Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αυτά από εμένα

Ο Μπολόνι δεν υπολόγισε την κούραση, την ποσοτική ανεπάρκεια του ρόστερ και την Ουντινέζε. Άπλωσε την ομάδα στο γήπεδο και κυνήγησε την νίκη, ούτως ώστε να επιβεβαιώσει ''το νόμο της Τούμπας'' (δήθεν). Καλά έκανε. Αυτό, άλλωστε, έπρεπε να κάνει. Από την άλλη πλευρά, το παιχνίδι του Άρη χαρακτηρίστηκε έντονα από έλλειψη ψυχραιμίας και ύπαρξη πανικού. Με αυτά τα στοιχεία κατεβήκαμε πρωτίστως για το Χ. Και το πήραμε. Ο Κάνθαρος, πάντως, δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της Αρειανάρας. Χωρίζω, λοιπόν, την τακτική ανάλυση (τρομάρα μου) σε δυο μέρη και βάζω μπρος:

 Έναρξη έως 55' λεπτό

Το πως θα τσούλαγε το ματς φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Έκανε μπαμ, βρε αδερφέ. Ο Μπολόνι έδωσε πλάτος στο γήπεδο, χρησιμοποίησε (ανεπιτυχώς) τον Γιάννου ως κρυφό κυνηγό, όρισε ως μαέστρο της ομάδας τον Γκαρσία και ντούμπλαρε συνεχώς τον Ακόστα, τον Ούμπιντες και τον Νέτο: από τη στιγμή που οι τρεις προαναφερθέντες παίχτες ήταν κλεισμένοι, η απομόνωση του Καστίγιο ήταν αναπόφευκτη. Επιπλέον, επέβαλε υψηλό τέμπο στο παιχνίδι και έδωσε εντολή για παιχνίδι από τις πτέρυγες. Κι όλα αυτά με τον Μαλεζά να δίνει βάθος στην άμυνα και τον Γκαρσία ύψος στην μεσαία γραμμή. Το κενό, λοιπόν, μεταξύ κέντρου αμύνης και μεσαίας γραμμής ήταν αρκετά μεγάλο. Τι έκανε ο Άρης για αυτό; Απολύτως τίποτα. Ο Μασάδο παρέταξε την ομάδα με μικρό πλάτος, οριοθέτησε χαλαρό πρέσινγκ στα 2/4 του γηπέδου, έδωσε εντολή για χαμηλό τέμπο και, τέλος, επέλεξε, όταν είχαμε κατοχή μπάλας, να γίνεται παιχνίδι από τις πτέρυγες, κυρίως με όβερλαπ, έχοντας ''την μπάλα κάτω''. Επιπρόσθετα, όρισε, τουλάχιστον στα χαρτιά, τον Παπαζαχαρία σαν έμβολο μπροστά από τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ. Στην πράξη, βέβαια, ο Παπαζαχαρίας αγωνιζόταν ως τρίτο σέντερ μπακ κι ως εκ τούτου ο Φατί κάλυπτε τον κενό χώρο που δέσποζε έξω από την μεγάλη περιοχή του Βελλίδη. Ομολογώ ότι ο Γάλλος έτρεξε αρκετά στον άξονα και προσπαθούσε να κόψει, ή έστω να συγκρατήσει τον γρήγορο ρυθμό του Π.Α.Ο.Κ. Ποιος, όμως, ανέλαβε την επιτήρηση του Γκαρσία; Μάλλον ο Κάνθαρος από την καρέκλα που καθόταν. Η λειτουργία της μεσαίας γραμμής τακτικά ήταν άχρωμη και άγευστη. Σαν τον Άρη. Εντούτοις, τα ακραία χαφ του Άρη δεν έδειχναν διάθεση ούτε να εφαρμόσουν το αμυντικό transition, ντουμπλάρoντας αντιπάλους, μήτε να μετατραπούν σε εσωτερικά χαφ. Αναγκαστικά οι αμυντικές παγίδες έπρεπε να εφαρμοστούν από τους Μίτσελ - Λαζαρίδη και δεξί μπακ - Σανκαρέ, με προφανείς στόχους τους Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη αντίστοιχα. Και λέω δεξί μπακ, διότι ο Καζναφέρης, για μια ακόμη φορά, φλέρταρε επιτυχώς με κίτρινη κάρτα, αναγκάζοντας τον Μασάδο να φανεί οξυδερκής και να προβεί σε εσωτερική αλλαγή μεταξύ του Νέτο και του Καζναφέρη. Προσθέστε και τις επελάσεις του Λίνο και δένει το γλυκό. Μέχρι κι ο Σνάουτσνερ (!) πήρε μέτρα στην πλευρά. Ναι, τόσο άσχημα ήταν τα πράγματα. Κι όλα αυτά με τα ακραία μπακ του Άρη να έχουν δεχτεί εντολές για προωθήσεις. Μπορώ να γράψω με πλήρη συναίσθηση ότι αποτύχαμε πλήρως σε όλους τους τομείς. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιο ήταν το αγωνιστικό πλάνο:
  • Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας; Γενικώς, συναντούμε, όπως και χθες, αρκετές δυσκολίες ως προς την πρωτοβουλία κινήσεων. 
  • Ποδόσφαιρο κατοχής; Ήταν φανερό ότι δώσαμε χώρο στον αντίπαλό μας. 
  • Να ελέγξουμε τον ρυθμό; Αφού οι αμυντικές μας αντιδράσεις περιοριζόντουσαν στο να μετατρέπουμε την μπάλα σε ρουκέτα. 
  • Αντεπιθέσεις; Είναι πιθανό, αλλά τα ντουμπλαρίσματα του Μπολόνι λειτούργησαν με ακρίβεια πυρηνικού αντιδραστήρα, ενόσω οι πτέρυγές μας είχαν κομμένα φτερά.
  • Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα; Σίγουρα: η διάταξη του Παπαζαχαρία και το πλάνο του δευτέρου ημιχρόνου ενίσχυσε την πίστη μου.
Η ουσία είναι ότι στο αναγραφόμενο χρονικό διάστημα, οι γηπεδούχοι, υπερτερούσαν ξεκάθαρα, είχαν συντριπτική κατοχή και αξιοποιούσαν σε μεγάλο βαθμό τα αβίαστα λάθη του αντιπάλου και την αμυντική αστάθεια του Μίτσελ, αλλά δεν μπόρεσαν να εξαργυρώσουν την ανωτερότητά τους με κάποιο γκολ.

56' λεπτό έως λήξη

Και κάποια στιγμή, διέκρινα κινητικότητα από τον πάγκο. Ο Μασάδο άρχισε να φρεσκάρει την ομάδα, με εξωτερικές αλλαγές και τακτικές κινήσεις, και να φορτσάρει τους παίχτες του. Ο Π.Α.Ο.Κ. παρέμενε ανώτερος, αλλά οι ρυθμοί είχαν πέσει και το ρεζερβουάρ λειτουργούσε με λαμπάκι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, δηλαδή στο 65' λεπτό, έχω την αίσθηση ότι εμφανίστηκε η Ουντινέζε. Και ακριβώς, εκείνη τη χρονική στιγμή, ο Μασάδο προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι, δυστυχώς, όμως, υπολόγιζε χωρίς τον Καστίγιο και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός. Η άμυνα ανέβηκε ψηλότερα, ο Παπαζαχαρίας μετατράπηκε -επιτέλους!- σε αμυντικό χαφ, το πρέσινγκ γνώρισε ένταση και μεταφέρθηκε στο τερέν του αντιπάλου, ενώ παράλληλα η επίθεσή μας άρχισε να αποκτά κινητικότητα με εμφανές παράδειγμα τον απελευθερωμένο Ούμπιντες. Επίσης, τροποποιήθηκε και ο τρόπος ανάπτυξης: η ομάδα πόνταρε στα ανεβοκατεβάσματα και στην κούραση του Λίνο και αναπτυσσόταν από τη δεξιά πτέρυγα (Νέτο και Ούμπιντες) ή έψαχνε με μακρινές μπαλιές την κίνηση των επιθετικογενών παιχτών στην πλάτη της άμυνας του Π.Α.Ο.Κ., προκειμένου να εκμεταλλευτεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της ταχύτητας. Χαρακτηριστική φάση αποτελεί εκείνη με τον Γιαννώτα και το γκρέμισμά του από τον Κρέσιτς. Επίσης, η επιθετική διάθεση φάνηκε να σταθεροποιεί την αμυντική μας προσήλωση και τις αλληλοκαλύψεις στα άκρα της άμυνας. Τα προβλήματα τραυματισμών, όμως, που προέκυψαν, επέφεραν αναγκαστικές αλλαγές και αναπόφευκτη τροποποίηση του πλάνου, το οποίο, πλέον, όριζε ως αντικειμενικό σκοπό το οριστικό κλείδωμα του Χ. Ως εκ τούτου, οι γραμμές τραβήχτηκαν πέντε μέτρα πίσω, αλλά, δεδομένου και της συντήρησης δυνάμεων των γηπεδούχων, προέκυψε η ευκαιρία για λίγη αταξία κι από τις δυο πλευρές. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι αμυντικοί του Π.Α.Ο.Κ. προτίμησαν να απομακρύνουν άναρχα την μπάλα και να κόβουν το ρυθμό με φάουλ. Αυτές οι αναμπουμπούλες έφεραν ακόμα και τον Φατί σε θέση σέντερ φορ, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το ίδιο ίσχυε και για τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος, όμως, είχε ένα δοκάρι, στο 79' λεπτό, λόγω οξείας οσφυοκαμψίας της αμυντικής γραμμής του Άρη. Σημειωτέον, η μπαλιά από τον Γκαρσία: τελικά ποιος σκατά τον μάρκαρε αυτόν;


Και φτάνουμε στον επίλογο. Ο Άρης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, αμαύρωσε την ανοδική του πορεία, δεν επιβεβαίωσε τα αγωνιστικά του κοχόνες, δεν επωφελήθηκε των στημένων φάσεων, δεν εκμεταλλεύτηκε την φανερή αστάθεια του Κρέσιτς, δεν αξιοποίησε την τεχνική ανεπάρκεια του Τσιρίλο, δεν ''κούρασε'', όσο θα έπρεπε, τον Γκαρσία και στάθηκε τυχερός, απέναντι σε έναν Π.Α.Ο.Κ που έδειξε πιο διψασμένος, πιο συμπαγής, πιο συγκεντρωμένος, τακτικά πληρέστερος και, ευτυχώς, ολίγον ανίκανος στο τελείωμα φάσεων. Βάσει απόδοσης, λοιπόν, οι γηπεδούχοι άξιζαν την νίκη. Αντίθετα, ο Άρης ήρθε για το Χ και πράγματι το κατέκτησε, ενώ η κλοπή του ματς από τον Μασάδο δεν έκατσε. Μια ισοπαλία που δεν αλλάζει και πολλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Άρης τσίμπησε, έστω και με μετριότατη εμφάνιση, το πονταλάκι του και συνεχίσει την κούρσα για είσοδο στην πεντάδα, ενώ ο Π.Α.Ο.Κ., αφού γλίτωσε τις παρενέργειες από ενδεχόμενη ήττα, ουδεμία βαθμολογική συνέπεια αντιμετωπίζει, δεδομένου ότι θα βρίσκεται με το σπαθί του στα play off. Τέλος, το πλάνο του Μασάδο είχε ορθολογική βάση και τακτικό ρεαλισμό, έστω σε μερικό επίπεδο, αλλά φρονώ ότι η εφαρμογή του ήταν ολίγον άτσαλη, με ισχυρές δόσεις απροόπτων γεγονότων. Αυτά από εμένα. Και τώρα συνεχίστε να μαλώνετε για το ποιος είναι πιο κλάψας, πόσες κάρτες έπρεπε να βγουν και πόσα πέναλτι έπρεπε να πάρει η κάθε ομάδα. This is football.

Υ.Γ.1 Εγώ, ένας οπαδός του πιο σιχαμερού σωματείου (sic!), περιμένω με λαχτάρα τα κείμενα του Τσαλτίδη και του Κόλκα, δυο άξιων εκπροσώπων και εκφραστών της οπαδικής μαλακίας. Μέχρι τότε, επιτρέψτε μου να ''απολαύσω'' τον Βασιλόπουλο που πρόλαβε κιόλας να δημοσιεύσει κείμενο. Φίλαθλοι και οπαδοί, ξυπνήστε από τον λήθαργό σας! Απορρίψτε αυτά τα κατακάθια!

Υ.Γ.2 Ντρέπομαι και θλίβομαι για την Nova, καθώς και για την συντριπτική πλειονότητα των αθλητικών site. Άθλιοι. Πραγματικά άθλιοι. Ούτε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν μπορούνε να σχολιάσουν δίκαια και σωστά. Και μετά περιμένουμε να σωθεί η Ελλάδα. Μέχρι κι ο Τζέφρυ, ο σωτήρας της χώρας, έστω ο προστάτης της, κατέφυγε στην Σκιάθο για κανόε-καγιάκ (!). Σας λέω: δεν υπάρχει λύτρωση!

Υ.Γ.3 Δεν παίζω blogo-παίχνιδα. Δεν με εξιτάρουν. Εξάλλου, το ύφος του blog δεν επιτάσσει τέτοιες συμπεριφορές. Το συγκεκριμένο, όμως, είναι άκρως ενδιαφέρον. Προξενήτρα η Σκοτεινή Σεφ και εισηγητής ο Κάνθαρος. Σε ποια δοκιμασία με υποβάλλει το παιχνίδι; Να επιλέξω πέντε τραγούδια που μου αρέσουν! Βάζω και έναν δικό μου όρο: ένα από κάθε δεκαετία.









27 σχόλια:

  1. από μουσική λάου λάου το πας.
    από μαγειρική τί γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλημέρα μου φίλε kanthare!Συμφωνώ σε όλα όσα λες κι απλά προσθέτω.Αυτά τα ματς θέλουν "βαρίδια"!Δεν μπορείς να υπολογίζεις πως θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω light παίκτες (επιεικής ο χαρακτηρισμός καθώς το Bloq έχει κάποιο επίπεδο) όπως ο Παπα-sugar και ο Καπετάνος!Βάζεις τον Κέρβερο Πρίττα στη θέση του Παπα-sugar,εξαφανίζεις τον "ζητάω οξυγόνο από το 20΄" ψευτοεπαναστάτη και τους κόβεις στα 2.

    Βέβαια πιστεύω πως ο Μασάδο πόνταρε στην κούραση του συμπολίτη κι είχε σκοπό να χτυπήσει το ματς από το 60φεύγα και μετά αλλά του χάλασαν τα σχέδια οι τραυματισμοί αλλά και η κάκιστη απόδοση του Ούμπιδες που όταν ανέβηκε κανένα τέταρτο (στο Β΄ημιχρόνιο που λένε και οι παπούδες στη Θ2!) είχαμε και το πιο δημιουργικό μας διάστημα.

    Σανκαρέ και Λαζαρίδης,νόμιζαν φαίνεται πως έχουν μπροστά τους τους Μέσι,Βίγια και γι΄αυτό έδιωχναν όπως-όπως το τόπι,δεν εξηγείται αλλιώς!!Έλλειψη ψυχραιμίας σε βαθμό κακουργήματος!Και μια και μιλάμε για κακουργήματα,να συλληφθεί ο επικινδυνότατος Μίσελ!!Φτάνει πια!Φιλότιμος,δουλευταράς και βιονικός αλλά γαμπρό δεν ψάχνουμε!Μπακ θέλουμε που τουλάχιστον να μην είναι αφελής!

    Και δυο λόγια για τον κόρακα (τελευταίο το αφήνω,δεν λέω πως αυτό έφταιγε).Την κόκκινη του Κρέσιτς θα την έδινε κι ο (Θεέ μου σχώρα με) Τουρσουνίδης!!Και η πρόθεση του μαυροφορεμένου φαίνεται στο ότι δε βγάζει ούτε καν κίτρινη στο μαρκάρισμα με τα 2 πόδια του sexy-Bruno στο κέντρο.Και τα 2 πέναλτι που ζητάνε οι 2 ομάδες είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.Δε λέω πως θα κερδίζαμε αν έμεναν με 10,αλλά αποβολή τερματοφύλακα και 35΄ακόμα αγώνα απέναντι σε μια ομάδα χωρίς ανάσες,έχω την εντύπωση πως θα μας έδινε σαφέστατο προβάδισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρης

    Φίλε Κάνθαρε, το ματσάκι δεν το είδα, μόνο τα στιγμιότυπα. Βάσει ευκαιριών, ο Άρης δεν υπήρχε στο γήπεδο. Και είχε και δύο δοκάρια ο ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω ότι ο Άρης προσπάθησε να αντιπαρατάξει το καλό σύνολο έναντι των καλών μονάδων του ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν δύσκολο να φέρει αποτέλεσμα, γιατί πλέον δεν υπάρχουν στον Άρη οι παίκτες περασμένων ετών (Χαβίτο, Κόκε, Γκιάρο μεταξύ άλλων). Καλύτερο σύνολο, όμως, φτιάχνεις με καλύτερα υλικά. Παίκτες όπως ο Αθανασιάδης, ο Σαλπιγγίδης, ο Γκαρσία, και σε μικρότερο βαθμό ο Γεωργιάδης με τον Φωτάκη, δεν υπάρχουν στον Άρη. Ο Άρης διαθέτει μόνο τον Καστίγιο και τον Φατί σε τέτοιο επίπεδο, ενώ ο Σηφάκης παραμένει εκτός. Είναι στο χέρι των πιτσιρικάδων του Άρη να αποδείξουν τί αξίζουν και να βρουν σταδιακά την δική τους θέση στον Ήλιο.

    Όσο για τον Τζέφρυ, το ξέρουμε ότι έκανε έτσι, έκανε γιουβέτσι, μας εξαθλίωσε, μας μας μας... Αφού έφυγε από τον σβέρκο μας, όπως απαιτούσαμε, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον ελεύθερο χρόνο του. Και ποδήλατο και κανώ και ό,τι να 'ναι. Δεν κατάλαβα. Τί πάει να πει ότι "έκανε κανώ ο Γιωργάκης στην Σκιάθο"? Μια χαρά το βρίσκω. Όταν είσαι υπό πίεση, πρέπει να ξεχαρμανιάζεις. Ή νομίζεις ότι υπάρχει έστω ένας πολιτικός, πρώην ή νυν, που να τραβάει κανένα ζόρι με το τί γίνεται στην Ελλάδα και να αγωνιά για την τύχη των Ελλήνων? Ο Τζέφρυ είναι γνωστό ότι, όπως και οι υπόλοιποι, δεν πολυενδιαφέρεται. Ήθελε να το παίξει κι αυτός πρωθύπας στα εύκολα. Να κάτσουμε στο Μαξίμου 8 χρονάκια, να περνάμε καλά στα λούσα να χαρεί και η Μάργκαρετ, μετά να φύγουμε, αργότερα ίσως να γίνουμε και πρόεδροι της Δημοκρατίας. Του έκατσε όμως η κρισάρα και γκρεμίστηκαν τα όνειρά του. Αν ενδιαφερόταν άλλωστε (έστω για την πάρτη του όπως ο Βενιζέλος και οι λοιποί), δεν θα την κοπάναγε έτσι εύκολα, και να λέει "απαρνήθηκα ακόμα και το πρωθυπουργικό αξίωμα για να βοηθήσω να σωθεί η Ελλαδάρα". Αν κάτι περισσεύει στην Ελλάδα, είναι το ψέμα και η υποκρισία. Από όλους μας.

    Εν κατακλείδι, ο Γιωργάκης αποτελείωσε την Ελλάδα που πρωτορήμαξε ο πατέρας του, αλλά το όποιο κανώ δεν έχει καμία δουλειά με το πρωθυπουργιλίκι. Σε άλλες εποχές, πριν 10 χρόνια ας πούμε, θα καμαρώνανε οι Ελληνάρες για τον Ολυμπιονίκη πρωθυπουργό τους, και μάλιστα όντας σε συντάξιμη ηλικία. Θα ντρεπόντουσαν οι διάφοροι γυμναστές και γυμναζόμενοι και επίδοξοι φουσκωτοί και, ατιμασμένοι όντες από το γερόντι, θα παρατάγανε αμέσως τα γυμναστήρια. Όχι σαν τους κοιλαράδες πρωθύπες και υπουργούς που βασιλέψανε κατά καιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που υπάρχουν νηφάλιες απόψεις σαν τη δική σου. Δυσεύρετες σε όλο το οπαδικό φάσμα.

    Τις καλημέρες μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις πολύ δίκιο για Τσαλτίδη,Κόλκα και Βασιλόπουλο...ο καθένας προάγει το οπαδικό μίσος και την πόλωση για τους δικούς του λόγους και σίγουρα όχι για το συμφέρον της ομάδας του.Και άντε οι 2 του κούλη είναι γνωστοί γραφικοί τύπου Μύρτσος αλλά ο Τσάλτ είναι εκπρόσωπος τύπου της ομάδας,δεν επιτρέπεται να γράφουν κείμενα σαν αυτά που θα έγραφε ο τελευταίος μαστουρωμένος συνδεσμίτης της κάθε ομάδας αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας του.

    Χθες ο ΑΡΗΣ έπρεπε να πάρει το διπλό,η ισοπαλία είναι σαν ήττα εφόσον νίκησε ο Ατρόνητος και η Τρίπολη.Περίμενα έναν ΑΡΗ πολύ πιο επιθετικό,περίμενα να είχαμε κατοχή μπάλας και να βομβαρδίζουμε με αντεπιθέσεις το καμάρι του Μαρινάκη.Δεν καταλαβαίνω γιατί κλειστήκαμε έτσι απέναντι σε ένα παοκ που υπό κανονικές συνθήκες δεν είχε καμιά ελπίδα.Ο Σιδηρόπουλος απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ,αρνήθηκε καταφανέστατη κόκκινη στον Κρέσιτς.

    ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εχεις καψει τελειως.
      καμαρι του μαρινακη ο μπαοκ????
      τι αλλο θα ακουσω θεε μου ???

      Διαγραφή
  6. Γεια σου Summertime Blues. Επόμενος στόχος: γαλατόπιτα.

    Καλησπέρες Σαλόνικα! Για τα βαρίδια έχεις δίκιο. Ήμαστε νωχελικοί και γενικώς είμαστε soft ομάδα. Δεν μιλώ για ψευτοτσαμπουκάδες. Αναφέρομαι σε ποδοσφαιρικό τσαπουκά. Ο Πρίττας θα ήταν καλή λύση, αλλά νομίζω ότι οι τραυματισμοί τον έχουν καθηλώσει. Δυστυχώς. Ακούραστος εργάτης ο Σάκης και ιδανικός μαντουμανίστας. Ο Μασάδο προσπάθησε να κλέψει το ματς, όπως οι ποκεράνθρωποι πάνε να κλέψουν το ποτ με ακίνδυνο φύλλο. Οι αντιδράσεις του Σανκαρέ με εξέπληξαν. Συνήθως παίζει με την μπάλα κάτω, αλλά χθες την έδιωχνε κακήν κακώς. Ίσως πανικοβλήθηκε, ίσως είχε ανάλογες εντολές -το πρώτο φαντάζει πιθανότερο. Για τον Μίτσελ, ρε μάγκα, τα έχουμε πει over and over again. Ο μπάσταροδς, όμως, πρέπει να είναι πάμφθηνος. Για τη φάση του Κρέσιτς, εννοείται ότι είναι κόκκινη κάρτα, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προγενέστερη αγωνιστική μας παρουσία.

    Χάρη, αφού δεν το είδες, θέλω να πιστεύω ότι σε βοήθησα να το σπουδάσεις. Από τα στιγμιότυπα μπορείς πολύ εύκολα να προβείς σε λάθος συμπεράσματα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μαρτυρούσαν την αλήθεια. Δεν είναι οι μονάδες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη να κρατήσει τον Σάντος τρία χρόνια, να αποκτήσει κορμό και να σφυρηλατήσει μια αγωνιστική ταυτότητα. Ο Δερμιτζάκης πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα, αλλά ο Χάβος διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση. Και φτάνουμε στον Μπολόνι που είναι κανονικός προπονητής. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει το πλεονέκτημα του χρόνου. Εμείς πρέπει να μάθουμε ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις διάρκεια, αν αλλάζεις συνεχώς παίχτες και προπονητές. Τα έχουμε πει πολλάκις. Όσον αφορά τον Τζέφρυ, δεν ξέρω ρε Χάρη τι γίνεται. Ή μάλλον ξέρω, αλλά άστο καλύτερα. Δεν βλέπω φως στο τούνελ και δεν μιλώ με οικονομικά κριτήρια. Τέλος, με αφορμή τον Ανδρέα, ο μπαμπάς διόριζε κι ο Γιωργάκης απέλυε, έστω και στα χαρτιά. Άστα να πάνε.

    Γεια σου Έλενα. Καλή βδομάδα!

    DonMits, με κολακεύεις. Ευχαριστώ. Μακάρι να τα έγραφα όλα λάθος και να έβλεπα τις δημοσιογραφικές ναυαρχίδες να τα γράφουν σωστά. Ίσως έτσι σωζόντουσαν κάποια μυαλά.

    Ανώνυμε, αν ο Κόλκας θέλει να το παίξει ΠΑΟΚάρχης και οπαδικός δημοσιογράφος, μαγκιά του. Εμείς οφείλουμε να τον απορρίψουμε. Δεν παίζει ρόλο αν είμαστε Αρειανοί ή ΠΑΟΚτσήδες. Η κατάσταση με τον Τσαλτίδη, όμως, είναι πολύ χειρότερη. Είναι εκπρόσωπος της ομάδας και κάθεται και γράφει σαν παιδάκι πέντε χρονών. Και το χειρότερο όλων: υποβιβάζει την νοημοσύνη των Αρειανών. Για τον αγώνα, ημουν αισιόδοξος, αλλά δεν γινόταν να προβλέψεις τέτοια καθίζηση. Κι εγώ περίμενα μεγαλύτερη επιθετικότητα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα όντως δεν μας ευνόησαν, όμως, έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε την πάλη. Η φάση του Γιαννώτα ήταν κόκκινη, αλλά δεν θα ρίξουμε και δεν πρέπει να ρίξουμε τις ευθύνες μας εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου ρε κανθαρε.
    που ειναι τα χρονια τα ωραια ρεεεεεεεεεεε!!!!
    αυτα τα ντερμπυ ηταν απο τα κορυφαια οχι να τα βλεπεις αλλα να τα ακους και στο ραδιο.
    τωρα ολιγο απο γιουβετσι καταντησε.
    παντως δεν εχασα και τιποτα που δεν το ειδα ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή βδομάδα Κάνθαρε

    περίμενα να κάνουμε καλύτερες φάσεις

    αν ο ατρόμητος πάρει το ματς που έχει στο χέρι πάει στους 7 η διαφορά, με 8 ματς να μένουν θα ναι πολύ δύσκολα για 5αδα

    αυτό το cover του chain μαρεσει check it

    http://www.youtube.com/watch?v=-IJYYrixqaI

    Lio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απολαυστικός όπως πάντα στην ανάλυση σου κάνθαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Κάνθαρε, χαίρομαι που έπαιξες και μάλιστα με τους δικούς σου όρους, γίνονται πολλές παραλλαγές είναι η αλήθεια!
    Ε, για το ότι οι επιλογές σου θα ήταν από τον ευρύτερο χώρο του rock/metal δεν είχα αμφιβολία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλους!
    Κάνθαρε, αν και δεν υποστηρίζω κάποια από τις 2 ομάδες, βρέθηκα χτες στο γήπεδο. Αν και δεν τρελαινόμουν να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο παιχνίδι, η υπόσχεση σε φίλο μου Παοκτση έπρεπε να τηρηθεί.

    Τι μου έμεινε; Αν και έχω δει ζωντανά πολλά ντέρμπι της πόλης, και στα 2 γήπεδα, το χτεσινό ήταν πολύ χλιαρό από πλευράς κερκίδας. Αυτό ήταν καλό για μένα, που δε με ενδιέφερε το αποτέλεσμα.
    Τακτικά, και οι δύο προπονητές φάνηκαν ότι ήταν ρεαλιστές. Ο μεν, Μπόλονι, ήξερε ότι θα κουραστούν οι παίχτες του στο 2ο ημίχρονο, οπότε πίεσε πολύ στο πρώτο, μήπως και πάρει προβάδισμα. Ίσως γι'αυτό να ξεκίνησε και τον Γιάννου. Ο δε, Μασάδο, περίμενε την κάμψη των αντιπάλων λόγω κούρασης και επέλεξε συντηρητικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Τα τακτικά λάθη που αναφέρεις (μη μαρκάρισμα Γκαρσία, κενό άμυνας-κέντρου για ΠΑΟΚ), δεν τα χρεώνω εξ'ολοκλήρου στους προπονητές. Ίσως να ήταν και αναπόφευκτα, λόγω της περιορισμένης ποιότητας στα δύο ρόστερ. Θεωρώ ότι και οι δύο έδωσαν βαρύτητα σε αυτό που πίστευαν ότι μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή.
    Για τον ΠΑΟΚ, θετική εντύπωση μου έκανε ότι διατηρεί ακόμη στοιχεία Σάντος, δείγμα ότι ο συγκεκριμένος προπονητής άφησε έργο. Επίσης, ο Αθανασιάδης, τον οποίο θεωρώ πανέξυπνο ποδοσφαιρικά, για τη φάση του 79': βήμα πίσω και εκτίναξη για να σπάσει το οφσάιντ, κοντρόλ με στήθος και πέταγμα της μπάλας για να βγει στο βήμα και πλασάρισμα. Όσα αθλητικά χαρακτηριστικά του λοίπουν, τα καλύπτει με το μυαλό. Για τον Άρη, μου άρεσε που σε ό,τι συνέβαινε, έπεφταν όλοι μαζί στη φάση, δείγμα ότι υπάρχει ομοψυχία στην ομάδα, άρα και ελπίδα για καλύτερη συνέχεια. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην αλλάζει δραματικά το ρόστερ από σεζόν σε σεζόν. Επίσης, η συνεχή πίεση του Καστίγιο στον Κρέσιτς: σίγουρα προπονητική εντολή, αλλά και υπακοή του Καστίγιο για το καλό της ομάδας. Στα αρνητικά: τα αριστερά μπακ και των δύο. Ο Λίνο ήταν κακός και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οπότε θεωρώ ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όσο για τον Μίτσελ, σε σκεφτόμουν σε κάθε φάση. Ξέρεις ότι ο αντίπαλός σου την Κυριακή θα είναι ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος δεν έχει ντρίμπλα. Σε έχει πλάτη, κάνει 3 κοντρόλ για να φέρει την μπάλα εκεί που θέλει και σου κάνει επιτόπια ντρίμπλα 180 μοιρών, στυλ Suarez;; Αρνητικό για τον Άρη και η αναταραχή στο κέντρο άμυνας (στο 1ο ημίχρονο), σχεδόν σε κάθε φάση.

    To highlight something, (για να συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο με τους alien invaders της προηγούμενης ανάρτησης), το θέαμα δεν ήταν καλό, αλλά οι δύο ομάδες έχουν κάποιους νεαρούς τους οποίους καλό θα ήταν να εμπιστευτούν. Δε σημαίνει ότι θα βγουν, αλλά θα είναι μια καλή μαγιά για να βγουν μελλοντικά κάποιοι άλλοι. Οι προπονητές μπορούν να τους δώσουν κατάλληλη τακτική παιδεία, ώστε να ανταπεξέλθουν. Υπομονή.. Με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα και των δύο, επιβάλλεται να δείξετε όλοι οι φίλοι και οπαδοί τους.

    Υ.Γ. Δεν περίμενα ότι θα "κάψω" το 2ο ημίχρονο της Liverpool για να δω άλλο παιχνίδι. Αλά, πάνω από την ομάδα μπαίνει η φιλία.

    Υ.Γ.2 Κόλκας;! Τσαλτίδης;! Βασιλόπουλος;! Γραφουν ακόμα αυτοί; Ζούμε στην ίδια πόλη και έχω να δω τη φάτσα τους και τα γραπτά τους, εδώ και μια πενταετία. Ακόμη κι αν δεν τους παίρνεις στα σοβαρά, αν τους διαβάζεις φθείρεσαι. Μακριά!!, και αμέσως το ποδόσφαιρο επανέρχεται στην πραγματική του διάσταση.

    Υ.Γ.3 Grace Slick: φωνή-διαμάντι! Candlemass;; Candlemass, ρε τρελέ; Μου φτιαξες τη μέρα.

    Καλό βράδυ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα σπορ του βορρα γιατι ελεγαν για 6-0 οτι επρεπε να ερθει? Γιατι εσυ ψιλοσουπα το περιγραφεις...

    Εγω παλι ουτε στο γηπεδο δεν πηγα, διαβαζα τρομαρα μου! :P

    Χωσε ψυχεδελεια με τον "λαγο", οχι τον πρασινο τον ασπρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επισης, στη Νικαια χθες εγινε χαμος με επιθεση των ΜΑΤ στο Ιωνικος - Κερατσινι, κοντεψαν να παθουν σοβαρη ζημια ποδοσφαιριστες απο δακρυγονα και χημικα που πεταξαν μεσα στα αποδυτηρια.

    Μουγκα ομως οι δημοσιογραφοι... τελικα οι μονοι "κουκουλοφοροι" που νοιαζουν τον ελληνα ειναι αυτοι που σπανε τα πλακακια της πλατειας Συνταγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας ΕΙΧΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εναν ,, εναν διαιτητη να ριμαζω να κοπαναω και να κιτρινιζει τους αλλους. Να πεφτω με σκοπο να παρω καλπινα (και παλι) πεναλτι ωστε να νικησω και να λενε ολοι μπραβο στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταια χρονια ο εκαστοτε γηπεδουχος παιζει σαφως καλυτερα και με διαφορα του αντιπαλου του. Γνωριζετε οτι ο κοσμος ειναι η αιτια; Κι' ομως παιζει και αυτος μπαλα. Η τουλαχιστον αν οχι παιζει μπαινει ανεπισημα μεσα και κανει οτι γουσταρει προπηλακιζοντας και απειλοντας. Αυτο εχθες δεν το ειδαμε γιατι ηταν μαντρωμενα λογω Εισαγγελεων τα κακα παιδια. Το γηπεδο αυτο ειναι σιγουρα δυσκολο ομωε μηπως το ΧΑΡΙΛΑΟΥ δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ που κανει καθε χρονο απο ενα σουτ;
    Καλυτερος σαφως εχθες ο ΠΑΟΚ ομως δεν γνωριζουμε πως θα ηταν τα πραματα με 10 παικτες!!! Επαναλαμβανω. Εναν τετοιον να παιρνω ενα η και δυο πεναλτι ανα τακτα διαστηματα , να κοπαναω εγω και να τιμωρουνται οι αλλοι , να βγαζω εκτος τα ατου του αντιπαλου ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ποιος μου λεει εμενα αν δεν εγιναν σκοπιμα;) και στο τελος; Να μην κερδιζω κιολας!!! Ανικανοτητα σε ολο το μεγαλειο τοτε. Τι αλλο βρε παιδια;
    Για τον ΑΡΗ υπηρχε μονο η νικη. Αδυνατον ομως να ερχοταν ετσι οπως επαιζε. ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    Για τον ΠΑΟΚ κρυο ζεστη. Επεδιωξε να το παρει με ολες του τις δυναμεις και δεν τα καταφερε.
    -Χ-ωριστηκε η πιτα στη μεση. Εγω θα πω ενα μπραβο στην ομαδα μου που παιζει παντα με δαιμονες και με τον δικο του ΘΕΟ μονο. Στο στηθος σαν φυλαχτο.
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ἄψογος ὁ Κάνθαρος, καί ἐκφράζω καί γώ τό ἴδιο ἐρώτημα γιά τόν Γκαρσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν βριζει ΜΟΝΟ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ τελικα!!!
    αντε αντικειμενικοι περιμενω σχολια.
    εκτος κι αν η χολη σας βγαινει ΜΟΝΟ για οσους φορουν την ερυθρολευκη.
    που ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!

    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/mpoloni-f-off.1660651.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέμη, το ματς δεν ήταν τόσο κακό. Υπήρχε έκδηλη η τεχνική ανεπάρκεια και των δυο ομάδων, αλλά διέκρινες στοιχεία που άξιζαν παρακολούθησης. Ειδικά αν συγκρίνουμε το ματς με άλλα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, μπορώ να πω ότι ήταν καλό. Για το ραδιόφωνο είπες μεγάλη κουβέντα. Θυμάμαι πιτσιρικάς (ακόμα τέτοιος νοιώθω), να βάζω ραδιόφωνο για να ακούσω τον Άρη και να περιμένω να κάνει σύνδεση, αφού πρώτα περάσει από τα υπόλοιπα γήπεδα της πρώτης Εθνικής. Τώρα έχουμε τα ίντερνετ και την Νόβα: Καλως ήρθαμε στην παραπληροφόρηση. Όσο για τον Μπολόνι που γράφεις πιο κάτω, ο άνθρωπος πουλούσε ''πνεύμα'' ήδη από τον αγώνα του Χαριλάου. Μπορεί να είναι κανονικός προπονητής, αλλά κύριο δεν τον λες σε καμία περίπτωση. Φαντάζεσαι τον Κούπερ να μιλάει έτσι; Σαν να παίζει σε επαρχιακό πρωτάθλημα; Ακόμα και τον Βαλβέρδε, μπορείς να τον φανταστείς να φέρεται έτσι; Προπονητές, δηλαδή, που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα. Και φυσικά, το θέμα σκεπάστηκε. Για αποβολή, βέβαια, προπονητή μέσα στην Τούμπα, ούτε λόγος. Τέλος πάντων.

    Χαιρετώ τον Lio. Ξεκινώ από τα σημαντικά: Ωραίο το cover. Γενικώς είναι απλό κομμάτι, αλλά τόσο ωραίο. Χαίρομαι που μας άρεσε. Όσο για τις φάσεις, κι εγώ περίμενα μεγαλύτερη επιθετικότητα. Ο Μασάδο, όμως, είχε συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και δεν μπορώ να ξέρω πως ακριβώς ήθελε να το ξεδιπλώσει. Όσο για την είσοδο στην πεντάδα, δύσκολη ή εύκολη, οφείλουμε να παλέψουμε για το καλύτερο.

    Ευχαριστώ πολύ Πρόεδρε. Κι εγώ ευχαριστημένος έμεινα.

    Σκοτεινέ Σεφ, ήταν δύσκολο να αρνηθώ ένα τέτοιο μουσικό παιχνίδι. Κανονικά, βέβαια, θα έπρεπε να βάλω τα πρώτα εκατό τραγούδια που μου αρέσουν. Ή, μάλλον, κάντα χίλια.

    Γεια σου Scouser Jim! Για τον ρεαλισμό των προπονητών έχεις δίκιο. Όπως έχεις και για τα τακτικά λάθη. Από την στιγμή που τα διέκρινα, οφείλω να τα καταγράψω κι ας μην ευθύνεται απαραίτητα ο προπονητής. Μην ξεχνάμε ότι οι παίχτες, όλοι οι παίχτες, είναι πεπερασμένων δυνατοτήτων, με φαντασία, δημιουργικότητα, τάση στο λάθος και το κυριότερο: ακολουθούν οδηγίες. Είναι πιθανό αυτά που είχαν συμφωνήσει πριν το ματς να μην βγήκαν στο γήπεδο. Βεβαίως και ο ΠΑΟΚ διατηρεί στοιχεία του Σάντος. Έχει μείνει λίγο από το DNA το Πορτογάλου κι ο Μπολόνι, ειδικά με την τροπή που πήρε η κατάσταση στην ομάδα, προσπαθεί να το διαχειριστεί κατάλληλα. Επίσης έχει έναν κορμό και ακολουθούσε/ακολουθεί κάποιο σχέδιο: καλό ή κακό δεν έχει σημασία, είναι προτιμότερο ένα πλάνο με αδυναμίες παρά καθόλου πλάνο. Ο Κλάους στερείται αθλητικών και τεχνικών χαρακτηριστικών, παίζει παλιομοδίτικα τη θέση του σέντερ φορ, αλλά γνωρίζει πως να χώνεται στις φάσεις και να ξεμαρκάρεται. Και ναι, φαίνεται να διαθέτει ποδοσφαρικό μυαλό. Ο Μίτσελ είναι ακριβώς, επαναλαμβάνω ακριβώς, ο ίδιος παίχτης από τότε που τον αποκτήσαμε. Το γιατί μόλις πρόσφατα ανακάλυψαν την αμυντική ανεπάρκειά του, αποτελεί αίνιγμα προς δυνατούς λύτες. Αν και προσωπικά, γνωρίζω την απάντηση: δεν ξέρουμε ποδόσφαιρο. Αχ, αυτή η υπομονή. Δεν υπάρχει υπομονή. Η υπομονή μεταφράζεται ως αδυναμία. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θεωρείται ανοχή. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον αθλητικό τομέα. Ναι, δυστυχώς το τρίο στούντζες γράφει και βασιλεύει. Κι εμείς ακολουθούμε σαν πρόβατα. Φαντάσου ότι υπάρχουν και κλώνοι. Θεέ και Κύριε. Και κλείνω με τους Candlemass. Στην μουσική σκηνή, και δη στο μέταλ, υπάρχουν κάποια σχήματα που είναι άκρως υποτιμημένα. Το συγκεκριμένο είναι Epicus Doomicus Metallicus. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μανόλο, λάθος κάνουν τα Σπορ του Βορρά: 15-0 έπρεπε να λήξει. Νταξ, δεν ήταν τόσο σούπα -έχω δει πολύ χειρότερα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων. Ο άσπρος λαγός κομματάρα. Κομματάρα! Οι δημοσιογράφοι είναι ανικάνοι. Όχι, όλοι. Οι περισσότεροι. Το να είσαι ανίκανος και να το γνωρίζεις είναι ευλογία. Το να είσαι ανίκανος και να νομίζεις ότι έχεις το αλήθητο του Πάπα είναι τρομερά επικίνδυνο για όλους τους υπόλοιπους που σε παρακαλοθούν. Για αυτό γράφω και ξαναγράφω: κλείστε τις τηλεοράσεις και αντικατάστήστε το φίλτρο της συνεχούς ''ενημέρωσης'' με ηθικά, νοητικά και ψυχολογικά φράγματα! Υπάρχουν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

    Sierra Golf, και οι δυο θέλανε την νίκη. Το Χ απέτρεψε ανεπιθύμητους κραδασμούς και στα δυο συστήματα. Εννοείται ότι ο Άρης παίζει αποκλειστικά με τη δική του δύναμη. Διαχρονικά αυτή είναι η εταιρική μας κουλτούρα. Έχουμε επιλέξει συνειδητά να απέχουμε από εξωαγωνιστικά τερτίπια. Και καλά κάνουμε. Θα έρθει η στιγμή που θα δικαιωθούμε. Όσο για την κουβέντα περί διαιτησία, δεν καταλήγει πουθενά. Πουθενά! Για αυτό και δεν έχει νόημα να την αναλύουμε over and over again. Κι εμείς, όχι μόνο δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά κρεμόμαστε κι από τα χείλη του Βασιλάκη και του Βαρούχα. Οφείλουμε ως Άρης να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να παλέψουμε. Και το κυριότερο: να μείνει ο Μασάδο, να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη ταυτότητα, να ποντάρουμε στα φυτώρια μας και να κάνουμε υπομονή. Πόσο να δίνει αυτό στο στοίχημα;

    Ευχαριστώ Παβού. Τα σέβη μου.

    Cummulus, η μη επιτήρηση του αργού και κουρασμένου Γκαρσία ήταν μέγα τακτικό λάθος. Ξέρεις τι δεν κατάλαβα; Ο Παπαζαχαρίας μπήκε για να μαρκάρει τον παίχτη, αλλά οπισθοχωρόντας έπεσε πάνω στον Γιάννου; Ο Φατί έπρεπε να τον μαρκάρει, αλλά, μόλις είδε ότι ο Παπαζαχαρίας πήρε όπισθεν μέτρα, έσπευσε να καλύψει το κενό; Τα ακραία χαφ έπρεπε να γυρνάνε και δεν γυρνούσαν; Και να πω ότι ο Γκαρσία έχει κάποια φοβερή ικανότητα να ξεμαρκάρεται ή να ντριπλάρει, όπως π.χ. ο Ιμπαγάσα, να πάει στο διάολο. Δεν έχει! Κάτι πήγε στραβά σε αυτό το κομμάτι που επηρέασε την αμυντική λειτουργία και το ξεδίπλωμα. Τέλος πάντων.

    Καλή βδομάδα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπερα.

    Παοκτσης ειμαι φιλε και σε βρηκα απο το κουρκουτι.Ειλικρινα αν και δεν υπαρχει η λεξη αντικειμενικος για εναν οπαδο, το κειμενο σου την προσεγγιζει πληρως.

    Ευχομαι τετοιες αποψεις ολοενα και να πληθαινουνε σε Αριανους και Παοκτσηδες.

    Δηστυχως δηλητηριαστηκαμε φιλε και δεν μιλαω μονο για τα οπαδικα...

    Χαιρετω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε ΠΑΟΚτσή, ευχαριστώ. Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει μόνο καφρίλα, αλλά και συναίσθηση. Δυστυχώς, όμως, η καφρίλα είναι αυτή που μας ελκύει. Και να πω ότι είναι πιο ωραία να πάει στο διάολο -γαμώτο, ποδόσφαιρο είναι και επομένως υποτίθεται ότι πρέπει να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει. Όσον αφορά την τοποθέτησή σου περί δηλητηρίασης και στο μη οπαδικό φάσμα, είσαι απόλυτα σωστός. Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγώ το παιχνίδι δεν το είδα έβλεπα τον τελικό του COPA DEL REY αλλά από την ανάλυση που έκανες με επιβεβαιώνεις σε αυτό που λέω κατά καιρούς για σένα ΜΕΓΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ και αρθρογράφος
    ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΑΦΩΝΟ
    δύο είστε ΜΟΝΟ ΔΥΟ
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
    ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
    θα ήθελα να κάθομαι να πίνω μπύρες και να σας ακούω
    εμπειρία ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον τελευταίο ένα-ενάμιση χρόνο βλέπω ελάχιστα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος. (Κάποια στιγμή το θέμα των "κλειστών" καναλιών θα πρέπει να ξανασυζητηθεί στην Super League.) Δεν είδα ούτε το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας (ξέρετε κι άλλα κράτη που έχουν "συμπρωτεύουσα";). Αρκούμαι στις αναλύσεις σου. Την καλημέρα μου!

    ΥΓ.1 Πέντε τραγούδια; Πέντε; Μόνο; Υπάρχουν δίσκοι (πχ. "Graceful Inheritance" ή "Irae Melanox" ή "Perfect Symmetry" ή ή ή...) που δεν μπορώ να ξεχωρίσω πέντε τραγούδια. Και θα το κάνω σ' ολόκληρο το φάσμα των ακουσμάτων μου; Αδύνατον!

    ΥΓ.2 (συνέχεια απ' το προηγούμενο) ...εκτός κι αν κεράσεις γαλατόπιτα! (Μπορεί και να σου κάνω το χατήρι!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κωνσταντίνε, η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Είσαι μορφή.

    Μπαλαντέρ, θίγεις ένα ευαίσθητο θέμα, αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ελπίζω να σε κάλυψα με το κείμενο. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μεταδόσεις σε κάποιον που δεν παρακολούθησε το ματς το mentality ενός παιχνιδιού. Το παιχνίδι υποδήλωνε πέντε τραγούδια. Κανονικά χίλια θα έπρεπε. Μίνιμουμ. Η γαλατόπιτα είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Το πρόβλημα είναι ότι παρουσιάζεται σε πολλές παραλλαγές και πρέπει να βρη αυτή που μου ταιριάζει. Ήδη έκανα μια (ελαφρώς αποτυχημένη) απόπειρα. Όταν βρω τον συνδυασμό, κερνάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...