Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σε λάθος βάσεις

Παρατηρώ ό,τι ήδη έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια. Του καλοκαιριού. Μιλάω για ολόκληρο το ευρωπαϊκό στερέωμα. Κι όχι για ομάδες της πλάκας. Για μεγάλα μεγέθη, οι οποίες κυρίως δεν αγωνίζονται Ευρώπη κι ως εκ τούτου, αφού τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για αυτούς, δύνανται να προβούν σε πρόωρες αγορές. Για παράδειγμα, η Γιουβέντους από την Ιταλία, η Παρί από τη Γαλλία και η Τότεναμ από την Αγγλία. Ακόμα και στην Ελλάδα κυκλοφορούν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. Κι ακόμα δεν έχει έρθει το Πάσχα. Κι όχι μόνο για Ολυμπιακό, που πρόσφατα φέρεται να εξετάζει την προοπτική Βιερίνια, ή τον Π.Α.Ο.Κ., που υποτίθεται ότι έχει κλείσει προπονητή και αμυντικό χαφ (Κόρμπος), αλλά τα σενάρια αρχίζουν, κάπως δειλά είναι η αλήθεια, να εμφανίζονται για όλες τις ομάδες. Πού θα πάει ο Σουμπίνιο; Ο Βασιλείου; Ο Βασιλακάκης; Ο Ναπολεόνι; Ο Βλαχοδήμος; Ο Παπουλής; Ο Λεονάρντο; Θα μείνει ο Ντιμπαλά στον Πανιώνιο; Ο Μήτρογλου θα ξαναδοθεί δανεικός; Ποιος θα αντικαταστήσει τον Λέτο; Θα μείνει ο Μασάδο; Ο Παπουτσάκης θα απολύσει τον Καραγεωργίου; Τα ερωτήματα, όμως, στηρίζονται σε λάθος βάσεις. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το που (θα) πάνε οι ομάδες. Όχι, οι παίχτες.


Πού πάει η Α.Ε.Κ.; Κυνηγάνε τα λεφτά με το τουφέκι. Όχι, αποκλειστικά γιούρο. Ακόμα και ρούβλια ή ριάλ δέχεται το ταμείο. Αρκεί να προσμετράται για υπαρκτό χρήμα. Με το αγωνιστικό να έχει παραμεληθεί του κερατά, τον Κωστένογλου να υποδύεται τον πιστό υπηρέτη της ομάδας σε σημείο σπαραγμού και τους παίχτες να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις του με μαρουλόφυλλα, είναι δεδομένο ότι η ομάδα πρέπει να εντοπίσει την έξοδο κινδύνου. Δεν είναι, όμως, μόνο το αγωνιστικό. Έχεις τον Ντέμη να ψάχνει σαν κυνηγόσκυλο κάποιο λαμόγιο ή μπατίρη για να του δώσει την ομάδα. Από τον Ντέμη, πάντως, περίμενα περισσότερη αυτογνωσία και ρεαλισμό. Έχεις τον Βούρο να ορκίζεται ότι θα φτιάξει μόνος του γήπεδο. Τι εννοεί; Ότι θα πάρει μυστρί και πηλοφόρι και θα αρχίσει το χτίσιμο; Τέλος, έχεις τον Αδαμίδη, ο οποίος, αφού τα έκανε ταναπού, εξαφανίστηκε. Σου λέει εγώ την έκανα την δουλειά μου. Διατήρησα την δυναμικότητα σε ικανοποιητικό επίπεδο, δημιούργησα τους Supporters, αντιστάθηκα στα κέντρα αποφάσεων και έφερα τον Ισλανδό για το μπαμ. Δίκιο είχε. Το μπαμ έγινε. Η ομάδα βάζει το χέρι στην τσέπη και πιάνει το παπούτσι κι εσύ φέρνεις έναν παίχτη που έχει λαμβάνειν τους αριθμούς έξι και πέντε μηδενικά. Χωρίς τα μπόνους και τις προμήθειες. Σαν τα πολιτικά κόμματα που βγαίνουν στις κάμερες και κλαίγονται για την κατάσταση στην Ελλάδα, εκστομίζοντας πομφόλυγες και αερολογίες, αλλά τσεπώνουν επιχορηγήσεις εκατομμυρίων. Οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν, το επίπεδο διαβίωσης μειώνεται κι οι πολιτικάντες δεν έχουν καν την διάθεση, έστω για το θεανήναι, να ρίξουν τον βουλευτικό μισθό τους. Ορισμένοι, μάλιστα, έχουν και το θράσος να ζητάνε και αναδρομικά. Σε ακολουθούν, σε αιφνιδιάζουν, σε βιάζουν και μετά σε κατηγορούν ότι τους ξεζούμισες. Σαν τον Μπένι που είχε δηλώσει το αμίμητο: «Νοιώθω εξουθενωμένος». Κουράστηκε ο νυν Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να σώζει τη χώρα. Όπως ο Αδαμίδης την Α.Ε.Κ. Επομένως, αυτό που χρειάζεται η ομάδα λέγεται σχέδιο. Το ίδιο και η Ελλάδα.

Πού πάει ο Π.Α.Ο.Κ.; Τα χρέη της ομάδας, παγωμένα και φρέσκα, υπερβαίνουν τα 60 μύρια. Η προπαγάνδα στην Θεσσαλονίκη καλά κρατεί, πάντως. Ο Ζαγοράκης, αφού μας έπρηξε τα παπάρια με εξυγιάνσεις, φέσωσε την Π.Α.Ε. και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Το δούλεμα πήγε σύννεφο. Μετά την οδό Αθηνάς, εμφανίζονται παπατζήδες και στις ομάδες. Κι αν οι πρώτοι σου καβατζώνουν κανά εικοσάρικο και μετά σε αφήνουν ήσυχο, οι δεύτεροι πίνουν το μεδούλι των οπαδών και σε ξετινάζουν. Όπως οι σωτήρες του Παναθηναϊκού. Των οποίων τα πολυμετοχικά λεφτά έδωσαν την δυνατότητα στον Π.Α.Ο.Κ. να κάνει πρωταθλητισμό. Αλλά η εξυγίανση, εξυγίανση. Έτσι δεν είναι, κύριε Ζαγοράκη; Σκέψου να μην έκανε και εξυγίανση. Άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις. Και τώρα ψάχνουν τον τρόπο να διώξουν τον Μπολόνι και το κυριότερο: ψάχνουν τρόπο να πείσουν τον κόσμο της ομάδας ότι ο Μπολόνι πρέπει να φύγει -οι φήμες υποδηλώνουν ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει συμφωνήσει προφορικά. Αρωγός στην προσπάθεια της Π.Α.Ε. στέκεται ο ίδιος ο Μπολόνι: οι γκρίνιες και τα fuck off δίνουν και παίρνουν εντός και εκτός χόρτου. Ας όψεται, όμως, η πορεία στην Ευρώπη και κυρίως η νίκη μέσα στο Λονδίνο: μετά από αυτήν την επιτυχία, ουδείς μπορούσε να τον ταρακουνήσει από τη θέση του. Το μέλλον, όμως, παραμένει σκοτεινό, δίχως να εμφανίζεται κάποιος λαμπερός φανοστάτης. Πού ξέρεις; Ίσως ο Ρουμάνος αντιληφθεί ότι οι συνθήκες δεν τον ευνοούν και φύγει μόνος του. Όπως ο Πάγκαλος: «Το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο γι’ αυτό και αποσύρομαι». Σωστός. Άλλωστε μαζί τα φάγαμε (sic!). Όπως τα έφαγε ο Ζαγοράκης με τους  Π.Α.Ο.Κ.τσήδες. Ή μήπως όχι;

Δεν είναι μόνο αυτές οι δυο ομάδες. Υπάρχουν κι άλλες. Ο Π.Α.Ο. κι ο Άρης, φερειπείν. Θα τα πούμε και για αυτούς. Για τον Π.Α.Ο. παρακολουθώ την διακύμανση των εξελίξεων, για τον Άρη είχα γράψει ότι θα δούμε ποιος από τους δυο έχει δίκιο. Ας κάνουμε υπομονή κάποιες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι, όντας αναφερόμενος σε όλες τις ομάδες, ο τσακισμός έχει πολλούς ιερείς κι ακόμη περισσότερους πιστούς. Α, και για να μην το ξεχάσω: ο Α.Π.Ο.Ε.Λ., σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης. Καλή συνέχεια.

Υ.Γ.1 Το μέγιστο ελάττωμα της Τρόικας είναι ότι εφοδιάζει με ανυπόστατα άλλοθι τους πάντες για τα πάντα. Κόβονται συντάξεις, ποιος φταίει; Η Τρόικα. Μειώνονται οι προσλήψεις, ποιος φταίει; Η Τρόικα. Νυχτώνει, ποιος φταίει; Η Τρόικα. Τρώω βρώμικο μέσα στο μετρό, ποιος φταίει; Η Τρόικα. Καταλαμβάνω την σειρά στην τράπεζα ή το σούπερ μάρκετ, ποιος φταίει; Η Τρόικα. Παραβιάζω κόκκινο φωτεινό σηματοδότη ή στοπ, ποιος φταίει; Η Τρόικα. Η συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή μου θυμίζει μια συζήτηση, πραγματικά επική, που είχα με έναν φίλο μου, πραγματικά ξεχωριστό, σχετικά με το ποιος ευθύνεται για ενα έγκλημα, π.χ. βιασμός, δολοφονία, κλοπή κ.ά. Η απάντησή του; Το Bing Bang...

Υ.Γ.2 Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η καριέρα των Aerosmith ξεκίνησε από το ''Get a Grip'' (1993), ή έστω από το Pump (1989). Λάθος. Το παρακάτω τραγούδι προέρχεται από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της μπάντας που κυκλοφόρησε το 1976.

11 σχόλια:

  1. Κατσε να γινει και το Γιουρο εκει να δεις μεταγραφες για την Ελλαδα. Ειδικα για τον Ολυμπιακο. Τι να λεμε τωρα, το 'να τ' αλλο ξερω γω... :P

    Τωρα που θα γινουν εκλογες ολα θα φτιαξουν, εμαθα πως μεχρι και η χρυση αυγη θα μπει στη Βουλη μαζι με τον (συγ)Καμμενο αρα αμα βαλεις και το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ αντε και τα τανκς ευχομαι.

    Οσο για τους αεροσμιθ? Ποτε δεν μου αρεσαν, ισως φταιει και το ονομα... για αποσμητικο καλο ειναι! χαχαχα. Η χαριστικη βολη παντως ηρθε οταν τραγουδησαν για το σαουνττρακ του αρμαγεδον. Ενταξει εκει μπορουσα ανετα να πεθανω απο οβερντοουζ πχοιοτικης ροκ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρης

    Κάνθαρε, οι σοβαρές ομάδες ασχολούνται με τις μεταγραφές 24/7/12/365, αν με πιάνεις. Όχι να πάρουν παίκτη στην τούρλα του Σαββάτου ή του Αυγούστου. Θυμάσαι τον Σόλιντ που είχε κλείσει παίκτες για τον Ολυμπιακό από τον Φλεβάρη (άσχετα που ο Μάρκο Νε π.χ. αποδείχτηκε γατάκι)? Οι εφημερίδες, όμως, δεν έχουν δουλειά να παραπληροφορούν το κόσμο με δεκάδες ονόματα να παρελαύνουν για τον Ολυμπιακό (για τους άλλους παρελαύνουν οι ορκωτοί λογιστές).

    Για την ΑΕΚ έχω να πω ότι ο Αδαμίδης ό,τι πρόλαβε να φάει πρόλαβε. Ακούς εκεί να φέρει το σαπάκι τον Γκουντγιόνσεν για κράχτη με €650.000 όταν τα λεφτά δεν περισσεύουν. Ποιός είχε φέρει τον Γκερέιρο που παίζει μια φορά στους 2 μήνες και μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα? Τώρα που δεν υπάρχουν άρθρα 44 για να σβηστούν ξανά τα χρέη, είναι προφανές ότι ο Ντέμης κάνει μια λεζάντα ότι θέλει να βοηθήσει και θα ξανακάνει στην πάντα επειδή "δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες". Κάτι Θεμέλια 21 του Τροχανά ή οι κινήσεις του Βούρου για το γήπεδο είναι παπατζιλίκια για δημοσιότητα. Τον Μελισσανίδη ξεχάστε τον, κι εγώ στην θέση του δεν θα έμπλεκα. Πάρτε το χαμπάρι, η ΑΕΚ του χρόνου θα παίζει όχι με 11 Σιαλμάδες, αλλά με 11 Κλωναρίδηδες.

    Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη μοίρα πιστεύω από την ΑΕΚ. Έχει χρέη, αλλά και μια ομάδα με στόχους, υπάρχει μια ελπίδα. Πάλι καλά που ο κόσμος έχει στηρίξει οικονομικά την ομάδα. Τελικά βγαίνω ψεύτης, που έλεγα ότι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θα δουν τον Βιεϊρίνια με την φανέλα του Ολυμπιακού. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάει ο παίκτης στον Πειραιά μέσω Βόλφσμπουργκ.

    Η Τρόικα Κάνθαρε έχει στοχοποιηθεί από τους ρουφιάνους της εξουσίας. Ότι για τις περικοπές, τις απολύσεις και τα υποσιτισμένα παιδιά φταίει η κακιά η Τρόικα. Η οποία Τρόικα δεν θα υπήρχε, αν δεν ήταν η Ελλάς ένα Κράτος μπουρδέλο με πολίτες για κλωτσιές (θέλω κι εγώ μια κλωτσιά, έστω για την τιμή των όπλων). Όταν λέει ο Τόμσεν με γενικές οδηγίες "κόψτε τις δημόσιες δαπάνες και αυξήστε τα έσοδα", είναι στο χέρι της όποιας Κυβέρνησης τί ακριβώς θα κάνουν. Οπότε τα παράπονά σας για τις περικοπές και τα πάντα όλα στον Παπακωνσταντίνου παιδιά, και στον Βενιζέλο. Και στους Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή (θείο και ανιψιό), Κώστα Μητσοτάκη, για το απέραντο κωλοχανείο που είναι η Ελλάς.

    Όσο για τους Aerosmith, να κι ένας άνθρωπος που ξέρει τί είναι αυτοί οι μάγκες. Όχι I don't wanna miss a thing. Το Rocks ειδικά είναι ο πρόγονος του Appetite for Destruction των Guns n' Roses.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλα ερωτηματα εβαλες.
    αλλα πηγες πολυυυυ μακρια!!!
    ΕΚΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ολοι οι αλλοι πρωτα κοιτουν τι θα γινει με τα διοικητικα.
    λεφτα δεν υπαρχουν!!!μου φαινεται θα ρχισουν παλι οι γνωστοι αγνωστοι να ζητουν πισωγυρισματα.
    ετσι ειναι!!
    οταν δεν μπορεις ΕΣΥ να πας μπροστα και να ακολουθησεις τον αλλον
    ΖΗΤΑΣ να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στον μπροστινο να φρεναρει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρες σε όλον τον καλό τον κόσμο!

    Μανόλο, το Γιούρο ανέκαθεν λειτουργούσε ως ανοιχτό πεδίο ανίχνευσης παιχτών. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το ελληνικό πρωτάθλημα με τους παίχτες που θα αγωνιστούν στο Γιούρο. Οι ευθύνες των πολιτών είναι τεράστιες. Δεν θέλω να τις αντιπαραθέσω με εκείνες του πολιτικού συστήματος, αλλά είναι φανερό ότι πρέπει να υπάρξουν υποχωρήσεις και αναγνώριση του κόστους. Αν ζητάς την γνώμη μου, είμαι απαισιόδοξος για τα μελλούμενα. Και το χειρότερο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, επειδή βλέπουν ότι πολλά κόμματα έχουν αναδυθεί από τα συντρίμμια και θεωρούν ότι απειλείται η πρωτοκαθεδρία τους, έχουν βγάλει νύχια και δόντια. Με επικοινωνιακά τερτίπια, με λαμογιές, με συσπείρωση, με παραμύθια, θα προσπαθήσουν να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας από αυτό που τους αναλογεί πραγματικά. Έλα, έλα, καλοί είναι οι Aerosmith. Και όντως το όνομα παραπέμπει σε αποσμητικό!

    Χάρη, σε πιάνω. Εδώ, όμως, δεν μιλάμε για Άντερλεχτ, Ουντινέζε, Άγιαξ, Οσέρ, Γουέστ Χαμ και Μπαρτσα. Που δουλεύουν τις ακαδημίες του και ψάχνουν παίχτες. Με μεθοδικότητα και οργάνωση. Εδώ μιλάμε για Κόντη και τους κλώνους του. Από τον Ντέμη περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση της κατάστασης. Η ΑΕΚ θέλει σχέδιο. Το σχέδιο θέλει ανθρώπους. Θεωρώ ότι ο Ντέμης μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, κυρίως με γνώση και το κύρος, την αποδοχή αν προτιμάς, που φέρει. Για παράδειγμα, είναι απόλυτα σαφές ότι ο Αδαμίδης δεν είχε σχέδιο. Όταν χρωστάς τρία ενοίκια σπιτιού, δυο δόσεις αυτοκινήτου και δυο πιστωτικές κάρτες, δεν πας διακοπές σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Για την ακρίβεια δεν πας καν διακοπές. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερα από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει παγωμένα. Ξεπάγωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ και έχεις μια νέα ΑΕΚ. Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ είναι αδιανόητο. Να χρωστάς δεκάδες μύρια, να έχεις διοίκηση πρωτοδικείου για πέντε χρόνια, δηλαδή να μην υπολογίζονται οι προηγούμενες χρήσεις, εξού και ο όρος παγωμένα, και να παιρνεις ΑΦΜ! Απίστευτα πράγματα. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός. Και φυσικά δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που προάγει τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, ο Άρης έχει πάρει άδεια με άδειο φάκελο. Επί καραμπέρη. Αν, όμως, εγώ, ο Κωστής, χρωστάω δυο δραχμές θα μου περάσουν βραχόλια. Κι αν προτείνω στην εφορία να μου παγώσουν το χρέος θα γελάνε μέχρι και οι καρέκλες. Ο ΠΑΟΚ χρωστάει δεκάδες μύρια και δεν τρέχει κάστανο. Για τα οικονομικά του κράτους, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορείς να κόψεις τις δαπάνες. Δεν γίνεται να μην δίνεις βιβλία και να μην φτιάχνεις πλατείες. Το πρόβλημα έγκειται στις σπατάλες. Τις σπατάλες πρέπει να κόψουμε. Κι έχω την εντύπωση ότι κόβουμε μισθούς για να μην κόψουμε τις σπατάλες. Αλλά η Τρόικα είναι η κακιά της υπόθεσης. Που ήρθαν οι άνθρωποι και φρίκαραν με την ανοργάνωση. Πού ακούστηκε χώρα της ΕΕ, της ΟΝΕ και του ΝΑΤΟ να μην ξέρει πόσους δημοσίους υπαλλήλους απασχολεί; Όσο για τους Aerosmith καλό είναι να γνωρίζουμε ότι έχουν βγάλει ωραία άλμπουμ προ 1990: Toys in the Attic, Rock in a Hard Place, Permanent Vacation, ακόμα και το πιο εμπορικό Pump.

    Θέμη, ο Ολυμπιακός σαφώς και δεν έχει δοιηκιτικο πρόβλημα. Οργανωμένος και καλοπληρωτής. Για αυτό και δεν θα με δεις να τον αναφέρω σε τέτοια άρθρα. Τα προβλήματα του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, είναι η εταιρική του κουλτούρα, η ''μαγκιά'' του Προέδρου και η ταύτιση του Ολυμπιακό με το πρόσωπό του, η αλαζονεία του κόσμου και η γαλούχηση οπαδικού στρατού, μέσω των ΜΜΕ, που δεν είναι οργανωμένοι. Το τελευταίο είναι βαρύνουσας σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνθαρε να περιμένουμε άρθρο για τα του οίκου μας??

    αλήθεια, ποιος ξέρει τι συμβαίνει με τα οικονομικά?

    τις καλησπέρες μ


    Lio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά, δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει με τα οικονομικά. Το να παίζουμε με επιθετικούς προσδιορισμούς δεν οδηγεί πουθενά. Για παράδειγμα, τα οικονομικά είναι ''άθλια''. Τι σημαίνει άθλια; Θέλω νούμερα. Είδαλλως, ερμηνεύω τις λέξεις όπως γουστάρω. Γαμημένη εσωστρέφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά το κάθε τι έχει τη σημασία του. Όταν μαθαίνω πριν 1-2 χρόνια ότι ο Αδαμίδης νταρεβερίζεται με τη μιλφάρα Μαρία Μπακοδήμου το πέρασα ντούκου. Μέγα σφάλμα μου. Δείχνει το ποιον του ανδρός και το πως αντιλαμβάνεται τα δρώμενα. Η εξέλιξη γνωστή.

    Το ίδιο και για τον Ζαγοράκη που χώρισε την Ιωάννα Λίλη (άλλη μιλφάρα) για να την παντρευτεί. Πάλι λάθος μου. Στο τρίτο καίγομαι.

    Για το Μαρινάκη δεν είχα περιθώρια λάθους, δεν μου το επέτρεψε εκείνος. Θα πω μόνο τούτο. Σε πείσμα των όσων διαδίδουν τα κόκκινα δημοσιογράφα, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2011 έβγαλε, ΚΕΡΔΙΣΕ, από τις μεταγραφές περίπου 8 εκ. ευρώ!

    http://www.transfermarkt.co.uk/en/olympiacos-piraeus/transfers/verein_683.html

    Γιατί άραγε παραιτήθηκε ο Γιάννης Σαουρίδης, πρόεδρος του Σούπερ 3;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρίτο λάθος, κάηκα. Θα φταίει η ζαλάδα από τα πράσινα διοικητικά. :lol:

    Το ανάποδο έγινε με τον Ολυμπιακό. Βέβαια κάποια νούμερα διαφέρουν από την πραγματικότητα αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην ψαχνεσε ρε 4minister
    ο ολυμπιακος περυσι ηταν στο +700.000.
    τοσα εβγαλε απο το ταμειο ο μαρινακης.
    πρεπει να υπολογισεις και τα συμβολαια που γλυτωσε.
    ντουντου ριερα κλπ.
    το μπατζετ επεσε πολυ περυσι.
    κι αν υπολογισεις τι εβγαλε φετος και τα σιγουρα του χρονου σε πιανει ζαλαδα.
    μονο απο ουεφα τσου λου 50 μυρια.
    βαλε και το χορηγο που μαλον αλαζει απο καλοκαιρι
    αντε γεια.
    μην τον ειδατε και μην τον απαντησατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην ψαχνεσε 4minister.
    στο +700.000 ηταν περυσι.
    υπολογισε μειομενο μπατζετ ριερα ντουντου νικοπολιδης κλπ προσθεσε 50 μυρια απο τσου ουεφα βαλε καινουργιο χορηγο φανελας απο καλοκαιρι ....
    αντε γεια!!!
    μην τον ειδατε και μην τον απαντησατε τον κιτσο τον λεβεντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπουργέ, γιατί παραιτήθηκε ο Σαουρίδης; Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, λόγω ηλικιάς! Ακούστηκαν κι άλλα σενάρια, αλλά προσωπικά δεν τα πιστεύω. Για τον Μαρινάκη που λες, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μπορεί να έπεσε στις παγιδες των Κοβάσεσιβτς και Βαλβέρδε-Ιμπάνιεθ, αλλά απαλλάχτηκε από βαριά συμβόλαια (π.χ. Ραούλ Μπράβο). Άσε που πήρε και λεφτά από την Ευρώπη, τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια. Και το κυριότερο: του χρόνου παίζει τσου λου. Το σημαντικό για τον Μαρινάκη είναι..Άκυρο. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να μείνει ο Βάσκος. Χρειάζεται συνέχεια. Θα μείνει, όμως; Δεν το νομίζω: η ιδισυγκρασία του Βαλβέρδε δεν ταιριάζει με αυτήν της ΠΑε Ολυμπιακός και συχνά έρχεται σε κρούση, ενώ πιθανολογώ ότι θέλει να εξαργυρώσει την καλή του σεζόν με μια μεταγραφή στην Ισπανία.

    Θέμη, έτσι είναι. Ισχύει. Η ουσία, όχι ο κίτσος ο λεβέντης.

    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...