ιταλούς στην θέση του οδηγού. Τα πράγματα για την ομάδα του Βαν Γκάαλ γινόντουσαν αρκετά δύσκολα. Η Μπάγερν εξακολουθούσε να μην βρίσκει χώρους και αναλωνόταν σε σουτ που κατέληγαν σε μυστήριο λαϊκού ήρωα, απόρροια της υπομονής που δεν είχε. Ήταν φανερό ότι ο Τούρκος αντικαταστάτης του Ριμπερί δεν μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια τον Γάλλο, ενώ ο Μίλερ δεν στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων. Πέτα ρε Ολλανδέ τον Κλόζε μέσα.

Από την άλλη πλευρά, το νερό είχε ήδη μπει στο αυλάκι. Για να χάσει το κατσαρόλι η Ίντερ έπρεπε να υποπέσει σε σοβαρά λάθη και κάτι τέτοιο δεν το έβλεπα πιθανό. Παρόλα αυτά η άμυνα στο δεύτερο μέρος ένοιωθε τους Γερμανούς και έκανε κάποια τσαφάκια, ενώ παράλληλα δεν έβλεπα διατεθειμένη την ομάδα να βγει με αξιώσεις στην κόντρα. Την ίδια στιγμή ο Βαν Γκάαλ έβγαζε τον Άλτιντοπ και περνούσε τον κεφαλοσφαιριστή Κλόζε στην κορυφή της επίθεσης. Έλα όμως που ο Βαν Μπούιτεν δεν μπορεί να στρίψει και είναι τα ζα μου αργά. Η αντίδρασή του μου θύμισε ένα παλικάρι που παίζουμε μπάλα και μαρκάρει με την πλάτη. Μέχρι να γυρίσει το ένα πόδι, ζέχνει το άλλο. Ο Μιλίτο τον χιόνισε, έκανε τον 2-0 στο 69' λεπτό και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Ο Ρόμπεν ήταν πολύ μόνος και καλά κλεισμένος από δυο παίχτες (Κίβου και Καμπιάσο), ειδικά από την στιγμή που έλειπε ο Ριμπερί. Το αποτέλεσμα ήταν να υπερφορτώνεται η δεξιά πλευρά της Μπάγερν με Ρόμπεν και Λαμ, έχοντας μοναδικό ''κέρδος'' να γίνεται το παιχνίδι της προβλέψιμο. Ο Κίβου και μετέπειτα ο Ζανέτι πέρασαν όμορφη βραδιά ως αριστερά μπακ. Επιπλέον, έλειπε η προσωπική ενέργεια από τους Γερμανούς. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για αυτά τα προβλήματα. Μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι ο μαθητής κέρδισε τον δάσκαλο; Ναι και όχι. Ο Μουρίνιο διαθέτει ποιοτικότερα όπλα, τα οποία διαθέτουν τρομακτική φυσική κατάσταση που τους επιτρέπει να τρέχουν λες και έχουν νέφτι στον κώλο. Επιπλέον, στήνει την ομάδα χωρίς εξτρέμ, δίνει μεγάλες αρμοδιότητες στα πλάγια μπακ και παίζει υποδειγματικά την κόντρα. Απόψε ήταν καλύτερος. Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη, αλλά αφήνω εσάς για να προσθέσετε το σχόλιο σας. Πάντως, οι Γερμανοί ένα γκολ το δικαιούνταν.

Υ.Γ.1 Έχουμε να φάμε αρκετό Βερνίκο στο μαπίδι το καλοκαίρι.

Υ.Γ.2 Το σημερινού μενού περιελάμβανε κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια και ρύζι υπό την συνοδεία μιας παγωμένης Erdinger.

Υ.Γ.3 Τα Μιλιτέικα γκολ.


30 σχόλια:

  1. Κανεις δεν τραβηξε απο τη Μπαγερν, με τον Ριμπερι εκτος, ο Μουρινιο πανεξυπνα εκλεινε με 2 η και 3 παιχτες τον Ρομπεν και ουσιαστικα τον εξουδετερωσε. Μιλερ, Ολιτς εκτος κλιματος αγωνα. Αντιθετα απο την Ιντερ τραβηξαν πολυ οι Μιλιτο, Σναϊντερ και αμυντικα... σχεδον ολοι, απο τον Παντεφ μπροστα, τους Ζανετι και Καμπιασο, μεχρι τα σεντερ μπακ. Οργανωμενη και απροσπεραστη αμυνα, αποτελεσματικη μπροστα. Δικαιοι νικητες οι Ιταλοι, και πολυ ηταν για τους Βαυαρους η συμμετοχη στον τελικο.

    Χωρις να ειμαι Ιντερ χαρηκα τη στιγμη που ενας αγαπημενος μου παιχτης σηκωσε ψηλα το τροπαιο: ο μεγαλος αρχηγος και παιχταρας, Χαβιερ Ζανετι!

    Οσο για το Βερνικο που λες, γαμησε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα ρε κανθαρε τον διερμηνεα σου το μουρινιο!!!!τη θυμασε τη διερμηνεα του βαλβερδε???α ρε σωκρατη κι εκει ακομα γιγαντας εισαι!!!
    Υ.Γ ρε συ τι ειναι αυτα που τρως και πινεις??κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια σε τελικο τσαμπιονς λιγκ???εεεεεεεεεεεελεος.στο μουντιαλ τι θα εχει το μενου???κονσομε και φιλετο μινιον???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mike δίκαια νικητές οι Ιταλοί, αλλά από την στιγμή που η Μπέγερν πήγε στον τελικό, γιατί όχι να μην είχε όνειρα ότι μπορεί να το πάρει;
    Συμφωνώ απόλυτα για τον Ζανέτι: κι εγώ χάρηκα που το σήκωσε. Είναι τεράστιος παίχτης ο Αργεντινός. Τώρα για τον Βερνίκο τι να πω; Αυτός ο άνθρωπος δεν γνωρίζει το αντικείμενό του και πληρώνεται αδρά για αυτό.

    Κονσομε και φιλέτο μινιόν...Χαχαχαχαχα!
    Θέμη στο μουντιάλ το μενού θα είναι κάτι το μαγικό, το εξαιρετικό, το πρωτόγνωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά λέει ο Θέμης. Εγώ επέλεξα τα πατροπαράδοτα τυλιχτά.
    Πάντως ο Ρόμπεν παρά τα διπλά μαρκαρίσματα έκανε τις μαγείες του. Έβγαλε και ένα οριακό ο παμμέγιστος Σέζαρ (αν και σύμφωνα με τον Βερνίκο και στις δύο εστίες ο Σέζαρ ήταν).
    Τον Ετό πάντως τον έχει λυπηθεί η ψυχή μου. Όχι άλλη εργατιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιπατο το πηρε η Ιντερ και το καταχαρηκα μια και την υποστηριζω.
    Εγω να πω την αληθεια περισσοτερο χαρηκα για τον Μορατι,ειναι μεγαλο αρρωστακι και μετα απο τοσα χρονια ατελειωτου χωσιματος χρηματων το αξιζε και με το παραπανω.
    Για τον Ζανετι,συμφωνω ενα μεγαλο RESPECT στον τεραστιο αρχηγο!

    Μια θεοτητα ο Βερνικος,ολα τα λεφτα το σχολιο με τα 2 αγγουρια ορθια στο κεντρο της αμυνας της Μπαγερν χαχαχα!
    Τι εχουμε να ακουσουμε στο Μουντιαλ παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ίντερ τα χρωστάει όλα στον Μουρίνιο. Αν δεν υπήρχε αυτός δεν νομίζω να έπαιρνε Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άνθρωπος ξέρει ακριβώς πως πρέπει να παίξει ανάλογα με τον αντίπαλο και την περίσταση. Και στο να διαβάζει αντιπάλους είναι ο κορυφαίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το χαρηκα πολυ φιλε
    σιχαινομαι την μπαγερν...
    η ιντερ παραδοσιακα ειναι συμπαθητική ομαδα...
    ο μιλιτο εβγαλε ματια κ το ιδιο θα κανει κ στο μουντιαλ..
    τωρα στην ρεαλ ο μουρινιο..θα δουμε τιτανομαχιες με την μπαρτσα
    ο βερνικος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Καλησπερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαλαδόρε ο Ρόμπεν όντως έκανε κάποια μαγικά, αλλά ήταν πολύ μόνος. Αν είχε βοήθειες θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Όσο για τον Ετό έχεις απόλυτο δίκιο. Πολύ εργατιά και πολύ να του μείνει και κανά κουσούρι.

    Δημήτρη έχεις απόλυτο δίκιο για τον Μοράτι. Καψούρης με την Ίντερ και τελικά δικαιώθηκε!
    Για τον Βερνίκο όπως το είπες: θεότητα, μόνο που δεν βλέπω κάποιον να τον λατρεύει.

    Μπάμπη έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά πάλι αντιπαθής μου φαίνεται.

    Laplace πως ακριβώς θα βγάλει μάτια ο Μιλίτο στο μουντιάλ; Έχω Κυριάκο στα μπακ και Καραγκούνη στα χαφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Vamos Aris - Forza Inter!!!!!

    Μεγάλα πανηγύρια χτες! Ο Άρης μπορεί να πάρει λίγη απ' την αποτελεσματικότητα και τη νοοτροπία της Ίντερ; Παίζεις για να βάλεις τη μπάλα στο πλεκτό, γρήγορα, κάθετα και απολαυστικά. Vamos αλά κρεμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Radamanthes3 είναι απίστευτο! Μόλις τώρα σε είχα στο μυαλό μου και διάβαζα παλαιότερα σχόλια σου!

    Μακάρι να πάρουμε πολλά στοιχεία από την Ίντερ (και κανά παίχτη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνθαρε,
    από τη στιγμή που υποστήριζες την ομάδα που μπήκε στο γήπεδο με ερυθρόλευκες εμφανίσεις, ήσουν χαμένος από χέρι! Χοχοχο! Που πάνε ρε οι κεφτέδες σε ευρωπαϊκό ματσάκι με ερυθρόλευκα; Αφού και κάποιος άλλος που τα φοράει δεν κόβει πόντο εκτός έδρας!

    Στο ματσάκι, ο ένας είχε play-maker τον Σνάιντερ, ο άλλος τον Μίλλερ. Κεντρικούς αμυντικούς τον Λούσιο και τον Σάμουελ, απέναντι στους Βαν Μπούιτεν και Ντε Μικέλις. Αμυντικά χαφ Ζανέτι και Καμπιάσο απέναντι στους Φαν Μπόμελ και Σβαϊνστάιγκερ. Δεν ήταν προφανές;

    Όλοι ξέραμε ποιος θα κερδίσει κάτω τα χέρια, αλλά λες ξώραφη είναι γίνονται ανατροπές, μπορεί να το πάρει ο χειρότερος. Οι Βαυαροί δεν άξιζαν να είναι στον τελικό, και πήγαν εκεί με γκολ 2 μέτρα οφσάιτ. Η Θεία Δίκη λοιπόν μίλησε, αυτή τη φορά δεν κοιμόταν ο Θεός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα Kanthare.

    Από χθες ο Μουρίνιο στο πάνθεον των κορυφαίων.

    Καλύτερη Ίντερ αν και με Ριμπερί θα ήταν άλλο ματς (και πάλι φαβορί θα ήταν η Ίντερ).

    Ρόμπεν τεράστια εμφάνιση, συγκλονιστικός. Αν είχε συμπαραστάτες θα πιάναν τόπο και οι επινοήσεις του.

    Τέλος, είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε τις αλλαγές του Φαν Γκάαλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπουργέ μου υπήρχε διαφορά ποιότητας, αλλά το να λες ότι δεν άξιζαν να βρίσκονται στον τελικό λόγω διαιτησίας σηκώνει τεράστια και συνάμα ατέρμονη κουβέντα. Έχει και η Ίντερ λερωμένη την φωλιά της.

    Μπαλαντέρ προσωπικά δεν κατάλαβα όταν έβαλε τον Κλόζε γιατί δεν έβγαλε τον Μίλερ έξω, αλλά προτίμησε να βγάλει τον Άλτιντοπ. Επίσης, γιατί έβγαλε τον Όλιτς, ίσως τον μοναδικό που μπορούσε από το πουθενά να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι αλλαγές του Φαν Γκάαλ ήταν αλλαγές μικρού προπονητή. Βάνω μέσα τους ψηλούς και παίζω "γέμισε τυφλή μπαλιά". Αέρα παλληκάρια μου να πάρουμε την Πόλη!
    Όσο για τον Μίλλερ έπρεπε να μας αποχαιρετήσει από το ημίχρονο, αλλά νομιζω είχε πολλές απουσίες στους κεντρικούς η Μπάγερν.

    Πράγματι οι δυό λερωμένες πήγαν στον τελικό. Μόνο που η Μπάρτσα δεν δικαιούται δια να ομιλεί γιατί πέρυσι είχε κάνει τα ίδια στην Τσέλσι (και τον Μουρίνιο). Φέτος ήταν η ρεβάνς!

    Τροφή για σκέψη: αν στην Ελλάδα έχουμε Παράγκα, στην Ευρώπη πως λέγεται, μεζονέτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κατώτερο των περιστάσεων ενός τελικού CL για έναν απλό τηλεθεατή. Αρκετά ανούσιο ματς με απίστευτη κατοχή αλλά καθόλου ουσία Μπάγερν και γρήγορο τρέξιμο και Μιλίτο η Ίντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα κανθαρε και σε ολους
    εγω δεν θα μπορουσα να μην ανταποκριθω στο καλεσμα σου μουρινιο και πασης ευρωπης
    τον λατρεψα οταν ετρεχε στο ολντ τραφορντ με την καμπαρντινα ως αρχηγος της μαφιας να πανυγηριζει και ο μπαρμπαλεκος ειχε καταπιει δεκα τσιχλες σε κλασματα δευτερολεπτου
    γουσταρω την αλαζονεια του γουσταρω το οτι γινεται αντιπαθητικος και μου αρεσει που βγαζει τα συναισθηματα του με εναν τροπο μοναδικο
    με αυτον λοιπον τωρα η ιντερ ξαναμπηκε στο χαρτη της ευρωπης σαν μια πραγματικα μεγαλη ομαδα
    πεταξε την σκονη του παρελθοντος και την εβαλε σε μια νεα εποχη
    ειναι μεγαλος τελεια και παυλα και κριμα που δεν θα ερθει στο ανφιλντ να ξαναχτισουμε την αυτοκρατορια αλλα θα παει στα παιδια του φρανκο
    τα σεβη μου
    ξεχασα μπραβο στον μεγα μορατι το αξιζε οσο κανεις
    τα ακους ρε μαλακα κοκκαλη μπακαλη
    τιμη και δοξα στον μεγαλο ποδοσφαιριστη αθλητη ανθρωπο μεγαλο αργεντινο τον ζανετι
    ας παραδειγματιστουν απο αυτον κατι αλλοι αρχηγοι που φορωντας το περιβραχιονιο ξεχναν τον ρολο τους και ποιες ομαδες υπηρετουν
    τ ακους ρε βλακα στιβεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αληθεύει ότι πρότεινες στο Μουρίνιο νάρθει στον Αρη;Ακούγεται μάλιστα ότι σου υποσχέθηκε πως θά'ρθει μετά τη Ρεάλ!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τελος και το τσαμπιονς λιγκ χθες...με το ματς δεν τρελαθηκα δεν ηταν και κατι φοβερο. υπηρχε κατοχη κυριως απο τη μπαγερν αλλα τα γκολ τα εβαλε η ιντερ. βγηκαν μπροστα και οι δυο ομαδες αν και τις επιθεσεις οργανωμενα τις εκανε κυριως η μπαγερν...η ιντερ κινηθηκε κυριως με αντεπιθεσεις και ετσι εβαλε και τα γκολ...παντως βλεποντας χθες την ιντερ δε γινοταν να μην κανω συνειρμο με το παιχνιδι της με την μπαρτσα και συγκρινοντας τα δυο ματς αναφωνησα: ποσο φοβηθηκε το ματς με τη μπαρτσα ο ζοζε οεο? πραγματικα ποσο πρεπει να το φοβηθηκε? και θα απαντησω μονη μου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ και φανηκε και χθες...απο τον τροπο που κοντραρε τη μπαγερν. οπως και να εχει ομως η ιντερ το πηρε και ο μουρινιο εξυψωθηκε περαιτερω...
    υ.γ.: κανθαρε τι συνταγες ειναι αυτες πολυ γκουρμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέχασα να το πω πριν. Κάνθαρε προτείνω για το Μουντιάλ να συνεργαστούμε και να βγάζουμε πιάτο ημέρας! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Ευρώπη προσκύνησε τον μέγα μάγιστρο με την μαύρη καμπαρντίνα. Σχεδιάζει, μπαίνει μέσα, χτυπάει, φεύγει. Κανονικό κομμάντο δηλαδή. Είμαι ήδη έτοιμος για τη νέα αυτοκρατορία της Ρεάλ. Τον Ετό βλέπω να τον παίρνει μαζί του.
    Τα καλύτερα έρχονται του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπουργέ μουη κουβέντα για διαιτησία δεν καταλήγει πουθενά. Κυριολεκτικά. Θα λέω εγω, θα μου λες εσύ...θα ξαναλέω εγώ, θα μου λες εσύ ναι μας σε εκείνο το ματς και πάει λέγοντας. Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε όταν θέλουμε να κουβεντιάσουμε για μπάλα.
    Όσο για το πιάτο ημέρας θα χαρίζουμε απλή μαγεία στο κοινό μας! Όχι τίποτα άλλο, να μάθουμε και στον Θέμη να τρώει! Χαχαχα!

    Biologion δεν ηταν και τόσο κακό. Έχουμε να δούμε ανούσια ματς στο μουντιάλ...

    Κωνσταντίνε σε πάω ρε μπαγάσα γιατί όταν γράφεις τα βγάζεις από μέσα σου! Όσο για τον Στίβεν θα κάνει μεγάλη μαλακία αν φύγει, Έχει την ευκαιρία να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

    Vad ποιος Μουρίνο!;! Έχουμε Κούπερ λαίμαι!

    Πανσοφίξ αυτό που προκύπτει για άλλη μια φορά είναι ότι η κατοχή δεν είναι πανάκεια και δεν σημαίνει ότι όποιος έχει κατοχή ελέγχει το παιχνίδι ή το ρυθμό. Μη σου πω ότι πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο. Όσο για το ματς της Βαρκελώνης με το που θυμάμαι εκνευρίζομαι.

    Αετόπουλο αν πάει στη Ρεάλ θα έχουμε πολλές αλλγές στο ρόστερ. Ήδη κάποιοι παίχτες πρέπει να νοιώθουν ανασφαλείς και ήδη ακούγονται φήμες για υποψήφιες μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kalispera file mou,teleia i analisi sou!!
    Tha varethoume na akoume bernikooooo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανθαρε σε χαιρετω, σε συγχαιρω για το μπλογκ σου, αλλα πανω απ' ολα σε συγχαιρω που εισαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ.

    Τη συμπαθεια σου για τον προπονητη της Μπαγερν βεβαια δεν τη συμμεριζομαι (αν και την υποστηριζα χωρις να αντιπαθω την Ιντερ). Τα αδικαιολογητα πηγε να δικαιολογησει για την ηττα του. Τι για τις στατιστικες μας ειπε (ουτε στο μπασκετ δε δικαιολογειται τετοιο φετιχ με τις στατιστικες), τι οτι η ομαδα του επαιξε το πιο θεαματικο ποδοσφαιρο μετα τη Μπαρτσα (αληθεια, εκτος απο τη Μπαρτσα επαιξε αλλη ομαδα θεαματικη μπαλα?). Στο τελος μας ειπε να διαβασουμε και το βιβλιο του γιατι εκει λεει, τα εξηγει ολα. Βρε αει....

    Τωρα για το Μουρινιο, εκει στην Ιντερ πρεπει αγαλμα να του κανουν γιατι εζησαν τις μεγαλυτερες στιγμες στην ιστορια τους. Πεντε συνεχομενα πρωταθληματα (ενταξει, τα τρια χωρις Μουρινιο) και τρεμπλ φετος. Περασαν και τη μισητη Μιλαν στους εγχωριους τιτλους, τι αλλο θελουν? Τρεμω μονο στην ιδεα οτι η σιχαμενη Ρεαλ θα ξαναγινει ομαδαρα...

    Κατα τα αλλα, ΑΡΗΣ ουισκι και Iron Maiden δισκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η μαγκιά του Μουρίνιο θα φανεί στη Ρεάλ.Από την εποχή της Chelsea παίζει για το αποτέλεσμα,με αμυντικούς δολοφόνους και μέσους που μαρκάρουν στο corner.Στην Ιθπανία όμωθ, μέχρι και αυτός θα φάει κράξιμο αν συνεχίσει τα ίδια(και φανταστείτε να κάνει και καμιά γκέλα).Επειδή δείχνει πως είναι αρκετά φιλόδοξος και ψωνισμένος, θα πειραματιστεί και θα προσπαθήσει να παίξει ελκυστική μπάλα.(κατ'εμέ)

    Μας έπεισε ότι για πάρτη του οι ποδοσφαιριστές του την κόβουν από τη ρίζα και το γουστάρουν κιόλας.Απίστευτη επαφή με τους παίχτες.Δεν νομίζω πως είναι θεατρινισμοί οι πανηγυρισμοί αλά Ρονάλντο...Και ο σεβασμός του προς τον δάσκαλο του αποδεικνύει πως αυτά που ξεστομίζει για τους αντίπαλους προπονητές είναι καθαρά για να στρέψει την προσοχή σε ανούσια πράγματα και να χαλαρώσει τους παίχτες.

    Μόνο αυτός θα μπορούσε να κόψει την Μπαρτσελόνα.Και έλεος πια...Είναι ο μόνος που κέρδισε την Μπάρτσα φέτος πάνω στο top της φόρμας της.Με Thiago Motta και Pandev(ο οποίος σημειωτέον στον τελικό θύμιζε Καραγκούνη - έπεφτε και με τα χνώτα σου)...3 μπαλάκια πως τα έριξε;(έστω και με μια πετσινιά :P)Παίζοντας με τον ΜΟΝΟ τρόπο που μπορούσε να κερδίσει.

    Για τον τελικό τώρα, ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ομάδες και οι δύο, το γεγονός ότι η Μπάγερν έφτασε στον τελικό ήταν μεγαλύτερο ανέκδοτο και από τη Φούλαμ στον τελικό του Europa(OMG!!), για μένα αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

    Για να συνεχιστούν τα ανέκδοτα και του χρόνου, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους με 4άρα μέσα στη Σεβίλλη, τον Σάντος να δηλώνει πως αν ο ΠΑΟΚ φτάσει τελικό θα ψωνίζει πλέον από τη FenaFresh και τα Αρειανά να ρίχνουμε καζούρα στα μπαόκια για το χαμένο τελικό του Wembley απέναντι στην κρεμασμένη από τα δοκάρια Real του Μουρίνιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε Κουβανέ ο Βερνίκος θα δώσει ρέστα. Ζει και αναπνέει για το μουντιάλ. Αν η Εθνική προχωρήσει κιόλας ποιος τον πιάνει!

    Φάντασμα καλωσήρθες στην παρέα μας και με την σειρά μου σε συγχαίρω που είσαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ!
    Ξέρεις τι γίνεται; Απλά τον Ολλανδό τον συμπαθώ περισσότερο από τον Μουρίνιο. Την καλύτερη μπάλα την έπαιξε η Μπάρτσα. Συμφωνώ. Μένει να δούμε αν θα έχει ανταγωνισμό από την Ρεάλ του Μουρίνιο!

    Άσχετε είναι δεκτή η άποψη σου ότι θα επιχειρήσει να πάιξει και ελκυστική μπάλα. Ο χρόνος θα το δείξει αυτό. Αλλά μου φαίνεται ψεύτικος ρε γμτ. Οι δηλώσεις, οι πανυγηρισμοί, το ύφος του. Βέβαια, ελάχιστη σημασία έχει ποια είναι η γνώμη μου για αυτόν. Το θέμα είναι ότι έχει πάρει δυο τσου λου και βάζει πλώρη και για τρίτο.
    Όσο για την τελευταία σου παράγραφο απίθανο σενάριο! Το μόνο σίγουρο είναι η καζούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ αναμενόμενη η έκβαση του παιχνιδιού. Η Μπάγερν έδειξε πως ένα ποδόσφαιρο ξέρει να παίζει και αυτο που παίζει είναι βούτυρο στο ψωμί του Ζοσέ, με την επιθετική του άμυνα όπως γράφεις.

    Ποπο τώρα μας διέλυσες που είπες οτι θα φάμε βερνίκο το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα στον Μάγο!

    Βερνίκος και ξερό ψωμί φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. pw pw poli antibayern...an epeze o riber den eihe tihi i inter..robben ribery kanoun orgia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. bayern vs aris 6-0 axaxaxaxaxaxaxax kantharos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. thanks for visited, terima kasih.
    keep in touch, and support to keep blogging.

    http://ligafantasi.blogspot.com/2010/05/10-why-to-be-champion-league-2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...