Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι Ινδιάνοι κι ο Τίγρης που δουλεύει

Θα ξεκινήσω από το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Η πρόσφατη εξωστρέφεια του Δαμιανίδη έλυσε κάποιες παρεξηγήσεις, αλλά μου προξένησε έναν προβληματισμό. Γιατί δεν μιλούσε νωρίτερα; Γιατί η εφορία πληρώθηκε τώρα; Η τρύπα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Γιατί να περιμένουμε να βρεθούμε σε μειονεκτική θέση για να κινηθούμε πιο μεθοδικά; Για να είμαστε πιο εύστοχοι στις κινήσεις και τις προβλέψεις μας; Τέλος πάντων. Ο Δαμιανίδης μίλησε, ο Τζεβελέκης πλήρωσε, η ΣΑΡΙΣΑ προσπαθεί κι ο Αλεξανδρής δουλεύει.


Νταξ, είναι δουλευταράς, το ξέρουμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δηλώνει συνεχώς. Κάθε μέρα είναι και διαφορετική. Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις νέα μέτρα από τον Μπένι. Έτσι και στον Άρη, βλέπεις νέες δηλώσεις από τον Αλεξανδρή. Σου ζητάνε να δώσεις συνέντευξη; Κάνε ότι πρέπει να κάνει κι ο Τσιώλης. Πες ευχαριστώ, δεν θα πάρω και τέλος. Ουδεμία δήλωση. Ο Κάνθαρος, πάντως, εμπνεύστηκε από την παρακάτω δήλωση και τον τιμώ για αυτό: «Όποιος δεν μπει μέσα στο γήπεδο σαν Ινδιάνος δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα».

Και πάμε στο ρόστερ. Αποκτήσαμε νιάτα. Μακάρι να είναι και ποιοτικά. Οι κινήσεις, πάντως, με (ψιλο)μπέρδεψαν. Από ό,τι κατάλαβα το Ελληνοαμερικανάκι είναι δυάρι κι όχι άσσος. Τα νέα παιδιά (Βεζένκοφ, Μποχωρίδης, Βασιλειάδης) θα παίξουν μπάσκετ στο παρκέ ή θα παίζουν πέτρα-ψαλίδι-μολύβι-χαρτί στον πάγκο; Έφυγε κι ο Λίνος που φέτος θα έπαιζε σίγουρα. Ο Κιρούς είναι το μοναδικό τριάρι που έχουμε και άκουσα ότι θέλουμε να τον δώσουμε δανεικό. Για να παίζει μετά ο φούφουτος; Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο Κάνθαρος, όντας κλώνος του Κουντέλιν, αδυνατεί να καλύψει τη θέση του small forward. Έχω γρήγορα πόδια, όχι γρήγορο μυαλό, αλλά θα μιλήσουμε παρακάτω επ΄αυτού. Ως εκ τούτου, ακούγονται τα ονόματα των Τσαλδάρη και Χατζηβρέττα. Καλοδεχούμενοι, αλλά τι σόι τριάρι ψάχνουμε; Ψηλό ή κοντό; Το σίγουρο είναι ότι το ρόστερ δεν διακατέχεται από αγωνιστική ισορροπία. Εκτός από την θέση τρία, θέλουμε και σέντερ. Τώρα που ξαναδιαβάζω τι έχω γράψει, μου φαίνεται ότι έγινα κι εγώ Πρόεδρος. Όπως και να έχει, θα δούμε, προϊόντος χρόνου, τι ψάρια θα πιάσουν οι Ινδιάνοι και ο Τίγρης που δουλεύει. Μέχρι τότε, ας εξετάσουμε κάποια σενάρια.

Οι παίχτες μας (υποθέτω ότι) έχουν ορμητικότητα και ταχύτητα (στα πόδια), πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό. Για να τρέξεις, όμως, στον αιφνιδιασμό πρέπει να παίρνεις ριμπάουντ. Για να πάρεις ριμπάουντ πρέπει να κάνεις μπλοκ άουτ. Για να κάνεις μπλοκ άουτ πρέπει να αστοχήσει ο αντίπαλος σε σουτ. Για να αστοχήσει ο αντίπαλος σε σουτ πρέπει να τον πιέσεις. Για να τον πιέσεις πρέπει να μην χαθείς στις περιστροφές, στα σκριν, στα σπλιτ άουτ και να έχεις πάντα το νου σου στην μπάλα, είτε μέσω οπτικής επαφής είτε μέσω αντίληψης. Πώς αλλιώς θα αντιδράσεις σε κατάσταση πετυχημένης άμυνας αν δεν έχεις ιδέα που είναι η μπάλα; Η οπτική επαφή προκύπτει από τα γρήγορα πόδια και την προπόνηση. Η αντίληψη προκύπτει από το γρήγορο μυαλό και είναι έμφυτη.  Έχουμε πει κατά κόρον ότι η άμυνα είναι θέμα ενέργειας, διάθεσης, πάθους και όρεξης. Άμυνα, όμως, δεν παίζουμε μόνο εμείς, αλλά κι ο αντίπαλος. Πώς θα αντιδρούμε υπό καθεστώς ζώνης; Σύνθετης ζώνης; Οργανωμένης άμυνας; Υποθέτω ότι στο μαν του μαν θα αντιδρούμε καλύτερα, αλλά ποιος προπονητής θα είναι τόσο αφελής να παίζει προσωπική άμυνα; Ας ελπίσουμε ότι θα υλοποιήσουμε, όσο δυνατόν καλύτερα και πληρέστερα, τα λόγια του Φαίδωνα Ματθαίου: «Η άμυνα είναι η αρχή της επίθεσης και η επίθεση είναι η αρχή της επόμενης άμυνας».

Αυτό που γεύομαι είναι ότι θα έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα με τα downs να είναι περισσότερα από τα ups. Εντούτοις, όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκουμε μια -σταθερή ελπίζω- σταθερότητα. Το πραγματικό στοίχημα είναι να σφυρηλατήσουμε μια νέα μπασκετική ταυτότητα. Παράλληλα, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Να φανερώσουμε όραμα. Θέλω να δω στα γραφεία, στις κερκίδες, στο παρκέ και στον πάγκο ενέργεια. Θέλω να δω πάθος. Προσπάθεια. Θέλω να δω ένα Παλέ γεμάτο Ινδιάνους, εντός και εκτός παρκέ. Δεν θα κάνω λόγο περί κατάληψης συγκεκριμένης θέσης. Δεν ξέρω, άλλωστε, το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και ποιότητας των ανταγωνιστών μου. Ούτε θα πω ότι πάμε να κατακτήσουμε την Ευρώπη. Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούμε. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος για καλό μπάσκετ. Μακάρι να υπάρχει πλάνο και αλήθειες. Τουλάχιστον, έχουμε Ινδιάνους.

Υ.Γ.1 Τα συνθήματα που τραγουδούσαν ορισμένα ''διεθνή'' παιδάκια στην επιστροφή της αποστολής από την Γεωργία είναι επιεικώς απαράδεκτα. Μετά μας φταίνε οι σύνδεσμοι, οι δημοσιογράφοι και οι παράγοντες. Κάποιοι οφείλουν μια ειλικρινή συγνώμη. Και δεν αναφέρομαι στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που ήδη έδειξε μετάνοια.

Υ.Γ.2 Ομολογώ ότι τον Σαράφο δεν τον γνώριζα. Συγκινήθηκα, όμως, από την λατρεία των Ιερολοχιτών. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Υ.Γ.3 Όποιος θέλει να (ξανα)ζήσει το περσινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρεως, ας πατήσει εδώ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Υ.Γ.4 Ένα νέο blog αναδύεται. Μόνο για όσους λατρεύουν τα  λουκούλλεια γεύματα.

Υ.Γ.5 Κούπερ περί Μπαρτσελόνα: «Έχουν τα πάντα και δεν μπαίνουν σε καλούπια. Υπάρχουν στιγμές που οι επιθετικοί μετατρέπονται σε χαφ και το αντίθετο και οι αμυντικοί τους γίνονται οι πιο επικίνδυνοι επιθετικοί. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ο Μπούσκετς είναι αμυντικός ή μέσος; Αν ο Μέσι είναι ακραίος, επιθετικός, χαφ ή παίζει πίσω απ’ τους δυο επιθετικούς; Για να μην αναφέρω τον Μασεράνο. Πάντα έλεγα ότι η τελειότητα δεν υπάρχει, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι ότι πλησιέστερο έχουν δει σε αυτό».

Υ.Γ.6 Χωρίς λόγια (και εικόνα).

...I am the way, I am the light, I am the dark inside the night, I hear your hopes, I feel your dreams, and in the dark, I hear your screams, don't turn away, just take my hand, and when you make your final stand, I'll be right there, I'llnever leave, and all I ask of you is, believe...

16 σχόλια:

  1. την τρίχα τριχιά κανετε ωρες ωρες και σεις.
    δε το φωναζε ο παππαδοπουλος.
    στο αυτι του το ειπε.
    και η πλακα ειναι οτι αντι να θιχτει ο χαριστεας που του τολεγε θιχτηκατε ολοι εσεις.
    γιαυτο λεω οτι τελικα θελουμε εναν αντιπαλο απεναντι μας κι αν δεν το εχουμε τον βαφτιζουμε μονοι μας.
    δηλαδη εμεις οι γαυροι που τον ειχαμε στην ομαδα τι να πουμε??
    κι υπαρχουν ακομα ατομα που τον θελουν πισω!!!!
    προσσωπικα δεν τρελαίνομαι για το ταλεντο του.
    και βρισκω μαγκια του κοκκαλη που πηρε 2,5 μυρια για αυτον.

    για το μπασκετακι τι να λεμε τωρα!!!
    ναμαστε καλα να το θυμομαστε που λεει κι ο κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τηνερώτηση του Κούπερ: ο Μέσι φυσιολογικά είναι "10άρι". Αλλά απο τότε που έφυγε ο Ιμπραήμοβιτς, για καναδυό μήνες δεν υπήρχε γκολτζής, οπότε ο Μέσι ανέλαβε "11άρι" και συνεχίζει επιτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμη, μεταξύ τους ας κάνουν όσες καζούρες γουστάρουν. Δεν με νοιάζει. Ας τραγουδάνε όποιο σύνθημα θέλουν. Ας πετάνε μπινελίκια, ας βρίζονται, ας παίζουν ξύλο. Χέστηκα. Υπάρχει, όμως, ένα αλλά. Παίζεις με την Εθνική εκτός έδρας. Είσαι στη Γεωργία και προσπαθείς να πάρεις την απευθείας πρόκριση. Εν τέλει, την παίρνεις. Είσαι χαρούμενος που θα πας στο Euro και στην επιστροφή με το αεροπλάνο γιορτάζεις. Κι εσύ κάθεσαι και τργουδάς συνθήματα κατά του Άρη; Ενώ έχεις περάσει Euro; Με τον ρυθμό να δίνει τρομπετίστας του ΠΑΟΚ; Τι σκατά θέλει ένας τρομπετίστας/οπαδός στο αεροπλάνο επιστροφής. Σε δυο βδομάδες έχει και ματς και οι αντίπαλοι θέλουν και τίκετς. Κι όλα αυτά να γίνονται με τη κάμερα ανοιχτή; Ο ίδιος ο Κυριάκος είπε ότι δεν ήξερε ότι η κάμερα είναι ανοιχτή. Να το δεχτώ. Ζήτησε και συγνώμη. Την δέχομαι 100%. Από πότε, όμως, οι οπαδοί μπαίνουν σε αεροπλάνα με την Εθνική μέσα; Την επόμενη φορά πάμε κι εμείς ρε Θέμη να φωνάζουμε συνθήματα κατά της Ελπίδας Σαππών. Ο Πιλάβιος κερνάει. Πήρε το χρίσμα από τον Γκαγκάτση. Όσο για την ποιότητά του δεν ξέρει μπάλα, αλλά είναι μαχητικός υπέρ το δέον. Πήρες καλά λεφτά από την μεταγραφή. Και ναι, το μπάσκετ έχει πεθάνει. Δυστυχώς.

    Ανώνυμε, στα χαρτιά δεκάρι ναι. Να το δεχτώ. Στο γήπεδο; Μιλάμε για μια ομάδα που τηρεί μια διάταξη με εξαιρετική τακτική συνέπεια. Ο επιθετικός της Μπάρτσα λέγεται κίνηση χωρίς μπάλα. Ο Σουηδός δεν έπρεπε να πάει ποτέ στην Μπαρτσελόνα. Λάθος του Πέπε που το αναγνώρισε με καθυστέρηση ενός χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Εθνικη φιλε για μενα ειναι ενα τεραστειο καφενειο οπως ειναι και το Ελληνικο πρωταθλημα.Το να κερδιζεις την Γεωργια,αφου πρωτα σε εχει παει σκατο και μετα να βγαζεις και τραγουδακια χιπ χοπ και συνθηματα,ειναι πραγματικα αστειο.Και με φωνη τον...Λυμπεροπουλο,καθαρα ''χωριατικη'' σαλατα και με το νιιι και λιι.Λογικα θα βγει και σε cd για να τα παρουν και απο κει.Ειμαι πολυ περιεργος να εβλεπα τι θα λεγανε ολοι οι κατοπιν εορτης πανηγιριτζιδες αν ειχε χασει.Γιατι θα ειχε χασει..ας ειναι καλα ο ...φιλελληνας Κετσπαγια που εκανε τις αλλαγες τσακ μπαμ.Τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση εθνικης ψωλο-υπερηφανειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τίτλο believe αντιπροτείνω αυτό το κομμάτι:

    Joe Satriani - I believe

    http://www.youtube.com/watch?v=lIiZION79-w

    Όσο για το "αεροπλανικό" θέμα, αν και το ξεχείλωσαν επί τούτου τα δημοσιογράφα, δείχνει εν μέρει τη διαφορά υπέρ των μπασκετικών. Αν μάλιστα τους βάλεις δίπλα-δίπλα σε φωτογραφίες η διαφορά μεγαλώνει, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αγράμματοι μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντα οταν υπαρχουν (που υπαρχουν) κενες θεσεις αυτες τις δινουν σε οπαδους.
    και σε συλογικο επιπεδο γινετε.
    κολας σε λεπτομερεια με παππαδοπουλο.
    μεταξυ τους ηταν η πλακα.
    δεν φωναζανε.
    σα να λες οτι θα τραβηξω φωτο τον κολο μιας κατω απο το φουστανι κρυφα και θα φταιει αυτη !!!!
    χαλαρωσε και κοιτα να δεις τι θα κανεις αυριο γιατι μαλον θα πας με αλλον προπονητη στο ντερμπυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πέρασα να βάω ένα γκολ και να φύγω!

    φιλί
    φιλί
    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάνθηρα σπίτια τους και μεταξύ τους ας κάνουνε ότι θέλουν. Όταν, όμως, δημοσιοποιούνται αποκτούν άλλη διάσταση. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν η ΕΠΟ να αποστέλνει στα ΜΜΜ τους στίχους από το τραγούδι. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Η διαχείριση της πρόκρισης είναι ανάξια σχολιασμού.

    Υπουργέ, καλό το τραγούδι του Σατριάνι. Εννοείται ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ ποδοσφαιριστών και μπασκετμπολιστών, αλλά όχι τόσο μεγάλη. Αν και όταν έχεις Φώτση και Λάζο είναι σαν να ακούς το Λόλα να ένα μήλο.

    Ρε Θέμη, τι ήθελες να κάνει ο Χαριστέας; Να τον πιάσει από τον λαιμό; Οι κάμερες ήταν μπροστά και ο Χαριστέας το ήξερε. Ο Κυριάκος λέει ότι δεν το γνώριζε. Τότε γιατί δεν το φώναζε δυνατά το σύνθημα; Ποιον ντράπηκε; Άσχετα αν οι κάμερες ήταν ανοιχτές ή κλειστές, είναι δυνατόν να γιορτάζεις την πρόκριση της Εθνικής σου σε Euro και εσύ να ασχολείσαι με τον Άρη και τον κάθε Άρη; Και μέτα λέμε για τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους που μπλέκουν τα οπαδικά με τα της Εθνικής. Έπρεπε να ήταν ο Καραγκούνης στη θέση του Κυριάκου και να βρίζει τον Ολυμπιακό, κάνοντας καζούρα στον Τοροσίδη. Ή ο Σηφάκης και να βρίζει τον ΠΑΟΚ, κάνοντας καζούρα στον Σάλπι. Και τον ρυθμό να τον δίνει τρομπετίστας του ΠΑΟ στην πρώτη περίπτωση και του Άρη στη δεύτερη, επειδή απλά υπήρχαν ελεύθερες θέσεις στο αεροπλάνο. Ωραία δεν θα ήταν τότε; Και δεν μου λες σε ποιους οπαδούς τις δίνουν τις ελεύθερες θέσεις; Σε μένα και σένα ή σε κάποιους συγκεκριμένους; Τότε, να πάω κι εγώ με τη φυσαρμόνικά μου και να δίνω ρυθμό με ''όμορφα'' συνθήματα. Και 1000-0 να χάσουμε, ο Τσιώλης πρέπει να μείνει. Τέλος.

    Γεια σου ρε Λύχνε. Όχι γκολ, γκολάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αλεξανδρής είναι πολύ καλός κόουτς και θα σου δώσει λύσεις φέτος. Αρκεί να μην έχετε εξωπραγματικές φιλοδοξίες, που φαντάζομαι δεν έχετε.
    Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είσαι υπερβολικός για το θέμα της Εθνικής. Πάνω στους πανηγυρισμούς και στο κέφι μπορεί να ξεφύγει και καμία βλακεία. Δεν είναι ανάγκη να το μεγαλοποιούμε.
    Όπως και αυτό με το τραγούδι της Εθνικής. Μα είναι δυνατόν να κρίνουμε τους στίχους και τον Λυμπερόπουλο ως τραγουδιστή; Έκαναν την πλάκα τους, το έγραψαν, επειδή είναι κάτι πρωτότυπο και πάνω στη χαρά της πρόκρισης, το τσίμπησαν τα ΜΜΕ, το έκαναν θέμα και το ζήτησαν από την ΕΠΟ να το δώσει. Και μόνο το γεγονός ότι ΟΛΟΙ το έχουμε ακούσει, δείχνει ότι μας κίνησε το ενδιαφέρον.
    Ε, τόσο κακό είναι; Και τι ζητάμε; Να είχε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και να το τραγουδά ο (κορυφαίος όλων!), Μπιθικώτσης; Ε, δεν θα το στείλουμε και στη... Γιουροβίζιον! Λίγο να ηρεμήσουμε, ρε παιδιά.
    Καλό Σ/Κ (τι θα κάνεις με Εργοτέλη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για του άρθρο δεν έχω να πω κάτι μιας και πραγματεύεται θέμα που δεν κατέχω. Θα σταθώ στο υστερόγραφο. Αν θέλεις, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς στο Υ.Γ1; Έγινε κάτι που δεν τον πήρα χαμπάρι στο αεροπλάνο; Διότι εγώ, πέραν του τραγουδιού του Λυμπερόπουλου (ουδέν σχόλιο) δεν άκουσα κάτι άλλο.

    Ο Κούπερ είπε, μέσα σε μία μικρή παράγραφο, την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιγκουίνε, ο Αλεξανδρής την πονάει την ομάδα. Είναι ειδικός στα μικρά μπάτζετ. Δεν κοροιδεύει. Γενικώς, οι Έλληνες προπονητές είναι υποτιμημένοι. Για την Εθνική μπορεί και να είμαι υπερβολικός. Δεν θα το αρνηθώ. Αλλά μου φαίνεται παράξενη αυτή η νοοτροπία του να μπλέκουν κάποιοι τα οπαδικά με τα της Εθνικής. Όσο για το τραγούδι, έχω κάποιον φίλο που δουλεύει σε μεγάλο αθλητικό site και μου λέει ότι η ΕΠΟ εστειλε στα ΜΜΕ τους στίχους του τραγουδιού. Η ίδια η ΕΠΟ έστειλε στα αθλητικά ΜΜΕ τους στίχους του τραγουδιού. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει το θεσμικό της ρόλο, αλλά ξέρει να ταχυδρομεί τους στίχους ενός τραγουδιού. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται απλά τραγικό. Ποια ήταν η αντίδραση των ανθρώπων που δούλευαν στο site μόλις πήραν το γράμμα; Γέλιο μέχρι δακρύων. Στην Κρήτη μαθαίνω ότι θα παίξουμε με ενισχυμένο κέντρο. Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο οι πιθανότητες για να βάλουμε γκολ ενισχύονται, ανώ αυτές για να δεχτούμε μειώνονται. Περισσότερα στο επόμενο άρθρο. Ίδωμεν.

    Χαιρετώ τον Μικρό Σκάουτερ. Ο Κούπερ είπε το αυτονόητο και έφαγε τριάρα. Αναμενόμενο και λογικό. Τι έγινε στο Υ.Γ.1; Η Ελλάδα πέρασε στο Euro με απευθείας πρόκριση και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με ανοιχτή κάμερα τραγουδούσε συνθήματα κατά του Άρη για να καζουριάσει τον Χαριστέα. Ποιος έδινε τον ρυθμό του γνωστού συνθήματος; Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που τυχαίνει να παίζει και τρομπέτα. Τα ερωτήματα είναι πολλά. Για παράδειγμα, πώς γίνεται να τραγουδάς συνθήματα κατά του Άρη και του κάθε Άρη όταν έχεις περάσει απευθείας στο Euro και μάλιστα αήττητος με το τελευταίο ματς να το κερδίζεις με ανατροπή; Πώς γίνεται τον ρυθμό να τον δίνει τρομπετίστας-οπαδός του ΠΑΟΚ και σε τελική ανάλυση τι σκατά ήθελε στο αερόπλανο; Όπως είπα και στο φίλο Πιγκουΐνο μπορεί να είμαι υπερβολικός για το μέγεθος του γεγονότος, ωστόσο παραμένει ένα γεγονός που πρέπει να προβληματίσει. Και μετά λέμε για τους δημοσιογράφους και τους παράγοντες που δυναμιτίζουν το κλίμα. Λες και οι παίχτες είναι άμοιροι ευθυνών. Λες και οι οπαδοί είναι άκακα κουταβάκια.

    Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένταξει, ήταν μια βλακώδης στιγμή, αλλά αφού ζήτησε συγγνώμη το παιδί οκ, βλακεία του αλλά παραδέχθηκε την ανοησία του. Κοίτα, επάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής μπορεί να παρασυρθείς και να πεις κάτι παραπάνω. Αλλά μου φαίνεται χαζό να κάνεις οπαδισμό όταν η εθνική ομάδα έκανε αυτόν τον άθλο. Ο τρομπετίστας φέρει μεγάλη ευθύνη με βάση τα όσα διάβασα, τώρα ο Παπαδόπουλος να πικάρει ήθελε (ελπίζω να το έκανε με αγνά συναισθήματα) τον Χαριστέα. Πάντως δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα καλέ μου φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαιρετώ εκ νέου τον Μικρό Σκάουτερ και τον Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Κάνθαρε οφείλω να ομολογήσω ότι Άρης έγινα λόγω Γκάλη και τα τελευταία χρόνια πραγματικά έχω απογοητευτεί από την ομάδα που παρουσιάζουμε αλλά μπάλα είναι και γυρίζει. Αν φέτος οι αλχημείες του Τίγρη με συγκινήσουν ίσως και να ξαναπατήσω το πόδι στο Παλαί. Όπως και να'χει, περιμένω μαζί με σένα την έναρξη της υπερτέλειας BasketballLeague να δω σε τι επίπεδο είμαστε. Μπασκετικοί χαιρετισμοί.

    υγ προσκυνώ για τη μουσική επένδυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ φίλε, μακάρι να έμενα Σαλονίκη και να πήγαινα γήπεδο. Κι ας παίζει ο Τσαϊρέλης. Υποστηρίζουμε τον Άρη, άσχετα αν παίζει ο Γκάλης ή ο Ταπούτος. Άσχετα αν προεδρεύει ο Σαμολαδάς ή ο Δαμιανίδης. Εύχομαι να σε συγκινήσουν και να ξαναπατήσεις πόδι. Χαίρομαι που σου άρεσε η μουσική επένδυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ποιος θα λομπάρει τον τερματοφύλακα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...