Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Οι σκοταδόψυχοι
















Υ.Γ.1 Η χώρα υποτίθεται ότι κυβερνάται από τον Τζέφρυ και το ποδόσφαιρο υποτίθεται ότι ελέγχεται από τον Πιλάβιο. Χειρότερα δεν γίνεται. Ή μήπως όχι;

Υ.Γ.2 Παρακαλώ στους σκοταδόψυχους να προστεθεί το όνομα του Γιώργο Τσακογιάννη. Ο Υπουργός γνωρίζει. Μακάρι να γνωρίζουν και οι αρμόδιοι. Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Όξω τα λαμόγια.

Υ.Γ.3 Είχαμε πει ότι οι λύσεις για τον Ηρακλή είναι δύο: υποβιβασμός στη Δ' Εθνική ή συγχώνευση. Προκρίθηκε η δεύτερη λύση. Τους Καβαλιώτες τους ρώτησε κανείς; Οι γνήσιοι οπαδοί του Ηρακλή συμφωνούν με αυτή την κίνηση; Αν και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις το σχέδιο μάλλον δεν θα υλοποιηθεί.

Υ.Γ.4 Αφήστε το Σκόρδα να μιλήσει ρε παιδιά. Τόσο πολύ τον φοβάστε; Τι έχετε να κρύψετε; Είναι δυνατόν να τίθεται επί τάπητος θέμα διαγραφής του από τα μητρώα της Λέσχης; Δεν καταλαβαίνετε ότι ενδεχόμενη διαγραφή του θα επιβεβαιώσει πανηγυρικά τα όσα διαλαλεί και θα επιφέρει περισσότερα προβλήματα; Συνέλθετε.

Υ.Γ.5 Οι παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από την τελευταία ποιητική συλλογή του Τιμολέοντα Φανφάρα με τίτλο: ''Λαίλαπες''.
 

34 σχόλια:

  1. για το ΥΓ 2 μήπως όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαρώ εγώ κάτι καλόπαιδα.
    Να γιατί δεν πάμε καλά σε τίποτα, απλά κόψε φάτσες.
    Ξου ρε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φάτσες μία και μία....
    Υπέροχη η ταινία του Δ. Ψαθά!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μονο για την ατακα που ειχε πει ο Αγαπουλας "Ρεεε αντε στο δωματιακι" respect. Παρε και ενα δωρακι εδω.

    "Ριχτους Μακη στο δωματιακι, ριχτους Μακη στο δωματιακι!!" που λεγαμε και παλια.:P

    Τον Μαρηνακι γιατι τον εχεις στη λιστα? Αφου ειναι δασκαλος και διδασκει ηθος!! Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπας και ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος! Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρε, δεν νομίζω ότι είναι στάχτη στα μάτια. Τηρώ ισχυρές επιφυλάξεις για το ότι οι φταίχτες θα πληρώσουν, αλλά θα ήταν λάθος εκ μέρους μου να μην παραδεχτώ ότι το ξεκίνημα ηταν εντυπωσιακό.

    Μικρέ Σκάουτερ, τι έχουν οι φάτσες του; Κουκλιά ζωγραφιστά είναι όλοι τους.

    Αστροφεγγιά, η ταινία απλά δεν υπάρχει. Τα κοράκια και ο σκοταδόψυχος είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου. Τα κοράκια θα τα γνωρίσουμε σε άλλη ανάρτηση, αν και τα είχα τσοντάρει ξώφαλτσα σε κάποιο παλαιό άρθρο.

    Μανόλο, από την άλλη αν δεν είχαμε αυτά τα παλικάρια πως θα γελούσαμε; Ειλικρινά, αυτό το ερώτημα με απασχολεί σφόδρα. Ο Μαρινάκης διδάσκει και ήθος. Σκέψου να μην δίδασκε τι θα έκανε. Πολλά ευχαριστώ για το βίντεο που πόσταρες. Μου έδωσε χαρά και θλίψη. Σε πακέτο.

    Κίτσο, περιμένουμε και αναμένουμε για περαιτέρω εξελίξεις. Το ίδιο και οι δημοσιογράφοι, αν με πιάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....σσσσσσ!

    Η πατρίδα άρχισε να ξυπνάει!

    γιατί τώρα? γιατί έτσι?

    Έπρεπε να ξυπνήσει!!! Γιατί όμως τώρα και γιατί με το ποδόσφαιρο να κάνει την αρχή?

    Μια μούντζα από μένα τον ταπεινό σε όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που διαλύσανε και προβάλλανε την μικρή μου πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν του ξέρω όλους αλλά μιλάνε τα βοιδόμουτρα τους!! ο πρώτος δε, έχει το βλέμμα της αγαλάδας σε οργασμό!
    Καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ Κανθαρε, από τον Παναθηναικό εχεις βάλει μόνο τον Πιλάβιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε, όχι μόνο ένα ρισπέκτ. Λαϊκή φιγούρα και πολύ καλό παιδί.

    Γιάννη, εξακολουθώ να τηρώ ισχυρές επιφυλάξεις, αλλά το κουβάρι ξετιλύγεται και μάλιστα γρήγορα. Όξω τα λαμόγια. Ας ελπίσουμε ότι οι οπαδοί θα συνεισφέρουν στην όλη υπόθεση, βρίσκοντας το σθένος να υποστηρίξουν τις ομάδες τους και το γενικό καλό του ποδοσφαίρου κι όχι τις Π.Α.Ε.

    Φούλη, και τι οργασμό; Επαναλαμβανόμενο. Ας ελπίσουμε ότι Θα έρθει και η δικιά του ώρα.

    Ηλία, έχεις απόλυτο δίκιο. Θα επανορθώσω πάραυτα. Προσθέτω και τον Πατέρα.

    Υ.Γ. Όποιος εμπλέκεται από την οικογένεια του Άρη σε τέτοια σκάνδαλα, του προτείνω να αποχωρήσει οικιοθελώς, ειδαλλώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Ο Άρης είναι υπερήφανο σωματείο, θέλω να πιστεύω καθαρό και όι οπαδοί του είναι λεβέντες. Ακούς Μενδρινέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόεδρε,

    κάνω ένα παιχνιδάκι, δεν σου απαντώ άμεσα. Κάνε μονάχος έρευνα για το πρόσωπο του Υ.Γ. 2 και κάπου στο 2000-1 θα βρεις τι καϊνάρι είναι ο λεγάμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η συνωμοσιολόγοι αμέσως δυσπιστούν οτι ολα αυτά γίνονται για να προσανατολιστεί αλλού η κοινή γνώμη.
    Περι κοινής γνώμης, εγραψα τα διάβασες.
    Για σκουπιδοντενεκέδες κοινής γνώμης ειχε πει η Μαλβίνα, τα είπαμε.
    Μπορεί να ξεβρωμίσει ο τόπος κι ας ειναι και οτιδήποτε ; Μπορεί να φύγει η βρωμιά, η λαμογιά και οι καουμπόηδες ;
    Ας μείνουμε λίγοι και καλοί ινδιάνοι.

    Εγω ειμαι φανατικά μπασκετικός και ενας σοβαρός λόγος γι αυτό ειναι η βρώμα του ποδοσφαίρου απο όλους αυτούς τους Μάκαρους και μπεομαρινάκηδες που εκτρέφουν κάφρους που δεν σε αφηνουν να πας γήπεδο, που σε βρίζουν, χτυπούνκαι τρομοκρατούν στο όνομα υποτίθεται κάποιου αθλητικού συλλόγου. Είμαστε στα καλά μας ;
    Αν καθαρίσει ο τόπος απο αυτούς, θα εχω πάρει μια μεγάλη ικανοποίηση στη ζωή μου. Κι αυτο θα ειναι καλό.
    Αν οχι, θα εχω πάρει μια ακόμα απογοήτευση. Κι αυτο θα ειναι συνηθισμένο.
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπουργέ μου για το πρόσωπο του Υ.Γ.2 αν θυμάμαι καλά τα έλεγε ο Κούγιας και κάποιοι τον χαρακτήριζαν γραφικό. Πράγματι (μπορεί να) είναι γραφικός, αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Φυσικά το ποιόν του εν λόγω προσώπου είναι διαδεδομένο στις κλίκες και επιπλέον είχε το πρόσόν ότι η ομάδα του δεν έπαιζε στην Α' Εθνική για να τύχει ανάλογης προβολής, όπως π.χ. ο Μπέος. Αν και νομίζω ότι είναι πολύ χειρότερος από τον Μπέο. Σκέτος μαφιόζος. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι ψηνόταν να ανέβει.

    Τζονάκο, το ενδεχόμενο να γίνεται όλο αυτό για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη είναι ορατό. Αλλά δεν με νοιάζει. Δλδ, αν έχουμε την ευκαιρία να σκουπίσουμε τα λαμόγια δεν θα το κάνουμε για να μην συμπέσει η επιχείριση με τα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα; Ας είμαστε σοβαροί. Μακάρι να καθαρίσουμε και να μείνουμε λίγοι και καλοί Ινδιάνοι, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησες.

    Υ.Γ. Θα ήθελα να διαβάσω και τις απόψεις σας για τον Μπουρούση.

    Καλημέρα σε όλους. Λευτεριά στον αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mπουρούσης :
    Προσωπικά απορώ που πιάστηκε μόνο ενας, αλλα κάπως δικαιώνομαι που θεωρούσα κάπως περίεργη την αγνωιστική του έξαρση, παρα το γεγονόςοτι δεν σκέφτηκα οτι μπορεί να παίρνει ντόπες.
    Δεν ξέρουμε αν ειναι ντόπες η κατι άλλο ψιλο-νόμιμο, αλλα και πάλι τον βλέπω να καταλήγει σαν το Γιάννη Γιαννούλη. Θα μάθουν την υπόθεση και στο ΝΒΑ οπότε θα τον ξεχάσουν και όπου και να πάει θα αναγκαστεί να παρακαλάει για ενακαλούτσικο συμβόλαιο.
    Εκτός εθνικής ειναι πολύ πιθανό ναμείνει, επίσης. Τυπικά δεν εχει πιαστεί ντοπε, άρα ας μην τον καταδικάζουμε εντελώς γι αυτο, αλλα οπωσδήποτε οι επαφές του με το Μαρινομπεωμιάδης κύκλωμα δεν τον τιμά καθόλου.
    Κρίμα, γιατι ταλέντο έχει και δεν ειναι κακό παιδί αλλα και ειχε κάνει δηλώσεις κατά της διαιτησίας για τα τελικά των πλέη-οφφς που όλοι θα ξεχάσουμε ακόμακι αν ειχε δίκιο.
    Σκέφτομαι οτι ο λόγος της περίεργης "τιμωρίας" του αποτον Ιβκοβιτς για κανα μήνα, ισως ηταν αυτός, οτι μαθεύτηκε δηλ. η ανάμιξη του με το κύκλωμα της μπάλλας.

    Λυπάμαι πιο πολύ όσους αγνά αγαπούν την μπάλλα. Το ενδεχόμενο ωστόσο να εμπλακεί καιμερίδα του μπάσκετ, με στενοχωρεί αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τό θέμα τῆς διαγραφῆς τοῦ Λάμπρου, ἔχει μεγάλο βάθος. Γίνεται ὅλο καί περισσότερο φανερό ὅτι ὁ Ἄρης σουπεροποιεῖται. Ἀπό τήν ἄλλη, ἴσως ὀ Λ. νά πληρώνει τά ὀψώνια τῆς ἀμαρτίας, ἀφοῦ στό παρελθόν σ' αὐτούς στηρίχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζονάκο, χαίρομαι, διότι βλέπω τους Ολυμπιακούς να ζητούν την απόλυση του Μπουρούση. Χαίρομαι, διότι βλέπω τους Αρειανούς να φωνάζουν να φύγει ο Μενδρινός χθες. Χαίρομαι, διότι βλέπω υγεία. Όπως έχω πει στο παρελθόν υπάρχει καλοσύνη, αλλά η τάση μας να να στεκόμαστε στο άσχημο αποκρύπτει αυτές τις φωνές. Η σκέψη σου σχετικά με την τιμωρία που του υπέβαλε ο Ίβκοβιτς είναι πέρα για πέρα λογική. Γενικώς, η στάση που έχει κρατήσει ο παίχτης τον τελευταίο καιρό δεν τον τιμά καθόλου. Όσο για την Εθνική να μην ξαναπαίξει ποτέ. Θα είναι μέγιστο φάουλ να ξαναφορέσει τα γαλανόλευκα. Εξάλλου, αυτό δεν είχε δηλώσει και ο ίδιος; Η επιθυμία του ας γίνει πραγματικότητα. Και τις απειλές του να τις πραγματοποιεί αλλού. Όχι στο μπάσκετ και τους λίγους πιστούς φίλους που έχουν απομείνει.

    Cummulus, το θέμα της διαγραφής του Λάμπρου είναι πολυσύνθετο και άκρως σημαντικό, αλλά από ότι βλέπω έχει υποβαθμιστεί αρκετά. Σίγουρα ο Σκόρδας πληρώνει παλαιές αμαρτίες, αλλά η συμπεριφόρα προς το πρόσωπο του είναι αποκρουστική. Ας μην ξεχνάμε ότι εν μία νυκτί απετέλεσε παρελθόν από την Προεδρία, προφανώς επειδή κάποιοι έτσι έκριναν και προφανώς επειδή προέκυψαν διαφωνίες εκατέρωθεν. Δηλαδή, όποιος ανεβαίνει στο βήμα της Λέσχης και δεν αποθεώνει πρόσωπα και καταστάσεις πρέπει να διαγράφεται; Ας είμαστε σοβαροί. Με το να διαγράψουν τον Σκόρδα ουσιαστικά δεν κερδίζουν τίποτα απολύτως, παρά μόνο χάος και αντιπάθειες. Ελπίζω να τα βάλουν κάτω τα πράγματα και να πάρουν τη σωστή απόφαση. Όσο για τη σουπεροποίηση, θέτεις επί τάπητος ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά άκρη δεν βγαίνει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι Άρης. Όχι σούπερ3, όχι Σκόρδας, όχι Κόντης, όχι ΠΑΕ Άρης. Επαναλαμβάνω: είμαστε όλοι Άρης και πρέπει να σκεφτόμαστε το καλό του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. περιμένω με ανυπομονεσία την επόμενη σου ανάρτηση με βάση τις εξελίξεις που παρακολουθόυμε. αν και τί να πεις και σύ. εγώ προτείνω να διαβάσεις το εξώφυλλο της κυπριακής γκαζέτας στο www.relaxfc.com χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πιο γελοίο απ'όλα είναι πως όλοι ξέρουν ότι ξέρουμε, τώρα βγήκαν οι αποδείξεις, και αντί να δείξουν έστω και την ύστατη στιγμή λίγο τσίπα και να παραδεχθούν αυτά που όλοι ξέρουμε, κάνουν τις πάπιες, κατηγορόντας ο ένας τον χ ο άλλος τον ψ και ο παράλλος τον ω. Γελοιότητες. Αν δεν μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και αυτή τη φορά τότε δεν έχουμε παρά να εγκαταλείψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ παίζεται η επιβίωση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η καθαρίζει ή πεθαίνει οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαμογια ολων τω επαγγελματων ενωθειτε.
    Επιτελους μια εισαγγελεας με κακαλα,μπας και καθαρισει λιγο αυτος ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γειάσου ρε φιλαράκο...μα...τι χάλι είναι αυτό?ρε φίλε?...τι σαπίλα είναι αυτή?...μιλάμε ακούμε και από,κάτι κάθε μέρα...και το αστείο είναι ότι πολλοί,από αυτούς τους μεγαλόσχημος που μανατζάρουν,τις ομάδες και τις διαχειρίζονται αρνούνται κατηγορηματικά ότι είναι μπλεγμένοι σε όλο,αυτό...ε,όσο για τον Μ.Ψωμιάδη έχει κατηγορηθεί,ξανά για διάφορες βρωμιές ανάλογου είδους,(που αφορούσαν ξανά διαχείρηση ομάδας),και στο παρελθόν...?νομίζω ναί..αλλά δε ξέρω,τ ί είχε γίνει τότε..αυτό φίλε κι εσύ,που είσαι φίλαθλος πιστέυω θα το έχεις καταλάβει,ότι προσβάλει μέχρι εκεί που δε παίρνει την έννοια του αθλητισμού,(που για μένα είναι το μεγαλύτερο ιδανικό οκ?)...και είναι μιά τεράστια ντροπή για τη χώρα μας...πραγματικά...καλησπέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρόεδρε, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν η επόμενη ανάρτηση θα είναι παρόμοιας θεματολογίας. Ωστόσο, υποθέτω πως θα είναι. Όσο για την μπάλα, δυστυχώς, είμαι μακροχρόνιος τραυματίας πολέμου. Διενεργώ σποραδικές επιστροφές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτό που κάποτε ήμουν. Γενικώς, πρόκειται για μεγάλη ιστορία.

    Μικρέ Σκάουτερ, το κλειδί της υπόθεσης για μένα είναι ποια πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδάνε. Αν οι κώλοι σφίξουν κι άλλο προβλέπω μεγάλο σόου. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

    Φόρης και τι άνθρωπος; Γυναίκα με καλαμπαλίκια. Όχι αστεία.

    Γεια σου Αθανασία. Το κουβάρι ξετυλίγεται υπό καθεστώς γρήγορων αντανακλαστικών. Έχουμε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η κοινωνική κρίση σε όλα τα επίπεδα. Δεν αρκεί η αυτοκριτική. Επιπλέον, απαιτείται φωτιά και τσεκούρι. Συμφωνώ ότι ο αθλητισμός είναι από τα μεγαλύτερα ιδανικά -ίσως το μεγαλύτερο- και συνεκφράζω την απορία για το αν ο Μάκαρος ντυθεί στα ριγέ.

    Υ.Γ. Χαίρομαι που μέσα από το παρόν ιστολόγιο, καθώς κι από άλλα blogs, προκύπτει υγεία. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να βοηθήσουμε όλοι με τον τρόπο μας. Ας υποστηρίξουμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και δεν θα χάσουμε. Στο χέρι μας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγάλες απουσίες καταγράφονται στη λίστα των σκοταδόψυχων. Άφησέ την στη θέση της και σιγά-σιγά να εμπλουτίζεται μέχρι να συμπληρωθεί με όσους τους αξίζει μια θέση σ' αυτήν.
    Αλλά τον Αδαμίδη σ' αυτή τη λίστα; Θα μπορούσες να φτιάξεις μια δεύτερη με τα... βλακόμουτρα. Οι σκοταδόψυχοι και τα βλακόμουτρα. Εκεί μάλλον ταιριάζει καλύτερα. Και μάλλον εγώ θα έβαζα κι άλλους από τους παραπάνω στη δεύτερη λίστα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε συ κανθαρε...Ο Γριας ειμαι απο Ηρακλακια. Εισαι ισως ο μοναδικος λογος που οταν παω να γραψω κατι...πικαντικο για τον Αρη δισταζω διοτι ξερω οτι θα το διαβασεις και συ, ενω σε παω παρα πολυ αν και δε σε ξερω.
    Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια ρε φιλε!
    Να'σαι παντα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αετόπουλο, αν εμπλουτίσω την παρούσα ανάρτηση με τα πρόσωπα που πρέπει, θα θέλουμε δυο ώρες μέχρι να φτάσουμε στο τέλος. Νομίζω ότι μια λίστα με βλακόμουτρα θα είχε εξίσου μεγάλη επιτυχία. Όπως βλέπεις από όλα έχει ο μπαξές. Ότι θες το έχουμε.

    Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Με τιμούν ιδιαίτερα. Ωστόσο, όταν πας να γράψεις κάτι για τον Άρη και τον κάθε Άρη μην σκέφτεσαι εμένα. Απλά να σκέφτεσαι ορθολογικά. Με τη σειρά μου σε προτρέπω να συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις. Χάρηκα για την παρέμβασή σου. Να περνάς καλά ρε μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ελα μωρε πως κανετε ετσι???
    τι εγινε δηλαδη που δεν γινοταν ΟΛΑ τα χρονια????
    ρεεεε ζιοβανι ζιοβανι για παντα στο λιμανι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μακάρι ρε συ Κάνθαρε...μακάρι να μπήκε το νερό στα αυλάκι.

    Ωραία κ η πρόταση του Αετοπουλου. Ψηφίζω να κάνεις μία ακόμα λίστα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Θέμη, μέγα θαυμαστή του Ζιοβάνι. Όλα αυτά που γινόντουσαν να σταματήσουν. Ήρθε η ώρα.

    Θα δουέμ Παβού. Το νερό μπήκε στο αυλάκι, αλλά έχουμε ακόμα μεγάλη απόσταση να διανύσουμε. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γεια σου αδερφέ.
    Νομίζω πως ο τίτλος "Οι σκατόψυχοι" θα (τους) ταίριαζε περισσότερο.
    Το "σκοταδόψυχοι" δεν το θεωρώ αρνητικό χαρακτηρισμό.
    Το σκοτάδι είναι όμορφο, αυτοί όχι.
    Κι όπως τραγουδούσαν και οι Crimson Glory:

    In dark places we will be
    forever beyond the light
    In dark places we will be free
    from the pain that fills our lives

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φιλε το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..για δες τι κεφαλι εχεις βαλει ? και αν αυτοι δεν βαλουν κεφαλι τοτε θα πρεπει να τους βαλουμε εμεις κεφαλι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπαλαντέρ, και το σκατόψυχοι μέσα είναι. Δεν μπορώ να διαφωνήσω. Λαμόγια και ψευτόμαγκες του κώλου. Μου άρεσε η αναφορά σου για τους Grimson Glory. Άκρως αξιόλογη μπάντα. Να σου βάλω κι εγώ τα στιχάκια του ποιητή Φανφάρα:

    Φαρμάκι έχω στην Ψυχή Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου, Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω, Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω.

    Μάγε, εννοείται ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Σε μια οργάνωση οποιασδήποτε μορφής την ευθύνη την έχει το κεφάλι. Όμως, το κεφάλι δεν είναι ο Τζέφρυ, ούτε ο Πιλάβιος, ούτε οι Πρόεδροι των ΠΑΕ. Το κεφάλι ήμαστε και είμαστε εμείς. Χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πάντως όπως εχεις βάλει τη σειρά των εικόνων, ειναι κάπως... σαν να λες οτι ο ΓΑΠ φταίει για τη βρώμα γύρω απο τη μπάλλα.
    Πράγμα που δε νομίζω οτι πιστεύει κανείς.
    Το ίδιο και δεν πιστεύει κανείς οτι η φάση βρώμισε τα τελευταία 1-2 χρόνια, οτι δεν γίνονταν αυτά απο άλλους εδω και 10 ας πούμε χρόνια ( μην πω 40 χρόνια γιατι πάει αλλού η συζήτηση μετά, ας δούμε την τελευταία δεκαετία αν θες. Ουτε κανείς πιστεύει οτι επειδή ενας εκ των εμπλεκόμενων μπορεί να εχει βγει στο προσκήνιο ενα μόλις χρόνο τώρα, δνε μπορεί να ειναι και εγκέφαλος της συμμορίας. Αφου όλοι για πάρτη τους και γι αυτόν δούλευαν απο όσες συνομιλίες εχω διαβάσει απο οσες εχουν βγει στη δημοσιότητα.

    Αν εδω και τώρα πέσουν κατηγορία οι ομάδες των εμπλεκόμενων ΟΛΕΣ και μπούν φυλακή και επιστρέψουν χρήμα, τότε κανείς δεν θα πει οτι ο ΓΑΠ το κανόνισε γιατι του προσάπτουμε άλλα λάθη τα οποία ειναι άλλη συζήτηση.
    Οι απανταχού συνωμοσιολάγνοι Jeffrey haters εχουν να λένε πως αυτο βγήκε επειδη η κυβέρνηση ήθελε να στρέψει αλλού την προσοχή. Ακομα κι αν ειναι ετσι, δεν με πειράζει καθόλου όμως, να καθαρίσουν οι μπεομαρινάκηδες και όποιοι άλλοι νυχτοκάματοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τζονάκο, οι φωτογραφίες έχουν μπει τυχαία και δεν αναφέρονται μόνο στο σκάνδαλο με τα στημένα. Το θέμα είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όσο για το timing συμφωνώ μαζί σου: ποσώς με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...