Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Στο ίδιο έργο θεατές

Απέναντι στον Ολυμπιακό δείξαμε σωστά αντανακλαστικά και φτάσαμε στη νίκη. Έμενε να δούμε αν θα είχαμε ανάλογη συνέχεια και στην Τούμπα κι αν θα παραμέναμε ισότιμοι διεκδικητές της πρώτης θέσης των play off. Για μία ακόμη φορά δεν τα καταφέραμε. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν προκαλεί έκπληξη: Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι Ολυμπιακός. Το παν είναι να αντιληφθούμε ότι δεν συγχωρούνται οι ήττες, ούτε καν οι ισοπαλίες. Κι αν θέλουμε το κάτι παραπάνω θα πρέπει να κερδίζουμε εκτός έδρας.

Στο αποψινό παιχνίδι λοιπόν, πρωταρχικός σκοπός ήταν να μη χάσουμε. Πως όμως να αποφύγουμε την ήττα όταν αυτό το σύστημα που παίζουμε δεν προσφέρεται για αμυντικογενή τακτική; Φυσικά αναφέρομαι και στο αποψινό 4-4-2 και στο 4-4-1-1 που εφαρμόζουμε συνήθως. Βλέπετε ο αρχηγός έκατσε στον πάγκο, αλλά ο Κάμπορα είναι φανερά ντεφορμέ. Αδυνατούσε να δώσει κυριολεκτικά μια σωστή μπαλιά και προφανώς δεν μπορούσε να τελειώσει κάποια φάση για τον απλό λόγο ότι δεν δημιουργούσαμε. Πως όμως να κάνουμε φάση όταν οι Πρίττας και Ντάριο είχαν να αντιμετωπίσουν Ίβιτς, Γκαρσία και Βιτόλο με άμεση συνέπεια να χαθεί το κέντρο; Προσθέστε και τον Σορλέν που συχνά πυκνά μετατρεπόταν σε τέταρτο αμυντικό χαφ και ορίστε η συνταγή.

Άλλη παρατήρηση είναι και το γεγονός ότι υστερούμε σε ύψος, αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Και πως αντισταθμίζεις αυτό το μειονέκτημα; Έλα μου ντε. Την μπάλα την πουλούσαμε για μισό κιλό αλάτι, χάναμε εύκολα μονομαχίες και μόλις είδα ότι ο Σάντος φορούσε το καφέ μπουφανάκι σκέφτηκα ωπ εδώ είμαστε. Επίσης, ο Κούπερ δεν είχε καθαρό μυαλό από τον πάγκο. Βγάζει τον μόνο παίχτη (Αντού) που μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλό για να βάλει στην θέση του τον Κόκε. Ρε Κούπερ βάλε τον Κόκε στη θέση του Κάμπορα! Ο Ισπανός από αριστερά δε μπορεί να κάνει τίποτα. Το είδαμε κι επί Μαζίνιο. Όχι ότι κάνει κάτι μέσα από την περιοχή. Η λειτουργία του συνοψίζεται στο βγαίνω έξω από την περιοχή για να παρασύρω μαζί μου το μπακ και κατόπιν, μη επιχειρώντας διείσδυση, σεντράρω. Το μόνο που καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο είναι να μην ανοίγει χώρους και να στερεί την παρουσία του από την περιοχή.

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Για να δικαιολογήσω την επιλογή του Τζόνσον στην αρχική εντεκάδα. Ο Κούπερ ξεκίνησε σωστά τα δυο Αμερικανάκια, αλλά από κει και πέρα τζίφος. Το έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι ίσως θα πρέπει σε κάποια ματς να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Παίξε με τρία αμυντικά χαφ και άστους να τρέχουν. Δυστυχώς η διακεκομμένη παρουσία του Μεριέμ στα χαφ δεν αρκεί. Το κέρδος σε όλη αυτή την ιστορία είναι οι παίχτες εξακολουθούν να αφομοιώνουν το σύστημα του ΕΡΚ πράγμα που σημαίνει ότι στην επόμενη σεζόν θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Στην Τούμπα πάντως δεν παίξαμε καλά και δίκαια χάσαμε.

Φυσικά η ικανότητα του Π.Α.Ο.Κ. δεν εξαντλείται στο καφέ μπουφανάκι του ψαρά. Η ομάδα είναι καλοδουλεμένη, πειθαρχημένη και έχει λίγα, αλλά ισχυρά χαρακτηριστικά. Για μια ακόμη φορά είχε αλληλοβοήθειες, πολύ τρέξιμο στον άξονα, δεδομένους αυτοματισμούς και το κυριότερο: αποτελεσματικότητα και άριστη εκμετάλλευση των λαθών του αντιπάλου. Τα δυο γκολ προέρχονται καθαρά από λάθη του Άρη. Στο πρώτο τέρμα, ο Γκιάρο βγαίνει αριστερά να βοηθήσει τον Βαγγέλι με αποτέλεσμα ο Νασούτι και ειδικά ο Νέτο να βρίσκονται εκτεθειμένοι. Η σέντρα του Βιερίνια ήταν αυτό που ήθελε ο Ίβιτς. Στο δεύτερο γκολ, αφού παραβλέπω το γεγονός ότι το έβαλε ο Σαβίνι, αναρωτιέμαι ποιος μαρκάρει τον Ιταλό και γιατί στο δεύτερο δοκάρι δεν υπήρχε κανείς παρά μόνο το δοκάρι. Θα είχαμε και τρίτο γκολ από τον Βιερίνια, ύστερα από το δώρο του Ντάριο, αλλά ο Πορτογάλος δεν πλάσαρε καλά. Και μια που είπα Ντάριο δεν κάνει ο Αργεντινός για αυτό το σύστημα. Οφείλουμε να αναζητήσουμε καλύτερο παίχτη.

Τι προκύπτει από το αποψινό ματς; Πολλά και διάφορα, αλλά ας μιλήσουμε καλύτερα για βραχυχρόνια περίοδο. Αν είσαι μάγκας κέρδισε την Α.Ε.Κ. εντός κι εκτός, καθάρισε την και θέσε σοβαρή υποψηφιότητα για το τσου λου. Για να το επιτύχεις όμως αυτό θα πρέπει να κάνεις και την αυτοκριτική σου. Κάτσε και ψάξου για τα αίτια της ήττας. Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί χάνεις είναι σίγουρο ότι θα ξαναχάσεις με τον ίδιο τρόπο. Δεν καταθέτω πρόταση μομφής κατά του Κούπερ, το αντίθετο μάλιστα. Τον κριτικάρω καλοπροαίρετα και φυσικά τον στηρίζω, κατανοώντας παράλληλα ότι δεν έχει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις κι ότι δουλεύει με παίχτες που δεν έχει επιλέξει. Απλά είμαστε εδώ για να καταγράψουμε αυτά που βλέπουμε.

27 σχόλια:

  1. έτσι είναι φίλε Κάνθαρε,
    φταίει σίγουρα ο Κούπερ, παρ' όλα αυτά όμως, η αδιαφορία/αδυναμία των παιχτών ήτανε απίστευτη. Και με ενισχυμένο κέντρο να έπαιζε, όταν τα λάθη πάνε σύννεφο δε γίνεται τίποτα.

    Κακά τα ψέματα η ομάδα φέτος έχει δυο μεγαλα κακά:
    1) Εκτός έδρας είναι τουρίστες
    2) Γενικά έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα

    Η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της, πολύς κόσμος πρέπει να φύγει το καλοκαίρι. Ελπίζω να φτιάξει ο Κούπερ την ομάδα που θέλουμε όλοι. Και να πάρουμε παίχτες που να μην κάθονται με σταυρωμένα χέρια όταν χάνουν ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και παιζανε με την Μπαρτσελόνα τελευταία αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρήζει σχολιασμού το παιχνίδι. Πολύ κακός ο Άρης, σοβαρός ο ΠΑΟΚ.

    Kanthare, δεν έχω διάθεση να υπεισέλθω σε κόντρα από αυτές που έχεις αποδείξει, δια του γραπτού σου λόγου, ότι δεν σε αγγίζουν. Ωστόσο, νομίζω πως αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούπερ βάζει ξανά τον Λαμπριάκο σε σημείο που το παιχνίδι έχει κριθεί, με το ίδιο αποτέλεσμα. Αδικαιολόγητος.

    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Radamanthes3 το καλύτερο θα ήταν το καλοκαίρι να κάνεις λίγα και καλά πράγματα. Από κει και πέρα πιο πολύ αδυναμία είναι, παρά αδιαφορία. Θέλουμε ποιοτικές ενισχύσεις και παίχτες κατάλληλους για το σύστημα. Τα σκαμπανεβάσματα που λες είναι κυρίως λόγω των κακών εμφανίσεων εκτός έδρας.

    PAOK-UK για να μιλήσω καθαρά αγωνιστικά, από την στιγμή που ο Κούπερ βάζει τον Κόκε στη θέση του Αντού κι όχι του Κάμπορα, τότε η επόμενη αλλαγή που πρεπει να κάνει αμέσως μετά είναι να βγάλει τον Κάμπορα και να περάσει ο Λαμπριάκος.

    Τι να κάνει κι ο Κούπερ; Προφανώς και βλέπει ότι ο Κάμπορα δεν συμμετέχει στο ματς, αλλά όταν γυρνάει στον πάγκο και βλέπει τον Λαμπριάκο είμαι σίγουρος ότι δεν ενθουσιάζεται και πολύ. Όσο για τους τσαμπουκάδες και λοιπά, είμαι της άποψης να δείχνεις ποδοσφαιρκό τσαμπουκά κι όχι βλαχομαγκιές και φυσικά δεν το λέω μόνο για τον Λαμπριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κρίνεις (όπως πάντα) με αγωνιστικά κριτήρια και το σέβομαι.

    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ το ματς κανθαρε οπως ξερεις δεν το ειδα αλλα
    στις φασεις παρατηρησα τον πανυγηρισμο του σερβου και την κλωτσοπατιναδα
    ναι ρε σερβε θα μπεις στο νεο διοικητικο σχημα
    και ως συνηθως θα σε κανουν θεο αν τωρα παλι αρχισεις τις ταρζανιες και την τεταρτη βλεπω να βγαζουν το αγαλμα του κουδα και να στηνουν την δικια σου προτομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνε προσωπικά τον Σέρβο δεν τον συμπαθούσα κι όταν ήταν στον Άρη. Αντιπαθητικός ψευτοοπαδός. Γιατί τα κάνουν; Η πιο λογική εξήγηση είναι διότι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τα κάνουν.

    PAOK-UK η μόνη εξήγηση για να παίζει ο Λαμπριάκος γενικώς είναι ότι έχει κάποιο ύψος. Από την στιγμή που ο Κάμπορα έπρεπε να έχει βγει από το 60' τι να κάνει ο Κούπερ; Δεν νομίζω ότι χάρηκε ιδιαίτερα με αυτό που βλέπει στον παγκο. Αν τον έβαλε για τσαμπουκάδες άνευ λόγου και παπάρια μάντολες αν μην τον τον έπαιρνε καν στην αποστολή. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και απεχθάνομαι να τα βλέπω στο γήπεδο. Όπως λέει κι ο Κωνσταντίνος λες και όποιος τα κάνει είναι για να πάρει κάποια θεση στην ΠΑΕ. Έλεος.

    Αυτό δλδ σημαίνει ότι του χρόνου θα φάω στο μαπίδι τον Λαμπριάκο κουστουμάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχά εύχομαι όχι! Από το να αντικαταστήσετε τον Κολτσίδα με τον Λαμπριάκο, χίλιες φορές να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Κόκε και να πάρει αυτόν το ρόλο. Τουλάχιστον από αυτόν έχουμε δει και κάποιες ποδοσφαιρικές στιγμές πολύ υψηλού επιπέδου (έχει βάλει και κανά δυό ανάποδα ψαλίδια!)που σε εμένα τον έκαναν συμπαθή.

    Όχι βέβαια πως δεν έχουμε δει υψηλό επίπεδο από τον Κολτσίδα. Ποιος ξεχνάει την προσποίηση στον Τοχούρογλου στο 4-0 επί Τεννέ;!!!

    Τεσπά, θεώρησα την αλλαγή άσκοπη τακτικά, από την άποψη πως ελάχιστα μπορούσε να συνεισφέρει ο Λαμπριάκος απέναντι στον χθεσινό ΠΑΟΚ, και νομίζω ότι (με βάση τη συμπεριφορά του στο προηγούμενο ματς της Τούμπας) δεν έπρεπε να γίνει.

    Konstantine ελπίζω να μην επαληθευθείς, δύσκολα θα βρούμε γλύπτη να φτιάξει πιστό αντίγραφο της φράντζας του Ίβιτς!

    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) O Koύπερ δεν αλλάζει σύστημα. Ξέχασέ το κάνθαρε!
    2) Στο πρόσφατο ντέρμπυ στο Χαριλάου κέρδισε το κέντρο παρόλο που ο Δικέφαλος είχε 3 στον άξονα.
    3)Έτσι όπως κλείνεις σε καταλάβαμε: έχεις "ψηθεί" για Τσ. Λ., έτσι;;:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε paok-uk οταν τον ειδα να πανυγηριζει με αυτον τον τροπο αξαφνα μου ηρθε στο μυαλο ο πανυγηρισμος του δημοπουλου σε εκεινον τον τελικο με εμας στο οακα θυμασαι pavvou?
    και η συνεχεια ητο γνωστη
    οταν ηρθε τοτε στο παλιο καραισκακη τον κυνηγουσαν οι επιστημονες με τα στεφανια που ηταν στην εφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @pavvou
    Ναι μεν ο πάοκ έπαιξε με 3 χαφ στο Χαριλάου, αλλά δεν πρεσάρανε τόσο ψηλά όσο χθες.
    Αυτό ακριβώς διόρθωσε και ο Σάντος και να είστε σίγουροι ότι και στο Βικελίδης έτσι θα έρθουν να παίξουν.

    Όσο για το τι κάνει ο Ίβιτς, μικρή σημασία έχει για μένα.Δικό τους θέμα.Όσο υπάρχουνε ακόμα οπαδοί που τρώνε κουτόχορτο βλέποντας παίχτη να φιλάει τη φανέλα και να χτυπάει το σήμα, τόσο θα τα κάνουνε και οι παίχτες.Και αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ τις ομάδες.

    Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι Τζόνσον και Κάμπορα ΔΕΝ θα τραβούσαν στην Τούμπα.
    Είπαμε ο Κόκε δεν κάνει για τα μεγάλα ματς, αλλά το παιχνίδι της ομάδας έχει στηριχθεί στο μοίρασμα του παιχνιδού του Κόκε είτε με τη μία είτε με το κεφάλι ακριβώς πάνω στο ημικύκλιο της περιοχής.
    Τώρα δεν ξέρω αν ο Κούπερ απλά θεώρησε πως θα ήταν πρόκληση να ξαναβάλει τον Κόκε βασικό και τον Τζόνσον στον πάγκο ή απλα έκανε λάθος εκτίμηση.(μετά Χριστόν προφήτες βέβαια εύκολα γινόμαστε ;))

    Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι ο πάοκ δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ να αμυνθεί ουσιαστικά, γεγονός που φαίνεται από τις 2 τελικές του Βιτόλο μέσα στο πρώτο 20λεπτο αν δεν κάνω λάθος...

    Κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη...έλεος πια!
    Άντε να δούμε του χρόνου γιατί για φέτος δεν καταλήγουμε πάνω από 3οι στα πλει-οφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κρίμα και πάλι κρίμα. Κατώτεροι των περιστάσεων. Τα τακτικά σφάλματα ή οι ελλείψεις σε διάφορες θέσεις δεν με ενοχλούν πολύ γιατί ο Κούπερ πήρε ομάδα έτοιμη από άλλον. Κοντός ψαλμός αλληλούια βέβαια και το του χρόνου δεν αργεί να δούμε την ομάδα που θα φτιάξει ο ΕΡΚ. Εμένα με ενόχλησε η παντελής έλλειψη πάθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα play off είναι περίεργος θεσμός. Αν χάσει ο παοκ από τον ολυμπιακό στην τούμπα αλλάζει το κλίμα με τη μία.

    Πιστεύω με 3 νίκες στην έδρα μας γλιτώνουμε την τελευταία θέση αλλά για παραπάνω θες νίκες εκτός έδρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. exete ginei mou fenete ligo pelatakia sto paok.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή βλέπω να πιάνεις τα πράγματα στην γενική τους βάση πιστεύω πως είστε τυχεροί που έχετε τον Κουπερ στον πάγκο. Όμως για να αλλάξει πραγματικά ο Άρης επίπεδο χρειάζετε πραγματικά μεγάλους παίκτες. Δεν ανεβένεις επίπεδο όταν παραμένουν είδωλα οι Χαβίτο, Κόκε, Νέτο...
    Χαίρομαι που και εσύ πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί προιόν καλοδουλεμένου πλάνου και όχι αποκλειστικά ομάδα Σάντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεγάλη υπόθεση να μην έχεις τσίμπλες στα μάτια και να μπορείς να δεις καθαρά τα πραγματικά αίτια που μια ομάδα είναι για συγκεκριμένα πράγματα και δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Κούπερ, όπως και ο Μπάγιεβιτς, έχουν δοκιμαστεί χρόνια τώρα στα δύσκολα και έχουν διαχειριστεί καταστάσεις και καταστάσεις. Έχουν δε φτιάξει ομάδες που γάζωναν. Αν το υλικό όμως που βρίσκουν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο σίγουρα δεν είναι μάγοι για να το μεταμορφώσουν. Αυτό ισχύει τόσο για τον Άρη όσο και για την ΑΕΚ. Καλή η σόγια για υποκατάστατο του κρέατος αλλά κρέας δεν είναι όπως και να το δει κανείς. Το ζήτημα είναι να μην κρύβεται το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι και να ψάχνονται τα αίτια της όποιας αποτυχίας σε άλλους παράγοντες γιατί τότε αποπροσανατολίζεσαι και παραμυθιάζεσαι ότι κάποια στιγμή θα μπορέσεις να πας καλύτερα. Στην ΑΕΚ τουλάχιστον αυτό έχουμε πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tα κλειδιά της ομάδας στον Κούπερ. Ας διώξει όποιον δεν μπορεί ή δεν θέλει ή έχει το μυαλό του αλλού ή δεν συμβαδίζουν οι φιλοδοξίες του με αυτές του κόσμου.. Καλά έκανε ο κόσμος και τους έκραξε χθές γιατί πολύ χαϊδεμένους τους είχαμε όλη την χρονιά, και κρατούσαμε μέσα μας πράγματα για το καλό της ομάδας. Με τέτοιες εμφανίσεις θα τα ακούτε ποδοσφαιριστές για τα καλά.
    Λέτε για το σύστημα, με το ίδιο σύστημα δεν κερδίσαμε μέσα στο Βικελίδης;;; Δεν υπήρχε πάθος χθές, δεν κατέβηκαν ποτέ στο γήπεδο. Αυτό έφταιξε.
    Εδώ ο Βιτόλο έκανε χθές 4 ή 5 σούτ όσα δεν έχει κάνει σε όλη του την καριέρα.
    Συμφωνώ με τον asxeto παραπάνω για το θέμα Κόκε.
    Όταν ματώνει ο κόσμος οικονομικά για να είσαι εσύ ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, στην ώρα σου πληρωμένος θα ματώνείς και εσύ για τον κόσμο.
    Αλλάξτε την νοοτροπία σας ποδοσφαιριστές για να τα πάμε καλά. Τα χαϊδέματα τέλος και ξαναλέω δεν μας πείραξε τόσο η ήττα όσο ότι η εμφάνιση ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Pavvou φυσικά και έχω/είχα ψηθεί για τσου λου παρόλο που καταννοώ την δυσκολία. Δεν είναι κακό να ελπίζεις.

    Φίλε Άσχετε όλα θα κριθούν στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Και έναν προκριματικό γύρο να γλιτώσουμε κέρδος είναι.

    Biologion δεν ήταν τόσο θέμα πάθους, όσο ικανότητας και ψυχολογίας.

    RedDragon εννοείται ότι θες εκτός έδρας νίκες! Στη συνέχεια έχεις δυο εκτός έδρας ματς. Πάνε πάρτα.

    Ανώνυμε στην Τούμπα έχουμε γίνει λίγο πελατάκια ναι.

    Μάγε πάνω από όλα χρειάζονται λεφτά. Και εμείς δεν διαθέτουμε τόσα για να πάρουμε αυτούς που θέλουμε. Μεγάλη κουβέντα το θέμα αυτό.

    Αετόπουλο καλά τα λες.

    Animation πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία στα εκτός έδρας ματς. Να αποκτήσουμε νοοτροπία νίκης κι όχι πάω για το Χ, διότι όπως βλέπεις την πατάμε. Το πρόβλημα ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα. Αυτό μας πειράζει. Το καλό χθες είναι ότι η καραμέλα της διαιτησίας έλιωσε και ίσως έτσι δούμε κατάματα τα προβλήματα μας. Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για να αποπροσανατολιστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Κούπερ δεν αλλάζει σύστημα: είναι προπονητης που θελει η ομαδα του να επιβάλλεται με αυτό που παίζει βρέξει/χιονίσει.
    Αυτό προϋποθέτει παίχτες που δύσκολα ο Άρης μπορεί να αποκτήσει. ελπίζω να βρει λαβράκια το καλοκαίρι και να μας βγάλει τα μάτια όλους.

    Για όσους συγκρίνουν το ματς στο Βικελίδης. Ναι εκεί το σύστημα ήταν ίδιο, όμως εκεί ο Άρης ανέλαβε τα ηνία και ήθελε να κερδίσει (χτες κανεις δεν ξέρει τι ήθελαν).
    Επίσης Ναφτί αντί Ντάριο. Όσο και να γουστάρω τον Ντάριο, δεν είναι για τα ματς που η ομάδα πρέπει να αμυνθεί και να παγώσει παιχνίδι.
    (Αλήθεια ο Κούπερ ήθελε να το παγώσει;)
    Και στο Βικελιδης τα μπακ δεν πουλούσαν τη μπάλα συνεχώς.

    Ο Σταυρακας μπήκε απλά για να τους την πει ο Εκτορ, έτσι πιστεύω, τον έβαλε για να τους πει ότι παίζει αυτός που θα παίξει με πάθος.

    Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι σαν Αριανοί έχουμε την απαίτηση σε ΟΛΑ τα παιχνίδια να ιδρώνουνε και να προσπαθούν για το καλύτερο.
    Την ήττα την αποδεχόμαστε, τα γατάκια όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεία σου φίλε μου Kanthare.

    Δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη να διεκδικήσει την πρώτη θέση στη διοργάνωση-παρωδία. Αν μάλιστα δεν νικήσει και την Α.Ε.Κ. τότε το όνειρο τελειώνει. Υπάρχουν ακόμα 4 αγώνες και ποτέ δεν ξέρεις.

    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να κερδισεις τον Παοκ στην Τουμπα χωρις να εισαι εμφανως καλυτερος ειναι ουτοπια.Και γινεται ακομα πιο δυσκολο οταν εχεις ξενους παικτες που δεν ξερουν τι θα πει Παοκ-Αρης.Μπηκαν στο γηπεδο χεσμενοι και φυγαν λερωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Την μπάλα την πουλούσαμε για μισό κιλό αλάτι ... μόλις είδα ότι ο Σάντος φορούσε το καφέ μπουφανάκι σκέφτηκα ωπ εδώ είμαστε..."

    Αδερφέ έχω πέσει στο πάτωμα, ζωγράφισες λέμε.
    Έχω να γελάσω τόσο από τότε που είδα τον Μάκο να προσπαθεί να κάνει ντρίπλα...

    Στα του ματς, δεν το παρακολούθησα αλλά μού 'χει δημιουργηθεί η εντύπωση πως στα μεταξύ σας παιχνίδια τον καθοριστικό παράγοντα τον παίζει η έδρα και μετά τα συστήματα ή κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Dr. Kanthar0s !!!
    Αδερφέ έχεις σαρώσει τα ντοκτορά με τις αναλύσεις σου! Well done once more! :))

    Συμφωνούμε όλοι ότι η ήττα αυτή ήταν μαύρη και τραγική (που λέει κι ο Animation) γι'αυτό μας έκατσε στο στομάχι...

    Οψόμεθα για τη νέα σεζόν στην καταλυτική συμβολή του Έκτορα. Ωστόσο ακόμα δεν το κλείσαμε το μαγαζί... Με τη βοήθεια του ανεπανάληπτου λαού μας, έχουμε τα φόντα να σώσουμε στο παρά πέντε την παρτίδα! Αρκεί να φιλοτιμηθούν οι καλοπληρωμένοι παιχτούρες μας.

    Ραντεβού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ ! VAMOS :))

    Δυό απορίες: ο Σηφάκης τελευταία μήπως χρειάζεται καμιά extra ένεση θάρρους; Και μήπως έπρεπε να πάμε με νύχια και δόντια για πρώτο ημίχρονο "χ" και ύστερα ό,τι κάτσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "και μόλις είδα ότι ο Σάντος φορούσε το καφέ μπουφανάκι σκέφτηκα ωπ εδώ είμαστε"
    χαχαχα
    Γιαυτό σε πάω ρε φίλε!!
    Είσαι από τους λίγους που βλέπουνε τόσο καθαρά μπάλα! Χίλια μπράβο για μια ακομη φορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Radamanthes3 ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι όλα θα πάνε καλά με την προετοιμασία και τις επιλογές παιχτών.

    Φίλε Μπάμπη το αποτέλεσμα του επόμενου ματς θα κρίνει αν θα συνεχίσουμε να ποντέρουμε στις λιγοστές ελπίδες που έχουμε ή θα πάμε να γλιτώσουμε κάποιον προκριματικό.

    Μπαλαντέρ όντως η έδρα παίζει ρόλο. Υπερβολικό θα έλεγα. Κι όπως λέει ο Foris για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις μπάλα κι εμείς μόνο αυτό δεν κάναμε.

    Πορτιάτη έχει απόλυτο δίκιο για τον Σηφάκη! Ντεφορμάρισμα κι αυτός.

    Χαίρομαι Στάθη που γέλασες με αυτό που έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλησπερα κανθαρε...δε θα μπορουσα παρα μια ακομη φορα να συμφωνησω μαζι σου!!! παρουσιαστηκαμε κατωτεροι των περιστασεων και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι κολλαμε ετσι και δε μπορουμε να παρουμε αποτελεσμα στην τουμπα 10 χρονια τωρα και υπηρχαν και φορες στο παρελθον που παιξαμε καλα...η κυριακατικη εμφανιση ομως ηταν απογοητευτικη απο πλευρας αρη δεν παιχτηκε καθολου καλη μπαλα ή μαλλον καθολου μπαλα! ο καμπορα οντως ειναι πολυ ντεφορμε και ειλικρινα περιμενα πολυ νωριτερα ο κουπερ να τον βγαλει...οπως και να χει ομως ολα αυτα δεν εχουν σημασια γιατι το χασαμε το ματς παμε τωρα για το επομενο αυτη η βδομαδα με τα δυο παιχνιδια με αεκ ειναι πολυ σημαντικα και θα κρινουν πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα διαφωνήσω εδώ...Δεν νομίζω ότι ο Κάμπορα είναι ντεφορμέ.Αν έπαιζε με τον Ολυμπιακό αντί του Τζόνσον είμαι σίγουρος πως θα είχε σκοράρει.Όπως δεν πιστεύω ότι αν έπαιζε στον τελικό ο Τζόνσον θα έκανε κάτι καλύτερο.

    Ο Κάμπορα ευνοείται όταν ο Άρης βγαίνει στην κόντρα και έχει χώρο να κινηθεί και να ξεμαρκαριστεί.Δεν είναι τόσο δυνατός όσο ο Τζόνσον, δεν παίζει τόσο καλά με πλάτη, αλλά είναι σίγουρα πιο "επιθετικός" από τον αμερικάνο.Και δεν χρειάζεται να πάρει την μπάλα στα πόδια του, να τη σταυρώσει, να αποφασίσει σε ποιο πόδι θα την στρώσει, να ανάψει τσιγάρο και μετά να σουτάρει.

    Κάτι που παρατηρώ, είναι η αδυναμία μας να γυρίσουμε ματς που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο(με εξαίρεση τον προημιτελικό στην - αρκετά υποδεέστερη φέτος - Ξάνθη).Αυτό οφείλεται εν μέρει στο μικρό βάθος του πάγκου και περισσότερο στον Κούπερ.Ο Άρης θα είναι ο ίδιος από το 0 έως το 90.Καμία αλλαγή πλάνου, εκτός από το να αφήσουμε το γκάζι όταν είμαστε μπροστά.Και όταν παίζεις πλει-οφ, που το κάθε ματς είναι σημαντικό, αυτό είναι major problem...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. file kan8are katarxas ta play off einai aggareia gia oles tis omades kai einai fusiologika ola ta apotelesmata.An ginei kali proetoimasia to kalokairi,oi fetines adunamies tou Ari 8a einai parel8on.To mono pou xreiazetai einai oreksi gia douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...