Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Playstation, προσωπολατρείες και Άρης!

Ο Άρης πέρυσι ήταν ένα σύνολο χωρίς αρχή και τέλος. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Τα δείγματα γραφής που αποκόμισα από το ματς με το Περιστέρι είναι άκρως ενθαρρυντικά. Κερδίσαμε με 77-61, εξαργυρώνοντας το ξέσπασμα που είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Όχι δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, ούτε γίναμε ομαδάρα. Αλλά συγκριτικά με πέρυσι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και διαφορετικοί. Δείξαμε όρεξη, διάθεση και είχαμε κινητικότητα, στοιχεία που πέρυσι ήταν απόντα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Δείξαμε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και ομαδικότητα. Και επιτέλους φάνηκε ότι κάτι κινείται στον πάγκο. Θα μου πείτε με το Περιστέρι παίζαμε. Μπορεί ο αντίπαλος να φαίνεται αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα τύπου Πεδουλάκη.

Υπήρχαν όμως και μειονεκτήματα. Με βάση το σκορ παίξαμε δυνατή άμυνα, αλλά στο παρκέ δεν είδα κάτι τέτοιο. Υστερούσαμε σε δύναμη και ύψος και αυτό φαινόταν κάτω από τα καλάθια. Αυτός ο Ντάνστον δεν με γέμισε ιδιαίτερα και σίγουρα δεν είναι πεντάρι. Διάβαζα και κάτι φήμες ότι θέλουμε τον Χαλπερίν και ότι ψάχνουμε το μπαμ με τον Γιασικεβίτσιους. Ρε αυτοί είναι γκαρντ! Πάρτε ψηλό χθες! Εκτός αν το τεχνικό επιτελείο θεωρεί ότι ο Τσαϊρέλης θα μεταμορφωθεί σε κλώνο του Μαλόουν κι ο Σκορδίλης σε κλώνο του Κεμπ. Επίσης, πρέπει να απαλλαγούμε από αυτή την κατάρα με τα τρίποντα. Βλέπω να μας παίζουν όλοι οι αντίπαλοι ζώνη και να χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Και γαμώ την ατυχία μου με τον Βεργίνη: ρήξη χιαστών και πέντε μήνες εκτός. Να γυρίσει σιδερένιο το παλικάρι!

Και πάμε στον Ολυμπιακό. Είδα το σχήμα που κατέβασε ο Βλάχος με τα τρία αμυντικά χαφ και σκέφτομαι θα δεινοπαθήσει ο Ολυμπιακός. Έλα όμως που έγινε ακριβώς το αντίθετο. Οι γραμμές του Αστέρα είχαν περιοριστεί ή καλύτερα είχαν εξαφανιστεί. Μόνο η αμυντική γραμμή υπήρχε. Το κέντρο με τους Λαδάκη, Καρέρα και Μπαστία (φαλακρομαλλιάς) περίμενα ότι θα κόντραρε το αντίστοιχο του Ολυμπιακού, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Και πως να γίνει όταν οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν χωρίς επιθετικό; Πως να γίνει όταν οι Αράς και Ρούμπιλ ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα; Το χειρότερο όλων ήταν ότι ο Αστέρας δεν έδειχνε διάθεση να βγει μπροστά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήλπιζε ο Βλάχος.

Οι Πειραιώτες ήταν από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος ορεξάτοι, κινητικοί και λίαν απειλητικοί. Ο Βαλβέρδε έκανε το χατήρι όλων αυτών που γκρίνιαζαν, έβαλε τον Ιμπαγάζα να μοιράζει μπαλιές, πέταξε στα φτερά τους Ρόμενταλ και Ριέρα και το ματς καθάρισε πριν καν αρχίσει. Ο Ραούλ Μπράβο ανέβαινε συχνά πυκνά και λίγο πριν φτάσει απέναντι στον Αργυρόπουλο συνέκλινε προς τον άξονα και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που πάτησε περιοχή. Αντίθετα ο Τοροσίδης καθόταν στα αυγά του, ίσως διότι φοβόταν τον Αράς. Στο ημιχρόνιο ο Βλάχος προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Σε αυτό συνετέλεσε και η απόδοση του καλύτερου παίχτη του Ολυμπιακού: του Μπαρτολίνι. Το γλυκό ψήθηκε με την αποβολή του Μπαστία.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 και έδειξε ότι ατομικά τουλάχιστον έχει κάποια ποιότητα. Το θέμα είναι τι γίνεται σε ομαδικό επίπεδο. Δεν μπορώ να ξεχάσω την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στα προηγούμενα ματς και φυσικά δεν μπορώ να μην υπολογίσω το κάκιστο παιχνίδι του Αστέρα. Ο χρόνος θα δείξει. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι δεν παίζει Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι όλο το βάρος θα πέφτει στο πρωτάθλημα. Υποθέτω ότι η πίεση και η γκρίνια θα ξεφύγει σε ορισμένες περιπτώσεις. Και επιτέλους τι κατάντια είναι αυτό το πράγμα; Έρχεται ο Πάντελιτς, βάζει ένα γκολ κι αρχίζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομά του. Έρχεται ο Ριέρα, κάνει ένα τσαλιμάκι κι αρχίζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομά του. Η προσωπολατρεία στο μεγαλείο της. Κι ο λακαμάς ο Πάντελιτς έδειχνε το σήμα της ομάδας στον κόσμο. Ρε επαγγελματίες είναι! Τα λεφτά αγαπάνε!

Κι από το Καραϊσκάκη πάμε στο Σαν Μαμές, όπου Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπάρτσα αναμετρήθηκαν με το σκορ να λήγει 3-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Έχω βαρεθεί να ακούω για το playstation που παίζει η Μπάρτσα και το πόσο μεγάλη είναι η απουσία του Μέσι. Η Μπάρτσα έχει παίχτες με σπουδαίες ατομικές ικανότητες, αλλά αυτό δεν αρκεί. Όλοι αυτοί πρέπει να λειτουργούν ως ένα σώμα και μια καρδιά. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται πάρα πολύ δουλειά, κάτι που αδυνατούμε να καταλάβουμε και για αυτό το αποκαλούμε playstation. Όσο για το βάρος που ρίχνουν στην απουσία του Μέσι, έχω να πω ότι με αυτό τον τρόπο υποτιμούν την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο ο Μέσι. Η δύναμή της είναι το σύνολο, το οποίο όπως πολύ σωστά έλεγε κι ο Καρπετόπουλος λειτουργεί υπό ένα κοινό κώδικα. Έναν κώδικα που ο Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορούσε να κατανοήσει και για αυτό πήρε τσαχούρι. Ας επιστρέψουμε όμως στα του ματς.

Το μυστικό της Μπαρτσελόνα απόψε ήταν ο Κεϊτά. Πολύ δουλειά στον άξονα, έδινε ελευθερία κινήσεων στα υπερπολύτιμα γρανάζια Τσάβι και Ινιέστα και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό έβγαινε κι ως κρυφός κυνηγός. Κάπως έτσι πέτυχε και το γκολ στο 56' λεπτό. Κι όμως το παιχνίδι δεν πήγαινε άσχημα για την Μπιλμπάο. Πίεζε αρκετά ψηλά και ανέβαζε μεθοδικά την απόδοσή της. Όμως η αποβολή του Αμορεμπιέτα στο 34' λεπτό, άλλαξε τα σχέδια του Καπαρός. Ουσιαστικά από την αποβολή και μετά - και κυρίως με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου - η νίκη ήταν θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντάνι Άλβες έκανε συνεχώς κούρσες από δεξιά, ο Πικέ ανέβαζε την άμυνα ψηλά, ενώ οι Μπούσκετς και Πέντρο έπαιζαν τον ρόλο τους άψογα, την στιγμή που ο Βίγια επιβεβαίωνε τους λόγους της απομάκρυνσης του Σουηδού. Πόσο να άντεχαν οι Βάσκοι με δέκα παίχτες και την βροχή να πέφτει σαν ρύζι; Κι όμως πάλεψαν όσο μπορούσαν και μπράβο τους.

Το εντυπωσιακό όμως είναι το πως η ομάδα διαχειρίζεται την πίεση. Ακόμα και σε κατάσταση που η Μπιλμπάο πίεζε ψηλά την άμυνα δεν είδα ούτε μια καμινάδα. Έψαχναν συνεχώς να βρουν τον ελεύθερο συμπαίκτη για τον απλό λόγο ότι ξέρουν ότι κάποιος θα είναι ανενόχλητος! Ακόμα κι όταν η μπάλα γύριζε στον Βαλντέζ αυτός δεν την σούταρε στα πουλιά, αλλά έψαχνε την συρτή πάσα. Με λίγα λόγια δεν πουλάνε την μπάλα. Και για να κλείσουμε το θέμα του playstation η Μπάρτσα είναι πολύ καλύτερη από το μηχανοκούτι, διότι είναι πραγματική. Κι αν κάποιος θέλει να υμνήσει την ομάδα του Πεπ μπορεί να βρει πολλούς λόγους για να το κάνει, όπως για παράδειγμα οι ταχύτατες επιστροφές που έχουν οι παίχτες στην άμυνα και το πόσο γρήγορα καλύπτουν τους κενούς χώρους. Το κάνει αυτό το playstation;

Υ.Γ.1 Το άρθρο συνοδεύεται από ένα μουσικό άσμα των γιγάντιων W.A.S.P.

20 σχόλια:

  1. Kαλησπερα φιλε
    αν παρετε τον σαρας θα δυνα,ωσετε αρκετα..βεβαα εχεις δικιο για τον ψηλο

    για την μπαρτσα τι να γραψουμε..ουτε στο φιφα 11 τετοια μπαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπεράσματα για το Θρήνο στον αγώνα με τον Αστέρα είναι επικίνδυνα. Καθόσον η ιστορική ομάς της Τριπόλεως όταν αντιμετωπίζει το φιλικό σωματείο του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου μεταμορφώνεται σε Αστέρα Βουλιαγμένης. Κάτι σαν Μικτή Μπυραρίας ασούμε ...

    Το Τριφύλλι ήταν συμπαθητικό σήμερα, πολύ καλύτερο από το πρόσφατο παρελθόν. Αλλά η γκέλα στην άμυνα έγινε, άσχετα αν ο Ριέρα κλώτσησε ψόφια. Και ο Σαριέγκι δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να αποκρούσει στο γκολ του Κουμουρτζί.

    Στο τέλος μου θύμισες τη διαφήμιση "η δική σου σύνδεση στα προσφέρει αυτά";

    Έχουν περάσει κιόλας 18 χρόνια από το τεμάχιο των W.A.S.P.! Αυτό το mama I'm lonely είναι ο λόγος που το διάλεξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Laplace δεν είμαι σίγουρος ότι τον χρειάζομαι τον Σάρας. Είναι βεντέτα και δεν ξέρω αν θα έχει όρεξη. Βέβαια τώρα με τον τραυματισμό του Βεργίνη αλλάζουν τα πλάνα. Το σίγουρο είναι ότι θέλω ψηλό.

    RedDragon πράγματι respect!

    Υπουργέ μου τον ΠΑΟ δεν τον είδα και δεν μπορώ να τον κρίνω. Όσο για την νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού θέλω να δω ποιος θα έχει την ικανοτητα να συγκρατησει τον εαυτο του. Χθες ο Βαλβερδε ηταν κατακτριτεος και τωρα ειναι γίγαντας. Ότι να ναι.Το τραγουδι το διάλεξα για όλους τους στίχους και γιατί είναι κομματάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε γμτ,ποιος σαββατογεννημένος παοκτσής το μάτιασε το παλικάρι,επειδή ήρθε σε μας;:Ξερει ένα καντάρι μπάσκετ,αλλά ο "σοφός" Ομπράντοβιτς τον είχε για εξωφυλαρούχα,τον καλύτερο νεο παικτη της Α1 πριν δυο χρόνια!Και τώρα που του δοθηκε η ευκαιρία να ξαναδειξει τι αξιζει,γμτ την ατυχία του!Να μου το θυμηθεις,αν προλάβει να παιξει φέτος έστω και ένα μήνα,θα κληθεί στην Εθνική,είναι σπουδαίος παίκτης...
    -Εγω εκει,το χαβά μου,μόνο με μπάσκετ,τι να κάνω,αφού μέσα στο Παλέ μεγάλωσα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα φιλε μου κανθαρε
    και ομως το μπασκετ δεν το ειδα αν και πολυ θα ηθελα αλλα δεν το ειδα
    λεω να παω την πρωτη αγωνιστικη μια βολτα κατα παλε θα ειναι σιγουρα ενδιαφερον το σαββατο μου
    ακουσα κατι για σαρας αν αληθευει θα κανεις βηματα μπροστα σαν ομαδα
    και για τον σλουκα που λενε θα βγω στο μπλοκ και θα τον χεσω τον σερβο αν φυγει
    καλυτερα να παρεις τον τεο οχι τον παιχταρα τον πιτσιρικο
    για τον γιοταμ χλωμο το βλεπω να τον παιρνεις στον αρη δινεις λιγα λεφτα αλλα σιγουρα θα ηταν σπουδαια κινηση θα σε ανεβαζε επιπεδο

    για το ποδοσφαιρο ο ολυμπιακος εχει και αλλες δυνατοτητες και θα το πω ειναι καλο που δεν εχει ευρωπη και αυτο τον καθιστα φαβορι
    νεα ομαδα νεος προπονητης ωραιο ποδοσφαιρο μπορει να παιξει δυο κλασσεις ειναι για ελλαδα
    μπορει πολυ παραπανω
    δικαιωθηκα για τον μπακαλη

    για την μπαρτσα χεστηκα απλα
    και να δω καμια κουφαλα στη διαρκεια της σεζον να μιλαει για διαιτησιες στην ελλαδα
    τον θαυμασαμε τον καργιολη τον ισπανο μας εσφαξε
    τιμη και δοξα στην βασκωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνθαρε, για τον Θρύλο (σχεδόν) όπως τα λες είναι:)Δεν ξεχνώ τα προηγούμενα ματς!

    Αλλά νομίζω ότι αξίζει μια ειδική αναφορά στα στημενα που ο Βάσκος δουλευει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ VAD ο Ομπράντοβιτς είναι ειδικός στο να καταστρέφει ταλέντα και να λοβοτομεί παίχτες. Το ερώτημα μου είναι γιατί τους παίρνει; Για να μην τα πάρει άλλος; Είναι πιθανόν. Μακάρι το παιδί να γυρίσει γερός και δυνατός. Το Παλέ γαλούχησε πολλούς!

    Κωνσταντίνε να πας στο Παλέ! Τον Σάρας δεν ξέρω αν τον θέλω. Έχει μεγαλώσει και είναι βεντέτα. Μήπως δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα μπορεί να λύσει. Ο Χαλπερίν είναι μια χαρά. Όσο για τον Σλούκα τον θέλω και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι κοντά στον Άρη. Σε βλέπω να κράζεις τον Ντούντα!

    Παβού το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Μπορείς σχεδόν κάθε Κυριακή να κάνεις τέτοια εμφάνιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KΑΝΤΗΑRE Να ευχηθώ μια καλή εβδομάδα!!

    Να σου πω ότι το πολύ ωραίο σχόλιό σου για την ταινια "Ποιος πληρώνει " ανρτήθηκε στο φέις απο τον σκηνοθέτη της ταινιας Βουρνα θοδωρη . φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ Τάνια! Ανταποδίδω τις ευχές!

    Το σχόλιο πήγαζε από την καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια χαρά Κάνθαρε.

    Όντως το παιχνίδι μιας ομάδας εξαρτάται και από το παιχνίδι του αντιπάλου. Ο Αστέρας δεν τον τσίτωσε τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, έχοντας και την ανάσα καυτή από την κερκίδα να βρει και να τα κάνει. Σημασία είναι ότι έχει τη ποιότητα που πέρυσι δεν είχε, να τα κάνει. Τώρα για αυτό που ρωτάς τον pavvou, Δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει. Θα έχει σκαμπανεβάσματα. Μην λέμε ότι θέλουμε Δεν έχει κορμό ακόμα. Όσο για τα στημένα που λέει επίσης ο pavvou Ναι αυτό είναι δουλειά του Ισπανού προπονητή. Το οποίο θα βοηθήσει όταν δεν σου κάθονται οι συνδυασμοί και οι φάσεις.

    Την Mπάρτσα την έχασα δεν την είδα. :( Αλλά θα συμφωνήσω αλίμονο αν ολόκληρη Mπάρτσα είχε ανάγκη έναν παίχτη έστω και αν αυτός είναι ο Μέσι.

    Το κομμάτι των W.A.S.P. Απλά θεικό όπως και ολόκληρο το Album "The Crimson Idol"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια σου ρε κανθαρε.
    εγω θα αναφερθω μονο στον θρυλο τα αλλα τα αφηνω σε σας.
    αυτο που ειδατε ειδαμε ολοι το σαββατο ηταν αυτο που ειχαμε δει και την πρωτη χρονια του ερνεστο.η μονη διαφορα ηταν οτι δεν πρεσαραμε πολυ την αμυνα του αστερα οταν ειχε την την μπαλα αλλα θα το φτιαξει ο θεος με το χρονο.
    5το παιχνιδι ηταν οντως απο τα καλυτερα που εχω δει με πιεση με φασεις με ενεργειες προσοπικες και ομαδικες γενικα ενα γεματο παιχνιδι.
    οσο θα περναει ο καιρος θα βλεπουμε και καλυτερα παιχνιδια χωρις να σημαινει οτι δε θα χασουμε βαθμους.
    απο οσους επαιξαν κραταω την εμφανιση του μιραλας μιλαμε για απιστευτο ζογκλερ με την μπαλα .
    οσο για το σχολιο σου οτι δεν επεξε ο αστερας πως να παιξει ρε συ???μπορουσε και δε τοκανε????του πηρε πορτοφολι κλειδια τη θηκη για τα γυαλια ηλιου και τη φοδρα απο την μπροστινη τσεπη του παντελονιου του ο βαλβερδε!!!
    δηλαδη ο βαζελος με τη μπαρτσα μπορουσε να παιξει και δε τοκανε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέμη, το αν μια ομάδα μπορούσε να προσπαθήσει περισσότερο, το λένε τα στατιστικά. Αν δεν έτρεξ τον μέσο όρο που συνηθίζει (ο ΠΑΟ στην Ισπανία έτρεξε ΜΟΝΟ 99 χλμ) και δεν έκανε το μέσο όρο φάουλς που συνηθίζει (ο ΠΑΟ τότε έκανε ΜΟΝΟ 22) αυτό σημαίνει ότι δεν προσπάθησε όσο μπορεί.

    Δυστυχώς τα στατιστικά των αγώνων της Super League είναι επτασφράγιστο μυστικό (μόνο με συνδρομή) οπότε δεν μπορώ να αποδείξω την αίσθηση που μου άφησε ο Αστέρας στο ματσάκι, ότι δηλαδή το αντιμετώπισε χαλαρά.

    Πάντως συμπέρασμα για την απόδοση του Έφηβου στο μέλλον δεν βγαίνει μόνον απ΄αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα όταν σε όλα τα προηγούμενα δεν βλεπόταν. Άλλο τι κλίμα καλλιεργούν οι φημερίδεζ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ με Gaurakos κ Θέμη...θα περάσει και το ματς με τον Βόλο κ εκτός έδρας θα έρθουν τα δύσκολα. Η ομάδα φτιάχνεται, θα κανει γκελες..

    θέμης ο Μιραλας μπήκε όταν έπαιζαν με 10 παίχτες οποτε δεν τον κρίνω. Λεω μόνο ότι μπήκε κ@υλωμενος.

    4minister ο Γάυρος μας έκανε ήδη Μπάρτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζί σου είμαι Γαυράκο!

    Θέμη ο Βλάχος έκανε καραμπινάτα λάθη. Είχε μέσα τρία αμυντικά και τους πήρε το κέντρο ο Ντούντου. Ο Ιμπαγκάσα έκανε ότι ήθελε χωρίς να έχει προσωπικό φρουορό πάνω του. Ο Βλάχος πήγε να ακολουθήσει μια παράξενη συνταγή κι όπως γίνεται αντιληπτό δεν του βγήκε.

    Υπουργέ μου οι εφημερίδες χαιδεύουν αυτάκια. Εμείς τι κάνουμε για αυτό;

    Pavvou έχει ακόμα πολύ ψωμί. Μαραθώνιος.

    Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς ρε μπόι δεν τις αγοράζουμε, αυτό κάνουμε. Τόσο απλά. Για τις πράσινες υπάρχει γενική ομοιογένεια στην τακτική. Αν παρατηρήσει κανείς τα φύλλα που πουλάνε (περίπου 5.000 και οι δυό) καταλαβαίνει ότι οι πράσινοι φίλαθλοι δεν τις θέλουν ούτε για την τουαλέτα,


    γιατί ξεβάφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Κάνθαρε respect για όλο το άρθρο και για την κομματάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.

    Για τον Ολυμπιακό Κάνθαρε είδες τη γνώμη μου. Απλά η εμφάνιση αυτή ήταν ένα δείγμα της δουλειάς που κάνει ο Βαλβέρδε. Θα συμφωνήσω με τον Θέμη ότι δεν μπορούσε ο Αστέρας να κάνει και αλλιώς. Όσο για κάτι φιλικά σωματεία που διάβασα σε κάποιο σχόλιο, τι να σχολιάσω; Ο καθένας μπορεί να λέει το οτιδήποτε.

    Για την Μπαρτσελόνα, πιστεύω ότι αν δεν γινόταν η αποβολή θα δυσκολευόταν πάρα πολύ. Είχε ένα καλό ξεκίνημα στο δεκάλεπτο, αλλά μέχρι να γίνει η αποβολή δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους. Αλλά θα την κατατρωπώσει η μεγάλη ΒΑΛΕΝΘΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4minister δεν ξέρω αν αγοράζεις τις "πράσινες"..μπορεί να αγοράζεις το Goal κ την Sportday:)

    Μόνο Πρωταθλητής ρεεεε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στο blog. Εσείς είστε το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...