Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η γαργαρόπουτσα


Μετά τη σχετική επιτυχία που γνώρισε το κομμωτήριο με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Μάκαρο, σας θέτω προ των ευθυνών σας και παρουσιάζω το νέο κουίζ του blog. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα θα έχουμε πολλαπλής επιλογής με την σωστή απάντηση να είναι μία και μοναδική. Πρόκειται για ένα περιστατικό σπάνιας ομορφιάς που διαδραματίστηκε πριν από αρκετά χρόνια στα αποδυτήρια των διαιτητών και κατόπιν στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων. Ποιος ήταν ο κατηγορούμενος;

Μπουκάρει με τσαμπουκά και πυγμή στα αποδυτήρια των διαιτητών και λέει μεταξύ των άλλων: «Πώς σφύριζες έτσι, ρε γαργαρόπουτσα. Ο διαιτητής μην έχοντας άλλη επιλογή το γράφει επί λέξει στο φύλλο αγώνος. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δράστης κλήθηκε σε απολογία. Άραγε, τι µπορεί κανείς να υποστηρίξει για τη γαργαρόπουτσα; Ο παράγοντας το βρήκε: «Κύριε Πρόεδρε, στις επαγγελµατικές δραστηριότητές µου συμπεριλαµβάνεται και η ιδιοκτησία ενός πολυτελούς ρεστοράν. Ο σεφ είναι Γάλλος και η κουζίνα γαλλική. Η γαργαρόπουτσα ανήκει στις σούπες όπως ακριβώς και η µπουγιαµπέσα. Ιδού και ο κατάλογος του εστιατορίου για του λόγου το αληθές. Δεν είναι υβριστικό». Και με το μενού ως αδιαμφισβήτητο πειστήριο επόμενο ήταν να αθωωθεί.

Ορίστε οι επιλογές σας:
  1. Αχιλλέας Μπέος (Πανιώνιος)
  2. Σάββας Θεοδωρίδης (Ολυμπιακός)
  3. Νίκος Κανελλάκης (Ιωνικός)
  4. Θωμάς Μητρόπουλος (Αιγάλεω)
  5. Μιχάλης Τροχανάς (Α.Ε.Κ.)
Καλή επιτυχία.

Υ.Γ.1 Η σωστή απάντηση θα δοθεί στην επόμενη ανάρτηση.

Υ.Γ.2 Δεν με νοιάζει ποιος είναι. Δεν με νοιάζει ποιος νομίζει ότι είναι. Αυτό που με νοιάζει είναι να τον καλέσει η διοίκηση και να του λιώσει το κορμί. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη. Ακούς Καστίγιο; Αν ακούς να σε ενημερώσω ότι ο Άρης δεν είναι Ολυμπιακός για να κλείνουν οι διαιτητές τα ματάκια τους στις όποιες μαλακίες κάνεις εντός γηπέδου. Σύνελθε ή φύγε.

Υ.Γ.3 Ο Κάνθαρος θα απουσιάσει για λίγες μέρες, προκειμένου να εκδράμει ως συνοδός καθηγητής εις την Πόλη του Θεού. Στη Σαλονίκη ντε. Ελπίζω να μπορέσω να δω την Αρειανάρα.

Υ.Γ.4 Εννιά χρόνια μετά το ''Pyromania'' και πέντε χρόνια μετά το ''Hysteria'', οι Def Leppard κυκλοφορούν το 1992 το ''Adrenalize''. Πάρτε ένα μικρό δείγμα.

To give out such crazy love, you must be some kinda drug, and if my time don't ever come, for me you're still the One, damned if I don't, damned if I do, I gotta get a fix on you...and you 're the girl I gotta have, I gotta have you baby...

24 σχόλια:

  1. Εγω είδα τον τίτλο τη ανάρτησης και μπηκα να δω ....περί τίνος πρόκειται!!!
    χαχχαχα..Και έπεσα στο ..κουίζ... είπα και άλλη φορά οτι στα ποδοσφαιρικα είμαι ..σκράπας και μονο ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...
    θΑ απαντήσω όμως απ'ολους αυτούς που ανέφερες μόνο τον ΜΠΕΟ εχω ακουστά μάλλον γι αυτός πρέπει να το είπε λέω εγω.....
    Ερχεσαι στα πάτρια εδάφη ??
    Καλά να περάσετε εσυ και τα παιδιά!! που είναι σίγουρο!!
    φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολο το κουίζ -όλοι είναι πιθανοί να το έκαναν-

    Αλλά η απάντηση είναι......

    Αυτός που έχει στην ιδιοκτησία του ένα πολυτελές ρεστοράν με γαργαρόπουτσα στο μενού του...

    Καλώς να έρθεις στην Πόλη του Θεού και μακάρι να πετύχεις κάποιον αγώνα της Αρειανάρας -σου-

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kantharos αν έρθεις στο γήπεδο την Κυριακή ενημέρωσε... διότι θα διοργανώσουμε τσιμπούσι πριν το ματς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιδέα δεν έχω αλλά θα πω Μητρόπουλος...

    μ'άρεσε που σε είδα και στο blog των Barbarians...

    καλά να περάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θελω να μετεχω στο κουιζ.
    Βλεπουμε μολις βγαινουν στη φορα οι αδικιες σε βαρος μας και δεν τολμουν να μας αδικησουν γιατι θα κανει μπαμ , ο ΑΡΗΣ κανει το αυτονοητο.
    Παιρνει αυτο που αξιζει.
    Τωρα το γιατι δεν θελουν να δουμε καθαρο πρωταθλημα ειναι γνωστο.
    Βαλτε γκολ ωρε παλληκαρια!
    Κανθαρε κανε καταθεση το λαρυγγι σου.
    Και κατι ακομη. Αν κλεισει η φωνη κανε πραξη την νοηματικη. Οι γυφτοι ξερουν απο μεσαια δακτυλα. Ποιοι γυφτοι; Οι Τουρκογυφτοι.
    Τα κοτομπεικον ντεεεε!!! ΑΡΗΣ κανθαρα και σταρατα. [ ειναι αναμεσα μας ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγνοώ την ταυτότητα του νεο-Μπαμπινιώτη λεξοπλαστη,αλλά ως φιλόλογος,αποκαλύπτομαι μπροστά στη λεξοπλαστική του δύναμη:)))
    -Θυμάσαι που τα λεγαμε για τον χαζοΚαστίγιο;Η μπάλα θελει μυαλό,οχι μόνο ποδάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mετά απο μιά "αναζήτηση" στο αρχείο το βρήκα αλλά δεν θα το παίξω έξυπνος γιατί αρχικά δεν το γνώριζα και δεν θα το μαρτυρήσω. Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
    Kantharos αν την Κυριακή δεν πάς στον Red και καταφέρεις να έρθεις γήπεδο στείλε mail!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χμμμ....
    Τροχανά δεν πρόλαβα καθόλου και Κανελλάκη μόνο στα τελευταία του, οπότε τους αφήνω εκτός.

    Ο Θωμάς σίγουρα δεν είναι γιατί δεν νομίζω ολόκληρος Παραγκάρχης να κατεβαίνει αυτοπροσώπως στους διαιτητές. Επίσης, δεν νομίζω ότι υπήρξε διαιτητής που θα τόλμαγε να κάνει κάτι τέτοιο στο Θωμά.

    Και μένουν ο Μπέος με το Θεοδωρίδη. Ο 1ος, θα μπορούσε τόσο άνετα να σκεφτεί μια τέτοια δικαιολογία στο δικαστήριο. Ο 2ος τόσο άνετα την ατάκα στο διαιτητή.

    Θα πω τον κυρ-Σάββα πιο πολύ για να πω κάποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τροχανάς.- VAMOS AΡΕΙΑΝΑΡΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ (ΚΑΙ) ΦΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τίτλος άσχετος πάντως...

    Ξέρω ΄γω δεν μου ΄ρχεται τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για μας που εχουμε παει και στα τσιμεντα της Νεαπολης ξερουμε οτι το ειχε πει ο Κανελλακης, οσο ζουσε ελεγε πολλα ωραια!! ;)

    Θυμαμαι που καθοταν στον παγκο και εδινε οδηγιες, φωναζοντας σαν προπονητης, καποια στιγμη τον εκραζαν λιγο απο την εξεδρα, τον κοιτουσε και ο Μπλαχιν περιεργα και στον "καημο" του πανω ξαναφωναζει "Ρε Ξανθοοοπουλεεεε, μαρκαρε λιγο πιο δυνατα..." και συμπληρωνει στα καπακια το θεικο "σου λεει ο Μπλαχιν" :P

    Θεος ο Κανελλακης, και εφυγε νωρις ο Ιωνικος ηταν η Ζωη του!! Ντομπρος ανθρωπος!

    Φερε 2.5 κιλα ανωμαλα απο Χατζηφωτιου μολις κατεβαινεις, και 1.5 κιλο πουρακια απο Χατζηφωτιου επισης!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου ρε Τάνια με την Δόξα Δράμας. Λογικό να έχεις ακούσει τον Μπέο. Σαματά κάνει. Είναι όμως πολύ κουραστικός ο άτιμος. Μακάρι να περάσουμε καλά. Είναι και λίγο ατίθασα τα άτιμα.

    Εlt, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βρεθώ στο γήπεδο. Πάντως, δεν μπορείς να πεις ωραία λέξη η γαργαρόπουτσα. Ατακαδόρος ο κατηγορούμενος.

    Κοκκίνε Δράκε θα προσπαθήσω να έρθω, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα είμαστε απασχολημένοι εκείνη την ώρα. Θα δούμε.

    Ο Ηλιοκαμένος ψηφίζει Μητρόπουλο. Άλλος για Μητρόπουλο; Οι Barbarians κανουν καλή δουλειά.

    Sierra Golf αν πάω γήπεδο θα γίνει χαμός. Όπως λέει κι ο τυπάς στην κερκίδα που κρέμεται από τα κάγκελα και δεν βλέπει το ματς: βγάλτε φωνή ρεεεε.

    Vad εννοείται ότι η μπάλα θέλει μυαλό. Κι όχι μόνο ποδοσφαιρκό. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο δεν έχει σχέση με το άθλημα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Καστίγιο δεν έχει μυαλό. Και δεν θέλω τέτοια μαλακισμένα στην ομάδα.

    Ani θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να πάω γήπεδο, αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πραγματικά αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποιος πρέπει να γράψει ένα βιβλίο με αυτά τα περιστατικά.

    Μορφέα, ωραίος ο συλλογισμός σου. Ο κυρ-Σάββας πολύ καλτ φιγούρα βρε παιδί μου. Τον είχα δει πριν λίγα χρόνια στην Κεφαλλονιά στο Φισκάρδο να λιώνει στο κότερο του. Ωραίος τύπος. Πασάκας.

    Ντορεμί ψηφίζει Τροχανά. Άλλος για Τροχανά;

    Τι άσχετος ρε Ύπνε; Σχετικότατος είναι. Και ουσιώδης. Και πρωτότυπος. Και τσαχπίνικος.

    Μανόλο κι αυτό το περιστατικό που περιγράφεις πρέπει να μπει στη βίβλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο για τα πουράκια νταξ τι να λέμε τώρα. Απλά τα σπάνε.

    Καλό σου-κου να έχετε παιδιά. Θα τα ξαναπούμε λογικά την Τετάρτη. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχιλλέας Μπέος (Πανιώνιος)

    Aλλά τώρα στον Βόλο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γενικα εχουν ακουστει θεικες ατακες κατα καιρους στα ελληνικα γηπεδα. Βλεπε Χουτος στον"Ρουμανο" (Ματζουρακη) "Φυγε μακρια μου βρωμανε τα χνοτα σου!!"

    Οπως επισης και φοβερες δικαιολογιες στους αθλητικους δικαστες. Οπως ο Μητρογλου οταν πηγε (χωρις το παπακι του) για απολογια επειδη κατεβασε το σορτσακι του και ειπε πως ειναι της μοδας να φορανε τα παντελονια και να φαινεται το σωβρακο!! :PpP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δύσκολο και αυτό το κουιζάκι. Πάμε για τον 2 στα 2 με Τροχανά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό ταξίδι φίλε και να γυρίσεις με τη νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η πόλη του Θεού ντύθηκε με τα καλά της και σε περιμένει. Έχουμε ήλιο ζεστό να τη λούζει και να κιτρινίζει τα πάντα.
    Έχουμε κι αέρα δυνατό που πνέει για να διώξει αυτά που πονάν. Ελπίζω να μην αφήσει τίποτα και να τη βρεις καθαρή και μοσχοβολιστή.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο σαλιαρελης το ειπε ρε κανθαρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο "αθάνατος" απο Νίκαια μεριά...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχααααααααααααααχαααααααααααχααααααααααααχαααααααααααχαααααααααααααααχααααααααααα!άκου εκεί να τον πεί,έτσι! γαργαρόπουτσα!μα που το βρήκε ο τύπος! αχαααααααχαααααααχαααααααχααα!ε,ντάξει μπορεί να προσκόμισε διάφορα 'πειστήρια' αλλά...ήταν λίγο 'κάπως' να τον πεί,έτσι του καθενός θα του κακοφαινότανε νομίζω!βρέ τον άνθρωπο!χαααααχαχααααααααααχαααα!ωραίο πάντως...καλησπέρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάνθαρέ μου καλησπέρα!!!! Πέρασες καλά; ...δεν πιστεύω να γεύτηκες σούπα αλά "γαργαρόπουτσα" στη Θεσσαλονίκη μας; πλάκα κάνω!!!! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Κάνθαρος επέστρεψε. Μπορεί να μην κατάφερα να πάω γήπεδο, αλλά πέρασα αρκετά καλά.

    Όσο για το ποιος είναι η λύση στο παραπάνω κουίζ θα το δείτε στην αυριανή ανάρτηση.

    Σας ευχαριστώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα που είσαι εσύ βρε παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...