Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Μπέος ξέρει (;)

Αυτό που γίνεται στον Άρη τον τελευταίο καιρό δεν έχει προηγούμενο. Με το που ήρθε ο Τσιώλης η ομάδα άρχισε να σκαρφαλώνει τα σκαλιά της βαθμολογίας, προσπαθώντας να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες διαθέτει. Και τι σκαρφάλωμα. Με αξιοθαύμαστη συνέπεια. Επιθετική παραγωγικότητα, δίψα, συνεχείς ανατροπές, εύστοχες αλλαγές, πάθος, συνεχόμενες νίκες. Φυσικά δεν παίζουμε σπουδαία μπάλα, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεπεραστεί η αγωνιστική παθογένεια και η τεχνική ανεπάρκεια  ορισμένων ποδοσφαιριστών. Αυτά θα λυθούν (;) το ερχόμενο καλοκαίρι. Στο μεταξύ, μήπως να ξεκινάμε σε κάθε ματς με ένα γκολ εις βάρος μας; Διότι, παρατηρώ ότι η ομάδα δείχνει σωστά αντανακλαστικά σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στην εν γένει συμπεριφορά της. Για παράδειγμα, στο ματς με την ομάδα του Κατσαβάκη, συνειδητοποιήσαμε εγκαίρως ότι αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό Βόλο κι όχι τον Μπέο. Έναν Μπέο που είναι ειδικός στα λεγόμενα mind games. Μένει να δούμε αν αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Αχιλλέα θα σταθούν ικανά να επηρεάσουν συγκεκριμένους φορείς. Υποθέτω ότι ο Μπέος κάτι θα ξέρει παραπάνω, αν και πραγματικά με έχει μπερδέψει με την στάση του. Αδυνατώ να τον ψυχολογήσω. Πάντως, μου δίνει την εντύπωση ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δικτάτορας τύπου  Αμίν Νταντά, Στάλιν, Πινοσέτ ή Πολ Ποτ. Το σίγουρο είναι ότι μπορώ να ψυχολογήσω την Αρειανάρα. Με έναν διψασμένο κόσμο στο πλευρό της που παρά τις εκάστοτε τριβές στο εσωτερικό του, κάθεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στον Θεό του Πολέμου. Και φυσικά δεν περιμέναμε τον Τσιώλη για να μάθουμε ότι διαθέτουμε μέταλλο. Το γνωρίζαμε και το γνωρίζουμε. Μένει να δούμε πόσο ανθεκτικό είναι. Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες μέρες στην Ξάνθη.

Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Απαιτείται και η συμβολή του Π.Α.Ο. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ευτυχές τέλος. Ας παίξουμε χωρίς άγχος την μπάλα που μπορούμε κι ότι θέλει ας κατεβάσει. Κανείς δεν θα κατηγορήσει τον Τσιώλη αν δεν μπούμε πεντάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση μοναδικοί υπεύθυνοι θα είμαστε εμείς που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Ο Κάνθαρος περιμένει την Κυριακή με μεγάλη λαχτάρα και μακάρι να πάνε όλα καλά.

Υ.Γ.1 Σας χρωστάω την απάντηση από το κουίζ της περασμένης ανάρτησης. Ο εμπνευστής της γαργαρόπουτσας είναι ο Νίκος Κανελλάκης του Ιωνικού. Μεγάλη μορφή που απεβίωσε σχετικά πρόσφατα.

Υ.Γ.2 Στη Σαλονίκη δεν κατάφερα να πάω γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι πήγαμε και επιστρέψαμε με υγεία και ασφάλεια. Προσωπικά πέρασα μια χαρά. Η επαφή με τα παιδιά είναι πραγματικά ανεκτίμητη και δίπλα τους μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα.

Υ.Γ.3 Ήρθε και σηματοδότησε μια νέα εποχή για την ομάδα. Έκατσε αρκετά χρόνια. Αγάπησε και αγαπήθηκε. Θα μπορούσα να του αφιερώσω μια ολόκληρη ανάρτηση, αλλά δεν θα το κάνω. Θα κρατήσω τις καλές του στιγμές και θα του πω ευχαριστώ για την προσφορά του. Απλά να ξεκαθαρίσω δυο πράγματα: πρώτον ότι σημαία δεν υπήρξε ποτέ και δεύτερον ότι ο Άρης θα βρει πολλούς Κόκε, αλλά ο Κόκε δεν θα ξαναβρεί Άρη.

Υ.Γ.4 Ακούστε και απολαύστε μία πραγματική ιέρεια του σκληρού ήχου (κλισέ).

I'm thinking of you, every day and every night, I'm missing your lovin', your face and your eyes...so empty is my heart without you, without you...I remember your brown eyes, you looked so kind, looked at me, sparkled in the night...I want you, I want you, I want you...

28 σχόλια:

  1. Το βρηκα... ελα πεσε το δωρο που υποσχεθηκες!!

    Δυο τσουρεκια Τερκενλη ειπαμε με εξτρα σοκολατα!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ξάνθη δεν την φοβάμαι είναι αδιάφορη και αν διαβάσεις το απουσιολόγιο της είναι μεγάλο.
    Τι θα γίνει στον Βόλο δεν ξέρω, δεν εμπιστεύομαι αυτόν τον Παναθηναϊκό. Μακάρι όμως όλα να πάνε καλά.
    Για τον τωρινό ΑΡΗ ο Κόκε είναι αγωνιστική απώλεια. Κατα τ' άλλα στο καλό να πάει και ευχαριστούμε.
    Γήπεδο καλύτερα που δεν ήρθες η καρδιά μας έπιασε ώσπου να λήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπέος σίγουρα ξέρει αφού το απόγευμα τον εμπιστεύτηκε η Σουπερλίγδα σαν εκπρόσωπό της στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ! Λίγο πριν του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες από τον Σιμιτζόγλου! Που είναι όμως σε βαθμό πλημμελήματος οπότε δεν εκπίπτει από τυχόν αξιώματα που κατέχει!

    Λευτεριά στην αξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασα. Τριγωνάκια πανοράματος έφερες; Αν όχι φύγε και ξανάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .I remember your brown eyes..
    Τι να πούμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που εισαι τι κανεις?... να περνας καλαααα..

    καλο ξημερωμααααα.. τα ταισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να μην απαντάς σημαίνει ότι το ξέχασες και πήγες πίσω στη Σαλονίκη για τριγωνάκια. Δεν μπορώ όμως να περιμένω άλλο απόψε, πάω για τούφες.

    Υ.Γ.: Στην επιστροφή κάνε μια στάση Βόλο και δώσε φιλιά στο Μπέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανόλο σε πληροφορώ ότι ο Τερκενλής γνώρισε μεγάλες στιγμές δόξες. Είναι και ακριβός ο ρουφιάνος. Όταν λες με έξτρα σοκολάτα τι εννοείς; Με τρομάζεις.

    Ani, μακάρι να πάνε όλα καλά. Μακάρι. Υπομονή μέχρι τη Κυριακή. Όσο για τον Κόκε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Ίσως είναι καλύτερα και για τις δυο πλευρές. Τώρα για τα καρδιακά που λες νομίζω ότι κάθε φορά που παίζουμε μας πιάνει μια ταχυκαρδία. Η ψυχή μας βγαίνει.

    Α ρε αθάνατη αθλητική δικαιοσύνη. Υπουργέ μου, πέρα από το θέμα με τις κασσέτες τι άλλο έπρεπε να πει ο Μπέος για να τον καλέσει εκ νέου ο αθλητικός δικαστής; Ουσιαστικά οι δηλώσεις του μετά το ματς αφήνουν σοβαρές υπόννοιες για ανώμαλη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Οσο για την ΕΠΟ όλοι μαζί να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Σοβαρή αρχή. Και πάμε στα σημαντικά: τρίγωνα δεν έφερα, αλλά έφαγα. Γενικώς έφαγα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Πανικός έγινε.

    Άστα Cummulus. Άστα. Και τα brown eyes θυμάμαι κι όλα τα θυμάμαι.

    Γεια σου ρε ανώνυμε λεβεντιά. Να είσαι καλά και ευχαριστούμε για την ενεργό συμμετοχή σου.

    Queen in red, ευχαριστώ που προσέχεις τα ψαράκια. Γύρισα Αθήνα και είμαι μέτρια από πολλές απόψεις. Καλή συνέχεια να έχεις.

    Υπουργέ, στην Καλλιθέα, στη Θησέως, δίπλα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο έχει ένα ζαχαροπλαστείο που πουλάει τρίγωνα και είναι καλύτερα από αυτά που πουλάνε στη Σαλονίκη. Τι να λέμε τώρα. Όσο για τα φιλιά δεν θέλω να φιλήσω τον Μπέο. Α πα πα πα πα.

    Καλημέρες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε μοναχοφαγά, γιατί τα τσάκισες μόνος σου τα τριγωνάκια; Ωραίος φίλος είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Μπέος ... δεν ξέρω αν ξέρει , εγω πάντως είμαι παντελώς άσχετη απο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα σίγουρα ...

    καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ίιιιιιιιχααα! Καρδίτσα!
    Λεβέντης ο Τσιώλης, μάς έβγαλε το πάθος στην επιφάνεια! Και γουστάρω που κοουτσάρει σαν προπονητής μπάσκετ!
    Τους αυστριακούς δεν τους φοβάμαι, την παράγκα του Μπέου & Σία ναι...
    Για τον Κόκε, με καλυψες: gracias και στο καλό!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω ο ΠΑΟ να έχει ένα παραπάνω κίνητρο λόγω Μπέου να νικήσει το Βόλο, να κάνουμε και εμείς το καθήκον μας και να σώσουμε την παρτίδα.

    Το σημαντικό είναι να γίνουν του χρόνου σωστές κινήσεις σχεδιασμού (που τόσο πολύ μας έλλειψαν φέτος). Το αστείο είναι ότι κάθε χρόνο λέμε να μην αλλάζουμε ολόκληρη 11άδα στις μεταγραφές, αλλά το καλοκαίρι είναι 100% σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί όλες τις φετινές φυγές!

    Καλό Σ/Κ Κάνθαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Απουσία σου αισθητή ,χαίρομαι που πέρασες καλά και γυρίσατε ασφαλείς οι εκδρομές με τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη...
    Καλό Σ/Κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μπέος φίλε μου είναι μεγάλος μαλάκας και προσπάθησε να δημιουργήσι πόλεμο εδώ στο Βόλο με τους φιλάθλους της Νίκης.
    Τα έκαναν λαμπόγυαλο στη γειτονιά μου μετά απο παρότρυνση του!
    Θα έρθει η μέρα που θα τον πάρει ο διάολος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Αλέξανδρο! Είπα να μην πάρω θέση, αλλά δεν κρατήθηκα...Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έγινε και αντιπρόεδρος δίπλα στον χαλίφη ο Μπέος. Τι να πει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό που με μεγάλη λύπη μου διαπιστώνω είναι ότι τα έχετε βάνει όλοι - άδικα - με το Λάζαρο Μπαρμπαμπέο. Άιτε από κει ελληνάρες, να μη δείτε άνθρωπα να προκόφτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπαλαντέρ, ζητώ ταπεινά συγνώμη. Για σας το έκανα. Έχετε να κρατήσετε και μια σιλουέτα. Έρχεται και καλοκαιράκι. Εξάλλου, δεν ήταν νόστιμα. (ψεύτης)

    Αφροδίτη μην κολλάς. Κι αυτοί που ασχολούνται με μπάλα άσχετοι είναι. Καλά να περνάς.

    Πορτιάτη είπες μεγάλη κουβέντα. Έχεις δίκιο: όντως κοουτσάρει σαν προπονητής μπάσκετ. Έχει παράγκα ο Μπέος; Μπα, δεν νομίζω. Είναι λαμόγιο ο Μπέος. Φυσικά.

    Biologion, μακάρι να πάρουμε την νίκη και θα έχουμε εκπληρώσει το χρέος μας. Όσον αφορά τον ΠΑΟ άστα να πάνε. Αν παίξει όπως στα προηγούμενα ματς το δίμπαλο δεν το γλιτώνει. Για το σχεδιασμό θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση.

    Χαράλαμπε δεν ξέρω αν είναι όλη η ουσία, αλλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας. Ούτε θα κάτσουμε να ακούμε τους δημοσιογραφίσκους που λένε ότι θέλουν.

    Τάνια, πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη. Γενικώς, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τα παιδιά, αλλά και τους γονείς οι οποίοι χωρίς να έχουν ιδέα για ορισμένα πράγματα φέρνουν την καταστροφή. Μόλις γνωρίσεις τους γονείς κάποιων παιδιών καταλαβαίνεις γιατί τα παιδιά έχουν γίνει έτσι.

    Γεια σου Αλέξανδρε και καλώς ήρθες. Περιμένω πως και πως να τον πάρει ο διάολος. Κι όχι μόνο αυτόν. Η σειρά προτεραιότητας είναι πολύ μεγάλη.

    Ευαγγελία να πάρεις θέση. Γιατί να μην πάρεις; Χαρά μας είναι.

    KitsosMitsos ελά μου ντε. Τι να πει κανείς; Μου λες κι εμένα. Είμαστε σαν ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Άστα να πάνε.

    Υπουργέ μου, λες να υπάρχει πλεκτάνη; Λες να θέλουν να εξοντώσουν κάποιοι τα ιερά τέρατα του ελληνικού ποδοσφαίρου που προσπαθούν πολύ σκληρά για την ανάπτυξή του; Έμπαινε Κούγια. Κλείστους όλους φυλακή, μπες και εσύ και σφράγισε την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπερα φιλε μου με τα αθλητικα εχω κοψει...αλλα το τραγουδακι ειναι super!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Γιάννη φίλε μου.

    Δημήτρη, το τραγουδάκι είναι πραγματικά σούπερ. Η Doro είναι Βασίλισσα του (Heavy) Metal.

    Ανώνυμε, κάτι έχω ετοιμάσει για την Μπάρτσα. Θα το ανεβάσω μαζί με την Αρειανάρα.

    Hello my strange friend.

    Να έχετε όλοι μια χαρούμενη και όμορφη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε περιμένω να δώ ποιος θα πάει τελικά Γιουρόπα,εσύ ή ο Βόλος.Ο Μπέος δεν μπορεί όμως να στήσει με τον ΠΑΟ.Οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατι ήξερε λοιπον ο Μπέος,μεγάλο κοπροσκυλο...
    Τρεις φορές μας την εκατσε φέτος ο βάζελος,δυο νίκες τζάμπα και μια λαδιά σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...