Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Turbo... Αρειανάρα!

Απόψε δεν καθόταν στον πάγκο ο Κούπερ. Για την ακρίβεια δεν κάθεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα μιλάμε για Ευρώπη, όπου επικρατούν διαφορετικά ισχύοντα από ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήλπιζα πως οι παίχτες μας δεν θα είχαν ξεχάσει όλα αυτά που έμαθαν επί Κούπερ. Ήλπιζα πως δεν θα είχαν ξεχάσει την νοοτροπία που διέπει τα ευρωπαϊκά ματς. Ήλπιζα πως θα βάζαμε φωτιά στα πετρέλαιά τους. Ο (Γιάγια) Τουρέ, τρεις μέρες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, δήλωσε ότι η Σίτι υπολογίζει τον Άρη, ειδικά από την στιγμή που κέρδισε δυο φορές την Ατλέτικο. Ο Κάνθαρος, έχοντας παίξει τόπι, γνωρίζει ότι όταν η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε δυο ομάδες είναι μεγάλη, τότε το να υποτιμήσεις τον αντίπαλο είναι ουσιαστικά αναπόφευκτο.

Όταν κληρωθήκαμε στον όμιλο με Ατλέτικο και Λεβερκούζεν πραγματικά μας έκλεισε το μάτι η τύχη. Βλέπετε οι δυο αυτές ομάδες παίζουν 4-4-2. Αυτό που κάποτε παίζαμε (στο περίπου) κι εμείς. Τις αντιμετωπίσαμε και υπερισχύσαμε. Αυτά όμως ανήκουν στο (πρόσφατο) παρελθόν. Απόψε φιλοξενούσαμε την νέα δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και να σας πω και κάτι; Δεν με νοιάζουν τα ρεκόρ και οι παραδόσεις. Δεν παίζουν αυτά μπάλα. Ούτε τα μπάτζετ. Ούτε τα κάστρα -και η μπάρμπι έχει κάστρο. Με νοιάζει που είδα την ομαδάρα μου να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό ματς και όλοι να έχουν φορέσει τα καλά τους.


Το ματς ξεκίνησε με τον Μιχαλήτσιο να επιλέγει συνταγή Κούπερ. Στα χαρτιά το σύστημα ήταν 4-4-1-1, στην πράξη όμως παίζαμε 4-5-1. Ο Πρίττας έπαιζε μπροστά από τα δυο σέντερ μπακ και κλείδωνε την άμυνα, ενώ βοήθησε στον εξαφανισμό του Τέβεζ. Λίγο πιο μπροστά από το Σάκαρο βρισκόταν ο αεικίνητος Φατί με τον Τόχα να κινείται ουσιαστικά στην ίδια ευθεία με το Γάλλο. Η διάταξή μας στο χόρτο ήταν άριστη. Από την άλλη πλευρά η Σίτι έπαιξε 4-3-3 με τα ακραία επιθετικά χαφ να συγκλίνουν συχνά προς τον άξονα, δημιουργώντας χώρους για τον Ρίτσαρντς και ειδικά για τον Κολαρόφ. Ουσιαστικά το μεγάλο πλάτος το έδωσαν τα δυο ακραία μπακ. Σε αντίθεση με αυτά που είδαμε το Σάββατο, η Αρειανάρα ήταν σφιχτή, πίεζε πάρα πολύ στα 2/4 του γηπέδου και έδειχνε μαχητικότητα και διάθεση. Επιπλέον, είχε  πολύ καλή αλληλοκάλυψη. Είναι προφανές πως το κίνητρο της Ευρώπης είναι υψηλότατο. Η μόνη παραφωνία ήταν ότι ο (υπερβολικός) Μπομπαντίγια βρισκόταν πολύ μακριά από τους συμπαίχτες του, καθώς όπως είπαμε ο Τόχα λειτουργούσε περισσότερο στον ασβέστη της σέντρας, παρά ως επιτελικός μέσος. Παρόλα αυτά ο Μπόμπα δεν γυρνούσε να πάρει μπάλα και καλά έκανε. Αφενός μεν με την σωματοδομή του κούραζε αρκετά τους αντιπάλους του, αφετέρου δε το παιδί δεν έχει ταχύτητα κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα ολομόναχος. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να περιμένει κίνηση κάποιου συμπαίχτη για να του σπάσει την μπάλα σε πρώτο χρόνο. Σπάνια, όμως, βγάζαμε παίχτες από πίσω.Έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες, προκειμένου να κρατήσουμε το πολυπόθητο μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν και πάρα πολύ. Οι επελάσεις των ακραίων μπακ του αντιπάλου -ειδικά του Κολαρόφ- σταμάτησαν, οι εναλλαγές θέσεων του Τέβεζ με τον Τζέκο  μπέρδευαν περισσότερο τους συμπαίχτες τους παρά εμάς, ο Σίλβα αδυνατούσε να κάνει παιχνίδι, είτε από αριστερά είτε από τον άξονα, ενώ ο (Γιάγια) Τουρέ και ο Μπάρι δεν μπορούσαν να καταλάβουν το κέντρο. Αυτός ο Φατί ειλικρινά με έχει τρελάνει. Λες και τον είχαμε κλωνοποιήσει. Μέχρι το 80' λεπτό που παρέδωσε πνεύμα βρισκόταν παντού. Το ίδιο ο Πρίττας (τιτανοτεράστιος) που απόψε έπαιξε και κάθετο ποδόσφαιρο. Πολύ δουλειά κι από τον Σακάτα που επειδή δεν ξέρει αγγλικά και δεν επικοινωνεί με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό του, τρέχει όπου θέλει κι όπου γουστάρει. Τον έβλεπες αριστερά, στο καπάκι έβγαινε δεξιά και μετά στην προσπάθειά του να ξαναγυρίσει στη θέση του έκοβε τον Σίλβα στον άξονα και πάλι το ίδιο. Μεγάλο πουλέν. Αρκεί να μάθει να τρέχει ουσιαστικά και να κάνει σωστή κατανομή δυνάμεων.

Πάντως, έχω να κάνω και μερικές διαπιστώσεις. Ο Γκιάρο, για παράδειγμα, γέρασε. Σπουδαίος και εγκεφαλικός αμυντικός, αλλά τα χρόνια πέρασαν, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα βρήκε σκούρα με τις κάθετες και τους συνδυασμούς των Άγγλων, καθώς έστριβε πολύ δύσκολα.  Όπως επίσης σκούρα τα βρήκε και ο Νέτο που έπαιζε έξω δεξιά. Σε συνθήκες οργανωμένης άμυνας δύσκολα μπορεί να τρυπήσει τον αντίπαλο. Έριξε πάντως πολύ τρέξιμο και στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πολύ στη μεσαία γραμμή. Ευτυχώς για εμάς ο Μαντσίνι νόμιζε ότι το Χαριλάου ήταν πασαρέλα και δεν πολυασχολήθηκε με το ματς. Αν μας είχε μελετήσει έστω και λίγο, θα γνώριζε ότι ουσιαστικά παίζουμε χωρίς αριστερό οπισθοφύλακα και θα φόρτωνε την δεξιά του πλευρά. Εδώ το γνωρίζει ο Καραγεωργίου και ο Τσιώλης. Εντούτοις, ο Ρίτσαρντς ανέβηκε μόνο στο πρώτο μέρος και ο Ράιτ-Φίλιπς δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε. Πάντως, ο Λαζαρίδης παραμένει πιστός και άγρυπνος φρουρός του Μίτσελ. Επίσης, θα γνώριζε ότι όταν μας πιέζει ο αντίπαλος στην περιοχή μας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, φρικάρουμε και ξεφορτωνόμαστε την μπάλα λες και έχει μπαρούτι. Παρόλα αυτά όταν η Σίτι ανέβασε τις γραμμές της ψηλά για να ασκήσει πίεση στην περιοχή μας, ανταποκριθήκαμε αρκετά καλά. Δεν πανικοβληθήκαμε και πολλές φορές βγάλαμε την μπάλα από την περιοχή μας με κοντινές και συρτές πάσες.

Ο Μιχαλήτσιος ήταν καλά διαβασμένος (κλισέ) και ακολούθησε σωστή τακτική, η οποία μας οδήγησε σε μερική επίτευξη του σκοπού. Ασκήσαμε ισχυρή πίεση στα χαφ της Σίτι, ήμαστε πειθαρχημένοι και παρόλο που δεν καταφέραμε να παίξουμε την επιθετική άμυνα με απόλυτη επιτυχία, η άψογη διάταξη που είχαμε μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Ο Κούπερ είχε πει ότι κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει την ελπίδα στο όνειρο. Είχε και έχει απόλυτο δίκιο. Όσο για τον Κόκε  και την αντίδρασή του δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Κάντε εσείς.

Υ.Γ.1 Δόξα και τιμή στον (αυθεντικό) Ρονάλντο. Παιχταράς με όλη τη σημασία της λέξης. Πραγματικό φαινόμενο. Που να ήξερε η Καλαμάτα τι έχανε όταν τον απέρριπτε. Που να ήξερε κι ο Ρονάλντο τι έχανε που δεν ήρθε. Τελικά πήγε στην Αϊντχόφεν με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους μας.

Υ.Γ.2 Ο Ντρούκερ έφυγε. Το ίδιο και οι Σουπεράδες. Ο Σούμποτιτς ήρθε. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και η μεταμόρφωση.

Υ.Γ.3 Ο Κώστας Καίσαρης ισχυρίζεται ότι η η επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει από τη διαιτησία και την αθλητική Δικαιοσύνη. Επιτρέψτε μου να προσθέσω και τις φυλλάδες του κώλου που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο. Ρε γκιόζηδες το ξέρετε ότι απόψε έπαιζε επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα μια ελληνική ομάδα με την Μάντσεστερ Σίτι; Τόσο κακό είναι που αυτή η ελληνική ομάδα δεν είναι από την Αθήνα;

Υ.Γ.4 Το 1986 οι Judas Priest (τιτάνες) κυκλοφορούν το δέκατο studio album της καριέρας τους με τίτλο ''Turbo''. Η αλήθεια είναι ότι το album, ως σύνολο, δεν ήταν και πολύ turbo, αλλά ας όψεται η υπερκομματάρα που ακολουθεί.

I'm laying awake at nights, I can't get you out of my mind, all I can hear is my heartbeat, and the voice in the dark of somekind...Give me a chance baby, there's nothing I wouldn't do to make ti alright, just one chance baby, I need all your lovin' tonight...

40 σχόλια:

  1. Μόλις γύρισα απ΄το γήπεδο. Είχα την εντύπωση ότι γύρω στο 70-75 θα χτυπούσαμε στα ίσια το ματς, αλλά ο Μιχαλήτσιος το έπαιξε συντηρητικά μέχρι τέλους. Δεν παραπονιέμαι βέβαια, αλλά...
    Ο "Καβασἀκι" ήταν αποκάλυψη. Μπράβο του.
    VAMOS ARIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή το είδα εγώ παίξαμε καλά!
    χιχιχι
    Πώς δε βάλαμε και κανένα γκολ απορώ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που τους πήρατε τα πετρέλαια χωρίς να το καταλάβουν τα εγγλεζάκια, στείλε και 10 τόνους στα Γρεβενά να ζεσταθούμε!!! Συγχαρητήρια για την ομάδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που το πας που το φέρνεις, κάπου καταλήγεις με τις αναρτήσεις σου! Πες, δως μου στοιχεία να πάω, να παρακαλέσω και να στην φέρω φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια χαρα τα πηγατε φιλε!
    ευχομαι την επομενη εβδομαδα να παρετε κ την προκιση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Κανθαρε τηρουμενων των αναλογιων τα πηγαμε μια χαρα.
    Χαρηκα για το αποτελεσμα αλλα περισσοτερο με την μαχητικοτητα των παικτων μας.
    Ο Μπομπα θελει βοηθειες η την καθετη πασα του Πριττα του 2ου ημιχρονου.
    Βεβαια με τετοιο αντιπαλο πως να παιξεις με 2 φουνταριστους.
    Ο Φατι ειναι το 5ο παιχνιδι που βγαζει ματια.
    Βαγγελη σεληνιασμενος δεν εχασε μονομαχια.
    Γενικα ολη η ομαδα πηγε καλα,μακαρι να πηγαινουμε ετσι και στο πρωταθλημα.
    Και για αλλη μια φορα φανταστικη ατμοσφαιρα.
    Μραβο στον κοσμο,και μια πικρια,αν αυτος ο κοσμος ερχοταν και στο πρωταθλημα μαλλον θα το παιρναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τα λες..Απλά, όπως, σου χω πει εδω και καιρο, διαφωνω λιγο μαζι σου, με τον Μιτσελ..Αλλά, ενταξει, ο καθε ανθρωπος, έχει ένα ποδοσφαιρικο σκεπτικό.Σεβομαι την γνωμη σου.

    Ειχαμε καλη αμυντικη λειτουργια και αλληλοκαλυψεις. Επιθετικά, έλειψε, η καλή και γρηγορη αναπτυξη, έτσι ωστε να πετυχουμε γκολ..

    Ετσι, πρεπει να παιζουμε σε ολα τα ματς.

    Και κατι ακομη..

    Στο θέμα που σ' απασχολει, με το γλυκο ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ που λες..Τα μέχρι τωρα σημαδια, μετα από τόσο καιρό, τι δείχνουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάνθαρος μπράβο σας ρε φίλε! Δεν είδα το ματς ρε γμτ αλλά το χ είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Και ας άκουσα τον προπονητή τους να λέει ότι παίζατε με 10 παίχτες πίσω, σε τέτοια ματς πας να κλέψεις κάποιο αποτέλεσμα αφού ο αντίπαλος είναι πιο ισχυρός. Το καταφέρατε, μαγκιά σας!

    Υ.Γ.
    Έχασα την ευκαιρία να δω το πουλέν σου:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητηρια φιλε για το αποτελεσμα!
    Μπορει η Σιτι να σνομπαρε το ματς (ουτε προπονηση εκανε χθες!) αλλα αυτο δεν ακυρωνει την επιτυχια του Αρη. Με το καλο η μεγαλη προκριση. Αν και περισσοτερο με μεγαλο θαυμα μοιαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στην ομάδα μας. Έπαιξαν μαχητικά και η ισοπαλία και μάλιστα 0-0 είναι μεγάλη επιτυχία με αυτή την ομάδα. Ο Σάκατα δεν ξέρω ρε παιδιά σαν alter ego του Χαβίτο μου κάνει. Τρέχει, μαρκάρει, αλλά από ντρίπλα δεν. Ούτε καν οδηγίες δεν μπορείς να του δώσεις...Μακάρι να μας βγει το πείραμα. Ο Φατί ωραίος, ο Πρίττας επίσης αλλά μόνο για την άμυνα δυστυχώς. Ο Τόχα αν δεν έχει κάτι καλύτερο από αυτό να δείξει μάλλον άδικα πιάνει μια θέση ξένου στην ομάδα...O Λαζαρίδης βράχος. Βαγγέλη, Σηφάκης, Γκιάρο πολύ καλοί. Η γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε ένα δημιουργικό χαφ τύπου Σκόκο να παίρνει επάνω του την ομάδα, να βγάζει φάσεις. Όσο για τον Κόκε που σηκώθηκε και έφυγε γιατί δεν ήταν στην ενδεκάδα - τι θράσος αλήθεια - , του αξίζει παραδειγματική τιμωρία και αν αληθεύει ότι θέλει να φύγει να πάει στο καλό...ή ακόμα καλύτερα...να πάει να βρει τον Ιβιτς τον Χαλκιά και τον Βιτόλο να έχει και παρέα στο καζίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για άλλη μια φορά προσυπογράφω φίλε ΚΑΝΘΑΡΕ!
    Και θα συμφωνήσω για τις φυλλάδες!
    Άντε οι οπαδικές είναι λογικό αν μην γράψουν τίποτα!
    Αλλά οι άλλες, οι ντεμέκ αντικειμενικές είναι δυνατόν να μην το έχουν πρώτο θέμα;;;
    Για τον π@@@@ εντελώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ ένα θα πω: Η Σίτι κοστολογείται 800εκ ευρώ κ εγώ έφυγα από το γήπεδο στεναχωρημένος γιατί ΔΕΝ κέρδισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οκ,τα καταφερα:)
    Πετάει η ομάδα:)Πάμε Μάντσεστερ,ολα για όλα!!!
    -Ρε συ,ειχες δικιο γι αυτον τον ανεκδιήγητο Μίτσελ και χτες όλο πατάτες εκανε!Μ ε τους γαυρους ωραια πάσα εδωσε στο Φουστέρ...
    -Ποιος ανακάλυψε εστω και αργά ότι ο Νέτο παιζει και μπροστά;Πολύ αναστατωση προκαλει και του βγαινει!Δε βάζουμε και το Μιτσελ μπροστά ,μπας και βγει κι άλλο λαχειο;:)
    -Για το μπάσκετ,οι σουπεράδες τη δουλειά τους,κι ο Λευτέρης τη δική του!Εμεις που αγαπάμε τον μπασκετικο Αρη ξερουμε τη συμβολή του μίστερ 6.25 στη μεγάλη ομάδα,ο Σούμποτιτς ξέρει ένα καντάρι μπάσκετ,ειναι καλός προπονητής,τα περι πουλημάτων και τετοια ας τ'αφησουνε,ειναι επαγγελματίας σωστός,οι μπασκετικοι αρειανοι γεμιζουν το Παλέ και χωρίς τους σουπεράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε κανθαρε απολαυσε τη στιγμη αδερφε.
    το αν παιξατε καλα η οχι το αν ειπε ο μαντσινις οτι παιζατε δεκα πισω τι ουσια εχει??πηρες το Χιναρι εσυ??αντε και εκει και πεξτε 20 πισω βαλε ενα τεμαχιο κι αστον να λεει.αντε τωρα χαρειτε μακαρι να περασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χτες,όλη η Ελλάδα έπρεπε να είναι με τον Άρη και εναντίον των ψηλο-μύτηδων Άγγλων...τέλος πάντων.
    Γεμάτη εμφάνιση για τον Άρη και το μόνο που έλειψε ήταν τελικά το γκολ.Χωρίς να θέλω να γίνω μετά Χριστόν προφήτης και χωρίς να ξεχνάω τον αντίπαλο,θεωρώ πως το γκολ δεν μπήκε από έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Άρη κατά την τελική προσπάθεια.
    Όσο για τις φυλλάδες...έχουμε τις εφημερίδες(ομάδες,τηλεόραση,πολιτικούς κτλ) που μας αξίζουν.
    Καλημέρα σε όλους.

    Αντάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας περιμένω στο διαγωνισμό που έχω διοργανώσει στον Ψαρότοπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα Κάνθαρε μου..Συγχαρητήρια στον Άρη..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κωστή μου υποκλίνομαι στην ανάλυσή σου!
    Δεν έπαψα στιγμή να είμαι υπερήφανος που είμαι ΑΡΗΣ (ακόμα και στα δύσκολα) και παιχνίδια σαν το χτεσινό ενισχύουν την περηφάνεια μου! Και γι'αυτό είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, σε Ελλάδα και σε Ευρώπη!
    Φοβερός ο κόσμος χτες, απέδειξε ότι ΕΙΝΑΙ το άπαρτο κάστρο της Αρειανάρας! Όλη η Ευρώπη μας πήρε από φόβο!!!
    Vamos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α, και κάτι άλλο. Η διάταξη του Αρη ήταν 4-1-4-1. Ετσι την είδα. Ακριβώς όπως έπαιζε η Ισπανία στο παγκόσμιο κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το σημαντικό δεν είναι το Χηνάρι, αλλά το ότι η Σίτυ δεν δικαιούται να νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα. Ο Πρίττας δυστυχώς μεγάλωσε και δεν έχει πολλές ελπίδες να παίξει στο εξωτερικό. Τόσο καλός είναι! Ο κοντοπούτανος Αργεντίνος θα τον θυμάται σαν γομολάστιχα που τον έσβησε.

    Ο Σηφάκης όμως προλαβαίνει, άνετα.

    Εμείς που ασχολούμαστε κάπως παραπάνω με το ποδόσφαιρο δεν αγοράζουμε εφημερίδες, ούτε τις "αντικειμενικές". Κάτι παραπάνω ξέρουμε ... ότι τις περισσότερες φορές τα άρθρα τους είναι για τον ...τσο. Οι δε προθέσεις τους για κλωτσές. Γιατί αυτό είναι σημαντικότερο. Συγχωρείς κάποιον που θέλει αλλά δεν τα καταφέρνει. Όχι όμως αυτόν που δεν θέλει.
    Η υπόθεση Κόκε πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Διαφορετικά αύριο-μεθαύριο θα ακολουθήσουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. tria pragmata tha po

    AREIANARA
    KANTHR0S
    JUDAS PRIEST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά σας βλέπω ωρέ παλικάρια!
    Κούπερ δεν έχετε αλλά συνεχίζετε έτσι.
    Του χρόνου όμως σας βλέπω εκτός...
    Άντε να δούμε τώρα την Καβάλα στο Europa League.Χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρεινάρα τρέλαααα!
    Τι όμορφο που είναι το Ευρωπαϊκό κουστούμι μας ρε γαμώτο. Πρέπει να ράψουμε ένα και για την Ελλάδα και θα είμαστε μια χαρά μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κανθαρε τρελο και παλαβο ΑΡΕΙΑΝΑΚΙ.
    Η ομαδα ειναι τρομερη και ο κοσμος συγκλονηστικος. Νηστικος γιατι δεν εχει να φαει και ανα τρεις μερες ΕΚΕΙ.
    Ο ΚΟΚΕ ζητησε συγνωμη αλλα η δικη μου γνωμη ειναι τελος. ΤΕΛΟΣ. Σκυψε το κεφαλι σου και ζητα συγνωμη απο ολους εμας ρεεεε!
    Εμας που με την ιαχη μας δονουσαμε τον ΑΡΕΙΑΝΟ ουρανο με το ονομα σου. Παιξαμε με εναν παραπανω στο κεντρο γιατι ετσι επρεπε. Πως θα τους πιεζαμε εκει που ειναι το κλειδι του αγωνα; Οποιος επερνε το κεντρο επαιρνε και τα ηνια κατα συνεπεια και τον αγωνα.
    Και εγω ειμαι στεναχωρημενος γιατι αν ειχα αυτον τον μπουφο που βρηκε ωρα να τσατιστει(Κοκε) εστω και για μιση ωρα αγωνα 2-3 ασιστ θα εβγαζε , οποτε ενα ( 1 ) γκολ θα το ειχα. Κριμα μεγαλο κριμα. Δεν υποτημας τετοια εδρα κε Μαντσινι. Ουτε στο τελος λες οτι ηταν κακος ο αγ. χωρος. Εδω ακομη δεν ειδαμε χειμωνιατικη βροχη ρε Ιταλε! Τα γηπεδα της Μεγ. ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥΣ.
    Και κατι τελευταιο. Γουσταρω Κανθαρε να παμε εκει (τα τικετς τελος ολα διατεθησαν 3.000) και να μην κανουμε και εμεις προπονηση. Χαχαχαχαχαχα θα εχει τρομερη πλακα. Αστειευομαι φυσικα. Ενα ευχαριστω σε ολους για τα καλα λογια στον ΑΡΗ μας. Στο κατω κατω αυτος ειναι ιστορια δικη μας. Οπως εχουν γραψει ολες οι ομαδες μας.
    Με σεβασμο και ηθος. SIMOSSHOW. απο τον SIERRAGOLF. XAIRETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα στα σχόλια, αλλά έχει πάρει φωτιά ο κώλος μου.

    Cummulus, είσαι ένας από τους τυχερούς που πήγαν γήπεδο. Μαγευτική βραδιά. Ευχαριστώ και για το mail.

    AnD θα βάλουμε γκολ στο Μάντσεστερ, Μην μασάς. Πίστη θέλει κι όλα μπορούν να συμβούν.

    Φώτη του πήραμε τα πετρέλαια κι ας ελπίδουμε ότι στην Αγγλία θα τα κάψουμε για να ζεσταθεί όλος ο κόσμος.

    Αγαπητέ Γιάννη να μπορούσα να σου περιγράψω πόσο μου λείπει. Χθες όση χαρά είχα που έβλεπα την Αρειανάρα, άλλο τόσο στενοχωριόμουν.

    Laplace θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Σώμα και ψυχή. Είπαμε το κίνητρο είναι υψηλότατο.

    Φίλε Foris αν παίζαμε στο πρωτάθλημα όπως χθες, με αυτή τη διάθεση, με αυτό το πείσμα και με αυτό τον ποδοσφαιρκό εγωισμό νομίζω ότι στο Χαριλάου θα είχαμε το απόλυτο. Δεν βαριέσαι. Άρης είσαι. Όσο για το Μπόμπα θέλει ακόμα δουλειά. Ας ελπίσουμε ότι θα ενσωματωθεί γρήγορα. Ο χρόνος λιγοστεύει.

    Jim ο Μίτσελ χθες δεν ήταν κακός, κυρίως διότι ο Μαντσίνι προτίμησε να παίξει από τον άξονα. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι το παιδί έχει τρανταχτές αδυναμίες. Όσο για το γλυκάκι τι να σου πω ρε Jim...Να σου πω ότι το θέλω, το λατρεύω και μου λείπει.

    Παβού ο Ιάπωνας είναι πουλενάρα. Από κει και πέρα ο Μαντσίνι με τις δηλώσεις πριν και μετά το ματς έδειξε πόσο λίγος είναι. Ο Άρης στην Ευρώπη δεν είναι κλεφτοκοτάς. Ειδικά εντός έδρας.

    Ευχαριστούμε Mike. Θα τα δώσουμε όλα στην Αγγλία κι ότι θέλει ας κατεβάσει. έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο. Εξάλλου, στην μπάλα γίνονται θαύματα.

    Γιάννη μου φαίνεται ότι το κενό του Χαβίτο ανασταλτικά θα καλυφθεί από τον Ιάπωνα. Αυτό που ακόμα δεν έχω προσδιορίσει είναι οι επιθετικές αρετές του Ιάπωνα. Ο Πρίττας χθες ήταν πολύ καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιγε το παιχνίδι μας με τις πάσες του. Όσο για τον Κόκε τι να πούμε; Απειθαρχία; Απύθμενη δίψα για να παίξει; Κάτι ενδιάμεσο ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήμο άστα να πάνε. Αν έπαιζε ομάδα της Αθήνας με τη Σίτι θα μας είχαν πρήξει τα παπάρια. Βρε ουστ δημοσιογράφοι του κώλου.

    Σωστότατος ο Κόκκινος Δράκος.

    VAD για τον Μίτσελ το έχω πει ότι δεν κάνει για μπακ. Δεν ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί. Ίσως αριστερό χαφ είναι καλύτερα. Τον είχε δοκιμάσει ο Μιχαλήτσιος με τον Εργοτέλη αν θυμάμαι σωστά, αλλά δεν πήγε καλά. Όσο για τον Λευτέρη πολλά λέγονται. Όπως ότι δεν ζήτησε λεφτά. Για να δούμε.

    Θέμη όπως το είπες. Μακάρι να περάσουμε. Και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω.

    Αντάρτη, εννοείται ότι όλη η Ελλάδα έπρεπε να είναι με τον Άρη. Εννοείται ότι έχουμε τις φυλλάδες που μας αξίζουν. Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα; Όσο για το γκολ θα έρθει στο Μάνστεστερ.

    Γεια σου Λάμπρο με τον ψαρότοπό σου.

    Γεια σου Αcheloidahellenic. Ευχαριστούμε πολύ.

    Πορτιάτη δεν είμαστε Αρειανάρα για τους τίτλους. Είμαστε Αρειανάρα για λόγους που οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν. Και το γουστάρουμε. Ο κόσμος εννοείται ότι ήταν φοβερός. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

    Γεια σου Δημήτρη. Καλό βράδυ να έχεις.

    Cummulus έγραψα ότι παίξαμε 4-5-1. Λες ότι παίξαμε 4-1-4-1. Έχεις δίκιο. Όπως ανέφερα και στο κείμενο ο Πρίττας έπαιζε μπροστά από τα σέντερ μπακ και έκλεινε τους χώρους. Χθες αποδείχτηκε ότι μπορείς να παίξεις άμυνα, χωρίς να κλείνεσαι πίσω και να σχηματίζεις μια ανθρώπινη αλυσίδα πίσω από τη σέντρα και τη μπάλα.

    Υπουργέ μου νομίζω ότι ο Πρίττας σε γενικές γραμμές είναι υποτιμημένος ποδοσφαιριστής. Όσο για τις φυλλάδες είναι απαραδεκτο. Είναι σκάνδαλο. Είναι τραγικό. Τώρα για τον Κόκε τι να πούμε; Μαλακία έκανε. Ελπίζω να την κατάλαβε υπό τη συνοδεία ποινής. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

    Ανώνυμε συμφωνώ και επαυξάνω και στα τρία.

    Ύπνε, μπορεί να μην έχουμε τον Κούπερ με σάρκα και οστά, όμως φαίνεται ότι κάτι έμεινε από τον Αργεντινό.

    Biologion, όντως πρέπει να ράψουμεκι ένα για την Ελλάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε γερό φίνις. Για να δούμε.

    SIMOSSHOW, αυτό με τον Κόκε δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει. Υποθέτω ότι θα έχουμε εξελίξεις το καλοκαίρι, όχι τώρα. Όπως και να έχει έκανε μαλακία. Μακάρι να πάμε στην Αγγλία και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Μπορούμε να ονειρευόμαστε έτσι δεν είναι; Όσο για ατα κομάντα νομίζω ότι και διπλάσια να ήταν τα εισιτήρια πάλι θα τα παίρναμε όλα και θα ζητούσαμε κι άλλα.

    Καλό βράδυ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kalws o Aris exei valei k me to parapanw ta gialia se omades tis A8inas,para tauta omws epitelous na doume k kapoio sxolio,kapoia kritiki kakwsdexoumeni alla me apoliti prosvlitikotita apenanti stis A8inaikes omades!Ta mme epitelous as stamatisoun na kanoun oloklira afierwmata stis epitixies olimpiakou-pana8inaikou pou tetoies epitixies kiriws o prwtos,ka8ares epitixies den eixane!Oson afora to couper de m aresei i prospa8eia dikaiologias pros to proswpo tou...monos eipe gia plano monos tin ekane telika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. k epitelous auto pou ginetai ston ari mono kalodexoumeno den einai,de mporeis na paizeis matsares ektos ellados k edw na xsineis....e nomizw kanei mpam pleon oti ginontai epiloges k an yparxoun alloi logoi as bgoun na tous poune epitelous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μίλησαν πολλοί, οπότε θα αρκεστώ να σχολιάσω παίχτες μεμονωμένα.

    Ωραίος ο Σακάτα Κάνθαρε. Κάλυπτε συνεπέστατα. Αν και πρέπει μάλλον να του μιλήσει κάποιος για κατανομή δυνάμεων, γιατί στο 20' έκανε μια κοιλιά από το άσκοπο τρέξιμο. Επίσης, πρέπει να μάθει κάνα αγγλικό γιατί (στο α' ημίχρονο που ήταν απ'την πλευρά μου) τον έβλεπα να παλεύει με χειρονομίες να συνεννοηθεί με τους συμπαίχτες του...

    Ο μόνος που με τσάντισε ήταν ο Τσέζαρεκ. Μπήκε στο 70' το παλικάρι και λες και δεν είχε διάθεση να παίξει. Περνούσε η μπάλα από δίπλα του και δεν πίεζε, έστω στο ελάχιστο, να αγχωθεί ο αντίπαλος αμυντικός. Νομίζω εκεί θα ταίριαζε για αλλαγή καλύτερα ο Κόκε (αν ήταν αποστολή), αφού θα μπορούσε να κρατά μπάλα με πλάτη στον αντίπαλο, ώσπου να ανέβει κανας Καστίγιος, να πάρουν ανάσες κι υπόλοιποι.

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε, όταν ασχολούμαστε με την φούστα του Σισέ νομίζω ότι είναι προφανές πως κάτι πάει στραβά. Αλλά τι περιμένω κι εγώ ο ηλίθιος; Κοινωνικά έχουμε πιάσει πάτο σε όλα τα επίπεδα. Όσο για την επιλογή των ματς είναι βέβαιο ότι το κίνητρο μεγαλώνει. Τώρα αν κυριολεκτικά επιλέγουν παιχνίδια δεν ξέρω. Αλλά βλέποντας το πόσο πειθαρχημένοι είμαστε στην Ευρώπη τι να υποθέσω κι εγώ; Ας λάβουμε υπόψη και το ότι στην Ελλάδα παίζουν κλειστά, κάτι που δεν μπορούμε να γιατρέψουμε.

    No we can not exchange linκ.

    Άλεξ συμφωνώ ότι ο Κόκε ως αλλαγή θα ήταν ιδανικός. Εξάλλου, έχουμε πει ότι ακόμα την έχει την πάσα, είτε κάθετη, είτε διαγώνια. Ο Σακάτα μεγάλο πουλέν. Υποθέτω ότι θα έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα αγγλικών. Εκτός αν αναγκαστούμε να μάθουμε όλοι εμείς γιαπωνέζικα. Εμένα με ψιλοτσάντισε ο Μπόμπα. Πήγαινε συνεχώς να κάνει το κάτι παραπάνω, δεν βλέπει σε καμία περίπτωση γήπεδο, δεν τον είδα ικανό να πασάρει και επίσης που φάνηκε ότι δεν ξέρει κοντρόλ. Είναι όμως θωρηκτό, δεν πέφτει και απασχολεί έναν και δυο αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Εμένα με ψιλοτσάντισε ο Μπόμπα. Πήγαινε συνεχώς να κάνει το κάτι παραπάνω, δεν βλέπει σε καμία περίπτωση γήπεδο, δεν τον είδα ικανό να πασάρει και επίσης που φάνηκε ότι δεν ξέρει κοντρόλ. Είναι όμως θωρηκτό, δεν πέφτει και απασχολεί έναν και δυο αντιπάλους."

    Γι αυτό θα πρέπει να τον βρίσκουν όταν είναι φάτσα στην εστία για να μπορέσει να σκοτώσει. Επίσης, δεν τον έχω δει να κάνει κατά μέτωπον ντου κοντά στην περιοχή, εκεί δηλαδή που μπορεί να κόψει δεξιά και να κάνει σουτ (αυτό γιατί έπαιζε πολύ πίσω λόγω γενικού πλάνου).

    Άσχετο: τί παίζει με τον Μπόμπα και την τιμωρία για το πρωτάθλημα; κάτι άκουσα στο 92,8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. toulaxiston en8arintiko einai to gegonos pws sxoliazoume ton agwna tou Ari.En teli yparxoun k normal opadoi..Omws exw pali na siblirwsw to exsis,de diafwnw sto gegonos pws i amines einai kleistes ontws k einai,to idio omws einai k gia tous ipoloipous..Krima pou den yparxei epixeirimatikos kiklos sto salonika ikanos na parei mia omada apo kei k na ti valei stin oura twn 2 megalwn (mikrwn prwtagwnistwn)..Egw 8a sta8w gia alli mia fora stin parousia twn opadwn tou Ari pou pisteuw pws kanoun ti diafora se epipedo fila8lwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. άσχετο! μα θέλω να το πω!

    διάβασα σε κάποιο σχόλιό σου: "εγώ κρύο..."

    να συμπληρώσω: εγώ παγωνιά... σαν θάνατος κάτι...

    γιατί στο λέω; γιατί ξέρω πως θα καταλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.youtube.com/watch?v=Alvb8GetPYE&feature=player_embedded


    MOU TO STEILANE................

    (AEKARA OLE - EIMAI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άλεξ δεν άκουσα κάτι για Μπόμπα και τιμωρία. Πάντως ο παίχτης δεν με έχει γεμίσει. Άντε να δούμε και με τον Ατρόμητο τι θα δούμε. Μακάρι να σκοράρει (σκοτώσει).

    Ανώνυμε η βαθμολογία δεν λέει ψέμματα. Δυστυως πληρώνουμε το ότι δεν μπορούμε να εκεμταλλευτούμε την έδρα μας και το ότι για μία ακόμη φορά παρουσιαζόμαστε ασθενείς στα εκτός έδρας ματς. Για τους οπαδούς δεν έχω να πω τίποτα. Θα μιλήσουν οι ίδιοι από το Μάντσεστερ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

    Λύχνε δεν είναι καθόλου άσχετο. Κρύο και παγωνιά. Άστα να πάνε ρε γμτ. Κρίμα από το Θεού. Κρίμα.

    Ανώνυμε δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις. Η παρούσα ανάρτηση αναφέρεται στην Αρειανάρα και στο πρώην Ουέφα. Δεν έχει σχέση με αυτά.

    Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την ανάλυσή σου αν και θεωρώ ότι είσαι λίγο αυστηρός με τον Γκιάρο.
    Άντε, να περάσετε στον επαναληπτικό και να μας έρθετε πανηγυρίζοντας στη Λάρισα την άλλη εβδομάδα (αν βέβαια έχουμε ως τότε καμία ελπίδα, που δεν το βλέπω αλλά λέμε τώρα...)
    ΥΓ. Αυτό με κάστρο που έχει και η Μπάρμπι, είχε πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σου Πιγκουίνε φίλε μου. Δυστυχώς τα χρόνια για τον Γκιάρο πέρασαν και έχει χάσει την ταχύτητα στα πόδια. Η ταχύτητα στο μυαλό όμως παραμένει. Όπως είπα και στην ανάρτηση είναι σπουδαίος και εγκεφαλικός αμυντικός και κάνει ακριβώς αυτό που λέει η λέξη: αμύνεται. Για την Ελλάδα φυσικά είναι αρχοντας. Τον θέλω και του χρόνου. Μακάρι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όσο για εσάς δυσυτχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σε κάθε επίπεδο. Ο Πηλαδάκης θα πρέπει να κρατήσει την ομάδα συμπαγή κι όχι να χάνει την ψυχραιμία του.

    Υ.Γ. Κάστρο έχουν κι άλλοι: μικρό μου πόνυ, λεγκο, πλεϋμομπιλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...