Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Άρης είσαι!

Όπως έχω γράψει στο παρελθόν, είμαι της άποψης ότι η αύρα των εκάστοτε οπαδών (και κωλοφυλλάδων) μεταφέρεται πολύ εύκολα σε μια ομάδα. Μια ομάδα δεν είναι ένας αποστειρωμένος οργανισμός, αντίθετα είναι ένα ανοιχτό σύστημα που δέχεται επιδράσεις και επηρεάζεται από αυτές. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές όλα αυτά αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο. Κάπως έτσι την είχαμε πατήσει το 2008, όπου οι συνθήκες φάνταζαν ιδανικές, αλλά δεν ήταν. Το 2010 υπήρξε σωστότερη διαχείριση, ρεαλιστική στα δεδομένα και προσηλωμένη στον στόχο που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου. Έλα όμως που και φέτος δεν. Και όχι μόνο δεν, αλλά για ακόμα έναν τελικό δεν σκοράρουμε.

Απόψε είχαμε να δώσουμε δυο μεγάλες μάχες. Την πρώτη, αυτή της κερκίδας, την πήραμε αμαχητί. Η δεύτερη χωρίστηκε σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος παρουσιαστήκαμε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε και είχαμε κατοχή, αλλά όχι ουσία. Ο Π.Α.Ο. κατάφερε να ισορροπήσει, χωρίς όμως να μπορεί να ξεδιπλωθεί και να απείλησει ιδιαίτερα. Ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά έβλεπες ότι καποιοι παίχτες δεν πατούσαν καλά. Είχαμε πει ότι ο Πρίττας (μάγκας) θα έκοβε ατσάλι (και όντως έτσι ήταν), αλλά ο Αφρικανός παρτενέρ του δεν μπορούσε να κόψει ούτε τσιγαρόχαρτο. Έβλεπες τον Κάμπορα και φαινόταν κυριολεκτικά εκτός κλίματος. Έβλεπες τον Μεριέμ κι ενώ φαινόταν εντός κλίματος, ήταν εκτός παιχνιδιού. Ο Γάλλος πάντως έτρεξε και στα χαφ. Η πλάκα είναι ότι οι παίχτες του Π.Α.Ο. δεν έκαναν κάτι φοβερό. Ο Νίνης προσπαθούσε μάταια να δημιουργήσει παιχνίδι, ο Σιμάο έπαιζε καλά ανασταλτικά, αλλά έκανε πασούλες στα πέντε μέτρα, ενώ ο Σισέ ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα. Οι μόνοι παίχτες που μας δημιούργησαν κάποια προβληματάκια ήταν ο αρχοντικός Σίλβα στη μεσαία γραμμή και ο κουραστικος ατομιστής Λέτο από την δεξιά μας πλευρά, όπου ο Νέτο είχε αρκετή δουλειά. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Νέτο σε τρεις περιπτώσεις βγήκε ως κρυφός επιθετικός και άντε να γυρίσει μετά. Άμεση συνέπεια αυτού ήταν πως πολλές φορές έβγαινε ο Γκιάρο (θηρίο) προς τα δεξιά για να καλύψει τον Νέτο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια κενά στην άμυνα που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, πράγμα λογικό από την στιγμή που ο Σισέ ήταν στραγγαλισμένος από τον μαγικό Νασούτι και ο Σάλπι εξαφανισμένος από τον Αλβανό σκύλο.

Στο δεύτερο μέρος της μάχης, οι ρυθμοί πέσανε αισθητά. Τόσο αισθητά που δεν το περίμενα. Έβλεπα ότι κάποιοι παίχτες μας δεν τράβαγαν, αλλά χάθηκε και το όποιο πάθος διαθέταμε. Ο Πρίττας έτρεχε για δύο και αναπόφευκτα κουράστηκε γρήγορα, ο Κάμπορα εξακολουθούσε να είναι εκτός κλίματος και ο Κάλβο (ποζεράς) νόμιζε ότι βρίσκεται σε εκπομπή του MTV. Μπορεί ο Κούπερ να έδωσε - σωστά - χώρο στον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να παίξει όπως έπρεπε. Ο έλεγχος του κέντρου ψιλοχάθηκε, η κούραση έκανε την εμφάνισή της, αλλά απέναντί μας είχαμε έναν μετριότατο Π.Α.Ο. που δεν μπορούσε να πλησιάσει στην περιοχή μας. Έλα όμως που ένα σουτ του ατομιστή - και συγκλίνοντος προς το κέντρο - Λέτο έφυγε σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σηφάκη, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ήταν ανήμπορος να αντιδράσει. Από το σημείο εκείνο και μετά έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν το καταφέραμε. Είχαμε κακή ανάπτυξη, δεν δώσαμε πλάτος στο γήπεδο, πάψαμε να κινούμαστε χωρίς την μπάλα και ενώ έπρεπε να αφήνουμε την μπάλα να τρέχει για μας, τρέχαμε εμείς για την μπάλα. Η πλάκα είναι ότι το τριφύλλι, βελτιωθηκε μετά το γκολ. Όχι ότι έκανε κάτι φοβερό, αλλά φαινόταν ότι ήξερε τι έπρεπε να πράξει. Διότι πριν το γκολ δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα. Τώρα ας πούμε ότι ήξερε που πάνε τα δύο.

Τα θέματα όμως είναι τρία: γιατί δεν πατούσαμε περιοχή, γιατί δεν σουτάραμε και γιατί βραχυκυκλώσαμε τόσο πολύ, ώστε να αδυνατούμε να αλλάξουμε πέντε μπαλιές. Μήπως διότι ο Καντέ είχε αρκετά καλή παρουσία και μπλόκαρε χώρους, δίνοντας παράλληλα βοήθειες και στον Σπυρόπουλο, ή μήπως επειδή ο Βύντρα έπαιξε πειθαρχημένα; Απαντήσεις είναι δύσκολο να δοθούν, ωστόσο το πιο ρεαλιστικό που μπορεί να πει κανείς είναι ότι η ομάδα δεν άντεξε το βάρος της υποχρέωσης να κατακτήσει τον τίτλο. Αν θέλουμε να φτάσουμε στα όρια της κυνικότητας θα έλεγα ότι πολύ απλά χρειαζόμαστε ενέσεις ποιότητας και για να το πετύχεις αυτό θες λεφτά. Το μυστικό όταν παίζεις τέτοια ματς είναι να έχεις αποτελεσματικότητα, δηλαδή την μισή ευκαιρία να την κάνεις γκολ. Παρόλο που είχαμε ευκαιρίες στο βου με Κόκε και κουνελοδόντη δεν το καταφέραμε. Κάτω η μπάλα και βάρα δυνατά με κουτεπιέ ρε Κόκε! Μου θες τα τεχνικά πλασεδάκια. Ωστόσο, ακόμα και με παίχτες σε κακή ή μέτρια βραδιά που δεν μπορούσαν να κάνουν μια ατομική ενέργεια, άξιζα την ισοπαλία. Αλλά η μπάλα δεν έχει λογική. Πάντως, σε γενικές γραμμές είδαμε ένα μετριότατο ματς, στο οποίο δεν κέρδισε ο καλυτερος και δεν έπαιξαν τόσο μεγάλο ρόλο οι δυο προπονητές. Με δυο λόγια κέρδισε ο ποιοτικότερος.

Από κει και πέρα, δυστυχώς για τους φίλους του Π.Α.Ο. και τις κωλοφυλλάδες το καλοδουλεμένο άλλοθι δεν έπιασε. Φάνηκε ότι η δίψα μας δεν υπερίσχυσε της αλαζονείας τους, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι το να λες πήρα το πρωτάθλημα, εκπλήρωσα τους στόχους μου και κωλοκάθομαι είναι ασέβεια και μιζέρια προς την ίδια τους την ομάδα. Στο παρελθόν, την υπεροψία αυτή την έχουν πληρώσει ακριβά, απόψε όμως την γλίτωσαν. Η ουσία είναι ότι ο Πατέρας έγινε μάγκας κι ότι ο Νιόμπλιας μάλλον έσωσε την καρέκλα του. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει.

Όσο για μένα, εφαγα το λαστιχάκι στο μαπίδι, αλλά δεν μασάω. Πικράθηκα, αλλά έχω περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις. Τεράστιο κρίμα για τον υπέροχο λαό που ήρθε από παντού. Πραγματικά τεράστιο κρίμα. Αν δεν είσαι Αρειανός και το κυριότερο αν δεν ήσουν μέσα στο γήπεδο δεν μπορείς να νοιώσεις. Αν ο Άρης έπαιρνε την κούπα θα το έκανε όχι γιατί του το χρωστάει η ιστορία, αλλά διότι το χρωστάει στους ίδιους του τους οπαδούς που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάψει να στηρίζουν την ομάδα όπως μπορούν. Ή μήπως εμείς χρωστάμε στον Άρη; Και κάτι ακόμα. Αυτή η ιστορία με το κύπελλο σε ορισμένους έχει γίνει ψύχωση. Επιτέλους, πρέπει να μπει ένα τέλος.

Όσο για τα play off τι να πούμε τώρα; Μαζεύεις τα κομμάτια σου και προσπαθείς να αντιδράσεις ορθολογικά για να διαχειριστείς το αποτέλεσμα του τελικού τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οπαδικό επίπεδο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγούμε τσου λου. Θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν και να περιμένουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Όλα τα λεφτά είναι η πρώτη αγωνιστική. Κερδίζεις και τα κάνεις ταναπού ή χάνεις και πας διακοπές. Από κει και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ως φιναλίστ η ομάδα παίρνει το χειρότερο ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τις πολύ νωρίς στην Ευρώπη. Θα παίξουμε τρεις προκριματικούς γύρους αρχής γενομένης από τις 15 Ιουλίου με τον τελευταίο να είναι απέναντι σε κάποιο θηρίο. Εκτός αν καταφέρουμε να πάρουμε την δεύτερη ή τρίτη θέση στα play off και γλιτώσουμε κάποιους προκριματικούς. Αλλά δεν βαριέσαι, Άρης είσαι!

Υ.Γ.1 Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του.

Υ.Γ.2 Ένα από τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν αυτή την στιγμή είναι οι κάθε λογής μαλακείες που ακούς από διάφορους περίεργους. Κάποιοι εξακολουθούν να κοιμούνται και να βαυκαλίζονται με παπαριές, την ίδια στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν υγιή καζούρα. Προσωπικά τους αφήνω να κοιμηθούν. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν από μόνοι τους και ίσως δουν την πραγματικότητα.

Υ.Γ.3 Καλύτεροι παίχτες κατά την γνώμη μου: Σίλβα, Καντέ, Βύντρα και Νασούτι, Γκιάρο, Πρίττας. Έξι αμυντικογενείς παίχτες. Ούτε Λέτο, ούτε τίποτα.

33 σχόλια:

  1. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.Φιλε Κανθαρε δε μασαω απο κυπελα και τιτλους,αλοστε ο Αρης στο μπασκετακι εγινε γνωστος στην Ευρωπη οχι απο τους τιτλους που πηρε αλλα απο τον κοσμο του,γιαυτο τον κοσμο στενοχωριεμαι που δεν πηραμε το κυπελο.Για τη μεγαλυτερη μετακινηση που εγινε ever στην Ελλαδα και οχι μονο επρεπε οι παικτες να κανουν το κατι παραπανω,παρολα αυτα η γκρινια μετα το παιχνιδι ηταν περιορισμενη.Απο αυτο το παιχνιδι βγαινουμε ολοι πιο δυνατοι,παμε γερα για την επομενη χρονια.Η πικρα πικρα αλλα ολοι μαζι να βοηθησουμε τον Αρη να γινει καλυτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ακόμα και με την ποδοσφαιρική σου ανάλυση. Βέβαια εκτός του ανύπαρκτου κάλβου και ο έταιρος του ο κόκες ήτανε απογοήτευση. Ελπίζω να πάρουμε χαμπάρι ότι στηριχτήκαμε σε λάθος παίχτες εδώ και 3-4 χρόνια.

    Δε με πειράζει τόσο που χάσαμε χθες όσο τότε με το γαύρο. Γιατί δεν την πολυπιστεύω την ομάδα, μόνο τις αναλαμπές της.

    Απλά θα φέρουμε την ομάδα στο ύψος του λαού της. Είναι θέμα χρόνου.

    Αρης μια ζωή.
    eimaiarhskaigoustarw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καθαρή επικράτηση των Αρειανών στην κερκίδα έδειξε αυτό που λέγαμε τόσο καιρό. Ότι το θέλετε περισσότερο από εμάς. Δεν ίσχυσε όμως το ίδιο και με τους παίκτες στο χορτάρι. Οι παμηγυρισμοί στο γκολ αποδεικνύουν πόσο πολύ το ήθελαν. Και δεν παίζουν οι οπαδοί τη ξώραφη, απλώς συμβάλλουν, που είπε και ο Νιόπλιας για τους προπονητές. Η ομάδα δεν έδειξε την παραμικρή υπεροψία απέναντί σας, όπως είδες.

    Στα play-off δεν έχετε να αντιμετωπίσετε τόσο καλές ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό. Είναι λοιπόν στο χέρι σας οι εξελίξεις. Εκτός και έχουν κάνει τα "κουμάντα" τους οι αρουραίοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που καταλάβαμε χθες είναι ότι με αυτούς τους παίχτες δεν κάνουμε υπέρβαση.Για να ανεβούμε την 5η θέση, κοινώς να πάρουμε πάνω από 55-60 βαθμούς πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και το ΠΟΚ εκτός, να μην κάνουμε γκέλες με μικρομεσαίους εντός και μικρούς εντός-εκτός...

    Κατ'εμέ θέλουμε άλλο παίχτη για τα μεγάλα παιχνίδια στη θέση του Κόκε και του αριστερού εξτρέμ(και επιτέλους έναν γρήγορο αριστεροπόδαρο).Φυσικά για να έχουν σημασία όλα αυτά πρέπει ο Πρίττας να κάνει άλλη μια διαστημική χρονιά του χρόνου και να καλύψει κάποιος το ενδεχόμενο κενό του Ρονάλντο.

    Μπορεί να μην κατέβηκα Αθήνα γιατί δεν μπορούσα, μπορεί όντως το γεγονός ότι κατεβήκαμε 25000 να είναι μεγάλη υπόθεση(και φυσικά να υποτιμάται μόνο από κομπλεξικούς)αλλά ρε παιδιά φτάνει...
    Έχουμε αποδείξει ότι σαν λαός έχουμε μάθει να έχουμε υπομονή και να στηρίζουμε την ομάδα παντού.Δεν χρειαζόμαστε άλλη επιβεβαίωση.

    Για μένα η πίκρα του χαμένου τελικού είναι μεγαλύτερη από τη χαρά της εκδρομής.Αν θέλουμε να ανεβεί ο πήχης από την ομάδα, πρέπει να ανεβάσουμε και εμείς τον πήχυ στις προσδοκίες μας.Και δεν λέω να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως διεκδηκητές του πρωταθλήματος επειδή πήραμε Αμπρέου, Γκρασιάν η Αμορόζο, αλλά να προβληματιζόμαστε εξίσου για την ήττα στο ΟΑΚΑ(στο πρωτάθλημα)όσο για την ήττα εντός από τον Πανθρακικό.Μέχρι να γίνει έμπρακτα αυτό όμως, πρέπει να το αντιληφούμε πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω ότι το κύπελλο θα το κατακτήσουμε όταν το απομυθοποιήσουμε. Χθες το χάσαμε από μια λεπτομέρεια. Από ένα σουτ 10 μέτρα έξω από την περιοχή. Θέλει κ τύχη γαμώ την πουτ@ν@ μου. 4 σερί τελικούς δεν είχες καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστότατη η ανάλυση του αγωνα.
    Μπράβο στους Αρειανους για την εκδρομη, μπράβο στον ΠΑΟ για την κουπα.

    Κρίμα, αλλά κάτι καλό δημιουργείται στον ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνθαρε έπεσες και πάλι μέσα... στην ουσία. Το τονίζω (και το γράφω) για άλλη μια φορά! Ανάρτησα πίνακα αφιερωμένο εξαιρετικά :))

    Συμφωνώ, ακόμη, απόλυτα με την άποψη και το υψηλό ηθικό του Φόρη :))

    Αδέρφια ψηλά το κεφάλι! Αλλίμονο αν μια μάχη έκρινε έναν πόλεμο... αιώνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ Ρ Ι Μ Α.Τετοιοι οπαδοι και τετοια ομαδα αξιζουν ενα τιτλο.Και παλι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν δεν σε θέλει, δεν σε θέλει πως να το κάνουμε τώρα....Πρίττας, Νασούτι, Γκιάρο κορυφαίοι όπως λές, τα ατού μας κατώτεροι του αναμενόμενου...Περίμενα απο κάποιους να γυαλίζει το μάτι τους, δεν το είδα. Κρίμα για τον κόσμο...Πολύ κρίμα... Επιτέλους ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο λαός του ΑΡΗ είναι τεράστιος...δεν χρειαζόμαστε απο κανέναν επιβαιβεώσεις και συγχαρητολογίες για το ποιός είναι ο κόσμος του ΑΡΗ...Το ξέρουμε αυτό...
    Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα αντάξια του κόσμου...και αυτή την στιγμή λυπάμαι αλλά δεν την έχουμε...θέλω να πώ και άλλα για το αγωνιστικό αλλά δεν θα το κάνω όπως δεν το έκανα στο blog μου γιατί έρχονται τα play off...
    Όση πίκρα και να έχουμε πρέπει να την καταπιούμε και η μόνη διέξοδος είναι απο τους 25.000 που ήταν χθές στο ΟΑΚΑ, οι μισοί τουλάχιστον να γραφτούν στην ΛΕΣΧΗ..για να δούμε παίκτες που με μία τους ενέργεια θα μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι και την ομάδα στις πλάτες του στα μεγάλα παιχνίδια..Αν βγάζω λίγη πίκρα συγχωρέστε με αλλά χάθηκε ένας τελικός...ο 4ος σε μια δεκαετία και αυτό πονάει... Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι στο γήπεδο γιατί ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου δεν γίνεται αλλιώς...Αυτό που έζησα στο ΟΑΚΑ δεν περιγράφεται με λόγια..Μεγαλείο ΛΑΟΥ...και πάρε τα φλάς απο τους Παναθηναϊκους και 1.30 ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι να κάθονται και να μας κοιτάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8a diafwnisw se kapoia pragmata.....prwton gia tin omada mou ton panathinaiko pisteuw pws eixe mia dosi tixis eidika sto prwto imixrono....safws omws k si isoun tixeros...se kapoies faseis...kaliteroi paiktes gia mena itan apo pleuras panathinaikou me DIAFORA o cante,ninis,bintra,silba...o cimao gia mena kalos koftis alla ti na to kaneis otan dimiourgika de mporei na kanei tpt!!!oso gia to leto ontws den ekane polla alla arkei na xsexastei k na sou kanei ti zimia!!.Twra oson afora ton ari einai k 8ema atixias,alla k 8ema anikanotitas na skorarei..me entipwsiase o prittas m arese tromera o nasouti o opoios epexse men poli kala,alla o cice kat eme file mou exsafanistike logo tou oti de mporouse na parei mia katheti mpalia....den einai paiktis pou tha kanei fasi einai paixtis pou tha teleiwsei ti fasi....allos enas episis poli kalos paiktis einai o calvo!!! lathos couper omws pou den ebale xabito exarxis!!to paixnidi krithike sto gkol opoios tha to ebaze tha kerdize..distixws gia sas eimastan emeis...alla gia na leme k tin alitheia o aris itan para poli kalos..tha tolmousa na pw kaliteros apo mas,krima gia tin fantastiki atmosfaira pou dmiourgisan oi opadoi sas pou pragmatika itan moni stis exedres!!!!!...alla file mou eprepe na dwseis k sigxaritiria sto nioplia pou itan to mono proswpo pou edwse sigxaritiria stin omada sou k ekane mia sxetiki anafora...lathoi ekane alla kakos proponitis den einai....k ton thewrw poli axsiologo an8rwpo....opws k kati akoma o aris ekane ena lathos pou stoixise mpike poly dinata k emeine apo dinameis o panathinaikos zestathike kapws arga....ena pragma mou kanei entipwsi!!!pws re paidia einai dinaton mia omada na katebainei eukola stin antipali perioxi me xaraktiristiki eukolia tha lega..k na mi bazei gkol.....PWS???? k thes na sou pw tin alitheia ontws ta fragka metrane o leto den epexse kala alla kanei kapoies kales energeies k to gkol sto bale....k i istoria egrapse pao-aris 1-0 me scorer to leto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρης είσαι,όπως το λες! Κι εγώ ο έρμος,κολλημένος με το μπάσκετ,που εχω εισπράξει πίκρες και πίκρες φέτος,τι να πω;Ψηλα το κεφάλι,οπως πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα παιδιά!

    Όπως πολύ σωστά είπε ο Άσχετος η πίκρα του χαμένου τελικού είναι μεγαλύτερη από τη χαρά της εκδρομής.

    Από κει και πέρα όπως είπατε σωστά οι περισσότεροι πρέπει να φτιάξουμε ομάδα αντάξια του κόσμου. Για αυτό χρειαζόμαστε λεφτά. Λεφτά για να πάρουμε παίχτες που μπορούν με μια ατομική ενέργεια να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού, λεφτά για να έχω παίχτες που δεν λυγίζουν υπό πίεση, λεφτά για να έχω παίχτες που πατάνε περιοχή και δεν κάνουν απλά επίδειξη ικανοτήτων, λεφτά για να δώσω το κατάλληλο υλικό στον Κούπερ να δουλέψει από την αρχή της σεζον. Το πρόβλημα όμως είναι ότι λεφτά δεν υπάρχουν για να γίνουν όλα αυτά. Οργάνωση υπάρχει, θέληση υπάρχει, αλλά δεν αρκούν. Το θέμα αυτό βέβαια δεν είναι επί του παρόντος.

    Από κει και πέρα να δώσω συγχαρητήρια στον Νιόπλια; Γιατί; Για να το παίξω ανώτερος; Δεν έκανε κάτι το φοβερό, όχι μόνο στον τελικό, αλλά και στο πρωτάθλημα. Απλά έσωσε την θέση του μέχρι νεωτέρας και κατάφερε να χάσει συμπάθειες με την ηλίθια δήλωση που έκανε και πραγματικά δεν ξέρω που αποσκουπούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να πω την αλήθεια με εντυπωσίασαν οι δηλώσεις του Νιόπλια. Έχεις κερδίσει τελικό, κάτι που πολύ πιο άξιοι από εσένα προπονητές δεν έχουν καταφέρει. Και αντί να ασχολείσαι με αυτή τη χαρά πάλι μιλάς για τον εαυτό σου; Χώρια οι άλλες χαζομαρίτσες που είπε που δεν έχει νόημα να αναπαράγουμε. Κάπως την έχει δει λάθος τη φάση!

    Δεν ξέρω αν συνέβη λόγω της ένδειας εναλλακτικών λύσεων στον πάγκο, αλλά νομίζω πως και ο Κούπερ αφέθηκε λιγάκι στο 2ο ημίχρονο. Δεν έβγαλε αυτό που στην αγγλική λένε urgency. Μπορεί να του έλειπε και το καθαρό μυαλό που έλεγα πριν το παιχνίδι.


    paok-uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε μου κανθαρε να σου πω την αληθεια δυσκολευτηκα μεχρι να σου γραψω γιατι κατανοω την πικρα την θλιψη αν θες για τον χαμενο τελικο
    και αυτο που συζητουσα με τον θεμη ειναι το γεγονος των οπαδων για το πως θα εφευγαν ταλαιπωρημενοι και ζοχαδιασμενοι
    αχαρο πραμα ομολογουμενος
    τωρα για τον τελικο θα συμφωνησω μαζι σου οσον αφορα τους καλυτερους και απο τις δυο ομαδες
    ποιος λετο και μαλακιες ημαρτον
    δεν περιμενα απο τον σηφακη να φαει τετοιο γελοιο αστειο γκολ απο την θεσσαλονικη που σουταρε ο αργεντινος
    γιατι ναι εχει ευθυνη μεγαλη
    τωρα για το αν ειναι καλος για το αν εχει παρει βαθμους αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
    στον τελικο ηταν ο νουμερο ενα υπευθυνος
    για τον κοκε αυτο που εχω να πω ειναι οτι καλα θα κανει η ομαδα του αρη οι υπευθυνοι να του πουνε το υστατο χαιρε γιατι αρκετα με το ισπανικο ανεκδοτο
    οταν εισαι μεσα στην περιοχη και σου ερχεται η μπαλα δεν κοντρολαρεις φιλτατε σουταρεις
    η στην φαση που χανει ο τζορβας την μπαλα δεν την ριχνεις στα πουλια την στελνεις στο γαμα αδεια ηταν η εστια
    τελος
    τωρα κατι χαβιτο και καλβο ο αντου σοβαροι να ειμαστε απλα δεν υπαρχουν
    αν θες να κανεις ομαδα μεγαλοι πρεπει να παρεις δυο τρεις πραγματικα σπουδαιους ποδοσφαιριστες να δηλωνουν παρων στα κρισιμα στα μεγαλα ραντεβου
    και δεν το εχασε κανενας κουπερ και δεν το πηρε ο νιοπλιας το σκαμπο
    το κυππελο
    ενα σουτ απο την θεσσαλονικη εγινε και η ιστορια εγραψε κυππελουχος ο παο
    οσο δε για τον τυπο και για αυτους που θελουν να λεγονται ποδοσφαιροφιλοι που πηγαν εβγαλαν κορυφαιο τον ΛΕΤΟ και οχι τον ζιλμπερτο που καταπιε το κεντρο του αρεως
    μονο για τα καφενεια κανουν και να κοροιδευουν τους αρρωστους
    καλημερα αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν εχω να πω πολλα και δε θα αναλυσω το ματς...ενα ηταν και περασε το αποτελεσμα μετραει. απλα θα αναφερω οτι αυτο που εζησα απο το σαββατο το πρωι μεχρι το σαββατο το βραδυ δεν περιγραφεται δεν μεταφερεατι το σκεφτομαι και ανατριχιαζω μακαρι να το ξαναζουσα. απο τις 6:15 που μπηκα στη θυρα 21 ο χρονος κυλησε σα νερακι και το παθος αυτου του κοσμου ολων μας δλδ των αρειανων δεν ειχε προηγουμενο...ολοι μια φωνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα φίλε Kanthare.

    Δυστυχώς δεν καταφέρατε να αλλάξετε αυτό που είχαν σχεδιάσει φέτος. Το να πάρει ο βάζελος και το κύπελλο. Και πως να το χάσει άλλωστε όταν όλα είναι υπέρ του; Στο είχα πει και πριν τον αγώνα.

    Δυστυχώς ο Κούπερ συνεχίζει να είναι λούζερ. Πολύ καλός προπονητής και αν τον αφήσουν να δουλέψει θα ανεβάσει επίπεδα τον Άρη.

    Και τέλος, διώξτε τον Κόκε. Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος και το παρατήρησα κι εγώ, το παιδί ήταν ανύπαρκτο. Και είναι ανύπαρκτο όλον αυτόν τον καιρό. Αλλά βέβαια! Είναι αυτός που ήθελε τον βάζελο πρωταθλητή. Αφού χάρηκες κύριε Κόκε με το πρωτάθλημα του βαζέλα, μάλλον χάρηκες και τώρα.

    Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PAOK-UK τον Νιόμπλια αλλιώς τον είχα συνηθίσει. Έχασε πόντους στην εκτίμησή μου. Για τον Κούπερ που λες τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπος. Ποιον να πρωτοβγάλει και ποιον να βάλει;

    Κωνσταντίνε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Κόκε αυτή την στιγμή είναι ότι περιστρέφεται γύρω του ολόκληρο το σύστημα. Αυτό το 4-4-1-1 που παίζουμε. Έτσι δεν πρόκειται να πατήσουμε περιοχή και στα δυσκολα ματς θα ειμαστε δυσκοιλιοι. Το καλοκαίρι πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά κάποια πράγματα, μεταξύ των οποίων και την απομάκρυνση του παίχτη. Μου λες ότι πρέπει να πάρω σπουδαίους μπαλαδόρους: το ξέρω, αλλά με τι θα τους πληρώσω;

    Pansofix αυτό που ζήσαμε το Σάββατο δεν περιγράφεται. Δυστυχώς όμως οι παίχτες δεν μπορούσαν. Ηθελαν, αλλα δεν μπορούσαν. Κάποιοι τα έδωσαν όλα, αλλά δεν αρκεί.

    Μπάμπη διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και πλάγια για τον χαρακτηρισμό. Λούζερ θα ήταν αν στους τελικούς που έχει πάει ήταν το φαβορί και έχανε. Επειδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα, λούζερ τον έχουνε βγάλει τα τσακάλια οι Έλληνες και κανείς άλλος. Και μην ξεχνάς ότι εχει πάρει και τίτλους στην καριέρα του.
    Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα για το παρελθόν και το μέλλον του, αλλά προς το παρόν το βουλώνω και περιμένω τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μου φαίνεται πως τά 'χω παίξει τελευταία. Σ' άλλα μπλογκ έχω σχολιάσει και σ' άλλα νομίζω πως τό 'κανα! Γιατρέέέέέέ...

    Μάλλον φταίει Kanthare πως τσακωθήκαμε (τρόπος του λέγειν, έτσι;) σ' όλα τα υπόλοιπα μπλογκ και μού 'μεινε η ιδέα πως το κάναμε και 'δω (χα)!

    Νομίζω πως, ιδιαίτερα, ο ΑΡΗΣ που την έχει "πατήσει" δύο φορές να μην υπογράφει (κι οι υπόλοιπες ομάδες μαζί) την προκήρυξη του κυπέλλου αν δεν προστεθεί όρος πως θ' αλλάζει το γήπεδο του τελικού σε περίπτωση που ο ένας φιναλίστ το χρησιμοποιεί ως έδρα...

    Pansofix, νομίζω πως έκανες την ομορφότερη προσέγγιση στο θέμα...

    Κωνσταντίνε, είσαι θεός αγόρι μου. Γι αυτό σε γουστάρω...

    Ψήνεται κανείς για τα πλέι ωχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστές σκέψεις και ανάλυση!
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1) Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα αδικιας με το ΟΑΚΑ αφου οριστηκε απο την αρχη της χρονιας

    2) Φετος ειχα παιχταραδες και επαιξα συνολικα στη χρονια καλυτερα και κανω δικαια το νταμπλ (και χαιρομαι που βλεπω οτι αναγνωριζεται απο ολους)

    3)εχω ενσταση φιλε μου για τον λαο του Αρη. Χωρις να λεει κανεις πως δεν ηταν ωραιος, πες μου αληθεια, χωρις τις καραμουζες θα ηταν το ιδιο εντυπωσιακος;
    Εκεινο που θα κρατησω εγω παντως, ειναι το εκατερωθεν χειροκροτημα στο τελος, οταν φευγατε απο το σταδιο. Μπραβο σας και μπραβο μας.

    4) Λατρευω τον Σιλβα και οντως εκανε ενα τεραστιο τελικο. Ομως θα επιμεινω για Λετο. Οσα ρηγματα εκανε ο ΠΑΟ τα εκανε με Λετο, ειτε απο αριστερα ειτε απο τον αξονα. Και φυσικα ειναι το γκολ που εκρινε τον τελικο.

    5) Καλη επιτυχια στα πλει οφ. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιθανο, παντως αν κερδισουν οι γηπεδουχοι αυριο, θα γινει χαμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. με το Trooper συμφωνουμε,με τα χρωματα επισης,αλλα ειμαι ΑΕΚτζης.Up the Irons

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε, και στο Trooper συμφωνούμε και στα χρώματα και στην ομάδα. Χάρηκα για την γνωριμία! (Βάλε και κανένα ονοματάκι αδερφέ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε Mike δεν ήταν μόνο οι καραμούζες που λες.

    Ο Λέτο ήταν αυτός που έκρινε το γκολ επειδή ετυχε να βάλει το γκολ. Ο Σίλβα έπαιξε σε αυτό το ματς λες και ξεκίνησε το μουντιάλ. Άριστος.

    Για να το συνεχίσω και λίγο με τον Λέτο και τον Σκόκο (αν τον πάρεις) πιο πολλά προβληματα θα δημιουργηθούν παρά θα λυθούν. Μου φαίνεται ότι ο Σιμάο θα τρέχει για τρεις. Και προφανώς θα την πληρώσει το πρώτο εξιλαστήριο θύμα της νέας χρονιάς. Τον καημένο.

    Ευχαριστούμε για τα play off! Αν κερδίσουμε απόψε και μάλιστα αν έρθει κανά Χ το άλλο ματς θα γίνει όντως χαμός, έστω και προσωρινά!

    Μπαλαντέρ εγώ ψήνομαι για τα play off! Δεν τα απαξιώνω. Έχουν και την πλάκα τους.

    Ανώνυμε γίνε Άρης να γουστάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μη μου κάνεις πλύση εγκεφάλου στους ΑΕΚτζήδες!!!

    Τα πλέι ωχ δεν τα μπορώ. Τα πήρα με στραβό μάτι εξ' αρχής. Τα βλέπω βέβαια αλλά νομίζω πως παρακολουθώ φιλικό παιχνίδι. Ίδια αίσθηση...

    Θ' αντέξεις τόσες ώρες μπάλα σήμερα;

    ΥΓ. Αυτό (το love it or hate it) με τον Λέτο έχει το γούστο του. Θα με αναγκάσετε στο τέλος να γράψω αναλυτικό κείμενο με τις (μία προς μία) κινήσεις του στον τελικό. Τον παρακολούθησα πολύ προσεκτικά (καψούρες είναι αυτές) και ξαναείδα το ματς "κονσέρβα" για πάρτη του και μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωχ ωχ ωχ!

    Α ρε Λέτο τι μας κάνεις. Ξέρει μπάλα με τα ποδάρια του, αλλά τακτικά δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι εκνευριστικά απείθαρχος και ατομιστής. Για ποδόσφαιρο μουντιαλίτο όμως είναι ιδανικός. Ούτε καλή σεζόν έκανε για μένα. Αν θες να γραψεις άρθρο, γράψε γενικώς για τον Λέτο, όχι μόνο γα τον τελικό
    (προκλητική απάντηση!).

    Κοίτα τα play off για την κονόμα γίνονται. Αλλά δίνεται η δυνατότητα και σε μας να δούμε ντέρμπι γεμάτα ένταση. Άσε που μπορούν να πάρουν και τρομερό ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!!!!!
    ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!! VAM00000000000SSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γουστάρω να γίνει 1-1 στο ΟΑΚΑ και 1-0 στο Βικελίδης! Θα το παίξω στο στοίχημα, μπας και βγάλω τα έξοδα για τον καινούργιο καναπέ ...

    χοχοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η δράση των πλέι-οφ άρχισε. Όλα τα στατιστικά, βαθμολογία και άρθρα για κάθε αγώνα.

    Επiσκέψου το replay.gr:
    http://replaygr.blogspot.com/p/blog-page.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπουργέ μου, το πρώτο τό 'χασες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο καραγκιόζης ο Κάνθαρος θα έπιανε το στοίχημα! Ξέχασα να το παίξω.

    Δεν πειράζει όμως. Ο Άρης να κερδίζει!

    Υπουργέ μη μασάς. Θα έχεις άλλες 5 ευκαιρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάνετε λάθος. Το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι τα ακριβή σκορ είναι μεγάλο ρίσκο, οπότε έπαιξα αποτελέσματα.

    Όπως καταλαβαίνετε ο καναπές ξεχρεώθηκε και την επόμενη αγωνιστική πάμε για αγορά καλοκαιρινού ντυσίματος! Επί 9 (3Χ3) ήταν το κέρδος.

    χαχαχα!

    Υ.Γ.: Καλά ο άσσος του Άρη απόδοση 3; Είναι τόσο άμπαλοι; Το πολύ 1,9 περίμενα, όχι τόσο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 4minister

    έτσι όπως το πας, όντως θα χρειαστείς κανά φράγκο αλλά όχι για καναπέ. Για μεγαλύτερο κουβά:):)

    Υ.Γ.
    Μη μασάς, εγώ να δεις κάτι "σίγουρα" που έδινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. twra eida tin apantisi sou k omws gia ton nioplia exeis adiko tha prepe na peis ena kalo logo k oxi na se parasirei i kakia stigmi stin opoia i o amada sou epeze kalo podosfairo k nai tha mporouse na parei ena kalitero apotelesma...kanthar0s mi biazese na krineis to nioplia giati polles fores oi taktikes k ola ta sinafi pou xaraktirizoun ena ikano proponiti den arkoun k to pan einai i kali psixologia pou metaferei stous paixtes....k o nioplias einai k gnwstis tis mpalas k genikotera poli kalos psixologos...isws tha prepe na rixseis mia matia sto sxolio tou salpi k tha katalabaines polla!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...