Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σύστημα εξαγνισμού (μέσω καμινάδας)



Υ.Γ.1 Ορισμένοι τον λένε γραφικό. Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν πιο γραφικό κι από το Πήλιο. Και υπάρχουν κι αυτοί που τον θεωρούν θρησκόληπτο σε βαθμό κακουργήματος. Νομίζω, όμως, ότι οι περισσότεροι συμφωνούν αναφορικά με τις προπονητικές του ικανότητες. Τον θυμάμαι σε Π.Α.Ο.Κ., Ηρακλή και Π.Α.Ο. Και στις τρεις ομάδες είχε κάνει καλή δουλειά και οι περισσότεροι τον αναπολούν με σεβασμό. Θυμάμαι, επίσης, μια δήλωση που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια, σύμφωνα με την οποία δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να δουλέψει στον Άρη. Κι εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να δουλέψει στον Άρη. Αφού γύρισε από την Κύπρο και επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, όλα είναι πιθανά. Ούτως ή άλλως, το να αντέξεις στα Γιάννενα αποτελεί κατόρθωμα. Με έναν Χριστοβασίλη που εταιρικά αντιπροσωπεύει τον κλασικό Έλληνα παράγοντα, δηλαδή πορεία άνευ σχεδίου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη αναζήτηση προπονητή. Ρε Χριστοβασίλη, τι σχέση έχει ο Ντεμόλ, ο Λεμονής κι ο Αναστασιάδης; Ό,τι να 'ναι. Ευτυχώς, στερείται της λαμογιάς και της μεγαλομανίας που έχει εμποτίσει, δυστυχώς, τους περισσότερους παράγοντες, οι οποίοι νομίζουν ότι η Κυριακή ανήκει σε εκείνους κι όχι στους παίχτες, τους προπονητές και το κοινό. Θλιβερό.

Υ.Γ.2 Η επιστροφή του Αναστασιάδη, λοιπόν, συνιστά σπουδαίο γεγονός που πέρασε στο ντούκου. Διαθέτει ελκυστικό πακέτο: Έλληνας, ικανός, τολμηρός, λεβέντης, δίκαιος, κέρβερος και ατακαδόρος! Από το κλασικό ''δεν μπορεί το παλικάρι'', μέχρι το ''με τη βοήθεια της Παναγιάς''. Στο ματς με την Α.Ε.Κ., προς τέρψιν του Κάνθαρου, έδωσε ισχυρό στίγμα: ''Ήθελα να κάνω τέσσερις αλλαγές στο πρώτο δεκάλεπτο'', είπε στη συνέντευξη τύπου, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς, η φράση ''θα τον σκίσω'' ακουγόταν με ρυθμό μυδραλιοβόλου. Κι όλα αυτά, αντιμετωπίζοντας το κομποσχοίνι του Κωστένογλου. Γιατί, όμως, δεν έκανε μεγαλύτερη καριέρα; Οι φήμες υποδηλώνουν ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η κατάσταση της μητέρας του, η οποία μάλιστα απεβίωσε προσφάτως. Για τον άνθρωπο Αναστασιάδη, φαίνεται ότι η οικογένεια μπαίνει στην πρώτη γραμμή. Σωστές προτεραιότητες. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για τους επαγγελματίες του χώρου. Τέλος, για να δούμε αν θα επαληθευτεί ο Χριστοβασίλης: «Κάπου χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη στα αποδυτήρια για να βάλει μια τάξη. Οι Έλληνες τον ήξεραν και σε λίγο καιρό θα τον μάθουν και οι ξένοι. Είναι προπονητής που διαβάζει το ματς. Το κοουτσάρισμά του είναι από τα καλύτερα». Περιμένω με λαχτάρα να μάθω την αντίδραση των ξένων, μόλις τον μάθουν!

Υ.Γ.3 Ο Κώστας Καίσαρης σε μεγάλα κέφια: «Κι αν είναι όμως εξουθενωμένος ο Βενιζέλος με βιβλιάριο καταθέσεων που ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια γιούρο, πώς πρέπει να αισθάνονται οι ένα εκατομμύριο άνεργοι; Αν είναι εξουθενωμένος ο Βενιζέλος, τι να πει ο κοσμάκης που τον βομβαρδίζουν με το ένα χαράτσι μετά το άλλο; Αν είναι εξουθενωμένος ο Βενιζέλος που απειλεί ότι θα κόψει το ρεύμα, τι να πούνε αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουνε; Πόσο θρασύς δηλαδή πρέπει να είσαι για να φτύνεις δέκα εκατομμύρια κατάμουτρα; Πόσο υποκριτής πρέπει να είσαι για να τους κοροϊδεύεις μ' αυτόν τον τρόπο; Σαν να συλλάβουνε δηλαδή αύριο έναν βιαστή και να βγει και να πει «σας παρακαλώ, αφήστε με να ξεκουραστώ. Είμαι εξουθενωμένος. Όλη τη νύχτα την πήδαγα. Δεν αντέχω άλλο». Έτσι κι ο Βενιζέλος. Έχει εξουθενωθεί να ''πηδάει'' τον ελληνικό λαό. Όχι τώρα. Όσα χρόνια είναι υπουργός. Κι όταν υπήρχανε λεφτά και τα σκόρπαγε και τώρα που δεν υπάρχουνε και τα μαζεύει. Σε άλλους τα έδινε όμως κι από άλλους τα παίρνει τώρα. Σε άλλους χάριζε χρέη, σε άλλους βάζει φόρους τώρα. Θέμα σύλληψης του Βενιζέλου, βέβαια, ή άλλων πολιτικών για ομαδικό βιασμό 10 εκατομμυρίων Ελλήνων δεν υφίσταται. Ο ίδιος είναι, άλλωστε, που έχει φτιάξει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Έχει προνοήσει περί τούτου. Το θέμα είναι αν θα νιώσει εξουθενωμένος ο ελληνικός λαός με το να συνεχίζει να ψηφίζει Βενιζέλους».

Υ.Γ.4 Ο Π.Α.Ο.Κ. τα κατάφερε. Τσίμπησε το πονταλάκι, τερμάτισε πρώτος, εισήλθε στους δυνατούς και ατενίζει το ευρωπαϊκό μέλλον με φιλοδοξία. Νοκ άουτ είναι τα παιχνίδια. Όλα πιθανά είναι. Εξίσου πιθανή, όμως, είναι και η φυγή του Μπολόνι. Ίδωμεν.

Υ.Γ.5 Το παρόν ιστολόγιο, στο θέμα του Τσάκα, κράτησε αδιάφορη στάση. Ίσως γράψω ένα κείμενο στις αρχές της επόμενης βδομάδας. Όχι για να το παίξω λεβέντης, αλλά να προσπαθήσω να αναδείξω το μεγαλοπρεπές δούλεμα που τρώμε στην μάπα.

Υ.Γ.6 Δεν υπάρχει άλλη επιλογή: Μεταλλική Εκκλησία και τα μυαλά στα ρουλεμάν. Όποιος είναι τολμηρός, ας ακολουθήσει του συνειρμούς που προκαλεί ο τίτλος της μπάντας και του τραγουδιού.

17 σχόλια:

  1. Παο ή Θανατος γαμω τον αγιο ξεκωλιαρη!! :P

    Ρε μονο στην Ελλαδα τετοιες προσωπικοτητες εντος και εκτος γηπεδων. Και μονο γι' αυτο αξιζει κανεις να παρακολουθει το Ελληνικο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα εγώ έλιωσα πάντως με την εικόνα
    Metal Church \m/ <--καλά το έκανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ωραια που θα περασουμε την κυριακη!!!!!
    θα ξανακουσουμε το συνθημα
    "αααααααααγγελεεεεεε
    ααααααααααγγελεεεε!!!!!"
    ασε μας ρε κανθαρε τωρα με τον καλογερο!!!
    αμα ειναι ετσι να γραφουμε κι εμεις για τον κολια!!!!
    παιζει να βρουμε πουθενα το βιντεο που χτυπαγε το κεφαλι του στο τραπεζι κι ελεγε θανατος???
    ολα τα αλλα ειναι για να γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρης

    Για μένα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, μαζί με τον Τάκη Λεμονή και τον συγχωρεμένο Γιάννη Κυράστα, είναι από τους ελάχιστους Έλληνες προπονητές (περιμένω την μελλοντική πορεία του επηρεασμένου από την αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα αλλά και αυτοκαταστροφικού Γιώργου Δώνη) που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να οικοδομήσουν μια ομάδα με στέρεες βάσεις και να παίξουν ποδόσφαιρο, ακόμα κα να κοντράρουν μεγάλα κλαμπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Άγγελος, όμως, εκνευρίζει κόσμο με τις συχνές αναφορές στην Παναγία, λες και προηγείται μια κωλοποδοσφαιρική ομάδα από την τύχη των δυστυχούντων αυτού του κόσμου. Ή, για να το πω αλλιώς, γιατί η Παναγία να ευνοήσει την εκάστοτε ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη σε βάρος των άλλων? Οι άλλοι ψυχή δεν έχουν? Ρητορικά ερωτήματα. Στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Έλληνες τον ξέρουν. Οι ξένοι, όταν τον μάθουν, πώς θα τους φανεί αν πει ο Αγγελάρας στην διακοπή του πρωταθλήματος "πάμε στο Άγιον Όρος για μια μέρα, να προσευχηθούμε για την ομάδα"? Δεν αμφιβάλλω ότι ο Άγγελος είναι καλός προπονητής, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει εκσυγχρονιστεί στον απαιτούμενο βαθμό.

    Ο Βενιζέλος λογικό είναι να "εξουθενωθεί". Και μόνο στην σκέψη ότι θα του φάνε την θέση του προέδρου του κόμματος οι Λοβέρδοι, οι Διαμαντοπούλου και οι Χρυσοχοΐδηδες, τον πιάνει κατάθλιψη. Σου λέει, να χάσω από κάποιον βαρβάτο, οκ, πάω πάσο. Αλλά όχι από αυτούς. Ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την αναπόφευκτη φθορά που του προκαλεί το υπουργιλίκι των οικονομικών, με την άστοχη φορολόγηση και το κόψιμο του ρεύματος ("τί μαλάκα είναι, τί μαλάκα είναι...", όπως θα έλεγε ο Μαρκαριάν). Ο Βαγγέλης δεν πολεμάει για την Ελλάδα όπως δήλωνε περιχαρής έχοντας εγκαταλείψει το ΥΠΕΘΑ στα κρύα του λουτρού, αλλά για την πάρτη του.

    Άλλος σαν τον Τσάκα δεν έχει ξαναεμφανιστεί, ποτέ. Υποτίθεται ότι ο νεαρός Αλ Σαούντ (ποιός μου εγγυάται ότι δεν ήταν φωτογραφίες κάποιου γύφτου από την Αγία Βαρβάρα?!?!) αποδείχθηκε αναξιόπιστος και εκνεύρισε τον Βλάσση. Και μετά, ο Βλάσσαρος εμφανίζει μια ομάδα ενδιαφερόμενων Αράβων πριγκίπων και πριγκηπισσών (μήπως οι πριγκήπισσες ορέγονται κανέναν από τους καλογυμνασμένους ποδοσφαιριστές?!?!). Πιστεύω ότι ο Τζίγγερ θα κάνει λάθος αν δώσει τον Παναθηναϊκό σε αυτούς και στον Τσάκα, όταν άλλον περίμενε να εμφανιστεί και ξαφνικά από το πουθενά άλλοι μπαίνουν μπροστά. Τώρα για την κατάθεση εγγυητικής εμφανίστηκαν 4 πρίγκηπες, την επόμενη φορά, όταν είναι να οριστικοποιηθεί το ντηλ, θα εμφανιστούνε άλλοι 10-15 πρίγκηπες. Και όταν είναι να δώσουν την πρώτη Συνέντευξη Τύπου, οι πρίγκηπες θα είναι 50. Τί είναι αυτά τα πράματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανόλο, το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τέτοιες μορφές. Γενικώς η ζωή χρειάζεται και τέτοιες μορφές. Σκέψου πόνο ανιαρά θα κυλούσαν τα πράγματα.

    Πρόεδρε, κορυφαία η εικόνα. Καλά το έκανες. Υποτιμημένη μπάντα.

    Θέμη, αυτό είναι το νόημα: να γελάμε! Και μην κοροιδεύεις. Περίμενε λίγο καιρό και θα δεις πόσο καλά θα λειτουργήσει το σύστημα εξαγνισμού. Πού τον θυμήθηκες τον Κόλια; Που να βρίσκεται, άραγε, αυτή η ψυχή;

    Χαρη, συμφωνώ για Κυράστα και Άγγελο. Για Λεμονή δεν είμαι τόσο σίγουρος. Είναι πιθανό να επηρρεάζομαι λόγω αντιπάθειας. Ο Δώνης έχει κάνει βήματα μπροστά και έχει βελτιωθεί π.χ. αμυντική τακτική και ανάπτυξη, αλλα ο χαρακτηρισμός που του προσέδωσες είναι εύστοχος: κι εγώ αυτοκαταστροφικό τον θεωρώ. Αυτά με τα Άγιο Όρος είναι όλα τα λεφτά. Ευλογία που επέστρεψε. Εννοείται ότι ο Βενιζέλος κοιτάει την καρέκλα του. Τις δόσεις δεν τις παίρνουν οι πολιτικοί για να σωθεί (ή ''σωθεί'') η χωρά. Για το τομάρι τους τις παίρνουν. Για να σωθούν οι ίδιοι. Κοπρίτες. Και το παίζουν και στεναχωρημένοι από πάνω. Όποιος έχει τύψεις σηκώνεται και φεύγει. Ξεκάθαρα πράγματα. Για τον Τσάκα θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρη έκθεση. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος για τρεις μήνες ήταν βασιλικότερος του βασιλέα. Μόλις βρω ελεύθερο χρόνο από τον ελεύθερό μου χρόνο, κάτι θα γράψω.

    Καλησπέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα!
    "κλινική" περίπτωση ο Άγγελος! Προσωπικά πιστεύω ότι το μπορεί να σταθεί σαν προπονητής - φέρνει στροφές το μυαλό του...

    Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την πορεία του...

    Τώρα φίλε αυτό με τον Βενιζέλο τι το ήθελες? Ήμουν Θεσ/νίκη το προηγούμενο σαββατοκύριακο με πρώην φοιτητές του Βενιζελάκου... Το έπαιζε πηδηχτούλης με τις φοιτήτριες ο χοντρούλης μας...

    Με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την καλησπέρα μου σε όλους!
    Η κόντρα με τον Σόουζα, το "θάνατος" (την Πέμπτη) και το κεφάλι κάτω (την Κυριακή μετά το γκολ του Ζίζι Ρόμπερτς) θα τον ακολουθούν πάντα. Όπως και το 3-1 εναντίον της Γιουβέντους. Κλασίκη περίπτωση ανθρώπου που δύσκολα σε αφήνει αδιάφορο: θα τον αγαπάς ή θα τον μισείς. Άφησε έργο στις ομάδες που πήγε. Προσωπικά, δε με ενθουσίαζε σαν προπονητής. Μάλλον, για να το πω καλυτερα, σαν προπονητής για μεγάλα πράγματα. Θεωρώ ότι οι τακτικές τύπου "Ταλιμπάν", να πορώσουμε τον παίχτη, να τον κάνουμε να βλέπει τους αντιπάλους σαν τον υπέρτατο εχθρό, δεν έχουν χώρο σε μεγάλες ομάδες. Δυστύχως στην Ελλάδα, δε βλέπω καμία ομάδα που να αξίζει το χαρακτηρισμό μεγάλη, οπότε τέτοιοι προπονητές μπορούν να δουλέψουν και να έχουν επιτυχίες (παροδικά). Ωστόσο, πάντα εκτιμούσα την ειλικρίνειά του και την ακεραιότητά του. Μου κάνει εντύπωση που αποφάσισε να μπλέξει με τον Χριστοβασίλη (όχι ότι είναι λαμόγιο, αλλά όπως είπες δεν έχει κανένα σχέδιο κατά νου). Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασής τους, πάντως μακάρι να τα πάει καλά.

    Ο Καίσαρης είναι σκέτη απόλαυση σε όλα του τα κείμενα. Για τον Τσάκα, περιμένω την ανάρτησή σου. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, αλλά όλα φαίνονται στο γήπεδο.

    ΥΓ. Ετοιμάζεσαι για Sabbath/ Machine Head;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υ.Γ.1
    Άσε το Πήλιο κατά μέρος. Δεν σου φταίει τίποτα!
    Δεν θεωρώ κανέναν Έλληνα προπονητή της προκοπής! Αλλά για χάρη της συζήτησης…
    Παρ’ όλη την «καλή δουλειά» του Αναστασιάδη, όπως λες, το Ελληνικό ποδόσφαιρο τον υποβάθμισε σαν την Standard & Poor’s και την Moody’s την Ελλάδα και τον έστειλε στην Κύπρο για κάμποσα χρόνια. Και μη μου μιλήσει κανείς, λόγω ΑΠΟΕΛ, για ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα μην αρχίσω να τραβάω τα βυζιά μου.
    Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, δια μέσου του Χριστοβασίλη, για τους Έλληνες παράγοντες. Το «έτσι χωρίς πρόγραμμά» στυλ δεν ξενίζει κανέναν. Όλοι μας τα ίδια σκατά είμαστε. Από πού ν’ αρχίσω και που να τελειώσω.
    Ξέρω πως εννοείς του καλούς προπονητές αλλά για μένα καλός σημαίνει και παιδαγωγός. Ο Αναστάσιάδης (μέγιστος για μένα ποδοσφαιριστής) δεν είναι τέτοιος. Ναι είναι γραφικός!

    Υ.Γ.2
    Ελκυστικό πακέτο που όπως λες διαθέτει, δηλαδή, ικανός, τολμηρός, λεβέντης, δίκαιος, κέρβερος και ατακαδόρος, από τα οποία κατά τη γνώμη μου άλλα ισχύουν, άλλα όχι τα οποία δεν ορίζουν τον καλό προπονητή και άλλα που δεν χρειάζονται, δεν μου είναι ορατό. Και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια υποβάθμισης. Είμαι σίγουρος ότι αυτό κανέναν δεν νοιάζει και όπως και συ διαβλέπεις τον προετοιμάζουν για τον ΠΑΟΚ μιας και τα ψωμιά του Μπόλονι λιγοστεύουν. Αλλά θα επανέλθω αργότερα σ’ αυτό.
    Σειρά έχει ο Βαγγέλης Β.

    Υ.Γ.3
    Την ώρα που διάβαζα το post σου εσύ ήσουν στο δικό μου και διάβαζες για τον… «εξουθενωμένο». Τα μεγάλα πνεύματα είχαν συναντηθεί!!!! Θα μπορούσα να του φορτώσω πολλούς χαρακτηρισμούς όπως αυτούς που αναφέρεις όπως θρασύς, υποκριτής, ψεύτης, παρτάκιας, (σε συνδυασμό όλες αυτές οι λέξεις με τον όρο-πρόθεμα «πολιτικός») ακόμα και βιαστής του λαού. ΟΧΙ όμως κι εξουθενωμένος! Μέσες άκρες συμφωνούμε απολύτως για το «λιπαρό τέρας».

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.4
    Στην Ελλάδα οι προπονητές μοιάζουν να έχουν την τύχη του Χριστού τη μεγάλη εβδομάδα. Ξεκινούν με την πολλή «δουλειά» και το «ταλέντο» (λέμε τώρα), συνεχίζουν με την «άνοδο» (μαζί με την «αναγνώριση» της «αξίας» τους από «ειδικούς» δημοσιογράφους και παράγοντες όλοι τους παρλαπίπες) ανεβαίνοντας από κατηγορία σε κατηγορία, οι κωλόφαρδοι ,(βλέπε και θυμήσου Χατζάρα που έτυχε να πέσει σε μια εκπληκτική φουρνιά ποδοσφαιριστών στο Αιγάλεω, να κάνει όνομα από το πουθενά και να εξαφανιστεί κατόπιν στον Άρη και από προσώπου γης λίγο αργότερα), την «πτώση» και την αποστολή τους «πακέτο» στο «πυρ το εξώτερον» και επειδή όλα με τον καιρό ξεχνιούνται ο «εξαγνισμός» και η «επιστροφή» πολλών εξ αυτών στη θέση αυτών που τους αντικατέστησαν και… «κύκλος το βασίλειο».

    Μήπως αυτό δεν συνέβη πριν 7-8 μήνες με τον Τσιώλη και την ομάδα σου; Αφού έκανε «θαύματα» στο Βόλο και όλοι μιλούσαν για ικανότατο προπονητή, (μόνο διαλέξεις δεν μας έκανε) βρέθηκε στον Άρη και όλοι πανηγυρίζατε για την πρόσληψή του και όλοι ήσασταν ενθουσιασμένοι για το φίνις της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα. Φέτος τι είναι αυτό από το οποίο κρίθηκε ακατάλληλος και μικρός για να πάρει στις πλάτες του μεγάλη «ομάδα» (άλλη αστειότητα αυτή περί μεγάλης ομάδας, ο Αρίκο Σάκι σε ποια μεγάλη ομάδα δούλεψε πριν πάει στη Μίλαν;) και έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες και καθωσπρεπισμό για να πάει στο Αστέρα ενώ ο Άρης εξακολουθεί να βολοδέρνει; Ο Τσιώλης έφταιγε; ΟΧΙ φυσικά! Ο Τσιώλης κάνει τον κύκλο του θα επανέλθει ακόμα και στον Άρη αφού πρώτα, όπως είπα, εξαγνισθεί. Στη θέση του Τσιώλη βρίσκεται και ο φουκαράς ο Μπόλονι που έμπλεξε με άλλους κανίβαλους που στην αρχή μέχρι και φιλόσοφο τον είπαν, τεράστιο τον είπαν, και θα μείνει για… 78 (δικό μου αυτό) χρόνια στον ΠΑΟΚ του είπαν και άλλες αστειότητες.
    Ο εξαγνισμός του Αναστασιάδη έχει επέλθει και η επιστροφή του γεγονός. Δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά γρήγορα θα τον δούμε πάλι στη Θεσσαλονίκη σε μια θριαμβευτική επιστροφή.
    Όσο για την τύχη του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την βλέπω να κλείνει. Μακάρι να προχωρήσει αλλά δεν…

    Υ.Γ.5
    Θα περιμένω να δω τι θα γράψεις. Η πίστη μου είναι ότι είναι τόση μεγάλη επιθυμία του Βαρδινογιάννη να απεμπλακεί όσο μπορεί πιο γρήγορα από τον ΠΑΟ που ανέχεται και υπομένει τύπους σαν τον Τσάκα. Μακάρι να βγω ψεύτης και ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του.

    Υ.Γ.6
    Μένω εκτός! Ανήκω αλλού, πολύ μακρυά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα!!! Αυτή είναι η νέα μας ιστοσελίδα 3-point-magazine.blogspot.com :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκεψου ενα αθλημα ποδομπασκετ με προπονητες Κωστενογλου απο τη μια να σταυροκοπιεται με το κομποσκοινι και προσευχεται και απο την αλλη Ιωαννιδη στα καλα του να ριχνει χριστοπαναγιες! :P

    Στο 'χω ξαναπει πρεπει να μαζεψουμε ολα τα θεικα σκηνικα και προσωπα που εχουν γινει και εχουν περασει απο τον Ελληνικο αθλητισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννη, θα ξεκινήσω ανάποδα: θα βγει ο Βενιζέλος βουλευτής; Ρητορικό ερώτημα. Πρέπει να βγει βουλευτής; Ο παππούς του Παγκάλου τι θα έκανε με τον Τζέφρυ, τον Μπένι και τον εγγονό; Ο Άγγελος είναι καλός. Τον πάω. Ανέκαθεν τον πήγαινα. Έλα στην Αρειανάρα αγόρι μου. Υγεία: το πολυτιμότερο αγαθό. Είτε σωματική είτε ψυχική. Ευχαριστώ. Ανταποδίδω.

    Scouser Jim, τον Άγγελο τον πάω. Νομίζω ότι θα μπορούσε να κάτσει σε οποιοδήποτε πάγκο ελληνικής ομάδας. Εδώ που τα λέμε δεν έκατσε και σε μικρές ομάδες: ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ηρακλής. Και είχε καλή παρουσία και καλά αποτελέσματα. Έχω την εντύπωση ότι έχει αυτό που λέμε ''κερδίζω τον παίχτη''. Κι ας του βγάζει το λάδι. Αν ισχύει κάτι τέτοιο πρόκειται για σημαντική διαπίστωση. Ο Χριστοβασίλης μπορεί να μην έχει σχέδιο στο κεφάλι του, αλλά χωρίς να το ξέρει έκανε την καλύτερη επιλογή. Νομίζω ότι τα Γιάννενα μόλις σώθηκαν. Θα την διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Καίσαρης είναι όντως απόλαυση. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει. Τον πιστεύω, άσχετα αν ζηλεύω γλυκά. Για τον Τσάκα, θα προσπαθήσω να γράψω κάποιο άρθρο, αλλά φοβάμαι ότι θα αστοχήσω. Τους Μηχανοκέφαλους τους είχα δει στο Γκαγκάριν, αν θυμάμαι καλά, και είχε γίνει χαμός. Τους Σάμπαθ δεν ψήνομαι ιδιαίτερα να τους δω. Μυρίζομαι αρπαχτή ολκής. Αυτός ο Όζι δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και να κρατήσει το μικρόφωνο.

    Chris:
    Υ.Γ.1 Στέκομαι στο ''παιδαγωγός'' -στα υπόλοιπα συμφωνώ. Σηκώνει μεγάλη κουβέντα, διότι περιέχει πολλές και διαφορετικές ερμηνείες. Υποθέτω ότι εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του οργανισμού, την εταιρική κουλτούρα, το είδος των υπαλλήλων και την ταυτότητα των οπαδών.
    Υ.Γ.2 Για την σκληράδα του ελληνικού πρωταθλήματος που δεν είναι ιδιαίτερα τακτικό και τεχνικό, τα στοιχεία αυτά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Για τον ΠΑΟΚ θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό: παραμονεύει ο Δώνης.
    Υ.Γ.3 Ο Βενιζέλος, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία τοων συναδέλφων του, δεν νοιώθει. Ζει και κυκλοφορεί σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, στο οποίο, τολμώ να πω, ότι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Και πως να αλλάξει, όταν δεν κόβουν τους μισθούς τους; Ξέρεις τι θέλουν; Να ζήσουν έναν μήνα όπως οι κοινοί θνητοί. Δώστους 700 ευρώ και πες τους: ζήστε. Δεν θα ξέρουν από που να φύγουν. Μπάσταρδοι και υποκριτές. Επαναλαμβάνω την ερώτηση: θα βγει βουλευτής ο Μπένι;
    Υ.Γ.4 Έγω γράψει ένα άρθρο με τίτλο ''Το τετράγωνο της μελιτζάνας: υπομονή ή ανοχή''. Είναι φανερό ότι θεωρούμε την υπομονή ως αδυναμία. Δεν είναι. Είναι φανερό ότι πρώτα θέτουμε στόχους και μετά αναρωτιόμαστε πως θα τους εκπληρώσουμε. Είναι φανερό ότι είμαστε λάτρεις της ταχύτητας. Θέλουμε γρήγορα κέρδη, γρήγορα αποτελέσματα. Κι όλα αυτά με μηδενική πίστωση χρόνου. Αδύνατα πράγματα. Ο Τσιώλης και ο Αναστασιάδης μπορεί να πέτυχαν ή να πετύχουν τον εξαγνισμό του, αλλά κρίνεται απαραίτητο να αλλάξουμε μυαλά. Δεν πάει άλλο. Όσο για τον Χατζάρα τον έφαγε η άκυρη μεγαλομανία του. Οι περισσότεροι δεν μπορείτε να το καταλάβετε: η πίεση στον πάγκο του Άρη είναι τεράστια. Όσο για τον Τσιώλη, η θέση ηταν και είναι ξεκάθαρη: ο άνθρωπος θα πετύχαινε. Το μόνο που ήθελε ήταν χρόνος.

    Υ.Γ.5 Κι εγώ θα περιμένω τι θα γράψω.

    Γεια σου ανώνυμε. Πάντα τέτοια.

    Μανόλο, περιγράφεις επικές στιγμές που δεν θα ζήσουμε ποτέ -δυστυχώς. Συμφωνώ: με πρώτα και καλύτερα τα περιστατικά από τους αθλητικούς δικαστές και τις δικαιολογίες που ξεφούρνιζε η κάθε ομάδα. Πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα εγώ είμαι από τις τολμηρές;
    καλό μεσημέρι φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε μου,καλά Χριστούγεννα!Εύχομαι υγεία και όλα να πάνε όπως τα θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε μου είσαι πάντα μέσα και σφάζεις με το μπαμπάκι.
    Καλές γιορτές, σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου Όλγα. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε. Υγεία πάνω από όλα.

    Γεια σου Φάνη. Τα σέβη μου. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...