Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος του Ηρακλείου επιθυμούσε διακαώς την πρόσληψή του. Πήγε, λοιπόν, ο υποψήφιος προπονητής να συναντήσει τον Μανώλη Παπακαλιάτη, ώστε να αναλάβει τις τύχες του Ηρακλείου. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε κι ο Πρόεδρος, χωρίς να χρονοτριβήσει, άρχισε να ξετυλίγει το σχεδιασμό της ομάδας: «Αναπληρωματικό play maker διαθέτουμε, για δυάρι έχουμε αυτόν, στο τρία εκείνον, στο τέσσερα τον δείνα και μας λείπει ένα καλό πεντάρι. Οπότε, η ομάδα χρειάζεται σίγουρα δυο μεταγραφές, μία στον άσσο και μία στο πέντε, και μετά βλέπουμε». Ο υποψήφιος προπονητής άκουγε σιωπηλός. Ξαφνικά διακόπτει τον Πρόεδρο και του λέει: «Μανώλη, η ομάδα σου δεν έχει ανάγκη από προπονητή, Πρόεδρο χρειάζεται!». Ποιος ήταν ο υποψήφιος προπονητής;
  1. Κώστας Πετρόπουλος
  2. Στηβ Γιατζόγλου
  3. Κώστας Μίσσας
  4. Γιώργος Καλαφατάκης
  5. Μιχάλης Κυρίτσης
Καλή επιτυχία και καλό φθινόπωρο.

Υ.Γ.1 Η σωστή απάντηση θα δημοσιευτεί στην επόμενη ανάρτηση.

Υ.Γ.2 Η επόμενη μπασκετική ανάρτηση θα αφορά την Αρειανάρα.

Υ.Γ.3 Μέχρι πρότινος, είχαμε την ομάδα Α και την ομάδα Β. Άραγε, μετά τις νέες διώξεις, θα φτάσουν τα γράμματα από το ελληνικό αλφάβητο, για να ορίσουν ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες;

Υ.Γ.4 Στον Παναθηναϊκό έχουμε τον ''πριγκιπικό'' Τσάκα. Στην Α.Ε.Κ. κάτι περίεργους τύπους που ανάθεμα αν έχει καταλάβει κανείς τι ζητούν από την ομάδα. Στον Π.Α.Ο.Κ είχαμε τους ''λυτρωτές''. Μετά τους Άραβες. Αλήθεια, τι έγινε τελικά με τους Φλωρίδη και Σαχπατσίδη; Την πήραν την Π.Α.Ε.; Παρακαλώ να απαντήσουν οι κύριοι Κόλκας και Βρύζας. Συμφωνείτε κύριε Ζαγοράκη;

Υ.Γ.5 Έστω ότι θέλω να ψηφίσω την Λιάνα Κανέλλη. Τη γουστάρω ρε παιδί μου. Μου αρέσουν αυτά που λέει, όπως τα λέει. Γιατί πρέπει να ψηφίσω (και) το Κ.Κ.Ε; Τι σόι δημοκρατία είναι αυτό το πράγμα; Απαντώ μόνος μου: του κώλου. Και επανέρχομαι δριμύτερος. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να ψηφίσω κάθετα; Γιατί να μην μου δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσω οριζόντια; Γιατί να μην μου επιτρέπεται να ψηφίσω όποιον θέλω από όποιο κόμμα θέλω; Γιατί να μην μπορώ να ψηφίσω ανθρώπους κι όχι χρώματα; Πού καταλήγουμε; Στο αυτονόητο. Και είναι τόσο ενοχλητικό.



Υ.Γ.6 Δυστυχώς, το αγνό heavy metal συνοψίζεται και περιορίζεται σε λίγες εκλεκτές μπάντες. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη. Ωστόσο, το 2008 προέκυψαν κάποιοι περίεργοι τύποι από τη Σουηδία. Παρόλο που εμφανίζουν μια τάση προσκόλλησης στις επιρροές τους, αναμφίβολα εντοπίζεται ποιότητα και διακρίνονται ξεκάθαρες δυνατότητες. Λέγονται Enforcer, έχουν κυκλοφορήσει δυο άλμπουμ και τα ισοπεδώνουν όλα.


24 σχόλια:

  1. Χάρης

    Καλημέρες!!!

    Σου θυμίζω αγαπητέ Κάνθαρε που σου έλεγα για το ενδεχόμενο να μείνει η Σούπερ Λίγκα με 10 ομάδες και να μην τους βγαίνουν τα κουκιά. Το περίεργο είναι ότι, όχι μόνο δεν ακούγεται κάτι για θέσπιση 3ου γύρου που πρότεινα χαριτολογώντας, αλλά λέει εξτάζουν το ενδεχόμενο να "διακόψουν προσωρινά τα πρωταθλήματα" σε αυτή την περίπτωση, μπας και μπει κανένας νοματαίος μέσα και παραμείνει με το ζόρι με 16 ομάδες το Πρωτάθλημα της πλάκας.

    Για την Λιανα και την ψήφο μόνο σε πρόσωπα και όχι σε κόμματα έχεις απόλυτο δίκιο. Μην ξεχνάς, όμως, ότι πάντα υπάρχουν και οι δημαγωγοί, αν και την Λιάνα την θεωρώ κι εγώ τίμια.

    Το Heavy metal υπήρχε μόνο στα 80's. Τα σημερινά γκρουπάκια είναι απλά άθλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kantharako καλημέρα!
    Ψηφίζω στην τύχη το (1)
    Η Λιάνα είναι θεά κι ας είναι βαζελίνα! ;)
    Τα τραγούδια σου πολύ μου άρεσαν!
    Καλό Σ/Κ φίλε μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρες σε όλο τον κόσμο.

    Χάρη, τη θυμάμαι την προτάση. Προσωπικά την κάνω δεκτή, εκτός αν οι διαδικασίες επισπευθούν που δεν το νομίζω. Δυστυχώς, αυτοί που κυβερνάνε (και) το ποδόσφαιρο δρουν υπό την επήρεια αξιοπερίεργων κινήτρων. Το σίγουρο είναι ότι έχει αρχίζει και κουράζει αυτή η ιστορία. Και για να έχουμε και καλό ερώτημα θα προσέλθουν στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι της πρώτης φουρνιάς διώξεων; Μα είναι δυνατόν να μην μπορείς να ψηφίσεις πρόσωπα; Απίστευτα πράγματα. Ο λαός θα εκλέξει τους κλέφτες. Θα τους επιβραβεύσει με την ψήφο του. Ε ρε βούρδουλα που θέλουμε. Μην μιλάς έτσι για το heavy metal. Άσε με να βαυκαλίζομαι. Τους άκουσες τους Enforcer;

    Αστροφεγγιά, επιδιώκεις αυτό που λέμε η τύχη του πρωτάρη; Η Λιάνα είναι θνητή και έχει επαφή με την πραγματικότητα για ένα απλό λόγο. Κυκλοφορεί ανάμεσα μας και δεν έχει μυαλό που διακατέχεται από ουτοπικές και αποστειρωμένες παρωπίδες. Τα τραγούδια τα σπάνε. Να είσαι καλά παίχτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγα σχολια και απο μενα...
    1.σαφως και το heavy metal δεν εχει την ποιοτητα των 80s,αλλα υπαρχουν ακομα σχετικα αγνωστες μπαντες,μακρια απο τα φωτα της γεννιας του hammer που προβαλει μεσω εταιρειων και μιζας.Αρκει να το ψαξει καποιος σε πιο underground κυκλους.
    2.το γραμμα Γ αρκει και περισσευει για την Ελληνικη Λιγδα...Γ(άματα χωρις αλλα γραμματα..)
    3.Εχει φανταστει κανεις το ΚΚΕ στην κυβερνηση?Ουτε ο Σπιλμπεργκ δεν το εχει φανταστει.Την Αλεκα την βολευει παντα να μενει ετσι.Το πιο ιν και ευκολο σημερα ειναι να κανεις αντιπολιτευση.Και οπως ειναι γνωστο,ενας κουκος(Κανελλη)δεν φερνει την ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οντως η δεκαετία του '80 ήταν κορυφαία οσον αφορά το χεβι μέταλ, αλλά υπάρχουν αρκετά καλά συγκροτήματα και σήμερα. Από τους πασίγνωστους Nightwish, Lacuna Coil, Within Temptation, Avenged Sevenfold, Five finger death punch, Amorphis κ.α. μέχρι πιο άγνωστα ονόματα όπως Kissin' Dynamite, Love.Might.Kill, Mean Streak, Pegazus, Turisas, Battle Beast, The Poodles,Brother Firetribe κ.α. Ενω και κάποιοι παλιοι κρατάνε ακόμα ψηλά τη σημαία όπως Accept, Motorhead, Saxon, Maiden, Helloween, Priest κ.α.
    Οσο για τη Κανέλλη, οφείλω να ομολογήσω ότι την είχα παρεξηγήσει, αλλά είναι φοβερή !

    Eliasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γεια σου ρε κανθαρε.
    για την κανελη υπαρχει μια συγκρουση μεσα μου.
    απο τη μια τη γουσταρω να ξεμπροστιαζει το συστημα κι απο την αλλη οταν μιλαει για το βαζελο θυμαμε την κοντρα με τον πετραν
    μιλαμε για προφητικη δηλωση λιανας!!!!!
    απο τοτε το ηξερε η πετουγια!!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=7AEHl89Dkl4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4. Kαλαφατάκης ;
    Ωραία απάντηση πάντως.

    Αυτο που λες για την Κανέλλη το συζητούσαμε πριν 3-4 χρονάκια με συναδέφλους μου. Λέγαμε ακριβώς αυτό,γιατι να μη μπορώ να ψηφίσω πχ Σακοράφα, Κουβέλη, Χατζηδάκη, Κανέλλη και Σηφουνάκη ταυτόχρονα ; Ε ; ωραίο το σύστημα μας, δημοκρατία πλήρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάνθαρε, το μόνο κίνητρο των παραγόντων του ποδοσφαίρου είναι να φυλάξουν το κώλο τους. Απλό. Ο Μαρινάκης να μην μπλέξει ελέω Καραϊσκάκη (ειδικά με τα όσο έγιναν after το τελευταίο σφύριγμα), ο Πατέρας να μην την πληρώσει για το ότι ήλεγχε το παρασκήνιο, ο Πιλάβιος να μας υπενθυμίζει προπαγανδιστικά ότι είναι αθώος και τίμιος (πράγμα που δεν πιστεύω, γιατί πολλοί σ' αυτή την χώρα το παίζουν βλάκες και ηλίθιοι), ο Ζαγοράκης να μην μαθευτεί το τί πάρε-δώσε είχε με Μαρινάκη κα Μπέο, βάλε και όποιον άλλο γουστάρεις. Χαμός.

    Δεν βλέπω κανέναν που να μην προσπαθεί αγωνιωδώς να βγάλει τονκώλο το στην απ' έξω. Για να το πω και ανάποδα, δεν βλέπω κανέναν με καθαρό κούτελο, ήρεμο και χαλαρό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

    Το Heavy metal επιμένω ότι υπήρχε μόνο στα '80s. Iron Maiden, Judas Priest, Saxon, Metallica, Helloween ανάμεσα σε άλλους. Υπήρχαν και κάπιοι παλαιότεροι από τα '70's που συνέχιζαν σ' αυτόν τον δρόμο, όπως Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Motorhead, Alice Cooper, Scorpions, Aerosmith, Dio, AC/DC. Και υπήρξε και το πιο pop metal (γνωστό και ως hair metal), με μπάντες όπως Bon Jovi, Guns 'n' Roses, Ratt, Van Halen, Dokken, κλπ. Όσοι εμφανίστηκαν μετά το 1990 απλώς ατύχησαν και δεν πρόλαβαν, ακόμα και οι Iced Earth σήμερα είναι σαννα μην υπάρχουν. Και επιμένω ότι τα νεότερα γκρουπάκια είναι άθλια, αν και αναγνωρίζω ότι είναι δύσκλο nα γράψεις καλά τραγούδια, πόσο μάλον όταν έχεις γαλουχηθεί με την καταστροφή της μουσικής που λέγεται grunge (βλέπε κυρίως Nirvana), και τους Slipknot. Μην ανακατεύετε με το heavy metal μπάντες του Death, του Nu και του Black Metal που ξέρουν μόνο να κοπανάνε όσο πιο γρήγορα και άτσαλα μπορούν ό,τι βρουν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνθηρα, το τωρινό heavy metal μπορεί να φθάσει τις επικές στιγμές του παρελθόντος; Συμφωνώ για το γράμμα Γ, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί. Συμφωνώ, επίσης, ότι την Αλέκα την βολεύει η αντιπολίτευση. Εννοείται αυτό. Κριτικάρει και σχολιάζει εκ του ασφαλούς. Γιατί, όμως, να μην μπορώ να ψηφίσω τον κούκο; Κι ας μην φέρει την άνοιξη στο ΚΚΕ. Ποσώς με ενδιάφερουν τα κομματικά. Για αυτό πάμε κατά διαόλου. Ο οπαδός βάζει το οπαδικό και ομαδικό συμφέρον πάνω από αυτό του ποδοσφαίρου. Ο πολιτικός βάζει το κομματικό και προσωπικό συμφέρον πάνω από αυτό της πατρίδας. Βράστα.

    Ηλία, απευθύνω και σε σένα την άνωθεν ερώτηση: το τωρινό heavy metal μπορεί να φθάσει τις επικές στιγμές του παρελθόντος; Να σημειώσω επ' αυτού ότι και τότε υπήρχαν συγκροτηματάρες άγνωστες στο ευρύ κοινό. Η Λιάνα είναι φοβερή, διότι όλοι ασχολούνται μαζί της, αλλά ελάχιστοι με την ουσία.

    Θέμη, είσαι σατανάς. Πού το θυμήθηκες αυτό το βιντεάκι; Βασιλιάδες, Πρίγκιπες και επανάσταση του Παναθηναϊκού. Πολύ μπροστά η Λιάνα.

    Ο Τζονάκος ψήφισε Καλάφα. Θυμάσαι τι ωραία ομάδα είχε φτιάξει στους Αμπελόκηπους; Μα δεν είναι λογική η απορία μου για το εκλογικό σύστημα; Χρόνια την έχω και απάντηση δεν παίρνω. Γιατί;

    Ανώνυμε, οι Έλληνες παράγοντες νομίζουν ότι οι αγώνες γίνονται προς τιμή τους. Απίστευτα πράγματα. Μοναδικοί σκοποί είναι η προσωπική προβολή και το κέρδος. Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ευτυχώς. Συμφωνώ ότι όλοι προσπαθούν να φυλάξουν τον κώλο τους. Μάλιστα, τολμώ να πω ότι υπάρχουν και κάποιοι που φυλάνε κι άλλους κώλους εκτός από τον δικό τους. Αυτός που είναι καθαρός, θέλει να μείνει καθαρός. Για αυτό δεν ανακατεύεται. Το θέμα είναι να μιλήσουν άνθρωποι που είναι ήδη κατηγορούμενοι με βαριά κατηγορητήρια π.χ. ο Ψωμιάδης, ο Μπέος και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος. Για το heavy metal τείνω να συμφωνήσω -δεν το θέλω. Το χειρότερο είναι οι νέες γενιές ξεκινάνε ανάποδα. Ακούνε πρώτα τα της εποχής τους και κινούνται παρελθοντικά. Όταν άρχισα να ακούω μέταλ, ξεκίνησα από τα παλιά κομμάτια των Manowar, Megadeth, Μetallica, Maiden και λοιπά. Τα τραγούδια αυτά, λοιπόν, έτριζαν τα τζάμια στο δωμάτιό μου. Ακόμα τα τρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη δεκαετια του 80, το μεταλ ήταν μόδα και είχε το σπρώξιμο από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες.Πλύση εγκεφάλου από το ΜΤV, αλλά προσεγμένες δουλειες και πολύ μελωδία . Σήμερα είναι άλλη εποχή, εποχή του ιντερνετ. Ο καθένας μπορει να προωθήσει τη δουλεια του μεσω youtube κτλ. αλλά υπάρχει τόσο μεγάλη πληθώρα συγκροτημάτων, που τα καλά χάνονται. θέλει πολύ ψαξιμο και πολύ χρονο για να βρείς κάτι που να αξίζει πραγματικά , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Το θετικό είναι ότι τώρα πριν αγοράσεις κάτι, εχεις την ευκαιρία να το ακούσεις πρώτα και να μη πετάξεις τα χρήματά σου. Τη δεκαετία του ογδόντα είχα φαει κατι απογοητεύσεις όταν αγόραζα δίσκους ακούγοντας μόνο ένα κομμάτι ή καθοδηγούμενος από τον μεταλλικό τύπο ( χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Annihilator ).

    Eliasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υ.Γ.2 Τι γίνεται με τον Πανπριγκηπιακό ? Την πεντακάθαρη αυτή ομάδα ? Υπάρχει σε λίστα με 150 υποπτους αγώνες που ερευνά η Ιταλική δικαιοσύνη ?
    Στείλτε τώρα ΤΟΝ ΠΡΊΓΚΗΠΑ να το κουκουλώσουμε.

    Eliasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα την πω κι εγώ τη μαλακία μου για τη μέταλ γιατί δεν μπορώ, με τρώει ο κώλος μου (το μισό μπουκάλι ουίσκι που κατέβασα δε μετράει). Ένας φίλος μου σκυλάς καράσκυλο μου είχε πει ότι όποιος δεν έχει ξεκινήσει με τα ρεμπέτικα δεν μπορεί να λέει πως εκτιμάει τα σκυλάδικα (εξαιρούνται οι τελειωμένοι παρακμιακοί που δεν έχουν ιδέα τι ακούνε). Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τη μέταλ. Αν δεν έχεις ακούσει τις πρώτες μπάντες του μέταλ (70s και 80s) δε θεωρώ πως έχεις άποψη για το μέταλ. Φυσικά και ήταν και θα είναι για πάντα πιστεύω οι καλύτερες. Αλλά και μετά τα 80s έχουν βγει αρκετά πολύ καλά συγκροτήματα. Π.χ. Primal Fear. Αν και κάποιοι από αυτούς ήταν μέλη σε παλαιότερα συγκροτήματα. Α! Firewind! Ξεκίνησαν το 2002 αν δεν κάνω λάθος... Είναι και Έλληνες. Ουάου! Και οι iced earth ουσιαστικά ξεκίνησαν το '91. Το θέμα είναι ότι τώρα σπάνια συναντάς νέο συγκρότημα που δε προσπαθεί απλά και μόνο να βγάλει λεφτά. Παλιά ήταν πρώτα η μουσική και μετά τα λεφτά. Τώρα είναι το αντίστροφο. Δυστυχώς!

    Σπέρνουν οι Enforcer, δεν τους ήξερα, πολύ καλοί! Και η φωνή μοιάζει πολύ των 80s (γιατί πολλές μπάντες έχουν πλέον υιοθετήσει αυτή τη γκέι-φλώρικη φωνή που μοιάζει ίδια σε όλες τις μπάντες)!

    Κάτι για Πρόεδρο νομίζω ότι έλεγες κάνθαρε...... γαμώ τα ουίσκια μου γαμώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερίζουμε και μεις την Αθήνα....Να σαι καλά. Γερός, δυνατός και να ξεχωρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν λαβω υπόψη μου την αναφορά σου σε Παπακαλιάτη,θα συμφωνησω με τον Τζονάκο,Καλαφατάκης..
    -Το δικο μας Ζαχουδάνη ξεχασες...ο κυριος Πιτόγυρος γυρω στου Χαριλιάου σου λεει κατι;:))
    -Για τη Λιάνα,να μου επιτρεψεις μικρη διαφωνια,κατηγορει τους άλλους για λαϊκισμο,και δεν εχει αδικο,αλλα κι αυτη τα ιδια κανει,παρασταση για την TV,μου χρειαζεται η Κανελλη για να δω τα χάλια που ζω;Δες εδω την απαντηση μιας πραγματικής νοικοκυράς
    http://agriada-amanta.blogspot.com/2011/09/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κοιτα να δεις κουιζ που εβαλες ο κανθαρος
    λοιπον σαν ανθρωπος που αγαπαει το μπασκετ μονο εικασιες μπορω να κανω
    δεν την ξερω την απαντηση βεβαιως
    η ο μισσας ειναι η ο ανυπερβλητος στιβ διοτι μονο αυτος ελεγε κατι τετοια
    για την ακριβεια κορυφαιοι ατακοδοροι ειναι ο ιωαννιδης ο γκερσον και στο κλειστο αυτο κλαμπ βαζω τον στιβ
    οποτε μαλλον δικη του πρεπει να ειναι η ατακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο ο Γιατζόγλου θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο.
    Οπότε και εγώ ψηφίζω Στίβ δαγκωτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηλία, θυμάσαι με τι λαχτάρα πηγαίναμε να αγοράσουμε δίσκους και κασσέτες; Κι ας μην είχαμε ακούσει όλα τα τραγούδια. Κι ας μην ξέραμε τι θα προκύψει. Κι ας μην γνωρίζαμε πλήρως το συγκρότημα. Απλά και μόνο επειδή είχαμε ακούσε κάποιο κομμάτι ή επειδή στηριζόμασταν στο ένστικτό μας ή επειδή μας το πρότεινε κάποιος φίλος. Όσο για τον ΠΑΟ και την αναφορά τους σε θεωρητικά στημένα ματς μην προτρέχεις.

    Πρόεδρε, άσε τον Πρόεδρο. Εδώ έχουμε πιάσει συζήτηση υψηλού επιπέδου. Όπως είπα και σε παραπάνω σχόλιο εμείς ξεκινούσαμε από τα κλασικά παλιά κομμάτια και μπάντες. Φυσικά δεν ήταν μόνο οι Megadeth, οι Priest και οι Maiden. Ήταν και οι Deep Purple, οι Black Sabbath, οι Queen, οι Doors. Ξέρω άτομα που δήθεν ακούνε metal (του σήμερα) και δεν έχουν ακούσει ποτέ στη ζωή τους τον Μέρκιουρι (!). Που δεν ξέρουν ποιος είναι ο Dio (!). Που δεν ακούν Priest, διότι δεν τους ξέρουν (!). Οι Firewind είναι αρκετά καλοί. Δεν είναι απατεώνες. Οι Iced Earth, αν δεν κάνω λάθος, κυκλοφορούν πολύ σύντομα το νέο τους άλμπουμ. Θα το ακούσουμε και θα κρίνουμε. Όσο για τους Enfrocer έχουν ξεκινήσει δυναμικά. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια και η συνέπεια στις καλές κυκλοφορίες.

    Γεια σου HolyMartyr. Ευχαριστώ ρε παίχτη.

    Ευχαριστώ Sandemetriobologna. Ανταποδίδω τις ευχές.

    Vad, Καλαφατάκης; Ίδωμεν. Εννοείται ότι δεν έχω ξεχάσει το Ζαχουδάνη. Σε καμία περίπτωση. Απλά ανέφερα το σήμερα. Αν αναφέρω και το χθες θέλουμε τρία blogs. Περί Λιάνας: δεν ξέρω που ζει, τι κινητό έχει και τι αμάξι οδηγεί. Αν τα έχει αποκτήσει νόμιμα καλώς τα έχει και να τα χαίρεται. Η γυναίκα δεν ζει σε ουτοπικό κόσμο. Ζει στην πραγματικότητα. Γιατί; Συναναστρέφεται με κόσμο. Μιλάει με καθμερινούς ανθρώπους. Δεν ζει σε μια αποστειρωμένη γυάλα, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών που ψηφίζει ο ίδιος ο λαός.

    Γεια σου Γιάννη. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

    Κωνσταντίνε, μεταξύ Μίσσα και Στηβ κλίνεις στον δεύτερο. Τον θυμάσαι τον Μίσσα στην Παπαγάρα; Στρατηγοί με τα όλα τους. Τον Στηβ που έφερνε κάτι φοβερά Αμερικανάκια;

    Air Ιωάννη, η απάντηση αύριο το πρωί. Η αγωνία κορυφώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι ρε κανθαρε εννοειτε δεν εβλεπα παπαγο ? μεγαλος δασκαλος ο μισσας και για τον στιβ αν θυμασαι ειχα πει να παει σε ομαδες οπως ο αρης η ο ολυμπιακος και να φερνει αμερικανακια
    και στο μπλοκ μου το εγραψα και σε εσενα και το συζητησαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δουλευταράς ο Μίσσας. Κι ο Στηβ θεότρελος. Θυμάμαι τον Σκουντή να λέει ότι όταν ο Στηβ ήταν να έρθει Ελλάδα για να παίξει στον Ολυμπιακό η μάνα του, του έβαλε στις αποσκευές φακούς και χαρτιά υγεία. Κι ο Στηβ έλεγε τι κάνεις ρε μάνα τρελάθηκες. Κι αυτή του έλεγε: αγόρι μου δεν έχει τουαλέτες στην Ελλάδα. Η φουκαριάρα είχε μείνει στη δεκαετία του 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το αν το heavy metal του 21ου αιώνα μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο των 80ies είναι τεράστιο θέμα συζήτησης. Επιχειρήματα υπάρχουν και στις δύο απόψεις. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως τα σύγχρονα γκρουπ κοντράρουν στα ίσια εκείνα της δεκαετίας του ’80. (Όπως κι εκείνα των 90ies επίσης-παρεξηγημένη δεκαετία απ’ τους metalheads.) Ειδικά φέτος διανύουμε μία από τις πλέον παραγωγικές, ποιοτικά, χρονιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπαλαντέρ, δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό. Είχα πάει με κάτι φίλους στους Twisted Sister και πριν εμφανιστούν στην σκηνή συζητούσαμε περί (metal) μουσικής. Καταλήξαμε και τα τέσσερα άτομα της παρέας ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο. Η χαρακτηριστική ατάκα ήταν: ''Τι θα κάνουμε όταν τα παππούδια του μέταλ αποσυρθούν ή πεθάνουν; Ποιον θα ακούμε; Σε ποιες συναυλίες θα πηγαίνουμε;

    Γεια σου Δημήτρη. Καλώς ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...