Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τι είδα το Σάββατο;


  • Είδα δυο ομάδες να μην μπορούν να αποδώσουν στο γήπεδο και να κοιτάνε να κρατήσουν το μηδέν. Δέκα χρόνια να παίζανε κανείς δεν θα έβαζε γκολ.
  • Είδα φίλους του Π.Α.Ο. να ουρλιάζουν για την πτώση του Λουκά. Από καμιά ντουζίνα βάζελους που ήταν στην καφετέρια μόνο ένας είχε τα καρύδια να παραδεχτεί ότι αυτό δεν το έδινε ούτε ο Βγενόπουλος. Όσο οι οπαδοί δεν φιλτράρουν αυτά που τους δίνουν για μάσημα, τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την αρρωστημένη νοοτροπία που ισχύει σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Το δικό μου ερώτημα δεν έχει σχέση με τον Δαλούκα. Το δικό μου ερώτημα έχει σχέση με το γιατί ο Βύντρα κατάφερε να μπει στην περιοχή; Γιατί ο Χαβίτο δεν τον μάρκαρε αποτελεσματικά; Γιατί ο Νέτο ήταν απών από τη φάση; Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και πραγματικά χαίρομαι με τις δηλώσεις του Κούπερ. Αντίθετα δεν χαίρομαι με τις δηλώσεις του Νιόμπλια. Κατάφερε να εκθέσει την ομάδα του και τον εαυτό του. Επίσης, μπράβο στον Λουκά για τις δηλώσεις του. Γελάει ο κόσμος.
  • Είδα τον Μαρινάκη να βγαίνει από τα ρούχα του και να μιλάει για εγκλήματα κατά της Ελλάδας (!). Το ακούσαμε κι αυτό. Άντε ας στήσουμε έναν επίσημο διαγωνισμό για να δούμε ποιος έχει περισσότερους σκελετούς στη ντουλάπα του.
  • Είδα αυτό το περίφημο 50-50 να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος πριν ακόμα οικοδομηθεί. Οι Πατέρας και Μαρινάκης θα φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο; Μάλιστα. Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας κι ας επικεντρωθούμε επιτέλους στην μπάλα. Όσο μπορούμε.
  • Με αφορμή τις απορίες του Νικολακόπουλου θα εκφράσω κι εγώ μια άκρως εύλογη και συνάμα πανεύστοχη απορία: Νικολακόπουλε γιατί υπάρχεις ακόμα ως οντότητα; Και ναι οι απορίες σου είναι εμπαθείς.
  • Τέλος, το βιντεάκι της Yoko Ono (μεταννοώ!) που ακολουθεί φανερώνει την ψυχολογική κατάσταση του Κάνθαρου και ορισμένων υπερδημοσιογράφων που αν μη τι άλλο ξέρουν να χειρίζονται την πένα τους. Θα παρακαλούσα να το δείτε, αλλά προς Θεού μην χειροκροτήσετε!

7 σχόλια:

  1. Εγώ είδα έναν άνθρωπο να έχει βγει εξω και χάρηκα!!
    Μετά ομως έπαθα ένα μικρό σοκ βλέποντας το βιντεο!!!!
    Γιατί βρε Κάνθαρέ μου υπέβελλες τα αυτιά μου σ'αυτο το ασχημο ηχητικό μαρτύριο??? το οποίο βεβαια δεν μπορεσα να ...ολοκληρώσω!!!
    Μήπως όμως το γεγονός οτι είμαι από χωριο δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει η ποιήτρια??? χαχαχαχ φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο είναι σαν το πέναλτι. Απλά δεν υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα...σωστο το κουρκουτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλάρα δεν άντεξα να το δώ το βίδεο, όπως δεν αντέχω να παρακολουθώ πραγματικά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό "ποδόσφαιρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνθαρε εγώ πέρασα να πω ένα γεια. Τα υπόλοιπα τα είπα στο post μου το σημερινό. Δεν σε πήρα πρέφα που επέστρεψες από άγνοια λόγω συνεχών αλλαγών στο Blog μου δεν σε έβαλα πάλι στην λίστα με τα ιστολόγια (μιας και μου κάνει νερά μετά από κάποιες αλλαγές και χάνω το blog roll μου και φτου και από την αρχή να το ξανα φτιάχνω)και ούτε στην παρακολούθηση δεν σε είχα και δεν σε είδα, τρομάρα μου. Ειλικρινά χάρηκα για την επιστροφή σου ρε φίλε έστω και καθυστερημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε Κάνθαρε!

    Τι κοινό έχουν οι δίδυμοι πύργοι με τον Λουκά Βύντρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι φίλαθλοι (αν μπορείς να τους αποκαλέσεις έτσι) δεν παραδέχονται την αλήθεια, γιατί:

    1. Είναι άμπαλοι, όσο και αν θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο. Έχουν μυρωδιά ακόμα και από τους κανονισμούς.

    2. Δεν είναι φίλοι του αθλήματος. Αυτό που γουστάρουν είναι η μαγκιά, το νταηλίκι σε βάρος του άλλου, το αβαβά να τον πιάσουν κότσο. Ότι βλέπουμε και στις άλλες εκφάνσεις της ζωής στην Ελλάδα.

    Σαν Πράσινος χρωστάω μια ομολογία. Δεν ήταν πέναλτι και ο Δαλούκας δεν γελάστηκε, ήταν standby να το δώσει. Μόνο που δεν έχω πειστεί ότι η πράσινη διοίκηση έχει βάλει το χεράκι της, αν και θα μπορούσε. Περισσότερα:

    http://4minister.wordpress.com/2010/09/14/δαλούκας-ο-ιός-της-ξώραφης

    Αν εσύ δεν ευχαριστήθηκες αγώνα το Σάββατο, εγώ τι να πω για τον χθεσινό; Ακόμα τσούζει ο κώλος μου, στραβά κάθομαι στην καρέκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...