Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η αμφιβολία

Με έπιασε σύγκρυο. Δεν γλυτώνω. Το εγκεφαλικό βρίσκεται προ των πυλών. Το έμφραγμα κρούει την πόρτα της καρδούλας μου. Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, ότι τα έχεις ζήσει όλα, έρχεται ένα νέο περιστατικό και σε ισοπεδώνει. Σκέφτεσαι ότι δεν είναι δυνατόν. Και ξάφνου, ένα τρομακτικό δίλημμα ανατέλλει: βρε, μήπως είμαι εγώ ο αναίσθητος; Μήπως είμαι εγώ εκείνος που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου; Μήπως είμαι εγώ ο τρελός και οι πολιτικοί τα έχουν τετρακόσια, σαν το Λάμπρο Κωνσταντάρα στην σχετική ταινία; Μήπως είμαι εγώ ο προκλητικός που δεν πείθομαι από τα λόγια τους και τα  (ποια;) έργα τους; Μήπως είμαι εγώ εκείνος που ζει και αναπνέει σε αποστειρωμένο περιβάλλον; Μήπως είμαι εγώ ο Υπουργός Υγείας; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς και ακατάπαυστα από ''είδησεις'' καταστροφικού, τρομοκρατικού και μίζερου περιεχομένου. Έτσι δεν είναι; Συμφωνούμε όλοι; Θαυμάσια. Επομένως, οι αρμόδιοι θα έπρεπε να κατευθύνουν την αμέριστη προσοχή τους στα πάσης φύσεως προβλήματα της χώρας. Σωστά; Σωστά. Τσου, ρε Λάκη! Διότι, φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν εκτιμήσει σωστά κάποιες παραμέτρους. Το βέβαιο είναι ότι κάτι αρμενίζει στραβά. Και δεν είναι ο γιαλός. Σας εκλιπαρώ, λατρεμένοι αναγνώστες μου (ass kissing), βοηθήστε με να καταλάβω την επικρατούσα κατάσταση. Βοηθήστε με να συνειδητοποιήσω την πραγματικότητα. Είστε η τελευταία μου ελπίδα. Χαρίστε μου τα φώτα σας. Πρέπει να καταστώ νηφάλιος. Έχουμε Ρεάλ - Μπάρτσα. Πώς θα αποκρυπτογραφήσω το παιχνίδι, όταν με απασχολεί σε τόσο έντονο βαθμό το παρακάτω κουίζ; Σε ποιον ανήκει λοιπόν, το παρακάτω απόσπασμα; Ποιος το έγραψε;

«[...] Ποιοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού; Αδιαμφισβήτητα ο Μανιάτης και ο Μοντεστό, χωρίς να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι επιθετικός μεγάλης ολκής που ''τρομοκρατεί'' τις αντίπαλες άμυνες και ανεβάζει την εμπιστοσύνη και τη δυναμική της κερκίδας. Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τις μεγάλες ομάδες. Καλός χθες ήταν κι ο Μέγιερι, αλλά προβληματίζει η απόδοση της άμυνας μας. Ούτε την Τρίτη ενέπνεε εμπιστοσύνη. Στην άμυνα χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, δεν είμαι άλλωστε προπονητής, αλλά κάτι πρέπει να γίνει [...]».
  1. Ανδρέας Λοβέρδος
  2. Ανδρέας Λοβέρδος
  3. Ανδρεάς Λοβέρδος
  4. Ανδρεάς Λοβέρδος
  5. Ανδρεάς Λοβέρδος
Καλή επιτυχία.

Υ.Γ.1 Η σωστή απάντηση θα δημοσιευτεί στην επόμενη ανάρτηση.

Υ.Γ.2 Με τέτοιους πολιτικούς, βουλευτές και Υπουργούς, ποια είναι η τύχη της Ελλάδας μας; Ωστόσο, στις προσεχείς εκλογές δεν κρίνονται εκείνοι, αλλά ο ελληνικός λαός στο σύνολό του. Τον Κάνθαρο, πάντως, θα τον βρουν μπροστά τους.

Υ.Γ.3 Η νέα ανάρτηση θα ανέβει, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, το απόγευμα της Κυριακής.

Υ.Γ.4 Φωτιά και τσεκούρι στον παιδεραστή από το Ρέθυμνο.

Υ.Γ.5 Χθες το βράδυ, καθώς περπατούσαμε με έναν φίλο, υπέπεσαν στην αντίληψή μας ύποπτες κινήσεις στο μπαλκόνι ενός ξένου σπιτιού. Καταλάβαμε αμέσως τι συνέβαινε. Μας είδανε που τους είδαμε. Κατέβηκαν από το μπαλκόνι, υποδυόμενοι τους ενοίκους τους σπιτιού, και έκαναν πως έφευγαν. Πριτς! Ξαφνικά μας πήραν στο κυνήγι με μένος, ίσως, διότι τους χαλάσαμε τη δουλειά. Επειδή είμαστε κλώνοι του Μπρέσκα, παρά την ισχυρή ένταση, τους ξεφύγαμε σχετικά εύκολα, αν και με το φίλο μου χωριστήκαμε. Ο ένας, πάντως, τρόμαζε. Ζώο ήταν. Δεν τον είχα. Και κυνηγούσε εμένα ο μπάσταρδος. Πέταξα προς το τμήμα, σαν τον Ρούντολφ το ελαφάκι, εξήγησα την κατάσταση και έδωσα περιγραφή των υπόπτων. Την ίδια στιγμή έφτασε κλήση στο αστυνομικό τμήμα από τον φίλο μου. Και εκείνος τη γλίτωσε. Ευτυχώς. Η αστυνομία, προς απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη έκπληξή μου, κινητοποιήθηκε άμεσα. Μπράβο τους. Οχτώ μηχανές και δυο οχήματα κυριολεκτικά χτένισαν όλη την περιοχή. Εν τέλει, τους πιάσανε. Δεν τους χάλασε. Τους αναγνωρίσαμε. Μας είπαν ότι ήταν Βούλγαροι. Μάλιστα, ο ένας εκ των δυο, το ζώο που έλεγα, είχε ποινικό μητρώο και απαγόρευση εισόδου στη χώρα, ενώ το μηχανάκι που επέβαιναν μάλλον ήταν κλεμμένο. Το ευτυχές είναι ότι είμαστε καλά, το σπίτι γλίτωσε και οι δράστες συνελήφθησαν. Το λυπηρό είναι ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα των αστυνομικών, και οι δυο αύριο θα είναι πάλι ελεύθεροι. «Γιατί;», τους ρωτήσαμε. Και εκείνοι αποκρίθηκαν: «Παιδιά, φταίει ο νόμος». Γαμημένη νομολαγνεία.

Υ.Γ.6 Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά χθες το πρωί μου κόλλησε το παρακάτω τραγούδι. Το μοιράζομαι μαζί σας. Με δυο κιθάρες παρακαλώ. Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, The Doors!

18 σχόλια:

  1. Μέγας καραγκιόζης ο άνθρωπος... Και μου θέλει να έρχεται και στο γήπεδο... Ούτε από την τηλεόραση δε θα έπρεπε να το βλέπει...

    Μέσα σε όσα συμβαίνουν στην υγεία, αυτός είπε να γράψει για τον Βαλβέρδε... Ήμαρτον παναγία μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθα να υποβάλλω τα σέβη μου στο υπέροχο αυτό τραγούδι...!
    Και να συμβουλέψω ψυχραιμία! Κάνθαρέ μου εμείς τα ζώδια του αέρα βαλλόμαστε πολύ απ' την αυριανή έκλειψη και πανσέληνο...Οπότε, προσοχή!
    Φιλιά πολλά! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστη αφιερωμενο!! Και στα ελεγε ο Αχιλλεας μην τον εκθετεις με τα posts σου... Θα ερθουν Ρωσοι, Βουλγαροι, Ρουμανοι και δεν θα μπορει να τους ελεγξει!! Να τα τωρα.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι ανάμεσα στον 2ο και τον 4ο... δύσκολη επιλογή.....
    Ο νόμος τους αφήνει ελεύθερους;;; Αυτή είναι μια πάρα πολύ ωραία κατάσταση!!! Ποιος νόμος; (είμαι άσχετος και δεν έχω ιδέα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί όλα βρωμάνε σ'αυτή τη χώρα.
    Οι πολίτες, οι πολιτικοί, η δικαιοσύνη, η δημοσιογραφία, η παιδεία και ο αθλητισμός.
    Και δεν το λέω πια θυμωμένη, ούτε καν αγανακτισμένη.
    Είναι πραγματικότητα κι όποιος δεν το βλέπει είναι στον κόσμο του.
    Το μόνο που έχω βαρεθεί είναι οι άνθρωποι που λένε αμέσως "και λοιπόν, ποια είναι η λύση;"
    Αν δεν αποδεχτούν το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε ποτέ δε θα βρεθεί καμία λύση.
    Γιατί τι να το κάνω αν λεν πως συμφωνούν και μετά επειδή δεν παρουσιάστηκε ο Μεσσίας που περιμένουν, ψηφίσουν πάλι τα ίδια;
    Και κάνουν πάλι τα ίδια...
    Άμα περιμένουμε ο ένας τον άλλο δε θα αλλάξει ποτέ τίποτα.

    Καλό απόγευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα καλέ μου φίλε...ε, καλά μη ζητάς τώρα εξήγηση από εμάς!,κι εμείς τα ίδια (εύλογα)ερωτήματα με'σένα έχουμε και απάντηση δ ε βρίσκουμε από πουθενά...μα από πουθενά όμως? και ούτε και θα μας δωθεί,καμία απάντηση και ποτέ πιστέυω εγώ...αυτό...πάντως πολύυ εύλογα αναρωτιέσαι...στο ξανάλέω...καλά ο Λοβέρδος μαλακίες λέει,γενικώς...καλά ρε φίλε,πόοοση κακό-τυχία και γκαντεμιά,πρέπει να σε δέρνει εσένα γιανά,έρθεις αντιμέτωπος με δύο τόοοσο,κακοποιά στοιχεία και εν'ώρα 'δράσης'???τι να πώ,ή εσένα σε έχουνε φτύσει κανονικά όμως,(και αναρωτιέμαι,πο ι ός μαλάκας το έκανε-σ'έφτυσε) που λένε...ή τι να πώ...άλλο δε ξέρω...πάντως καλά έκανες και πήγες αστυνομία,αν και δ ε νομίζω να κάνουν κάτι...θα τους βάλουν,για λίγο στο κρατητήριο και θα τους αφήσουν την άλλη μέρα...στο λέω επειδή έτυχα,πρωσοπικής πικρής πείρας πρίν από κάμποσο καιρό,που δύο ζώα χτύπησαν άσχημα το πατέρα,μου λίγα χιλιόμετρα έξω από το σπίτι μας στο κεφάλι,και το πρώσοπο γιανά του πάρουν μιά τσάντα,που ΔΕΝ είχε τίποτε μέσα...και που τον ανάγκασαν να μείνει μέσα στο σπίτι για καιρό γιανά γίνει καλά..τελικά το ξεπέρασε αλλά,το λούκι που τραβήξαμε ακόμη με κυνηγάει αυτό...έτσι έγινε και με τη περίπτωση του πατέρα μου,τους έπιασαν τους κράτησαν για λίγο,μιά νύχτα...και τους άφησαν είπαν ότι έχουν,ρητή εντολή? να μ ην πειράξουν μετανάστη...δ ε ξέρω γιατί...σημασία έχει,ότι α υ τ οί δ ε τιμωρήθηκαν πο-τέ όπως τους άξιζε γι'αυτό που κάναν στο πατέρα μου...παραλίγο να του σπάσουν το κεφάλι,τον έστειλαν στο νοσοκομείο του έκαναν μεγάλη,ζημιά στο πρώσοπο και το κεφάλι (την οποία ευτυχώς,ξεπέρασε εντελώς), και κυκλοφορούν έξω,ελέυθεροι...αυτή είναι η γμμένη δικαιοσύνη που επικρατεί,στην Ελλαδίτσα μας....χαιρετώ...και εύχομαι να βρείς τελικά απάντηση,στα τόσα καίρια ερωτήματά σου...καλησπέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα παλικαρά μου!

    Μετά από ακρετή σκέψη κατέληξα στον Ανδρέ Λοβέρδο. Με γωνία σε ρωτάω, αυτή είναι η απάντηση;

    Υ.Γ.1: Ο Ελληνικός λαός θα κινηθεί για ακόμα μία φορά σε ρηχά νερά με ένα εκλογικό αποτέλεσμα που περισσότερο θα μπερδεύει παρά θα λύνει προβλήματα!

    Υ.Γ.3: "Φωτιά και τσεκούρι στον παιδεραστή από το Ρέθυμνο"; Μη λες μεγάλα λόγιαααααα!!! Πρόσεχεεεεεε!!!!! Θα βγουν διαφόρων ειδών και συνομοταξιών τύποι που θα σε ψέξουν γι' αυτό που λες που ίσως να μας ζητούν να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο του για να δούμε τι έφταιξε και έφτασε σε τέτοια διαγωγή, τέτοια ανηθικότητα!

    Y.Γ.4: Δεν ξέρω ποιος θα βρεθεί σε επόμενο παρόμοιο περιστατικό αλλά τα πράγματα θα ζορίσουν κι άλλο. Ο θεός να μας φυλάει από τους παραβατικούς και τους Ελληνικούς νόμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε,

    Δεν σου κρύβω ότι το ερώτημά σου με προβλημάτισε τα μάλα. Μπερδεύτηκα ο άνθρωπος και άρχισα να ψάχνω σαν τρελός σε παρόμοια αποσπάσματα του παρελθόντος μπας και αναγνωρίσω εκείνον που έγραψε τα σοφά αυτά λόγια.

    Ψάχνοντας, λοιπόν, στην αρχή ήμουν βέβαιος ότι επρόκειτο για τον Νίκο Αλέφαντο. Χωρίς αφιβολία αυτός πρέπει να είναι, είπα. Με μπέρδεψε όμως αυτή η υποβόσκουσα αμφιβολία που βγαίνει από τη συγκεκριμένη δήλωση. Ο Αλέφαντος μιλάει πάντα με βεβαιότητα. Άσε που δεν θα έλεγε ποτέ ότι εκείνος δεν είναι προπονητής, παρόλο που δεν θα ήταν ψέμα.

    Μετά μου ήρθε η λάμψη! Βέβαια! Ο Τακούλης είναι. Ο Τακούλης ο Αντεγειάς! Νάτος πάλι ο όφις της αμφιβολίας και ουχί του Νίκου Αναστόπουλου. Δεν μπορεί να είναι ο Τακούλης γιατί αυτός βρίσκεται ως βασικός μάρτυρας στη δίκη της Νυρεμβ... εεε, του Ντόρτμουντ, όπου παίχτηκε η μεγάλη συνωμοσία των Μερκοζί-Σαρκόκελ εναντίον της ανερχόμενης δύναμης του Τσαμπιονλιγκίου.

    Μπα, Νικόλας θα είναι. Ή ο Αλέφαντος, ή ο Σαρκοζί ή ο Αναστόπουλος.

    Πάντως ο Λοβέρδος αποκλείεται να το έγραψε γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν θα έγραφε ποτέ τέτοιες μαλακίες!

    Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Θα χαιρόμουν πολύ αν το είχα καταφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με κυνηγετικά νομίζω πως πρέπει να κυκλοφορείτε και δεν θα είναι για τους βούλγαρους. τα λαμόγια είναι και στην πολιτική και παντού οπόταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα σέβη μου στο Manolog3 για το πνευματώδες σχόλιο.

    Ήταν σκουρόχρωμοι οι Βούλγαροι; Αν ναι, είναι Βούλγαροι τσιγγάνοι, πολύ χειρότεροι από τους δικούς μας στο Ζεφύρι.

    Ο Λοβέρδος είναι το μικρό πρόβλημα, το μεγάλο είμαστε εμείς, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω σαν σχόλιο την τελευταία προταση του 4minister.

    "Ο Λοβέρδος είναι το μικρό πρόβλημα, το μεγάλο είμαστε EMEIΣ, δυστυχώς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κι ένας που θα πάει κόντρα στο ρεύμα.
    Δεν αντιλαμβάνομαι -λόγω αφελείας; έλλειψης ευαισθησίας; βλακείας;- γιατί είναι κακό κάποιος πολιτικός να γράφει την άποψή του για έναν αγώνα, μία ομάδα, μία ταινία.
    Δηλαδή, ο Λοβέρδος θα πρέπει 24 ώρες το 24ωρο να είναι στο υπουργείο; Δεν έχει το δικαίωμα να πει μία άποψη για κάτι άλλο πέρα από το υπουργείο Υγείας; Επειδή είναι πολιτικός, και βρίσκεται στο «στόχαστρο» όλων, στερείται δικαιωμάτων; Αν π.χ. πάει σινεμά, και χάσει 2 ολόκληρες ώρες, θα είναι προδότης του έθνους;
    Έχω δει διάφορα πύρινα άρθρα εναντίον του γιατί, λέει, εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτός δεν νοιάζεται και κοιτάει τον Ολυμπιακό. Και από κάτω σχόλια «αγανακτισμένων» που τον βρίζουν (δες στο gazetta). Λαϊκισμός!
    Μπορεί ο καθένας να ασκήσει όποια κριτική θέλει για τον πολιτικό του βίο ή τις επιλογές του, τα σωστά του ή τα λάθη του. Προφανώς. Αλλά τί λογική έχει να τον «χτυπάει» επειδή διέθεσε κάποια λεπτά στον ελεύθερο χρόνο του για να γράψει κάτι πέρα από τη δουλειά του;
    Και το παράδοξο είναι ότι ο Λοβέρδος έχει να παρουσιάσει και έργο το τελευταίο διάστημα. Έριξε κατά 90% και πάνω τις τιμές στα φάρμακα που προμηθεύεται το ΕΣΥ μέσω των δημοπρασιών. Υπολογίζεται ότι το συνολικό κέρδος για το δημόσιο θα είναι 100 εκατ. ευρώ. Άρα, κάτι έχει κάνει και αυτός.
    Τα παραπάνω δεν τα λέω για τον Λοβέρδο. Θα τηρούσα την ίδια στάση για οποιονδήποτε πολιτικό είτε είναι καλός (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι) είτε είναι κακός. Η κριτική πρέπει να επικεντρώνεται στην ουσία.
    ΥΓ. Μπράβο για το κουράγιο και το... τρέξιμο στην υπόθεση με τους Βούλγαρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο πολιτικό ή αθλητικό και αυτό όχι γιατί δεν με αγγίζει το τι γίνετε στη χώρα μου μα γιατί σήμερα μπήκα μόνο για να σε διαβάσω λίγο και να σου πω χαίρομαι που είσαι καί εσύ καί ο φίλος σου καλά και θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω να απολαμβάνω τη γραφή σου :)

    Να είσαι πάντα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τον παιδεραστη τον κρεμας απο τα αρ....α του βγαζεις την πετσα με ξυραφακι και του ριχνεις αλατι και λεμονι εν αλαξ πρωτου τον κανεις κοματια και τον ριξεις να τον φανε τα σκυλια.
    οποιος εχει παιδια καταλαβαινει.
    ομοιος και τους πολιτικους.
    οποιος ειναι ελληνας καταλαβαινει.

    ρε συ δε σου χουν πει να μην ανακατευεσαι στις δουλειες των αλλων??
    με τοση ανεργια και κοβεις το μεροκαματο του αλλου??
    γιαυτο σε πηρε στο κυνηγι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεχασα να πω, πως το συγκεκριμενο κομματι των Doors ισως ειναι το καλυτερο απο αποψη φωνητικων του Μητσου. Σε μια εποχη οπου ηταν "κομματιας" απο ξυδια και χαπια, εχοντας χασει την ποθητη εμφανιση... αλλα επειδη ο Μητσος ειναι ενας και δεν υπαρχει αλλος, μονο εκεινος θα μπορουσε να πει το συγκεκριμενο κομμματι, με αυτη τη φωνη και μετα να χαθει. Γιατι ετσι επρεπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ρε φίλε τι περιπέτεια πέρασες...

    Να σαι καλά

    Lio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (Ζητώ συγμώμη που άρηγσα να απαντήσω. Έχει πάρει φωτιά ο κώλος μου.)

    Βασίλη, δεν ξέρω αν είναι καραγκιόζης. Προκλητικός, όμως, είναι σίγουρα.

    Αστροφεγγιά, η ψυχραιμία είναι ένα παρξηγημένο στοιχείο. Δεν μπορείς να απαιτήσεις από κάποιον να μείνει ψύχραιμος. Πρέπει να μπορεί να τιθασεύσει τις ορμές και τους φόβους του. Να μπορεί να ενεργοποιήσει τις αντιστάσεις του και τις ασφάλειες του. Όμορφο κομμάτι, πράγματι.

    Μανόλο, αυτός ο Μπέος βρίσκεται ακόμα φυλάκη; Ευχαριστώ για την αφιέρωση. Λευτεριά στον Αχιλλέα!

    Πρόεδρε, ναι, τους αφήνει ελεύθερους. Μου είπαν ότι ο εισαγγελέας τους αφήνει ελεύθερους μέχρι να τους ξαναπιάσουν. Λες και μαζεύουν πόντους, ρε παιδί μου. Ο μόνος τρόπος για να τους κλείσουν άμεσα φυλακή είναι να σκοτώσουν άνθρωπο. Εν τω μεταξύ, πρέπει να υπάρχει και ανεπίσημη οδηγία για χαλαρή μεταχείριση των μεταναστών. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Άστα να πάνε φίλε.

    AnD, σε νοιώθω. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να υπάρχει τόση βρώμα. Νταξ, οι πειρασμοί είναι αρκετοί και η παιδεία ελάχιστη, αλλά και πάλι δεν απαντάται πλήρως το ερώτημα. Δεν γίνεται να αλλάξει ο κόσμος γύρω μας, αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Είμαι απόλυτος σε αυτό και χαίρομαι που συμφωνείς.

    Αθανασία, καλησπέρα. Ο Λοβέρδος προκλητικός. Εσύ προφανώς το καταλαβαίνεις περισσότερο. Γκαντεμιά, όπως το είπες. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Πήγα και αστυνομία και έδωσα και κατάθεση προς τέρψιν των αστυνομικών. Μου εξήγησαν ότι οι περισσότεροι παθόντες, διστάζουν να καταθέσουν. Το ατυχές περιστατικό με τον πατέρα σου, αναδεικνύει σε όλο του το μεγαλείο την δυσκαμψία της Δικαιοσύνης. Μα είναι δυνατόν να αφήνονται ελεύθεροι; Έ λ ε ο ς.

    Chrisgio, έπεσες μέσα! Ο Λοβέρδος είναι! Ο ελληνικός λαός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Δεν λέω καθόλου μεγάλα λόγια. Όπως το είπα: φωτιά και τσεκούρι. Προφανώς θα ζορίσουν ακόμα. Δεν έχουμε φτάσει στην κορύφωση (ή στον πάτο). Έχουμε ακόμα δρόμο.

    Αετόπουλο, οι σκέψεις σου και οι υποθέσεις σου κρινονται ολόσωστες. Ωστόσο, δεν είναι ούτε ο Αλέφας μήτε ο Αντεγειάς. Βασικός μάρτυρας ο Τακούλης; Αποκλείεται. Θυμάμαι τον Λοβέρδο που καθόταν σε ένα εστιατόριο στο διπλανό τραπέζι και ζητούσε συνέχεια από τον σερβιτόρο να του φέρνει honey mustard. Είχα λιώσει στο γέλιο.

    Άλεξ, το όπλο του λαού είναι η ψήφος. Τα όπλα τα δικά μου απέναντι στους Βούλγαρους είναι πολλά και διάφορα. Όποιος μπει σπίτι μου, τον έχω φάει λάχανο. Το υπόσχομαι.

    Υπουργέ περί προβλήματος, έχεις απόλυτο, μα απόλυτο, δίκιο. Όσο για τους Βούλγαρους, δεν ξέρω από που ήταν, αλλά είχαν κατσαβίδια κι ο ένας τρόμαζε ακόμα και μένα που εδώ και τόσους μήνες δεν με φοβερίζει ο Τόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πιγκουίνε, απόλυτα δεκτό και σεβαστό το σχόλιό σου. Σκέψου ότι ο Πιλάβιος ή ο Κομνηνός ή ο Μαρινάκης ή ο Ζαγοράκης ή ο Βασάρας έχει ένα blog. Προφανώς αυτοί οι άθρωποι φέρουν κάποιες ιδιότητες. Άλλος είχε διετελέσει Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, άλλος είναι Πρόεδρος της ΕΠΟ, άλλος είναι Πρόεδρος ομάδας, Πρόεδρος της ΚΕΔ και λοιπά. Σκέψου τα προβλήματα που έχουν όλοι αυτοί οι φορεις, οι οποίοι αντιπροσωπεύονται από τις ιδιότητες των παραπάνω προσώπων. Και σκέψου ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν ένα blog. Πώς θα σου φαινόταν, όταν μετά τα επεισόδια στον περσινό τελικού κυπέλλου -ο Πιλάβιος δεν ανέλαβε πρωτοβουλία- ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να έγραφε ένα άρθρο για τον κρίσιμο ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα; Θα σου φαινόταν λογικό; Θα σου φαινόταν θεμιτό; Θα σου φαινόταν ευχάριστο; Δεν νομίζω. Ορισμένοι άνρθωποι οφείλουν να σκεφτούν την ιδιότητά τους και να μην την υπονομεύουν. Και κάτι τελευταίο: επειδή μίλησες για έργα του Λοβέρδου. Έχεις πάει πρόσφατα σε Δημόσιο νοσοκομείο; Όσο για τους Βούλγαρους, ευτυχώς φίλε μου όλα πήγαν καλά. Δεν σου κρύβω ότι πανικοβλήθηκα, όταν χωρίστηκα, λόγω του κυνηγητού, με τον φίλο μου. Δεν ήξερα που βρισκόταν, όπως και δεν ήξερε που βρισκόμουν. Καλό βράδυ να έχουμε.

    Άννα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλή συνέχεια να έχουμε.

    Θέμη, είσαι ολόσωστος!

    Manolo, νομίζω ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι ιδιαίτερα ώριμο και τεχνικό. Όσο για τον Δημητράκη, πολύ κάψιμο ρε παιδί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοκαταστροφή.

    Λιο, άστα να πάνε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και θα εξακολουθήσετε να με τρώτε στην μάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...