Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Λευτεριά στον Μάκαρο!

Έστω, αγαπητέ αναγνώστη, ότι είσαι μάρτυρας κατηγορίας. Και μάλιστα προστατευόμενος. Έχεις δηλαδή, κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση. Δεν είσαι φρου φρου και αρώματα. Και ο λόγος σου είναι σπαθί. Εξάλλου, είσαι μάρτυρας σε ένα έγκλημα -έστω κι αν υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν περισσότερα από εσένα, αλλά δεν καλούνται από το δικαστήριο! Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά. Δεν πρόκειται για παιχνίδι. Για ανθρώπινη ζωή μιλάμε. Αυτά που θα πεις μπορεί να χώσουν έναν άνθρωπο πίσω από τα κάγκελα. Λέμε, μπορεί: ορισμένοι έχουν μαγικούς τρόπους να ξεφεύγουν από τα κάγκελα και τους μύθους. Ανεβαίνεις, λοιπόν, στο βήμα και ορκίζεσαι, βάζοντας τη μούντζα σου πάνω στη Βίβλο, ότι θα πεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αρχίζουν οι ερωτήσεις από τους Δικαστές και ξαφνικά από μάρτυρας κατηγορίας μετατρέπεσαι σε μάρτυρας υπεράσπισης. Με περίσσεια ευκολία. Δίχως δισταγμό. Και χωρίς χρονοτριβές. Κι όλα αυτά από έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν πουλάς παπατζιλίκι. Κι όμως, αναφέρεσαι στον κατηγορούμενο με κολακευτικά λόγια. Του πλέκεις το εγκώμιο. Λες και είναι μέντορας. Δεν είναι και μικρή υπόθεση να μπαίνεις στο δικαστήριο λαμόγιο, καθίκι και κατηγορούμενος, και να βγαίνεις ''άνθρωπος της εκκλησίας'', ''τίμιος'' και ''αδερφούλης''. Αλλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, κακώς ασχολούμαστε με το ενδεχόμενο να αγιοποιηθεί ή να ηρωποιηθεί ο κατηγορούμενος που πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη υπόθεση -εν τέλει, υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να κατηγορηθεί;


Αλλού εντοπίζεται το πρόβλημα. Και μάλιστα σε κάθε πτυχή της κοινωνίας μας. Είτε πρόκειται για πολιτικά, είτε για ποδοσφαιρικά, είτε για επιχειρηματικά, είτε κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Τα θεμέλια της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι σαθρά. Κι όταν λέω Δικαιοσύνη, δεν εννοώ το κουτσομπολιό, τους δικαστές πληκτρολογίου και τις συζητήσεις καφενειακού επιπέδου, αλλά αυτή που απονέμεται από τη δικαστική εξουσία και τα παράγωγά της. Όμως, δεν πρέπει να προξενεί εντύπωση. Όλα τα πράγματα, ή σχεδόν όλα, στην Ελλάδα υπολειτουργούν. Οι αντιδράσεις των Ελλήνων, σε πλείστα επίπεδα και θέματα, βρίθουν βιασύνης, αταξίας, τσαπατσουλιάς και προχειρότητας. Και συχνά μια αντίδραση λαμβάνει μέρος όχι ως ανταπόκριση στο ερέθισμα μιας δράσης, μιας οποιασδήποτε δράσης, αλλά ως αυτόνομη κίνηση εντυπωσιασμού και σκοπιμότητας. Η Δικαιοσύνη, λοιπόν, γιατί να αποτελεί εξαίρεση; Επομένως, ο Θόδωρος Πάγκαλος, αυτός ο ευκλεής άντρας, που συμμετείχε παντού και δεν ευθύνεται για τίποτα, ορθώς υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη ολιγώρησε, είτε για γραφειοκρατικούς λόγους είτε λόγω ανεπάρκειας, στα της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας πως το κόμμα του Μιχαλολιάκου εδώ και ένα χρόνο είχε εμφανίσει όλα τα στοιχεία που έκαναν δυνατή την εφαρμογή των άρθρων 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα που αφορούν στην προπαρασκευή ένοπλης ανατροπής του πολιτεύματος. Έχει απόλυτο δίκιο. Και μπράβο του που έχει τα κότσια να το δηλώσει/παραδεχτεί δημοσίως. Πράγματι, η Δικαιοσύνη ολιγωρεί. Δεκαετίες τώρα. Διότι, αν δεν ολιγωρούσε, θα τον είχαν μαζέψει, θα του είχαν περάσει βραχιόλια και θα τον είχαν πετάξει πίσω από τα κάγκελα, στη μπουζού, με μοναδικά εφόδια μια φωτογραφία του Αλέξη του Τσίπρα και μια κούτα παπατάκια με γεύση μπάρμπεκιου.

Υ.Γ.1 Βγήκε ο Υπουργός Οικονομικών, ο Γιάννης ο Στουρνάρας, και δήλωσε ότι η μητέρα του περνάει δύσκολα. Λόγω των μέτρων που ο ίδιος παίρνει. Είδατε; Ούτε την καψερή τη μανούλα του δεν σκέφτεται ο αλητάμπουρας. Ο Έλληνας πολίτης, όμως, ενώπιον τέτοιας τραγωδίας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ούτε τα τούρκικα σίριαλ δεν προσφέρουν τέτοιες συγκινήσεις. Αμέσως ενεργοποιήθηκε. Επιστράτευσε κάθε πτυχή της ενέργειας που του έχει απομείνει και έσπευσε να βοηθήσει. Να εξομαλύνει την κατάσταση. Για να ανακουφιστεί ένας συνάνθρωπός μας. Ορισμένοι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης, λοιπόν, συνέλεξαν ρύζι, μακαρόνια και παλαιά ρούχα, για να τα δώσουν στην μητέρα του Γιάννη Στουρνάρα. Όλοι μαζί, μπορούμε.

Υ.Γ.2 Ο τελικός κυπέλλου στο μπάσκετ είναι στημένος; Μπα, μόνο τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι παγωμένα...

Υ.Γ.3 Είναι ένας μπάτσος που κρατάει δυο βιβλία: στο ένα χέρι την Ιλιάδα και στο άλλο την Οδύσσεια. Ξαφνικά, σκάει από το πουθενά ένας αναρχοαυτονομαριστερός, του αρπάζει τα δύο βιβλία και αρχίζει να τρέχει φωνάζοντας: «Κανένας Όμηρος στα χέρια του κράτους!».

Υ.Γ.4 Από τον Κώστα Καίσαρη: «Στις περισσότερες περιπτώσεις, λοιπόν, το λάθος δεν γίνεται στην απόλυση. Το λάθος έχει γίνει στην πρόσληψη. Πρώτος στόχος του ΟΦΗ, λέει το ρεπορτάζ, ο Νιόπλιας. Δικό τους παιδί, καλό παιδί, μια ζωή στα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ. Ουδεμία αντίρρηση για όλα αυτά. Μια χαρά είναι ο Νιόπλιας να κάνεις παρέα και να μιλάς μαζί του για ποδόσφαιρο. Τη δουλειά όμως ξέρει να την κάνει; Την έχει μάθει τη δουλειά του προπονητή; Έχει βγάλει μια ολόκληρη σεζόν σε ομάδα; Να κάνει τις επιλογές, την προετοιμασία, την τακτική, να κοουτσάρει στα ματς, να δουλεύει όλη την εβδομάδα, να αντέχει στην πίεση. Ο Παράσχος, φέρ' ειπείν, το κάνει αυτό είκοσι χρόνια. Ο Νιόπλιας δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά. Ούτε μία. Δίπλωμα μπορεί να έχει. Προπονητής δεν είναι. Ακόμα μαθαίνει».

Υ.Γ.5 Τον αγώνα της Εθνικής δεν τον παρακολούθησα. Την ίδια ώρα παίζω 8x8 και μετατρέπομαι σε έναν κλώνο του Παμπλίτο Αϊμάρ. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν έπαιξα καλά. Είχα και ένα πρόβλημα με το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και δεν μπόρεσα να αποδώσω αυτά που μπορώ. Αλλά από ό,τι έμαθα παρόμοια προβλήματα είχε και η Εθνική. Με τους δημοσιογράφους να εμμένουν πεισματικά στην στήριξή τους προς τον Σάντος. Λες και την ομάδα την κοουτσάρει άλλος προπονητής. Αόρατος.

Υ.Γ.6 Alive and Kicking!!!

You turn me on, you lift me up, And like the sweetest cup I'd share with you, You lift me up, don't you ever stop, I'm here with you, Now it's all or nothing, 'Cause you say you'll follow through, You follow me, and I, I, I follow you...

19 σχόλια:

  1. Χάρης

    Η δίκη για τα στημένα είνα μια φαρσοκομωδία. Απορώ ακόμα πώς οι δικαστίνες (που δεν ξέρουν ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε το τί πάει να πει Μπέος, Μάκαρος, αδελφούλης, αγαπούλας, χοντρός, παραγκάρχης, παράγκα, θείος, περίεργος, κοκκαλιάρης, μαλάκας, γουρούνι, ψηλός Σισέ, σπόρια, κούμπωμα, φόβισμα), ασχολούνται ακόμα με όλους αυτούς που πουλάνε τρέλα. Με όλους αυτούς που πριν καν ερωτηθούν για κάτι, φωνάζουν "δεν ξέρω τίποτα".

    Ο Κούγιας εξ αρχής έχει κόντρα με τον Μπέο και μόνο. Ποτέ δεν έχω ακούσει να μπινελικιάζεται με τον Ψωμιάδη. Και τους βολεύει όλους να τα φορτώνουν στον Αχιλλέα (όχι ότι ο Αχιλλέας είναι Άγιος, αλλά τα στημένα τα έστησαν ΟΛΟΙ μαζί). Βολεύει ακόμα και τον Πατέρα, που σε σχέση με άλλους κατέθεσε στο δικαστήριο πολλά περισσότερα. Εκεί που άλλοι λένε "ο Χ είναι και γαμώ τα παιδιά και δεν κάνει τέτοια", ο Νικόλας το είπε χύμα: "ηθική στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει". Έλα όμως που δεν έχει στοιχεία για να πει "αυτός, εκείνος και ο άλλος έκαναν αυτά".

    Ενδιαφέρον θα έχει η απολογία σε 15 μέρες του άλλου χοντρού, του Μαρινάκη. Προφανώς θα υπερασπιστεί τον Μπέο, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι και η συνομιλία "πρέπει να προστατεύσουμε τον Δαλούκα" που τους καίει αμφότερους.

    Στο τέλος δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Υπάρχουν μόνο κουτσομπολιά και κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες. Δεν υπάρχουν απτά στοιχεία. Δεν υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων. Δεν υπάρχουν λεφτά πουθενά (υπάρχουν προφανώς, αλλά σε σακούλες, δεν τα κάνει αυτά τα κόλπα μόνο ο Μάκαρος). Αν ήθελαν να κάνουν σωστή δουλειά κα να βγει άκρη, έπρεπε να "δεθούν" χειροπόδαρα ποδοσφαιριστές να καταθέσουν για παίκτες, προέδρους, παράγοντες, δημοσιογράφους, οργανωμένους οπαδούς και διαιτητές που έστηναν παιχνίδια, ή τουλάχιστον ήταν πληροφορημένοι για στησίματα.

    Ο Απόλλωνας γλίτωσε από μια περιπέτεια και μπήκε σε άλλη. Ο Πρόεδρός μας ο Τιράντας ο Βελλής έδιωξε τον Βοσνιάδη και πήρε τον Μπάμπη Τεννέ (έχει περάσει από την ομάδα με επιτυχία πριν 10-15 χρόνια, αλλά ως προπονητής έχει ξεπέσει πλέον), αφού πρώτα ο Αναστασιάδης είπε όχι. Υποψήφιος ήταν και ο Νιόπλιας. Μπρρρ...

    Το χθεσινό ματσάκι της Εθνικής ήταν το πλέον τραγικό που έχω παρακολουθήσει. Ήμασταν που είμασταν ένα μάτσο χάλια, αλλά και οι Σλοβάκοι περιέργως δεν πήγαιναν πίσω. Ήταν σαν να έβλεπες να παίζουν οι Κουτσοί απέναντι στους Κουλούς. Καμία ομάδα δεν έκανε πάνω από 3-4 σερί πάσες ποτέ. Απορώ με τους Βόσνιους πώς έχασαν από την Σλοβακία. Και δεν είναι δικαιολογία γι' αυτούς ότι χθες δεν έπαιζε ο Χάμσικ και ότι ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το τσαφ του τερματοφύλακα Μούχα στο γύρισμα του Σκρτελ. Από την πλευρά μας βγήκε ασφαλές συμπέρασμα για τους 2 Κωστάκηδες που, σύμφωνα με το "ρεπορτάζ", πάνε πακέτο σε ομάδα της Ρωσίας (προφανώς μή κατονομαζόμενη) με 15 μύρια. Τους Μήτρογλου και Μανωλά. Ο πρώτος ήταν ανύπαρκτος όταν οι άλλοι (Σαμαράς, Σαλπιγγίδης) όλο και κάτι κάνανε, ο δεύτερος ήταν απλά τραγικός, σε σημείο να παρασέρνει και τον συνήθως καλό Παπασταθόπουλο σε γκάφες. Ακόμη και ο Σιόβας είναι κλάσεις ανώτερος του Μανωλά. Άντε με το καλό να επιστρέψουν υγιείς οι 2 Παπαδόπουλοι στην άμυνα, γιατί η αμυντική ανασφάλεια επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι φήμες λενε οτι την ώρα που ο Σκρτελ γύριζε την μπάλα στον Μούχα, έβαλες κι εσύ τετοιο αυτογκόλ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρη, φαρσοκωμωδία λες εσύ, παρωδία λέω εγώ. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να σταθούν στο δικαστήριο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

    Η όλη κατάσταση και ο τρόπος με τον οποίο είχε/έχει εκδηλωθεί ήταν/είναι ένα πανηγυράκι. Και καλά ότι λειτουργεί η Δικαιοσύνη. Παπάρια μάντολες. Αν λειτουργούσε, δεν θα πήγαιναν στα κουτουρού. Ρίχνοντας άδεια να πιάσουν γεμάτα. Θα τσίμπαγαν τον κατηγορούμενο, θα είχαν αδιάσειστα στοιχεία, θα τον δίκαζαν άμεσα και θα του επέβαλαν την ποινή που προβλέπει ο νόμος. Αλλά, ρε Χάρη, πώς γίνεται να συλλαμβάνουν ανθρώπους, να τους κρατάνε μήνες στο κελί και να τους δικάζουν χωρίς να έχουν ούτε ένα στοιχείο. Ούτε ένα! Μόνο ενδείξεις του κώλου που δεν στέκονται σε κανένα δικαστήριο και δεν πείθουν κανένα Δικαστή.

    Κι αυτό το πράγμα με τους μάρτυρες είναι από τα άγραφα. Ούτε σε ταινία του Στάθη του Ψάλτη δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να βλέπεις τον μάρτυρα κατηγορίας να γίνεται μάρτυρας υπεράσπισης. Και όλοι να δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Καταλαβαίνεις την προχειρότητα; Δεν βρήκαν πραγματικούς μάρτυρες. Για αυτό βλέπεις να καταθέτει ο κάθε άσχετος. Διότι, συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει παιχνίδι, σε όλο τον πλανητικό σύστημα, που να έχει στηθεί χωρίς τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών και προπονητών.

    Κοίτα, από τον Νιόμπλια χίλες φορές ο Τεννές. Αν και με τον Αναστασιάδη τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά. Και για την ομάδα που μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία, και για τον Βελλή που ανάθεμα αν θα καταλάβαινε την λατρεία του Αναστασιάδη για την Παναγία, και για εμάς που χάσαμε την ευκαιρία να δούμε μια cult φιγούρα στους πάγκους.

    Για την Εθνική δεν μπορώ να πω κάτι: δεν το είδα το ματς. Αλλά σε εμπιστεύομαι και δέχομαι αυτά που γράφεις. Η πλάκα ξέρεις ποια θα είναι; Να στραβοπατήσει η Βοσνία στη Λιθουανία και να βγούμε εμείς πρώτοι στον όμιλο. Και να γράφουν οι δημοσιογράφοι για ελληνικό DNA και λοιπές ασυναρτησίες. Διότι, ασχέτως βαθμολογικής συγκομιδής και λοιπών αριθμών, δεν νομίζω ότι αυτή η Εθνική αξίζει να πάει στη Βραζιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανάμεσα στους ανθρώπους, σπάνια βρίσκει κανείς την ανδρεία και τη φρόνηση. απ' όλα δε τα αγαθά το πιο σπάνιο είναι η δικαιοσύνη, έχει πει ο Πλούταρχος.

    ο δικαστής "προστάτης" μετατρέπεται αργά και σταθερά σε μέλος της κατασταλτικής εξουσίας που από τη μια μπορεί να οδηγήσει στη φυλακή τον άνεργο κάτοχο καταναλωτικού δανείου και από την άλλη ν' αθωώσει έναν εγκληματία.

    το ξέρουμε δα πως στη χώρα μας δεν είναι τυφλή, πως κρυφοκοιτάζει πονηρά προς την πλευρά του ισχυρού.

    έτσι είναι και έτσι θα είναι... δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στοιχεία υπάρχουν τόσα που να δέσουν μερικούς απ' τους κατηγορούμενους χεροπόδαρα. Απλά δεν ... βρήκαν το δρόμο προς το Εφετείο. ΣΚΟΠΙΜΑ!

    Στην Εθνική του Σάντος γίνεται το ίδιο με την Εθνική του Τρινκιέρι. Παράγοντες, παίκτες και μανατζαρέοι έχουν λόγο στο ρόστερ.

    Ο Μπάμπης εκδιώχτηκε από Αγρίνιο γιατί ζητούσε μίζα από τους ξένους της ομάδας για να τους βάλει να παίξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε μου αρχίζω να πιστεύω ότι η φυλακή είναι για μας τους έξω,θαπρεπε τα κελιά να είναι τίγκα απο δαύτους αλλά που ,πως, ποιος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βίκυ, σωστός ο Πλούταρχος. Δεν είναι μόνο ότι (κρυφο)κοιτάζει προς την πλευρά του ισχυρού. Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι τρύπια. Μπάζει από παντού. Ούτε δίκαια είναι, ούτε γρήγορη είναι, ούτε δίνει το παράδειγμα, ούτε τίποτα. Τίποτα!

    Υπουργέ, ποια στοιχεία υπάρχουν; Κάτω τα χέρια από τον Μπάμπη!

    Φούλη, το σίγουρο είναι ότι κάποιοι από αυτούς που είναι έξω, θα έπρεπε να είναι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Ανετα του σφηνωνα μια σφαίρα στο κεφάλι του Μάκαρου..Το παπαδοπαίδι στα Εατ-Εσα..γαμω τα σώψυχα του.Ειδικά το ντοκιμαντέρ του Βαξεβάνη γι'αυτον σε κάνει να ανατριχιάζεις..

    11Χ11 φέτος σε τοπικό πρωτάθλημα,αρκετά γρήγορος και χώρις ανάσες..Μου εχει πέσει το νεφρό λέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...βάζοντας τη μούτζα σου πάνω στη Βίβλο χαχαχαχαχαμαλάκα θα με απολύσουν από τα γέλια!!

    Αυτό με το Στουρνάρα που του στείλανε τα πράγματα γαμώ τις τρολλιές!

    Αν μετατρέπεσαι σε Αϊμάρ δε θα μπορέσεις να παίξεις ποτέ στον Παναθηναϊκό γιατί όπως είχε πει κάποτε ο Αντωνίου για τον Αϊμάρ "Δε χωράει στο ρόστερ!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Monsieur Cannibal, δεν θέλω υπερβολές εν θερμώ. Τι θέση παίζεις; Σε κόβω για αριστερό εξτρέμ.

    Ανώνυμε, να ένας ωραίος λόγος απόλυσης! Όντως, γαμώ τις τρολλιές. Είδες; Αν ο άνθρωπος έχει φαντασία και χιούμορ μπορεί να διασκεδάζει με τις αποτυχίες. Κοίτα στο 8x8 μετατρέπομαι σε κλώνο του Αϊμάρ. Αλλά έχω ένα παράπονο: δεν με τροφοδοτούν με πάσες όσο συχνά πρέπει. Όλοι παραδέχονται ότι είμαι ο οργανωτής του παιχνιδιού, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους, αλλά πώς θα οργανώσω αν δεν έχω την μπάλα στα πόδια μου; Τέλος πάντων. Έχω σκεφτεί να γράψω ένα άρθρο επ' αυτού. Μην γελάς: θα προκύψουν σημαντικά μαθήματα ποδοσφαίρου. Στο 5x5, πάλι, μετετρέπομαι σε κλώνο του Πουγιόλ. Στο πιο τεχνικό. Μακάρι να είχα και έναν Πικέ δίπλα μου. Και μακάρι να είχαμε και έναν Αντωνίου στο ποδόσφαιρο. Το ομορφαίνει ο άτιμος με τις γνώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Αγαπούλες, όλοι εσείς οι μικροπρεπείς (βάλε μπιπ στο "μικροπρεπείς") συμβιβασμένοι μικροαστούληδες (βάλε μπιπ στο "συμβιβασμένοι") που θέλετε να δείτε έναν γνήσιο μάγκα και αλάνι και σερνικό και 100% πατριώτη στην φυλάκα μ' αυτή την επιθυμία θα γεράσετε. Μπαίνει στο κλουβί ο αετός (βάλε μπιπ στο "κλουβί");

    Μετά τιμής
    Ο Big Mac»

    ΥΓ. Δήλωση Άκη Ζήκου για την Εθνική: «Θα μπορούσε να είναι βαρετό το θέαμα και να μην έχουμε και αποτέλεσμα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Μπαλαντέρ! Αν μπει φυλάκα ο Ψωμιάδης, πάει να πει ότι πάει, χάλασε ο κόσμος. Και δεν κάνω πλάκα.

    Δεν έχει άδικο ο Άκης Ζήκος. Αλλά είναι προφανές ότι πρόκειται για άκρως κυνική άποψη. Και στο ποδόσφαιρο συχνά δεν χωράνε τέτοιες απόψεις. Ειδικά όταν δεν μπορείς να τις δικαιολογήσεις με τίποτα. Απόψε θα πάω να δω την Εθνική στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω να καταφέρω/προλάβω να ανεβάσω και σχετική ανάρτηση και να αναφέρω εντυπώσεις.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις μουντζες να τις βαλετε στα μουτρα σας.Εκει ταιριαζουν καλυτερα.Να μη πω τιποτα πιο βαρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ομολογώ ότι δεν περίμενα πως θα θιγόταν κανείς από τη συγκεκριμένη φράση. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο ακραία ή καταδικαστέα. Αν θίχτηκες, ως υπεύθυνος του blog, ζητάω συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε που δινεις μουντζες οπως βλεπεις ζητησε συγνωμη.Καλο θα ηταν να κανεις κι εσυ το ιδιο.Δεν μου αρεσε αυτο που εγραψες Κανθαρε μου.Απο τη στιγμη ομως που ζητας συγνωμη και δεν ειχες σκοπο να προσβαλεις ολα ενταξει.Ειρηνη ημιν.Αριστέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γράφοντας ''μούντζα'' εννοούσα την παλάμη. Τίποτε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν χρειαζεται να πεις τιποτα παραπανω καλε μου.Τελειωσε το θεμα.Ο ανωνυμος ειναι που πρεπει να ζητησει συγνωμη.Αριστέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...