Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Το blog!

Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να γράψω τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Επιτέλους έφτασε το πλήρωμα του χρόνου! Με αφορμή τα γενέθλια μου, στις 29 Σεπτέμβρη, αρχίζω αυθόρμητα να γράφω ένα αρετουσάριστο κείμενο. Το blog, λοιπόν, βρίσκεται κοντά σας από τον Οκτώβριο του 2009. Έκτοτε, έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μου φαίνεται απίστευτο! Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχω δημοσιεύσει 407 αναρτήσεις και έλαβα 6972 σχόλια! Για την χαμηλή επισκεψιμότητα που έχει το blog, ο αριθμός των σχολίων είναι εξωπραγματικός!

Όλα ξεκίνησαν από έναν φίλο μου, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο αθλητικό site, που μου πρότεινε να ανοίξω ένα blog για ποδόσφαιρο. Η αρχή ήταν δύσκολη. Όχι τόσο επειδή ήμουν νέος στο χώρο και δεν με ήξερε κανείς, αλλά δεν είχα κατασταλάξει στο ύφος. Εν τέλει, νομίζω ότι βρήκα αυτό που μου ταιριάζει. Ελπίζω να συμφωνείτε. Πάντως, όποιος τσεκάρει τις πρώτες μου αναρτήσεις και τις συγκρίνει με τις τελευταίες νομίζω ότι μπορεί να παρατηρήσει σημαντικές διαφορές και βελτιώσεις. Επιπλέον, ενώ ανέκαθεν είχα ένα συγκεκριμένο τρόπο γραφής, ομολογώ ότι σε αυτόν εδώ τον χώρο αναβαθμίστηκε έτι περισσότερο. Έμαθα καλύτερα και πληρέστερα γραμματική, συντακτικό και λοιπά. Βελτιώθηκα στην επιχειρηματολογία. Στα οξύμωρα σχήματα. Στα λογοπαίγνια. Με λίγα λόγια, έμαθα πιο σωστά ελληνικά και έγινα καλύτερος συνομιλητής. Και για μένα αυτά τα δυο πράγματα είναι εξίσου σπουδαία. Όπως σπουδαία είναι και η δική σας συμβολή. Ασυζητητί. Ήδη αναφέρθηκα στο κλάσμα επισκεψιμότητας/σχολίων. Το γεγονός ότι αφιερώνετε χρόνο για να εκφράσετε γραπτώς την άποψή σας σε κάποιον που ουσιαστικά δεν γνωρίζετε, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων μου αρνούνται να επισκεφτούν το blog, με τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί μέγιστο προσωπικό παράσημο.

Λυπάμαι, όμως, με ορισμένους bloggers που χάθηκαν από τον χάρτη. Ειδικά εκείνους που είχαν/έχουν αθλητικά blogs. Δεν πειράζει. Αρκεί να είναι καλά. Και χαίρομαι με αυτούς που επανεμφανίζονται. Θέλω να πιστεύω ότι το blog προσελκύει νέους αναγνώστες που γοητεύονται από το ύφος και τη θεματολογία. Όχι, δεν με νοιάζουν τα στατιστικά, αλλά νομίζω ότι ουδείς θέλει να γράφει κείμενα που τα διαβάζει μόνον ο ίδιος. Δεν έχει νόημα. Χρειάζεται ένα είδος feedback. Ανατροφοδότηση, δηλαδή. Επίσης, είναι φοβερό πόσο πολύ μπορεί να σε αγγίξει ο γραπτός λόγος. Και πόσο μεγάλη αποδεικνύεται, εν τέλει, η λεκτική φυλακή. Υπάρχουν, βέβαια, και λαμπρές εξαιρέσεις που ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποτυπώσει στην οθόνη τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος. Πάντως, όσες φορές έχω γράψει πράγματα που με αφορούν προσωπικά, δέχτηκα τη συμπάθεια του κοινού και μπορώ να πω ότι με συγκίνησε η στήριξή σας.

Πολλοί νομίζουν ότι η γραφή των κειμένων μού παίρνουν αρκετό χρόνο. Δεν ισχύει απόλυτα αυτό. Μπορεί να γράψω ένα μακροσκελές κείμενο, πολιτικό, κοινωνικό ή αθλητικό, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, μισή ώρα. Η διόρθωση, όμως, του κειμένου, η επιλογή φωτογραφίας και τραγουδιού, τα υστερόγραφα και ο τίτλος απαιτούν περισσότερο χρόνο. Αλλά διασκεδάζω υπερβολικά με την επιλογή της φωτογραφίας και την εύρεση του τίτλου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο! Δεν ψάχνω πιασάρικα πράγματα για να τραβήξω κλικς, δεν με απασχολεί κιόλας, απλά επιλέγω αυτά που μου κάνουν κέφι. Επίσης, αν δεν έχω να γράψω κάτι που να με ελκύει, τότε δεν γράφω. Πολύ απλά. Ούτε αντιγράφω μήτε αναδημοσιεύω. Αν μου έλεγαν ότι θα πρέπει να γράφω ένα άρθρο κάθε μέρα, θα είχα σοβαρότατο πρόβλημα. Δεν θα ήξερα τι να κάνω. Το ότι θα έγραφα και αστοχίες ή ανακρίβειες είναι βέβαιο. Και δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο.

Τέλος, δεν ξέρω τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τον Κωστή και τον Κάνθαρο. Σας πληροφορώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο άτομο. Και αποζητά ποιότητα. Και στο blog του, και στη ζωή του. Και προσπαθεί να είναι γνήσιο και σωστό απέναντί σας και, κυρίως, απέναντι στον εαυτό του. Ελπίζω να το πετυχαίνει!

Υ.Γ.1 Το άρθρο για τη Χρυσή Αυγή, και όχι μόνο, ολοκληρώθηκε.

Υ.Γ.2 Απόψε θα έρθουν τα φιλαράκια σπίτι, θα πάρουμε σουβλάκια, θα φλερτάρουμε με εύγευστες ξανθιές, θα πούμε καμιά μαλακία και θα δούμε ποδόσφαιρο. Αυτά είναι.

Υ.Γ.3 Doctor, I've got this feelin' deep inside of me, deep inside of me, I just can't control my feet when I hear the beat, when I hear the beat, Hey doctor, could you give me somethin' to ease the pain, 'cause if you don't help me soon gonna lose my brain...Say, say, say, doctor, I got this fever that I can't control, That I can't control, Music makes me move my body, Makes me move my soul, Makes me move my soul, Doc, you better give me somethin', cause I'm burnin' up, Yes, I'm burnin' up...

 

34 σχόλια:

  1. Μας αρεσει και ο Κωστής και ο Κάνθαρος. :-p
    Αγαπάμε την αμεσότητα και το επιμελημένο ανεπιτήδευτο της γραφής σου, τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του.
    Συνέχισε έτσι... Περιμένουμε με αγωνία το άρθρο σου για τη ΧΑ.
    Φιλιά!

    Υ.γ. Με έβαλες τώρα σε σκέψεις... όχι ότι νοιάστηκα ποτέ αλλά έτσι από περιέργεια πάω να ρίξω μια ματιά στα στατιστικά μου χιχιχι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Κωστή και σε σένα και στο μπλογκ σου!
    Να έχεις πάντα την υγειά σου κι ό,τι επιθυμείς φίλε.Χαίρομαι που βρεθήκαμε έστω διαδικτυακά και μακάρι όλες οι σελίδες που ασχολούνται με αθλητικά να έβλεπαν τόσο καθαρά την πραγματικότητα.Οχι πως και στα υπόλοιπα θέματα δεν τα λες καλά,ίσα ίσα...
    Συνέχισε όπως σε ξέρουμε κι αν πληγώνεσαι από τον Αρη μη το βάζεις κάτω,που θα πάει θα συνέλθει.
    Να περάσετε όμορφα το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα εκατοστήσετε!
    Κι ο Κάνθαρος κι ο Κωστής και το blog :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιακάδα, ευχαριστώ! Πέρα από την πλάκα, πολλοί μου έχουν πει ότι περιμένουν το άρθρο μου για τη Χρυσή Αυγή. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοιο ενθουσιασμό! Το άρθρο, πάντως, είναι έτοιμο και θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες.

    Zeidoron, ευχαριστώ πολύ! Ξέρεις τι επιθυμώ; Τι μου λείπει; Να βρω μια καλή δουλίτσα και μια καλή κοπέλα. Όλα τα υπόλοιπα τα κουμαντάρω. Δεν είμαι αχάριστος. Όπως έχω πει άπειρες φορές, ο Άρης δεν με πληγώνει ποτέ. Βγαίνουν οι παίχτες από τη φυσούνα, πατάνε το χόρτο ή το παρκέ και αμέσως νοιώθω ικανοποίηση!

    Twisted, ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάει πολύς καιρός που σε διαβάζω, ούτε που θυμάμαι πόσο.
    όχι γιατί μ' ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, αλλά γιατί μ' ενδιαφέρουν, σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους που έχουν ήθος, συνέπεια, πνεύμα, χιούμορ, αισθητική. όλα αυτά τα βρήκα άπλετα σε σένα και στο blog σου.
    θα σου ευχηθώ ολόψυχα να είσαι πολύχρονος, τα όνειρά σου τα τόσο απλά και ανθρώπινα να πραγματοποιήσεις.
    θα ευχηθώ και σε μας να σε έχουμε, μέσω του "Κανθάρου", για πολύ-πολύ καιρό ακόμα. ν' απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις και τις μουσικές επιλογές σου!

    να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστή, δεν θα ξεχασω ποτέ πως σε γνώρισα ,μέσα απο μια σειρά αναρτήσεων,ξερεις,δεν θα σου πω πολλά ,ξερω δεν σε επισκεπτομαι όσο θα ηθελα τουλάχιστον ,ξερω οτι εισαι καλα,οτι γραφεις υπέροχα και οτι εισαι σοφο παιδι, σταχω πει άλλωστε , λοιπόν φιλακια πολλά και να τα εκατοστησετε.. αυτο με τη χρυση αυγη το περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα, εγώ από ποδόσφαιρο ξέρω μόνο τι είναι το γκολ κι αυτό δεν ξέρω αν θα σε κοιτάω όταν μου ζητήσεις να στο εξηγήσω. Αλλά το ότι έχεις τόσο εξειδικευμένο μπλογκ και το διατηρείς τέσσερα-πέντε χρόνια χωρίς να τα παρατήσεις, αλλά προσπαθείς για το καλύτερο είναι αξιέπαινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ακολουθώ το blog σου από την αρχή, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία...
    Παρατήρησα όμως το ήθος σου και την ευθύτητά του και αυτό μου αρέσει!
    Εύχομαι ολόψυχα σε σένα και στο blog σου να τα κατοστήσετε να συνεχίσεις να γράφεις τόσο καλά και σε προσωπικό επίπεδο σου εύχομαι υγεία κι ό,τι άλλο ποθείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βίκυ, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν αξίζω τόσους επαίνους. Τα όνειρά μου κι εγώ ελπίζω να τα πραγματοποιήσω. Εξάλλου, είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν είναι δα και πάρα πολλά. Δυο πραγματάκια. Τέλος, εύχομαι κι εγώ να με απολαμβάνετε -και να σας απολαμβάνω!- μέσω του Κάνθαρου!

    Τάνια, ναι, θυμάμαι πως με γνώρισες. Ποια πλευρά μου γνώριζες. Πάντως, είμαι μια χαρά, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τι θέλω και νοιώθω γεμάτος αυτοπεποίθηση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είχε πει κάποτε για το πόσο σοφός είμαι. Κοπλιμάν ολκής. Το κείμενο για την Χρυσή Αυγή βλέπω ότι έχει μεγάλη ζήτηση. Ελπίζω να μην σας απογοητεύσω! Απλά σας ενημερώνω ότι βγήκε κάπως μεγάλο.

    The Writer, σε πληροφορώ ότι γνωρίζεις πολλά περισσότερα για ποδόσφαιρο από ορισμένους ''ειδικούς'' του χώρου. Κι αυτό διότι έχεις αυτογνωσία. Υπερπολύτιμο εφόδιο -κι όμως τόσο σπάνιο! Αξιέπαινη είναι η δική σας συμπεριφορά και συμμετοχή. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι εκτός από τους φίλους μου που αρνούνται να επισκεφτούν το blog, δεν το επισκέπτονται και οι φίλαθλοι/οπαδοί του Άρη. Κι αυτό συνιστά μεγάλη επιτυχία. Το γιατί ίσως το συζητήσουμε κάποια άλλη φορά.

    Astrofegia, ελπίζω να αρέσει και σε άλλους! Ευχαριστώ για τις ευχές! Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα τέτοια κοπλιμέντα από τους αναγνώστες. Ειλικρινά ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ω! Να τα χιλιάσει το blog λοιπόν,ε; Ή οι αναρτήσεις; Δεν ξέρω και τι εύχονται σε τέτοιες περιπτώσεις...
    Είμαι τελείως ασχέτου σε θέματα ποδοσφαίρου,οπότε γι' αυτό δε σχολιάζω σε αναρτήσεις τέτοιου περιεχομένου. Ίσως το 'χεις υποπτευθεί. Χαίρομαι,όμως,που έχεις κι άλλα ενδιαφέροντα και φυσικά,σωστές απόψεις και επιχειρηματολογία. Ξέρεις,δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτονόητο αυτό. Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να τα εκατοστισεις το μπλοκ σου! και παντα να εισαι ο εαυτος σου μεσα απο αυτο! :)

    καλημερα και καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα...χρονια πολλά στο μπλοκ σου...να συνεχισει να βρισκεται στην ομορφη μπλοκογειτονιά μας για όσο έχεις όρεξη και διάθεση....διαβασα όλη την αναρτηση σου ...πολυ σωστα και μου αρεσαν αυτα που γραφεις...ουτε μενα με νοιαζουν τα στατιστικα για το δικο μου μπλοκ... γι αυτους που φυγαν μη στενοχωριεσαι...σημασια εχει ότι το μπλοκ σου είναι εδω χαρη σε καποιους αλλους....
    Καποτε ερχομουν και γω στα μερη σου...καπου χαθηκα τωρα ..δε σημαίνει κάτι αυτό όμως .... δεν εχω ιδεα με ποδοσφαιρο δεν ασχοληθηκα ποτε μου....
    Αλλά άμα βρω κάποια ανάρτηση που με τραβήξει σαν αυτή εδω τώρα θα τη διαβασω και σχολιάσω...
    Αυτό το ξεχώρισα «Τέλος, δεν ξέρω τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τον Κωστή και τον Κάνθαρο. Σας πληροφορώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο άτομο. Και αποζητά ποιότητα. Και στο blog του, και στη ζωή του. Και προσπαθεί να είναι γνήσιο και σωστό απέναντί σας και, κυρίως, απέναντι στον εαυτό του. Ελπίζω να το πετυχαίνει!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Κάνθαρε να τα εκατοστήσεις και εσύ και το blog! Εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Κάνθαρε (εγώ ετσι σε ξέρω. ποιος είναι αυτός ο "Κωστής"?)

    Η αλήθεια είναι ότι τα ποδοσφαριρικά σου θέματα με αφήνουν παγερά αδιάφορη και τα προσπερνώ... Είμαι εδώ όμως γιατί λατρεύω τις πολιτικοκοινωνικές σου αναλύσεις. Καλή συνέχεια και στο μπλοκ και σε σένα.. Τα στατιστικά όντως δεν έχουν καμία σημασία. σημασία έχει να νιώθεις καλά εσύ με αυτά που γράφεις...

    Χιλιόχρονο λοιπόν το μπλοκ και περιμένω και εγώ το άρθρο για τη ΧΑ... (μη δω άρθρο για την ηττα του ολυμπιακού .. σε δάγκωσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανθαρε κανεις μια εκπληκτικη δουλεια εδω και καποια χρονια. Πολυ ποιοτικα αρθρα, που προσελκυουν τον αναγνωστη και με δουλεια και ωραια αρθρα εγινες πολυ αγαπητος στο χωρο του ελληνικο blog. Ελπιζω να συνεχισεις ετσι!

    Σημαντικο ρολο στην επιτυχια του blog σου ειναι και αυτο που ανεφερες. Το οτι δεν γραφεις αρθρα καθε μερα βοηθαει παρα πολυ στο να βγαινουν καλυτερα αρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για το μπλογκ και όσα έχεις γράψει! Καλή συνέχεια και με τα χρόνια ακόμα καλύτερος εύχομαι!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θερμές ευχές για τα διπλά γενέθλια!

    Πρόταση. Δοκίμασε αλλαγές στην εμφάνιση του ιστολογίου. Φρεσκάρισέ το, μην ολιγωρείς. Κάντο για σένα, είναι σαν να βάφεις το σπίτι. Ανανεώνεται ο χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χάρης

    Χρόνια πολλά!!!

    Και ναι, το blog χρειάζεται ανανέωση. Πολύ μαυρίλα ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρονια πολλά Κωστή,να προσέξεις τις ξανθιές το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κ. †, από ενδιαφέροντα άλλο τίποτα! Μια χαρά δραστήριοι τύποι είμαστε. Και για να μιλήσουμε για το blog, το γεγονός ότι είναι κυρίως αθλητικό δεν σημαίνει ότι είναι κακό να αναφερόμαστε και σε άλλα θέματα. Για το αυτονόητο θα πούμε δυο λόγια και στην επόμενη ανάρτηση.

    Γεια σου, Εκφράσου! Ευχαριστώ πολύ!

    Ευχαριστώ, Δελφινάκι! Το blog θα παραμείνει ζωντανό μέχρι να το απορρίψουν οι αναγνώστες του. Δεν πρόκειται να με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα!

    Biologion, είσαι ένας από εκείνους που εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται! Μεγάλη τιμή που σχολιάζεις.

    Dear e-diary, νοιώθω υπέροχα με αυτά γράφω. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να το εξηγήσω! Το άρθρο για τη Χρυσή Αυγή είναι πανέτοιμο και θα αποτελεί την επόμενη ανάρτηση. Απλά βγήκε κάπως μεγαλούτσικο. Το έκανα επίτηδες για να είναι πλήρως κατανοητό και να απλώσω όλη μου τη σκέψη.

    Nick, ευχαριστώ, ρε μάγκα! Θα μπορούσα να γράφω άρθρα κάθε μέρα. Και θα προσπαθούσα σκληρά να προκύπτουν ποιοτικά. Αλλά για να συμβαίνει αυτό πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη επικαιρότητα. Εμείς, οι Έλληνες, συχνά την εφευρίσκουμε. Την δημιουργούμε. Τέλος πάντων.

    Ευχαριστώ, Πρόεδρε!

    Υπουργέ, το έχω σκεφτεί. Υπόσχομαι ότι μόλις βρω λίγο χρόνο, θα το τσεκάρω. Ωχ, σαν πολιτικός ακούστηκα!

    Χάρη, ευχαριστώ! Βλέπω ότι το κοινό θέλει ανανέωση. Πιστεύω πως θα την έχει.

    Φούλη, δεν κατάλαβες. Αυτές πρέπει να προσέχουν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα «το έχω σκεφτεί» ή «είναι στα υπ' όψιν», ξέρεις πόσες φορές τα έχω ακούσει στα υπουργικά συμβούλια;

      Μήπως να σου θυμίσω ότι πριν κάνα χρόνο το ξανασυζητούσαμε;

      Δε θέμε λόγια κύριος, θέμε έργα!

      Διαγραφή
  21. Κάνθαρε δεν χαθήκαμε εξάλλου η παρέα που ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα δεν χάνεται !!!!!!!!!!!! είναι αδύνατον
    Πάντως είσαι ωραίος και δυνατός όπως από την στιγμή που ξεκίνησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κανθαρουληηηηη:-) ειχες γενεθλια βρε;Χρονια πολλα κι ευλογημενα!Οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις.Πανω απ'ολα υγεια καλε μου.Περιμενω κερασμα ε!:-Ρ Αριστέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάνθαρε ,τις ευχές μου και τα καλά καλύτερανα έρθουν και στη ζωή και στο blog σου,σου εύχομαι να εύχεσαι πάντα οτι είναι σωστό για σένα ,γιατί ξέρεις τι λένε....πρόσεχε τι εύχεσαι..! Μου άρεσε ο τρόπος γραφής σου μα περισσότερο οι τρίπλες και οι γυριστές απ'το ποδόσφαιρο στην πολιτική και τούμπαλιν...Καλή συνέχεια ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαιρετώ τον τιτάνα του μπάσκετ!!!

    Αριστέα, ευχαριστώ πολύ! Τι κέρασμα επιθυμείς; Καλά, με έπιασε τώρα μια λιγούρα για γλυκό απίστευτη!

    Astazzia, όπως είπα και προηγουμένως, δεν εύχομαι και τίποτα φοβερό. Δεν θέλω πλούτη, φήμη, δόξα και τα λοιπά. Δυο πραγματάκια μου λείπουν κι αυτά θέλω. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να με κερασεις ενα υποβρυχιο(οχι το παπανικολης,μαστιχα χιου)στον καφενε του Γιακουμη:-Ρ ελπιζω να μη ζηταω πολλα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε Κάνθαρε σου εύχομαι να βρεις σύντομα τα δυο πράγματα που σου λείπουν. Μόνο που φοβάμαι μη σε χάσουμε μετά… ;-p
    Δεν ξεχνώ ότι θα σε χάναμε για έναν έρωτα πριν από δυο χρόνια περίπου χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια πολλά και από μένα. Lio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά και καλά φιλαράκι.
    Ομάδα απλά πρέπει να αλλάξεις...
    Μπουαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αριστέα, ζητάς ελάχιστα!

    Γιώργο, όπως είπα και παραπάνω, δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα!

    Γεια σου Lio! Ευχαριστώ!

    Tommy, αλλάζουμε σχεδόν τα πάντα στη ζωή μας. Εκτός από ομάδα.

    Σας ευχαριστώ, παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...