Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Χρονιά επιβίωσης

Η περσινή σεζόν συνιστά έναν ποδοσφαιρικό άθλο. Η ομάδα απέδειξε ότι η πίστη και η τρέλα, παρέα με μερικές δόσεις ικανότητας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και απέναντι σε όλα τα προγνωστικά, διαψεύδοντας ακόμα και τους ίδιους τους Αρειανούς, αποφύγαμε τον υποβιβασμό. Έχοντας, μάλιστα, να αντιμετωπίσουμε εξωτερικές και εσωτερικές απειλές. Οι διαιτησίες που είχε ο Άρης πρέπει να ήταν από τις χειρότερες που θυμάμαι να έχει οποιαδήποτε ομάδα όσο παρακολουθώ συνειδητά ποδόσφαιρο -το μόνο που θέλαμε είναι να μας αφήσουν να παίξουμε και να μην μας γαμάνε. Μιλάμε για σφαγή με το γάντι. Χωρίς αναισθητικό. Το ίδιο ισχύει και με την ανελέητη προπαγάνδα που δέχθηκε από τον Φεβρουάριο και έπειτα. Αδυσώπητος επικοινωνιακός πόλεμος. Ότι και καλά ανέβηκε στο άρμα του Μαρινάκη. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ! Ήθελα να ήξερα, αν δεν είχα ''ανέβει'' στο άρμα του Μαρινάκη, τι άλλο θα έβλεπαν τα ματάκια μου! Κι όλα αυτά με την Ε.Π.Ο. να έχει διακόψει διπλωματικές σχέσεις με την Π.Α.Ε. Άρης. Μολαταύτα, το μέγεθος της επιτυχίας διογκώνεται, και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό, από τις εσωτερικές απειλές. Τις οποίες δεν μπορέσαμε να τιθασεύσουμε και να διαχειριστούμε σε κανένα σημείο της σεζόν. Ελπίζω να θυμάστε την Λειψία και το Βατερλώ. Και ευτυχώς που πήρε το πηδάλιο η λελογισμένη τρέλα του Σούλη και του Σκόρδα, διότι αυτή τη στιγμή θα ψάχναμε μεταχειρισμένο τρακτέρ για να κάνουμε τουρνέ στην επαρχία.


Ούτε αυτοκριτική, ούτε απόδοση ευθυνών, ούτε ορθή επικοινωνιακή πολιτική, ούτε εταιρικό πλάνο, ούτε τίποτα. Για να μην αναφέρω τις αντικαταστάσεις επί αντικαταστάσεων. Όχι μόνο στους προπονητές, αλλά και στους παίχτες. Μέχρι και Πρόεδρο αλλάξαμε. Μυαλά αλλάξαμε; Το καλό που μας θέλω. Πέρυσι, μέσα από αυτό το blog είχα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά δυστυχώς απευθυνόμουν σε ώτα μη ακουόντων. Είχα προσπαθήσει να προετοιμάσω νοητικά τους Αρειανούς για αυτά που επρόκειτο να δουν και να αντιμετωπίσουν. Και απέτυχα σε μεγάλο βαθμό, έστω κι αν, εν τέλει, οι οπαδοί στήριξαν ανιδιοτελώς την ομάδα. Ευτυχώς φέτος δεν χρειάζεται να προβώ σε παρόμοιες ενέργειες. Ο μέσος φίλαθλος του Άρη, με την πολύτιμη πείρα που απέκτησε από την περσινή σεζόν, έχει εναρμονιστεί ικανοποιητικά με το νέο status quo της Π.Α.Ε. και πλέον ξέρει τι να (μην) περιμένει. Έχει κατανοήσει ότι (και) η φετινή σεζόν θα είναι χρονιά επιβίωσης και μάλλον έχει πάψει να εναποθέτει τις ελπίδες του στην so called περηφάνια και δυναμική του συλλόγου. Εν ολίγοις, έχει εμποτιστεί με ρεαλισμό. Κι αυτό μόνο σε καλά πράγματα μπορεί να οδηγήσει.

Όσο για το αγωνιστικό, ας μην περιμένουμε θαύματα -θα το αναλύσουμε περαιτέρω σε ανύποπτη χρονική στιγμή. Εν αρχή, αυτός ο Χατζηνικολάου δεν με πείθει. Νταξ, είναι Αρειανός -κύριε Ηλιάδη, για αυτό προσλήφθηκε; Προπονητής είναι; Θα το διαπιστώσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά, ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδιά, ποιος πιστεύει ότι ο Χατζηνικολάου θα βγάλει τη σεζόν; Παρακαλώ να σηκωθεί άφοβα από τη θέση του και να το δηλώσει. Υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να τον πιστέψω. Το ευτυχές είναι ότι η διοίκηση έχει δείξει μια ζωντάνια και μια κινητικότητα. Μεταξύ άλλων, ανανέωσε τον Αγκάνθο, ο οποίος, όταν είναι νοητικά νηφάλιος, αποτελεί vital part σε αυτόν τον Άρη, κράτησε τον χρήσιμο Πουλίδο, για να κρατάει κι ο ίδιος την αμυντική γραμμή, βρήκε πολύ γρήγορα έναν Σλοβένο, που δεν έχω ιδέα τι ψάρια πιάνει, για αντικαταστάτη του Κοέλιο και υπέγραψε τον Παπαδόπουλο για τη θέση του Παπαστεριανού. Συν τον Μανιά που τον ήθελαν οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος. Όμως, ας μην αποπροσανατολιζόμαστε από τα γρήγορα αντανακλαστικά της διοίκησης: υπάρχουν ακόμα ορισμένα κενά, αγωνιστικά και μη. Ο Άρης του 2013 πρέπει να παίζει άμυνα πριν παίξει επίθεση και να καταλάβει ότι η περσινή αναγκαιότητα της βίαιης ένταξης των νεαρών παιχτών πρέπει βαθμιαία να μετατραπεί σε σχέδιο. Επιπλέον, η προσπάθεια με το άρθρο 99 καλό θα είναι να μας πουν γιατί διεξάγεται. Για να λειτουργήσουμε -επιτέλους!- με έναν οικονομικό (εξ)ορθολογισμό και να πάψουμε να γινόμαστε βορά των μάνατζερ ή να μηδενίσουμε το κοντέρ των χρεών και να τραβήξουμε ξανά προς την ''δόξα''; Αν ισχύει το δεύτερο, καλύτερα να υποβιβαστούμε μόνοι μας, να συγχωνευθούμε ή να αυτοδιαλυθούμε. Εκτός αν πήραμε το μάθημά μας. Τέλος, θεωρώ αυτονόητο ότι ως στόχος ορίζεται η αποφυγή του υποβιβασμού. Αρκεί να αφήσουμε τις ντρίμπλες για το γήπεδο κι όχι στην αλήθεια.

Υ.Γ.1 Βαρέθηκα να διαβάζω, αγγίζοντας τα όρια της εμπάθειας/ζήλιας, για το αργό, όπως ισχυρίζεται μεγάλη μερίδα του κόσμου, κέντρο του Π.Α.Ο.Κ. Είναι προφανές ότι η άγνοια μας βρίσκεται σε έξαρση. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση, αλλά θα το αναφέρω επιγραμματικά. Μια ομάδα που έχει μεσαία γραμμή με αργούς παίχτες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι αργή. Μια ομάδα που έχει γρήγορους παίχτες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι γρήγορη. Ελπίζω να καταλαβαίνουμε την αξία της ανάπτυξης, των αυτοματισμών, του transition game και της ορθής διάταξης, συν το γεγονός ότι η μπάλα τρέχει πιο γρήγορα από τον παίχτη. Αυτά.

Υ.Γ.2 Είμαι σίγουρος ότι ο Βίγια στην Ατλέτικο δεν θα χαραμίζεται στον ασβέστη και, όντας πλέον υγιής, θα ξαναβρεί την φόρμα του!

Υ.Γ.3 Ο Σισοκό της Παρί για τον Ολυμπιακό, ο Γκουργκάφ για τον Π.Α.Ο.Κ. και ο Κίβου για τον Παναθηναϊκό. Οι μεγαλύτεροι παραμυθάδες εν δράσει!

Υ.Γ.4 Οφείλω να δηλώσω ότι ορισμένες φορές η (αθλητική) δημοσιογραφία παρουσιάζει πραγματικές ειδήσεις κι όχι νέα του κώλου. Όπως στην περίπτωση του Τζόρβα, ο οποίος υπέγραψε στον Απόλλωνα. Πολύ όμορφα. Ποια είναι η είδηση στην προκειμένη περίπτωση; Ότι ένας τερματοφύλακας της ικανότητας του Τζόρβα βρήκε συμβόλαιο στην Α' Εθνική. Το λογικό και το αναμενόμενο θα ήταν να πάει σε κάποια ομάδα που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία. Αλλά τότε δεν ήταν είδηση.

Υ.Γ.5 Γκαρσόν, πιάσε δυο I Want You (She's So Heavy)!



8 σχόλια:

  1. Κανθαρε, εχουμε την ιδια αποψη για τον Χατζηνικολαου. Δεν τον θεωρω κατι ιδαιτερο ως προπονητη και θα ειναι λαθος αν προσεληφθη επειδη ειναι Αρειανος και συγχωριανος του Ηλιαδη. Και γω πιστευω οτι δεν θα βγαλει τη σεζον, ωστοσο πρεπει ολοι μας να τον στηριξουμε. Και θα πω κατι που το λεω συνεχως: θα στηριξουμε τον προπονητη του Αρη και οχι τον Χατζηνικολαου! Ας μαθουμε να λειτουργουμε με θεσμους και οχι με προσωπα.

    Φετος Κανθαρε με τα τωρινα δεδομενα βλεπω οτι υπαρχουν αρκετες ομαδες πολυ χειροτερες απο εμας, οπως ο Πανθρακικος, η Βεροια, ο Πλατανιας, ο Εργοτελης, κλπ. Πιστευω πως με τις καταλληλες προσθηκες (στοπερ, δεξι μπακ, αριστερο μπακ, εξτρεμ, 10αρι) θα εξασφαλισουμε γρηγορα την παραμονη και θα διεκδικησουμε (θελω να) ελπιζω και μια διακριση στο κυπελλο.

    Μεχρι στιγμης βλεπω οτι η διοικηση κινειται σε καλα βηματα. Σε πολλα επιπεδα. Εχει κανει ευστοχες μεταγραφικες κινησεις, εχει συμφωνησει με καποιους σημαντικους πιστωτες και ελπιζω να συνεχισει ετσι.

    Να 'σαι καλα Κανθαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'εχει φάει η αγωνία,θα πάει στην Τούμπα ο...Μαλουντάς; :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρης

    Κάνθαρε, δεν έχω ιδέα για τον Άρη, πέραν του ότι μας πήρατε από τον Απόλλωνα τον Μανιά (γκρρρ... πλακίτσα!), κάτι που αποτέλεσε μέγιστη έκπληξη για μένα. Να πω ότι το παιδί πήγε κάπου καλύτερα από τον Απόλλωνα, ας πούμε στον Ατρόμητο ή τον Αστέρα Τρίπολης (με δεδομένο ότι σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να πάει), να πω εντάξει, αλλά πήγε στην περιπέτεια του Άρη. Και όταν τελειώσει η μεγάλη τιμωρία του Αγκάνθο, τί θα γίνει? Θα παίζει ο Αγκάνθο ή ο Μανιάς? Τέλος πάντων, πολύ καλό ντηλ για τον Άρη, καθώς θα έχει στο ρόστερ 2 πολύ καλούς επιθετικούς (αν και ιδίου στυλ), αλλά για τον ίδιο τον παίκτη νομίζω ότι έκανε λάθος καριέρας.

    Για τον ΠΑΟΚ δεν έχω εικόνα. Εντάξει, γνωστό είναι ότι, λόγω της κάψας του Ιβάν με την Εθνική του 2004, οι πρώην διεθνείς του Παναθηναϊκού θα πάνε ένας-ένας στην Τούμπα. Τώρα πήρανε λέει και τον Σπυρόπουλο, μετά τον Κατσουράνη και τον Σαλπιγγίδη. Λες να πάρει ο Ιβάν και τον Γιούρκα ή τον Καραγκούνη? Αλλά δεν γίνεται ρε φίλε να διώχνεις τον σκύλο Φωτάκη και να παίρνεις τον Τζιώλη στην θέση του, μόνο και μόνο λόγω διαφοράς ηλικίας, και να κρατάς τον περιπατητή Κατσουράνη. Όσο για τον Στέφενς, να είσαι σίγουρος ότι ξέρει πολύ καλά για το "μαχαίρι στον λαιμό" του Ιβάν. Δεν τον νοιάζει αν αποτύχει η ομάδα, ούτε αν απολυθεί τον Αύγουστ, τα λεφτά του θα τα πάρει όπως κι αν έχει. Θα κάνει ό,τι νομίζει, και ό,τι γίνει έχει καλώς. Μεγάλος σε ηλικία είναι ο Χουμπ και δεν φοβάται για το επαγγελματικό μέλλον του (υπάρχει πάντα και το Κατάρ ή τα ΗΑΕ), δεν είναι σαν τον 40άρη Πασιένσα που έχει ένα όνομα να διαφυλάξει για το μέλλον της καριέρας του, και λάκισε από την παράλογη πίεση του Ιβάν να απαιτεί οπωσδήποτε πρόκριση στους ομίλους του Τσου Λου με συνέπεια να πάρει τα μπογαλάκια του. Με δυο λόγια, τυχοδιώκτης ο Στέφενς. Δεν τον κακίζω, το απολύτως λογικό έκανε. Απειλές τύπου "όταν ο υπάλληλός μου κάνει λάθος και αποτυγχάνει τον διώχνω" δεν ανησυχούν τον κάθε Στέφενς, ο οποίος έτρεξε να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ μην τυχόν και το μετανιώσει ο Σαββίδης.

    Πραγματικά εξεπλάγην με την μεταγραφή του Βίγια στην Ατλέτικο, και μάλιστα με το γελοίο αντίτιμο των €2 εκατομμυρίων (που ίσως φτάσουν τα 5). Πιθανολογώ ότι για να τον ξεπουλήσει έτσι η Μπάρτσα (και προκειμένου να της μείνει αμανάτι) γλυκοκοιτάζει κάποιον παίκτη της Ατλέτικο και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του στο μέλλον.

    Εντάξει, ο κουτσός Σισοκό θεωρητικά μπορεί να πάει στον γαύρο (καλό βέβαια θα είναι να μην τον πάρουν, ακριβώς γιατί πλέον είναι κουτσός από τους τραυματισμούς), και ο Σαββίδης έχει λεφτά να πάρει έναν παροπλισμένο παίκτη της Λυών που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση εδώ και 2-3 χρόνια (άλλο βέβαια αν ο παίκτης θέλει να έρθει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα). Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου από πού κι ως πού θα έπαιρνε τον Κίβου? Θα τον πλήρωνε με τί, με τα χιλιάρικα πριμ που έδινε πέρυσι σε φακέλους ο Αλαφούζος?

    Τέλος, ο Πρόεδρος μας το χάλασε. Έχει κάνει πολλές και καλές κινήσεις γενικά, έφερε τον Πετρόπουλο στον Απόλλωνα, αλλά μας φέρνει τον γκόμενο τον Τζόρβα (κι ενώ δεν κατάφερε να κρατήσει δυστυχώς τον Μανιά)? Που έχει φρίξει κόσμος με τις απανωτές και παράλογες γκάφες του? Ακόμα και ο Χαλκιάς, με τα καλά του και τα στραβά του, ήταν καλύτερος και σταθερότερος τερματοφύλακας. Θα πω κάτι που έχω διαβάσει στον λατρεμένο μας Κώστα Καίσαρη: καλύτερα να καρφώσουμε μια καρέκλα (ή έναν παίκτη από το ξύλινο τείχος της προπόνησης στα φάουλ) στο κέντρο του τέρματος, μπας και πάει πάνω της η μπάλα και δεν μπει γκολ, παρά να υποδύεται τον τερματοφύλακα ο Τζόρβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nick, έχεις δίκιο σε αυτό που λες για την στήριξη σε θεσμούς κι όχι σε πρόσωπα. Μακάρι ο Χατζηνικολάου να τα πάει καλά, για να τα πάει κι ο Άρης καλά, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Πράγματι υπάρχουν ομάδες που ενδέχεται να έχουν χειρότερο ρόστερ από εμάς. Αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα. Ως πρώτος και αμετάκλητος στόχος πρέπει να οριστεί η αποφυγή του υποβιβασμού. Ούτε τα κύπελλα με νοιάζουν, ούτε το αν θα σωθώ γρήγορα ή αργά, ούτε τίποτα. Απλά να σωθούμε κι αν είναι δυνατόν να παίξουμε συμπαθητικό ποδόσφαιρο. Κι εγώ ελπίζω να συνεχίσει στα ίδια βήματα η διοίκηση. Για να λέμε, βρε παιδί μου, ότι η Π.Α.Ε. Άρης έχει πράγματι διοίκηση!

    VAD, βρε, να πάει κι ο Μαλουντάς κι ο οποιος άλλος θέλει! Αυτοί έχουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δικιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρη, δεν ξέρω τι είδους παίχτης είναι ο Μανιάς. Δεν ξέρω καν γιατί επέλεξε εμάς. Λογικά θα αποτελέσει την αλλαγή του Αγκάνθο, αν και είναι σίγουρο ότι, λόγω τιμωριών και τραυματισμών του Ισπανού, θα πάρει πολλά παιχνίδια. Κι από πίσω τους θα υπάρχει ο Αγγελούδης που έχει δείξει καλά δείγματα επιθετικού περιοχής. Για τον Κύργια, τον κεντρικό αμυντικό, τι έχει να πεις;

    Βρε, ούτε εγώ έχω αγωνιστική εικόνα για τον ΠΑΟΚ. Αλλά βαρέθηκα, κουράστηκα να ακούω για το αργό κέντρο της ομάδας. Λες και παίζει στην Premier ή στην Primera. Έλεος. Και βαρέθηκα με αυτούς που βγάζουν εμπάθεια/ζήλεια με τις κινήσεις τους ΠΑΟΚ. Αμέσως να βρουν τα αρνητικά. Μιια χαρά κινήσεις κάνει. Δεν ξέρω αν ο Στέφενς συμφωνεί και επίσης δεν ξέρω κατά πόσον έχει μετανιώσει για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ. Το λέω αυτό, διότι είμαι σίγουρος ότι άλλες εικόνες έχει στο μυαλό του από ποδόσφαιρο κι άλλες θα αντικρύζει, ή θα αντικρύσει σίγουρα, εδώ, στην Ελλάδα. Και εννοείται ότι θα πάρει όλα τα χρήματά του, σε περίπτωση που ο Ιβάν κάνει πράξη τις απειλές του. Τι είναι ο Στέφενς; Ο Έλληνας Δώνης;

    Το κόστος για τον Βίγια είναι πράγματι γελοίο. Μπορεί να έχουν συννενοηθεί για κάποια μελλοντική μεταγραφή ή απλά να εναπόκειται στα πλαίσια κάποιας συνεργασίας. Μπορεί και απλά η Μπάρτσα να ήθελε να τον ξεφορτωθεί λόγω του μεγάλου συμβολαίου. Η αγαπημένη μου Ατλέτικο, πάντως, έχει ωραία ομάδα, επιθετική, και θα προσπαθήσω να την παρακολουθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν είναι και εύκολο!

    Νταξ, δεν είναι και τελείως κουτσός ο Σισοκό. Ούτε τον πήραν τα χρόνια. Μια χαρά παίχτης είναι. Όταν πήγε στην Παρί έκανε ωραίο δίδυμο με τον έτερο σκύλο Ματουιντί. Μην κοιτάς που του έφαγε τη θέση ο Τιάγκο Μότα κι ο Βεράτι. Θα το θεωρήσω τρομακτικά μεγάλη έκπληξη αν πάει ο Σισοκό στον Ολυμπιακό. Για τον Γκουργκάφ που ακούστηκε για ΠΑΟΚ απλά να πω ότι ο παίχτης είναι επιεικώς ικανότατος και αμείβεται ετησίως, αν δεν κάνω λάθος, με περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα για Κίβου, όταν η ομάδα δεν μπορεί 100 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρει τον Φυτανίδη είναι ντροπή και κοροϊδία να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα.

    Για τον Τζόρβα συμφωνούμε μέχρι και στις τελείες. Ο άνθρωπος δεν ξέρει ποδόσφαιρο και είναι άμπαλος! Εφιαλτικός συνδυασμός. Κι όμως κάποιοι τον καλούσαν στην Εθνική ομάδα. Τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρης

    Ο Μανιάς, που τον έχω δει σε 5 ματσάκια από κοντά φέτος στον Απόλλωνα, είναι 23 ετών, κλασικός επιθετικός περιοχής, ψηλός, δυνατός, κινητικός, με καλή κίνηση για να ξεμαρκάρεται. Αυτό. Ούτε γρήγορος, ούτε ντριμπλαδόρος, ούτε πασαδόρος, αλλά ούτε ακίνητο τηλεγραφόξυλο και κατσαπλιάς. Τα 19 γκολ που έβαλε στην Β' Εθνική δεν είναι λίγα. Για την Σούπερ Λίγκα είναι μια χαρά επιθετικός. Το μόνο περίεργο? Φέτος που ήρθε στον Απόλλωνα έκανε αισθητή την παρουσία του. Πριν ήταν στα χαμηλά στον ΠΑΟ Ρουφ, άσημος και χωρίς γκολ. Μένει να δούμε αν θα έχει διάρκεια στην καριέρα του.

    Για τον Κύργια δεν έχω ιδέα, δεν τους ήξερα όλους τους παίκτες. Αν ήταν ο ένας εκ των 2 βασικών κεντρικών αμυντικών που έχω δει, πιστεύω ότι είναι μια χαρά, χωρίς να μιλάμε για παικταρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kanthare σου βρήκα πιο ταιριαστή φωτογραφία για την ανάρτηση... http://farm9.static.flickr.com/8112/8511548759_c3c9c2f476_b.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάρη, αν ο Μανιάς έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε μπορεί να συνυπάρξει και με τον Αγκάνθο. Αν και λογικά, εκτός απροόπτου, το σύστημα θα είναι 4-3-3 -η διάταξη αποτελεί άλλη ιστορία. Ας ελπίσουμε ότι (και) ο Κύργιας θα βγει αξιόπιστος.

    Μπαλαντέρ, έχω διάφορες αστείες φωτογραφίες τις οποίες πρέπει κάποια στιγμή να δημοσιεύσω. Άρης, Κρασί και AC/DC!

    Υ.Γ. Τα ρεπορτάζ λέν ότι έρχεται ο Σουμπίνιο, σε μια κίνηση που μας βοηθάει περισσότερο από όσο νομίζει ο πολύς ο κόσμος, καθώς παίρνουμε έναν πραγματικό ποδοσφαιριστή για τη δύσκολη θέση του ακραίου χαφ, ενώ λέγεται ότι θα μείνει κι ο Παπαζαχαρίας με τον Παπαστεριανό. Περιμένω να ολοκληρωθούν οι κινήσεις για να γράψω περισσότερα για τα αγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...