Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Περιμένοντας τους Άραβες

Το καλοκαίρι έπρεπε να βρεθεί αντικαταστάτης του Σάντος. Βασικά έπρεπε να έχει βρεθεί από την άνοιξη, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Στην αρχή το πήρε πάνω του ο Κονσεϊσάο. Ο Ζόρζε Κόστα δεν ήρθε ποτέ κι ως εκ τούτου ο Κόνσε αποτέλεσε παρελθόν. Το φοβερό στην όλη υπόθεση είναι τα γραπτά ορισμένων δημοσιογράφων/ρεπόρτερ του Π.Α.Ο.Κ. Διάβαζες την μια μέρα έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Φοβερό γέλιο. Στη συνέχεια έκανε μια δοκιμή ο Ζήσης. Πήρε το αεροπλάνο, πήγε στην Ιταλία, του πλάσαραν κάποια ονόματα, τα μελέτησε (;) και κατέληξε στον Μπερέτα, ο οποίος έφυγε νύχτα. Το ίδιο και ο Ζήσης. Μετά ήρθε η σειρά του Προέδρου να επιλέξει. Έφερε τον τεράστιο Δερμιτζάκη για να του φέρει το πρωτάθλημα (!). Προφανώς, η επιλογή ήταν εκ προοιμίου καταδικασμένη, αλλά ο Ζαγόρ δεν λογοδοτεί σε κανέναν. Ούτε καν στο λαό του Π.Α.Ο.Κ. Όποτε θέλει έρχεται, όποτε θέλει φεύγει.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε προπονητής στην ομάδα είναι ο Χάβος. Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές την πάει καλά την ομάδα. Μπάλα της προκοπής φυσικά δεν παίζει, αλλά ακολουθεί την πεπατημένη, τσιμπάει κάποια πονταλάκια και γεμίζει το σακούλι. Προσπαθεί να υποστεί την πίεση και μπορώ να πω ότι τα καταφέρνει. Υποτίθεται ότι ο Μάκης θα ήταν προσωρινός, αλλά βλέπετε το ταμείον είναι μείον για να προσληφθεί κάποιος τεχνικός μεγαλύτερου μεγέθους. Το πρόβλημα για τον Χάβο είναι ότι αυτή την στιγμή μπλεντάρει την δουλειά (;) κάποιου άλλου. Η ομάδα δεν είναι δικιά του, δεν την έχει στήσει αυτός. Όπως καταλαβαίνετε είναι πιο εύκολο να διαχειρίζεσαι, παρά να στήνεις. Ευτυχώς για τον Π.Α.Ο.Κ., έχει μείνει λίγο από το D.N.A. του καρπουζοψαρά κι ακριβώς πάνω σε αυτό δουλεύει. Επομένως, υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να του ασκήσεις ουσιαστική κριτική. Οφείλεις να περιμένεις την νέα σεζόν που θα ξεδιπλώσει το δικό του σχέδιο. Αν βρίσκεται ακόμα στον πάγκο.


Εντούτοις, όλα αυτά που γράφω μάλλον έχουν λίγη σημασία. Οι Άραβες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Αναμενόμενο, όχι όμως και λογικό. Η ομάδα έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα να λύσει, αλλά μάλλον οι Άραβες πουλάνε περισσότερο. Το θέμα είναι μην πουλήσουν τον κόσμο. Το τι γράφεται και λέγεται από ορισμένους είναι να τραβάς τις κωλότριχες σου. Τέτοια θέματα είναι η πρέζα των δημοσιογράφων, αλλά και των οπαδών. Ας κρατήσουν μικρό καλάθι και στην πορεία βλέπουμε αν θα χρειαστεί μεγαλύτερο. Πάντως, με την ενδεχόμενη είσοδο των Αράβων στην Π.Α.Ε. θα χαθεί η λαϊκή βάση. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Υποθέτω ότι ο χρόνος θα το δείξει. Ουσιαστικά τι θα κάνουν οι Άραβες; Θα βάλουν κάποια μύρια και θα αποκτήσουν το 51% του πακέτου που θα τους δίνει ελευθερία κινήσεων για το οτιδήποτε. Τι λέει ο κόσμος κι ο Κατσαρής για τους Άραβες; Τι να πουν κι αυτοί. Επομένως τι γίνεται; Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου. Υπάρχει βάσιμο πλάνο για την κατασκευή του; Έλα ντε. Μπορούν πράγματι οι Άραβες να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα; Έλα ντε. Μπορούν να δώσουν όραμα και προοπτική; Έλα ντε. Έχει αρχίσει να κουράζει αυτή η αραβική ιστορία με το αν θα έρθουν ή όχι; Ναι, έχει κουράσει.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει λεφτά. Χρειάζεται λεφτά. Εξάλλου, οι δηλώσεις του  Ντιμίτρι Σέλουκ είναι χαρακτηριστικές: ''Όταν ξεκινάω μια συνεργασία, περιμένω σωστή ανταπόκριση. Δεν μπορεί να έχω στείλει στον Π.Α.Ο.Κ. δυο παίκτες χωρίς χρέωση, το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να πληρώνει το συμβόλαιό τους και τελικά να μην κάνει ούτε αυτό. Ας πουλήσει τον Βιεϊρίνια για να πληρώσει όλη την ομάδα. Ο Π.Α.Ο.Κ. νομίζει ότι μπορεί να εισπράξει μια περιουσία από τον Βιεϊρίνια. Αυτά τα λεφτά όμως δεν διακινούνται πλέον.'' Όπως χρειάζεται και αποφόρτιση του ρόστερ για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων και αυξημένου μέσου όρου ηλικίας. Είναι προφανές ότι κάποιοι παίχτες δεν υπολογίζονται. Έλα όμως που δεν υπάρχουν φράγκα για αποζημιώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βερόν που είχε κωλοκάτσει πάνω στο συμβόλαιό του και δεν το κούναγε ρούπι. Δεδομένου ότι ο Ζουέλα έχει ήδη φύγει, έχουμε και λέμε: Φιλομένο, Μπαλάφας, Σαβίνι, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. Όλες αποτυχημένες μεταγραφές. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν βρίσκεται κάθε μέρα Βγενό και Αντωνίου για να παίρνουν πραγματικά μέτριους παίχτες με πραγματικά ευρώ. Μην ξεχάσω και τον Μουσλίμοβιτς με τον Μπουσαϊντί. Ο ένας μία παίζει, πέντε δεν παίζει κι ο άλλος ήρθε ως καλύτερος παίχτης του Αραμπατζή. Μου διώξατε τον Αραμπατζάκο για να φέρετε αυτό το πράγμα; Μάλλον. Με τους άλλους τι γίνεται; Ο Ίβιτς; Ο Χαλκιάς; O Τσιρίλο; Σκούρα τα πράγματα.

Βλέπω όμως, ότι το πιάσανε το νόημα στον Π.Α.Ο.Κ., έστω κι από σπόντα. Πήρε κάποιες ευκαιρίες ο Κλάους, παίρνει ο Τσουκαλάς, προωθήθηκαν οι Κάτσε, Σταφυλίδης και Πετρίσεβιτς. Δεν λέω ότι είναι παιχταράδες, αλλά μπορούν να δώσουν κάποιες λύσεις για μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η αναγκαιότητα προώθησης των μικρών από τα τμήματα υποδομών ως απάντηση στην κρίση (;), δείχνει πόσο πίσω είμαστε σε θέματα νοοτροπίας και σχεδιασμού σε σχέση με άλλες χώρες. Οι Ισπανοί, οι Ολλανδοί και οι Γάλλοι είναι βλάκες που τόσα χρόνια επενδύουν στα φυτώρια και ποντάρουν στα προϊόντα τους; Μάλλον είναι. Το να ρίχνεις βάρος στις υποδομές είναι προτεραιότητα και υποχρέωση ενός συλλόγου, ανεξαρτήτως οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών. Εμείς εδώ πετάμε αετό. Όχι δικέφαλο.

Πάντως, η ομάδα συνεχίζει στο κύπελλο και  προχωράει στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται και στους 32 του πρώην Ουέφα, όπου αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το πρόβλημα έγκειται στην  υπερβολική πίστη των περισσοτέρων ότι ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να προκριθεί εις βάρος της ρώσικης ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι ενδεχόμενη αποτυχία μπορεί να επιφέρει γκρίνιες και έριδες. Ο δρόμος για την διάκριση είναι δύσβατος για τον Χάβο και τους παίχτες του, καθώς το να κρατάς τρία καρπούζια παραμάσχαλα μόνο εύκολο δεν είναι. Ίσως το φορτίο γίνει ελαφρύτερο με την έλευση των Αράβων. Αν έρθουν.

Υ.Γ.1  Θυμάστε το τριαντάφυλλο από τη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση που είχα αποξηράνει και εξακολουθούσε να μυρίζει; Σας πληροφορώ ότι ακόμα διατηρεί το άρωμα του, έστω και σε ελάχιστο βαθμό. Πραγματικά το τριαντάφυλλο είναι εκπληκτικό λουλούδι. Το δεύτερο ομορφότερο λουλούδι του κόσμου. Ποιο είναι το πρώτο; Όπως έλεγα και στην Όλγα, το πρώτο ομορφότερο λουλούδι είναι αυτό που βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται στις σκέψεις μου και μου ομορφαίνει τη ζωή. Δυστυχώς όμως, πλέον δεν μπορώ ούτε να το δω, ούτε να το ακούσω, ούτε να το αγγίξω. Και μου λείπει τόσο, μα τόσο πολύ.

Υ.Γ.2 Το 1977 σχηματίζονται στο Los Angeles των Η.Π.Α. οι Dokken και εφτά χρόνια αργότερα κυκλοφορούν το άλμπουμ ''Tooth and Nail'' που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα στα χιτάκια του άλμπουμ βρίσκεται και το τραγούδι ''Alone Again''.

Tried so hard to make you see, but I couldn't find the words, now the tears fall like rain, I'm alone again without you, alone again without you...

27 σχόλια:

  1. Πέρασα να πω μια Καλημέρα!! Τέτοια ανάλυση Κωστή μου ούτε και ο Διακογιάννης δεν έκανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε κάνθαρε από τον ΠΑΟΚ ζει αυτή η πόλη. Οι αλήθειες σου θα ενοχλήσουν.

    Ο ΠΑΟΚ όμως (του το αναγνωρίζω) κάνει αυτό που πλάσσάρεται ως η λύση της παγκοσμιας κρίσης. Κάνει αποανάπτυξη και εσύ την ανέλυσες εύστοχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Κάνθαρος. Έχεις μεγάλο δίκιο φίλε, ωραίο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Κανθαρε , τον ΠΑΟΚ πληρωνει αυτη η πολη και αυτη η χωρα. Τωρα θα πληρωνει και η Αραπια.
    Τουλαχιστον ευτυχως.
    ΑΡΗΣ να 'σαι και μη φοβασαι.
    Ενα τζαμπαντοστασιο ειναι οι της Κλεανθους.
    ΕΔΩ ΜΟΝΟΝ ΑΡΗΣ. Και τι ΑΡΗΣ ε;
    ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Να μην ξεχνιωμαστε ναι ;
    Αααααα να γεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου ρε Τάνια. Τεράστια μορφή ο Διακογιάννης. Τέλος.

    Για να δούμε Χαράλαμπε πως θα τσουλήσει το πράγμα. Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση. Σε ευχαριστώ.

    Ευχαριστώ Σκάουτερ. Να είσαι καλά φίλε μου.

    Άρης Θεσσαλονίκης και τα μυαλά στα μίξερ. Η Αρειανάρα ανώνυμε φίλε μου, κάνει τη ζωή μου πιο όμορφη. Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Απλά να μπει στο χόρτο, να αγωνιστεί και να τα δώσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Κάνθαρε το κατέχεις άσχημα το τόπι!!!!
    Την καλησπέρα μου από την συμπρωτεύουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδερφέ Κωστή ξανά κι εγώ πίσω στα λημέρια μας...
    Ε, δεν πειράζει που έτυχα σε ανάρτηση για τον ΠΑΟΚ, τις καλύτερες και... κιτρινότερες ευχές σού εύχομαι για μια δημιουργική και υγιή χρονιά!

    Για τον ΠΑΟΚ τώρα, τι να πω; Έτσι που πάει θα γεμίσει σαρίκια και... πρώην παίκτες του ΑΡΗ! :))

    Το κακό μ'αυτήν την ομάδα, είναι ότι στις στραβοτοπιές λυγίζει και τσακίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ.1. αφού εσύ θέλεις να πιστέψουμε πως το χριστουγεννιάτικο αποξηραμένο μάλιστα, τριαντάφυλλο σου μυρίζει ακόμη, έστω και ελάχιστα,
    γιατί εσύ δεν πιστεύεις , έστω και ελάχιστα ότι μπορεί , να δεις, να ακούσεις και να αγγίξεις το ομορφότερο λουλούδι που σου λείπει, τόσο πολύ , και που όλοι το ξέρουμε και νομίζω πως με τόση θετική σκέψη γύρω από εσένα και το λουλούδι σου...
    που ξέρεις όλα είναι πιθανά.
    Ελπίδα, κάνθαρε, ελπίδα,
    αν είναι δικό σου
    θα το έχεις πάλι...
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανθαρακο καλη η αναλυση σου αλλα δε με αγγιζει.
    Ας κανουν οτι θελουν.
    ΤΡελαινομαι στο γηπεδο οταν ρωτουν τι εκανε ο Παοκ τη στιγμη που δινουμε εμεις αγωνα.
    Το τι κανουμε εμεις ,εχει μονο σημασια για μενα.
    Φιλια απο τη βρεγμενη Θεσσαλονικη.
    Ααα κατεβαινωντας απο Καστορια εκανα μια σταση απο Βεροια και χτυπησα ενα κιλο ρεβανι,λιγο ακομα και το τελειωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά στο θέμα του ΠΑΟΚ...
    Όλοι ασχολούνται με τις διηκήσεις.
    Αυτοί παίζουν μπάλα;
    Άλλο τα λεφτά.Πέρνεις έναν παίχτη,τον ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΓΕΡΑ και μετά λές είναι ανίκανος-ανέτοιμος-αχρηστος παει δανεικός ή παίρνει δρόμο.Αντί ο Ολυμπιακός ασπούμε να έπερνε τον Ζαϊρί και τον κάθε Ζαϊρί,τον Ρόμενταλ ασπούμε και αυτόν,ας κοιτούσε πίσω στη μικρή ομάδα να δεί:υπάρχει παίχτης για αυτή τη θέση;Και να που ακούει στο όνομα Φετφατζίδης.Είναι πραγματικά μεγάλο αστέρι και δεν κόστισε τίποτα!

    Γιατί λοιπόν ασχολούμαστε με τις δικοικίσεις και τα λεφτά;Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πιτσιρικάδες ασπούμε;Πήρε πρόπερσυ τον Φιλόμενο.Έχει παίξει 5(;;) φορές.Ανακάλυψε οτι έχει και Παπάζογλου και Αθανασιάδη.Λεφτά για πέταμα.

    Δεν χρειάζονται άρχοντες.Όυτε ένας χοντρός να δίνει λεφτά να ταϊζει την ομάδα.Έναν προπονητή θέλει να ξέρει τι του γίνεται.Γιατί μπορεί να το έλεγα για πλάκα σε μια ανάρτηση του μπλόγκ μου ,αλλά ο Χιμένεθ ήρθε στην ΑΕΚ με στόχο να την κάνει άλλη ομάδα.Και ο Βαλβέρδε δεν έδιωξε το μισό Ολυμπιακό και πήρε Ριέρα(Ισπανός),Ουρτάδο(Ισπανός),Φουστέρ(Ισπανός),Ιμπαγάζα(ΑργεντινοΙσπανός).

    Τέλος πάντον ,επειδή ξέφυγα λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς από την βροχερή Αθήνα.

    Γεια σου ρε Πορτιάτη γίγαντα. Άστον να παίρνει ότι θέλει. Δεν μας νοιάζει. Να έχεις μια καλή χρονιά φίλε μου. Ότι ποθείς.

    Δέσποινα μου πραγματικά είναι το ομορφότερο τριαντάφυλλο του κόσμου. Μακάρι να το δω, μακάρι να το ακούσω, μακάρι να το αγγίξω. Ειλικρινά και χωρίς ίχνος υπερβολής θα χοροπηδάω από την χαρά μου και θα κάνω σαν μικρό παιδάκι που του πήραν γλυφιτζούρια και παγωτά που δεν λιώνουν ποτέ. Καλό βράδυ και σε σένα.

    Φόρη κι εγώ τρελαίνομαι όταν ρωτάνε τι έκανε ο ΠΑΟΚ. Εμείς τη δουλειά μας. Ρεβανί ε; Με τάραξες τώρα. Μόλις γύρισα από εργασία και λοιπές δουλειές και πεινάω σαν τον Τάκερ. Καλή χώνεψη να έχεις φίλε μου.

    Ύπνε, ο θεσμός του προπονητή στην Ελλάδα είναι άκρως υποτιμημένος. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος είναι ο ρόλος ενός προπονητή. Όπως δεν έχουμε κατανοήσει τον ρόλο των φυτωρίων. Άστα να πάνε. Όσο για τον Φέτφα το παιδί έχει τρανταχτές αδυναμίες. Δυστυχώς τα ΜΜΕ τον έχουν ανυψώσει τόσο πολύ που αν πέσει λίγο θα γκρεμοτσακιστεί. Έχω γράψει και μια ανάρτηση σχετικά. Πιστεύω μία από τις καλύτερες μου. Άγνωστο πότε θα ανέβει.
    Τα σέβη μου Ύπνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η μεταγραφάρα του 1.200.000, ο Κουτσιανικούλης, πώς πέρασε έτσι απλά στα αζήτητα;

    Με ξεβγάλματα από άλλες ομάδες δύσκολα χτίζεις τη δικιά σου (Χαλκιάς, Ίβιτς, Τσιρίλο, Παπάζογλου, Φιλομένο). Και για την ΑΕΚ ισχύει αυτό...

    Για να ξεκολλάνε κάτι ΑΕΚτζήδες μπίτι UHU STICK, ας ρίξουν μια ματιά στο ποδοσφαιρικό τέρας των τεράτων Ελ Ζαρ που η ανίκανη διοίκηση της ΑΕΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τον δανεισμό του από την μπατίρω Λίβερπουλ. Ε, να ωρέ. Τα κατάφερε και τον δανείστηκε ο ΠΑΟΚ. Ζηλεύετε;

    Αυτό με τους Άραβες μου θυμίζει κάτι Κύπριους κωλο-σούς που θα αναλάμβαναν την ΑΕΚ και θα θα θα... Μετά ήρθε ο Κοζώνης που θα θα θα... κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

    Αυτά για σήμερα. Δεν περιγράφω άλλο. Εξαντλήθηκα. Πάω να τσακίσω κανένα λουκουμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. An exeis facebook rixe mia matia se 1 ariano fila8lo Christos Kokologiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστός για τα ξεβγάλματα. Απαιτούνται κι άλλα για να χτίσεις ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Παρόλα αυτά ο ρεαλιστής Σάντος το πάλεψε πολύ άσχημα. Θα σε μαλώσω όμως για τον Βοb. Τεράστια μορφή το Ελληνοαμερικανάκι. Καλό λουκουμά.

    Φίλε ανώνυμε καλώς ή κακώς δεν έχω φατσομπούκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποσο δικιο εχεις σε όλα!
    προσωπικα,δεν τους βλεπω τους αραβες να ερχονται.δυσκολο μου φαινεται
    μπορει να κανω και λαθος

    αλλα ναι ,εχεις δικιο,ειναι οντως βλακεια να εισαι γηπεδο να σε ρωτουν τι κανει ο παοκ στην ευρωπη.μπορω να καταλαβω το συναισθημα..

    επισης διαφωνω για Κουτσιανικουλη,εγω τον πηγαινα και τον παω αυτον παικτη κι εξακολουθω να αναρωτιεμαι που εξαφανιστηκε

    καλο βραδυ απο τον βρωμικο πειραια(παλι απεργεια εχουν ρε γμτ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια χαρά φίλε Κάνθαρε,χωρίς εκπλήξεις και πάλι με ένα ακόμα εύστοχο άρθρο.
    Είχα την πίστη ότι με την ενασχόληση περισσότερων ανθρώπων σχετικών με το ποδόσφαιρο(Νικολαίδης,Ζαγοράκης κτλ) τα πράγματα θα βελτιώνονταν αισθητά.Θα εξασφάλιζαν ηρεμίαν και πίστωση χρόνου στην ομάδα και στον προπονητή της προκειμένου να εργαστούν απερίσπαστοι από εξωγενείς παράγοντες,θα πόνταραν στην ανάπτυξη ακαδημιών,θα συμμάζευαν τα οικονομικά των ομάδων τους και μέσα από τις επιτυχίες τους θα αποτελούσαν λαμπρά παραδείγματα για τους υπόλοιπους.Θα έδειχναν σε όλους πως με λίγα μπορείς να πετύχεις πολλά,αρκεί να 'ξέρεις'.Ευσεβείς πόθοι και τίποτα άλλο.
    Αρκετά χρόνια μετά,σκόνη-πέτρες-λάσπη και το χειρότερο..καμμιά ελπίδα για το μέλλον.Οι ανά τον κόσμο σωτήρες δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν παρά να ενδιαφέρονται για τις πολλά υποσχόμενες ελληνικές ομάδες στις οποίες ΣΙΓΟΥΡΑ θα επενδύσουν πολλά μύρια γιατί έτσι γουστάρουν βρε αδερφέ!
    Ας στηριχτούμε αποκλειστικά στις (όποιες) δικές μας δυνάμεις και ας τεντώνουμε τα πόδια μας ως εκεί που φτάνει το πάπλωμά μας.

    Αντάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα Υ.Γ.σου και η μουσική είναι μια ωραιότατη ανάρτηση,(όχι ότι το αθλητικοκείμενό σου πάει πίσω)το τριαντάφυλλο που υπάρχει και ενώ ξεραίνετε συνεχίζει να μυρίζει...οι σκέψεις σου που ευωδιάζουν από αναμνήσεις...και τα δάκρυα που πέφτουν σαν βροχή!
    Νομίζω ότι σ΄αρέσει η βροχή...
    Γειά και χαρά σου, φίλε και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @KANTHAR0S

    Μας κοροϊδεύει το blogge;;
    Καθόμουνα και έγραφα μισή ώρα και μου τα έσβησε το χαζό!Τέλος πάντον.

    Είπα πάνω κάτω οτι πέριμενω με ανηπομονισία την ανάρτηση σου και οτι θα μπω να διαβάσω.
    Και είπα επείσης για τον Φετφατζίδη,δεν θα σκοντάψει.Είναι 20 χρονών (1990) δεν είναι πια μωρό.Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Άρσεναλ έχουν τον Jack Wilshare (18) που παίζει μέσα από 16.Και είναι και επιθετικός που ξέρεις τώρα,η Άρσεναλ...κόβει μπροστά.
    Μην φεωρούμε τον Νίνη και τον Φέτφα «θαύματα».Αν δηλαδή στην Αγγλία ασχολούταν ο Τύπος με όλους αυτούς τους μικρότερους παιχταράδες,δεν θα έμενε χρόνος για παίχτες α΄κλάσης.

    Αλλα τί λέω;Ούτε σε εκατό χρρόνια
    δεν την φτάνουμε στη μπάλα την
    Αγγλία.

    Σε περιμένω και στο δικό μου μπλόγκ (θα βάλω κάτι για Άρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπακαλιαρίνα ο Κουτσιανικούλης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα παίχτη που ανυψώθηκε υπερβολικά από τους δημοσιογράφους και μόλις πήγε σε ένα περιβάλλον που επικρατεί η πίεση και η απαίτηση κλάταρε. Άκρως αναμενόμενο και λογικό ειδικά από τη στιγμή που η αβάντα των δημοσιογράφων μας τέλειωσε. Όσο για τους Άραβες περιμένουμε. Χρόνος υπάρχει.

    Αντάρτη, η πίστη σου ήταν βάσιμη και λογική. Βλέπεις όμως ότι όποιος ξέρει να κλωτσάει μια μπάλα δεν γίνεται απαραίτητα και καλός προπονητής ή εν προκειμένω καλός παράγοντας. Εσύ καλά τα είπες στο σχόλιο σου, αλλά δυστυχώς δεν εισακούγεσαι. Ειδικά η τελευταία σου πρόταση είναι όλα τα λεφτά.

    50fm, ναι μου αρέσει η βροχή. Μου αρέσουν τα τριαντάφυλλα. Μου αρέσει το γλυκάκι. Το θέλω κοντά μου. Δεν μπορώ χωρίς αυτό. Είναι όλη μου η ζωή ρε γμτ. Όλη μου η ζωή. Χωρίς αυτήν είμαι μισός. Χωρις αυτήν δεν υπάρχω. Μόνο ευχάριστα και χαρούμενα πράγματα μου προξενεί. Καλή ξεκούραση να έχεις.

    Ύπνε πολύ σωστά μιλάς ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τον Νίνη και τον Φέτφα θαύματα. Δεν είναι θαύματα. Για την Άρσεναλ καλά τα λες, αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιο επίπεδο και αδυνατούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις που απαιτούν ειδική μεταχείριση. Η ανάρτηση που έχω γράψει σχετικά δεν ξέρω πότε θα ανέβει. Ίδωμεν.

    Σας ευχαριστώ όλους και να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ξανάπα... το ποδόσφαιρο εδώ τουλάχιστον στην Ελλάδα μας το διαχειρίζονται "υπάνθρωποι".
    Είμαι ΠΑΟΚΤΖΗΣ...

    Κανείς, μα κανείς δεν βάζει χρήματα από την τσέπη του για να φτιάξει ομάδα, ούτε καν στα τοπικά πρωταθλήματα, πόσο μάλλον στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ΠΑΟΚ...
    Για κάποιον λόγο ασχολούνται με το άθλημα, όχι πάντως για να χάσουν λεφτά...

    Φίλε KANTHARE, έκανες μια πολύ καλή ανάλυση, αλλά σε ρωτώ: νομίζεις ότι ο Ζαγόρ και κάθε πρόεδρος δεν τα βλέπουν αυτά; Άσχετοι είναι;
    Άλλη είναι η αλήθεια. Θέλουν πολύ νταβαντούρι γύρω από το ποδόσφαιρο για να κινείται χρήμα από μας τους παλαβούς, που αφήνουμε κάθε Σ/Κ την οικογένειά μας και τρέχουμε στην Τούμπα, που αγοράζουμε αθλητικές εφημερίδες, που βλέπουμε NOVA κλπ, κλπ, κλπ...

    Όπου κι αν πας σε καφετέριες και χώρους ποδοσφαιρόφιλων τέτοιες αλήθειες σαν τις δικές σου ακούς... Είμαστε εμείς οι έξυπνοι και πιάνουμε πουλιά στον αέρα κι αυτοί οι βλάκες; Όχι!!! Δεν τους νοιάζει η ομάδα, τους νοιάζει πρώτα από όλα η οικονόμα, η προβολή, το ξέπλυμα και, και, και...

    Καληνύχτα συνάδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @KANTHAR0S

    Περιμένω με ανυπομονισία την ανάρτηση.
    Κοίτα και με τον Ποτουρίδη τα ίδια γίνονται,θα πάρει μερικές συμμετοχές και μετά αθα αρχίσουν οι γαύροι «Νατος ο Νέος Πουγιόλ,ήρθε το συνικό τείχος της άμυνας!» και οι βάζελοι «Σκίστε τον τον !@# τον μ@#!!@# τον π!@#!@#!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επίσης σε έχω προσθέσει στις σελίδες/μπλογκς που διαβάζω στο ιστιολόγιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιάννη το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση. Τέλος. Ποιος θα βάλει λεφτά όταν ξέρει ότι θα πάνε στράφι; Κανείς. Όποιος βάζει λεφτά το κάνει για κάποιο λόγο. Είτε για διαφήμιση, είτε για προσωπική προβολή, είτε για ξέπλυμα, είτε για συμφωνίες με το κράτος, είτε πολύ απλά διότι περιμένει να βγάλει κέρδος, είτε, είτε , είτε. Να βάζεις λεφτά από συναίσθημα είναι εξαιρετικό σπάνιο κατά τη γνώμη μου και μάλλον αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

    Όσο για τον Ζαγόρ δεν γνωρίζω αν τα ξέρει όλα αυτά. Τι είναι χειρότερο; Να μην τα ξέρει ή να τα γνωρίζει και να μην τα κάνει; Και κάτι ακόμα που έγραψα και παραπάνω. Το ότι ο Ζαγόρ ήταν παίχτης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να γίνει καλός προπονητής ή καλός παράγοντας. Θα έρθει όμως η ώρα που θα κριθεί κι αυτός. Όχι από μένα. Από τους φίλους της ομάδας.

    Ύπνε έτσι είναι. Εμφανίζεται κάποιος φέρελπις παίχτης και αρχίζουν όλοι να ξεσαλώνουν. Αυτοί είμαστε. Η υπερβολή στο μεγαλείο της.
    Ευχαριστώ που με έχεις προσθέσει στα ιστολόγιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kάνθαρε

    Δεν μπορούμε να περιμένουμε το ταλέντο από τον ουρανό.Ο γιός του Ζιντάν είναι 14 και παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ζιντάν οτί θα γίνει καλύτερος απο αυτόν.Σκέψου αν είχαμε έναν τέτοιον στην Ελλάδα...θα τον είχαν σταυρώσει οι εφημερίδες από 10 χρονών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ζουζουνι τι κανεις?..

    συμφωνω με ολα οσα ειπε στο σχολιο του ο γιαννης και συμφωνω και την απαντηση σου..

    ολα γινονται για ενα σκοπο...

    καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιιιιι...

    ναι προ ολιγου το πηρα χαμπαρι πως μεσημεριασε.. χαχαχαχαχαχα... αλλιως ακομα καλημερα θα ελεγα..

    φιλακιααααααααααααααααααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εγω για ενα χαιρομαι που αρχισες παλι να γραφεις και βρισκεις τον εαυτο σου φιλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άστα να πάνε Ύπνε.

    Γεια σου ρε Σιμόν. Να σαι καλά.

    Α ρε Μάγε. Δεν βρίσκω τον εαυτό μου. Ο εαυτός μου θα βρεθεί άμα επιστρέψει το άλλο μου μισό. Τότε θα επέλθει η ολότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...