Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Κανείς δεν είναι τέλειος

Στην τρέχουσα ανάρτηση θα πιάσουμε πολλά θέματα. Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα Μπρέσκα κι ο Κάνθαρος, δυστυχώς, δεν έχει το χρόνο να σχολιάζει τα πάντα όλα. Υποθέτω ότι κι εσείς δεν έχετε την όρεξη να με τρώτε στο μαπίδι κάθε λίγο και λιγάκι. Εν πάση περιπτώσει, ξεκινάμε με την Εθνική που αγωνίζεται απόψε με τη Μάλτα.

Και αρχίζω το κράξιμο. Πόσο τσάκωνες είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι; Είχαμε τον Ρεχακλή στον πάγκο και τον λέγανε οπισθοδρομικό και γεροξεκούτη. Τον κατηγορούσαν ότι δεν ερχόταν στην Ελλάδα κι ότι έπαιρνε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους. Τον μαλώνανε επειδή η Εθνική δεν έπαιζε μπάλα και πήγαινε για το μισό μηδέν. Τον ξέσκιζαν με την πένα τους, διότι δεν ανανέωνε την εντεκάδα. Και ερωτώ με το φτωχό μου το μυαλό: με τον Σάντος στην Εθνική τα πράγματα τσουλάνε διαφορετικά; Παρακαλώ απαντήστε μου. Αν κάνω λάθος θα βγω και θα το παραδεχτώ. Εν τέλει, μπορεί να είμαι εγώ ο άμπαλος. Σε μια τέτοια περίπτωση βοηθήστε με να το καταλάβω και ορκίζομαι ότι θα πάψω τις λεκτικές μου επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους.

Όμως, επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Ο καρπουζοψαράς, σε αντίθεση με τον Όθωνα, βρίσκεται συνεχώς στην Ελλάδα. Σωστό; Σωστό. Και ποιους κάλεσε μεταξύ άλλων; Τον Κοτσόλη (!), τον Σπυρόπουλο (!) και τον Φετφατζίδη (!). Ο ίδιος ο Κοτσόλης εξέφρασε την έκπληξή του για την κλήση από τον Σάντος, αλλά μάλλον ξέχασε σε ποια χώρα βρίσκεται. Λες και ο Δασκαλάκης είναι από την Καμπότζη. Για τον Σπυρόπουλο έχω μόνο μια φράση: ήταν επιεικώς ένας από τους χειρότερους παίχτες στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Φετφατζίδης έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, αλλά το να παίζει η Εθνική στο Καραϊσκάκη αποτελεί ισχυρό κριτήριο για την κλήση του. Θα ανάφερα και άλλους, ωστόσο συγκρατήθηκα. Κατά τα άλλα ο Σάντος παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν πράγματι το παρακολουθούσε θα έπαιρνε αυτούς που άξιζαν να κληθούν, όπως οι Λαζαρίδης, Καπετάνος, Λαδάκης, Κοντοές και Γεωργιάδης. Θα μπορούσε να φέρει νιάτα όπως τους Μπέρτο και Τάτο. Ακόμη και ο Γεωργέας με τον Νεμπεγλέρα άξιζαν την κλήση.  Εδώ για να φέρει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έπρεπε να παίξει ο παίχτης στους ημιτελικούς του τσου λου.

Αλλά όταν έχεις την καβάτζα των δημοσιογράφων και κρύβεσαι πίσω από τον επικοινωνιακό τους μανδύα δεν έχεις κανένα πρόβλημα: ότι κι αν κάνεις είσαι στο απυρόβλητο. Κι ας πράττεις τα ίδια και χειρότερα με τον προκάτοχό σου. Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο την δεδομένη χρονική στιγμή. Απλά το συγκεκριμένο προσκλητήριο ήταν η αφορμή. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι στην Εθνική του καρπουζοψαρά. Έχουν προηγηθεί οι εκπλήξεις, τα υπνωτικά χάπια και το σουμπότεο. Υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο θα παρακολουθήσουμε κι απόψε. Υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο θα παρακολουθούμε συνεχώς.

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και Αρειανάρα. Είχαμε πει ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Στην Πυλαία ήρθε η απόδειξη. Στο Αλεξάνδρειο (ας ελπίσουμε ότι) θα έρθει η εμπέδωση. Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που φοβάμαι είναι ο κακός μας εαυτός. Οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά την υφιστάμενη πίεση και να θυμόμαστε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αυτός που παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Μακάρι να ήμουν κι εγώ Σαλονίκη και να πήγαινα στο Παλέ. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά θα βολευτώ με το διαδίκτυο. Νταξ, μην είμαι αχάριστος. Θα έγραφα και για την επόμενη μέρα της μπασκετικής Αρειανάρας, αλλά κάνω κράτει. Προηγείται το ματς. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε. Πάντως, δηλώνω ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο Σούμποτιτς πρέπει να μείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Δεν λέω ότι είναι Φιλ Τζάκσον ή Πατ Ράιλι, αλλά έχει πάθος, βγάζει ενέργεια, είναι γνώστης (της ομάδας και του αθλήματος), μεταδίδει την αύρα του νικητή στους παίχτες και last but not least είναι φθηνός. Πολύ φθηνός.


Και περνάμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (κλισέ). Προσπαθώ να την παλέψω και να μείνω ξύπνιος για να παρακολουθήσω τους τελικούς του Ν.Β.Α., αλλά πέφτω νοκ άουτ. Η ώρα που διεξάγονται είναι βάρβαρη. Πάντως, ο Κάνθαρος στηρίζει Ντάλας. Ανέκαθεν μου ήταν συμπαθής ομάδα από την εποχή του triple J, ήτοι Jason Kidd, Jimmy Jackson και Jamal Mashburn. Φυσικά, ο Kidd ακόμα μοιράζει ασίστ. Μέγας υποτιμημένος παίχτης. Πλέον, οι Μαβς έχουν τον Γερμανό που είναι παιχταράς. Από τους κορυφαίους Ευρωπαίους. Μάλιστα, ίσως, είναι ο κορυφαίος. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον θέμα, αλλά δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να το εξετάσουμε με αξιοκρατικά κριτήρια. Όπως και να έχει μου φαίνεται ότι το N.B.A. διενεργεί μια σοβαρή προσπάθεια για να ανέβει στις συνειδήσεις των φιλάθλων. Αν αρχίσει κι ένα ξεκαθάρισμα με όλα αυτά τα ευρωπαϊκά παλτά που έχουν μαζέψει, ακόμα καλύτερα. 

Δυστυχώς, στην όλη προσπάθεια χάθηκε ένα σημαντικό γρανάζι. Ένα μεγάλο γρανάζι. Κυριολεκτικά μεγάλο. Ο τεράστιος Σακίλ δήλωσε την απόσυρσή του. Ο Κάνθαρος μεγάλωσε με το N.B.A. και φυσικά μεγάλωσε με τον Σακ. Ομολογώ ότι συγκινήθηκα. Ένας οδοστρωτήρας που χρόνο με το χρόνο γινόταν όλο και καλύτερος. Θυμάμαι στα πρώτα χρόνια της καριέρας του δεν μπορούσε να σουτάρει. Λες και ήταν ο Γιαννούλης. Έβλεπες τον Γιούινγκ και τον Χακίμ να γυρνάνε με πρόσωπο στο καλάθι και να εκτελούν κι ο Σακ πέταγε ρουκέτα αέρος-αέρος. Όμως, δούλεψε σκληρά, βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς - πλην των ελευθέρων βολών - και κατέστησε εαυτόν μεγάλο παίχτη εντός και εκτός παρκέ. Μάλιστα, έχει υπολογισθεί ότι αν ήταν πιο εύστοχος στις ελεύθερες βολές θα είχε φοβερό μέσο όρο πόντων. Όμως, ο Σακ δεν πτοείτο. Όπως είχε δηλώσει κι ίδιος: ''Το 40% με το οποίο σουτάρω βολές είναι ο τρόπος που έχει ο Θεός για να πει πως κανείς δεν είναι τέλειος''.

Υ.Γ.1 Δυστυχώς, η χώρα μας χαρακτηρίζεται από ανυπαρξία ικανών ανθρώπων. Ειδικά στα υψηλά κλιμάκια κυνηγάς την ικανότητα με το τουφέκι. Ως εκ τούτου, πώς είναι δυνατόν ο ανίκανος να διακρίνει ποιος είναι ικανός; Υποθέτω πως δεν είναι δυνατόν. Βομβαρδιζόμαστε με γνώσεις, αλλά αδυνατούμε να συλλάβουμε ότι αυτές δεν φέρουν την πολυπόθητη γνώση. Η γνώση είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Απαιτεί προσπάθεια. Κόπο. Θέληση. Διάθεση. Απαιτεί αυτοκριτική. Ακούς Πιλάβιε;

Υ.Γ.2 Υποβάλλω τα σέβη μου σε έναν παίχτη που έδωσε νέο χρώμα και γεύση στη θέση των κεντρικών χαφ. Που συνδύαζε το ανασταλτικό κομμάτι με το δημιουργικό. Που πετούσε τορπίλες κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας έτρεμε. Που μπορούσε να βγάλει κάθε είδους πάσα: διαγώνια, παράλληλη, κάθετη, συρτή, γεμιστή. Που ανέβαζε - τουλάχιστον - μια σκάλα τους συμπαίχτες του. Υποβάλλω τα σέβη μου στον κοκκινοτρίχη Πολ Σκόουλς.

Υ.Γ.3 Φαπ στον Κάνθαρο που είχε δηλώσει ότι έχει την αίσθηση πως ο Φυτανίδης έχει υπογράψει στον Άρη. Ο παίχτης κατέληξε στον Ατρόμητο.

Υ.Γ.4 Για να παρακολουθήσετε τον αγώνα μεταξύ Άρη και Π.Α.Ο.Κ. πατήστε εδώ ή εδώ.

Υ.Γ.5 Έπειτα από ένα εσωτερικό meeting με τον εαυτό μου κατέληξα στους Psychotic Waltz. Όσοι δεν τους ξέρουν, ας τους μάθουν και δε θα χάσουν.

19 σχόλια:

  1. Καλό Σ/Κ Κωστή μου!! Προσκυνώ τη γραφή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγαλοι τελικοι στο nba κανθαρε
    kidd s marion j terry και φυσικα ο μεγαλος dirk οδηγουν το dallas στη νικη
    εχασες αν δεν το ειδες
    ο kidd εχεις δικαιο μεγαλος ασσος παντα ηταν ετσι ?
    οσο για την εκβαση του τριτου τελικου εγω βλεπω νικη
    δικαιωθηκα στο δευτερο παιχνιδι ε και σ αυτο θα πεσω μεσα
    θα αφησει ο κοουτς των dallas τον wade να αλωνιζει θα κλεισει τον lebron και ο chandler θα παιξει στα ισια των bosh και παπαλα η ιστορια
    οσο για τον αρη αυριο βλεπω νικη ελεω σουμποτις
    παλι καλα που ηρθε που μου εφεραν το ανεκδοτο ντρουκερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ψευτο-μοντερνισμοί θα μας φάνε στην Εθνική. Απορώ ποιος είχε την ιδέα να πλασάρουν τον Σάντος ως τον άνθρωπο που θα μας κάνει Βραζιλία, θα παίζουμε με 4 επιθετικούς σε κάθε ματς και θα πετάμε 5μπαλο για πλάκα.

    Λες και θα έπαιρνε πολύ χρόνο για να αποδειχτεί
    α) Ότι ο Σάντος είναι ο γνωστός Φερνάντο Σάντος που στον ΠΑΟΚ το μισό πρωτάθλημα το πήρε 1-0.
    β) Από τη μέση και μπροστά, και δη στη θέση του επιθετικού, δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

    Δεν είναι κακό να κερδίζεις με 1-0 και λίγη έως καθόλου μπάλα. Καθόλου κακό δεν είναι αν θυμηθείς τι έκανες μέχρι πριν 9 χρόνια και αν δεις ποιο είναι το υλικό σου. Το να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, σίγουρα δεν μπορεί να σε ωφελήσει.

    ΥΓ. Κάθε φορά που η Εθνική έρχεται στο προσκήνιο, όλο και πιο πολύ πιστεύω ότι ο Σάντος είναι διακοσμητικό στον πάγκο και σε ρόλο προπονητή είναι άλλος. Και αυτό μόνο σε κακό θα βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η γνώση έρχεται με την παιδεία. και παιδεία δεν θέλουν να υπάρχει. ότι γνώση αποκτάς αυτοβούλως καλώς, διαφορετικά… και άνθρωποι ικανοί υπήρχαν και θα υπάρχουν. μόνο που μένουν μακριά από τούτη τη σαπίλα…

    φιλιά κανθαράκο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κώστα το τσου λου με τελείωσε ακόμα γελώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι περισσότεροι σφίχτες δημοσιογράφοι είναι και κρυφομανατζαρέοι. Ενδέχεται να έσκιζαν τον Όθωνα γιατί δεν χρησιμοποιούσε παίκτες "κοινών" συμφερόντων. Ενά ο Φερνάντο μπορεί να μην είναι μοναχοφαγάς!

    Ο Σπυρόπουλος φέτος έκανε χειρότερη χρονιά ακόμα και από τον Καράμπελα της ΑΕΚ. Που έπαιζε μόνος του, χωρίς τη Χάιδω ...

    Το παλιό πρόβλημα της Εθνικής είναι πως δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες που να ξέρουν να κινηθούν χωρίς τη μπάλα ή μόλις την πάρουν να ξέρουν τι να την κάνουν.

    Εύχομαι καλή συνέχεια στη ζωή τους στον Σακίλ και στον Σκόουλς. Έκαναν πολύ καλά που αποσύρθηκαν. Η ζωή έχει να τους προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στη συνέχεια.

    Αν αληθεύει μια φήμη είναι πολύ άσχημος ο λόγος που έκλεισε η ΕΠΟ και πολύ στοχευμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Κάνθαρε, συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου για τον Δασκαλάκη, πράγματι χίλιες φορές να έπαιζε αυτός αντί του Κοτσόλη. Ακόμα και ο Αραμπατζης της ΑΕΚ πιο καλός είναι. Για τον Σπυρόπουλο είναι γνωστά τα πράγματα, δεν μπορεί να περάσει τη σέντρα ούτε αν τον τραβάνε.

    Υ.Γ Ο Σκόουλς είναι ένας από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, άξιζε περισσότερη αναγνώριση από αυτή που έλαβε. Ο ορισμός του χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδερφέ Κωστή χωρίς να θέλω να θίξω την άψογη γραφή σου θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου όσο αφορά τον Σάντος. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτόν τον άνθρωπο τον πάω με χίλια. Σίγουρα δεν έχω τις δικές σου ποδοσφαιρικές γνώσεις για να σου αναλύσω τους λόγους αλλά θα προσπαθήσω με απλά λόγια να σου πω το γιατί. Όταν η ΑΕΚ έπαιζε με Κρασσά και Μπούρμπο είχε στον πάγκο της τον Σάντος και χτύπαγε πρωτάθλημα. Κάτι παρόμοιο θα έκανε αν έμενε δύο χρόνια ακόμη στον ΠΑΟΚ. Ο Σάντος για μένα είναι ο προπονητής των φτωχών. Τον παραδέχομαι για δύο πράγματα κυρίως. Πρώτον για την φυσική κατάσταση και δεύτερον για την αμυντική λειτουργία οποιασδήποτε ομάδας έτυχε να προπονεί. Σίγουρα δεν είδαμε ποτέ θέαμα από ομάδα που προπονούσε ο Σάντος, αλλά σκέψου ότι θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο υλικό για να δεις θέαμα. Ίσως αν κάποτε προπονούσε τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να βλέπαμε και θέαμα από τον Σάντος. Όσο τώρα για τις κλήσεις κάποιων παιχτών στην Εθνική σκέψου πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να θέλει να τους ανεβάσει ψυχολογικά. Ίσως να βλέπει πολύ μέλλον σε αυτούς τους παίχτες και να θέλει να τους φτιάξει την ψυχολογία μετά από μια κακή χρονιά για αυτούς.

    Ήμουν λάτρης του Ν.Β.Α.! Τότε θυμάμαι έβγαινε το περιοδικό Τρίποντο του Συρίγου. Ήταν την εποχή που έπαιζα μπάσκετ στον Ατρόμητο Πειραιώς. Είχα αγοράσει όλα τα τεύχη. Καθόμουν και ανέλυα στατιστικά των παιχτών. Δυστυχώς σαν σταμάτησε το μπάσκετ ο Μάικλ Τζόρνταν, σταμάτησα κι εγώ να παρακολουθώ. Το ίδιο συνέβηκε και με το ελληνικό μπάσκετ μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκάλη. Α ρε τι εποχές ρε γαμώτο! Αξέχαστα παιχνίδια του ΑΡΗ με Τρέισερ Μιλάνου, Σκαβολίνι, Μακάμπι. Τα γράφω και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Τάνια. Καλό Σ/Κ να έχεις και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Ρε Κωνσταντίνε προσπαθώ να μείνω ξύπνιος, αλλά δεν την παλεύω. Ο Kidd στα νιάτα του ήταν ένα πολυσύνθετο play maker που έκανε σχεδόν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Μπορώ να σου πω ότι ακόμα είναι. Θα προσπαθήσω να δω το τρίτο ματς. Όσο για την Άρη υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει. Μπορώ να δω ένα Παλέ να φλέγεται; Με την καλή έννοια πάντα.

    Μορφέα, η πλάκα είναι ότι όχι μόνο μας τον πλασάρανε ως εκμοντερνιστή, όπως σωστά λες, αλλά ουδείς σχολιάζει αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας. Και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να κερδίζεις με 1-0. Όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις αυτό το 1-0 και δεν είναι όλοι απροσάρμοστοι. Λες ο Σάντος να είναι διακοσμητικός;

    Αγαπητέ Λύχνε δεν ξέρω αν θέλουν ή όχι να υπάρχει παιδεία. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Ο Σωκράτης πριν 2.500 χρόνια μιλούσε για αυτογνωσία και αυτοκριτική. Πόσο, μα πόσο, μπροστά είναι;

    Γεια σου Πρόεδρε. Το γέλιο κάνει καλό. Να είσαι καλά ρε μάγκα.

    Υπουργέ μου συμφωνώ σε αυτά που γράφεις. Θα σταθώ στην ΕΠΟ. Στην βράση κολλάει το σίδερο. Τι έκανε ο Πιλάβιος όταν παρακολουθούσε με τα ίδια του τα ματάκια τα όργια στον τελικού κυπέλλου; Τίποτα. Γιατί δεν βγαίνει μπροστά και να πει ανοίγω δημόσια όλους τους φακέλους; Γιατί δεν παραδέχεται αυτά που ξέρουμε όλοι μας και κάνει τα στραβά μάτια σε συγκεκριμένα πρόσωπα και φορείς; Γιατί δεν βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο των ΠΑΕ; Γιατί δεν αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία; Γιατί βγαίνει ξαφνικά και λέει να κλείσει η ΕΠΟ τη στιγμή που εκρεμούν τόσες και τόσες υποθέσεις; Μήπως για τις αδειοδοτήσεις;

    Μικρέ Σκάουτερ φαίνεται ότι εμείς βλέπουμε διαφορετική μπάλα από τον Σάντος και τους δημοσιογράφους. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Τι έπρεπε να κάνει ο Σπυρόπουλος για να μην κληθεί στην Εθνική; Τι παραπάνω έπρεπε να κάνει ο Λαζαρίδης για να κληθεί στην Εθνική;

    Σάββα, δεν με θίγεις. Δεν συμφωνείς με κάτι που γράφω; Το δηλώνεις. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν μιλάμε για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά για Εθνική ομάδα. Οι διαφορές πάρα πολλές. Από κει και πέρα δεν τα βάζω τόσο με τον Σάντος, όσο με τους δημοσιογράφους. Τον Σάντος τον ξέρουμε, δεν τον μάθαμε χθες. Ξέρουμε πως δουλεύει, γνωρίζουμε τις αδυναμίες του. Ξέρουμε ότι με τα λίγα μπορεί να παράγει πολλά, αλλά επαναλαμβάνω ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με Εθνική ομάδα. Το λυπηρό στην όλη στην υπόθεση είναι ότι αυτός που κρύβεται - έστω και άθελά του - πίσω από τον επικοινωνιακό μανδύα των ΜΜΕ, έχει συνήθως άσχημο τέλος. Ίσως για αυτό ο Ρεχάγκελ άντεξε όσο λίγοι. Πρώτον, επειδή δεν βρισκόταν στην Ελλάδα να ακούει όλα αυτά που του λέγανε και δεύτερον, διότι ποτέ δεν είχε την καβάτζα των δημοσιογράφων. Όσο για το μπάσκετ τι να λέμε τώρα; Εκείνη την εποχή η Τρέισερ, η Μακάμπι, η Γκιουγκοπλάστικα, η Μπαρτσελόνα ήταν ΟΜΑΔΑΡΕΣ σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι περί χαμηλού επιπέδου και ανταγωνισμού. Ξένοι όπως ο Μαγκί, ο Μάκαντου κι ο Νόρις δεν υπάρχουν στην Ευρώπη πλέον. Κι εγώ ήμουν λάτρης του ΝΒΑ.

    Γεια σου ρε μουσικέ άρχοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειχα παει σημερα για μπανακι στην αιγινα.
    το νερο αν και κρυο το σωμα το συνήθιζε σχετικα γρηγορα.
    τον πρωταθλητη τον ξεκοκαλισα στην κυριολεξια.
    ρουφηξα τρεις φραπεδες.
    εφαγα κοκορα κοκκινιστό με μακαρονια κι ενα μουσακα ρουφηξα και τρεις μπυριτσες να κι ενα παγωτακι που δεν εφαγε η κορη μου και η μερα κλεινει με μια πιτσα!!!!!
    τι ειπες???
    παιζει η εθνικη σημερα????
    ποια αυτη που κατω απο την ασπρη φανελα φορανε την πρασινη που γραφει ποτέ???
    ασε ρε κανθαρε τωρα!!!!
    προτιμω να ξαναδω το dvd του ζιοβαννι καλυτερα!!!!!
    εσυ τι λες???
    με ποιο θα περασω καλυτερα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για Σούμποτις συμφωνώ, να μείνει.
    Τα σέβη και τα δικά μου στον Σκόουλς.
    Μεγάλωσα με τον Τζούλιους Ερβινγκ ... ακολούθησαν Πατ Γιούινγκ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Μάικλ Τζόρνταν και φυσικά ο τρισμέγιστος Ντέηβιντ Ρόμπινσον, και ο απίθανος Γκάρι Πέητον.
    Ο Σακίλ ελάχιστα με συγκίνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική αντιμετωπίζοντας ένα κατώτερο αντίπαλο έκανε ότι όφειλε, τον έπνιξε. Αυτό και μόνο, που έκανε δηλαδή αυτό που μπορούσε, δείχνει ότι η ομάδα έχει προπονητή. Με όρια ικανοτήτων ίσως, αλλά προπονητή.

    Στο άλλο θέμα. Έμαθα ότι το λουκέτο έγινε για να περάσει η ημερομηνία παραγραφής όσων παραποίησαν παραστατικά. Και μέσα σ' αυτούς λέει είναι ομάδα από την 1η εξάδα της Super League.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού δεν μπορούμε να πάμε στο Παλέ,στείλε λινκ...

    Καλημέρα μακρινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μια που εγραψες για τον j kidd σου στελνω αυτην την φαση απο τον δευτερο μεγαλο τελικο
    την εχω βαλει βεβαια και στο αλλο μου το μπλοκ αλλα στην αφιερωνω εξαιρετικα
    http://youtu.be/56P3b8QKboo

    και για να κλεισω παρε ρε αρειανε και τον κορυφαιο μπασκετμπολιστα του κοσμου γιατι τα ωραια πραγματα σου φτιαχνουν την μερα
    http://youtu.be/ONeXzSRXPgE
    οσο για τον SHAQULLIE ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
    αλλη μεγαλη κουβεντα αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέμη είσαι άρχοντας. Τέλος. Μόνο στην φραπεδιά και τον πρωταθλητή μου τα χάλασες. Καμιά πισωκούνα είδες;

    Tzonako τον Doctor J. δεν τον πρόλαβα. Αυτοί που γράφεις ήταν παιχταράδες. Ο ναύαρχος ήταν παιχταράς. Ο Μπάρκλεϊ ήταν παιχταράς. Ο Τζόρνταν ήταν παιχταράς. Ο Γιούινγκ ήταν παιχταράς. Όσοι θέλουν να δουν τι σημαίνει πραγματικό σέντερ ας κάτσουν να παρακολουθήσουν Γιούινγκ, ναύαρχο και Χακίμ. Εμείς νομίζουμε ότι σέντερ είναι ο Λάζος κι ο Γλυνιαδάκης. Όσοι θέλουν να δουν τι σημαίνει πραγματικό τεσσάρι ας δουν τον Καρλ Μαλόουν. Ο Πέητον μεζί με τον Κεμπ ήταν φωτιά. Καλό κωλοπαίδάκι ήταν. Καλά για τον Τζόρνταν τι να πω; Μόνο εγώ είμαι φαν του Σακ;

    Υπουργέ μου μην ξεχνάς ότι έπαιζες με την Μάλτα. Με τη φιλότιμη, πλην άτεχνη, Μάλτα. Κανονικά έπρεπε να την πνίξεις επί 90 λεπτά. Εδώ προς το τέλος του πρώτου μέρους και ειδικά στις αρχές του δευτέρου μας έπνιξαν αυτοί. Όσο για την ΕΠΟ μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας. Ανοίξτε την ΕΠΟ ρε μαλακισμένα. Κάθεστε και μου κερδίζετε χρόνο για να γλιτώσετε από τις λαμογιές και τα προβλήματα. Όσο για τις αδειοδοτήσεις τι να λέμε τώρα; ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έπρεπε να βρίσκονται στην Α' Εθνική. Ο Ηρακλής το ίδιο. Ο Βόλος σύμφωνα με ότι ακούγεται το ίδιο. Ο Πανιώνιος το ίδιο. Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον ΠΑΟ. Μία από τις μεγαλύτερες απάτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι οι ΑΜΚ. Σχεδόν όλες είναι πλασματικές. Το τσεκάρει κανείς; Όχι. Όσοι δεν τηρούν τις προδιαγραφές ρίξτε τους όλους. Και να έχουμε καλό ερώτημα με τις πλαστογραφίες. Πήγαινε ρε πίθηκε Πιλάβιε να βρεις από τις εφορίες και τα ΙΚΑ που έγινε η πλαστογραφία και όσοι εμπλέκονται κλείστους μέσα. Ζητώ το αυτονόητο γαμώ το κέρατό μου. Και εννοείται ότι αν η ομάδα μου έχει κάνει μαλακία να τιμωρηθεί.

    Vad, θα σου στείλω λινκ με mail και θα το βάλω και στο μπλογκ υπό μορφή υστερογράφου.

    Κωνσταντίνε, τι να λέμε τώρα. Η πάσα του είναι φοβερή. Δεν αρκεί όμως να έχεις πάσα. Έχεις δει τα ποδάρια του; Θέλει ταχύτητα κι ο μπάσταρδος την έχει ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Δεν είναι Παπαλουκάς. Όταν συνδυάζεις ταχύτητα στο μυαλό με ταχύτητα στα πόδια φτιάχνεις ωραία πράγματα. Όσο για τον Λεμπρόν είναι κι αυτός ένα θωρηκτό. Δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά είναι παιχταράς, χωρίς αμφιβολία. Μόνο εγώ είμαι φαν του Σακ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα Κωστη!!! βλεπεις οτι ολα γυρω μας ειναι στημενα απλα να εχουμε θεμα να μιλαμε και δεν μας νοιαζει τιποτα ασε τα λαμογια οι συναδελφοι μου που το μονο που κανουν ειναι να προσκυνουν τα αφεντικα ακομα και αυτοι οι ηρωες ..πολυ καλη γραφη καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κωστή το αυτονόητο που ζητάς δεν είναι τόσο αυτονόητο.

    http://www.gazzetta.gr/article/item/199157-siope-apo-dou-kai-ika

    Την ώρα που 21 ομάδες φέρονται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με πλαστές ενημερότητες, η ΕΠΟ συναντά εμπόδια για τον έλεγχο των σωματείων από τις ΔΟΥ και ΙΚΑ που υπάγονται οι ομάδες.

    Όπως αποκαλύπτει η «Sportday» πολλές ΔΟΥ και ΙΚΑ δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα της ΕΠΟ για έλεγχο των ομάδων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συνεργαστεί στα αιτήματα της ΕΠΟ για την αποστολή των απαιτουμένων στοιχείων, γεννώντας πολλά ερωτήματα, καθώς δεν αποκλείεται να δέχονται πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση από τις ΠΑΕ.


    Ή πιέσεις από ακόμα παραπάνω, Αμαλίας και Βασ. Σοφίας γωνία.

    Όλα αυτά για ομάδες την Β' και Γ' Εθνικής, φαντάσου για τη Σουπελίγδα. Στη χώρα που ο ΓΑΠ κερδίζει τις εκλογές με συγκεκριμένες εξαγγελίες (λεφτά υπάρχουν), εφαρμόζει τα εκ διαμέτρου αντίθετα (μνημόνιο) και Θεωρεί ότι έχει λαϊκή εντολή (!) δεν υπάρχουν αυτονόητα.

    Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι ενήμερος για την άρνηση των ΔΟΥ και ΙΚΑ. Απλά τραγικό. Με βάσει την τελευταία σου παράγραφο, συμφωνώ, εν μέρει, ότι δεν υπάρουν αυτονόητα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ίσως το ποδόσφαιρο είναι πιο σάπιο από όσο νομίζουμε. Όσο δίνουμε αξία στον κωλοπαραγοντισμό και δύναμη σε αυτά τα λαμόγια που νομίζουν ότι ο κόσμος πάει γήπεδο για αυτούς δεν θα δούμε ποτέ προκοπή. Βάλε και τους δημοσιογράφους που σπανιότατα λένε ή γράφουν την αλήθεια και δένει το γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...