Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι δευτεραθλητές


































Υ.Γ.1 Σπουδάστε τις παραπάνω φωτογραφίες και αποτυπώστε γραπτώς ποια σας εξιτάρει. Ο Κάνθαρος δηλώνει ερωτευμένος με την πρώτη και την τρίτη φωτογραφία, ενώ δεν χορταίνει να βλέπει τον Κατσουράνη με ροζ ενδυμασία. Επίσης, αποθεώνω όλες όσες περιλαμβάνουν τον Νίνη. Χαραμίζεται στο ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.2 Δόξα και τιμή στο Σάββα τον Κωφίδη. Τι είπε ο άνθρωπος; Το αυτονόητο.

Υ.Γ.3  Οφείλω να γράψω μια επική αρθρούμπα για την Αρειανάρα. Θα έρθει σύντομα η ώρα της.

Υ.Γ.4 Η αρχή έγινε με τους Firewind. Συνεχίσαμε με τους Opeth. Κατόπιν, στην σκηνή ανέβηκαν οι -γεμάτοι ενέργεια- Whitesnake με τον ντράμερ να δίνει ρέστα. Η βραδιά έκλεισε με αγνό, καθαρό, παραδοσιακό heavy metal. Πραγματικά φοβερή βραδιά. Πάρτε μια μικρή γεύση.







10 σχόλια:

  1. Το ροζ συνολάκι του Κατσουράνη είναι all the money. Μα καλά, ποιος του δίνει ενδυματολογικές συμβουλές, ο Σισέ; Επίσης, η τλευταία είναι φοβερό γέλιο. Πάντως, πέρα από τη πλάκα, χάνει το ποδόσφαιρο σαν σύνολο από τη φυγή Σισέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The winner takes alls...που σημαίνει ο πρώτος είναι μάγκας και οι υπόλοιποι...ποιος τους θυμάται αυτούς? Χαχαχαχαχαχαχα
    (αστειεύομαι)
    Λοιπόν αυτό που έχω να πω είναι πως τα τραγούδια σου είναι φοβερά!
    Καλό Σ/Κ, Kanthare!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρέ Σκάοουτερ, το ροζ συνολάκι του Κατσουράνη δεν υπάρχει. Όσο για τον Σισέ κάτι θα γράψουμε και για αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φυγή του Σισέ γίνεται φτωχότερο. ΄Όμως, ο Παναθηναϊκός θα απεγκλωβιστεί και θα γίνει λιγότερο προβλέψιμος. Όπως είπε κι ο ροζ Κατσουράνης: ''του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι''. Πολύ μεγάλη δήλωση.

    Αστροφεγγιά, είναι δυνατόν να ξεχάσεις τους δευτεραθλητές σε αυτές τις καταπληκτικές πόζες; Όσο για τα τραγούδια αν έκατσες να ακούσεις και τα τέσσερα είσαι λεβεντιά. Καλά μπάνια και καλό μαύρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανάθα 4ever ρεεεεεεεεεεεε!!!
    super το ποστ Κανθαρε και λάτρεψα όλες τις φωτό, ειδικά αυτές του Cisse!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά αλήθεια, ο Σισέ είναι σταρ εντός γηπέδο. Επίσης, αν και δεν συμφωνώ με τις ανούσιες ποζεριές, είναι και εκτός γηπέδου ή τουλάχιστον (κάπως) έτσι θεωρείται. Βλέπεις έχουμε και ένα προφίλ να υπηρετήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν καταφέρανε
    στο χόρτο να νικήσουν
    μοντέλα ας τους κάνουμε
    μήπως και κονομήσουν.

    καλή εβοδμάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φρικη φιλε
    σκετη φρικη λεμε!!!!
    ηθελα ναξερα τι λενε οι γκομενες βλεπωντας τον καραβουτα να ξεπροβαλει σαν αφροδιτη (λεμε τωρα)
    απο τη θαλασσα!!!!!
    σαν ψαρι με τριχες ειναι ο φουστης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Φάνη λεβεντιά.

    Θέμη, ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της φωτογένειας. Το έχω ξαναπεί: πρέπει να έχει μονίμως μια κάμερα πάνω του. Οι εκφράσεις και οι μορφασμοί του είναι το κάτι άλλο. Είναι και ομορφάντρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου θελει και ξεκωλα το νταμπο το ελεφαντακι!! Που ετσι και πιασουν τα μελτεμια εκτος απο βουτιες πεταει κιολας με τα αφτια του!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα μην είσαι τόσο αυστηρός. Άσε το παιδί να χαρεί. Ψυχούλα έχει κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...