Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εκπλήξεις, υπνωτικά χάπια και σουμπούτεο

Ο τεράστιος Νίκος Καζαντζάκης έλεγε (ή μάλλον έγραφε) ότι ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο και καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο, με το μεταξύ φωτεινό διάστημα να ονομάζεται ζωή. Σας πληροφορώ αυτό που χαρακτηρίζεται ως ζωή συνεχώς με εκπλήσσει. Κάθε τομέας αυτής. Για παράδειγμα, με εκπλήσσει το πως η Ντόρα Μπακογιάννη, ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την αποχώρησή της από την Ν.Δ., έσπευσε να ασκήσει αντιπολίτευση και να κατηγορήσει τα δυο μεγάλα κόμματα για όλα τα κακά της μοίρας μας. Εκτός, αν στο μυαλό της Ντόρας μεγάλο κόμμα εννοείται, πλην ΠΑ.ΣΟ.Κ., το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και για αυτό γλίτωσε το κυνήγι με γιαούρτια και αυγά. Με εκπλήσσει η ευκολία με την οποία οι Έλληνες βουλευτές χαρακτηρίζουν τσαμπατζήδες τους Έλληνες πολίτες, ''ξεχνώντας'' ότι πληρώνονται από αυτούς που αποκαλούν τσαμπατζήδες. Με εκπλήσσει ο κάκιστος συντονισμός των Δημοσίων Υπηρεσιών. Με εκπλήσσει η άνεση με την οποία καταστρέφουμε, υποβαθμίζουμε και εκμεταλλευόμαστε ληστρικά το (φυσικό) περιβάλλον, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουμε ότι χωρίς αυτό δεν υπάρχουμε. Με εκπλήσσει το πόσο πρόβατο και ηλίθιο σε θεωρούν κάποιοι συμπολίτες. Με εκπλήσσει το πόσο όμορφη εποχή είναι η άνοιξη. Με εκπλήσσει το πως ένα αυθόρμητο χαμόγελο ενός μωρού παιδιού που πρώτη φορά βλέπεις στη ζωή σου μπορεί να φτιάξει όλη την μέρα σου. Με εκπλήσσει ότι είμαι 28 χρονών και νοιώθω τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεότερος. Με εκπλήσσει η περηφάνια του να είσαι Άρης. Και τέλος με εκπλήσσει αυτή η κάστα που περιλαμβάνει τους δημοσιογράφους και τα παπαγαλάκια τους.

Όποιος το περασμένο Σαββατόβραδο ένοιωθε φθορά, κούραση, νωθρότητα και οκνηρία ή ήθελε να γεμίσει τις μπαταρίες του για την βραδυνή έξοδο στα μπουζούκια, μπορούσε κάλλιστα να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής με την Μάλτα. Κι ας μην γουστάρει να βλέπει μπάλα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο υπνωτικό χάπι. Έβλεπες τον Παπαδόπουλο να κάνει πασούλα στον Κατσουράνη, αυτός να την μοιράζει στον Καραγκούνη που ψάχνει με σηκωμένα χέρια - και προφανώς με το απαραίτητο μπινελίκι - κάποιον συμπαίχτη του που να κάνει κίνηση χωρίς την μπάλα. Το να βρεις όμως παίχτη στην Εθνική ομάδα να κάνει κίνηση χωρίς την μπάλα είναι σαν να ψάχνεις τίμιο πολιτικό που προβαίνει σε εύστοχες δηλώσεις και επιτυχή έργα. Εκτός, αν οι Έλληνες διεθνείς έχουν τόσο πλούσιο ταλέντο που όλοι τους μπορούν να λειτουργήσουν ως πομποί που ξέρουν να παίζουν κάθετο ποδόσφαιρο. Επομένως, λόγω της (υπερ)πληθώρας παιχτών που γνωρίζουν πως να δίνουν πάσα, δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως να την δεχτεί. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι μια πάσα εξαρτάται πολύ περισσότερο από τον δέκτη, παρά από τον πομπό. Δεν περιμένουμε την μπάλα να έρθει σε εμάς, αλλά πάμε εμείς πάνω στην μπάλα, εκτός αν έχεις τη σωματοδομή και τη γλώσσα του Πάγκαλου που λιώνει και τσακίζει τα πάντα όλα. Με λίγα λόγια η Εθνική όχι μόνο δεν κάνει κίνηση (με ή) χωρίς την μπάλα, αλλά πλην Λύμπε και Σαμαρά δεν υπάρχει άλλος παίχτης που να μπορεί με αξιώσεις να βγάλει μια πάσα της προκοπής. Σας παρακαλώ μην μου πείτε για Νίνη και Φέτφα. Τους χορτάσαμε για μια ακόμη φορά στο χθεσινό φιλικό με την Πολωνία. Ο πρώτος στα άκρα εξαφανίζεται μόνος του, ενώ στον άξονα συνήθως απαιτείται η συμμετοχή κάποιου αντιπάλου, ακόμη και Μαλτέζου, Πολωνού ή Μολδαβού. Ο δεύτερος δεν μπορεί καν να μπει σε αποστολή του Ολυμπιακού, πράγμα απολύτως λογικό από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε δεν είναι απατεώνας και ξέρει να κρίνει δίκαια τον κάθε ποδοσφαιριστή. Στην Εθνική όμως για κάποιο λόγο που αγνοώ δίνει κανονικά το παρόν.


Τι περιμένεις όμως όταν έχεις τους δημοσιογράφους και τους καλεσμένους τους να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις ατάκες του Αρκά; Παίζεις φιλικό αγώνα με τον Καναδά με την Εθνική να μην μπορεί για πολλοστή φορά να δημιουργήσει και έχεις κάποιους απίστευτους να βαφτίζουν τις ατομιστίες του Νίνη και κυρίως του Φέτφα επιθετικό πλάνο. Λες ρε γαμώτο θα μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι. Φευ. Παίζεις στη Μάλτα με μια διάταξη που θυμίζει σουμπούτεο στις μέρες της δόξας του και ακούς κάποια ''γλυφιτζουράκια'' να λένε ότι η νίκη ήρθε από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Ποια εμφάνιση ρε παίδες που ο μόνος λόγος που πήραμε μέτρα στο γήπεδο είναι η οπισθοχώρηση των γηπεδούχων; Εκτός, αν θεωρείτε ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης και επιθετικό πλάνο τις σέντρες που πάνε στο απέναντι σημαιάκι του κόρνερ με την απαραίτητη ατάκα εκ μέρους του σεντραδόρου: ''την επόμενη φορά θα σε καταρρίψω καταραμένη δεκαοχτούρα''. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αν οι Μαλτέζοι είχαν πιο ικανούς παίχτες θα είχαμε φάει τουλάχιστον ένα γκολ, για να μην πω δυο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάτω από τα δοκάρια καθόταν κι ο Τζόρβας, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν έχει ''μαγέψει'' τους αντιπάλους με τις εμφανίσεις του, ενώ οι αντιδράσεις του είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για τους νέους τερματοφύλακες. Εκτός, αν ο Κάνθαρος είναι τελικά τόσο άμπαλος, όταν νομίζει ότι ο τερματοφύλακας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τα πόδια του στα μακρινά σουτ ή δεν πρέπει να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ όταν αυτή καταλήγει ήδη μόνη της άουτ. Όσο για το φιλικό με την Πολωνία δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Για ακόμη μια φορά η Εθνική μετατράπηκε σε υπνωτικό χάπι και σουμπούτεο. Πάλι καλά που στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν ένας μπόμπιρας που βαρούσε ασυντόνιστα την καρέκλα και με κράταγε ξύπνιο.

Ως απόρροια των παραπάνω προκύπτει κάτι πολύ δυσάρεστο: όταν σε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας - που υποτίθεται  ότι βρίσκεται υπεράνω όλων - οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να μετατρέψουν τον ουρανό σε θάλασσα δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς. Πρέπει να τους  παραμερίσουμε στην άκρη και να τους αποβάλλουμε. Άρα, όταν συμπεριφέρονται καθ' αυτόν τον τρόπο στην Εθνική, δεν πρέπει να προξενεί καμία εντύπωση το πως λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι όταν σκέφτονται με οπαδικά κριτήρια. Εκτός, αν σχολιάζουν την Εθνική με βάση το που ανήκει ο κάθε παίχτης και τον αριθμό των διεθνών που έχει η κάθε ομάδα. Δηλαδή, αυτό που κάνει ένας μέσος οπαδός. Πείτε μου όμως ειλικρινά τι θα γινόταν στην περίπτωση που μέναμε στο μηδέν με την Μάλτα; Κατά την ταπεινή μου άποψη θα ερμηνεύαμε τον αγώνα για πολλοστή φορά με βάση το αποτέλεσμα κι όχι την εμφάνιση. Ακριβώς όπως πράξαμε από τη στιγμή που μπήκε το γκολ του Τοροσίδη. Αν στο ματς με την Πολωνία ο Βύντρα κάρφωνε το τεμάχιο στις καθυστερήσεις τι θα άλλαζε ως προς την εικόνα την ομάδας; Μάλλον ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο: τι θα γινόταν αν στον πάγκο καθόταν ακόμα ο Ρεχάγκελ; Τι θα άκουγε για τις εμμονές του, για το αγύριστο κεφάλι του, για τις επιλογές του, για την ηλικία του και πολλά άλλα; Αλλά βλέπετε ο Σάντος δεν είναι Ρεχακλής. Είναι ορθολογικός, μεθοδικός και το κυριότερο όλων: έχει την καβάτζα των Μ.Μ.Ε. κι ας είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με τον προκάτοχό του. Νίκη με μισό μηδέν ο ένας, νίκη με μισό μηδέν κι άλλος. Το θέμα είναι πως πετυχαίνεις το μισό μηδέν. Με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας; Με συνεχή και ασφυκτική πίεση; Με ατομικές ενέργειες; Με αντεπιθέσεις; Μάλλον δύσκολα από τη στιγμή που το σκορ στο ποδόσφαιρο μετράται με ακέραιους αριθμούς. Πάντως, ο Ρεχάγκελ είχε τον τρόπο του, έστω κι αν οι δημοσιογράφοι δεν τον ενέκριναν. Μένει να δούμε αν τον έχει βρει κι ο επικοινωνιακός Σάντος. Απλά να υπενθυμίσω ότι η Εθνική δεν είναι σύλλογος που δουλεύεις καθημερινά και πολύ περισσότερο δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ.1 Στις αρχές του 1980 ο  Dave Mustaine απολύεται από τους Metallica, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου αναφορικά με την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Λες και οι υπόλοιποι δεν έπιναν. Για καλή μας τύχη, ο απολυθείς συναντά τον David Ellefson και κάπως έτσι συστήνονται οι μέγιστοι Megadeth που μας έχουν χαρίσει υπερκομματάρες, όπως το τραγούδι που ακολουθεί.

In my hour of need, no, you're not there, and though i reached out for you, wouldn't lend a hand, through the darkest hour, your grace did not shine one me, feels so cold, very cold, no one cares for me...but oh now I lived my life for you, still you'd turn away, now as I die for you, my flesh still crawls as I breath your name...

33 σχόλια:

  1. kanthare
    αυτο να το κοιταξεις.
    μην το αφησεις ετσι!!!!!
    καλα ρε θηριο εκατσες και ειδες ολο το ματς??
    και ασχοληθηκες και να γραψεις για αυτο??
    η επιστημη σηκωνει τα χερια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε Θέμη, έχει υπομείνει και χειρότερα, όπως 3 συνεχόμενα 0-0 σε Άρης-ΠΑΟΚ πριν 2μιση χρόνια! ;)

    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνθαρε για τα ποδοσφαιρικά δεν έχω θα έλεγα και τόσο τα φόντα για να σχολιάσω, αλλά θέλω κατ' αρχήν να σου δώσω χίλια συγχαρητήρια για την επιλογή του πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ κομματιού των επίσης δικών μου αγαπημένων Megadeth.
    Κορυφαία έμπνευση από τον Dave Mustaine, αυτή η εισαγωγή με κάνει και ανατριχιάζω κάθε φορά που την ακούω.
    Γι' αυτά που λες στην πρώτη παράγραφο, δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Ευτυχές είναι πως υπάρχουν και οι όμορφες εκπλήξεις που αναφέρεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά εκπλήσσεσαι με τη ζωή και την (παράλογη)
    καθημερινότητά μας! Ομως άφησες έκπληκτη και μένα με το κομμάτι των Megadeth... Δεν το περίμενα να μου αρέσει! και όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέμη, το ξέρω ότι είμαι άρρωστος. Ομολογώ ότι δεν μου άρεσε.

    PAOK-UK, επικά ντέρμπι εκείνα τα Άρης-ΠΑΟΚ. Δέκα χρόνια να παίζαμε γκολ δεν θα έμπαινε.

    Σκοτεινέ Σεφ χαίρομαι που σου άρεσε το κομμάτι. Το άλμπουμ δεν είναι και τόσο καλό, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι μαζί με κάποια άλλα όπως το Mary Jane και το Into the lungs of hell κρατάνε την σημαία ψηλά. Φυσικά και υπάρχουν όμορφες εκπλήξεις. Μην τα μηδενίζουμε όλα.

    Γεια Ευαγγελία. Χαίρομαι που το άκουσες και χαίρομαι που σου άρεσε. Από τα ελάχιστα τραγούδια των Megadeth που αναφέρονται στην αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε νομίζω ότι τα μηδένισες όλα για φετφα και νίνη έχεις δίκαιο ο φέτφα θέλει ξύλο να στρώσει. ο νίνης κάπου το έχασε στο δρόμο. έπισης δικαιο έχεις για τις πάσες. η εθνική θέλει δημιουργικό χαφ κάτι που ο νίνης στα καλά του το κάνει. παρεπιπτόντως στο http://www.relaxfc.com/ o higita είναι φανατικός αριανος. εγώ πάλι γουστάρω απλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kanthare είδα το πρώτο ημίχρονο με την Μάλτα. Ήθελα να βγω για ποτό μετά τον αγώνα. Τελικά δεν είδα ούτε το δεύτερο ημίχρονο (πονάνε τα μάτια μου ακόμα) ούτε για ποτό βγήκα (νύσταξα και μαζεύτηκα νωρίς).
    Επέλεξα να δω το Paranormal Activity για να τσιτωθώ λίγο και τα κατάφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δημοσιογράφος... ο πολιτικός και η σουπιά δεν πιάνονται γιατι λερώνουν!

    Με χιούμορ...
    http://www.youtube.com/watch?v=PFrRUxHyIV8

    Bye κάνθαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα φίλε μου! ...γύρισα... Είμαι λίγο κομμάτια ακόμη... Τα λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...για τον Ρεχάγκελ είχα γράψει εδώ στο μπλογκ την άποψή μου. Του οφείλουμε τα μέγιστα και στο τέλος του φερθήκαμε σκάρτα!!! Και κυρίως εκείνοι οι δημοσιογράφοι της ΝΕΤ και ο απίθανος Πέτρος Μίχος που τον θάβανε μετά από κάθε αγώνα στο μουντιάλ. Φευ! Μόνο να σκεφτούμε ότι τώρα όλοι μα όλοι το σύστημα Ρεχάγκελ ακολουθούν...

    Για τον Σάντος κάνω υπομονή... Μου αρέσει... Η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι τον πάνε... Δες τι λέγανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Megadeth και τα μυαλα στο μιξερ!!

    Εγω ειμαι Εθνικη Βραζιλιας!! :D Μονο στο πολο υποστηριζω την εθνικη Ελλαδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα από τα λίγα ενδιαφέροντα τραγούδια των Megadeth. Ο Mustaine παρά τα κολλήματά του και την εγωμανία του είχε τη σωφροσύνη να πάρει 2ο κιθαρίστα (τον Marty Friedman στα 90ies, τον Al Pitrelli στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και τον ΘΕΟ Broderick τώρα). Δεν έδειξε την ίδια σύνεση και στο θέμα του τραγουδιστή (γιατί από φωνή…).

    Στα της εθνικής, δεν περιμένω ωραίο ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που δεν το βλέπουμε από τις ομάδες μας (τους συλλόγους εννοώ) που δουλεύουν σε καθημερινή βάση θα το δω από μια ομάδα που «μαζεύεται» μια στο τόσο; Κι ιδιαίτερα από τη στιγμή που αρκετοί παίκτες δεν παίζουν στις ομάδες τους; Θα ήταν αφύσικο. Νίκες θέλω…

    Την καλημέρα και τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Thanks to visit me back, friendly greeting from Aceh and happy nice day.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Καζαντζάκης σπουδαίος!Το παράλογο μας συνοδεύει παντού στην καθημερινότητά μας!
    Η μουσική σου επιλογή δυνατή!
    Πάρε και μια χαμογελαστή καλημέρα από μένα για ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανθαρε για το πρωτο κοματι της αναρτησης τι να πω η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.
    Για την εθνικη ημουν τυχερος,ειχαμε επισκεψη απο τα κουμπαρακια και βγηκαμε για ποτο και ετσι το γλυτωσα το φεσι.
    Μεταλικα!!!!!!!!να κανεις παρεα με το γυιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το σουμπούτεο ήταν με τους παίχτες που είχαν ελατήριο ή το άλλο που είχαν μια κωνική βάση και τα έσπρωχνες;

    πάντως και στις δυο περιπτώσεις, θα το προτιμούσα απο τον αγώνα που δεν είδα..χαχα

    υπομονή πάντως τον εμπιστεύομαι τον Σαντος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με το συμπαθειο αλλα πριν τον Καζαντζακη το ειχε πει ο Επικουρος... Καλως σε βρηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αληθεια σε εκπλήττουν ολα αυτα τα παραλογα που τεινουν να γινουν μερος της καθημερινοτητας μας;
    νομιζω οτι πλεον τα βρισκω ολα απολυτως φυσιολογικα,στην χωρα που ζουμε,τουλαχιστον.
    δεν γνωριζουμε οτι οι πολιτικοι ειναι αλητες και δηλωνουν ευθαρσως οτι μας κλεβουν και εξακολουθουν και το κανουν και ομως παρ αυτα οι σωρειες των οπαδων τους εξακολουθουν να τους υπερμαχονται;δεν νομιζω οτι υπαρχει ζωντανος οργανισμος στην ελλαδα που να μην το γνωριζει
    οσον αφορα στην εθνικη,ποιος μπορει να ξεχασει τις προσφατες-σχετικα- δηλωσεις Αμανατιδη.ποιος του εδωσε σημασια,παρολο που ελεγε αληθειες;

    η ανοιξη ειναι η χειροτερη εποχη,ευχομαι να μην υπηρχε.ο φιλος μου φτερνιζεται 24 ωρες το 24ωρο.δεν αντεχω αλλο...ελπιζω στον καναδα να εχει συνεχεια χιονια!
    ειμαστε συνομήλικοι,αλλα κατα εναν περιεργο τροπο,νοιωθω πολλα χρονια μεγαλυτερη..

    οι megadeth μαζι με την sennheiser μου κατεστρεψαν μεγαλο μερος την ακοης μου...(μικρο το κακο,στην ελλαδα ζουμε)εξακολουθω ωστοσο να διατηρω τον ιδιο θανατηφορο συνδυασμο στα αυτια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το τραγουδάκι είναι πράγματι πολύ ωραίο, αν και γενικά δεν τους ακούω τους Megadeth. Σε ότι αφορά την εθνική...Μεγάλο δράμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εθνική δεν θα πάει μποροστά αν δεν φίγουν οι γέροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρόεδρε, δυστυχώς για την Εθνική δεν νομίζω ότι μηδενίζω κάτι. Ο Φέτφα δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Ίσως γνωρίζει μπάλα, αλλά όχι ποδόσφαιρο. Υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ αυτών των δυο. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά όσες φορές τον έχω παρακολουθήσει δεν έχω διαπιστώσει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Έχει τρανταχτές αδυναμίες. Όσο για τον Νίνη δυστυχώς το παιδί, αντί να βελτιώνεται κάνει βήματα προς τα πίσω. Κρίμα.

    Περίνιο, πως και δεν σε πήρε ο ύπνος με το πρώτο ημίχρονο; Ένας φίλος μου κοιμήθηκε. Κυριολεκτικά κοιμήθηκε. Πάντως και η Εθνική Paranormal Activity είναι.

    Hello Organikaceh.

    Χαράλαμπε, λερώνει η σουπιά; Μη μου πεις ότι λερώνει πιο πολύ από πολιτικούς και δημοσιογράφους...

    Ρε Γιάννη μέσα σε μια πρόταση πέταξες τρεις λέξεις φωτιά: δημοσιογράφοι, ΝΕΤ και Μίχος. Συνδυασμός που σκοτώνει. Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Ότι οι καβάτζες σε ανύποπτο χρόνο γυρνάνε μπούμερανγκ και την τρως από κει που δεν το περιμένεις.

    Manolog3, χαίρομαι που σου άρεσε η μουσική επιλογή. Όσο για τις Εθνικές ομάδες είμαι πιστός φαν της Γερμανίας. Panzer κετς.

    Μπαλαντέρ, υποτίθεται ότι όταν ιδρύθηκε η μπάντα έψαχνε τραγουδιστή, αλλά δεν βρήκε κάποιον που να τον ικανοποιεί με αποτέλεσμα να πάρει τα ηνία στα φωνητικά. Φωνή φυσικά δεν έχει, αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αναφορικά με την Εθνική άκρως ρεαλιστική η άποψή σου. Τότε όμως γιατί οι δημοσιογράφοι πάνε να μας βγάλουν παιχταρά τον Φέτφα, επιθετικό πλάνο τις ατομιστίες και άμοιρο ευθυνών τον Σάντος; Τον Ρεχάγκελ τον είχαν ξεσκίσει. Τέλος πάντων. Έχουμε ακόμα μέλλον, αλλά προβλέπω να το τρώει το κεφάλι του ο Πορτογάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Hello Organikaceh.

    Γεια σου ρε Όλγα. Καζαντζάκης και Megadeth. Άκρως σουρεαλιστικό. Καλό απόγευμα να έχεις.

    Φόρη,είσαι τυχερός, τη γλίτωσες. Να υποθέσω ότι ο γιος είναι Αρειανάκι;

    Ηλιοκαμμένε το σουμπούτεο είναι αυτό με την κωνική βάση. Αν θυμάμαι καλά όμως κι αυτό με το ελατήριο σουμπούτεο το λέγαμε. Ούτε εσύ είδες το ματς; Μόνο εγώ την πάτησα ρε γμτ;

    Γεια σου Δημήτρη. Καλώς ήρθες. Δεν γνώριζα ότι το είχε πει πρώτος ο Επίκουρος. Ευχαριστώ για την γνώση.

    Μπακαλιαρίνα ναι εκπλήσσομαι. Ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Όσο για τον Αμανατίδη δεν είπε κάτι φοβερό: περίμενα να έλεγε φοβερότερα. Την άνοιξη κι εμένα με πιάνει αλλεργία και είναι τρομακτική πίκρα, αλλά αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει την χαρά που μου προξενεί να βλέπω την φύση να οργιάζει. Όσο για τους Megadeth +1 σε αυτό που λες περί ακοής.

    Γεια σου soutkaigoal. Προτείνω να ξεκινήσεις να τους ακούς. Επίσης, προτείνω να μην βλέπουμε τα παιχνίδια της Εθνικής.

    Ύπνε δεν νομίζω ότι οι γέροι είναι το πρόβλημα. Με μια προχειρότατη σκέψη θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι η ανομοιογένεια και η έλλειψη ποιότητας.

    Καλό απόγευμα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. E,τότε τι φταίει φίλε μου;Ο Λαγός ας πούμε είναι παίχτης για εθνική;Και αυτά φταίνε.Βέβαια ο Σαμαράς παίζει σε ταλείως λάθος θέση και αυτό φαίνεται.Ένα βαρύ κορμί στα εξτρέμ.Ο Φετφατζίδης πρέπει να πάρει μαθήματα ομαδικοτητας.Ο Κονέ πρέπει να μάθει να μήν στέλνει τη μπάλα στο διπλανό γήπεδο.Επίσης,δεν υπάρχει στην ομάδα ένας καθαρός σκόρερ,πράγμα που δεν φαίνεται να είναι ο Μητρογλέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγω παλι, ειδα μπαλαρα απο την Εθνικη και απορω μηπως και βλεπατε αλλο αγωνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ύπνε, όλοι αυτοί που μου ανέφερες δεν είναι γέροι. Επαναλαμβάνω ότι η Εθνική στερείται ατομικής ποιότητας και ομοιογένειας.

    Δόξα και τιμή στον AZXD. Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κανα καφε-μπυριτσα θα κανονισουμε;
    2 χρονια ειναι αρκετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πως περνάνε τα χρόνια ρε φίλε...Αθήνα βρίσκεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. να φοβόμαστε εκείνη τη στιγμή που τίποτα δεν θα μας εκπλήσσει πια...

    φιλιά κανθαρούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λύχνε, συμφωνώ και επαυξάνω. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tι μου θυμησατε, SUBBUTEO !!!, και μπηκα στο τρυπακι να ψαξω.....

    Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :

    [url]http://www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUTEO-EXPERT-SALESMAN-COLLECTOR/134633349943113[/url]

    Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σου, Μπάμπη!

    Θυμάμαι, είχα έναν φίλο που παρατούσε την γκόμενά του, για να πάει να παίξει σουμπούτεο. Μεγάλη μορφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...