Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Wild card...Wild things και Γκάλης(;)

Η χρονιά τέλειωσε άδοξα (κλισέ) για τον Άρη και ήρθε η ώρα για να κάνουμε ταμείο. Εντούτοις, κανείς δεν περίμενε ότι θα παρουσιάζαμε τέτοια ανομοιογένεια, ανισορροπία και αστάθεια σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα αποπειράθηκε να χτίσει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο υπό τις οδηγίες του μουσάτου Ιταλού θα έκανε ότι περνούσε από τις δυνάμεις της για να επιστρέψει στην Euroleague. Ο Μπερτομέου όμως ήθελε να μας κάνει ένα δωράκι: μια κάρτα που μάλλον έμοιαζε με βαρίδι.

Αυτή η κάρτα μας ''υποχρέωσε'' να βιαστούμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις κόντρες με το Μαρούσι. Η - άνευ χορηγού - ομάδα έκανε βεβιασμένες επιλογές παιχτών, κάποιες εκ των οποίων αποδείχτηκαν εκ των υστέρων. Οι Μπέλσερ, Στίνσον, Ντέι και ειδικά ο Νιουμπλ ουσιαστικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν, δυστυχώς όμως υπήρχαν και κάποιοι που πέρασαν και ότι άγγιζαν μετατρεπόταν σε σκόνη. Στο άκουσμα των μεταγραφών των Ντικούδη, Χατζηβρέττα και Κακιούζη χάρηκα. Και είμαι σίγουρος ακόμα και τώρα ότι αν δεν τους παίρναμε τότε και καταλήγανε σε κανά Μαρούσι ή Πανελλήνιο θα έπεφτε κράξιμο. Ωστόσο, από αυτούς τους τρεις ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Κακιούζης, διότι οι άλλοι δυο όπως διαπιστώθηκε ήταν λοβοτομημένοι από τον Ομπράντοβιτς.

Το κράξιμο όμως δεν το γλίτωσε ο Δαμιανίδης. Η πώληση του Παπανικολάου ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών (κλισέ) στους οπαδούς του Άρη για λόγους που να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα πλήρως. Προφανώς και διαφωνούσα με την πώληση για τον απλό λόγο ότι ο παίχτης ήταν/είναι φέρελπις, αλλά η αντίδραση μας ήταν λες και πουλήσαμε τον Γκάλη. Σε τελική ανάλυση τι είχε δείξει ο παίχτης; Μάλλον τίποτα για τον απλό λόγο ότι δεν έπαιζε. Το θέμα είναι ότι ο μικρός πουλήθηκε, η ομάδα κράτησε τα γραφεία της και η αντιπαράθεση μεταξύ κόσμου και κομπολογιού φούντωνε. Φυσικά το πιο σημαντικό πρόβλημα ήταν η λάθος αξιοποίηση των χρημάτων από την πώληση. Ο Δαμιανίδης έφταιγε και για αυτό ή μήπως οι επιθυμίες του εκάστοτε προπονητή;

Ήρθε και ο αποκλεισμός από το Μαρούσι για τα προκριματικά και έδεσε το γλυκό. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η κόντρα μεταξύ οπαδών και διοίκησης ανέβαζε ρυθμούς, ενώ παράλληλα η καταστροφολογία έκανε και επίσημα την εμφάνισή της. Πολλοί λέγανε ότι η διοίκηση απαξίωσε το προϊόν της, ότι δεν υπάρχει όραμα, ότι πρέπει να φύγει ο Δαμιανίδης και πολλά άλλα. Για τον Δαμιανίδη θα τα πούμε αργότερα. Προς το παρόν ας επιστρέψουμε στον Ματσόν. Ο Ιταλός φάνηκε ότι βρισκόταν όχι μόνο εκτός πραγματικότητας, αλλά και εκτός πλάνων της διοίκησης. Αφού δεν τον ήθελες, γιατί τον ξαναπήρες πίσω; Ορίστε ένα εκούσιο λάθος της διοίκησης. Ακούσιο λάθος ήταν η πρόσληψη Κατσικάρη. Μόλις τον πήραμε όλοι χαρήκαμε. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Φώτης θα έβγαινε τόσο μα τόσο σκάρτος. Για να μην πω τίποτα χειρότερο. Μας φόρτωσε με παίχτες που ήθελε, εξέθεσε την διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε και τον κόσμο που τον πίστεψε. Φάνηκε πολύ λίγος.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού επιμένει το γνωστό αρχαίο ρητό και στην περίπτωση μας βρίσκει εφαρμογή. Η άτακτη φυγή του Κατσικάρη, έφερε στον Αυτοκράτορα τον Μπλατ. Μόλις έφτασε στα αυτιά μου η φήμη περί πρόσληψης του Μπλατ δεν το πίστευα. Έλα όμως που έγινε πραγματικότητα. Επί των ημερών του, η ομάδα απέκτησε ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία χάθηκε κυριολεκτικά για ένα καλάθι. Μια άμυνα μας χώριζε από το f4 του Eurocup, όπου με ενδεχόμενη κατάκτηση θα είχαμε καπαρώσει την συμμετοχή μας στην Euroleague. Διότι στο πρωτάθλημα συνεχίζαμε όπως ξεκινήσαμε. Ανομοιογένεια, ανισορροπία και αστάθεια. Θα μπορούσαμε να πάμε και στον τελικό κυπέλλου, αλλά ο Φώτης είχε άλλη άποψη. Τελοσπάντων.

Ποιος φταίει για την φετινή σεζόν; Για μένα φταίνε όλοι. Διοίκηση, προπονητές, παίχτες ακόμα και o κόσμος. Ναι και o κόσμος. Διότι πολλοί επιμένουν να ζουν στο παρελθόν, προτιμούν να κράζουν παρά να στηρίζουν (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) και γενικώς κάνουν ερασιτεχνικές σκέψεις, όπως αυτή του στυλ ότι αν φύγει ο Δαμιανίδης όλα θα φτιάξουν δια μαγείας ή κανένας στο Παλέ. Τι σημαίνει κανένας στο Παλέ; Με την Ολύμπια Λάρισας να πάνε 289 άτομα, αλλά με τον Π.Α.Ο.Κ. να είναι τίγκα; Αυτό σημαίνει κανένας στο Παλέ; Δεν νομίζω. Όπου φτώχεια και γκρίνια. Αν δεν γεμίσεις το γήπεδο πως θα κάνεις μεταγραφές;

Όσο για τον Δαμιανίδη έκανε λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αποκλειστικός φταίχτης. Ουσιαστικά, τον αφήσανε μόνο του χωρίς βοήθειες, τι να κάνει ο άνθρωπος. Αυτός φταίει που η ομάδα με τρεις προπονητές δεν έκανε ένα πικ εν ρολ; Αυτός φταίει που φάγαμε τριαντάρες και με τους τρεις προπονητές; Αυτός φταίει που ξεκινήσαμε τη σεζόν με ένα σέντερ, ελέω Ματσόν; Αυτός φταίει που ο Φώτης πήρε τον Λάμποβιτς και τον Πάουνιτς; Αυτός φταίει που ο Μπλατ προτίμησε τον Γουόλς από έναν ψηλό; Αυτός φταίει που ο Μπλατ ούρλιαζε η μπάλα στον Μπετς και οι παίχτες βαρούσανε τρίποντα; Έχει ευθύνες, και μάλιστα υψηλές, αλλά μην του τα φορτώνουμε κι όλα. Οι παίχτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν το ξέρω; Πόσα ματς χάσαμε στον πόντο, πόσες φορές κάνανε του κεφαλιού τους, πόσες φορές ήταν εκτός τόπου και χρόνου; Πόσες εκτός έδρας νίκες κάναμε; Οι προπονητές πόσες φορές έκαναν ''μαγικά'' και τραβούσαμε τα μαλλιά μας; Θυμάμαι κάτι πειράματα του Κατσικάρη και τρελαίνομαι. Και κάτι last but not least: γαμώ το κέρατό μου ο Κλαρκ δεν είναι άσσος!

Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα; Το πρώτο μέλημα που πρέπει να έχουμε είναι ο σχηματισμός ισχυρής διοίκησης. Πως να το κάνουμε όμως, όταν οι συναντήσεις δεν καταλήγουν σε καμία απόφαση; Εν τω μεταξύ, ο Δαμιανίδης μπορεί να πάει Πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ, o Τζεβελέκης θέλει να πολιτευτεί στο Κιλκίς, ο Παπαϊωάνου δεν θέλει να αναλάβει Προεδριλίκια και όπως φαίνεται ο κλήρος πέφτει στον Κουιμτζή. Ή μήπως στον Γκάλη; Καλά θα κάνει ο Γκάλης να κάτσει εκεί που βρίσκεται και να μην μπλεχτεί με τα διοικητικά. Δεν χρειάζεται να αμαυρωθεί η εικόνα του. Αρκεί και μόνο η παρουσία του στην εξέδρα. Η πρόταση όμως που έγινε στον Νίκο μου βγάζει μια κραυγή απόγνωσης για ενότητα και συσπείρωση. Το ζήτημα όμως είναι απλό. Ή μένει ο Δαμιανίδης και τον στηρίζεις, ή φεύγει και πας για άλλα. Το θέμα είναι ότι μάλλον αυτά τα άλλα δεν υπάρχουν. Αντίθετα, υπάρχει μια μικρή ''τρύπα'' που έχει προκάλεσει μια μικρή διαφωνία για το πως έγινε και ποιος την έκανε, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κλείσει. Η λύση πάντως είναι απλή: μειώνεις το μπάτζετ. Με μειωμένο μπάτζετ όμως αξίζει να μείνει ο Μπλατ ή να πάρεις άλλο τεχνικό τύπου Σφαιρόπουλου ή Μπαρτζώκα; Κλείνοντας, να πω για την υποδειγματική στάση του Μπλατ που πραγματικά φέρεται σαν κύριος και φαίνεται ότι κυριολεκτικά ό,τι λέει το εννοεί. Μην είμαστε όμως και εμείς γάιδαροι. Ας πάρουμε μια απόφαση και να του την ανακοινώσουμε για να ξέρει κι ίδιος τι θα κάνει. Μέχρι τότε αναμένουμε.

Υ.Γ.1 Η ομάδα μου είναι ο Άρης, όχι ο Δαμιανίδης.

Υ.Γ.2 Να περιμένουμε πάλι καμιά (άγρια) κάρτα;

11 σχόλια:

  1. Φίλε Κάνθαρε,

    πολύ καλό άρθρο και με βρίσκεις σύμφωνο. Τα λάθη είναι πολλά και τα φταιξίματα σε όλους. Δυστυχώς η φετινή χρονιά, αν εξαιρέσεις τον Μπλατ, χαρακτηρίζεται από μιζέρια. Αν δεν φύγει η μιζέρια πάνω από την ομάδα τίποτα δεν θα φτιάξει. Τα πρώτα βήματα με τη λήξη της χρονιάς δυστυχώς μου μυρίζουν και πάλι μιζέρια.

    Μαζευτείται καλοί μου άνθρωποι, παρτε μια απόφαση ανακοινώστε την και στον υπομονετικότατο Μπλατ γιατί δεν αξίζει να του φερθείται έτσι. Πάνω από όλα όμως πάρτε μια απόφαση για το καλό του ΑΡΗ του οποίου το μεγαλείο δεν πρέπει να μικρύνει ούτε χιλιοστό!

    Και προς Θεού, δεν είναι ώρα για Γκάλη! Όπως λες και από την κερκίδα είναι πολύ σημαντικός.

    Καλό Σ/Κ εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανθαρε ασχετο παρε να ακουσεις
    http://www.liveleak.com/view?i=65e_1274974915
    http://www.liveleak.com/view?i=2c6_1274902230

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωριμο αρθρο Κανθαρε και με βρισκεις συμφωνο στα περισσοτερα σημεια. Μερικες παρατηρησεις μονο με τη μορφη ακατασχετης πολυλογιας:

    Μπορει η wild card να μας εσφιξε τα λουρια, ομως καλο πηγε να μας κανει. Τρεις ευκαιριες ειχαμε το 2008 και περσι να βγουμε στην ευρωλιγκα και τις κλωστησαμε και τις τρεις για λιγα δευτερολεπτα, για λιγα σουτ. Η ομαδα ετρεχε να προλαβει οχι μονο επειδη θα παιζαμε νωριτερα, αλλα και γιατι δεν ειχαμε τα ιδια οικονομικα δεδομενα πλεον.

    Στο θεμα των παικτων που ηρθαν, κατ΄αρχην απορω που τον θυμηθηκες το Νιουμπλ! Επισης, στην περιπτωση Χατζηβρεττα, Ντικουδη, Κακιουζη, ημουν πολυ επιφυλακτικος γιατι πιστευα οτι αυτοι οι παικτες ερχονταν χορτασμενοι και ετοιμοι για τα τελευταια ενσημα. Οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια ποιοι ηταν οι λογοι που απτευχαν, ομως τα πραγματα εγιναν οπως τα πες. Μονο ο Κακιουζης διασωθηκε. Διασωθηκε. Μια απορια μονο: Θυμασαι που πριν χρονια φερναμε κατι παντελως αγνωστους παικτες, Ευρωπαιους και Αμερικανους που κατεληγαν να κανουν παπαδες με την ομαδα μας (μην πω ονοματα απο το 2002 και μετα, θα γραφω για ωρα). Αυτοι οι τυποι στο σκαουτινγκ της ομαδας ειναι οι ιδιοι? Ειναι ντεφορμε? Ειναι αλλοι? Γιατι χασαμε την ικανοτητα που ειχαμε σαν ομαδα να παιρνουμε πηλο και να τον κανουμε χρυσαφι?

    Στο θεμα του Παπανικολαου κι εγω δεν ηθελα να τον πουλησουμε, αλλα εβλεπα οτι δεν βγαιναμε οικονομικα οποτε.... Οσο για τις αντιδρασεις, κλαφτα. Εδω για τον Ογιος καποιοι ετοιμαζονταν να πεσουν απο μπαλκονια. Μη ξεχνας ομως οτι με τον ΑΡΗ μπορει να μην εδειξε σχεδον τιποτα ο μικρος, ομως με την Εθνικη κεντησε. Ηταν φοβερος. Απο κει τον ειδαν ολοι, ακομα κι Αρειανοι.

    Για τον Κατσικαρη συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ηταν ο προπονητης που ονειρευομουν να ερθει στον ΑΡΗ ηδη απο το καλοκαιρι του 2005. Και με απογοητευσε τρομερα.

    Για την κατασταση στον ΑΡΗ τα τελευταια 2 χρονια φταινε αυτοι που συμμετεχουν αλλα και αυτοι που ΔΕΝ συμμετεχουν. Για καιρο ακουγαμε γκρινια περι της αδυναμιας του Τζεβελεκη να ανεβασει αισθητα το μπατζετ της ομαδας για να κοντραρουμε παο-οσφπ και δεν ακουγονταν τσιμουδια για ενα σωρο επωνυμους αρειανους επιχειρηματιες που δεν κουνουσαν το δαχτυλακι τους να δραστηριοποιηθουν. Το ιδιο συμβαινει και τωρα με το Δαμιανιδη. Δεν σας κανει κυριοι? Διωξτε τον και ανεβαστε επιπεδο την ομαδα και αφηστε τον να γινει προεδρος στον ΕΣΑΚΕ (προφανως το εληνικο μπασκετ σεβεται περισσοτερο το Δαμιανιδη απο οτι ο ιδιος ο ΑΡΗΣ).

    Ο Γκαλης να μην ανακατευτει. Ή αν ανακατευτει να ανακατευτει πολυ σοβαρα (οπως μονο αυτος ξερει).

    Για τον κοσμο τι να πω..... Τα τελευταια δυο χρονια συστυχως αγεται και φερεται. Η κοντρα μεταξυ οπαδων διοικησης που λες, μακαρι να ηταν κατι το οργανωμενο. Δυστυχως, ειναι η γνωστη γκρινια του μισοαμορφωτου θαμωνα των καφενειων που ξερει τα παντα και δεν ξερει τιποτε.

    Με εκκλησεις για ενοτητα οχι απλα δεν παμε πουθενα, αλλα δειχνουμε οτι τα εχουμε χαμενα σε επιπεδο συνειδητοποιησης και επιλογων. Δεν ειναι κακο να διαλεξουμε σρατοπεδο σε μια επικειμενη συγκρουση. Με κριτηριο και σοβαροτητα ομως. Οπου ασχοληθηκε σοβαρα ο κοσμος του ΑΡΗ με την ομαδα, ειδαμε σε βαθος χρονου καλα αποτελεσματα. Και αυτο πρεπει να ισχυει και εκτος αθλητισμου (κλεινω πονηρα το ματι μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι πιο κοντά,βλέπεις καλύτερα τα πράγματα,η δική μου τοποθέτηση θα γίνει με αναρτηση,αφού ξεκαθαρίσει το διοικητικο,ακουσα όμως για μπάτζετ 1 εκατ.ευρω,με τέτοια οικονομική προοπτική ούτε παιδάκια της γειτονιάς δε θα υπογράψουν συμβόλαιο στον Αρη..
    - Ο Γκάλης δεν ειναι χαζός ν'ασχοληθεί με τα διοικηιτικά του Αρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία ανάλυση. Κακά τα ψέματα, μπάσκετ όλοι μάθαμε από τον Άρη. Και ο μπασκετικός Άρης αξίζει να'ναι δυνατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να σου πω καταρχας ενα μεγαλο μπραβο για το θεμα που καταπιαστηκες ομολογουμενος με τεραστια επιτυχια
    ουτε ο σκουντης δεν θα τα εγραφε ετσι (λεω και καμια μαλακια )
    πρωτιστως θελω να συμπληρωσω λεγοντας οτι αν εισαι γνωστος στην ευρωπη αυτο το οφειλεις στο μπασκετ
    στο ισραηλ αν πας ξερουν τους δυο αιωνιους και τον αρη
    ενα παραδειγμα σου φερνω
    κακος λοιπον οι υπευθυνοι καθονται στη λεσχη φιλων του αρη με το βαρος να πεφτει στο ποδοσφαιρο
    απαιτειται απαλλαγη εδω και τωρα το μπασκετ ειναι αλλη ιστορια και του αρμοζει ιδιαιτερης μεταχειρισης
    τοσο δυσκολο ειναι στην καε να τα βαλει κατω να δει που ποναει η ομαδα ποσα χρηματα χρειαζονται και να κανει εκκληση στον κοσμο ?
    πιστευω αδερφε οτι το παλε θα γεμισει γιατι εκει πρεπει να γινει η συνελευση
    οσο και να σου φαινεται απολυτο αυτο που λεω και ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ
    εδω και τωρα μονο του το μπασκετ ειναι η ιστορια σου και στο φιναλε δεν υπαρχει ελληνικο μπασκετ χωρις αρης και σοβαρολογω
    για την μπαλα καρφι δεν μου καιγεται εδω ομως το θεμα ειναι αλλο
    στη διοικηση ο δαμιανιδης μετα τις κινησεις αποτυχιας τα τελευταια που εφερε την ομαδα στο χειλος του γκρεμου καλο θα ειναι να φυγει και να μπουν νεα προσωπα επι το πληστον παλαιοι καλαθοσφαιριστες
    δεν καταλαβα ο γκαλης στην απεξω και αυτο που ειπες τη ηρθε να κανει δεν με πειθει εμενα
    ο ντιβατς ο ντανιλοβιτς ο ντουντα τη δουλεια εχουν στην παρτιζαν
    ανθρωποι που ξερουν το μπασκετ οσο λιγοι
    βαση στις ακαδημιες σοβαρη δουλεια ομως οχι καλαμπαλικι να εχουμε να λεγαμε
    ιδιαιτερως σοβαρο θεμα και μην μου πει καποιος ειδαμε και τα νεα παιδια
    που και ποτε ?ενω τα εκατομμυρια του παπανικολαου επενδυθηκαν στον κακιουζη τον χατζιαβατη και τον ντικουδη με ασσο τον κλαρκ
    ειναι για τον αρη
    που ειναι ενας υπευθυνος σκαουτιγκ να του διαθεσει το ταμειο της καε καποια χρηματα ωστε να τα επενδυσει απο παιχτες που παιζουν στο κολεγιακο πρωταθλημα ?
    επειγοντος τμημα σκαουτιγκ λοιπον
    ειναι πολλα ρε φιλε που θελω να πω αλλα νυσαφι ρε φτανει
    σεβαστητε καποιοι στην σαλλονικη το κοσμημα που εχετε στα χερια που φετος ο κοσμος ηταν απειροελαχιστος
    ωχ πηρα φορα σταματαω εμεις φυσικα θα τα ξαναπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας!

    Πάνω κάτω από ότι βλέπω συμφωνούμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

    Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, πρέπει να επανεργοποιηθεί το τμήμα σκάουτινγκ που είχε καλές επιλογές στο παρελθόν, κάποιοι πρέπει να αποδεχθούν τις ευθύνες τους, πρέπει να περιοριστεί η άσκοπη γκρίνια και επιτέλους να μπούμε σε μια σειρά!

    Είπαμε αρκετά κι όμως δεν φτάνουν για να καλύψουμε όλα τα θέματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλα και να παρουσιαστούμε του χρόνου πιο συμπαγείς.

    Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες στην διάθεση μας, δηλαδή όταν καταλήξουν σε μια απόφαση! Πολλές είναι φορές είναι καλύτερο να επιλέγεις μια λάθος απόφαση, απο το να μην αποφασιζεις καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παντως δεν ξερω ποιος και τι φταει αλλα κατι φταιει για αυτο τον μπασκετικο αρη...και δε νομιζω πως ειναι μεμονωμενα οι παιχτες ή η διοικηση ή ο εκαστοτε προπονητης αλλα οι συνισταμενη των παραπανω...
    οσο για τον παπανικολαου αν δεν τον πουλουσαμε δε θα ειχαμε γραφειο να υπογραψουμε συμβολαιο...επιβεβλημενη κινηση ασχετα αν ο παιχτης δοθηκε πηραμε λεφτα και δεν τα αξιοποιησαμε σωστα...(κανθαρε να ρωτησω υπαρχει φημη να επιστρεψει στον αρη ως δανεικος?)
    οσο για τους 2 πρωτους προπονητες αυτης της σεζον του αρεως περασαν και δεν ακουμπησαν, οσο για τον μπλατ θα διατυπωσω τα παρακατω ερωτηματα-αποριες:
    1)πως ηρθε αρχικα στον αρη?
    2)και αφου ηρθε στον αρη και τελειωσε οπως τελειωσε η σεζον, πως ειναι δυνατον να περιμενει εμας και καλα να του πουμε και εμεις να αγοραζουμε αγρον?
    3)και αφου εμεις αγοραζουμε αγρον τι μελλει γενεσθαι τη νεα σεζον μεινει δε μεινει ο μπλατ?

    Υ. Γ. : παντως να μεινει ο μπλατ και να ειναι οι παιχτες σαπιοι και το ροστερ σε κακα χαλια δεν το θελω προτιμω να φυγει!!!

    τα σεβη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Μαρούσι έδειξε ότι και με 1 μύριο μπάτζετ, αν αυτά επενδυθούν σωστά, μπορείς να κάνεις την υπέρβαση. Και μιλάμε για μια ομάδα χωρίς καθόλου κόσμο και χωρίς φυσικά την ιστορία του Άρη. Καιρός θα ήταν να παραδειγματιστείτε από την περίπτωσή του και να δώσετε και ως διοίκηση αλλά και ως κόσμος λίγη περισσότερη προσοχή στο "μπασκετάκι" μπας και δούμε λίγο περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα! Έχει καταντήσει ολόκληρη η Α1 να έχει μονάχα ενδιαφέρον στα ματς του ΠΑΟ με τον ΟΣΦΠ. Απαράδεκτο επίσης να παίζουν ημιτελικό 2 ομάδες χωρίς ειδικό βάρος όπως το Μαρούσι και Ο Πανελλήνιος και ο Άρης με τον ΠΑΟΚ να πάλεψαν για να μπουν στην 8αδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά δεν μιλάω για την πρωταθλήτρια το 2002 ΑΕΚ γιατί αυτοί πάλευαν για τη σωτηρία... Θλιβερά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πεντάστερε δίκιο έχεις. Απλά να σημειώσω ότι το Μαρούσι δεν έχει κάποια τρομερή πίεση. Όσο για την ΑΕΚ πραγματικά θλίψη.

    Πανσοφίξ όπως δείχνουν τα πράγματα ο Μπλατ μάλλον δεν μένει, οπότε κινούμαστε σε ελληνικές λύσεις (Μπαρτζώκας, Σφαιρόπουλος). Λογικά τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...