Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο μπακαλόγατος

Με μια προσεχτική ματιά στην συνέντευξη του Λαυρεντιάδη καταλαβαίνει κανείς περισσότερα από αυτά που φαίνονται εξαρχής. Δεν ξέρω πόσο ικανοποιημένος έμεινε ο Σωκράτης από τις δηλώσεις του συνεργάτη του. Υποθέτω ότι δεν ενθουσιάστηκε και πολύ. Όχι ότι ο ίδιος έμαθε κάτι από την συνέντευξη που δεν ήξερε, αλλά έγινε κάτι χειρότερο. Επιβεβαιώθηκαν κάποιοι φόβοι των φίλων της ομάδας.

Αρκετοί θα περίμεναν από τον Λαυρεντιάδη να μιλήσει με λόγια που θα ''φτιάξουν'' τους οπαδούς. Έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ο εν λόγω επιχειρηματίας είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ως επιχείρηση και μεταξύ μας καλά κάνει. Άλλωστε επιχείρηση είναι. Στα μάτια των οπαδών είναι ιδέα. Τα λόγια του πιθανολογώ ότι ξενέρωσαν πολλούς, αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινή. Όχι σαν του Κόκκαλη. Για τον μπακάλη τα έχουν χώσει κατά καιρούς ο Θέμης, ο Μπάμπης και η Θεά και καλά κάνουν. Το οπαδιλίκι που πουλούσε κάποτε δεν πιάνει πια. Ήρθε η ώρα να βγουν οι παρωπίδες. Η αδιαφορία που δείχνει ο Κόκκαλης προς την εταιρία είναι κάτι παραπάνω από προκλητική και μου δείχνει μόνο ένα πράγμα: ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Η συνεχής αναβάθμιση του Λαυρεντιάδη το επιβεβαιώνει. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι προς το παρόν δεν αγοράζει περισσότερες μετοχές και πλέον ο θείος πρέπει να καλύψει μόνος του τις τρύπες. Αυτό είναι λίαν ανησυχητικό. Το περιβάλλον του Πρόεδρα είναι ήδη πιεστικό και το χειρότερο είναι ότι το αγωνιώδες ψάξιμο νέων συνεργατών δεν έχει καρποφορήσει.

Με τις συζητήσεις όμως να επικεντρώνονται στον μπακάλη και στον συμπαίχτη του έχει παραμεληθεί το αγωνιστικό. Δεν γίνεται έτσι δουλειά. Όχι μόνο δεν βγαίνουν έτσι τα play off, αλλά ούτε καλοκαιρινό σχεδιασμό βλέπω, ούτε τίποτα. Και το αγωνιστικό θέλει πάρα πολύ δουλειά για να μπει σε μια σειρά. Η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο αλάνας όπως είχε πει ο Μέλμπεργκ, αλλά κάτι χειρότερο: ποδόσφαιρο μουντιαλίτο. Όποιος έχει παίξει και τα δυο καταλαβαίνει την διαφορά. Η πίκρα είναι ότι μιλάμε συνέχεια για απουσία προπονητή και Προέδρου με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει γίνει συνώνυμο της προσπάθειας. Αν θέλουν στον Πειραιά να φανούν ανταγωνιστικοί του χρόνου πρέπει να στρώσουν τον κώλο τους κάτω και να αρχίσουν δουλειά.

Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερο έτοιμος για τη νέα χρονιά από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα χρειάζεται ποιοτικούς παίχτες, οι οποίοι απαιτούν λεφτά. Πολλά λεφτά. Στο σημείο αυτό ανατέλλουν δυο απλά ερωτήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με το αν τα ταμεία έχουν μπικικίνια και το δεύτερο με το αν υπάρχει η διάθεση να ξοδευτούν. Επειδή μάλλον η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, προβλέπω να ακολουθείται η πεπατημένη, ειδικά από την στιγμή που αγορές τύπου Ντιόγκο και Μπελούτσι δεν απέδωσαν καρπούς. Το να παίρνεις ελεύθερους παίχτες (πεπατημένη) δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι προτιμότεροι από τους δανεικούς κατά τη γνώμη μου. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ελεύθερους τύπου Καρεμπέ και Ριβάλντο. Ξεχάστε τους αυτούς. Χρειάζεται ενίσχυση με έτοιμους, καλούς και κυρίως φθηνούς ποδοσφαιριστές. Το ψάξιμο όμως θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από χθες. Για να μην πω θα έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει παίχτες. Αυτό με οδηγεί σε δυο συμπεράσματα. Πρώτον, ότι μάλλον δεν υπάρχουν σωστά αντανακλαστικά και ορθολογική λειτουργία και δεύτερον, ότι περιμένουν να δουν τι θα κάνουν στα play off. Άλλο να βγεις τσου λου, άλλο να βγεις πρώην ουέφα και άλλο να βγεις στον κήπο σου. Το αποτελέσματα των play off θα οριοθετήσουν τις κινήσεις του μπακάλη.

Από κει και πέρα μου φαίνεται ότι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ξεφύγει. Βλέπουν την κατάσταση και συμπεριφέρονται αναλόγως. Δεν υπάρχει πειθαρχία, δεν υπάρχει υγιής αντίδραση. Να βγαίνουν και να δηλώνουν όμως ξέρουν. Ο Νικοπολίδης είπε ότι το χάσανε αυτοί. Ο Ντούντου είπε ότι αυτοί είναι οι ηθικοί πρωταθλητές(!). Ο Μήτρογλου δήλωσε ότι η κούπα χάθηκε λόγω της έδρας. Μπα; Και ποιος φταίει για αυτό ρε πιστολέρο; O Κanthar0s με τον Κωνσταντίνο; Να μην την χάνατε την έδρα. Η έκπληξη θα ερχόταν αν με τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας το ''κάστρο'' έμενε απόρθητο. Κλείνοντας, να πω ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού οφείλουν να πουν ένα ευχαριστώ σε αυτόν που παίρνει την φετινή κούπα. Τρομάζω και μόνο στην ιδέα τι θα άκουγα και τι θα διάβαζα αν αυτός ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωτάθλημα. Θα υπήρχε τέτοιος εφησυχασμός και τέτοια επανάπαυση που μόνο καλό δεν θα έκανε. Οι παρωπίδες δεν θα βγαίναν με τίποτα. Τώρα ίσως υπάρχει μια περίπτωση να αλλάξουν κάποια πράγματα. Οι φίλοι της ομάδας πάντως, ας ετοιμάζονται για μεταβατική περίοδο.

Υ.Γ.1 Βαλβέρδε, έρχεσαι πράγματι στον Ολυμπιακό;

Υ.Γ.2 Αντώνη, υπογράφεις πράγματι για έναν χρόνο;

Υ.Γ.3 Πάτερ Γκαγκάτζη, έρχεσαι πράγματι στον Ολυμπιακό;

Υ.Γ.4 Θα γίνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος 25 χρονών και θα λέμε το ταλέντο, ο νεαρός και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ρε λακαμάδες, βάλτε τον παίχτη να πάρει παιχνίδια. Πιστέψτε στους μικρούς.

Υ.Γ.5 Τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζε ο δημιουργός του παρακάτω βίντεο.

34 σχόλια:

  1. Πράγματι ο Κόκκαλης την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Μας το είχε πει από πέρσυ το καλοκαίρι που έκανε άνοιγμα προς πάσα ενδιαφερόμενο. Έλα όμως που δεν εμφανίζεται κανείς..

    Χρήμα δεν υπάρχει αλλά με όσο μπάτζετ και αν πάμε πρέπει να τηρηθούν οι προτεραιότητες:
    1) Τεχνικός διευθυντής και όχι τα παιδιάκια που είναι τώρα στα γραφεία.
    2) Προπονητής (κανονικός εννοώ!)

    Και μετά συζητάμε για παίχτες..

    Υ.Γ.
    Ξέχνα τον Ερνέστο. Καιρό τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαυρεντιάδης περιμένει να γίνει πρόεδρας για να πουλήσει οπαδιλίκι.
    Τώρα δεν βάζει λεφτά γιατί δεν συμφωνεί ο Χόχος στη δέσμευση να του πουλήσει και άλλο 25% μελλοντικά. Οπότε δεν πρόκειται να βάλει λεφτά στα δύκολα για να κονομήσει πιθανώς ο άλλος αν όλα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Κάνθαρε!!!

    Πω πω τι βλέπουν τα ματάκια μου :) Χαίρομαι πολύ που έγραψες αυτό το άρθρο!!
    Το ταμείο είναι μείον απ΄ ότι φαίνεται και φυσικά εκτός αυτού μην ξεχνάμε και το τσιγκουνιλίκι του μπακάλη που άλλον σαν αυτόν δεν έχει. Τώρα όσον αφορά το πρωτάθλημα έχεις δίκιο σε αυτό που είπες πως ΑΝ τελικά το έπαιρνε ο Ολυμπιακός θα επαναπαύονταν πολλοί και στη νέα περίοδο τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Όσο κι αν ήθελα πολύ αυτό το πρωτάθλημα, επειδή και οι ίδιοι παραδέχονται πως το έχασαν από κακό του κεφαλιού τους, δίνει τουλάχιστον το μήνυμα ότι χωρίς σκληρή δουλειά δε γίνεται απολύτως τίποτα.

    Ο αδιάφορος μπακάλης που έχει και το θράσος να αποκαλείτε και πρόεδρος του Θρύλου (δυστυχώς), περιμένει ένα θαύμα και προπονητή και παίχτες να πέσουν εξ ουρανού. Δεν εξηγείτε αλλιώς η τόση αδιαφορία του. Άμα θέλει να την κάνει, να την κάνει όσο πιο σύντομα γίνεται και να μη μας τα πρήζει. Τι μυαλό κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος…δεν καταλαβαίνω. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έχει σπάσει τα νεύρα ο μπακαλόγατος.

    Πάντως όλο έρχονται παίχτες στο λιμάνι και παίχτες δε βλέπω. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ερνέστο. Τα βάσανα μας είναι πίσω ακόμη…τι έχουμε να τραβήξουμε οι κακόμοιροι.

    Καλή συνέχεια!!! Και…..άπαιχτο το άρθρο σου. Μπράβοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pavvou αν υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Ερνέστο θα πρεπει να εχεις βγει τσου λου. Διαφορετικά δεν το κόβω να έρχεται σε καμία περίπτωση. Υποθέτω ότι ο άνθρωπος θα είναι ενημερωμένος για το τι γίνεται στον Ολυμπιακό. Εγώ ξεχασμένο τον έχω, αλλά φαίνεται ότι κάτι υπερφυλλάδες ακόμα τον σκέφτονται.

    Υπουργέ δεν ξέρω αν ο Λαυρεντιάδης θα γίνει καποια στιγμή Πρόεδρος, αλλά ακόμα γελάω με τη λέξη Χόχος! Πάντως διαβάζοντας την συνέντευξή του αν κάποια στιγμή πουλήσει οπαδιλικι θα είναι μεγάλο λάθος. Εχει ήδη διαχωρήσει τις γραμμές του.

    Kitsosmitsos ίσως και να ναι δύσκολοι καιροί για επενδύσεις. Προσωπικά νομίζω ακριβώς το αντίθετο.

    Αγαπητή Θεά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Χωρίς σκληρή δουλειά δεν γίνεται τίποτα. Η αρχή πρέπει να γίνει από έναν προπονητή με όλη τη σημασία της λέξης. Ειλικρινά όμως δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω κανά Αλέφαντο, Αλεξανδρή ή Αναστόπουλο στο τιμόνι της ομάδας. Αν και οι φήμες για τον Αναστό λένε ότι δεν πάει λιμάνι. Από κει και πέρα οι κωλοφυλλάδες το βιολί τους. Παρέλαση ονομάτων. Λες και γίνεται καστ για χολυγουντιανη ταινία με υποψήφιους ηθοποιούς τον Πατσινο και τον Ντε Νίρο και στο τέλος καταλήγεις στον Μαρκουλάκη. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γεια σου κανθαρε.αρχιζω.για το τι θα λεγαμε οι ολυμπιακοι αν περναμε αυτο το πρωταθλημα εγω θα ελεγα τα ιδια που λεω και τωρα.παμε παρακατω.ο μπακαλης δε φευγει τελος.παρακατω.ο λαυρεντιαδης κατα τη γνωμη μου ξωφλαει μαλον παλιες χαρες.φαντασου οτι μεχρι τωρα εχει δωσει 30 μυρια σε παε καραισκακη και θρυλος αε και δεν εχει βγαλει αχνα για το οτι η ομαδα βαραει διαλυσει.ο πατερας εδωσε 9 και ηθελε και προεδρια και να κανει κουμαντω και εκανε και κριτικη.το ιδιο ολοι οι πολυτεμετοχικοι .η γνωμη μου ειναι οτι ο λαυρεντιαδης ειναι ο δουρειος ιππος του κοκκαλη για να τσιμπησουν οι αλλοι (αγγελοπουλοι, τσακος,μαρτινος κα)αλλα τζιφος.οποτε τωρα θα το παει οπως μπορει μεχρι τελους.για το γκαγκατση γιατι δε φωναζατε και περυσι που πηγε στον παοκ???εξυπνη κινησει να κανει το αγροτικο του στον παοκ.θες να εμβαθυνουμε κι αλλο??εχω για ολων τη γουνα ραματα γιατι για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου δεν φταιει μονο ο ολυμπιακος και ο κοκαλης.δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα εγω εζησα πολυ καλα την εποχη νταιφα και μετεπειτα βαρδινογιαννη και μελισανιδη.οποιος βριζει μονο τον κοκαλη πρεπει πρωτα να εχει κανει την αυτοκριτικη του και εγω προσοπικα την εχω κανει.παντως αλλο πραγμα ο κοκαλης του ολυμπιακου και γιαυτο τον βριζουμε τωρα εμεις κι αλλο ο κοκαλης του ελληνικου πρωταθληματος που συνεχισε μια παραδωση ετων με οφελος ολων των εμπλεκομενων προεδρων κατα καιρους.θα επανελθω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανθαρε θα συμφωνησω με οτι ειπες. ο ολυμπιακος εξηντλησε ολα τα περιθωρια φετος και εφτασε στο σημειο μεχρι και οι ιδιοι οι φιλαθλοι να εκφραζονται ακραια που μεχρι τα προσφατα χρονια ουτε το διαννουνταν, βεβαια θα μου πεις τοτε επαιρναν πρωταθλημα ενω φετος οχι! και θα ηθελα την ειλικρινη αποψη καποιου γαυρου για το πως θα αντιδρουσε αν παρα τα κακα χαλια της ομαδας του επαιρνε πρωταθλημα. θα εκραζε ή και παλι θα το κατάπινε? γιατι ο ολυμπιακος δε σαπισε ξαφνικα φετος...κλιμακωτα ολα αυτα τα χρονια διαφαινοταν οτι ο καιρος γαρ εγγυς για τον ολυμπιακο και το στραβοπατημα. οσο για τα διοικητικα για το αν θα φυγει ή δε θα φύγει ...δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι πως αν φυγει υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να γινουν διαρθρωτικες αλλαγες στην ομαδα αν παλι μεινει βλεπω να αναμοχλευουμε αυτα που συζηταμε! θεμη θα διαφωνησω στο διαχωρισμο του κοκαλη ολυμπιακου και πρωταθληματος, πως γινεται να πιστευεις κατι τετοιο ο κοκαλης του πρωταθληματος ειχε και εχει αντικτυπο στον κοκαλη του ποδοσφαιρου και το αντιστροφο... επισης οσο καλο ειναι να κανεις πρωτα αυτοκριτικη και μετα κριτικη εξισου καλο ειναι και να μην διαμαρτυρεσαι για πραγματα που και εσυ εχεις κανει...οποτε οσοι εχουν-εχουμε λερωμενη τη φωλια μας με οποιονδηποτε τροπο το ραβουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαλον δεν καταλαβες πως το λεω πανσοφιξ.αλλο κοκαλης κι αλλο θεμης.σαν ολυμπιακος ναι θελω να το παιρνω το πτωταθλημα αλλα στο ελαδισταν αυτο συνεπαγετε με παραγκα.δηλαδη ο βαζελος η η αεκ ακομα και ο παοκ και η λαρισα πως το πηραν????
    αν δε θυμασε σου θυμιζω εγω
    αλλο αυτο ομως κι αλλο να θελουμε κατι καλυτερο για το συνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και στο φιναλε εγω σαν θεμης βλεποντας τις μεταγραφες του βαζελου το καλοκαιρι και τις δικες μας απο τις 31 αυγουστου εχω πει οτι ο βαζελος ΤΟ πηρε οχι ΘΑ το παρει.ο κωστας και η θεα το επιβαιβαιωνουν αν θελουν.αλλα εγω δεν βγαινω να πω οτι φταιει καμια διαιτησια για φετος.τα προηγουμενα χρονια ομως οταν εγω επεζα με καρεμπε και ριβαλντο μου φερνανε κωσταντινου και σαλπιγκιδη οταν ειχα ζιοβανι λεγανε λυμπεροπουλος και μη μου πει κανεις για ασανοβιτς γιατι θα θυμηθω ωραια συνθηματα ουτε σοουζα.φετος φερανε σισε και εφερα τον κανενα ειχανε τον σιλβα και εδιωξα τον μπελουτσι εφερε κατσουρανη και εγω ζαιρι τη να συγκρινω τωρα????αυτος εριξε λεφτα και πιασανε τοπο και μεις ριξαμε αδεια να πιασουμε γεματα .αυτη ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανσοφίξ έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες ότι η ζημιά έγινε κλιμακωτά. Το βλέπαμε και το λέγαμε αλλά αναφερόμασταν σε ώτα μη ακουόντων. Κάποιοι κοιμόντουσαν - και ακόμα κοιμούνται - τον ύπνο του δικαίου. Άστους να διαβάζουν πρωταθλητή και να ακούνε τον Νικολακόπουλο.

    Θέμη ηρέμησε. Δεν ξέρω αν ο Λαυρεντιάδης ξοφλάει παλιές χάρες και αν λειτουργεί ως δούρειος ίππος. Ούτε βρίζω τον Κόκκαλη ή του κάνω κακοπροαίρετη κριτική. Το να τον κρίνεις για αυτά που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό δεν είναι αχαριστία. Ο θειος έχει βοηθήσει αφάνταστα τον σύλλογο και την ποδοσφαιρκή ομάδα, αλλά κάποια στιγμή έρχεται ένα τέλος. Δεν γινόταν να έπαιρνες συνεχώς πρωτάθλημα. Όύτε θα είναι αιωνίως Πρόεδρος ο Κόκκαλης.

    Από κει και πέρα δεν κατάλαβα γιατί αναφέρεις ράμματα για γούνες, κατάντιες και παράγκες. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί διαχωρίζεις τον Κόκκαλη του Ολυμπιακού και τον Κόκκαλη του ελληνικού πρωταθλήματος. Συμφωνώ πάντως απόλυτα με το τελευταίο σου σχόλιο.

    Όσο για τον Γκαγκάτζη απλά το έγραψα ως απορία. Δεν ήθελα να υπονοήσω κάτι. Όσο για το αν κράζανε οι Αρειανοί τον ΠΑΟΚ που είχε πάρει τους Γκαγκάτζηδες η απάντηση είναι όχι. Απλά τους κοροιδεύαμε και γελούσαμε. Καζουρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μεγάλο πρόβλημα του ΟΣΦΠ είναι η απουσία τα τελευταία χρόνια προπονητή. Κατά καιρούς ήρθαν πολύ αξιόλογοι αλλά φύγαν νύχτα.

    Για τον πρόεδρο τώρα, δυστυχώς όταν τα σκήπτρα τα κρατάει μόνο ένας δεν υπάρχει αντιπολίτευση και αυτό μόνο κακά μπορεί να επιφάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η παραγκα κολαει στο οτι ολες η ομαδες μα ολες τα 7 στα 10 που περνουν τα περνουν με παραγκα.οσο για το πρωταθλημα σιγουρα δεν ειναι αυτοσκοπος.αλλα τελικα για τον κοκαλη ηταν.κι εγω αργησα βαιβαια αλλα τον πηρα χαμπαρι.καλιο αργα παρα ποτε δε λενε?????ο διαχωρισμος που κανω σε ευρωπη και ελληνικο πρωταθλημα ειναι γιατι διαχρονικα αν το δεις ο κοκαλης δεν εχτισε ποτε την ομαδα για την ευρωπη παρα τα οσα ελεγε.το ιδιο εκαναν κι οι αλλοι στις αλλες ομαδες και μαλον θα το κανουν και μετα βλεπε ποιοι παιζουν για το βαζελο.ωραια ομαδα θα φτιαξει για την ευρωπη κι αυτος!!!!εκει που ετρωγε τρεια θα τρωει 2.το θεμα ειναι να δουν αυτοι μακρια για να ακολουθησουμε κι εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λιγα λογια και καλα απο εμενα
    ο κοκκαλης εχασε την ευκαιρεια να κανει μεγαλο τον ολυμπιακο στην ευρωπη
    βλεπε ομαδες που ξεκινησαν μαζι με τον θρυλο λεγε με λυων
    εχασε την ευκαιρια να παραδωσει τα ηνια στον επομενο μια υγιης εταιρεια
    ο κοκκαλης δεν βαδισε πανω σε ευρωπαικα προτυπα συμπαρασυροντας μαζι του ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο ανταυτου εβαλε τον στρατο μπροστα και ξεχρεωσαν αυτοι τον κοκκαλη απο δικαστικες περιπετειες που ειχε και κρατικες δουλειες
    ο κοκκαλης πουλαει περουσιακα στοιχεια που δεν του ανηκουν ουτε στο ελαχιστο
    πηρε παρα πολλα αλλα προσφερε πολυ λιγα ελαχιστα
    εγω θελω καποιον να δει τον ολυμπιακο σαν εταιρεια που να βγαζει ταλεντα να πουλαει να εχει εσοδα η ομαδα να σφιζει απο υγεια
    να υπαρχει μια ταξη γιατι τοτε και μονο τοτε θα πω οτι αυτος ειναι ολυμπιακος γιατι θα κοιταει μακροπροθεσμα και οχι βραχυπροθεσμα
    ο κοκκαλης εχασε γιατι κοιταξε περισσοτερο την φωτογραφια του στην αλεξανδρας και ειναι ποιο πανω απο ολους του αλλους προεδρους που διετελεσαν στον ολυμπιακο \
    στην ιδεα μας
    και η αλαζονεια πληρωνεται και μαλιστα ακριβα
    θα εχουμε να πουμε κ αλλα
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΩ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σας παιδιά!

    Θέμη, πήρες χαμπάρι από νωρίς τις προθέσεις του μπακάλη και αν και είσαι κάτοχος διαρκείας και μάλιστα του ακριβού, υπήρχαν φάσεις που δεν γούσταρες με τίποτα να παρευρεθείς σε κάποια παιχνίδια. Και ο λόγος;; Γιατί ήξερες την κατάληξη απ’ την αρχή. Οι μόνοι που είχαν ελπίδες και πίστευαν σε κάποια ανατροπή μέχρι προσφάτως ήμασταν ο Μπάμπης κι εγώ και είμαι σίγουρη πως κι ο Στάθης το ίδιο.

    Το θέμα που μας καίει τώρα είναι απ’ εδώ και πέρα τι γίνεται. Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα. Αλλά δε μπορεί, θα αλλάξει αυτή η τραγωδία που ζούμε τον τελευταίο καιρό….όχι όμως σύντομα. Μέχρι τότε είτε το θέλουμε είτε όχι (και εννοείται πως κανένας γαύρος δεν το θέλει αυτό) θα υπομένουμε…..

    Καλή συνέχεια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πω, πω, σχολίασε όλος ο καλός ο κόσμος εκτός από μένα!!!

    Θα επανορθώσω αφού διαβάσω το κείμενο πρώτα!

    Kanthare γιατί δε μου ζήτησες να σου φτιάξω μια φωτοσύνθεση με original μπακαλόγατο και Κόκκαλη;

    Για πάρτη σου, τα πάντα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα κι από εμένα παιδιά.

    Kanthare τα λες πολύ σωστά και ας μην είσαι Ολυμπιακός. Ίσως βέβαια αυτό να σε βοηθάει να τα βλέπεις καλύτερα τα πράγματα. Πιστεύω ότι για να φτιάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξει η στάση όλων των Ολυμπιακών σε κάποια θέματα γιατί δεν έχουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι τι πρέπει να γίνει. Έχω πολλά να πω για το θέμα της στάσης των οπαδών της ομάδας του Πειραιά και πήρα την αφορμή από μία συζήτηση που είχα με κάποια άτομα. Θα αναλυθούν όλα σύντομα... Απλά λέω ότι όλοι οι πρόεδροι των ομάδων, έχουν κάνει τις ΠΑΕ εταιρείες τους. Κατά συνέπεια μας βλέπουν σαν πελάτες. Μήπως πρέπει να σκεφτούμε τη φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο";

    Σύντομα θα τα πούμε πιο αναλυτικά...

    Και πάλι μπράβο φίλε Kanthare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα φιλε
    καλα θα ανανεωσει ο πολιδης?ελεος κ μετα λεμε οτι δεν βλεπουμε νεο αιμα στις ομαδες..κ να ελεγα οτι 'τραβαει'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ θέμης7,
    Ο Λαυρέντης αγοράζει πολλές επιχειρήσεις του Σώκο και δεν είναι για δόλωμα όπως λες. Α, και δεν βγάζει άχνα (όπως λες) αφού μόλις πριν λίγο καιρό πήρε 10% της ΠΑΕ.Νεούδη είναι! Το Καραισκάκη είναι άλλο πράμα..


    @ konstantinos,
    συμφωνούμε ότι έχασε μία ευκαιρία να κάνει τον θρύλο μεγάλο στην Ευρώπη, αλλά διαφωνώ ΤΕΛΕΙΩΣ ότι έδωσε λίγα στον Θρύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μη ταυτιζετε ολοι οι μη ολυμπιακοι τα μπινελικια που ριχνουμε εμεις (ο κωστας η θεα ο μπαμπης και εγω)στον κοκαλη με το γεγονος οτι δεν πηρε πρωταθλημα.ο κωστας τον εβριζε απο περυσι το απριλιο που τον γνωρισα ωντας νταμπλουχος.εγω περα απο την αναγνωρισει και την στηριξει αλλα και την αγαπη που του ειχα κατα καιρους τα στραβα του τα ελεγα.ετσι κι αλιως ο θρυλος παντα ηταν τουλαχιστον δυο σκαλες πανω απο ολες τις αλλες ομαδες στην ελλαδα.του τα χωναμε ομως γιατι βλεπαμε οτι αυτη η εκαστοτε ομαδα δεν περπατουσε στην ευρωπη.για να φερω ενα παραδειγμα της ποιοτητας που ειχε ο θρυλος ο γεωργατος (μεγαλη αδυναμια μου ο μηνας)ως αριστερο μπακ μπορουσε να παρει ενα παιχνιδι μονος του(οπως και πηρε πολλα).σε ποια αλλη ομαδα υπηρχε τετοια ποιοτητα????τελευταια που θυμαμε ηταν η αεκ του 93-95 με μπορμποκη- κασαπη αριστερα δεξια και ασε μη πω και τους αλλους γιατι θα μελαγχωλησουμε οσοι ξερουμε.αυτη ποιοτητα ομως στην ελλαδα δεν της εδωσε κι αυτης ακομα το κατι παραπανω στην ευρωπη.αυτο θελω να τονισω προτιστος οτι περα απο την παραμυθα που τρωμε για υπερομαδες στην ουσια εχουμε ομαδιτσες.στο μπασκετ γινετε το ιδιο???για καντε μια συγκρισει και πειτε μου!!οχι για τα λεφτα που πεφτουν αλλα για το σχεδιασμο.εκει το πλανο λεει πρωτα ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει, το ελληνικό μπάσκετ είναι το αντίστοιχο αγγλικό ποδόσφαιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Την πραγματική αξία της προσφοράς και της ικανότητας του Θείου θα την καταλάβουν οι περισσότεροι τώρα που θα αποχωρήσει. Ειδικά οι Ολυμπιακοί δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν με ακρίβεια, γιατί είναι ακόμα σε μέθη από τις πολλές κούπες.
    Να τονίσω και κάτι άλλο. Αυτό το 12 στα 13 δεν ξανάγινε και μάλλον ούτε πρόκειται να ξαναγίνει. Έφερε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η προσφορα ως γηπεδο προπονητικι γραφει οργανωση παλαιμαχω και αλλα πολλα οντως ειναι ανεκτιμητα.η ικανοτητα ομως απο που πηγαζει τελικα.ας κανουμε εναν συντομο απολογισμο.εκτος απο το 96 ποτε ξαναεστησε την ομαδα απο την αρχη??ποτε στηριχτηκε σε εναν προπονητη για να φτιαξει ομαδα??παντα καθε χρονο κατι ελειπε.μια αμυντικος μετα δεξι χαφ μετα τερμα μετα προπονητης μετα της θειας του μετα του θειου του......για το αν το ποδοσφαιρο ηρθε πισω μετα το 12 στα 13 πισω ηταν και εκει εμεινε.δηλαδη τωρα που το πηρε ο βαζελος πηγε κανα βημα μπροστα και δε το βλεπω εγω???να ξερεις οτι για σε κλεψουν πρεπει να φταις κι εσυ!κλεφτες παντα υπηρχαν το θεμα ειναι να μη βρουν τις αδυναμιες σου.ολοι βολευτηκαν απο αυτο το 12 στα 13.ξερεις ποσα πριμ γλυτωσε ο τζιγγερ??ετσι κι αλιως τσαμπιν λιγκ εβγενε .και η αεκ.τη χρονια της ριζουπολη θυματε κανεις ποσα ειχε δωσει σε πριμ ο κοκαλης??για καντε εναν λογαριασμο και μετα δειτε γιατι ο πιο κουβαρντας εκανε κουμαντο.εγω θυρα 7 δεν υπηρξα ποτε και παντα αυτο που εβλεπα ελεγα.η λογικη λεει οτι ο κοκαλης ειχε ολα τα εφοδια για να μεγαλωσει την ομαδα αλλα δεν το εκανε ποτε.κριμα για μας πρωτα και μετα για αυτον.δεν τον κραζουμε για αυτα που εκανε αλλα για αυτα που ΔΕΝ εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπουργέ μου, στό 'χω ξαναπεί, βλέπεις πίσω απ' την κουρτίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κανθαρε ήθελα κάτι να σε ρωτήσω και σου έχω στείλει mail... όποτε μπορείς διάβασε το και δώσε μου μία απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ BALADEUR

    Με κακομαθαίνεις και θα το πάρω πάνω μου!

    Νομίζω είσαι υπερβολικός, άσε που δεν κατάλαβα το λόγο που το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για το σχόλιο με τη μέθη, τον θείο και τα βήματα πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έλα ρε, αυτό δεν είναι τίποτα, ευκολάκι. Ακόμα και η φράση "το πρωτάθλημα το έχασε ο Ολυμπιακός" είναι μια προπαγάνδα. Ότι δήθεν το σκορποχώρι είναι ακόμα ο ρυθμιστής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Χωρίς Γκαγκάτση και κυρίως χωρίς Ψυχομάνη ξεσκεπάστηκε η απάτη για το μέταλλο του μόνιμου πρωταθλητή. Ο Έφηβος γέρασε απότομα!

    Προπαγάνδα είναι και το ότι φέτος αδικήθηκε. Μόνο ο Μέελμπεργκ έκανε 3 καραμπινάτα πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν. Ένα στον 1ο γύρο με την ΑΕΚ, ένα στον Λεάλ του Εργοτέλη και ένα στο Σαγανόφκι του Ατρόμητου.

    Όχι να λένε μόνο για το πέναλτι του Σαριέγκι στον Κάμπορα, που ήταν, και να ψάχνουν φάουλ 5 φάσεις πριν τα γκολ των άλλων. Ενώ άχνα για το πέναλτι του Αστέρα στον Βύντρα στον 1ο γύρο π.χ.

    Ή τσιμουδιά για τους περίπου 10 βαθμούς που στέρησαν από την ΑΕΚ στον 1ο γύρο. Τα Κοράκια την πέρασαν πριονοκορδέλα, έβαψαν τα χέρια τους με αίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προθυπουργε μου πιο πολυ αχολειστε ολοι οι υπολοιποι με την διαιτησια φετος παρα οι υγιεις ολυμπιακοι.φενετε ειναι καταλοιπο του παρελθοντως κατι σαν το τσερνομπιλ ενα πραγμα!!!!!!οτι ο επισημος οσφπ τα ριχνει στη διαιτησια λογικο δεν ειναι για αυτους???τι να πουνε οτι φετος τα καναμε σκατα????αλλο να κρινεις την διοικηση και αλλο να βαζεις και τους οπαδους ως "συνενοχους".εγω τουλαχιστον να σε πληροφορησω οτι ως κατοχος εισητηριου διαρκειας χρονια τωρα και στα λεγομενα ακριβα δεν ακουσα κανεναν στο γηπεδο νε κραζει την διαιτησια ολοι τον κοκκαλη βριζαμε.αλλα ολοι σας εχετε μαθει την παραμυθα κι αντι για δασος βλεπετε δεντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αληθεια ρε κανθαρε τωρα που το πηρε ο βαζελος ποσα βηματα μπροστα πηγε το ελληνικο ποδοσφαιρο?????????ακομα περιμενω απντηση.γιατι οταν τα επερνε σερι ο θρυλος ολο πισω πηγαινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θέμη,

    όταν ο Σωφέρ έβγαλε το περίφημο dvd, όλοι οι "υγιείς" Παναθηναϊκοί νιώσαμε την υπέρτατη ξεφτίλα! Και φέτος, με τη στενοχώρια που δείχνει ο εν λόγω κεφτές για την κατάκτηση του Κατσαρολιού, καταλάβαμε ακόμα περισσότερα για το ποιόν του "ανδρός" ...

    Όπως είδες έγραψα για τη διαιτησία σφαιρικά, ανέφερα την εκδοροσφαγή της ΑΕΚ στον 1ο γύρο. Αν θες μπορώ να πω και για άλλες ομάδες, όπως την πριονοκορδέλα που πέρασε ο Κύρκος τον ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη και ένα σωρό άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι αναφορές διοικήσεων για τη διαιτησία γίνονται για να αποπροσανατολίσουν. Έχει δίκιο ο Θέμης. Τι να βγει να πει ο Κόκκαλης και ο κάθε Κόκκαλης; Κύριοι κάνουμε λακαμίες; Δεν θυμάμαι ποτέ κάποιον να έχει βγει να κάνει τέτοια δήλωση δημόσια, αναγνωρίζοντας τα λάθη του. Αυτό αποτελεί τακτική όλων των ομάδων, μικρών ή μεγάλων.

    Για το dvd που λες Υπουργέ ήταν όντως ξεφτίλα. Στην τελική δεν κέρδισες και τίποτα. Και μένα η διαιτησία δεν με πήγε και πολύ φέτος, αλλά προτιμώ να κοιτάξω τις υπαρκτές μου αδυναμίες, παρά να μπω σε αυτη την ιστορία.

    Όσο για το αν πήγε πίσω το πρωτάθλημα με τα σερί πρωταθλήματα του Ολυμπιακού νομίζω ότι δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Μια πιθανή απάντηση θα ήταν να υπήρχε ισχυρότερος ανταγωνισμός για να μην τα έπαιρνε.

    Τώρα για το αν χάθηκε η ευκαιρια να γίνει μεγάλος στην Ευρώπη πως μπορεί να δωθεί απάντηση σε αυτό; Θέλω να πω τι σημαίνει ο όρος 'μεγάλος'; Όπως να έχει όμως θα ηταν πολύ δύσκολο να συνεβαινε κατι τετοιο. Κι αν θελετε την γνωμη μου το να κανεις πορειες στην Ευρωπη προϋποθέτει εκτος των άλλων εγχώριο ανταγωνισμό, κάτι που πρακτικά δεν υπήρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μπραβο κανθαρε λιγα και περιεκτικα.τα αλλα ειναι για τους αναλυτες.παντως ολοι βολευοντε με το να περνει ο αλλος το πρωταθλημα.πιστευω κι ο κοκκαλης το ιδιο εκανε φετος.αποψεις ειναι αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν αναφερόμουν τόσο στη διαιτησία όσο στο ότι όταν έχεις 12 στα 13 οι υπόλοιποι αντιγράφουν το μοντέλο σου!

    Την άναψα την κουβέντα πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μα κι ο κοκκαλης αλλους αντεγραψε ρε μπαλαντερ!!οπως κι αυτοι με τη σειρα τους αλλους!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...