Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τόχα, αλλά το έχασα

Το να διδάξεις κάποιον να παίζει άμυνα είναι σχετικά εύκολο. Του λες πως να μαρκάρει το ''κακό'' πόδι του αντιπάλου, πως να αλληλοκαλύπτει τον συμπαίχτη του, πως να κλείνει γρήγορα τους κενούς χώρους. Του ζητάς να είναι πειθαρχημένος και συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Του εξηγείς ότι το μαρκάρισμα δεν είναι ποδοσφαιρική ταπείνωση. Ξεκινώντας από τον κάθε παίχτη ξεχωριστά το εφαρμόζεις στο σύνολο. Προσπαθείς να ''υποχρεώσεις'' όλη την ομάδα να αμύνεται ως ένα σώμα και μια καρδιά. Συνήθως, αυτός που επιχειρεί να προσδώσει τέτοια ταυτότητα σε ένα σύνολο τα καταφέρνει. Τα πράγματα όμως στην επίθεση δεν είναι τόσο απλά. Δεν αρκεί μόνο να λες, να εξηγείς και να ζητάς. Δεν φτάνει να γνωρίζουν οι παίχτες μόνο τα στοιχειώδη. Επιπλέον, χρειάζονται ικανότητες και αρετές. Απαιτείται δημιουργικότητα και φαντασία. Απαιτείται ποδοσφαιρικό μυαλό. 

Είναι φανερό ότι η Αρειανάρα στερείται αυτών των στοιχείων. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι οι επιθετικοί. Ξεκινάει από τις πίσω γραμμές και συγκεκριμένα από το κέντρο που ταλαιπωρείται από την έλλειψη πολυσύνθετων χαφ. Επίσης, δεν έχουμε ακραία χαφ με μπούκα και σουτ. Το αποτέλεσμα είναι να περιμένουμε πολλά πράγματα από τα ακραία μπακ που προφανώς δεν μπορούν να τα δώσουν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η επιθετική μας ανικανότητα πολλές φορές έχει εκθέσει και την άμυνα. Πάντως, απόψε η άμυνα δεν είχε πρόβλημα. Πολύ λογικό από την στιγμή που ο Βιερίνια και ο Σαλπιγγίδης ήταν απλές αναφορές στο φύλλο αγώνα, ο Ίβιτς έβλεπε την μπάλα σαν σκαμπό για να κάτσει κι ο Μούσλι έτρεχε πέρα δώθε σαν ηλικιωμένος σκύλος που κυνηγούσε φρίσμπι.


Ουσία όμως δεν είχαμε κι εμείς. Μπορεί να είχαμε την κατοχή, αλλά είναι φανερό ότι ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας δεν μπορούμε να παίξουμε, λόγω έλλειψης ποιοτικών παιχτών. Μπορεί να είχαμε την υπεροχή, αλλά ήταν άκαρπη (κλισέ). Το αποτέλεσμα ήταν να φτάνουμε σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή του Π.Α.Ο.Κ., αλλά μέχρι εκεί. Όσα σουτ επιχειρήσαμε - πλην ελαχίστων - πήγαν σε μυστήριο λαϊκού ήρωα, οι περισσότερες κάθετες κόπηκαν και όσες φορές φτιάχναμε κάτι καλό το χαλούσαμε μόνοι μας. Ο Χάβος έδωσε σωστά χώρο στον Άρη για να κλείσει τις τρύπες στην - έχουσα βάθος - αμυντική του διάταξη, αφού έβλεπε ότι ο Τσουκαλάς δεν είναι Βιτόλο κι ο Ίβιτς δεν μπορεί να καλύψει στον άξονα. Ο Γκαρσία που δεν μπορεί να στρίψει και δεν μπορεί να τρέξει γρήγορα, ξέρει μπάλα που του επιτρέπει να γνωρίζει πότε πρέπει να στρίψει και πότε πρέπει να τρέξει. Άριστη κατανομή δυνάμεων από τον Πάμπλο (επαναστάτης). Όσο για τους Λίνο και Σνάουτσερ δεν το κούνησαν ρούπι από τις θέσεις του, προφανώς λόγω εντολών από τον πάγκο.

Από την άλλη, ο Μιχαλήτσιος ακολούθησε μια συνταγή που έμοιαζε αρκετά με Κούπερ. Μεγάλο πλάτος στο γήπεδο, αδιάκοπο τρέξιμο, μαχητικότητα στις μονομαχίες, αλλά πολύ κοκό και από αυγό τίποτα. Τουλάχιστον απόψε είδα ότι σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε με κάτω το τόπι κι όχι με βαθιές μπαλιές των σέντερ μπακ για το κεφάλι του Κόκε. Όμως, είναι προφανές ότι ο Πορτίγια δεν είναι αριστερό χαφ κι ούτε θα γίνει. Επίσης, έχω αμφιβολίες για το αν μπορεί να παίξει στον άξονα. Είναι προφανές ότι ο Κόκε όσο σημαντικός είναι για την ομάδα, άλλο τόσο περιττεύει. Δεν νοείται να έχεις οργανωτικό ρόλο και να μην μπορείς να σουτάρεις ή να κάνεις μια προσωπική ενέργεια βρε αδερφέ. Είναι προφανές ότι ο Τόχα είναι απλώς ένας μέτριος (προς καλός;) παίχτης που δεν μπορεί να κάνει την διαφορά. Αντίθετα, ο Φατί διαθέτει πληρέστερο πακέτο και είναι το μοναδικό κεντρικό χαφ που μπορεί να σουτάρει και να κάνει μια προσωπική ενέργεια. Τέλος πάντων.

Και φτάνουμε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, οπότε αρχίζουν τα κόλπα και τα στοιχήματα. Ο Χάβος βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει και ότι με δυσκολία αλλάζει τρεις πάσες και ποντάρει στην ταχύτητα. Βάζει τον Κουτσιανικούλη (κλώνος του Μέσι) και τον Αθανασιάδη ευχόμενος ότι θα γίνει κάποια αναμπουμπούλα και θα μπει κάποιο γκολ. Για να βάλεις όμως κάποιο γκολ πρέπει να έχεις και την μπάλα στα πόδια σου κι ο Π.Α.Ο.Κ. σπάνια την είχε. Από την άλλη ο Μιχαλήτσιος περνάει στην θέση του Πορτίγια τον Καστίγιο με την ελπίδα ότι θα κάνει κάποια προσωπική ενέργεια και θα πάρει το ματς. Δεν του έκατσε. Ίσως έπρεπε να ρισκάρει νωρίτερα. Προσωπικά λαχταρούσα να δω τον Ιάπωνα. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.

Το ζήτημα είναι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. ήρθε για να μην χάσει και το κατάφερε σχετικά εύκολα. Εμείς θέλαμε την νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε για τον απλό λόγο ότι δεν μπορούσαμε. Δεν βαριέσαι, Άρης είσαι. Το λυπηρό για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι ότι δεν έχασε κι ως εκ τούτου δεν θα χρησιμοποιήσει το καλοδουλεμένο άλλοθι που έστηνε όλη την βδομάδα περί κυπέλλου και τιμωρίας έδρας. Όσο για τους παίχτες μας πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει πλέον ο Κούπερ για να τους στηρίζει. Θα πρέπει μόνοι τους να στηρίξουν τον εαυτό τους. Έχουμε και δύσκολη συνέχεια. Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε δηλώνω ότι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης, το πρώτο πράγμα που πρέπει να μας νοιάζει είναι το αποτέλεσμα κι όχι η εμφάνιση. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες ο ιδανικός άνθρωπος για το πετύχει αυτό είναι ο Μιχαλήτσιος.

Υ.Γ.1 Ο Χαβίτο είναι ένας μέτριος ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακή σταθερότητα. Ακόμα θυμάμαι τις επικές διαφωνίες στο φόρουμ του Emperor μεταξύ φανατικών φίλων και πολέμιων του παίχτη. Ναι είναι χαζογκόλης, ναι δεν μπορεί να ντριμπλάρει, ναι μπερδεύεται μόνος του. Η αλήθεια όμως είναι ότι το καλοκαίρι του 2006 που ήρθε στον Άρη οριοθέτησε μια νέα σελίδα στην ομάδα. Ίδρωσε την φανέλα και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Από τον Άρη κέρδισε φήμη και λεφτά με αντάλλαγμα τις υπηρεσίες του και την 100% επαγγελματική του συμπεριφορά. Αν μπορούσα να τον συναντήσω το μόνο που θα του έλεγα είναι ευχαριστώ.

Υ.Γ.2 Τρία χρόνια μετά το αρκετά καλό ''Face the Heat'', οι τεράστιοι Scorpions κυκλοφορούν εν έτει 1996, το σχετικά μέτριο ''Pure Instict''. Το έβδομο κομμάτι του άλμπουμ αποτελεί μία από τις καλύτερες ερωτικές μπαλάντες της μπάντας.

Υou make me dream, by the look in your eyes, you give me the feel, I've been longing for, I wanna give you my soul, all my life, cause you are the one, I've been waiting for, I've been waiting for so long, when you came into my life, it took my breath away...

26 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα Κάνθαρε! Δεν είδα το ματς αλλά εμπιστευομαι την κρίση σου. Βέβαια, μου προκαλεί εντύπωση η άποψή σου για τον Τόχα. Σε κάποια ματς που εχω δει τον ξεχώρισα. Όσο για τον Χαβίτο, αφου τον θες τόσο δεν βάζεις κανά φράγκο;; να γλυτώσουμε κ εμείς:)

    Τον Νέρι πως το είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα. Οπότε Κάνθαρε τώρα τί; Έφυγε ο Χαβίτο που ήταν ο μόνος που έτρεχε μπροστά και δημιουργούσε ρήγματα, αλλά γυρνούσε κιόλας και μάρκαρε σωστά. Είμαστε 10οι. Πιστεύεις Καστίγιο και λοιπά "δώρα" του Αη Βασίλη θα προλάβουν να πιάσουν την καλή και να μας βάλουν 5άδα ως το τέλος;

    ΥΓ1: Γιατί Πορτίγια κ Μιχαλήτσιο κι όχι Μενδρινός, που λόγω καταγωγής και θητείας σίγουρα θα έμπαινε καλύτερα στο κλίμα του ντέρμπι;

    ΥΓ2: Γιατί βγάζεις Τσέζαρεκ όταν πλησιάζει η λήξη και άρα θα παίζουν πιο πολλές ψηλές μπαλιές ή στημένα, παρά κάθετο παιχνίδι;

    ΥΓ3: Δεν είμαι προπονητής κερκίδας. Τα ΥΓ1 & 2 είναι απορίες κι όχι υποδείξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστές όλες οι απόψεις σου.θα ήθελα να σταθώ πρώτα λίγο στον ΠΑΟΚ πιστεύω ο Χάβος κατάλαβε πως ο Τσουκαλάς δεν ειναι Βιτόλο,ο Ίβιτς ειναι γέρος πλέον και ίσως η αδυναμία του Τσουκαλά να καλύψεις το κενό του Βιτόλο δεν απελευθέρωνε περισσότερο τον Γκαρσία.

    Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη.Επόμενη αγωνιστική ειναι με την ΑΕΚ.Δεν είμαστε και η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος αλλα...

    Ενώ την παραεπόμενη ύποδέχεται τον Ολυμπιακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ σε όλα με τις απόψεις σου. Αυτό ακριβώς χρειαζόταν ο Άρης - χαφ που να μπορεί να σουτάρει και να κάνει προσωπικές ενέργειες. Δεν είναι το πρόβλημα ποιος θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ποιος θα την στείλει μέχρι την μικρή περιοχή. Δυστυχώς ούτε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο το κατάλαβαν. Κρατώ μια επιφύλαξη για τον Περέιρα που δεν το είδαμε ακόμα και λένε ότι είναι ταλέντο. Για να δούμε. Δύσκολα την βλέπω την 5άδα πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πειράζει ρε Κάνθαρε.Θα νικήσετε,θα έρθει η ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παβού, ο Τόχα δεν μπορεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Μίτσελ. Δεν κάνουν αυτοί για τον Άρη. Δεν είπα ότι θέλω τον Χαβίτο, απλά αναγνωρίζω την προσφορά του. Όσο για τον Καστίγιο θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

    Ευχαριστώ ανώνυμε.

    Άλεξ, το πρόβλημα από την φυγή του Χαβίτο δεν είναι τόσο επιθετικό, όσο ανασταλτικό. Όταν ο Μίτσελ έχει αμνησία και έρχεται να τον καλύψει από έξω δεξιά (!) ο Χαβίτο καταλαβαίνεις τι κενά θα δημιουργηθούν. Ειδικά αν δεξί μπακ παίζει ο Νέτο. Ποιος θα παίξει στη θέση του Χαβίτο; O Λιθουανός; Δεν είναι αυτός ο παίχτης για Άρη. Τα υστερόγραφα σου είναι εύλογες απορίες.

    Φίλε Γιώργο, έχουμε πολύ δύσκολους αγώνες. Και σκατά να τα πάμε όμως δεν χάνω τις ελπίδες μου. Μπορούμε να κάνουμε δυνατό φίνις Μόλις περάσουν οι επόμενες 3-4 αγωνιστικές θα ξέρουμε περισσότερα. Τώρα με την ΑΕΚ δεν χωράνε προγνωστικά.

    Ανώνυμε, προσωπικά δεν κρατώ καμιά επιφύλαξη για τον Περέιρα. Χρειαζόμαστε ουσιαστικές μεταγραφές. Χρειαζόμαστε ποιοτικές μεταγραφές. Μέχρι τότε ας αλλάξουμε το σύστημα κι ας το κάνουμε 5-3-2.

    Ύπνε, θα έρθει η ώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μιλησω για την πρωτη παραγραφο του κειμενου σου. Το ποδοσφαιρο δεν διδασκεται, ή το εχεις ή δεν το εχεις.

    Παρατηρησε πως τα καλυτερα γκολ ειναι πολυ απλα, χωρις τις 10 ντριπλες, χωρις το ζαλισμα της μπαλας με 100 πασε κοκ. Το ποδοσφαιρο ειναι τοοοοοσο μα τοσο απλο που δεν φανταζομαστε. Μια καθετη θελει, ενα ανοιγμα, μια τρυπα απο τα χαφ στην επιθεση που θα κλωτσησει το τοπι και θα παει η μπαλα στο πλεκτο. Ετσι παιζοταν το ποδοσφαιρο, ετσι το παιζαμε στις "αλανες" (οσοι ειμασταν τυχεροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ο Ίβιτς έβλεπε την μπάλα σαν σκαμπό για να κάτσει κι ο Μούσλι έτρεχε πέρα δώθε σαν ηλικιωμένος σκύλος που κυνηγούσε φρίσμπι"!!Ακόμα κλαίω από τα γέλια!!!Την 3η αλλαγή ρε Μιχαλήτσο για την παράταση την κράτησες;Ο Φατί από το 70΄και μετά δεν υπάρχει,βάλε τον Σάκη μπας κι αλλάξει κάτι!Βάλε και τον Τσάκι-Τσαν στο 80φεύγα να λες πως έκανα τα πάντα.Σα να ψιλοβολεύτηκε μου φάνηκε προς το τέλος με το Χ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η όλη κατάσταση μου θυμίζει πρόπερσυ που μετρούσαμε λεπτά χωρίς γκολ...ώσπου ήρθε ο "λυτρωτής" Μπατιόν στο Καυτατζόγλειο..

    Έφυγε και ο Χαβίτο που ήταν ένας από τους λίγους που δημιουργικούσαν. Ελπίζω να γίνει κάτι από όσους κληθούν να τον αντικαταστήσουν. Ο Τσεζνάουσκις πως ξέχασε να παίζει μπάλα ρε γαμώτο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Manolog3 αισθάνομαι πολύ τυχερός που πρόλαβα τις αλάνες. Και συμφωνώ ότι το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό. Η απλότητα συνοδεύεται από τελειότητα, είτε αυτό λέγεται φύση, είτε λέγεται μπάλα. Ξέρεις όμως, τις περισσότερες φορές το απλό είναι και το πιο δύσκολο. Εμείς το κάνουμε δύσκολο.

    Σαλόνικα3, όταν κάνεις αλλαγές είναι σαν να περιμένεις τον πρώτο λαχνό του λαχείου. Κάποιες φορές θα σου κάτσει, κάποιες άλλες όχι. Κάποιες φορές οι αλλαγές θα βγουν, κάποιες άλλες δεν θα βγουν. Είναι πολύ εύκολο γιατί δεν έβαλε εκείνον, γιατί δεν έβγαλε τον άλλο. Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στο κεφάλι του Μιχαλήτσιου και του κάθε Μιχαλήτσιου. Η υποκρισία έγκειται στο ότι όταν βγουν θα είσαι προπονηταράς κι όταν δεν βγουν θα σαι μυρουδιάς και κακός coach. Το θέμα είναι οι αλλαγές να γίνονται με κάποιο πλάνο, με κάποια προσδοκία κι όχι απλά για να γίνουν.

    Biologion σε βρίσκω σωστό για τον Μπατιόν. Η φυγή του Χαβίτο δημιουργεί πρόβλημα ανασταλτικά. Το ξαναλέω: επειδή ουσιαστικά έχουμε μείνει χωρίς φτερά ας παίξουμε 5-3-2, ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Ίσως γράψω κάποιο άρθρο για αυτή μου τη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ scorpions!!!!ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανθαρε οπως λεει και ο τιτανομεγιστος Νικολας (ο Αλεφαντος ντεεε, ενας ειναι ο Νικολας) δεν υπαρχει 5-3-2!! :P Και δεν εχει και αδικο... αφου οι 2 ακραιοι μπακ ειναι συνεχεια προωθημενοι μπροστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑNTHARE αγόρι μου σε συγχαίρω θερμά για τα γραπτά σου κείμενα και εύχομαι ολόψυχα κάθε ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Εύχομαι να γυρίσει το γλυκάκι σου.

    Ένας παλιός φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό που είδα από τις φάσεις, είναι ότι δεν υπήρξε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Και πως αυτό που λείπει από τον Άρη είναι η μπάλα στο πλεκτό. Όταν σε 20 αγώνες έχεις βάλει ΜΟΝΟ 11 τεμάχια, είναι λογικό να είσαι 10ς. Αν μάλιστα είχες λίγο χειρότερη ομάδα θα έπαιζες για την κατηγορία. Αν πάλι είχες σκοράρει το μέσο όρο, δηλαδή καμιά εικοσοαριά, θα ήσουν τριτοτέταρτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Καστίγιο θυμίζει πρώην ποδοσφαιριστή. Λογικό από τη στιγμή που έχει να παίξει για 2 1/2 χρόνια. Συμφωνώ για Τόχα, δεν είναι καλός. Πολύ ασταθής και με σκαμπανευάσματα, ενώ κάνει και πολλά λάθη. Ο Χαβίτο ήταν ένας καλός εργάτης και σταθερός. Όσο μπορούσε τόσο έπαιζε. Για τον Φατί το έχω ξαναπεί. Εμένα μου αρέσει. Αμύνεταί, βγαίνει μπροστά και ξέρει την άλφαβήτα του ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Lourdi χαίρομαι που συμφωνείς με τους Σκορπιούς. Ξέρουν αυτοί τι λένε.

    Manolog3, ο Αλέφας είναι cult φιγούρα. Αν λέει ότι δεν υπάρχει 5-3-2 έτσι θα είναι. Είναι απόλαυση ο κερατάς. Έχει το στυλ του.

    Παλιέ φίλε σε ευχαριστώ για τα λόγια σου, αλλά δεν κατάλαβα ποιος είσαι. Όπως και να έχει μακάρι να γυρίσει.

    Υπουργέ μου, πράγματι ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Εμείς είχαμε άκαρπη υπεροχή. Η πεμπτουσία όμως του ποδοσφαίρου είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. Και επειδή δεν έχουμε σκοράρει καμιά εικοσαριά γκολ, δικαιολογημένα βρισκόμαστε στη θέση που είμαστε.

    Αγαπητέ Σκάουτερ ο Καστίγο θέλει ακόμα χρόνο που δεν διαθέτουμε. Ο Τόχα δεν κάνει για τον Άρη. Η δουλειά που έκανε ανασταλτικά ο Χαβίτο δεν νομίζω ότι την έχω ξαναδεί από ποδοσφαιριστή. Ο Φατί χρειάζεται καλύτερο στήριγμα δίπλα του. Ίδωμεν φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστος για αλλη μια φορα ο Αρειανος.
    Φιλε προβλεπω οτι το προβλημα θα συνεχιστει.
    Ο φουνταριστος θελει και μια μπαλια καλη η στο κεφαλι η στο ποδι.Οι μεταγραφες δε φεραν παικτες εκει που θελαμε,εναν επιτελικο μεσο και εναν αριστερο μπακ.
    Χαβιτακο σε ευχαριστουμε για οτι προσεφερες στην ομαδα μας να πας στο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o κουτσιανικουλης ειναι οντως ο κλωνος του μεσσι,δεν χρειαζεται να γινομαστε κακεντρεχεις!(φυσικα και αστειευομαι)

    και εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα λες για την επιθεση σας.απο τα λιγα ματς που με πηρε ο υπνος.

    ξενερωσα παντως που ο χαβιτο μετακομιζει στο μεγαλυτερο μπουρδελο της χωρας.

    καλημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΘΑΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλό μήνα!Μουσικά με καλύπτεις απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπακαλιαρίνα ο Κουτσιανικούλης είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο δημιούργημα των media. Λες ότι ξενέρωσες επειδή μετακομίζει στον ΟΣΦΠ. Δυστυχώς θα το μετανιώσει και ο ίδιος.

    Γεια σου Κώστα, καλό μήνα να έχουμε.

    Καλό μήνα Όλγα. Χαίρομαι που σε καλύπτει το μουσικό κομμάτι. Εμένα να δεις πόσο πολύ με καλύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντος κατά τη γνώμη μου βλακία που αφήσατε να φύγει έτσι ο Χαβίτο.Μια χαρά ήτανε και αχρείαστος για τον ΟΣΦΠ.Αλλά είπαμε,λεφτά υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γειά σου φίλε Κανθαρέ ειμαι ο Γιώργος(george-yellow) αλλαξα απλώς όνομα στο μπλόγκερ.

    Φυσικά και δεν χωρούν προγνωστικά οταν παίζει με την ποιό ανώμαλη ομάδα του πρωταθλήματος.

    http://entosedras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ύπνε δεν τον αφήσαμε να φύγει. Το συμβόλαιό του έληγε.

    Θα δούμε Γιώργο. Λίγες μέρες έμειναν.

    Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε άμα λίγει το συμβόλαιο του δίνεις λεφτά,πραγμα που δεν φένεται να διαθέτει ο Άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...