Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

The Pig Three, το ποτήρι, η τομάτα και το Bing Bang

Ο περισσότερος κόσμος έχει τις απόψεις του. Τις γνώμες του. Τα πιστεύω του. Δύσκολα αλλάζει ρότα. Για παράδειγμα, έχω ένα φίλο με τον οποίο διαφωνώ ουκ ολίγες φορές σε θέματα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν απλά και τετριμμένα. Εντούτοις, πώς μπορώ να επιχειρηματολογήσω όταν μου λέει ότι η τομάτα σκέφτεται; Πώς μπορώ να επιχειρηματολογήσω όταν μου λέει ότι το Βing Βang ευθύνεται για τις πράξεις ενός δολοφόνου, βιαστή ή ληστή; Υποθέτω ότι δεν μπορώ. Εν τέλει, αδυνατώ να τον μεταπείσω. Και ερωτώ όλους εσάς τους ηρωικούς αναγνώστες μου: στα παραπάνω θέματα πόσες αλήθειες κρύβονται; Τι ισχύει τελικά; Δυστυχώς, στερούμαστε ικανού ψυχολογικού φορτίου. Δεν υπάρχουν ψυχικά αποθέματα. Το λυπηρό είναι ότι αν υπάρχουν, σπάνια τα διαθέτουμε ως προς την αποκατάσταση της αλήθειας. Συνήθως, διοχετεύουμε την πλειονότητα των εφοδίων μας στην γκρίνια, στη μιζέρια και στην ποζεριά. Συνεπώς, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την αλήθεια ή για να το θέσω καλύτερα δεν θέλουμε να την αντιληφθούμε. Γιατί; Διότι, η πουτάνα η αλήθεια πονάει. Και πόσοι γουστάρουν να γεύονται πόνο; Ελάχιστοι. Αυτό που πρέπει να καταστεί σαφές είναι ότι κατόπιν του πόνου, ανατέλλει η γιατρειά. Επομένως, το ποτήρι τις περισσότερες φορές δεν είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο, όπως συχνά λέγεται. Πολύ απλά βρίσκεται σε αρμονία. Σε ισορροπία. Αλλά πώς μπορείς να αντιληφθείς την ισορροπία όταν είσαι ανισόρροπος; Ρητορικό το ερώτημα.


Εν προκειμένω, η μοναδική αλήθεια που έλαμψε στους τελικούς του N.B.A. είναι ότι οι Ντάλας είναι η καλύτερη ομάδα. Ομάδα με όλα τα γράμματα της λέξης κεφαλαία, ήτοι ΟΜΑΔΑ. Διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, έναν πραγματικό εγκέφαλο, ένα διαβολεμένο σαμιαμίδι, ένα μπόμπερ, αρκετούς ρολίστες και ένα σταρ που πληροί όλα τα κριτήρια του αντιστάρ, όντας συγχρόνως δεινός σκόρερ. Η μόνη παραφωνία είναι ο Πρόεδρός της. Πραγματικός αλητάμπουρας. Όμως, όλο αυτό το σύστημα -διότι περί συστήματος πρόκειται- εργάστηκε σκληρά. Αθόρυβα. Ουσιαστικά. Εν αντιθέσει, με τους Big Three και την παρέα τους, οι οποίοι εν μία νυκτί μετατράπηκαν σε Pig Three. Η αλήθεια είναι ότι δικαίως έλαβε χώρα η εν λόγω μετατροπή. Διότι, όταν ο Σποέλστρα έκανε λόγο για mental stability γνώριζε πολύ καλά τι έλεγε κι ας τον θεωρούν όλοι άμπαλο και εντολοδέκτη του Πατ Ράιλι. Πώς μπορείς να καλουπώσεις άναρχους παίχτες; Για τα ευρωπαϊκά δεδομένα είναι δύσκολο. Για τα δεδομένα του Ν.Β.Α. ουτοπικό.

Ο Κάνθαρος έχει μεγαλώσει με αυθεντικούς σταρ του N.B.A. και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Λεμπρόν πρέπει να αλλάξει μυαλά αν θέλει να στολίσει τα δάχτυλά του με φο μπιζού. Καλή η πλάκα και το ανούσιο σταριλίκι, αλλά δεν αρκούν. Ο καθρέφτης είναι το παρκέ. Όσο για τον Σκότι Πίπεν λυπάμαι πραγματικά με τις δηλώσεις του. Μα είναι δυνατόν ρε Σκότι να λες ότι ο Λεμπρόν είναι καλύτερος του Τζόρνταν; Δεν το καταλαβαίνεις ότι αυτόματα εκτίθεσαι; Δεν πειράζει. Σε έβαλε στη θέση σου ο Στιβ Κερ όταν είπε ότι ο ''Βασιλιάς'' Τζέιμς μοιάζει περισσότερο στον Πίπεν παρά στον Τζόρνταν. Και σε τελική ανάλυση θα τέλειωνε ποτέ ο Τζόρνταν σε ματς τελικού με μόλις οχτώ πόντους; Δεν νομίζω. Ωστόσο, η βιομηχανία του N.B.A. θέλει σταρ. Κι αν δεν έχει τους εφευρίσκει. Κι ας αποκρύπτεται η αλήθεια. Δεν πειράζει. Όταν θα έρχονται τα δύσκολα θα λάμπει δια της παρουσίας της. Ακριβώς όπως έγινε προχθές.

Υ.Γ.1 Ο Γερμαναράς είναι πραγματικός σταρ. Ηγέτης. Δουλευταράς. Μπορεί να μην διαθέτει τρομερά φυσικά προσόντα, αλλά η άρτια τεχνική του κατάρτιση και η απλότητα του εξισορροπούν κάθε σωματικό μειονέκτημα. Και είναι από τους ελάχιστους παίχτες που υπηρετεί, σέβεται και αξιώνει ανελλιπώς το μπάσκετ μέσω της Εθνικής Γερμανίας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες τύπου κούρασης, διαιτησίας, summer camp και λοιπών παπαριών. Χορτάσαμε από αυτές τις μαλακίες. Όσο για τον Κιντ δεν μπορώ να εκφέρω λόγια. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του play maker. Κι ας είναι 39 χρονών.

Υ.Γ.2 Κυκλοφορούν κάποια βιντεάκια που χλευάζουν τον Λεμπρόν. Τα είδα και δεν τα βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστικά. Αντίθετα, η παρέα του Edling και του φοβερού Messiah δίνει ρέστα. Ιδού οι Candlemass. Και ναι, η φωνή του είναι κορυφαία.

12 σχόλια:

  1. Ο Ντίρκ είναι ντριπλέρ και ευέλικτος σαν playmaker, φορτώνει το καλάθι ανηλεώς και παίζει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του στους περισσότερους αγώνες. Δηλαδή είναι ο παίκτης που ο καθένας, ειδικά αν είναι προπονητής, θα ήθελε στην ομάδα του.

    Ο Λε πως τον λεν, έχει φτάσει στο σημείο να νομίζει ότι με το όνομά του μπορεί να φοβίσει τους αντιπάλους. Πράγμα που όλι γνωρίζουμε ότι δεν φτάνει όταν αγωνίζεσαι με κορυφαίο αντίπαλο. Γιατί κορυφαίος είναι όποιος φτάσει στα τελικά του NBA, το φελέκι μου!

    Ας κάνει τώρα παρέα με τον Τομπούλογλου μπας και τον συνετίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρω τι λες, μα ότι και να λες μια που σε αγαπώ, δίκιο πως έχεις θα σου πω!!!!

    φιλί κίτρινο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραιο το ΑΜΙΓΩΣ ξανα μπασκετικο σου αρθρο
    και ξερεις οτι εμενα με εξιταρει το μπασκετ
    μπορω να βλεπω συνεχεια μπασκετ απο ολα τα μερη του κοσμου
    γιατι μου αρεσει το παιχνιδι το αγαπαω
    ετσι λοιπον υποστηριζα τους mavs γιατι οπως ειπε και ο carlisLe ο προπονητης του
    μπορει να μην ειμαστε αθλητικη ομαδα μπορει να μην πηδαμε μεχρι το θεο ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ
    αυτα να τα ακουν και προπαντως να τα βλεπουν καποιοι μαλακες στην ευρωπη
    διαφωνω μαζι σου στο εξης κανθαρε
    μιλησες για ρολιστες
    οχι δεν υπηρχαν αυτοι
    οσοι εμπαιναν μεσα ΗΞΕΡΑΝ ΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ο jason terry o jason kidd o chandler δεν ειναι ρολιστες
    εχουν ρολους και τους επαιξαν τελεια
    ξερεις απο ποτε εγραφα οτι οι dallas θα εδιναν ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ?
    απο οταν εβγαλαν εξω στον πρωτο γυρο τους PORTLAND
    γελας >?
    εκει ειχε τελειωσει το παραμυθι
    για τον μεγαλο γερμανο dirk ειναι ο καλυτερος μπασκετμπολιστας ευρωπαιος που περασε ποτε απο το ΝΒΑ
    θα μου πει καποιος οτι γινομαι ιεροσυλος
    πετροβιτς κουκοτς σαμπονις γκασολ
    αυτοι τη ειναι >?
    εξαιρώ τον ΜΟΤΣΑΡΤ των παρκε
    αλλα οι υπολοιποι ειχαν ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΟΝΤΑΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ CUBAN ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ
    ΑΠΛΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ
    ΑΛΛΑ ............
    Ο JORDAN ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
    Ο JORDAN HTAN KAI ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΥΣΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ DIRK Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ MVP ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ BILL RUSSELL
    ΕΝΤΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ?
    ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ MARK CUBAN
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ MAVS
    ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
    http://youtu.be/Hu_82Fsn7d8
    http://youtu.be/w0x2az5KVhQ
    http://youtu.be/GK54Ilndahc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε,καλημέρα φίλε...ε,εμ μήπως λέω μήπως,ο φιλαράκος χρήζει ψυχιατρικής,παρακολούθησης και νοσηλείας? επειδή τον βλέπω σάνα μη στέκει και τόοοοσο στα καλά του, (ε,συγνώμη αλλά...) με συγχωρείς κιόλας που μιλάω έτσι...και όσο για τα...πιστέυω,του καθενός ε,έχω τύχει να συναναστραφώ με άτομο,κάποτε (που δυστυχώς τυχαίνει να είναι και πρώην μου)....που είχε μιά τελίως αλλοπρόσαλη και διεστραμμένη κοσμοθεωρία και αντίλιψη για τον κόσμο και τη κοινωνία γενικά...(τρίσχειρότερα από τον φιλαράκο σου)...και την έκανα με 200την ώρα!! ε, δεν μπορούσα να το αντέξω αυτό με τίποτε λέμεεεεεεεεε!)τώρα όσο για τα πιστέυω του καθενός ε,εγώ πιστέυω ότι είναι περισσότερο θέμα στενομυαλιάς,και 'στενοψυχιάς'(που λέω κι εγώ...και θέμα,μαλακίας και ψυχικής σαπίλας ή εγωισμού περισσότερο παρά κάτι,άλλο...αυτά τα άτομα ΔΕΝ θέλουν,να αλλάξουν ΟΧΙ δε μπορούν..αυτό πιστέυω από εγωισμό περισσότερο...όσο για το NBA πάνε οι καιροί του Μ.Τζόρνταν και των άλλων, θρύλων που πέρασαν από εκεί...καλημέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπουργέ, ο Ντιρκ έχει δουλέψει εδώ και χρόνια πάνω στο σουτ. Δες πόσο γρήγορα και ψηλά σηκώνει τον κορμό και τα χέρια του. Αυτό το σουτάκι που κάνει πέφτοντας προς τα πίσω δεν κόβεται σχεδόν ποτέ σε προσωπική άμυνα. Μου θυμίζει τον Μάκαντου και τον Μιχαίλοφ που σούταραν σχεδόν με τεντωμένα χέρια. Όποιος έχει παίξει μπάσκετ γνωρίζει ότι για να σουτάρεις έτσι πρέπει να ρίξεις πολύ δουλειά. Όποιος έχει παίξει μπάσκετ γνωρίζει ότι για να τα βάζεις πρέπει να κάνεις το προπονητήριο πρώτο σπίτι σου. Όσο για το Λεμπρόν έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει. Δεν αρκεί η άκαρπη προβολή. Βλέπουμε του χρόνου τι θα κάνει.

    Γεια σου Λύχνε. Α ρε Αρειανάρα μέχρι και τα φιλιά κίτρινα γίνονται για χάρη σου.

    Κωνσταντίνε, το φοβερό είναι ότι δεν τους έπιανε πανικός. Είχαν μια προκλητική ηρεμία. Έβλεπαν ότι ο Ντιρκ τα είχε σπάσει κι όμως προηγούνταν στο σκορ. Είχαν τη διαύγεια να κυκλοφορούν καλά την μπάλα, να εφαρμόζουν σωστά το πικ εν ρολ και να εκτελούν άριστα το squad rotation. Μπορώ να σου πω ότι για τα δεδομένα του ΝΒΑ έπαιξαν και λίγο ευρωπαϊκά. Και ναι, κανένας άλλος Ευρωπαίος δεν είχε τέτοιο ρόλο σε ομάδα του ΝΒΑ. Πάρα πολύ καλοί οι Ντίβατς, Σαμπόνις, Σρεμφ, Κούκοτς, Γκασόλ, Τζινόμπιλι, Πέτζα και λοιποί, αλλά δεν είχαν τέτοιο ρόλο. Κρατώ ισχυρές επιφυλάξεις για τον Πέτροβιτς για τον οποίο ο Τζόρνταν έσταζε μέλι. Ένας Τζόρνταν που ανήκει στην κατηγορία των παιχταράδων. Ο Λεμπρον όχι. Ακούς Πίπεν; Κλείνοντας να πω ότι παλιά αγαπούσα πολύ το μπάσκετ. Έβλεπα συνεχώς αγώνες, έπαιζα συνεχώς με τη σπυριάρα, αλλά σε από ένα σημείο και μετά κορέστηκα. Ίσως, διότι κορέστηκε το ίδιο το άθλημα. Φέτος ανανεώθηκα λίγο.

    Αθανασία, αυτόν τον φίλο μου τον ξέρω από πρώτη δημοτικού. Ανάποδο και αγύριστο κεφάλι, αλλά πραγματικά είναι μορφή. Κι ας μου λέει ότι η τομάτα σκέφτεται ή ότι το Bing Bang - κι όχι ο δολοφόνος - ευθύνεται για κάποιο φόνο. Έχει πραγματικά τις δικές του απόψεις που δεν τις αλλάζει σχεόν ποτέ και μου έχουν πέσει τα μαλλιά πάμπολλες φορές, αλλά είναι ψυχούλα. Τον αγαπώ κι ας μην είναι τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Kanthare.

    Παρότι δεν είμαι (εδώ και χρόνια) fan του basket, οφείλω να συμφωνήσω απόλυτα για το υπόδειγμα αθλητή που φέρει τ΄ όνομα Nowitzki.

    Ιδανικό παράδειγμα για το πως να εκμεταλλευτείς το (όποιο) ταλέντο σου στο 101%.

    Επειδή δεν βλέπω άλλο σχόλιο για τους θεούς Candlemass να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την επιλογή. Τεράστια μπάντα σ' όλα της τα στάδια...

    ΥΓ.1 Αυτόν, τον φίλο σου, με την ψυχεδελική λογική να τον αγαπάς περισσότερο απ' τους άλλους.

    ΥΓ.2 Όσο για το κλασικό ερώτημα (μισοάδειο ή μισογεμάτο) η απάντηση είναι διπλή.

    Στατική θεώρηση των πραγμάτων: ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και τα δύο μαζί!

    Δυναμική θεώρηση των πραγμάτων: το ποτήρι είναι μισογεμάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνθαρε.. η πουτανα η αληθεια ποναει..

    χμ..

    για δωσε αλλο ενα χαστουκι το εχω αναγκη..

    καλο βραδυ να έχεις με φιλιά χωρις χαστουκια..

    δεν μα αρεσουν... χαχαχαχαχαχα.. ρητορικα και εγω τα ζηταω ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι θα γινει με το ασεαδ κ την αεκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια ειναι οτι θα τον ντύσεις στα κιτρινα όταν αποστρατευθεί απ'το ΝΒΑ;:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπαλαντέρ, ο Ντιρκ είναι παιχταράς. Είναι αυθεντικός σταρ. Τέλος. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοακούσει το Επικους Ντούμικους Μετάλικους και αναρωτήθηκα πως γίνεται να γράψανε (έγραψε) τέτοια έπη. Μόλις μπήκε ο Messiah στη μηχανή το γλυκό έδεσε. Και έδεσε καλά. Νομίζω ότι η φωνή του είναι πραγματικά φοβερή. Ανώτερη από πολλούς άλλους τραγουδιστές. Τώρα για το ποτήρι τα πράγματα τα βλέπουμε δυναμικά. Αισιόδοξοι άνθρωποι αφού. Κι όσο για το συγκεκριμένο φίλο ίσως τελικά να τον αγαπώ περισσότερο από τους άλλους.

    Γεια σου Σ'αγαπώ. Είδες τι μας κάνει η αλήθεια. Την αποστρεφόμαστε, διότι δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε. Καλό βράδυ να έχεις κι εσύ.

    PiciFriki, δεν τα έχω μελετήσει τόσο καλά τα πράγματα, αλλά από όσο ξέρω η απόφαση έπρεπε να έχει βγει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα γιατί καθυστερεί δεν ξέρω. Ίσως θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να κάτσει η σκόνη. Ίσως τους έχουν γραμμένους στα παπάρια τους. Ίσως απλά θέλουν να κόψουν αντιδράσεις και να τεστάρουν αντοχές. Αλλά τι περίμενε όλη τη σεζόν η ΑΕΚ; Δεν το ήξερε για τον Ηλυσιακό; Το ήξερε. Αυτό θα πει διοίκηση περιορισμένων ικανοτήτων (και δυνατοτήτων).

    Vad, οι φήμες λένε ότι ήδη έχουμε προσεγγίσει τον Ντιρκ, ο οποίος εκ πρώτης όψεως δείχνει ζεστός στο να έρθει. Άρης ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ στο μπασκετ μας το έχεις ρίξει φίλε Κανθαρε και δεν μπορω να σχολιάζω τις αναλύσεις σου καθώς ξέρω τόσα για το εν λόγω σπορ όσα και ο Παπανδρέου από πολιτική. Πάντως να σου πω πως θεωρώ αριστούργημα τη πρώτη παράγραφο του κειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μικρέ Σκάουτερ έχεις δίκιο. Αλλά είχαμε τα μπασκετικά play off και τους τελικούς του ΝΒΑ. Δύσκολο να μην αναφερθώ σε αυτά. Εξάλλου, ήθελα να αναφερθώ. Τώρα τι υποννοείς για τον Τζέφρυ; Ότι είναι σκράπας από πολιτική; Αυτό είναι κακοήθεια. Ήδη έχω σκεφτεί την επόμενη ανάρτηση που θα είναι αμιγώς ποδοσφαιρκού περιεχομένου. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...